Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
priskin... (Y)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Rudolf KiskokoNikot tömni kell labdákkal. ma ez nem történt meg középpályáról. nincs sebességünk Gyurcsó kivételével, aki rendre megveri a védőjét a szélen. Rudolf egy ratyi 😊
Es
Nikolic Futacs csere.
Kedvelem Nikolicot,1helyzet is eleg neki es bebassza de teljesen súlytalan.elnyomjak.Kenny
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ekkora rakat fospempőt, mint ez a csapat. Erre nincsenek szavak, sörmeccsekre volt kifogás, de erre mi lesz vajon? Illetve kik ellen is akarjuk bezsebelni a 3 pontot, ha nem az ilyen csapatok ellen? Mert ezek az észak-írek nem túl veretesek eddig.
több mint 10 éve
Nem sokat vártam,azt is kaptam..Pinyőtől nem is lehet többet várni....csak annyit kérnék1-2 kedvencét hanyagolja, főleg ha ekkora szarokErős,magas csatár kell előre, Rudolf helyett kiskokó,Lovrecsis is jöhet.
több mint 10 éve
Félidei szünet! Tudjátok, hogy mi a jó ebben a szünetben? Az, hogy utánna már színvonalas NFL meccset nézhetek, nem ezt a szart.
több mint 10 éve
Ekkora fos csapatot, mint ami ma pinyő felrakott.Elmentek, elbaszták. Írek ellen jó az x 😊
Zérő elképzelés, sztem ez még sanyibácsihoz képest is visszaesés.
Ezek egyszer elmennek és faszán beverik majd.gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
lol és kihagytákpinyő takarodj lesz itt a végén
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
stílusos lett volna a 44. percben egy ilyet beszopni.gamerkrmiután Zsuzsi "megkapta a biztató tapsot" xDDD
Mindig jövőre
több mint 10 éve
stílusos lett volna a 44. percben egy ilyet beszopni.
több mint 10 éve
te jóóóó isten...
több mint 10 éve
Ekkora fos csapatot, mint ami ma pinyő felrakott.Zérő elképzelés, sztem ez még sanyibácsihoz képest is visszaesés.
Ezek egyszer elmennek és faszán beverik majd.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Szerintem jobb nem is látni közelről azt a szerencsétlenkedést, amit a labdával művelnek, pláne a 16-os környékén 😊Ja hogy ez a coaches' film, akkor fasza 😊Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?TocaÉn pedig azt hittem, hogy sokan szeretnék, ha távolabbról mutatná a játékot a kamera itt is meg amfociban is, de ezek szerint egyedül vagyok a véleményemmel 😊 nekem jobban tetszik ígybaggio
Amikor a középpályán van a labda, akkor tényleg jól lehet figyelni a mozgásokat, de amikor odakerül a 16-osra a labda, akkor már jobb lenne egy közelebbi kép.Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Rudolf Kiskoko Es
Nikolic Futacs csere.
Kedvelem Nikolicot,1helyzet is eleg neki es bebassza de teljesen súlytalan.elnyomjak.
több mint 10 éve
Ja hogy ez a coaches' film, akkor fasza 😊Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?TocaÉn pedig azt hittem, hogy sokan szeretnék, ha távolabbról mutatná a játékot a kamera itt is meg amfociban is, de ezek szerint egyedül vagyok a véleményemmel 😊 nekem jobban tetszik ígybaggio
Amikor a középpályán van a labda, akkor tényleg jól lehet figyelni a mozgásokat, de amikor odakerül a 16-osra a labda, akkor már jobb lenne egy közelebbi kép.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Vki magyarázza már el miért kell minden beadásánál amikben semmi veszély felordítani mintha gólhelyzet lenne....???
több mint 10 éve
Győri duót elfelejthetnénk....Rudolfnak egy jó passza sincs......Korhut is elférne, bár Balogh jó, mondjuk nem egy poszt lenne azért.
több mint 10 éve
Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?TocaÉn pedig azt hittem, hogy sokan szeretnék, ha távolabbról mutatná a játékot a kamera itt is meg amfociban is, de ezek szerint egyedül vagyok a véleményemmel 😊 nekem jobban tetszik így
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Rudolf mint kp teljes homály, Zsuzsit pedig visszafogja a hajába száradt madárürülék...
több mint 10 éve
Rudolf...ez egy nyomorék...
több mint 10 éve
Gyurcsó és Balogh tetszik eddig. Ludi meg... 😀
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy a kommentátor, hogy kifolyik a szemem a közvetítéstől vagy Rudolf labdabiztonsága az idegesítőbb.Tocaegyértelműen a kasztrált az