Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140911-dardai-pal-lehet-a-szovetsegi-kapitany-ha-pinter-attilat-menesztik.htmljó lenne, de nem most
egy László Csabához mit szólnátok?
több mint 10 éve
Nyilvan tudom kicsoda kubatov gabor.tisztaban vagyok az erdekeltsegeivel.Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.KennyTe komolyan írsz ilyen orbitális baromságokat?
Kubatov 10 év múlva is ugyanolyan meghatározó, megkerülhetetlen üzletember/politikus lesz, mint most.
Vagy neked úgy tűnik, hogy ő is afféle percemberke, aki most kicsit gyűjtöget, aztán meg majd elsöprik a fiatalok? Vagy mitől és hova tűnik el?
Kevés olyan eltökélt és céltudatos ember van ma a Fideszben, mint ő.
Gondolom fogalmad nincs a vállalkozásairól, üzleteiről, kapcsolatairól még a felszínen se...Sobri Jóska
Ez csak egy indulatból irt hozzászólás volt az ujabb produkciója utan.
több mint 10 éve
Én nem rangsoroltam Kubatovot.Lázár. | ilyen szempontból nálam abszte no1. | Amadeus91Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.KennyTe komolyan írsz ilyen orbitális baromságokat?
Kubatov 10 év múlva is ugyanolyan meghatározó, megkerülhetetlen üzletember/politikus lesz, mint most.
Vagy neked úgy tűnik, hogy ő is afféle percemberke, aki most kicsit gyűjtöget, aztán meg majd elsöprik a fiatalok? Vagy mitől és hova tűnik el?
Gondolom fogalmad nincs a vállalkozásairól, üzleteiről, kapcsolatairól még a felszínen se...Sobri Jóska
Csak faszságnak tartom, ha valaki nulla háttérinfóval azt írja, hogy "gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,".
Ez kábé olyan lukrafutás, mint amikor régen még a Városmajorban sok öreg sakkozott, pénzbe is, és volt a Janibácsi, akiről az a sztori terjengett, hogy egyszer, a 90-es évek elején egy kamasz srác nézte az egyik partiját, és amikor annak vége lett, mondta a srácnak Janibácsi, hogy üljön be, és játszon ő is egy partit vele, egy százas, nem a világ. A srác szolídan mondta, hogy kösz nem, neki nem szabad, de az öreg csak erölködött, kapacitálta hogy játszon vele, és még egy bástyafórt is felajánlott. A srác végül vonakodva kötélnek állt, és elverte párszor az öreget, majd egál indulóállásnál is, majd ő adott neki bástyafórt, és úgy is. Aztán a srác elment, a pénzt is otthagyta, a többi sakkozó nevetett, Janibácsi meg, aki se újságot nem olvasott, se tévét nem nézett csak értetlenkedett és kérdezgette a többieket, hogy ez mi a fene volt, ki volt ez, ez tuti valami átverés volt. A többiek meg csak röhögték, és onnantól ő volt a Janibácsi, aki bástyafórt adott Lékó Péternek.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Lázár. | ilyen szempontból nálam abszte no1. |Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.KennyTe komolyan írsz ilyen orbitális baromságokat?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.KennyTe komolyan írsz ilyen orbitális baromságokat?
Gondolom fogalmad nincs a vállalkozásairól, üzleteiről, kapcsolatairól még a felszínen se...
több mint 10 éve
Halkan hozzátenném hogy szerintem az elüldözött Egervárivál (tudom hogy ő mondott le de nem véletlen) is harcban lehetnénk a kijutásért. Vele a kötelezőket behúzta a csapat és volt egy-két bravúr is. Ebben a csoportban pedig a kötelezőkkel + 1 bravúr győzelemmel kb kijutnánk az EB-re. 😉 A közelmúltban ő az egyetlen kapitány, akivel a válogatott az összes alatta lejátszott meccse felét megnyerte. 😉 De Bandi bá nála is sokkal jobb lenne. 😉JugheadHa azt a formát mutatná a válogatott, amit kezdetben futott Egervári alatt, akkor azt mondom, hogy még a Románokat is üthetnénk. A vége fele már persze valami szétesett, és jöttek sorjában a vállalhatatlan eredmények. A 8:1 olyan brutális méretű zakó, hogy egy olyan országban, ahol az amatőrnél komolyabban gondolják (nem csinálják....) a focit, ott ezután váltani kell.
több mint 10 éve
Vegre egy meccs a táborral raadasul itt a kerületben.Vegre volt hangulat,igaz kicsit rányomta a bélyegét a meccsre kubatov szanalmas próbálkozása..
Csináld csak gabor,10ev múlva azt se fogják tudni kivagy,mi meg mindig itt leszünk.
több mint 10 éve
Jughead
5 217
Herczeg András tökéletes választás lenne szövetségi kapitányi posztra, hisz ugye Debrecenben olyan utánpótlást építette ki, ami Magyarországon egyedülálló, a DVSC-vel elért sikerei pedig szintén egyedülállóak, tehát egy szakmailag sikeres emberről beszélünk, aki egy értelmes ember, aki nem akadna fent ilyen Szalais dolgokon, hanem igyekezne ezt megoldani, és mindemelett jó pedagógus. Egy szó, mint száz tökéletes választás, aki minden tekintetben kikezdhetetlen legalábbis tudtommal. Külföldi edző egyelőre felesleges ide, majd akkor kell külföldi szövetségi kapitány, amikor hogy szépen fogalmazzak nem építési hulladékból, hanem már téglákból akarunk várat építeni. Külföldi edzők az utánpótláshoz kellenek, ahol képezzük a játékosokat, ugyanis szövetségi kapitányként nem lehet megváltani a világot. Ezen a szinten a szövetségi kapitánynak egy kikezdhetetlen, tisztelt és felkészült kapitánynak kell lennie, aki ismeri a játékosokat (a játékosok pedig ismerik őt), és képes őket egy csapattá formálni, a szövetségi kapitány szakmaisága jóval felsőbb szinteken igazán meghatározó, amikor már a jóból kell nagyon jót csinálni. 😉
Halkan hozzátenném hogy szerintem az elüldözött Egervárivál (tudom hogy ő mondott le de nem véletlen) is harcban lehetnénk a kijutásért. Vele a kötelezőket behúzta a csapat és volt egy-két bravúr is. Ebben a csoportban pedig a kötelezőkkel + 1 bravúr győzelemmel kb kijutnánk az EB-re. 😉 A közelmúltban ő az egyetlen kapitány, akivel a válogatott az összes alatta lejátszott meccse felét megnyerte. 😉 De Bandi bá nála is sokkal jobb lenne. 😉
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Herceg Bandi?több mint 10 éve
Guzmó a vizslaba igazolt.Eddig Mindenkit altatott,valoban nemzetközi szintű player.
több mint 10 éve
RIP Csikarnagyapám ellen még játszott anno
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Halmainak meg Illésnek legalább annyi joga van bent lennie, mint mondjuk Királynak (és az a Kovács Zoli AZ a Kovács Zoli? OMFG). hát Róth, a túlélőművész?és lőn sötétség! Hogy itt ebben az országban a döntéspozícióban levő emberek mindig olyan lépéseket húznak meg, amiről nemhogy mindig mindenki azt gondolja, be fog sülni, hanem tényleg be is sül... Legalább az arrogancia abból fakadna, hogy a kételkedőknek nincs igaza, de nem, itt pökhendiségből csak azért is a rossz utat választjákÉrthetetlen, hogy 2 bukott kapitány mit keres a bizottságban. Halmai, Illés dettó. Herczeg András nem tudom, hogy adta ehhez a nevét.Amadeus91
Mondjuk a SZAKMAI bizottság névsorát ízlelgessük még egy kicsit:
- Gellei Imre
- Benczés Miklós
- Bozsik Péter
- Garami József
- Halmai Gábor
- Herczeg András
- Illés Béla
- Kovács Zoltán
- Róth Antal
- Szalai László
- Király Gáborbaggio
mégis, kinek kellene bent lennie? Kondásnak? Horváth Ferinek? a Tésztásnak? Faszrajz Sanyinak? Reszeli-Soósnak? Tornyi Barnának? Csanknak? Kaszinós Gyurinak?
Illés legalább csinálja az akadémiát, meg nem mellesleg az utóbbi húsz év öt legjobb játékosa között van...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
és lőn sötétség! Hogy itt ebben az országban a döntéspozícióban levő emberek mindig olyan lépéseket húznak meg, amiről nemhogy mindig mindenki azt gondolja, be fog sülni, hanem tényleg be is sül... Legalább az arrogancia abból fakadna, hogy a kételkedőknek nincs igaza, de nem, itt pökhendiségből csak azért is a rossz utat választjákÉrthetetlen, hogy 2 bukott kapitány mit keres a bizottságban. Halmai, Illés dettó. Herczeg András nem tudom, hogy adta ehhez a nevét.
Mondjuk a SZAKMAI bizottság névsorát ízlelgessük még egy kicsit:
- Gellei Imre
- Benczés Miklós
- Bozsik Péter
- Garami József
- Halmai Gábor
- Herczeg András
- Illés Béla
- Kovács Zoltán
- Róth Antal
- Szalai László
- Király Gáborbaggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
"Na itt a legnagyobb gond. Én azt hittem ők focisták. Nekik be kéne fogni és játszani vagy lemondani a válogatottságot. Sose tudtam megérteni mikor megfúrták az edzőt a játékosok. Azt gondolják ezzel majd elterelik a figyelmet arról, hogy mégiscsak nekik kéne azt a szart a kapuba berúgni!?
– A játékosok közül ketten, Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland a szószóló, úgy tudjuk, ők sem ragaszkodnak a kapitányhoz."Kenny
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Herczeg aztán tuti megváltja majd a világot.....A legnagyobb vicc az egészben, hogy Pintér elviekben a leginkább felkészült magyar szakembernek volt megnevezve, és így sikerült ezt a trágyát összehoznia....
Én azt mondom most már egy külföldit kell hozni, lehetőleg aki már járt itt a posványban. Magyarán egy Souzát (nem tudom edző-e még Izraelben) vagy korábbról Henk ten Cate-t hoznám 😊 Tudtommal nincs most munkája, a holland vonalat is képviseli, amitől most az utánpótlás "szakemberek" elélveznek, úgyhogy működhet a dolog.
Ha már nincs pénz, akkor mint be lehetne vállalni akár egy nem feltétlen a focihoz kötődő embert is. (lásd vízilabda) Vagy ami még jobb, egy hajcsár típusú kajak-kenu edzőt 😀
több mint 10 éve
"– Kovács Ferenc, az MLSZ sportigazgatója kihátrált mögülemintha nem tudnánk, hogy az ETO Parki hazai kispadja a dimenziókapu.
– Az MLSZ szakmai bizottságának (Benczés Miklós, Bozsik Péter, Garami József, Halmai Gábor, Herczeg András, Illés Béla, Kovács Zoltán, Róth Antal, Szalai László, Király Gábor) elnöke, Gellei Imre is úgy véli, Pintér vélhetően megy
– A játékosok közül ketten, Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland a szószóló, úgy tudjuk, ők sem ragaszkodnak a kapitányhoz."
Pont ahogy a Fradiban...
azt csiripelik a madarak,hogy akár Herczeg András is lehet az utódja.Szerintem jó döntés lenne.
Dárdainak megvan már az edzői papírja?Ő sem lenne rossz megoldás.Kenny
Horváth Feri for hedkócs!
több mint 10 éve
és lőn sötétség! Hogy itt ebben az országban a döntéspozícióban levő emberek mindig olyan lépéseket húznak meg, amiről nemhogy mindig mindenki azt gondolja, be fog sülni, hanem tényleg be is sül... Legalább az arrogancia abból fakadna, hogy a kételkedőknek nincs igaza, de nem, itt pökhendiségből csak azért is a rossz utat választjákMondjuk a SZAKMAI bizottság névsorát ízlelgessük még egy kicsit:
- Gellei Imre
- Benczés Miklós
- Bozsik Péter
- Garami József
- Halmai Gábor
- Herczeg András
- Illés Béla
- Kovács Zoltán
- Róth Antal
- Szalai László
- Király Gábor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A 3-ason kívül egyetértek. Azonban nagy hülyeség lenne egy alkalmatlan embert pocizóban tartani, csak a "egyék meg a mit főztek" okból.www.nb1.hu/hirek/pinter-attila-meg-roman-meccs-ellott-tavozhatBeki1. Szinte mindenki tudta, hogy alkalmatlan, mégis megválasztották.
2. Egy vereség miatt kirúgni nagyon jó üzenet a többieknek.
3. Én is tudom, hogy alkalmatlan, de akkor is vigye már végig.
4. Akik nyáron kiálltak mellette, nem éreznek késztetést, hogy akkor lemondjanak?
Dilettánsok!NB2
több mint 10 éve
"– Kovács Ferenc, az MLSZ sportigazgatója kihátrált mögüleDárdai hülye lenne idejönni... épp volt vele egy cikk. ha tényleg úgy alakul, ahogy építgeti a jövőjét, sztem 3 év és a Berlin edzője lesz ... ezt feláldozva idejönni, egy már elbukott selejtező sorozatba? az nagyon nem Dárdais lenne, anno Finket sem vállalta be konkurenciharcban, meg egy kiöregedő Jeremiest ...
– Az MLSZ szakmai bizottságának (Benczés Miklós, Bozsik Péter, Garami József, Halmai Gábor, Herczeg András, Illés Béla, Kovács Zoltán, Róth Antal, Szalai László, Király Gábor) elnöke, Gellei Imre is úgy véli, Pintér vélhetően megy
– A játékosok közül ketten, Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland a szószóló, úgy tudjuk, ők sem ragaszkodnak a kapitányhoz."
Pont ahogy a Fradiban...
azt csiripelik a madarak,hogy akár Herczeg András is lehet az utódja.Szerintem jó döntés lenne.
Dárdainak megvan már az edzői papírja?Ő sem lenne rossz megoldás.Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
"– Kovács Ferenc, az MLSZ sportigazgatója kihátrált mögüle– Az MLSZ szakmai bizottságának (Benczés Miklós, Bozsik Péter, Garami József, Halmai Gábor, Herczeg András, Illés Béla, Kovács Zoltán, Róth Antal, Szalai László, Király Gábor) elnöke, Gellei Imre is úgy véli, Pintér vélhetően megy
Pont ahogy a Fradiban...
Dárdainak megvan már az edzői papírja?Ő sem lenne rossz megoldás.
több mint 10 éve
www.nb1.hu/hirek/pinter-attila-meg-roman-meccs-ellott-tavozhatBeki1. Szinte mindenki tudta, hogy alkalmatlan, mégis megválasztották.
2. Egy vereség miatt kirúgni nagyon jó üzenet a többieknek.
3. Én is tudom, hogy alkalmatlan, de akkor is vigye már végig.
4. Akik nyáron kiálltak mellette, nem éreznek késztetést, hogy akkor lemondjanak?
Dilettánsok!
több mint 10 éve
www.nb1.hu/hirek/pinter-attila-meg-roman-meccs-ellott-tavozhatBekiAkkor hiába költöttek kommunikációs tréningre?
Vagy a lemondatásának kommentálása lesz a vizsgamunka?
több mint 10 éve
jaja, szóval a sorminta szerint meglepetés győzelem jön bukarestben, aztán feröer beüti az utolsó szeget pintér koporsójába 😀Egyébként ilyen közfelháborodás, pályán mutatott borzalom, lincshangulat stb... bozsik idején volt utoljára a válogatott házatáján, aztán mentünk boszniába...peachés aztán kaptunk ki MáltánKampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
A fél csapat az ő embere volt az ETO-nál. Maximum majd behív még az ETO II-ből magyarokat és nincs probléma.Juhász is beleszallt Pinterbe.ugyanaz lesz a sorsa mint anno a Fradinal,a játékosok fogjak kicsinalni.KennyÁááá nincs annyi tökösség bennük. Juhász annó még Huszti mellett is kiállt, tőle lehetett számítani ilyesmire. Zsuzsiból, Rudolfból meg a többiekből nem nézek ki nagy lázongástflzoli