NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem.Minden fordítás bunda!!4!4négy9 emberrel 0-3-rolMég véletlen sem merül fel a bunda gyanú ugye 😊
adatbank.mlsz.hu/match/49/0/18956/21/1348250.html
Wyatt
flzoli
warr_b
Minden soccermeccs bunda.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
9 emberrel 0-3-rolnikházival könnyű
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
https://www.skysports.com/football/news/11667/11682206/manchester-united-in-danger-of-losing-ander-herrera-to-psg-and-juan-mata-to-barcelonalol ilyen gólt összeszerencsétlenkedni mint amit összehozott ez a Manchester védelem élen De Geaval.... ááááá 😕De idegesítő meccs volt..főleg, hogy fél óra útán simán lehetett volna 3-0. De Gea nagyon nincs ott mostanában fejben. Remélem nem a lelépésen gondolkodik.
manuszka86
Matic nagyon túl van értékelve szvsz. Amikor idejött volt egy jó fél szezonja, azóta rossz nézni az embert. Borzasztó lassú. Imádom amikor feljön valahol szóba és mindenki elkezdi mondani, hogy "azért mert csapágyasra van hajtva és fáradt". Másfél éve fáradt az ember? 😀Pont minap neztem a golkulonbsegeket. A Top 2 (sziti+Pul) +60 (!), big6 fennmarado 4 csapata meg +20-25 korul. Aztan ilyen 0 vagy minusz 1-3 par csapat, es jonnek a -10 alattiak. Nagyjabol le is kepzi az erosorrendet a ligaban.Teljesen igazad van. Ahhoz hogy a City meg Pool szintjére felérjen a többi csapat ahhoz 1 átigazolási szezon biztosan nem elég,legalábbis Manchester vörös felében tuti nem, főleg amilyen árakon adnak-vesznek játékosokat. Tőletek megörökölt Sanchezt is a giga fizujával bottal kergetném el a csapattól, és azért nekünk a középpályánk sem brillírozik pl.: Matic a mai modern focihoz már lassú szerintem egy modern védekező középpályás az már nem ilyen. Lyukas a keret is, meg akik vannak azok közül is el kellene zavarni jó pár embert, mind1 még sok meccs van hátra a top 4-be befér a csapat 😊
ulpianus
manuszka86
Mondjuk a posztjára én el tudnám fogadni McTomit akár hosszú távon is. Úgy tűnik eléggé fejlődő képes a srác.
Az egyébként a baj, hogy látok potenciált az emberekben, akiknek szívesen adnék esélyt, de ha egy BL cím a cél, akkor a keret nagy része nem bíztos, hogy megfelelő ember. Akikre a legmagasabb szinten is lehetne támaszkodni, az DDG, Shaw, Pogba, Rashford, Martial. Talán Lindelöf.
Utolsónak pedig annyi, hogy az ilyen Young, Jones féle barbár állatokat küldjük már el a picsába. Nem ez a szint. Akkor már sokkal inkább nézném a Tuanzebe, Fosu párost. Ők legalább saját nevelésű fiatalok, magas plafonnal.
dugo93
Egyelőre nagyon rossz az irány. Pont a fenti két emberhez hasonló hozzáállású embereket kéne megtartani, az ellenkezőjét (pl. sanchez, matic) útnak ereszteni.
Amúgy tegnapi alapján McTominay >>>>>>>> Matic.
több mint 6 éve
Minden fordítás bunda!!4!4négy9 emberrel 0-3-rolMég véletlen sem merül fel a bunda gyanú ugye 😊
Wyatt
flzoli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
9 emberrel 0-3-rolMég véletlen sem merül fel a bunda gyanú ugye 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Milyen érvet vársz? Hogy bizonyítsam be, hogy valami NEM történt meg? 🤔Kicsit parttalan a vita ha ennyi az érved, tekintettel, hogy bizonyíték nyilván nem lesz.Nálatok Lions drukkereknél ez valami becsípődés lehet, hogy mindenben csalást láttok... 😂Mert ugye itt nem volt félidő vendég vége hazai.LOL.Ja.Mégse mondhatja, hogy az ellen megyekettes védekezést mutatott be 😊Ez oké, érthető. És persze, lehet mindenkinek szar meccse. De 7 gól után azt mondani, hogy ma is stabilak voltak? Ez nekem nonszenszA meccs előtt a Vác kapta (holtversenyben) a legkevesebb gólt.Zidane a Real Madrid kezdőjében!!!Real Madrid–Huesca – ÉLŐ
[csodálom, hogy NSO-n még nem bukkant fel ilyen szalagcím 😀 ]
bogec7
Zinédine Zidane Luca Zidane-t állította a kapuba a bajnokira, öt védővel és két szűrővel a vendégek.
Ajánlóban ott van, jó?!
Amúgy ezeket a nyilatkozatokat nem tudom hova rakni
A Vác az egyik legjobban védekező csapat, a hét rúgott gólunk ellenére ma is stabilak voltak.
Szanyó Károly a Vasas 7–4-es győzelme után...
A Diósgyőr láthatóan nagyon felkészült belőlünk
Szerhij Rebrov a Fradi 7–0-s győzelme után...
Wyatt
warr_b
Wyatt
Amúgy a hétből kettő tizi volt, meg egy-két védhetetlen találat 😊
warr_b
Főleg, hogy a kapus konkrétan elugrott minden elől.
Akkora bunda volt mint a ház.
Bazzani
Mert bundázni egy ötévente egyszer előforduló 7-4-es eredménnyel fognak, nem egy félidő V, vége H-val (mondjuk 1-2-es félidő után 3-2 a vége).
warr_b
Gondolom megnézted a meccsösszefoglalót.
Meglepődnék ha ezt nem kezdenék el vizsgálni főleg, hogy az internet népe is eléggé foglalkozik a bundagyanúval.
Bazzani
Már a félidőben bőven vezethetett volna a Vasas, ha a váci kapus nem véd pár nagyot.
Az internet népe meg a laposföld elmélettel meg a chemtrail-lel is eléggé foglalkozik, szóval ez nem túl valid érv 😉
warr_b
Egyébként kicsúszott eredmenyekkel is simán lehet bundázni, amúgy nem biztos hogy meccs előtt ez bunda volt, de hogy félidőben volt valami biznisz az gyanús. Főleg ebben a közegben.
Toca
Azért ez messze nem a 6-6-os Volán-Honvéd kaliber volt.
De nekem tökmindegy, higgyétek nyugodtan, hogy tuti bunda volt 😁

több mint 6 éve
Csak azt nem láttam, amikor Xre hoztuk meg amikor a két gólt lőttük az elején a többit igen 😀. Erre írtam, hogy nem szabad Barca meccset néznem. S pont ezért bosszantott a dolog, hogy végre van lehetőségem nézni mert már pihen a család s akkor bénázunk. 😛 Igazâból ez bosszantott, nem is az, hogy most nem tudunk győzni.Xre kihoztuk... Jelentem azt már nrm láttam hogyan... 😛 tilos Barca mecxset néznem 😊Érdemes megnézni....talán az év legjobb meccse volt. Bár a védelem és a középpálya rengeteget hibázott. És megvédem Ten Stegen-t. Megpróbálta kitalálni a gólnál, hogy mi jöhet és nem tudom, hogy a csávó tényleg így akarta e. De ha beadja középre, akkor is gól, mert senki nem volt a Villa csatár közelében. De mellette azért brutál nagyokat védett.
dande
Umtiti még nagyon nincs formában, meg valahogy azt lehetett érezni, hogy úgy megyünk ki: lényegében mindegy mi a meccs, csak pihenjünk a Madrid ellen. Hát innen nehéz felpörögni, de az ilyen végjáték újabb erőt adhat a következő két meccshez.
Klaci79
Tocának írom: már csak 8 pont előny, ami szonbaton lemehet 5re, s nem volt olyan rég, amikor nagy előnyről adtuk le a bajnokságot. Azért bízom benne nem így lesz.
több mint 6 éve
Xre kihoztuk... Jelentem azt már nrm láttam hogyan... 😛 tilos Barca mecxset néznem 😊Érdemes megnézni....talán az év legjobb meccse volt. Bár a védelem és a középpálya rengeteget hibázott. És megvédem Ten Stegen-t. Megpróbálta kitalálni a gólnál, hogy mi jöhet és nem tudom, hogy a csávó tényleg így akarta e. De ha beadja középre, akkor is gól, mert senki nem volt a Villa csatár közelében. De mellette azért brutál nagyokat védett.
dande
Umtiti még nagyon nincs formában, meg valahogy azt lehetett érezni, hogy úgy megyünk ki: lényegében mindegy mi a meccs, csak pihenjünk a Madrid ellen. Hát innen nehéz felpörögni, de az ilyen végjáték újabb erőt adhat a következő két meccshez.
több mint 6 éve
Kicsit parttalan a vita ha ennyi az érved, tekintettel, hogy bizonyíték nyilván nem lesz.Nálatok Lions drukkereknél ez valami becsípődés lehet, hogy mindenben csalást láttok... 😂Mert ugye itt nem volt félidő vendég vége hazai.LOL.Ja.Mégse mondhatja, hogy az ellen megyekettes védekezést mutatott be 😊Ez oké, érthető. És persze, lehet mindenkinek szar meccse. De 7 gól után azt mondani, hogy ma is stabilak voltak? Ez nekem nonszenszA meccs előtt a Vác kapta (holtversenyben) a legkevesebb gólt.Zidane a Real Madrid kezdőjében!!!Real Madrid–Huesca – ÉLŐ
bogec7
Zinédine Zidane Luca Zidane-t állította a kapuba a bajnokira, öt védővel és két szűrővel a vendégek.
Ajánlóban ott van, jó?!
A Vác az egyik legjobban védekező csapat, a hét rúgott gólunk ellenére ma is stabilak voltak.
Wyatt
warr_b
Wyatt
warr_b
Bazzani
Mert bundázni egy ötévente egyszer előforduló 7-4-es eredménnyel fognak, nem egy félidő V, vége H-val (mondjuk 1-2-es félidő után 3-2 a vége).
warr_b
Meglepődnék ha ezt nem kezdenék el vizsgálni főleg, hogy az internet népe is eléggé foglalkozik a bundagyanúval.
Bazzani
Már a félidőben bőven vezethetett volna a Vasas, ha a váci kapus nem véd pár nagyot.
Az internet népe meg a laposföld elmélettel meg a chemtrail-lel is eléggé foglalkozik, szóval ez nem túl valid érv 😉
warr_b
Egyébként kicsúszott eredmenyekkel is simán lehet bundázni, amúgy nem biztos hogy meccs előtt ez bunda volt, de hogy félidőben volt valami biznisz az gyanús. Főleg ebben a közegben.
több mint 6 éve
Nálatok Lions drukkereknél ez valami becsípődés lehet, hogy mindenben csalást láttok... 😂Mert ugye itt nem volt félidő vendég vége hazai.LOL.Ja.Mégse mondhatja, hogy az ellen megyekettes védekezést mutatott be 😊Ez oké, érthető. És persze, lehet mindenkinek szar meccse. De 7 gól után azt mondani, hogy ma is stabilak voltak? Ez nekem nonszenszA meccs előtt a Vác kapta (holtversenyben) a legkevesebb gólt.Zidane a Real Madrid kezdőjében!!!Real Madrid–Huesca – ÉLŐ
bogec7
Ajánlóban ott van, jó?!
Wyatt
warr_b
Wyatt
warr_b
Bazzani
warr_b
Bazzani

több mint 6 éve
lol ilyen gólt összeszerencsétlenkedni mint amit összehozott ez a Manchester védelem élen De Geaval.... ááááá 😕De idegesítő meccs volt..főleg, hogy fél óra útán simán lehetett volna 3-0. De Gea nagyon nincs ott mostanában fejben. Remélem nem a lelépésen gondolkodik.
manuszka86
Matic nagyon túl van értékelve szvsz. Amikor idejött volt egy jó fél szezonja, azóta rossz nézni az embert. Borzasztó lassú. Imádom amikor feljön valahol szóba és mindenki elkezdi mondani, hogy "azért mert csapágyasra van hajtva és fáradt". Másfél éve fáradt az ember? 😀Pont minap neztem a golkulonbsegeket. A Top 2 (sziti+Pul) +60 (!), big6 fennmarado 4 csapata meg +20-25 korul. Aztan ilyen 0 vagy minusz 1-3 par csapat, es jonnek a -10 alattiak. Nagyjabol le is kepzi az erosorrendet a ligaban.Teljesen igazad van. Ahhoz hogy a City meg Pool szintjére felérjen a többi csapat ahhoz 1 átigazolási szezon biztosan nem elég,legalábbis Manchester vörös felében tuti nem, főleg amilyen árakon adnak-vesznek játékosokat. Tőletek megörökölt Sanchezt is a giga fizujával bottal kergetném el a csapattól, és azért nekünk a középpályánk sem brillírozik pl.: Matic a mai modern focihoz már lassú szerintem egy modern védekező középpályás az már nem ilyen. Lyukas a keret is, meg akik vannak azok közül is el kellene zavarni jó pár embert, mind1 még sok meccs van hátra a top 4-be befér a csapat 😊
ulpianus
manuszka86
Mondjuk a posztjára én el tudnám fogadni McTomit akár hosszú távon is. Úgy tűnik eléggé fejlődő képes a srác.
Az egyébként a baj, hogy látok potenciált az emberekben, akiknek szívesen adnék esélyt, de ha egy BL cím a cél, akkor a keret nagy része nem bíztos, hogy megfelelő ember. Akikre a legmagasabb szinten is lehetne támaszkodni, az DDG, Shaw, Pogba, Rashford, Martial. Talán Lindelöf.
Utolsónak pedig annyi, hogy az ilyen Young, Jones féle barbár állatokat küldjük már el a picsába. Nem ez a szint. Akkor már sokkal inkább nézném a Tuanzebe, Fosu párost. Ők legalább saját nevelésű fiatalok, magas plafonnal.
több mint 6 éve
Végre lerázzuk az üldözőket de muszáj megint feljebb hozni őket Ter Stegen se volt ma topon... Megint kivételesen van lehetőségem a meccet nézni, persze hogy eltoljuk... francbaKomolyan 10 pontos elonynél megy a sírás ? 😀
dande
Ember szedd össze magad 😀
több mint 6 éve
Mert ugye itt nem volt félidő vendég vége hazai.LOL.Ja.Mégse mondhatja, hogy az ellen megyekettes védekezést mutatott be 😊Ez oké, érthető. És persze, lehet mindenkinek szar meccse. De 7 gól után azt mondani, hogy ma is stabilak voltak? Ez nekem nonszenszA meccs előtt a Vác kapta (holtversenyben) a legkevesebb gólt.Zidane a Real Madrid kezdőjében!!!Real Madrid–Huesca – ÉLŐ
bogec7
Ajánlóban ott van, jó?!
Wyatt
warr_b
Wyatt
warr_b
Bazzani
warr_b
több mint 6 éve
Igen, az a különbség, hogy itt semmit sem ér, ha megnyered az alapszakaszt, ellentétben egy labdarúgó-bajnoksággal, amit már kb most megnyert a Barca.Mondja ezt egy Pats drukker, akik közül többen végig sírják az alapszakaszt hogy milyen szrok. Aztán meg 😉 😛Végre lerázzuk az üldözőket de muszáj megint feljebb hozni őket Ter Stegen se volt ma topon... Megint kivételesen van lehetőségem a meccet nézni, persze hogy eltoljuk... francbaHova a jó bánatba izgulsz már ebben a bohócligában 500 pont előnynél? 😀
dande
Easy, a Barca lesz a bajnok
Wyatt
dande
Amúgy nekem ne mondd, én a Jets elleni meccset követően a playoffig ignoráltam is. Ebben persze belejátszott az is, hogy a minősíthetetlen Cardinals után igazából már minden csapat csodajátékot nyújtott nekem, így nem értettem ezt a folyamatos sirámot

több mint 6 éve
Mondja ezt egy Pats drukker, akik közül többen végig sírják az alapszakaszt hogy milyen szrok. Aztán meg 😉 😛Végre lerázzuk az üldözőket de muszáj megint feljebb hozni őket Ter Stegen se volt ma topon... Megint kivételesen van lehetőségem a meccet nézni, persze hogy eltoljuk... francbaHova a jó bánatba izgulsz már ebben a bohócligában 500 pont előnynél? 😀
dande
Wyatt
több mint 6 éve
Xre kihoztuk... Jelentem azt már nrm láttam hogyan... 😛 tilos Barca mecxset néznem 😊
több mint 6 éve
Végre lerázzuk az üldözőket de muszáj megint feljebb hozni őket Ter Stegen se volt ma topon... Megint kivételesen van lehetőségem a meccet nézni, persze hogy eltoljuk... francbaHova a jó bánatba izgulsz már ebben a bohócligában 500 pont előnynél? 😀
dande

több mint 6 éve
Pont minap neztem a golkulonbsegeket. A Top 2 (sziti+Pul) +60 (!), big6 fennmarado 4 csapata meg +20-25 korul. Aztan ilyen 0 vagy minusz 1-3 par csapat, es jonnek a -10 alattiak. Nagyjabol le is kepzi az erosorrendet a ligaban.Teljesen igazad van. Ahhoz hogy a City meg Pool szintjére felérjen a többi csapat ahhoz 1 átigazolási szezon biztosan nem elég,legalábbis Manchester vörös felében tuti nem, főleg amilyen árakon adnak-vesznek játékosokat. Tőletek megörökölt Sanchezt is a giga fizujával bottal kergetném el a csapattól, és azért nekünk a középpályánk sem brillírozik pl.: Matic a mai modern focihoz már lassú szerintem egy modern védekező középpályás az már nem ilyen. Lyukas a keret is, meg akik vannak azok közül is el kellene zavarni jó pár embert, mind1 még sok meccs van hátra a top 4-be befér a csapat 😊
ulpianus
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
Nem biztos, most álkunk 2-0 s bezetésről bukásra Villareal ellen.... azzal együtt hogy megint kérdem mi a szrnak van VAR ha a sima lesgólt nem képesek visszavonni amivel átvették a vezetést... SzánalmasCsak gratulálni tudok a csapatom előző edzőinek/felső vezetésnek is az Öreg óta, ahol egy balfék Ashley Young játszik jobboldali védőt és Ferdinand/Vidics duó óta igazi klasszis középső védő az nulla a csapatban...az a csoda ha nem kapunk gólt egy meccsen 😀lol ilyen gólt összeszerencsétlenkedni mint amit összehozott ez a Manchester védelem élen De Geaval.... ááááá 😕Majdnem osszehoztak egy ongolt most epp. Bar, en Arsenaloskent, tamogatom mindket esetet. 😊
manuszka86
ulpianus
Barca kitöm minket a BL-ben mint az állat sajnos.....
manuszka86
több mint 6 éve
Hadd ne elemezzem, mekkora fejetlen csirkecsoport az Arsenal vedelme idonkent. Nem veletlen, hogy egy itanyito mellett a vedelem megerositse a fo szempont. Wenger ota kivalo, kreativ a tamadas, MRI alatt is. De a big6-ben mi kapjuk utanatok a legtobb golt. Nagyjabol ugyanannyit.Csak gratulálni tudok a csapatom előző edzőinek/felső vezetésnek is az Öreg óta, ahol egy balfék Ashley Young játszik jobboldali védőt és Ferdinand/Vidics duó óta igazi klasszis középső védő az nulla a csapatban...az a csoda ha nem kapunk gólt egy meccsen 😀lol ilyen gólt összeszerencsétlenkedni mint amit összehozott ez a Manchester védelem élen De Geaval.... ááááá 😕Majdnem osszehoztak egy ongolt most epp. Bar, en Arsenaloskent, tamogatom mindket esetet. 😊
manuszka86
ulpianus
manuszka86
Pont minap neztem a golkulonbsegeket. A Top 2 (sziti+Pul) +60 (!), big6 fennmarado 4 csapata meg +20-25 korul. Aztan ilyen 0 vagy minusz 1-3 par csapat, es jonnek a -10 alattiak. Nagyjabol le is kepzi az erosorrendet a ligaban.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Csak gratulálni tudok a csapatom előző edzőinek/felső vezetésnek is az Öreg óta, ahol egy balfék Ashley Young játszik jobboldali védőt és Ferdinand/Vidics duó óta igazi klasszis középső védő az nulla a csapatban...az a csoda ha nem kapunk gólt egy meccsen 😀lol ilyen gólt összeszerencsétlenkedni mint amit összehozott ez a Manchester védelem élen De Geaval.... ááááá 😕Majdnem osszehoztak egy ongolt most epp. Bar, en Arsenaloskent, tamogatom mindket esetet. 😊
manuszka86
ulpianus
több mint 6 éve
lol ilyen gólt összeszerencsétlenkedni mint amit összehozott ez a Manchester védelem élen De Geaval.... ááááá 😕Majdnem osszehoztak egy ongolt most epp. Bar, en Arsenaloskent, tamogatom mindket esetet. 😊
manuszka86

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-ket-erzsebet-hidnyi-acel-igy-nez-ki-szerkezetkeszen-a-puskas-arena-2692567Azért ez stadion odabassszzzzzz 😊
Nagyon komoly lesz !
Főleg ha még egy BL döntőt is sikerül vele megcsípni.
Nem is beszélve ha sikerülne kijutni az Eb-re , fuuuu az lenne csak az álom 😍