Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 523 — Keep pounding
Tegnap a futball ünnepe volt, továbbment az ajax, juhászt kiállították, zseniális 😁

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
amúgy megnézném egy Angol középcsapatnál mire lenne képes Dárdai
bár ugye ott az ő stíluslásval nem biztos hogy ki tudna tűnni
Negritis
De, szerintem ott pont ki tudna, mert sok angol kis- es kozepcsapat jatszik erofocit, a technikai tudas meg a hatterbe szorul, illetve nagyobb lenne a meritesi lehetosege, tobbet is kolthet.

Csak az angoloknal nincsen turelem, ott nem engedik, hogy a fiatalokra epits, a klubnak kell a nagy bevetel. Ott nem lehet azt csinalni, amit Dardai a Herthanal megtehetett. Zsoldosokbol kell ugymond osszeraknia normalis csapatot.

Szerkesztette: Stez

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
amúgy megnézném egy Angol középcsapatnál mire lenne képes Dárdai
bár ugye ott az ő stíluslásval nem biztos hogy ki tudna tűnni

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Dárdai negatív mérleggel fogja elhagyni a Herta-t /több meccset bukott, mint nyert kb/
Fogalma nincs a komunikációról, ami világos lett mikor ‘okosan’ leoltotta anno az öreg német újságírókat. A náciknál ez általában nem szokott működni, nála, mint csak egy mezei klub ikonnál is pont 1-2 héttel működött tovább, mint egy komolyabb /edző/idegennél. Szóval...
ozibozi
Bundesliga 2 szintű edző. Nem bántani akarom, vagy fikázni, de aki nézett Hertha meccseket, az pontosan látta, hogy mit tud taktikailag, és hát, lehet akármilyen a Hertha, ezért a futballal még Berlinben sem töltik meg a 70ezres stadiont.
Amadeus
Bundesliga 2 szint azért túlzás. Nem volt kiesés közelében soha, és igazából nem mondhatjuk hogy alulteljesített a kerethez képest. Nála gyengébb edzők is voltak azért minden évben, jópáran.
Az tény, hogy amikor szöv.kap volt, a válogatott is kb ugyanazt játszotta mint a Hertha, de mondjuk az a keret sem lett volna alkalmas egy támadófocira, szóval ott is az volt a realitás.

Majd beárazza a munkáját, hogy milyen lesz a Hertha másik edzővel.
Jan
Azzal a kerettel siman felulteljesitett. Az a Hertha a 12-15. helyen lehet szerintem a keret erosseget nezve evek ota, o meg az elso tizbe, vagy annak a kornyekere rendre behozta, az El-szereples elerese meg egyenesen bravur volt. Azt pedig soha senki sem mondta, hogy Dardai mekkora taktikus, mert sosem volt az. O motivator, ebben a legjobb. Taktikai szinten viszont tudja es tudta, hogy vannak hianyossagai, ezert kokemeny munkaval es odafigyelessel azert szintre hozta magat, mar ha az atlagedzok tudasat nezem.

De tovabbra is mondom, a Herthanal harom eve minden idenyben legalabb ket olyan seruleshullam volt, hogy vert kellett pisalniuk hetekig, olykor honapokig. Azert boven jo munkat vegzett Dardai, raadasul oriasi munkat is, mert o ott a Herthanal kis tulzassal mindenes volt, figyelte allandoan az utanpotlast is, scoutolt is, az orvosi stabbal meg az eronleti edzokkel allandoan megbeszeleseket tartott, felkeszuleseket vegzett, etc. Azert o ott nem csak egy vezetoedzo szerepet latta el, tenyleg tulhajszolta magat. Mindig, mindenre neki kellett figyelnie.

Preetz kb. annyi melot vett le a vallarol, hogy o hozott uj jatekosokat, de azert az is hogy? Volt, aki bejott, de rengetegen eltuntek a semmiben vagy allandoan serultek. Dardai elfaradt, de szo szerint, ez meg mar erezheto volt rajta, ami kihatott a csapatra is. A Dardai-fele erofocit a jatekosok fele nem birta. Sokan taktikailag is hulyek ehhez a sporthoz, de sokan szimplan csak nem birtak szusszal a meccseket.

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 411 — Steelers fan
Dárdai negatív mérleggel fogja elhagyni a Herta-t /több meccset bukott, mint nyert kb/
Fogalma nincs a komunikációról, ami világos lett mikor ‘okosan’ leoltotta anno az öreg német újságírókat. A náciknál ez általában nem szokott működni, nála, mint csak egy mezei klub ikonnál is pont 1-2 héttel működött tovább, mint egy komolyabb /edző/idegennél. Szóval...
ozibozi
Bundesliga 2 szintű edző. Nem bántani akarom, vagy fikázni, de aki nézett Hertha meccseket, az pontosan látta, hogy mit tud taktikailag, és hát, lehet akármilyen a Hertha, ezért a futballal még Berlinben sem töltik meg a 70ezres stadiont.
Amadeus
Bundesliga 2 szint azért túlzás. Nem volt kiesés közelében soha, és igazából nem mondhatjuk hogy alulteljesített a kerethez képest. Nála gyengébb edzők is voltak azért minden évben, jópáran.
Az tény, hogy amikor szöv.kap volt, a válogatott is kb ugyanazt játszotta mint a Hertha, de mondjuk az a keret sem lett volna alkalmas egy támadófocira, szóval ott is az volt a realitás.

Majd beárazza a munkáját, hogy milyen lesz a Hertha másik edzővel.
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Erős ez a Barca, hogy r....n meg 😀

A United meg gyenge ez egyértelmű. Egyébként lehet itt a játékosok minőségével is dobálózni, ami nyilván igaz is, de teljesen romokban van a csapat felépítése. Nincs meg igazán, hogy mit akarunk játszani. Kellene pár ember, de a meglévőeket is össze kell kapni, legalább olyan szinten, hogy ne úgy nézzenek ki, mint aki azt sem tudja hova kell szaladni a pályán. Persze azt még mindig hiszem, hogy erre Ole megfelelő ember, de kelleni fog neki az idő, mert valami hatalmas ganét kapott a keze alá, ami csapatnak volt nevezve. Azt remélem, hogy nem fogja túl hamar kikezdeni a média és hagyják dolgozni. Amolyan Pool & Klopp módra. Na meg persze nagyon kelleni fog kompetens sportigazgató is mellé.

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 087 — Invisible man
Juve kiesik, Penguins kiesik, Steelers széthullott 2 hónap alatt. Gary dögrováson.

Idénre nekem nem marad mit nézni.

Kurva jó....
kishaszi
Válassz rendes soccer csapatot, ne digót és több örömöd lehet legalább ebben a sportban 😉
Klaci79
😀

Micsinájjak ha eccer azóta Zsüve szurker vagyok, hogy szerintem itt sokan még meg se születtek. 😀
kishaszi
Ne legyél divat. Szurkolj továbbra is a Realnak. Bakker ezt tényleg zsákutca neked 😀😀😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 840 — Steelers fan
Juve kiesik, Penguins kiesik, Steelers széthullott 2 hónap alatt. Gary dögrováson.

Kurva jó....
kishaszi
Válassz rendes soccer csapatot, ne digót és több örömöd lehet legalább ebben a sportban 😉
Klaci79
😀

Micsinájjak ha eccer azóta Zsüve szurker vagyok, hogy szerintem itt sokan még meg se születtek. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
10-2es ajax továbbjutás reálisabb lett volna 😀
Nem tudom ki marad ebből a kezdő 11ből ott jövőre, sztem csak Blind meg Schöne.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 656

Kurva jó....
kishaszi
Klaci79
Ráadásul Steelerként annyira evidens:

Sobri Jóska
Istenem ez mennyire unalmas már, Jóska tőled többet várnék 😉
Ja nem...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
ozibozi
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
Szép szín nagyon ez a piroskék’
ozibozi
Coco-Aires Washington!
Az uru Dzurják.

És még él és dolgozik:

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 202
Szép szín nagyon ez a piroskék’
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress

Kurva jó....
kishaszi
Klaci79
Ráadásul Steelerként annyira evidens:

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 656

Kurva jó....
kishaszi
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Sziasztok. Új vagyok, egy haverom ajánlotta a fórumot. Szeretem a focit kiskoromtól fogva, nagy Ajax és Fradi szurkoló vagyok.

A Dárdai-téma.

Elismerem a kvalitásait, de azt is tudni kell, hogy egy nagyon keményfejű ember. Nagyon nehezen viseli a kritikát, felháborodik, ha valaki egy neki nem tetsző kérdést tesz fel. Nehéz vele együtt dolgozni, foggal - körömmel ragaszkodik az elveihez és azokat a zsinórban 4. vereség után sem adja fel.

Az éremnek mindig két oldala van. Kihozta a maximumot ebből a keretből, megvárja míg a másik két gyerek is profi szerződést kap, aztán viszlát Berlin.

Más: szép volt Ajax! 😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez egy csoda. Már a selejtezőben rendkívül biztató volt a csapat, de ott illett is persze.

A csoportkörben a Bayern ellen oda-vissza iksz, arra már azt mondtam, hogy ez már valami.

A Real ellen otthon egy félidő fölény ellenére vereség, majd a madridi csoda, szinte hihetetlen volt.

Jött a Juventus elleni negyeddöntő, otthon megint szépen játszva, de megint eredménytelenül, és kapott gól Torinóban az első fél óra végén. És innentől kezdve, amit láttam, megint nem akartam elhinni. Ezt a pofátlan, szemtelen, gyönyörűen, néhol már túl szépen játszó csapatot... Nagyon féltem, hogy ennyi ziccert nem lehet büntetlenül kihagyni. Jött a második gól és az öröm. De megint ziccerek sorát szórakozzuk el és csak idegeskedek, belefér-e ez egy Juventus ellen. Végül belefért, szenzációs volt ezúttal is.

Igen, a végén tizenegyes lett volna nálam is. De nem ezen múlt.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 202

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
ha holnap a Tottenham kiveri a City-t, akkor lesz hanuka😊
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
ez hol nem piros?

Liverpool Fc
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 840 — Steelers fan

Kurva jó....

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
Hogy ez miért nem egyvonal???
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
kar h jovore szetszedik az ajaxot
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 951 — Слава Україні! Героям слава!
Ajaaaax!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
De Ligt 19 évesen azért nem kérdez.
Jó lesz ő nálunk nyártól De Jong-al együtt.