Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 824
Kirúgták Pintért, egyből visszaestünk húsz helyet a FIFA világranglistán. 😀
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én vállalnám!
Szakmai programom
1. 1 millióval olcsóbban mint Pinyő.
2. A felét elutalom a megkapott számlaszámokra.
3. Nem fogok káromkodni.
4. Igyexem hejesen írni/beszélni.
5. A válogatott motorja kívánok lenni.
6. Labdát viszek.

Őőőőő.... Update: 1. 2 millióval drágábban, mint Pinyő.Atari
+ 80%al kevesebb ŐŐŐŐŐŐŐHanni
És a "tolódás" szót soha többé nem említem.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Én vállalnám!
Szakmai programom
3. Nem fogok káromkodni.
6. Labdát viszek.

Őőőőő.... Update: 1. 2 millióval drágábban, mint Pinyő.Atari
+ 80%al kevesebb ŐŐŐŐŐŐŐ
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Én vállalnám!
Szakmai programom
3. Nem fogok káromkodni.
6. Labdát viszek.

Őőőőő.... Update: 1. 2 millióval drágábban, mint Pinyő.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
nagyon örülök pintér távozásának, de még várom, hogy azok is távozzanak akik őt kitalálták és rábólintottak.gabtsi
Azt várhatod, oda vannak tapadva a pénzeszsák szájához, mint a piócák. Soha sem fog kiderülni kik súgtak a háttérből.

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 314 — E/1
Mar ez is eleg hosszutav volt...
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nagyon örülök pintér távozásának, de még várom, hogy azok is távozzanak akik őt kitalálták és rábólintottak.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
"Dárdai semmilyen díjazást nem kér a munkájáért, ingyen dolgozik az év végéig".
Lehet, tapasztalatlan és távolról könnyű ordibálni, de ez akkor is korrekt dolog tőle. Nem volt egy labdazsonglőr, de a szíve és a mentalitása mindig a helyén volt. Furcsa véletlen pont ez a két tényező hiányzik a válogatottból mostanábanflzoli
nem Dárdaival van a bajom, kifejezetten kedvelem, igaz, nem ismerem semmilyen edzői kvalitását. azzal van bajom, hogy ez a faszkalap MLSZ minden szájtépés ellenére sem képes hosszútávban gondolkodni. Ha Dárdai csak három meccset vállalt, akkor dobni kellett volna, és keresni olyat, akivel alá lehet írni mondjuk a selejtezők végéig. Megint hülyének vagyunk nézve, és megint csak az ígérgetés és a parasztvakítás megy. Nem is Pintérrel volt a baj, hanem hogy ez a faszszopó csányi és bandája még mindig garázdálkodik.berger90
A hosszú távú döntést szerintem nem kapkodás előzi meg. Mitől lett volna jobb, ha sebtében Bukarest előtt összelapátolnak valakit?

Dárdai volt a "tuti", bármit is csinál 3 meccs után lelép, és az állandó kapitány tiszta lappal kezdheti a munkát. Kis szerencsével a következő meccseken 6 pont összejöhet. Ha a románok látván az itteni káoszt elbízzák magukat még akár Dákóföldön is sikerülhet a pontszerzés.

(Figyeljétek meg, hogy Vanczák fogja az orrával bekotorni a bal felsőbe a zsugát a 93. percben 😀 )

több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 hosszabbitas.hu/foci/magyar-foci/adieu-pinyo
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Lehet, tapasztalatlan és távolról könnyű ordibálni, de ez akkor is korrekt dolog tőle. Nem volt egy labdazsonglőr, de a szíve és a mentalitása mindig a helyén volt. Furcsa véletlen pont ez a két tényező hiányzik a válogatottból mostanábanflzoli
nem Dárdaival van a bajom, kifejezetten kedvelem, igaz, nem ismerem semmilyen edzői kvalitását. azzal van bajom, hogy ez a faszkalap MLSZ minden szájtépés ellenére sem képes hosszútávban gondolkodni. Ha Dárdai csak három meccset vállalt, akkor dobni kellett volna, és keresni olyat, akivel alá lehet írni mondjuk a selejtezők végéig. Megint hülyének vagyunk nézve, és megint csak az ígérgetés és a parasztvakítás megy. Nem is Pintérrel volt a baj, hanem hogy ez a faszszopó csányi és bandája még mindig garázdálkodik.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Korrekt, bár megmondta, hogy ő Németországban tervezi a jövőjét, konkrétan a Hertha B-t fogja vezetni, a 3 meccs után nem szándékozik maradni. Szóval azért nem meglepő.

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Na igen, ez van amikor valaki egyszerre ért az OTPhez, szalámihoz, meg a focihoz... Kinevezel valakit nagyfejűkém aztán egy meccs után leváltod, a sok okos a szakmai bizottságban meg bólogat hozzá.

Ha meg ugyanezzel a szar játékkal valahogy nyertünk volna akkor ezek az emberek védenék legjobban Pinyőt.
De legalább már a családok tolonganak a meccsre. A német, holland srácoknak meg már a szájára áll hogy MB1-es megoldás. MLSZ én így szeretlek, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Csak azt sajnálom hogy ezen a hanyatló senyvedő nyugaton 3 perc alatt vettem jegyet a Nantes - Lyon meccsre. És még a szurkolói kártyámat sem kérték el. Azért mégnem vagyok benne biztos hogy elmegyek, mert így minden csúnya gonosz randa ember bejöhet és valamelyik még a végén szidni fogja a vendég csapatot.Állítólag néha görögtüzet is gyújtanak.Igazából kidobott pénz volt az a 15 Euro egy ilyen biszem-baszom mérkőzésre. Biztos amúgy a családok se nagyon akarnak menni mert már arra kellett vetemedni hogy ingyenesen lehet megközelíteni tömegközlekedéssel a stadiont. Örülök hogy nem kell attól tartanom hogy itthon valaha is ilyet fogok tapasztalni.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Lehet, tapasztalatlan és távolról könnyű ordibálni, de ez akkor is korrekt dolog tőle. Nem volt egy labdazsonglőr, de a szíve és a mentalitása mindig a helyén volt. Furcsa véletlen pont ez a két tényező hiányzik a válogatottból mostanában

több mint 10 éve
Komolyan nem unjátok már ezt a "sz*rból várat" frázist? Nagyon unalmas már.

Kicsit ráerősítetek, és elmehetnétek a SportTV-be általánosságokat puffogtatni....

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
De most komolyan megint mindenki lefogja írni, hogy hülyeség volt kinevezni Pintért m,eg hülye MLSZ ? Csak mert akkor a következő két oldalt kihagyom 😀
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Az volt a hozzá nemértő idióta, aki megengedte ennek a bohócnak, hogy az első reális EB szereplésünket tönkretegye...

nem lehet sz*rból várat építeni, de egy jól összeszokott társaság, egy olyan taktikával, ami az erősségükre épít (arra a kevésre), simán odaérhetett volna a 2-3. helyre, most meg megy a kapkodás meg az "1 hónap alatt készítsd fel a válogatottat, hogy ne égjünk le nagyon"

gratulálok MLSZ!!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
A koncepció nem az, hogy kit akarnak a válogatott élére, hanem az, hogy hol akarnak javítani. Azt mondjuk pont elmondta, hogy a gyerekeknél kell kezdeni, meg a fiataloknál, stb.
Ez a koncepció, ami nem hülyeség, csak semmi sem lesz belőle, de az már más tészta.
Meg az is, hogy még nem tud konkrét jelölteket mondani.

több mint 10 éve
Eleve nevetséges, hogy semmi elképzelés nincs az MLSZ részéről. Az, hogy "négy öt szakember is szóba került, akivel tárgyalnának", az nem koncepció, hanem okoskodás, parasztvakítás. Fingja nincsen a csányi-féle maffiának, mi a faszt kéne csinálni. Pedig csak vállalni kéne, hogy hozzá nem értő, okoskodó nímandok egytől egyig, és szépen távozni, mert már így is nyakig ér a szar.berger90
Mégis mitől lenne az koncepció, ha mondjuk szexhirdetés típusú "190 cm magas, vörös hajú, szexuálisan kicsit aberált félvér" embert keresnek a posztra? 😀

több mint 10 éve
Eleve nevetséges, hogy semmi elképzelés nincs az MLSZ részéről. Az, hogy "négy öt szakember is szóba került, akivel tárgyalnának", az nem koncepció, hanem okoskodás, parasztvakítás. Fingja nincsen a csányi-féle maffiának, mi a faszt kéne csinálni. Pedig csak vállalni kéne, hogy hozzá nem értő, okoskodó nímandok egytől egyig, és szépen távozni, mert már így is nyakig ér a szar.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Én kíváncsi vagyok mit csinál Dárdai majd, nem tudom edzői szinten mennyire jó perpill, de hátha ő a magyar Pep 😀Toca
Ezzel a játékosállománnyal isteni csoda se lenne elég semmire.berger90
Jaj hagyjuk már, mert tán az Északíreknek erősebb a keretük ? Egy jól szervezett játékkal lehet eredményt elérni.
Én arra leszek kíváncsi, hogy most a nagy szónokok, mennyire érzik azt, hogy ha behívják őket jönniük kell ,vagy megint jön majd egy új kifogás...Toca
Erre én is kíváncsi leszek

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Én kíváncsi vagyok mit csinál Dárdai majd, nem tudom edzői szinten mennyire jó perpill, de hátha ő a magyar Pep 😀Toca
Ezzel a játékosállománnyal isteni csoda se lenne elég semmire.berger90
Jaj hagyjuk már, mert tán az Északíreknek erősebb a keretük ? Egy jól szervezett játékkal lehet eredményt elérni.
Én arra leszek kíváncsi, hogy most a nagy szónokok, mennyire érzik azt, hogy ha behívják őket jönniük kell ,vagy megint jön majd egy új kifogás...
több mint 10 éve
Ezzel a játékosállománnyal isteni csoda se lenne elég semmire.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az angol bajnokságot nem az eheti, hanem az elmúlt évekbeli meccsek árazták be, de elég rendesen.
A spanyol és német bajnokság a nemzetközi meccsek alapján egyértelműen erősebb.eaglesmcnabb
Spanyol topcsapatok / Német topcsapatok erősebbek mint a PL topcsapatai (tán a Chelsea az akire érdemes figyelni max onnan,mégha X-eltek is most). De PL szerintem a messze legkiegyensúlyozottabb liga és ilyen szinten legerősebb.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az angol bajnokságot nem az eheti, hanem az elmúlt évekbeli meccsek árazták be, de elég rendesen.
A spanyol és német bajnokság a nemzetközi meccsek alapján egyértelműen erősebb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Én kíváncsi vagyok mit csinál Dárdai majd, nem tudom edzői szinten mennyire jó perpill, de hátha ő a magyar Pep 😀