Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ádámot az első meccsen összetörik. A csempiönship-ben sokkal keményebb a játék, fizikailag szerintem alkalmatlan oda. Sajnos.
több mint 6 éve
Nagy Ádám és támadó szellemű csapat? Lemaradtam valamiről? Az ember szűrni, robotolni tud, előre utoljára u12-ben passzolt....És ezzel nem azt mondom, hogy ez feltétlen baj lenne, mert nem az, de Makelelét ne keverjük össze Zidane-nal.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Az a lényeg, h támadószellemű legyen a csapata, ahol ők birtokolják a labdát, ahol nem minden ereje a védekezésre megy el. Én nyár elején mondtam az olasz másodosztályt, de az angol se rossz. Sőt.Szerintem meg az angol stilus neki nem fog fekudni, szet fogjak rugni, illetve o lassu lesz oda. De rossznak nem rossz otlet persze, meg lehet probalni, a bajnoksag szinvonala azert rendben van.
Ő nem tud olyan csapatban játszani, akik bent maradni akarnak. Oda robotok kellenek. Annyira meg nem jó h top bajnokságok felsőházában kapjon játéklehetőséget. Tökéletes lesz neki, ha tényleg a játékot játszani akaró és tudó csapatba kerül, ahol a jelenlegi tudása nem számít kevésnek és a folyamatos játék közben még fejlődni is tud majd.
Ettől még találtathat gyengének, de a döntés mögötti elképzelés nekem tetszik.
dawyd728
Halkan jegyzem meg, hogy a Bristol tegnap igazolt pont a posztjara 8 millaert egy 18 eves kurva tehetseges gyereket, ugyhogy nem latom, hogy Nagy kezdo lesz, maximum aktivabban fogjak majd rotalni, igy 25-30 meccse lesz, de ezeknek a fele kb. kezdokent.
több mint 6 éve
dawyd728
4 123
Az a lényeg, h támadószellemű legyen a csapata, ahol ők birtokolják a labdát, ahol nem minden ereje a védekezésre megy el. Én nyár elején mondtam az olasz másodosztályt, de az angol se rossz. Sőt. Ő nem tud olyan csapatban játszani, akik bent maradni akarnak. Oda robotok kellenek. Annyira meg nem jó h top bajnokságok felsőházában kapjon játéklehetőséget. Tökéletes lesz neki, ha tényleg a játékot játszani akaró és tudó csapatba kerül, ahol a jelenlegi tudása nem számít kevésnek és a folyamatos játék közben még fejlődni is tud majd.
Ettől még találtathat gyengének, de a döntés mögötti elképzelés nekem tetszik.
több mint 6 éve
Végre valaki nem elégszik meg a fossal, beleáll keményen és futballista akar lenni, respekt. A Championshipben asszem van 46 meccs alapból, plusz ilyen-olyan kupák, lehet melózni és felépiteni magát.Nagyádám lehúzva a klotyón. Championship? 😊)))))))))))))Azért a Bristol City nem egy szar csapat, általában ott vannak a playoff közelében, bőven pörgetik a keretet, adnak-vesznek, a Pl be csak nyáron 2 srácot adtak el, 20, és 13 m Euróért.
ozibozi
Megnézném Ádit egy pozitív focit játszó csapatban, ahol nem töri a hátát a 16-os.
Tony Adams
több mint 6 éve
Grat a Fradinak, szép volt, itthon egy gusztustalan széttördelt 0-0-át akarok nézni.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Sándorom, elég régóta követem fórumos-ámokfutásod. Aktivitásod, bocsánat.Na ez végre szimpatikus hsz 😉
Szomorúan tapasztalom, hogy sosem tudsz úgy megírni egy hsz-t, hogy abban ne lenne obszcén szó vagy ne személyeskednél.
Ezért “is szép” a magyar nyelv.
Kedvenc csapatom sajnos mélyen a tudása alatt játszott, nem értettem a taktikát, ha egy Hajduk ellen nem állnak vissza nemhogy 20 percig, egy percig sem, akkor a Fradi ellen - otthon, egy ilyen fontos meccsen - miért? Egy az egyben sokkal jobbak, dinamikusabbak, techikásabbak, erre egy lagymatag X az eredmény?
Pedig hála a BL/EL pénzeknek, azokból (is) tudnak építkezni már jó régóta.
Azt sem értem hogy a BBB miért tiltakozik, régen megtöltötték az egész szektorukat. Meg hogy félház se? Talán megunták a sok győzelmet a szurkolók?
Te is tudod Sándorom, sokkal jobb csapat a Dinamo, kiváncsi vagyok képesek e érvényesíteni ezt a pályán. Gyere ki a B2-be, beszéljük meg kedden.
Mindenesetre emelem kalapom a Fradi előtt. Amikor Kubatovék meghúzták a Rebrov - Doll cserét és láttam a csapatot fél évig, azt mondtam ez a projekt off. Meg hogy egy kieső Balmazból igazolunk, na ne.
De bejött Rebrov. Doll alatt teljesen elkényelmesedett az FTC, felszedtek pár kilót, ráadásul se fegyelmet nem tudott tartani, se tiszteletet kivívni. Egy Kisvárdán csípőből kiráztak, de az albán második túl nagy falat volt... évről - évre.
Rebrov-nak hála jelenleg nincs lazsálás. Hanem kemény munka és egymásért küzdés.
A védelmet kellene még jobban összecsiszolni, mert a kp és a támadó szekció kész van. És akkor senki sem lehet ellenfél.
Bízok a csoportkörben, bárhol is lesz. Megérdemli régóta a csapat.
O1G
Ugyan már hogy tudnék úgy megirni egy hszt is.😀
De ez így korrekt volt főleg annak tükrében mennyit is fikáztad a Frencvarost.
Apropó nagy nagy gratuláció a Zöldeknek na és persze a szurkoloiknak akik elkisertek a csapatot.
Tegnap újra jó érzés volt Magyar csapatnak szurkolni (tény jobb csapat volt az ellenfél de ezért is gyönyörű sportág ez a foci mert nem mindig az megy tovább aki a jobb játékerőt képviseli )
Nagyon szurkolok hogy meglegyen a BL csoport kör. (
több mint 6 éve
Nagyádám lehúzva a klotyón. Championship? 😊)))))))))))))Azért a Bristol City nem egy szar csapat, általában ott vannak a playoff közelében, bőven pörgetik a keretet, adnak-vesznek, a Pl be csak nyáron 2 srácot adtak el, 20, és 13 m Euróért.
ozibozi
Megnézném Ádit egy pozitív focit játszó csapatban, ahol nem töri a hátát a 16-os.
több mint 6 éve
Hat nem en volt eletem turaja de azert elment. Mondjuk a napon 1-2 orat basztatast kihagytam volna a rendoroktol. Nemtudom tvbol hogyan tunt, de ott ugy latszott, hogy a Dinamo kb 25 percet akart focizni, az elso 10 percben amikor kozunk nem volt es a golunk utan. De akkor latszott, hogy total mas szint a ket csapat. Es a golunk utani 15 kb, de akkor mar eltunt a lampalaz es szervezettek voltunk hatul. Kiveve az a kapufa persze 😃Viszont ami tetszett az a fegyelmezettseg,es ezen a meccsen is bebizonyosodott, hogy mi eredmenyt csak robotokkal tudunk elerni. Olmo total mas dimenzio, ahogy atveszi a labdat latszik rajta, hogy klasszis. De Siger/Haratin paros jol elvette a kedvet a focitol hal istennek. Heisert nagyon megetettek szegenyt, kivancsi vagyok a statokra de nem sok megnyert parharca lehetett, Szigony meg a mi Szalaink, akkor fog villani amikor kelleni fog remelem jovo szerdan. Jameg Lovre en nem szoktam fikazni de most rettenet volt szegeny, nem is baj, hogy a bajnoksagban Botka fog jatszani.
Nem lehetetlen kuldetes ez, de nagyon nehez lesz.
Nagy Adi meg fene tudja nem biztos hogy az angol kettobe lejatszott 40 meccs kell a szervezetenek 😃
több mint 6 éve
Sándorom, elég régóta követem fórumos-ámokfutásod. Aktivitásod, bocsánat.Szomorúan tapasztalom, hogy sosem tudsz úgy megírni egy hsz-t, hogy abban ne lenne obszcén szó vagy ne személyeskednél.
Ezért “is szép” a magyar nyelv.
Kedvenc csapatom sajnos mélyen a tudása alatt játszott, nem értettem a taktikát, ha egy Hajduk ellen nem állnak vissza nemhogy 20 percig, egy percig sem, akkor a Fradi ellen - otthon, egy ilyen fontos meccsen - miért? Egy az egyben sokkal jobbak, dinamikusabbak, techikásabbak, erre egy lagymatag X az eredmény?
Pedig hála a BL/EL pénzeknek, azokból (is) tudnak építkezni már jó régóta.
Azt sem értem hogy a BBB miért tiltakozik, régen megtöltötték az egész szektorukat. Meg hogy félház se? Talán megunták a sok győzelmet a szurkolók?
Te is tudod Sándorom, sokkal jobb csapat a Dinamo, kiváncsi vagyok képesek e érvényesíteni ezt a pályán. Gyere ki a B2-be, beszéljük meg kedden.
Mindenesetre emelem kalapom a Fradi előtt. Amikor Kubatovék meghúzták a Rebrov - Doll cserét és láttam a csapatot fél évig, azt mondtam ez a projekt off. Meg hogy egy kieső Balmazból igazolunk, na ne.
De bejött Rebrov. Doll alatt teljesen elkényelmesedett az FTC, felszedtek pár kilót, ráadásul se fegyelmet nem tudott tartani, se tiszteletet kivívni. Egy Kisvárdán csípőből kiráztak, de az albán második túl nagy falat volt... évről - évre.
Rebrov-nak hála jelenleg nincs lazsálás. Hanem kemény munka és egymásért küzdés.
A védelmet kellene még jobban összecsiszolni, mert a kp és a támadó szekció kész van. És akkor senki sem lehet ellenfél.
Bízok a csoportkörben, bárhol is lesz. Megérdemli régóta a csapat.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Izgalmas lesz, alig várom a jövő keddet.Ez kamu 😂 te nem ezt szoktad írni !
O1G
Kérlek elemezd miért is kurva gyenge és esélytelen a Fradi 😊
több mint 6 éve
Nagyádám lehúzva a klotyón. Championship? 😊)))))))))))))
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bezzeg hogy mondtad ....hogy kurva kevés lesz a Fradi meg majd 3 vagy 4 kapnak 😂😂😂Nem, te huncut, megnéztem a Dinamo-t 😂Egy jó Shkendije-Dudelange rangadó után kinn maradtál? 😊Észak-MacedóniábanIzgalmas lesz, alig várom a jövő keddet.Divat drukker, hol voltál a Valletta meccsen? 😊
O1G
csebi
O1G
csebi
O1G
A lenyeg hogy igazad lett !
Imádom a magyar pesszimizmust 😯😜
több mint 6 éve
Nem, te huncut, megnéztem a Dinamo-t 😂Egy jó Shkendije-Dudelange rangadó után kinn maradtál? 😊Észak-MacedóniábanIzgalmas lesz, alig várom a jövő keddet.Divat drukker, hol voltál a Valletta meccsen? 😊
O1G
csebi
O1G
csebi
több mint 6 éve
Mezőnyben nem volt ez vészes. A szokásos hátsó baromságokat kell elhagyni és elöl meglőni a szokásos gól(oka)t.20 ezer néző előtt, kicsit forróbb hangulatban, mint ez a mai.
De elképesztően nehéz meccs lesz, az egyértelmű. Olmot igazán eladhatnák addig 😀

több mint 6 éve
Egy jó Shkendije-Dudelange rangadó után kinn maradtál? 😊Észak-MacedóniábanIzgalmas lesz, alig várom a jövő keddet.Divat drukker, hol voltál a Valletta meccsen? 😊
O1G
csebi
O1G
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Észak-MacedóniábanIzgalmas lesz, alig várom a jövő keddet.Divat drukker, hol voltál a Valletta meccsen? 😊
O1G
csebi
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Viccen kivul otthon be kene allni vedekezni. Felallt vedelem ellen nem sokra mentek a horvatok.csak az a baj h eddig a fradi vedelem nagyon golkepes..hatul.
Tokmag meg kontrazhat majd ezerrel.
Ha elkezdunk tamadni szarra kontraznak.
Borbinho
Rugott gol mindenkeppem kell.
Azert valljuk be a dynamo jobb volt, tobb helyzetuk, probalkozasuk volt.A fradinak a golon kivul talan volt 1.
több mint 6 éve
Izgalmas lesz, alig várom a jövő keddet.Divat drukker, hol voltál a Valletta meccsen? 😊
O1G
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Izgalmas lesz, alig várom a jövő keddet.
több mint 6 éve
De ezen a meccsen nem érezte a kijoveteleket főleg Majer labdainal. Amúgy őt meg a spanyolt leszámítva nem éreztem a horvátokat jobbnak. Kar h ok ketten el us dönthetik a meccset.Életveszély ez a Dibusz. Beszari, lábbal meg gyenge, az összes szabadrúgásnak aláfut, óriási szerencséje a Fradinak hogy töketlenek a horvátok.Pedig ő az MVP eddig a sorozatban. Nélküle szerintem az első körben már vége lett volna.
O1G
petey
több mint 6 éve
Viccen kivul otthon be kene allni vedekezni. Felallt vedelem ellen nem sokra mentek a horvatok.Tokmag meg kontrazhat majd ezerrel.
Ha elkezdunk tamadni szarra kontraznak.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Életveszély ez a Dibusz. Beszari, lábbal meg gyenge, az összes szabadrúgásnak aláfut, óriási szerencséje a Fradinak hogy töketlenek a horvátok.Pedig ő az MVP eddig a sorozatban. Nélküle szerintem az első körben már vége lett volna.
O1G
több mint 6 éve
Azért Hajdúbét ide sem sikerült kivinni...Amúgy adom, hogy nem kell a horvátoktól hanyatt esni, persze az igazi meccs itthon lesz. Egy biztos, ha nem akar ráfázni a fradi, itthon kell legalább egy gól!
több mint 6 éve
A spanyol gyereket leszámítva ez 27 teljesen egyszintű játékos volt, se egyénileg, se csapatként semmi különbség nem volt a két csapat között.Igazi troll vagy...jót nevettem 😂😂😂
Ennyit számít, ha olyanok játszanak a Fradiban, akiktől nem pattan el a labda.
Európa kapuja.
Sobri Jóska