Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Eriksen a bátor
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Akkor jó.nem csak épp elviszi a kapus mellett majd fölé-mellé bassza mint a szart 😀istenem Mané ....Mi történt, megsérült?
Negritis
Gergőbácsi
közbe Bobby rábólintott 😀
Negritis
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
nem csak épp elviszi a kapus mellett majd fölé-mellé bassza mint a szart 😀istenem Mané ....Mi történt, megsérült?
Negritis
Gergőbácsi
közbe Bobby rábólintott 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
istenem Mané ....Mi történt, megsérült?
Negritis
több mint 6 éve
Na bameg....bevezették a kettős örömet a soccerben is 😀Amikor berúgja....amikor megadja...
több mint 6 éve
Lehet hogy én vagyok vak, de ez inkább a védő kezéről ment beLaporte kezezett 😀
Kampman
több mint 6 éve
Basszus kimegyek egy cigire, mondom nem lesz itt már semmi, aztán var. Szerintem gól.
több mint 6 éve
istenem Mané ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
azért ennél a 4. gólnál megnézném hogy kapus is hogy zárta azt a rövidet, értem hogy Aguero megbombázta a lasztit...
Llorente Cissoko csere nem nagyon jött be, mondjuk vékony a Spurs kerete a kezdő 11-en kívül. Nagyon átjáróház a második felesben a védelem, pedig nem bántam volna ha kiesik a city
manuszka86
több mint 6 éve
azért ennél a 4. gólnál megnézném hogy kapus is hogy zárta azt a rövidet, értem hogy Aguero megbombázta a lasztit...Jinx 😀
Llorente Cissoko csere nem nagyon jött be, mondjuk vékony a Spurs kerete a kezdő 11-en kívül. Nagyon átjáróház a második felesben a védelem, pedig nem bántam volna ha kiesik a city
manuszka86
több mint 6 éve
opppá vazze 😀csak mondanom kellett hogy nem jött be a csere 😛
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
azért ennél a 4. gólnál megnézném hogy kapus is hogy zárta azt a rövidet, értem hogy Aguero megbombázta a lasztit...Llorente Cissoko csere nem nagyon jött be, mondjuk vékony a Spurs kerete a kezdő 11-en kívül. Nagyon átjáróház a második felesben a védelem, pedig nem bántam volna ha kiesik a city
több mint 6 éve
az egyik párharc eldőlt...Tehát Portóban még él a remény?
NB2
több mint 6 éve
az egyik párharc eldőlt...
több mint 6 éve
Kihúzzák a Thamet és végig futnak a pályán 3. Ilyen gól ...
több mint 6 éve
Eddig tartott a nyomáspróba
több mint 6 éve
Ez pedig mekkora zsuga volt
több mint 6 éve
Hat nem fogja bírni ezt a Tham
több mint 6 éve
Régebben lehet hogy Havas tanár úrról is mondtak ilyet.Henrik ül a stúdióban, ha valakitől érdemest elemzést hallgatni, az ő, szóval ez most melléA szünetben elemzésorgia várható.A gól úgy született, hogy áthaladt a labda a gólvonalon. Nagyon tudnak küzdeni, a második félidőben nagy taktikai harc várható, az nyer, aki meg tudja lepni a másikat, vagy egyéni villanásokkal el tudja dönteni a meccset.
Gergőbácsi
Közben: migránsokat fogtak Kelebiánál, Orbán Viktor családlátogatáson, Soros György meg akarta ölni az anyósát, de hát ki nem?
Megspróroltam neked 15 percet. Szívesen.
Kampman
r.baggio
több mint 6 éve
Németh Szilárd gasztropercek már szart érnek?A szünetben elemzésorgia várható.A gól úgy született, hogy áthaladt a labda a gólvonalon. Nagyon tudnak küzdeni, a második félidőben nagy taktikai harc várható, az nyer, aki meg tudja lepni a másikat, vagy egyéni villanásokkal el tudja dönteni a meccset.
Gergőbácsi
Közben: migránsokat fogtak Kelebiánál, Orbán Viktor családlátogatáson, Soros György meg akarta ölni az anyósát, de hát ki nem?
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Általánosítottam, egy Henrikre jut 10 másik kókler.Henrik ül a stúdióban, ha valakitől érdemest elemzést hallgatni, az ő, szóval ez most melléA szünetben elemzésorgia várható.A gól úgy született, hogy áthaladt a labda a gólvonalon. Nagyon tudnak küzdeni, a második félidőben nagy taktikai harc várható, az nyer, aki meg tudja lepni a másikat, vagy egyéni villanásokkal el tudja dönteni a meccset.
Gergőbácsi
Kampman
r.baggio
több mint 6 éve
Henrik ül a stúdióban, ha valakitől érdemest elemzést hallgatni, az ő, szóval ez most melléA szünetben elemzésorgia várható.A gól úgy született, hogy áthaladt a labda a gólvonalon. Nagyon tudnak küzdeni, a második félidőben nagy taktikai harc várható, az nyer, aki meg tudja lepni a másikat, vagy egyéni villanásokkal el tudja dönteni a meccset.
Gergőbácsi
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Jucust már a backstageben elemzikBaz+ azt hittem tényleg Jucus lesz, erre tessék. Ez nem volt szép.A szünetben elemzésorgia várható.Berkesi Judittal
Gergőbácsi
Fast Willie
Gergőbácsi