Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Priskin: erre lehet építeni

lehet, bazmeg, házat, hogy dőljön rátok.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Dzsudzsák Balázs: Eltolódtuk magunkat

na most fostam bekaszo
trollfoci admin Balázs, most már biztos

Mindig jövőre
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Dzsudzsák Balázs: Eltolódtuk magunkat

na most fostam be
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
A portugálok otthon kikaptak az albánoktól 1-0-ra. Valamennyire elviszi rólunk a figyelmet.

A csoportunkat amúgy a finnek vezetik, miután idegenben verték Feröert 3-1-re. Görög-román 0-1, de Marica ügyesen kiállíttatta magát, ez jó jel Bukarestben.berger90
Egyébként a románok hogyan csinálják, hogy időről időre zárt kapuk előtt játszanak idegenben?
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Nyugalom,Marikát kiállították ma.Van esély bukarestben.

több mint 10 éve
A portugálok otthon kikaptak az albánoktól 1-0-ra. Valamennyire elviszi rólunk a figyelmet.

A csoportunkat amúgy a finnek vezetik, miután idegenben verték Feröert 3-1-re. Görög-román 0-1, de Marica ügyesen kiállíttatta magát, ez jó jel Bukarestben.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
A zöldek nyertek a Fradi új stadionjában. Mi ez, ha nem siker?????

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
tud valaki egy összefoglalót adni?

más; Tim Wiese ma védett Ailton búcsúmeccsén.

115 kilósan.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 sportgeza.hu/futball/2014/09/07/magyar-eszakir_a_facebookon/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=sportgeza

Jók a vélemények.

"Az MLSZ nem hibás a vereségért, a játékosok sem, az edzők nem is lehetnének, kizárólag a szurkolókon ment el a meccs. Mindig rosszkor szurkoltak, hangoskodtak, ilyen légkörben nem lehet focizni. Remélem minden kilátogató szurkolót kitiltanak, a családok meg ne meccsre járjanak, hanem kezdjenek el focizni! A többi rendben lesz, nagy harcban leszünk az utolsó helyért!"
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak az eredményt láttam de az is............ csodálom, hogy azóta nem dőlt össze a Fradi Stadion szégyenében..... de miről is beszélek, ha lenne szégyen érzet, talán nem itt tartanánk.....
több mint 10 éve
Pintér még kapitány..........................???????????????????dande
persze, hiszen csak a csapat fáradt el hetven perc után, nem ő.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 566
mondjuk nagy pofon lett a vege.
kivancsi leszek hova jutnak 5ev mulva.
eletuk elso tet meccse volt.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pintér még kapitány..........................???????????????????
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Személyes kötődés miatt nézegetem a Gibraltár - Lengyel meccset.
Skacok. Nem győznénk Gib ellen.
Még ha beleszaladnak ma egy nagy vereségbe, büszkén fognak lejönni a pályáról.ZoliMP
már ez sem lep meg.
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 566
Személyes kötődés miatt nézegetem a Gibraltár - Lengyel meccset.
Skacok. Nem győznénk Gib ellen.
Még ha beleszaladnak ma egy nagy vereségbe, büszkén fognak lejönni a pályáról.
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Jelen helyzetben azt mondom, minél rosszabb, annál jobb. Dőljön rájuk az egész szarhalmaz amit építettek, szurkolói kártyástul, a bűnöző sittes biztonsági embereikkel meg a buzi kamerarendszerükkel együtt, a hulladék magyar csapatokig. Közben olvasom, hogy meccs közben állítólag vegzálták a secusok a nem ülve meccset néző embereket. Undorító színház, nyugaton is unszimpatikus ez a stílus, még jó, hogy itt akkora egy hulladékhalmaz a foci, hogy sikeresen soha nem fog működni. Talán egyszer eljutunk arra a pontra, amikor már tényleg a kutyát sem fogja érdekelni ez a szánalmas bohózat és talán majd újra lehet kezdeni a 0-ról. Ostoba szurkolói kártya, szkenner meg közismert bűnöző secusok nélkül és természetesen a semmihez nem értő pogácsazabáló szarházi MLSZ-es slepp nélkül... talán majd akkor én is kilátogatok újra egy-egy meccsre.Dub
Tehát ha az egész szar és soha nem is lesz jobb, akkor miért nem köszönöd meg inkább nekik, hogy erre végre rádöbbentettek?baggio
Túl régóta követem már az egészet ahhoz, hogy bármiféle ábrándjaim legyenek. Régebben viszont ha másért nem is, a hangulat miatt érdemes volt kijárkálni meccsre. Egy jót szurkolni pár sör mellett a haverokkal, kb ennyire van predesztinálva az egész magyar foci már évtizedek óta. Semmiféle érdemleges eredményt nem várok már régóta. Mióta viszont egyértelműen cél lett mindenféle szurkolói csoportok elüldözése a lelátókról, azóta hanyagolom a mérkőzések látogatását. Mostmár a CB-s szurkolói csapatot is elkezdték vegzálni, ahogy hallom, pedig ők igazán nem egy balhés vagy bajkeverő társaság.

Népszerű közhely, hogy, ha senki nem jár meccsre, a jelenlegi szakmai és morális nihilben kényelmesen élő és abból hasznot húzó játékosok/edzők/tulajok/MLSZ/Orbán majd a fejükhöz kapnak és minden megváltozik. Az a szomorú igazság, hogy nincs szükségük nézőre, ahhoz hogy ez a futballnak csúfolt pénzmosoda zavartalanul tovább folyjon. A magyar csapatok nem piaci alapon működnek, az állam, az önkormányzat, vagy valamilyen korrupt politikus tartja el őket. Nincsenek rákényszerítve arra, hogy eredményesek legyenek és ezáltal szurkolói bázisra tegyenek szert. Kampman
Nem kétlem, hogy jelenleg így van, de remélhetőleg ez sem fog örökké tartani. Lehet, hogy ők azt képzelik, de ez a politikai/gazdasági garnitúra se lesz örökké hatalmon remélhetőleg... de lehet, hogy túl optimista vagyok. 😀 Szerencsére van milliónyi más kikapcsolódási, szórakozási lehetőség az életben mind a sport mind más területeken, amiben örömét tudja lelni az ember és még magyar sikereket is láthat.
több mint 10 éve
Talán egyszer eljutunk arra a pontra, amikor már tényleg a kutyát sem fogja érdekelni ez a szánalmas bohózat és talán majd újra lehet kezdeni a 0-ról.Dub
Népszerű közhely, hogy, ha senki nem jár meccsre, a jelenlegi szakmai és morális nihilben kényelmesen élő és abból hasznot húzó játékosok/edzők/tulajok/MLSZ/Orbán majd a fejükhöz kapnak és minden megváltozik. Az a szomorú igazság, hogy nincs szükségük nézőre, ahhoz hogy ez a futballnak csúfolt pénzmosoda zavartalanul tovább folyjon. A magyar csapatok nem piaci alapon működnek, az állam, az önkormányzat, vagy valamilyen korrupt politikus tartja el őket. Nincsenek rákényszerítve arra, hogy eredményesek legyenek és ezáltal szurkolói bázisra tegyenek szert.Kampman
köszönöm

több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Talán egyszer eljutunk arra a pontra, amikor már tényleg a kutyát sem fogja érdekelni ez a szánalmas bohózat és talán majd újra lehet kezdeni a 0-ról.Dub
Népszerű közhely, hogy, ha senki nem jár meccsre, a jelenlegi szakmai és morális nihilben kényelmesen élő és abból hasznot húzó játékosok/edzők/tulajok/MLSZ/Orbán majd a fejükhöz kapnak és minden megváltozik. Az a szomorú igazság, hogy nincs szükségük nézőre, ahhoz hogy ez a futballnak csúfolt pénzmosoda zavartalanul tovább folyjon. A magyar csapatok nem piaci alapon működnek, az állam, az önkormányzat, vagy valamilyen korrupt politikus tartja el őket. Nincsenek rákényszerítve arra, hogy eredményesek legyenek és ezáltal szurkolói bázisra tegyenek szert.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A magyar foci azért van, hogy a trollfocit etesse.

Volt egy tiszteletjegyem a meccsre. Nem mentem.
Én ehhez biztos, hogy nem asszisztálok, ha ingyen is van, baráttól. Gusztustalan, förtelem, gyalázat. Nincs arra szó, mit jelent ma a magyar foci.
Szánalom az egész bagázs, Viktortól kezdve Csábiig (megbukott, de még most edző valahol...), vagy a legutolsó kerettagig.

A napokban akadt meg egy cikken a figyelmem, hogy fél év alatt Pinyő 63 embert próbált ki. Hatvanhárom. Aki a magyar fociban nőtt fel. Lothar idejött, 2 év alatt kipróbált 15-el többet és kardélre hányták. Tolódás, harapósválogatott, most megmutatjuk, jó csoport, kiegyensúlyozott, kijutunk, nemkellSzalai! Ööööaaaaaáááááeeee....
Lószart.

Sikítottam a második gólnál, úgy röhögtem. Esküszöm, nem lenne elég egy 10 órás anyag, az utóbbi években, évtizedekben kapott szerencsétlen, okádék gólokból. Magyar foci.

...és ez kezd kicsit sok lenni. Jegyártól függetlenül, hihetetlen, hogy egy 22 ezres stadiont nem tudnak megtölteni. Ébredjetek már bazzeg....
több mint 10 éve
Jelen helyzetben azt mondom, minél rosszabb, annál jobb. Dőljön rájuk az egész szarhalmaz amit építettek, szurkolói kártyástul, a bűnöző sittes biztonsági embereikkel meg a buzi kamerarendszerükkel együtt, a hulladék magyar csapatokig. Közben olvasom, hogy meccs közben állítólag vegzálták a secusok a nem ülve meccset néző embereket. Undorító színház, nyugaton is unszimpatikus ez a stílus, még jó, hogy itt akkora egy hulladékhalmaz a foci, hogy sikeresen soha nem fog működni. Talán egyszer eljutunk arra a pontra, amikor már tényleg a kutyát sem fogja érdekelni ez a szánalmas bohózat és talán majd újra lehet kezdeni a 0-ról. Ostoba szurkolói kártya, szkenner meg közismert bűnöző secusok nélkül és természetesen a semmihez nem értő pogácsazabáló szarházi MLSZ-es slepp nélkül... talán majd akkor én is kilátogatok újra egy-egy meccsre.Dub
Tehát ha az egész szar és soha nem is lesz jobb, akkor miért nem köszönöd meg inkább nekik, hogy erre végre rádöbbentettek?baggio
egy ideje szerintem mindannyian rájöttünk már.

Dub, nagyon szépen (és irodalmian, hehe) összefoglaltad, de még így is optimistának érzem.

Kezdve azzal, hogy az újjáépítés akkor sem valósulna meg, ha az általad elképzelt összeomlás valóban bekövetkezik, Szvsz akkor előhúzzák az itthon már több száz éve csodálatosan működő rendszert, jelesül: odaadják, kimentik a haveroknak, akik lopnak majd tovább. lehet, hogy tényleg nem lesz benne szurkolói kártya, kamerarendszer és gyilkos, vadállat szekusok, de attól még lopni fognak. Lételemük. Nem ismerik a becsületes munka, a nehézségek közötti szépség fogalmát.

ennél persze sokkal nagyobb baj, hogy még maga az összeomlás sem következik be a jelenlegi politikai állapotok miatt. lehet, hogy a Kedves Vezető jelenleg nincsen annyira jóban Csányival, mint azelőtt, és lehet, hogy majd a pénzt is egyszer kivonják (ha a védelemre többet költünk, ami kivételesen tényleg nem hülyeség, akkor azt a fociból vonják ki, vagy ami még rosszabb, az eddig is csak vegetáló sikersportokból, excluding vizes VB), de ettől még ugyanazok az inkompetens balfaszok fognak a fontos pozíciókban ülni, Kubatov, Csányi, Pintér, és mindenki, aki fontos tényező a magyar labdarúgás 30 éve tartó tönkrebaszásában, kirobbanthatatlan a helyéről Így meg semmit sem lehet elölről kezdeni.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Tehát ha az egész szar és soha nem is lesz jobb, akkor miért nem köszönöd meg inkább nekik, hogy erre végre rádöbbentettek?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az komoly, hogy ez a majom zakó, nyakkendő és farmer, sportcipő kominációban álldigált a vonal mentén???tüsi91

és tényleg 😀😀

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Korrekt összefoglalása annak, ahogy én is, és rajtam kívül még sokan érzik.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician
tök jó, hogy van Szalai helyére emberünk, megnyugtató!Amadeus91
sőt, az embereink megvoltak a győzelemhez is!
kérdés hogy hol😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Pintér!Tolódj el!Kenny
"Miért nem váltotok b+?"