Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
Ezt a meccset Doll alatt buktuk volna, amúgy ez a spanyol másodedző az igazi ész a padon, nem Rebrov.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
Azért Boateng ügynöke az év üzletembere díj komoly várományosa lehet...ha pár kilót lefogynék simán kiszoríthatnám erre az 1-2 meccsre 😊
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 399
A malaga most otthon betlizett..a playoff is veszelyben lehet😣
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Juve meg csak tipmikszült egyet. 😛
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Sikerült úgy összerakni a barszát, hogy lehet atkapcsolok valami magyar bajnokira...
Klaci79
Azert az kifejezetten vicces, hogy meg ez a cserecsapat is vegig az ellenfel terfelen elfocizgat, labda sincs a Huescanal kis tulzassal. A masik oldalon meg a Barca B.

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
Sikerült úgy összerakni a barszát, hogy lehet atkapcsolok valami magyar bajnokira...
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az Arsenalosokat nem zavarja, hogy azóta megy a szekér, mióta Ramsey és Özil játszik? 😀 Egyik már eligazolt, a másik meg jó eséllyel el fog
dugo93
És az a legszomorúbb, hogy Ramsey el sem akart menni tőlünk...
Atik15
Ramseyt sajnalom, sztem mikor o a palyan van, akkor vagyunk a legveszelyesebbek. A legkreativabb jatekos a palyan.

Ellenben Ozil evek ota teljesen motivalatlan. Most persze hajt egy kicsit, es a tehetsege megvan. De mint a legjobban kereso jatekos, ez edeskeves szamomra.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
 index.hu/sport/futball/2019/04/12/futball_nb_i._haladas-mtk_halasztas_elutasitas/

Lehet, hogy csak én vagyok túl lágyszívű, de erre mondom, hogy az tipikus undorító embeei hozzáállás..... Értem hogy a Hali kiesés elől menekül de akkor is... Remélem zuhannak le a francba. Pedig nem vagyok MTK drukker, nagyon nem.
A marha sűrű versenynaptár az persze... Meg nemzetközi kupa meccsek mi...
dande
karmaizabiccs lesz ebből.
az lenne a röhej, ha elkapnák a vírust, és a jövő héten meg ők szívnák meg ugyanígy.
több mint 6 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Az Arsenalosokat nem zavarja, hogy azóta megy a szekér, mióta Ramsey és Özil játszik? 😀 Egyik már eligazolt, a másik meg jó eséllyel el fog
dugo93
És az a legszomorúbb, hogy Ramsey el sem akart menni tőlünk...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
 index.hu/sport/futball/2019/04/12/futball_nb_i._haladas-mtk_halasztas_elutasitas/

Lehet, hogy csak én vagyok túl lágyszívű, de erre mondom, hogy az tipikus undorító embeei hozzáállás..... Értem hogy a Hali kiesés elől menekül de akkor is... Remélem zuhannak le a francba. Pedig nem vagyok MTK drukker, nagyon nem.
A marha sűrű versenynaptár az persze... Meg nemzetközi kupa meccsek mi...

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
dugo93
Múltkor Özillel is kinyaltak, de nagyon csúnyán nem? Everton ellen azt hiszem.
kristóf17
Igen, de mielőtt őket el kezdték játszatni sokkal rosszabbul ment a szekér. Csak vicces, hogy kényszerből be kellett állítani ezt a két embert, és azóta rájöttek, hogy ők akár alapemberek is lehetnének 😀 Jó Özilt, még meg lehet menteni talán
dugo93
mostanra értették meg MRI taktikáját
slowmotion
Lehet ők is magyar klinikán kértek időpontot

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
dugo93
kristóf17
Igen, de mielőtt őket el kezdték játszatni sokkal rosszabbul ment a szekér. Csak vicces, hogy kényszerből be kellett állítani ezt a két embert, és azóta rájöttek, hogy ők akár alapemberek is lehetnének 😀 Jó Özilt, még meg lehet menteni talán
dugo93
mostanra értették meg MRI taktikáját
több mint 6 éve
dugo93
kristóf17

több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
dugo93
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Édes istenem, már megint Któcsa!
Nem igaz, hogy minden héten kap 4-5 topp meccset ez a fsz.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 087 — Invisible man
Amilyen formában van mostanában a Haladás nem csodálom, hogy befostak tőlük.
 www.sportfaktor.hu/2019/04/11/labdarugo-nb-i-elhalasztana-hetvegi-merkozeset-az-mtk-budapest/48303/?fbclid=IwAR0u5rPUsxZlbtU0T2qcN78lOqftxWEk80DVptEvO2o7gGDf4WquZLQwGTs

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 202
Egy szimpatikus kieső minden évben üde színfoltja az uncsi sorsolásoknak. Idei győztesünk is megvan a mai nappal. 😉
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most tényleg szó nélkül elmegyünk amellett, hogy az Ajax lejátszotta a pályáról a Juvét? 😮

több mint 6 éve
Kb a Cigánd -fagyi kupa meccsen van ennyi esélye a hazai csapatnak egy jó döntetlenre mint szegény vörös ördögfiókáknak.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Bakker ilyennel a fiamat szoktam idegesíteni Fifában 😛
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na hamar véget értek az MU álmai....
flzoli
ahogy az ajax kiesett a real ellen vagy a mu a psg ellen?
Negritis
Neked úgy tűnik, hogy ez egy életképes taktika a Barca ellen?
flzoli
messz vagyunk egy olyan eredménytől hogy ne történhessen bármi
Negritis
Elnézve mennyire arcoskodik a Barca a gól óta simán benne is lenne, ha az MU cserélne párat előre a világtalan verőemberek helyére (Lukaku, Fred....)

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Világ bénája ez a Young, az angol Kriston Attila
flzoli
Most mé bántod cucut?
peach
Én Zizu néven ismertem, de nem lényeg.

több mint 6 éve
CR durva, hogy mennyire érzi ezt a sorozatot
flzoli
pont ezt akartam írni, hogy kezdi visszahozni a pénzt
a playoff CR terepe
NB2
Már régen visszahozta a pénzét , ez már max az eredményekről szól. 😉
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Világ bénája ez a Young, az angol Kriston Attila
flzoli
Most mé bántod cucut?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...