NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Angol Sky sports kommentator (masodik gol): lehet krizisben van a nemet futball, de megsem. 😀Jinxtriad újratöltve? 😛
ulpianus
több mint 6 éve
Legalább százszoros válogatott labdarúgók listájaHiányos.
hu.wikipedia.org/wiki/Legal%C3%A1bb_sz%C3%A1zszoros_v%C3%A1logatott_labdar%C3%BAg%C3%B3k_list%C3%A1ja
ozibozi
Bozsik pl nincs rajta.
több mint 6 éve
kb ennyi, de mondjuk raktam a döntetlenre is biztonságit majd négyszeresért szerencsére 😊segítek, a fogadás nem befolyásolja a végeredményt, és szerintem akik ráfogadtak lehet jobban örülnek mint az, akinek a káröröm a lételeme 😊tudok oylat aki azért fogad a csapat ellen, mert így mindenképp lesz oka az örömre
ozibozi
Negritis
több mint 6 éve
segítek, a fogadás nem befolyásolja a végeredményt, és szerintem akik ráfogadtak lehet jobban örülnek mint az, akinek a káröröm a lételeme 😊tudok oylat aki azért fogad a csapat ellen, mert így mindenképp lesz oka az örömre
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
segítek, a fogadás nem befolyásolja a végeredményt, és szerintem akik ráfogadtak lehet jobban örülnek mint az, akinek a káröröm a lételeme 😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Én ezt nem is mondtam ,hogy nem lesz ! Csak hát nálam elvi kérdés magyar csapat ellen nem teszek.De ízlések és pofonok 😊A sportfogadást és az érzelmeket el kell választani egymástól. A realitás azt mutatta, hogy a horvát 1,7-es odsz, jó pénz lehet. Miért baj, ha az ember a szomorú vereség után elmegy a pénztárhoz? Én aztán nem sajnálnám/sajnáltam volna senkitől. Ettől még nem lesz valaki kevésbé jó magyar állampolgár...Igen ha képes a magyar csapat ellen fogadni !Akkor ha bukik nagyon tudok örülni 😊Más egyébb helyzetben soha nem örülök más kárának.Na ugye...ilyen az igaz magyar...annak örül ha a másik szopik 😀Remélem jó sok pénzt raktatok rá 😜Ilyenkor úgy tudok örülni mikor derék honfitársaim buknak 😄Szégyellni se kell, kapnak ezek elég közpénzt, legalább mi is keressünk rajtuk.1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúakNem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
ozibozi
Kenny
Kampman
Rózsa Sándor (betyár)
Klaci79
Rózsa Sándor (betyár)
Klaci79
több mint 6 éve
A sportfogadást és az érzelmeket el kell választani egymástól. A realitás azt mutatta, hogy a horvát 1,7-es odsz, jó pénz lehet. Miért baj, ha az ember a szomorú vereség után elmegy a pénztárhoz? Én aztán nem sajnálnám/sajnáltam volna senkitől. Ettől még nem lesz valaki kevésbé jó magyar állampolgár...Igen ha képes a magyar csapat ellen fogadni !Akkor ha bukik nagyon tudok örülni 😊Más egyébb helyzetben soha nem örülök más kárának.Na ugye...ilyen az igaz magyar...annak örül ha a másik szopik 😀Remélem jó sok pénzt raktatok rá 😜Ilyenkor úgy tudok örülni mikor derék honfitársaim buknak 😄Szégyellni se kell, kapnak ezek elég közpénzt, legalább mi is keressünk rajtuk.1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúakNem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
ozibozi
Kenny
Kampman
Rózsa Sándor (betyár)
Klaci79
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Igen ha képes a magyar csapat ellen fogadni !Akkor ha bukik nagyon tudok örülni 😊Más egyébb helyzetben soha nem örülök más kárának.Na ugye...ilyen az igaz magyar...annak örül ha a másik szopik 😀Remélem jó sok pénzt raktatok rá 😜Ilyenkor úgy tudok örülni mikor derék honfitársaim buknak 😄Szégyellni se kell, kapnak ezek elég közpénzt, legalább mi is keressünk rajtuk.1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúakNem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
ozibozi
Kenny
Kampman
Rózsa Sándor (betyár)
Klaci79
több mint 6 éve
örülök ennek a győzelemnekNagyon jó a Palotai Budai II.Játszottam ott meccset, csak figyelni kellett,hogyha nagyot rúgtál a labdába akkor a Penny tetején landolt 😀
így legalább legitim lesz majd a soroksári, a csepeli, a rákospalotai, a dunakeszi és a fóti stadionok megépítése
shawnka
több mint 6 éve
Na ugye...ilyen az igaz magyar...annak örül ha a másik szopik 😀Remélem jó sok pénzt raktatok rá 😜Ilyenkor úgy tudok örülni mikor derék honfitársaim buknak 😄Szégyellni se kell, kapnak ezek elég közpénzt, legalább mi is keressünk rajtuk.1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúakNem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
ozibozi
Kenny
Kampman
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Angol Sky sports kommentator (masodik gol): lehet krizisben van a nemet futball, de megsem. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Remélem jó sok pénzt raktatok rá 😜Ilyenkor úgy tudok örülni mikor derék honfitársaim buknak 😄Szégyellni se kell, kapnak ezek elég közpénzt, legalább mi is keressünk rajtuk.1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúakNem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
ozibozi
Kenny
Kampman
több mint 6 éve
Kár, hogy ez az eredmény nem egy jó fél éve jött...akkor mi lennénk a világbajnokok 😉
több mint 6 éve
Nem szoktam fukar lenni, ha a válogatottat fikázni kell, de ez most jó volt! Annyiszor szórakoztak már velünk, nyertünk bulimeccseken, hogy aztán tétmeccsen feltöröljék velünk a padlót az aktuális ellenfelek, hogy apátia van rajtam.Ami 2015 óta változás, hogy tétmeccsen is nyerni tudunk néha erősebb csapatok ellen. Korábban ez a meccs egy semmire sem jó döntetlen vagy biztató vereség lett volna. Na, abból volt elegem évekre.....
Hogy mire lesz elég ez? Ha a szlovákok elleni tőgymeleg maszatolás jut eszembe, akkor semmire, de talán ad ez a mai meccs annyi lelkierőt, hogy hozzuk, amit hozni kell....
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Minimum kettőtSzalai vajon tudja, hogy nem itthon játszuk a meccseinket az EB-n, ha kijutunk?Jól tudja Szalay.
Kenny
Ha! Ha!!! Ha Kijutunk akkor játszunk itthon meccset.
Hogy mennyit az attól függ, hány rendező ország jut ki és hogyan.
Fattyu
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Szalai vajon tudja, hogy nem itthon játszuk a meccseinket az EB-n, ha kijutunk?Jól tudja Szalay.
Kenny
Ha! Ha!!! Ha Kijutunk akkor játszunk itthon meccset.
Hogy mennyit az attól függ, hány rendező ország jut ki és hogyan.
több mint 6 éve
Egész ügyes futballista ez a Luka Modric, nem véletlenül kapott Aranylabdát!

több mint 6 éve
A LABDARÚGÁS HAZAJÖN!
több mint 6 éve
Legalább százszoros válogatott labdarúgók listájahu.wikipedia.org/wiki/Legal%C3%A1bb_sz%C3%A1zszoros_v%C3%A1logatott_labdar%C3%BAg%C3%B3k_list%C3%A1ja
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Szalai vajon tudja, hogy nem itthon játszuk a meccseinket az EB-n, ha kijutunk?Hanem?
Kenny
több mint 6 éve
örülök ennek a győzelemnekCsepelen épül stadion, ott rendezik majd az atlétika VB-t. 😊
így legalább legitim lesz majd a soroksári, a csepeli, a rákospalotai, a dunakeszi és a fóti stadionok megépítése
shawnka
több mint 6 éve
örülök ennek a győzelemnekígy legalább legitim lesz majd a soroksári, a csepeli, a rákospalotai, a dunakeszi és a fóti stadionok megépítése
több mint 6 éve
Nem is ertem hogy lehetett vendegre fogadni. Meccs elott 1 oraval elerhetoek altalaban a kezdo csapatok. Amint meglattam Boti nevet mentem is a Ladbrokesba. Meg pont volt idom megrakni 6.5es oddsert a sracokat meccs elott.
4meccs, 3 W, 1 X. Ha o kezd a Szlovakok ellen akk mar 4 pontunk lenne.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Az a baj, hogy ismerve a magyar virtust majd jól kikapunk Bakuban.Benne van. Az elmúlt évtizedek problémái nem szűntek meg, tovább fognak rombolni holnap reggeltől.
alatriste