Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Gyönyörű. Tévez második gólját is meglőtte ma. 2:0 !
több mint 10 éve
Klopp valami megmagyarázhatatlanul nagy király. Ilyen játékosokkal ilyen elképesztően jó játékot csinálni nem tudom, hogy lehet.
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Nem tudom eldönteni, hogy az Aston Villa elleni, vagy ez a mai meccs a frusztrálóbb. Konkrétan rosszul játszik a csapat. (N)
több mint 10 éve
Változnak az idők, most az egész stadion örül, hogy egy olasz gólt lőtt Dortmundban.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
Apro bild pletyka:A hamburg edzoje megy es Doll kell nekik.
Nem orulnek.Eddig egy edzo se vitte vegig a tervet mert vagy elkuldtek vagy elment.
több mint 10 éve
Doll azt is elmondta, hogy eddig bárhol volt edző, a válogatott játékosok szövetségi kapitányai mindig megkeresték, hogy mit kell tudni az adott játékosról stb. ugye ez nyugaton jellemző, itthon nem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mert szerinted egyik oldalt érdekelné, hogy mit mond a másik oldal, pláne hogy olyan elképzelése van egyik oldalnak, hogy majd ő tanítja játékrendszerekre a másik oldal játékosait?és vajon ha egyik oldal nem kérdezte, másik oldal azért megemlítette?NB2Most az a baja Dollnak, hogy nem beszélt vele a kapitány vagy az, hogy Gera játszott a válogatottban?NB2nem véletlenül az, hogy nem beszélt vele a kapitány, aztán túlterhelték, és lesérült a válogatott edzésén?slowmotion
A szövetségi kapitányi iroda nem egy pláza, ahová csak úgy becsoszog az ember és megemlít dolgokat (nem még ha telefonál sem olyan). Na meg nagyban megnehezíti az említést, ha egyik oldal nem beszél közös nyelvet a másik oldal szakembereivel.
több mint 10 éve
és vajon ha egyik oldal nem kérdezte, másik oldal azért megemlítette?Most az a baja Dollnak, hogy nem beszélt vele a kapitány vagy az, hogy Gera játszott a válogatottban?NB2nem véletlenül az, hogy nem beszélt vele a kapitány, aztán túlterhelték, és lesérült a válogatott edzésén?slowmotion
több mint 10 éve
Most az a baja Dollnak, hogy nem beszélt vele a kapitány vagy az, hogy Gera játszott a válogatottban?NB2nem véletlenül az, hogy nem beszélt vele a kapitány, aztán túlterhelték, és lesérült a válogatott edzésén?
több mint 10 éve
Most az a baja Dollnak, hogy nem beszélt vele a kapitány vagy az, hogy Gera játszott a válogatottban?
több mint 10 éve
Ha ez igaz akkor pinyo ismet megmutatta mekkora bakloves volt a kinevezése.Es ezt nem azert mondom mert Fradista játékos volt a szenvedő alany.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Biglájk Mr. Doll!!....and welcome in Hungary...
„Örülök neki, hogy Somália visszatért, jól is játszott, Gera Zoltán ugyanakkor hiányzott – folytatta Doll. – Régóta a futball világában vagyok, ahhoz szoktam, hogy a nemzetközi meccsek előtt kapcsolatot teremtek a szövetségi kapitánnyal. Az nem fordulhat elő, hogy hónapokon keresztül semmit sem beszélünk arról, hogy a behívott játékos milyen állapotban van. Ezt nem tudom elfogadni, valaki belenyúl a klubba, kiveszi a játékost a csapatból. Odaadhattuk volna a jegyzeteket, hogy milyen állapotban van, nem értem, ez miért nem történt meg? Tulajdonképpen elvették a csapatból, ilyen sehol sincs a világon.”
„Lesz egy egész hetünk a derbiig, meg kell nézni, milyen állapotban van Zoli. Természetesen nem arról van szó, hogy nem engedtem volna el a válogatott keretbe, tudom, hogy számára dicsőség képviselni a hazáját. Ettől függetlenül fel lehetett volna keresni engem, vele máshogy kellett volna bánni, mint egy 22 éves játékossal. Nem feltételezem, hogy nem bántak vele megfelelő módon, de nem tudom feldolgozni a tényt, hogy nem kommunikáltak velünk róla.”
több mint 10 éve
Ez a pálya valami csoda....
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Vajon megütjük-é ma a Vidit?:A:ZoliZoltánesélytelen, de legalább a srácokat sem nyomja tovább az undefeated season terhe 😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Vajon megütjük-é ma a Vidit?:A:
több mint 10 éve
Megint semmi konkrétum, csak a jól bevált szállóigék....sokan féltik az állásukat.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-a-szr-a-nyakunkig-er-az-ultrak-nemet-mondtak-az-nb-i-re-2363553
Mi történne, ha végre valaki a magyar pöcegödör, más néven foci főbb szereplői közül (vezetők, edzők, játékosok, szurkolók, média) egyszer leülnének, és a nyilvánosság előtt szépen megvitatnák a dolgokat, mindenféle porhintés és polkorrekt marhaság nélkül. Akkor talán elindulhatna valami, és meglenne a közös konszenzus. De hát ehhez ész és vitakultúra kéne....flzoli
több mint 10 éve
Megint semmi konkrétum, csak a jól bevált szállóigék....www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-a-szr-a-nyakunkig-er-az-ultrak-nemet-mondtak-az-nb-i-re-2363553
Mi történne, ha végre valaki a magyar pöcegödör, más néven foci főbb szereplői közül (vezetők, edzők, játékosok, szurkolók, média) egyszer leülnének, és a nyilvánosság előtt szépen megvitatnák a dolgokat, mindenféle porhintés és polkorrekt marhaság nélkül. Akkor talán elindulhatna valami, és meglenne a közös konszenzus. De hát ehhez ész és vitakultúra kéne....
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
egyébként tényleg röhej a cikk végén a keretesben közölt észrevétel, hogy Kubala, Messi stb van kitéve az ajándékbolt mellett. Azt értem hogy mind megérdemlik, de hát egy Puyol tényleg odafért volna 😊berger90Xavi vagy Iniesta is megérdemelt volna egy aranylabdát, de hiába nyertek EB-t, VB-t, és újra EB-t mindig Messi kapta a díjat (vagy C. Ronaldo). Pedig ők is odaférhettek volna a díj megkapásához. Szóval amíg tart a hype Messi körül (és ha nem igazol el mindig tartani fog), addig "holmi" Puyol (Xavi, Iniesta) féle klublegendának nincs helye.
több mint 10 éve
Ha ez így megy tovább, akkor Ancelotti fog ráfázni arra, hogy nincs védelme a csapatának és akkor pedig szép lassan megismétlődhet a 2000-es évek közepe, az a bizonyos a "galaktikus éra"... 😓JugheadNekem is pont az a 2004-2005-ös csapat jutott eszembe a mostani Realról, bár ezt még korai lenne így kijelenteni. Az Atletico meg komoly volt... 2 kaput eltaláló lövésből két gólt szerzett. 😀😀😀
The Man Uptown
több mint 10 éve
Jughead
5 215
Ha ez így megy tovább, akkor Ancelotti fog ráfázni arra, hogy nincs védelme a csapatának és akkor pedig szép lassan megismétlődhet a 2000-es évek közepe, az a bizonyos a "galaktikus éra"... 😓
több mint 10 éve
Egy 17 éves pécsi raketlonos srác blogjárólkikirackets.blogspot.hu/2014/09/van-egy-almunk.html?spref=fb
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Az elképzelés, az hiányzott ma. Úgy ívelgetett a csapat, mint ahogy a League Twoban sem szokás.Nagyon, nagyon nem szeretem a válogatott mérkőzések miatti szüneteket. Az utánuk lévő első bajnokikon mindig egy kalap szart rak fel a pályára a csapat, állandóan megtöri a lendületet.* Persze minden más lenne, ha Senderos kiállítása nem marad el. Ugyanakkor ez nem kifogás, így is illene dominálni az ellenfelet.az átütő erő és szerencse is hiányzik
* Emellett mindig kiesik egy-két kezdő pár hétre, most ugye Sturridge.Mikey
Lajossal feltörhető lenne a buszNegritis
Suárez pedig még eltiltott lenne akkor is, ha a Liverpool játékosa lenne, szóval ez mindegy is.
több mint 10 éve
Nagyon, nagyon nem szeretem a válogatott mérkőzések miatti szüneteket. Az utánuk lévő első bajnokikon mindig egy kalap szart rak fel a pályára a csapat, állandóan megtöri a lendületet.* Persze minden más lenne, ha Senderos kiállítása nem marad el. Ugyanakkor ez nem kifogás, így is illene dominálni az ellenfelet.az átütő erő és szerencse is hiányzik
* Emellett mindig kiesik egy-két kezdő pár hétre, most ugye Sturridge.Mikey
Lajossal feltörhető lenne a busz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
egyébként tényleg röhej a cikk végén a keretesben közölt észrevétel, hogy Kubala, Messi stb van kitéve az ajándékbolt mellett. Azt értem hogy mind megérdemlik, de hát egy Puyol tényleg odafért volna 😊Az eltiltásról most nem beszélnék, mert simán kinézek megint egy "fellebbezést" 2015. júniusától..pedig most kénytelenek lesznek rájuk támaszkodni, ha tényleg életbe lép a kizárásuk a transzferekből. annak örülök inkább, hogy Tajti normális közegben tanul meg focizni. És ne aggódj, én se rajongok ám a bőrszalonnáértberger90Tanulságos:Szerintem a világ 15-20 topcsapatának hasonlóan épül fel az akadémiája, még sincsenek ennyire felszopkodva valamiért....
sportgeza.hu/futball/2014/09/13/tajti_matyas_es_a_barcelona/berger90
Egy bizonyos szintig jó, hogy már a kezdetek kezdetén egyfajta rendszerben tanítják őket, de meg lehet nézni melyik "újkori" echte Barca nevelés lett sikeres Katalónián kívül.flzoli
Nyilván jót tesz neki, hogy más kultúrát szív majd magába, és kemény versenyhelyzetbe kerül.
A támaszkodás jeleit egyből megmutatták azzal, hogy elszórtak vagy 150 milliót erősítésekre 😊 1-2 ember mindig bekerül majd a felnőtt csapatba, több kevesebb játékperccel, és ez bőven indokod ad majd a La Mesia csodájának megéneklésére....flzoli
Mindig jövőre