Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 326 — Így remélem megfelelek nektek.....
A rengeteget kolto ujonc, az Aston Villa vezet a Spurs ellen a kilencedik percben. Meg a vegen jo meccs lesz. akit erdekel.
ulpianus
De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.
Kenny
Ja.
Csak tudnám, hogy ez milyen szabály szerint volt hazaadás???

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A rengeteget kolto ujonc, az Aston Villa vezet a Spurs ellen a kilencedik percben. Meg a vegen jo meccs lesz. akit erdekel.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 886
Megneztem a meccs alatti kommenteket helyi szurkoloktol, elegge dicserik Adit.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
Nagy Ádi egyből kezd is a Bristolban!!! 😎
Tony Adams
91%-os passzpontosság ( 47 passzból) - nincs adat mennyi ment előre még-
3 kulcsfontosságú labdalopása/mentése volt
2 lövése volt, egyiket blokkoltál egyik kaput talált
1 darab fejpárbajt nyert meg

Kezdésnek szerintem nem rossz, és még nincs vége a meccsnek.
Kenny
A Whoscored-on fent van a heat map-ja is, nem töri a hátát a 16-os, ez jó lehet neki.
több mint 6 éve
Tony Adams
91%-os passzpontosság ( 47 passzból) - nincs adat mennyi ment előre még-
3 kulcsfontosságú labdalopása/mentése volt
2 lövése volt, egyiket blokkoltál egyik kaput talált
1 darab fejpárbajt nyert meg

Kezdésnek szerintem nem rossz, és még nincs vége a meccsnek.

több mint 6 éve
Na akkor Lanza off? Kenny? Csebi?
petey
Hat nem véletlenül jött a norvég gólkirály. Én amúgy sajnálom ha elmegy, mert egy ilyen típusú csatár kell a keretbe ráadásul engem Szigony egyre kevésbé győz meg még ha a számok alapján jól is játszott Zágrábban, számomra kevés amit ő itt nyújtott eddig, sokat vártam tőle tény, de annak töredékét sem teljesítette.
Úgy gondolom h vmien szinten pazarlás venni egy játékost azért h eladjuk Lanzat...
csebi
Rohadt egyszerű lenne a képlet, Lanzat egy sorral hátrébb tolni irányítóba és elé tenni Szigonyt, vagy Bolit. Ott lenne a leghasznosabb, csak az ugye még több futással járna, amit Lanza nagyon nem szeret és ennek hangot is ad. És a mai Fradiban a bomlasztókat egyből kivágják tökmindegy ki az, mert senkinek ne legyenek kételyei, hogy itt az történik amit Rebrov akar.
Én úgy hallottam, hogy szemmel látható összeget akarunk kapni érte, amit a Kispest nem tud vagy nem akar kifizetni, van még 21 nap arra, hogy megegyezzenek. Hallottam olyan pletykát miszerint idén még jön egy fiatal magyar középpályás. Adná magát a dolog, hogy elhozzuk Gazdagot egy csereüzlet keretében aki után amúgy kb 1,5 éve futunk. Talán ez lenne a legjobb megoldás.

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
petey
Hat nem véletlenül jött a norvég gólkirály. Én amúgy sajnálom ha elmegy, mert egy ilyen típusú csatár kell a keretbe ráadásul engem Szigony egyre kevésbé győz meg még ha a számok alapján jól is játszott Zágrábban, számomra kevés amit ő itt nyújtott eddig, sokat vártam tőle tény, de annak töredékét sem teljesítette.
Úgy gondolom h vmien szinten pazarlás venni egy játékost azért h eladjuk Lanzat...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 062 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol...

index.hu/sport/futball/2019/08/10/balmazujvaros_reakcio_az_mlsz_licencmegvonasara/

Vö:

A korábbi polgármester, a jelenlegi helyi fideszes országgyűlési képviselő, Tiba István nevével futó futballprojekt az után siklott ki végzetesen, hogy az őt követő kormánypárti városvezetőt, Veres Margitot 5 év jogerős börtönbüntetésre ítélték egy vesztegetési ügyben.

A város anyagi segítségére és a különböző címszóval érkező központi támogatásokra mindaddig bizton számítható sportvállalkozás felelőtlen gazdálkodása már a nyáron hatalmas mínuszba rántotta az addig is szerényen veszteséges céget - a szerdai önkormányzati ülésre benyújtott 2019-es költségvetési terv alapján pedig már kevés esély látszik a csőd elkerülésére. A másodosztályú csapat 377,3 millió forint kötetlenül felhasználható önkormányzati támogatást írt be a költségvetésébe, ami 2018-as városi költségvetésben szereplő, AZ NB I.-ES SZEZONRA ELFOGADOTT MINTEGY 50 MILLIÓNAK A HÉT ÉS FÉLSZERESE.

És itt még nem áll meg a számla, ugyanis a különböző támogatási időszakokból származó taós fejlesztésekhez további bő 76 millió forintot írt be tervezett városi támogatásként a Balmazújváros Sport. Kft., ami másfélszer haladja meg az egy évvel korábban kért 50 milliót.

A futballklub által betervezett önkormányzati össztámogatás összege, azaz A 453 MILLIÓ FORINT TÚLLÉPI A LEGFONTOSABB HELYI BEVÉTELI FORRÁSNAK SZÁMÍTÓ IPARŰZÉSI ADÓ 2017-ES ÖSSZEGÉT éas majd másfélszerese az "önkormányzatok működésének általános támogatása" címen kapott 330 milliós központi költségvetési forrásnak.

A csapat reménytelenül lesújtó anyagi helyzetét mutatja, hogy a bevételi oldalon érdemi forrásként csak az MLSZ-től várt mintegy 161 millió forint szerepel (a fejlesztésekre fordítandó taós pénzeket leszámítva), míg a kiadások rögvest egy 288 milliós bérköltséggel kezdődnek, majd 170 milliónyi dologi kiadással folytatódnak. Azaz a Balmazújváros Sport Kft. költségvetésén csak a működési költségek terén egy nagyjából 300 milliós lyuk tátong, ami mellett még az első osztályú szezonra megítélt támogatás összege is eltörpül. Hogy a reklámbevételekről már ne is szóljunk, ebből 5 millió forinttal kalkulálnak, jegyértékesítésből pedig 3,3 millióval. A legnagyobb piaci alapú bevétel a TEXTIL, SZŐRME MOSÁSA, TISZTÍTÁSA, AMIBŐL 11,5 MILLIÓRA SZÁMÍT A CÉG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 193 — Csodabogár

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
Ali, Hendo sérülés nem hiányzott

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 127
Origi 1+1 😍 Jól helyettesíti Manét.

Simán lehetne ez 7-8 is a végén a két csapat között. Persze fontosabb a Szuperkupa, szóval pihikézzünk.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 062 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csóri Norwich drukkerek, közelről nézik a mészárlást

több mint 6 éve
Közben 4, edzőmeccsnek is kajli...

több mint 6 éve
Ilyen balfasz módon megsérülni.

több mint 6 éve
eh, wtf sérülés

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Norwich jo bemelegito csapat a vilagklasszis Poolnak. Izgalom nulla.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
micsoda gól! 😀
Negritis
nah Salah egy tisztességest is mellé tett

több mint 6 éve
micsoda gól! 😀

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"
Megvan a jegy.
Haverom, aki vette nekem, mesélte hogy 5 órát állt sorba. A végén derült ki hogy nem lehet kártyával fizetni, így elszaladt automatához.
A szervezés katasztrofalis volt, volt akinél a cérna is elszakadt.
Balhé is volt előzés miatt😂 azt mondta ilyen csak a Magyarországon lehet😆😆
O1G
Van aki már a jofogason arulja a jegyet, mondjuk nem lennek a helyeben egy szemelyes atadas-atvetelnel...
Kenny
én azt nem értem hogy adja el ha névre szóló jegyek vannak elvileg...
eaglesmcnabb
hát egyszer nem ellenőrizték még hogy a 2 név stimmelne amikor kint voltam, a személyimet egyszer kérték el, valamint pl a női BL döntőn ha nem volt nalád táska simán csak mehettél ha érvényes volt a jegyed

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Kéne egy Puskás...
NB2
A csapatba is. 😀

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Megvan a jegy.
Haverom, aki vette nekem, mesélte hogy 5 órát állt sorba. A végén derült ki hogy nem lehet kártyával fizetni, így elszaladt automatához.
O1G
Van aki már a jofogason arulja a jegyet, mondjuk nem lennek a helyeben egy szemelyes atadas-atvetelnel...
Kenny
én azt nem értem hogy adja el ha névre szóló jegyek vannak elvileg...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Megvan a jegy.
O1G