Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Az Arsenal - Pool összevetés hülyeség volt sokak szerint, mert más kor másabb a játék blabla... De ez a nagyon színvonalas régi csapat VS mostani csapat tényleg sokkal jobb... Remek
több mint 6 éve
Ne kostolgass, mert radkuldom Ibrat. 😀Bla-bla-bla. Szerencseje a Poolnak es Kloppnak, hogy mi most paraves pihenesre vonultunk es nem alazzuk meg magunkat holmi BL-ekkel, amugy Ibra es a Milan megbaszna mindenkit. A noket ketszer is.a nagymamát is?
Stez
Negritis
több mint 6 éve
Óriási ez a Digi.Fotball Managerben
Felirat:
Zombori Zalán
A Montpellier volt játékosa
Keresem a Google-ba, de semmi infó erről... 😀
LoveSobri
több mint 6 éve
Mindkettőt imádom de szerintem a csúcsán lévő Hyppia jobb volt mint a csúcsán lévő Agger. Lehet az is mondatja ezt velem, hogy a dán nem tudom 365 napon keresztül volt-e kétszer legalább egészséges. De az a klubbhűség amit ő mutatott külföldiként példaértékű volt. Mai napig kedvenc mindkettő! 😊Agger > Hyppia imo és ő beférne VVD mellé simán 😀A hátsó 5 játékost nézve sztem max Gomez helyére férhet be a finn vagy Carra kinek melyik de a másik 4 a mostani keretből jönne.középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Baros, Kewell, Finnan, Traoré vagy Smicer?
mert hogy ők voltak ott Isztambulban
de a 2007es keret is vicc a mostanihoz
Negritis
A legjobb kapus jelenleg.
A támadótriót nem tudom melyik csapat nem cserélné le a sajátjára jelenleg (City(?), München(?))
De ja, a régebbi sokkal jobb volt! 😀
alatriste
viszont bármennyire is szerettem Riise-t széleken jobb ez a csapat sokkal
és akkor ott van a támadósor ahik Kuyt nem férne be most és bár Torres igen, ő önmagában kevés
de nyilván egy Gerrard-Xabi középpálya ülne
Negritis
Előre meg ha bevesszük Torrest akkor szvsz unfair hátulra Hyppia-t hisz amikor a spany jött Sami már azért túl volt a zenitjén.
Előre a mostaniból 2 játékos mindenképp illene aztán hogy kinek melyik kettő szintén egyéni de tényleg max a Kölyök férne be.
A kp-ja persze a Gerrard - Xabi duó az ver kb minden mást de 3. nak szintén a mostaniból raknék be embert.
Akkor pedig:
Allison, AA, VVD, Robertson, Henderson, Mané, Firmino (7)
Hyppia, Gerrrad, Xabi, Torres (4)
Ez a mostani csapat, keret jobb mint amit szerintem bármikor is láttam és nem is feltétlen csak az eredmények miatt. Persze, az, hogy pl Robertson egy ilyen összevetésben lenyomhataj Riise-t az Klopp érdeme. 😊
alatriste
mondjuk nem irigyelném a támadókat ha velük kéne kezdeni vmit 😀
Negritis

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Óriási ez a Digi.Felirat:
Zombori Zalán
A Montpellier volt játékosa
Keresem a Google-ba, de semmi infó erről... 😀
több mint 6 éve
Bla-bla-bla. Szerencseje a Poolnak es Kloppnak, hogy mi most paraves pihenesre vonultunk es nem alazzuk meg magunkat holmi BL-ekkel, amugy Ibra es a Milan megbaszna mindenkit. A noket ketszer is.a nagymamát is?
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Agger > Hyppia imo és ő beférne VVD mellé simán 😀A hátsó 5 játékost nézve sztem max Gomez helyére férhet be a finn vagy Carra kinek melyik de a másik 4 a mostani keretből jönne.középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis
A támadótriót nem tudom melyik csapat nem cserélné le a sajátjára jelenleg (City(?), München(?))
alatriste
és akkor ott van a támadósor ahik Kuyt nem férne be most és bár Torres igen, ő önmagában kevés
Negritis
Előre meg ha bevesszük Torrest akkor szvsz unfair hátulra Hyppia-t hisz amikor a spany jött Sami már azért túl volt a zenitjén.
Előre a mostaniból 2 játékos mindenképp illene aztán hogy kinek melyik kettő szintén egyéni de tényleg max a Kölyök férne be.
A kp-ja persze a Gerrard - Xabi duó az ver kb minden mást de 3. nak szintén a mostaniból raknék be embert.
Akkor pedig:
Ez a mostani csapat, keret jobb mint amit szerintem bármikor is láttam és nem is feltétlen csak az eredmények miatt. Persze, az, hogy pl Robertson egy ilyen összevetésben lenyomhataj Riise-t az Klopp érdeme. 😊
alatriste
mondjuk nem irigyelném a támadókat ha velük kéne kezdeni vmit 😀
több mint 6 éve
Bla-bla-bla. Szerencseje a Poolnak es Kloppnak, hogy mi most paraves pihenesre vonultunk es nem alazzuk meg magunkat holmi BL-ekkel, amugy Ibra es a Milan megbaszna mindenkit. A noket ketszer is.A hátsó 5 játékost nézve sztem max Gomez helyére férhet be a finn vagy Carra kinek melyik de a másik 4 a mostani keretből jönne.középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis
alatriste
Negritis
Akkor pedig:
alatriste
több mint 6 éve
A hátsó 5 játékost nézve sztem max Gomez helyére férhet be a finn vagy Carra kinek melyik de a másik 4 a mostani keretből jönne.középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis
alatriste
Negritis
Akkor pedig:

Liverpool Fc
több mint 6 éve
középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis
alatriste
több mint 6 éve
A világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Virgil-től ez milyen passz volt?!lapos, közepesen hosszú, jobblábas
Negritis
több mint 6 éve
Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.
több mint 6 éve
Virgil-től ez milyen passz volt?!
több mint 6 éve
szar passz Manétól, gyengének tűnő lövés Salah-tólerre gól, wtf 😀
előtte mondjuk vicces h fabinho alá befexenek majd átlözik rajta és semmi
több mint 6 éve
Nincs kézfogás meccs előtt. Meccs közben vajon hozzáérhetnek az ellenfélhez?!A dolog lényege nem a játékosok közötti egészségmegóvás, hanem a figyelemfelkeltés a dologra. Szvsz ezzel semmi gond nincs.
Mikey
Közben ismét nekünk kedvez a VAR! Ja nem... Ezt hogy lehett elnézni élőben ÉS videón is?

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Szóval ilyen egy szabályos lökés, értem. Még szerencse hogy tolják a Liverpoolt a VAR-ral.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
footybite-n nem látok új linketlive.soccerstreams.net/event/liverpool-afc-bournemouth-live-stream/189916
itt lehet keresni
több mint 6 éve
Nincs kézfogás meccs előtt. Meccs közben vajon hozzáérhetnek az ellenfélhez?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Allison kidőlt a Atleti ellen biztos és vélhetően a City elleni meccsig is...mocsok nehéz lesz nélküle mert a D# kicsit szét van esve és kellett ő a stabilitáshoz
Adrian hétközi bakija ha megismétlődik mondjuk a ATL ellen akkor 3-at kétlem, hogy gurítana a mostani csapat. Persze nincs pánik ha kiesik a gárda mert a BL után PL is lesz 365 napon belül, mindenesetre a tökéletesen induló szezonban elérkezne egy elég mély gödör.
alatriste
de valahogy vissza kell találni a győztes útra mert papíron még nem nyertünk semmit (tudom-tudom megvan az már, de hallottam már ilyet)
több mint 6 éve
Allison kidőlt a Atleti ellen biztos és vélhetően a City elleni meccsig is...Ha már szóba került korábban a 2003-04-es Arsenal, nekik is volt egy pár napos periódus tavasszal, ami belerondított az egyébként tökéletes szezonba, amikor 3 napon belül estek ki a BL-ből és az FA-kupából is.
Adrian hétközi bakija ha megismétlődik mondjuk a ATL ellen akkor 3-at kétlem, hogy gurítana a mostani csapat. Persze nincs pánik ha kiesik a gárda mert a BL után PL is lesz 365 napon belül, mindenesetre a tökéletesen induló szezonban elérkezne egy elég mély gödör.
alatriste
több mint 6 éve
Allison kidőlt a Atleti ellen biztos és vélhetően a City elleni meccsig is...Adrian hétközi bakija ha megismétlődik mondjuk a ATL ellen akkor 3-at kétlem, hogy gurítana a mostani csapat. Persze nincs pánik ha kiesik a gárda mert a BL után PL is lesz 365 napon belül, mindenesetre a tökéletesen induló szezonban elérkezne egy elég mély gödör.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
lehet testi erőként felfogni, de a felkar teljesen tudatos volt. és a salamoni döntés: a támadó nem kapott sárga lapot a szándékos kezezésért, a védekező csapat szabadrúgást kapott, de kiállították a kapusát.nap kérdése: előreívelt labda, a védő nem fedezi jól a labdát. a támadó kitolja a labda alól, de érkezik a kapus. a támadó tisztán felkarral elviszi a labdát, a kapus meg letarolja huszonöt méterre a kaputól.Ha a kitolás a labda alól szabálytalan volt, akkor az az első szabálytalanság nem? 😀 Utána amúgy is felkar=kéz, tehát onnan már ha a kapus páros lábbal beleszáll a csatárba, az játékon kívüli (FIFA 18-ban volt ez a kedvenc részem, amikor lehetett büntetni a sípszó után megtorlatlanul)...IRL gondolom a szabálykönyv szerint azért súlyosságtól függően arra az esetre is lehet lapot osztani.
mi a helyes ítélet?
slowmotion
MarioAna