Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-itt-verre-megy-a-jatek-megpusztulnak-a-jatekosok-2361675
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
S ha azt mondja Pintér, hogy azért nincs keretben, mert a múltkori szövege miatt nem kell, simán elfogadom. De ugye azt kell mondnai, hogy hát megvannak az embereink, meg tavaly keveset játszott. Pofátlan szembeköpés.tüsi91
Nekem ez a kedvencem a témában:
"Csak a tisztánlátás végett nyilatkozom a témáról: Ádám olyan meghívást akar visszautasítani, amit nem is kapott meg, hiszen most vasárnap, Észak-Írország ellen más játékosokat hívtam meg az ő posztjára."
Szóval háhááá nem te mondasz fel, hanem én rúglak ki.

Más: baggio bevetette kapcsolatait.
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-idobuntetes-a-futballban-ferguson-szerint-nem-kizart-2361669

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Priskin kezd, ez aligha kérdéses, hiszen idén már 1 gólos az NB1-ben. S ugye azt is tudjuk, hogy Szalai azért nem kerettag, mert tavaly kevés meccset játszott:
28 bundesliga meccs, 14 kezdő, 14 csere 1396 perc
7 BL, 3 kezdő, 4 csere, 432 perc
2 BL selejtező, 2 kezdő, 180 perc
3 német kupa, 3 kezdő, 228 perc

Ezzel szemben Priskin:
orosz 2., 6 meccs, 6 kezdő, 447 perc
izraeli bajnokság, 11 meccs, 5 kezdő, 557 perc
orosz kupa, 1 meccs, 0 kezdő, 38 perc

S ha azt mondja Pintér, hogy azért nincs keretben, mert a múltkori szövege miatt nem kell, simán elfogadom. De ugye azt kell mondnai, hogy hát megvannak az embereink, meg tavaly keveset játszott. Pofátlan szembeköpés.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 651 — Cowboys fan
Csak az emlék kedvéért:
 sportgeza.hu/futball/mindenidok/2014/08/25/di_maria_annyiert_mint_suarez_ennyire_a_manunitednel_sem_lehetnek_hulyek/
...
😀Schleck
ez jó, linkelj be még pár ilyen, és akkor talán helyben is lehetünk.
vébéről van anyag?
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Ha azert hagyta ki Szalait mert megvannak az emberei arra a posztra akkor Futaccsal kene kezdenie.
Mivel neki van a legjobb testfelépítése es o "verekszik" a legjobban.Priskin fog kezdeni,ami nem baj csak nyerjunk valahogy.
En 5vedovel állnék fel kozepen tozser varga .elottuk Zsuzsi lovrencsics es priskin.hogy ki lesz a jobboldali felfutó bekk ne kérdezzétek,mert az alap hogy balon korhut kezd.

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Rudolf mint megoldás, hát röhögnöm kell.
Igen, amikor ütöttük a svédeket, az a Rudolf nagyon nagy király volt, de azóta még csak a közelében nem jár annak a formának.
Most egy Szalai-Nikolics csatárkettős elől, egy Juhász-Vinicius tengely hátul szerintem bőven adhatna egy ütőképes alapot, amivel nem kell bokafogó pucsítással nekiindulni a román katlanbaflzoli
Szalai-Nikolics tökéletesen nem férne el egymás mellett szerintem. Egyébként úgyis egy csatárral fogunk játszani szerintem. A szélekre kell építenünk.Schleck
szélső hátvéd nélkül, 1 Dzsudzsival?Amadeus91
2 órája írtad le, hogy szerinted négy normális játékosunk van, abból kettő szélső.Schleck
Stieber sérült - én normális játékosnak tartom - és a posztjára igazoltak egy Holtbyt, szerintem csereként fog játszani, kérdés, hogy mennyire lesz formában így. Egyébként még mindig Koeman elgondolása volt a legreálisabb-->bunker szervezetten, ha más nem, megúszni kevés bekapott góllal.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Igen, amikor ütöttük a svédeket, az a Rudolf nagyon nagy király volt, de azóta még csak a közelében nem jár annak a formának.
Most egy Szalai-Nikolics csatárkettős elől, egy Juhász-Vinicius tengely hátul szerintem bőven adhatna egy ütőképes alapot, amivel nem kell bokafogó pucsítással nekiindulni a román katlanbaflzoli
Szalai-Nikolics tökéletesen nem férne el egymás mellett szerintem. Egyébként úgyis egy csatárral fogunk játszani szerintem. A szélekre kell építenünk.Schleck
szélső hátvéd nélkül, 1 Dzsudzsival?Amadeus91
2 órája írtad le, hogy szerinted négy normális játékosunk van, abból kettő szélső.

több mint 10 éve
szélső hátvéd nélkül, 1 Dzsudzsival?

több mint 10 éve
Csak az emlék kedvéért:
 sportgeza.hu/futball/mindenidok/2014/08/25/di_maria_annyiert_mint_suarez_ennyire_a_manunitednel_sem_lehetnek_hulyek/

😀

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Majd ha Szalai bizonyított a mennyeiben, elhiszem, hogy jó.

több mint 10 éve
Szalai-Nikolics tökéletesen nem férne el egymás mellett szerintem. Egyébként úgyis egy csatárral fogunk játszani szerintem. A szélekre kell építenünk.

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Most egy Szalai-Nikolics csatárkettős elől, egy Juhász-Vinicius tengely hátul szerintem bőven adhatna egy ütőképes alapot, amivel nem kell bokafogó pucsítással nekiindulni a román katlanba

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 193
"25 éve nézek magyar focit de eddig Szalai volt az egyetlen akinél működött az hogy ha fellövik rá a labdát azt képes volt átvenni, tartani majd leosztani..."
Boda , Szabadi csávó , Fisherpali... csak páran 25 évből, háromból kettőt gondolkozás nélkül lecserélnék a szalaiakra ,és amúgy egyik se volt a válogatott gerince...Balog tornyok stb a második vonal...ide züllöttünk 25 év után. Akkor legalább választhattál, hogy kit szidjál,ki csíra, ki játsszon helyette... most? a keret kiválasztása is necces...
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
25 éve nézek magyar focit de eddig Szalai volt az egyetlen akinél működött az hogy ha fellövik rá a labdát azt képes volt átvenni, tartani majd leosztani... Plusz a kapu előtt is mutatott olyan dolgokat amik miatt lehetett látni hogy ő külföldön tanulta ezt a játékot (nem is akárhol ugyanis a Real mellett akkor a VFB akadémiája is híres volt). Mondom, nála lehetett felfedezni azokat a dolgokat amik egyébként nyugaton alapvetőek de nálunk már ezzel is simán ki lehet tűnni. A mai magyar labdarúgás nem engedheti meg magának hogy csak azért ne játsszon az egyik legjobb játékosa mert az összeveszett az edzővel. Itt nem olyan mély a merítés hogy teret lehet adni az ilyen személyes problémáknak, meg ilyen gőgös nyilatkozatoknak. Igaz volt ez az Egervári-Huszti meg a Koeman-Gera esetre is, igenis a munkájuk része az is hogy ezeket a konfliktusokat normálisan kezeljék, ha nem sikerül akkor viszonlátás. Már bocsánat de nekem sem fogadnák el a munkahelyemen hogy azért nem megyek be mert nem bírom az egyik munkatársamat... vicc

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Mert a bundásban játszik hívjuk be automatikusan? Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra, mint akár Rudolf..Arc van, szív nincs, ezt bebizonyította már párszor...gordon
Az semmi, hogy MoM lett a csapata első meccsén a Bundesligában? És az újságírók szerint az első forduló 5 legjobbja között volt? Ez már egy olyan eredmény magyar szinten, ami nem hogy a keretbe, de a kezdőbe követeli az embert. 😉 Pláne, hogy ennek alig több, mint 1 hete volt, szóval forma alapján itt a helye a kezdőben. 😉Jughead
hagyjad, Rudolf van olyan jó mint ő.Amadeus91
" Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra a válogatottban, mint akár Rudolf"
Kimaradt a "válogatottban" szócska.gordon
szarból elég nehéz ugye.

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Mert a bundásban játszik hívjuk be automatikusan? Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra, mint akár Rudolf..Arc van, szív nincs, ezt bebizonyította már párszor...gordon
Az semmi, hogy MoM lett a csapata első meccsén a Bundesligában? És az újságírók szerint az első forduló 5 legjobbja között volt? Ez már egy olyan eredmény magyar szinten, ami nem hogy a keretbe, de a kezdőbe követeli az embert. 😉 Pláne, hogy ennek alig több, mint 1 hete volt, szóval forma alapján itt a helye a kezdőben. 😉Jughead
hagyjad, Rudolf van olyan jó mint ő.Amadeus91
" Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra a válogatottban, mint akár Rudolf"
Kimaradt a "válogatottban" szócska.
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Rudolf hagyján,de még milyen nevek vannak a keretben,plusz aki győri automatikusan jár a meghívó.... :#

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
hagyjad, Rudolf van olyan jó mint ő.

több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 220
Az semmi, hogy MoM lett a csapata első meccsén a Bundesligában? És az újságírók szerint az első forduló 5 legjobbja között volt? Ez már egy olyan eredmény magyar szinten, ami nem hogy a keretbe, de a kezdőbe követeli az embert. 😉 Pláne, hogy ennek alig több, mint 1 hete volt, szóval forma alapján itt a helye a kezdőben. 😉
több mint 10 éve
hihetetlen, hogy Huszti után sikerül elkergetni a másik olyan játékost is a válogatott környékéről, amelyik valamilyen szinten jegyzett is esetleg. Lófasz lesz itt, nem kijutás, örülhet a csipetcsapat, ha megúszza 3-mal a bukaresti bulit.Amadeus91
hagyjuk már, mutass nekem még egy magyar játékost, akiért 6 millió eurót fizetnek. Dzsudzsák van még ilyen Moszkvában. Mutass még egyet, aki topligában rendszeresen játszik, aki az utóbbi időben BL-ben Real Madridok ellen játszott. Nem rakott többet le, mint Rudolf? Nyomd ki a fifát.
Dárdai Palit tudom idézni a 2009-s híres Németh Krisztiános interjújából; "olyan nincs, hogy egy Huszti Szabolcs nem fér bele a válogatott rendszerébe. Ha kell, akkor megnézem a jó játékosaim; Huszti, Hajnal, Gera, őket felrakom a mágnestáblára aztán köréjük építek csapatot". Ennyi. A mai válogatottnak úgy kéne indulnia, hogy Szalai, Dzsudzsák, Stieber, Bogdán és utána köréjük építeni olyanokat, akikkel ők együtt tudnak játszani.Amadeus91
Pedig te játszol a FIFA manager-el ha eurok alapján raknál össze egy válogatottat..gordon
nem, szimplán arról van szó, hogy jelenleg Szalai az egyetlen nyugaton is piacképes játékosunk, nem véletlen.

több mint 10 éve
hihetetlen, hogy Huszti után sikerül elkergetni a másik olyan játékost is a válogatott környékéről, amelyik valamilyen szinten jegyzett is esetleg. Lófasz lesz itt, nem kijutás, örülhet a csipetcsapat, ha megúszza 3-mal a bukaresti bulit.Amadeus91
hagyjuk már, mutass nekem még egy magyar játékost, akiért 6 millió eurót fizetnek. Dzsudzsák van még ilyen Moszkvában. Mutass még egyet, aki topligában rendszeresen játszik, aki az utóbbi időben BL-ben Real Madridok ellen játszott. Nem rakott többet le, mint Rudolf? Nyomd ki a fifát.
Dárdai Palit tudom idézni a 2009-s híres Németh Krisztiános interjújából; "olyan nincs, hogy egy Huszti Szabolcs nem fér bele a válogatott rendszerébe. Ha kell, akkor megnézem a jó játékosaim; Huszti, Hajnal, Gera, őket felrakom a mágnestáblára aztán köréjük építek csapatot". Ennyi. A mai válogatottnak úgy kéne indulnia, hogy Szalai, Dzsudzsák, Stieber, Bogdán és utána köréjük építeni olyanokat, akikkel ők együtt tudnak játszani.Amadeus91
Pedig te játszol a FIFA manager-el ha eurok alapján raknál össze egy válogatottat..
több mint 10 éve
Dárdai Palit tudom idézni a 2009-s híres Németh Krisztiános interjújából; "olyan nincs, hogy egy Huszti Szabolcs nem fér bele a válogatott rendszerébe. Ha kell, akkor megnézem a jó játékosaim; Huszti, Hajnal, Gera, őket felrakom a mágnestáblára aztán köréjük építek csapatot". Ennyi. A mai válogatottnak úgy kéne indulnia, hogy Szalai, Dzsudzsák, Stieber, Bogdán és utána köréjük építeni olyanokat, akikkel ők együtt tudnak játszani.

több mint 10 éve
Mert a bundásban játszik hívjuk be automatikusan? Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra, mint akár Rudolf..Arc van, szív nincs, ezt bebizonyította már párszor...
több mint 10 éve
hihetetlen, hogy Huszti után sikerül elkergetni a másik olyan játékost is a válogatott környékéről, amelyik valamilyen szinten jegyzett is esetleg. Lófasz lesz itt, nem kijutás, örülhet a csipetcsapat, ha megúszza 3-mal a bukaresti bulit.

több mint 10 éve
Nem értem ezt a nagy Szalai mizériát. Futács játszik helyette. Mi itt a baj?