Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
egy érdekes írás:fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/4387-csal%C3%A1dl%C3%A1togat%C3%A1s-a-fradibusz-f%C5%91szervez%C5%91n%C3%A9l-is
pedig nem is vok fradista, de tök sokat foglalkozok velük😊
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-a-nyalas-jatekosokbol-nehez-barmit-kihozni-2363041Bódog Tamás is elmondta a véleményét, legalább most elhangzott 1-2 szakmai kritika is.
több mint 10 éve
Délután nem tudtam reflektálni.A független belga jelentés szerint a debreceni a legjobb magyar akadémia: sportgeza.hu/futball/2014/07/21/akademiai_audit/
Szóval Herczeg András kapott 7 likeot. Aki ugyan úgy benne van a magyar foci fertőjében vagy 30 éve...
Az a Herczeg András, aki évek óta szakmai nem tudom én micsoda a Debreceni Akadémián, amiről olyan jelentést adtak le nem is olyan rég, hogy alkalmatlan az UP- képzésre. És ő ott a góré, vagy mi. Értem.
Aki 94-től volt ott csapatok mellett a kispadon, de a pro-licencet csak 2010-ben szerezte meg. Értem.
Jó, nyert két bajnokságot - ki vitatja, hogy akkor a DVSC-nek volt a legjobb kerete messze MO-on? senki - és bejutott a BL-csoportkörbe, hála a mindenható Platini átszervezésének. Azok a veretes ellenfelek, na mindegy...
Sebaj, biztos bennem van a hiba, hogy sose tartottam megfelelő szakembernek Bandibát.JC6
Egyébként pedig ha annyira rettenetes a magyar foci közege, akkor nem kifejezetten értem, hogy miért olyan fontos az általuk kiadott pro-licenc.
Szóval végül is sok értelmes érvet sikerült felhoznod újfent. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Délután nem tudtam reflektálni.Szóval Herczeg András kapott 7 likeot. Aki ugyan úgy benne van a magyar foci fertőjében vagy 30 éve...
Az a Herczeg András, aki évek óta szakmai nem tudom én micsoda a Debreceni Akadémián, amiről olyan jelentést adtak le nem is olyan rég, hogy alkalmatlan az UP- képzésre. És ő ott a góré, vagy mi. Értem.
Aki 94-től volt ott csapatok mellett a kispadon, de a pro-licencet csak 2010-ben szerezte meg. Értem.
Jó, nyert két bajnokságot - ki vitatja, hogy akkor a DVSC-nek volt a legjobb kerete messze MO-on? senki - és bejutott a BL-csoportkörbe, hála a mindenható Platini átszervezésének. Azok a veretes ellenfelek, na mindegy...
Sebaj, biztos bennem van a hiba, hogy sose tartottam megfelelő szakembernek Bandibát.
több mint 10 éve
Szegeny Győr,hamár Svabban látják a megoldast akkor komoly gond van😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
és lőn sötétség! Hogy itt ebben az országban a döntéspozícióban levő emberek mindig olyan lépéseket húznak meg, amiről nemhogy mindig mindenki azt gondolja, be fog sülni, hanem tényleg be is sül... Legalább az arrogancia abból fakadna, hogy a kételkedőknek nincs igaza, de nem, itt pökhendiségből csak azért is a rossz utat választjákitt van a magyar labdarúgás mély rákfenéje. el kell egyszerűen felejteni ezeket a bús picsába, hozni helyettük sportközgazdász szakon végzett huszonéveseket, akik még soha nem voltak ilyen pozícíóban, és esetleg nem százszor megbukott balfaszok. Tiszta lap.
Mondjuk a SZAKMAI bizottság névsorát ízlelgessük még egy kicsit:
- Gellei Imre
- Benczés Miklós
- Bozsik Péter
- Garami József
- Halmai Gábor
- Herczeg András
- Illés Béla
- Kovács Zoltán
- Róth Antal
- Szalai László
- Király Gáborbaggio
Mindig jövőre
több mint 10 éve
egy László Csabához mit szólnátok?NB2hát ha nem sírja el magát 1-1 vereség után, akkor talán még előrelépés is lehet a mostanihoz képest
www.youtube.com/watch?v=KlzofMOoeT4
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A gól utáni tuz ami berepult azt egy provokátor dobta be.A csoportok elkaptak a rendorok meg eloallitottak.Vegre egy meccs a táborral raadasul itt a kerületben.mivel próbálkozott?csebi
Vegre volt hangulat,igaz kicsit rányomta a bélyegét a meccsre kubatov szanalmas próbálkozása..
Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.Kenny
több mint 10 éve
JugheadHagyjuk már egervárit, olyan garnitúra mint ami neki állt rendelkezésre 86 óta nem volt a magyar futballban. ( ezt mattheus és koeman építette fel ) Az, hogy levert minden gyengébbet az nem érdem, hanem kötelesség. Az, hogy nem jutott ki sehova az meg bukás...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Vegre egy meccs a táborral raadasul itt a kerületben.mivel próbálkozott?
Vegre volt hangulat,igaz kicsit rányomta a bélyegét a meccsre kubatov szanalmas próbálkozása..
Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140911-dardai-pal-lehet-a-szovetsegi-kapitany-ha-pinter-attilat-menesztik.htmlDárdainak elment az esze?!
jó lenne, de nem most
egy László Csabához mit szólnátok?NB2
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140911-dardai-pal-lehet-a-szovetsegi-kapitany-ha-pinter-attilat-menesztik.htmljó lenne, de nem most
egy László Csabához mit szólnátok?
több mint 10 éve
Nyilvan tudom kicsoda kubatov gabor.tisztaban vagyok az erdekeltsegeivel.Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.KennyTe komolyan írsz ilyen orbitális baromságokat?
Kubatov 10 év múlva is ugyanolyan meghatározó, megkerülhetetlen üzletember/politikus lesz, mint most.
Vagy neked úgy tűnik, hogy ő is afféle percemberke, aki most kicsit gyűjtöget, aztán meg majd elsöprik a fiatalok? Vagy mitől és hova tűnik el?
Kevés olyan eltökélt és céltudatos ember van ma a Fideszben, mint ő.
Gondolom fogalmad nincs a vállalkozásairól, üzleteiről, kapcsolatairól még a felszínen se...Sobri Jóska
Ez csak egy indulatból irt hozzászólás volt az ujabb produkciója utan.
több mint 10 éve
Én nem rangsoroltam Kubatovot.Lázár. | ilyen szempontból nálam abszte no1. | Amadeus91Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.KennyTe komolyan írsz ilyen orbitális baromságokat?
Kubatov 10 év múlva is ugyanolyan meghatározó, megkerülhetetlen üzletember/politikus lesz, mint most.
Vagy neked úgy tűnik, hogy ő is afféle percemberke, aki most kicsit gyűjtöget, aztán meg majd elsöprik a fiatalok? Vagy mitől és hova tűnik el?
Gondolom fogalmad nincs a vállalkozásairól, üzleteiről, kapcsolatairól még a felszínen se...Sobri Jóska
Csak faszságnak tartom, ha valaki nulla háttérinfóval azt írja, hogy "gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,".
Ez kábé olyan lukrafutás, mint amikor régen még a Városmajorban sok öreg sakkozott, pénzbe is, és volt a Janibácsi, akiről az a sztori terjengett, hogy egyszer, a 90-es évek elején egy kamasz srác nézte az egyik partiját, és amikor annak vége lett, mondta a srácnak Janibácsi, hogy üljön be, és játszon ő is egy partit vele, egy százas, nem a világ. A srác szolídan mondta, hogy kösz nem, neki nem szabad, de az öreg csak erölködött, kapacitálta hogy játszon vele, és még egy bástyafórt is felajánlott. A srác végül vonakodva kötélnek állt, és elverte párszor az öreget, majd egál indulóállásnál is, majd ő adott neki bástyafórt, és úgy is. Aztán a srác elment, a pénzt is otthagyta, a többi sakkozó nevetett, Janibácsi meg, aki se újságot nem olvasott, se tévét nem nézett csak értetlenkedett és kérdezgette a többieket, hogy ez mi a fene volt, ki volt ez, ez tuti valami átverés volt. A többiek meg csak röhögték, és onnantól ő volt a Janibácsi, aki bástyafórt adott Lékó Péternek.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Lázár. | ilyen szempontból nálam abszte no1. |Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.KennyTe komolyan írsz ilyen orbitális baromságokat?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.KennyTe komolyan írsz ilyen orbitális baromságokat?
Gondolom fogalmad nincs a vállalkozásairól, üzleteiről, kapcsolatairól még a felszínen se...
több mint 10 éve
Halkan hozzátenném hogy szerintem az elüldözött Egervárivál (tudom hogy ő mondott le de nem véletlen) is harcban lehetnénk a kijutásért. Vele a kötelezőket behúzta a csapat és volt egy-két bravúr is. Ebben a csoportban pedig a kötelezőkkel + 1 bravúr győzelemmel kb kijutnánk az EB-re. 😉 A közelmúltban ő az egyetlen kapitány, akivel a válogatott az összes alatta lejátszott meccse felét megnyerte. 😉 De Bandi bá nála is sokkal jobb lenne. 😉JugheadHa azt a formát mutatná a válogatott, amit kezdetben futott Egervári alatt, akkor azt mondom, hogy még a Románokat is üthetnénk. A vége fele már persze valami szétesett, és jöttek sorjában a vállalhatatlan eredmények. A 8:1 olyan brutális méretű zakó, hogy egy olyan országban, ahol az amatőrnél komolyabban gondolják (nem csinálják....) a focit, ott ezután váltani kell.
több mint 10 éve
Vegre egy meccs a táborral raadasul itt a kerületben.Vegre volt hangulat,igaz kicsit rányomta a bélyegét a meccsre kubatov szanalmas próbálkozása..
Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.
több mint 10 éve
Jughead
5 215
Herczeg András tökéletes választás lenne szövetségi kapitányi posztra, hisz ugye Debrecenben olyan utánpótlást építette ki, ami Magyarországon egyedülálló, a DVSC-vel elért sikerei pedig szintén egyedülállóak, tehát egy szakmailag sikeres emberről beszélünk, aki egy értelmes ember, aki nem akadna fent ilyen Szalais dolgokon, hanem igyekezne ezt megoldani, és mindemelett jó pedagógus. Egy szó, mint száz tökéletes választás, aki minden tekintetben kikezdhetetlen legalábbis tudtommal. Külföldi edző egyelőre felesleges ide, majd akkor kell külföldi szövetségi kapitány, amikor hogy szépen fogalmazzak nem építési hulladékból, hanem már téglákból akarunk várat építeni. Külföldi edzők az utánpótláshoz kellenek, ahol képezzük a játékosokat, ugyanis szövetségi kapitányként nem lehet megváltani a világot. Ezen a szinten a szövetségi kapitánynak egy kikezdhetetlen, tisztelt és felkészült kapitánynak kell lennie, aki ismeri a játékosokat (a játékosok pedig ismerik őt), és képes őket egy csapattá formálni, a szövetségi kapitány szakmaisága jóval felsőbb szinteken igazán meghatározó, amikor már a jóból kell nagyon jót csinálni. 😉
Halkan hozzátenném hogy szerintem az elüldözött Egervárivál (tudom hogy ő mondott le de nem véletlen) is harcban lehetnénk a kijutásért. Vele a kötelezőket behúzta a csapat és volt egy-két bravúr is. Ebben a csoportban pedig a kötelezőkkel + 1 bravúr győzelemmel kb kijutnánk az EB-re. 😉 A közelmúltban ő az egyetlen kapitány, akivel a válogatott az összes alatta lejátszott meccse felét megnyerte. 😉 De Bandi bá nála is sokkal jobb lenne. 😉
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Herceg Bandi?több mint 10 éve
Guzmó a vizslaba igazolt.Eddig Mindenkit altatott,valoban nemzetközi szintű player.
több mint 10 éve
RIP Csikarnagyapám ellen még játszott anno
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Halmainak meg Illésnek legalább annyi joga van bent lennie, mint mondjuk Királynak (és az a Kovács Zoli AZ a Kovács Zoli? OMFG). hát Róth, a túlélőművész?és lőn sötétség! Hogy itt ebben az országban a döntéspozícióban levő emberek mindig olyan lépéseket húznak meg, amiről nemhogy mindig mindenki azt gondolja, be fog sülni, hanem tényleg be is sül... Legalább az arrogancia abból fakadna, hogy a kételkedőknek nincs igaza, de nem, itt pökhendiségből csak azért is a rossz utat választjákÉrthetetlen, hogy 2 bukott kapitány mit keres a bizottságban. Halmai, Illés dettó. Herczeg András nem tudom, hogy adta ehhez a nevét.Amadeus91
- Gellei Imre
- Benczés Miklós
- Bozsik Péter
- Garami József
- Halmai Gábor
- Herczeg András
- Illés Béla
- Kovács Zoltán
- Róth Antal
- Szalai László
- Király Gáborbaggio
mégis, kinek kellene bent lennie? Kondásnak? Horváth Ferinek? a Tésztásnak? Faszrajz Sanyinak? Reszeli-Soósnak? Tornyi Barnának? Csanknak? Kaszinós Gyurinak?
Illés legalább csinálja az akadémiát, meg nem mellesleg az utóbbi húsz év öt legjobb játékosa között van...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
és lőn sötétség! Hogy itt ebben az országban a döntéspozícióban levő emberek mindig olyan lépéseket húznak meg, amiről nemhogy mindig mindenki azt gondolja, be fog sülni, hanem tényleg be is sül... Legalább az arrogancia abból fakadna, hogy a kételkedőknek nincs igaza, de nem, itt pökhendiségből csak azért is a rossz utat választjákÉrthetetlen, hogy 2 bukott kapitány mit keres a bizottságban. Halmai, Illés dettó. Herczeg András nem tudom, hogy adta ehhez a nevét.
- Gellei Imre
- Benczés Miklós
- Bozsik Péter
- Garami József
- Halmai Gábor
- Herczeg András
- Illés Béla
- Kovács Zoltán
- Róth Antal
- Szalai László
- Király Gáborbaggio