Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Kiváncsi vagyok h rudolfnak mikor sikerül először úgy labdába érnie, hogy annak haszna legyen.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy a kommentátor, hogy kifolyik a szemem a közvetítéstől vagy Rudolf labdabiztonsága az idegesítőbb.
több mint 10 éve
Fradi nevelés.ugyes kreatív gyors playerEz a Balogh amúgy ki a tököm?gabokockaBalogh Balázs.Újpest! 😊ZoliZoltán
több mint 10 éve
Ez a Balogh amúgy ki a tököm?gabokockaBalogh Balázs.Újpest! 😊
több mint 10 éve
Ez a Balogh amúgy ki a tököm?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Viszont egyenlőre csak az észak-írek nótáját hallom...
több mint 10 éve
Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?TocaÉs túl magasan is van a kamera. Persze ez is egy üzenet, hogy ki kell menni a meccsre , nem tévén nézni 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Fifát biztos így nyomják.
több mint 10 éve
Ezt akartam én is megemlíteni, ennél távolabbról nem lehetne közvetíteni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?
több mint 10 éve
www.stream2u.me/watch/41313/1/Uefa-Euro-2016-Qualifying--Hungary-vs-Northern-Ireland.html ha másnak is kellene!!!
több mint 10 éve
Nem vagyok túl optimista....
több mint 10 éve
Igen próbáltam csak magyar IP...Ez se jó?Németország 😀ironroyHy! Valaki tudna adni egy linket a magyar-ír meccsre? mert itt még semmi fırstrowsports.eu/soccerironroyMindig tv?baggio
www.telesport.hu/2014/09/06/nezze-itt-eloben-a-magyar-eszakir-eb-selejtezot/ (ja csak magyar ip-vel jó, bocs)
Több játékos énekli a himnuszt, mint aki nem, előrelépés!baggio
több mint 10 éve
Ez se jó?Németország 😀ironroyHy! Valaki tudna adni egy linket a magyar-ír meccsre? mert itt még semmi fırstrowsports.eu/soccerironroyMindig tv?baggio
www.telesport.hu/2014/09/06/nezze-itt-eloben-a-magyar-eszakir-eb-selejtezot/ (ja csak magyar ip-vel jó, bocs)
Több játékos énekli a himnuszt, mint aki nem, előrelépés!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Micsoda lelkes "Hajrá!" volt Zsuzsitól...
több mint 10 éve
Németország 😀Hy! Valaki tudna adni egy linket a magyar-ír meccsre? mert itt még semmi fırstrowsports.eu/soccerironroyMindig tv?baggio
több mint 10 éve
Hy! Valaki tudna adni egy linket a magyar-ír meccsre? mert itt még semmi fırstrowsports.eu/soccerironroyMindig tv?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hy! Valaki tudna adni egy linket a magyar-ír meccsre? mert itt még semmi fırstrowsports.eu/soccer
több mint 10 éve
Bogdán nagyon remélem, hogy lelép a télen a boltonból mert sajnos megrekedet a fejlődése az elmúlt 1 évben...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nem is ertem...pont Balogh az ,aki eleg gyenguska hetek ota...
több mint 10 éve
Gulácsi kezd a kapuban mezőnyben pedig Balogh(ujpest) lesz a debutans.Hat nagyon kivancsi vagyok mi sül ki ebből Pinyo...
Szerk:Nikolic is kezd.3-5-2 nem tunik rossznak.Gyurcso is.jo lesz ez.tamado csapat.
több mint 10 éve
Biztos tul sok volt a Technokol....Megsérült Gera.Nem játszhat holnap.Az eddigi meccsek alapján Kiskokó felkészül.Kérdés megéri-e betenni a "favágó" írek ellen..KennyUgyan mibe sérült már bele nemzetünk porcelánlábú hőse?Bazzani
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ligakupa-tiz-legiossal-kezdett-es-nyert-az-ujpest-2361339Amadeus91Igy van.Jatszott az osszes csere...aztan meglatjuk ki marad telen...