NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Angol Sky sports kommentator (masodik gol): lehet krizisben van a nemet futball, de megsem. 😀
ulpianus
Jinxtriad újratöltve? 😛
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Legalább százszoros válogatott labdarúgók listája

hu.wikipedia.org/wiki/Legal%C3%A1bb_sz%C3%A1zszoros_v%C3%A1logatott_labdar%C3%BAg%C3%B3k_list%C3%A1ja
ozibozi
Hiányos.
Bozsik pl nincs rajta.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 211
segítek, a fogadás nem befolyásolja a végeredményt, és szerintem akik ráfogadtak lehet jobban örülnek mint az, akinek a káröröm a lételeme 😊
ozibozi
tudok oylat aki azért fogad a csapat ellen, mert így mindenképp lesz oka az örömre
Negritis
kb ennyi, de mondjuk raktam a döntetlenre is biztonságit majd négyszeresért szerencsére 😊
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
segítek, a fogadás nem befolyásolja a végeredményt, és szerintem akik ráfogadtak lehet jobban örülnek mint az, akinek a káröröm a lételeme 😊
ozibozi
tudok oylat aki azért fogad a csapat ellen, mert így mindenképp lesz oka az örömre

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúak
ozibozi
Nem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
Kenny
Szégyellni se kell, kapnak ezek elég közpénzt, legalább mi is keressünk rajtuk.
Kampman
Remélem jó sok pénzt raktatok rá 😜Ilyenkor úgy tudok örülni mikor derék honfitársaim buknak 😄
Rózsa Sándor (betyár)
Na ugye...ilyen az igaz magyar...annak örül ha a másik szopik 😀
Klaci79
Igen ha képes a magyar csapat ellen fogadni !Akkor ha bukik nagyon tudok örülni 😊Más egyébb helyzetben soha nem örülök más kárának.
Rózsa Sándor (betyár)
A sportfogadást és az érzelmeket el kell választani egymástól. A realitás azt mutatta, hogy a horvát 1,7-es odsz, jó pénz lehet. Miért baj, ha az ember a szomorú vereség után elmegy a pénztárhoz? Én aztán nem sajnálnám/sajnáltam volna senkitől. Ettől még nem lesz valaki kevésbé jó magyar állampolgár...
Klaci79
Én ezt nem is mondtam ,hogy nem lesz ! Csak hát nálam elvi kérdés magyar csapat ellen nem teszek.De ízlések és pofonok 😊
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúak
ozibozi
Kenny
Kampman
Remélem jó sok pénzt raktatok rá 😜Ilyenkor úgy tudok örülni mikor derék honfitársaim buknak 😄
Rózsa Sándor (betyár)
Klaci79
Igen ha képes a magyar csapat ellen fogadni !Akkor ha bukik nagyon tudok örülni 😊Más egyébb helyzetben soha nem örülök más kárának.
Rózsa Sándor (betyár)
A sportfogadást és az érzelmeket el kell választani egymástól. A realitás azt mutatta, hogy a horvát 1,7-es odsz, jó pénz lehet. Miért baj, ha az ember a szomorú vereség után elmegy a pénztárhoz? Én aztán nem sajnálnám/sajnáltam volna senkitől. Ettől még nem lesz valaki kevésbé jó magyar állampolgár...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
ozibozi
Kenny
Kampman
Rózsa Sándor (betyár)
Klaci79
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
örülök ennek a győzelemnek

így legalább legitim lesz majd a soroksári, a csepeli, a rákospalotai, a dunakeszi és a fóti stadionok megépítése
shawnka
Nagyon jó a Palotai Budai II.Játszottam ott meccset, csak figyelni kellett,hogyha nagyot rúgtál a labdába akkor a Penny tetején landolt 😀

több mint 6 éve
ozibozi
Kenny
Kampman
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Angol Sky sports kommentator (masodik gol): lehet krizisben van a nemet futball, de megsem. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
ozibozi
Kenny
Kampman
több mint 6 éve
Kár, hogy ez az eredmény nem egy jó fél éve jött...akkor mi lennénk a világbajnokok 😉
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Nem szoktam fukar lenni, ha a válogatottat fikázni kell, de ez most jó volt! Annyiszor szórakoztak már velünk, nyertünk bulimeccseken, hogy aztán tétmeccsen feltöröljék velünk a padlót az aktuális ellenfelek, hogy apátia van rajtam.
Ami 2015 óta változás, hogy tétmeccsen is nyerni tudunk néha erősebb csapatok ellen. Korábban ez a meccs egy semmire sem jó döntetlen vagy biztató vereség lett volna. Na, abból volt elegem évekre.....

Hogy mire lesz elég ez? Ha a szlovákok elleni tőgymeleg maszatolás jut eszembe, akkor semmire, de talán ad ez a mai meccs annyi lelkierőt, hogy hozzuk, amit hozni kell....

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Szalai vajon tudja, hogy nem itthon játszuk a meccseinket az EB-n, ha kijutunk?
Kenny
Jól tudja Szalay.
Ha! Ha!!! Ha Kijutunk akkor játszunk itthon meccset.
Hogy mennyit az attól függ, hány rendező ország jut ki és hogyan.
Fattyu
Minimum kettőt

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Kenny
Jól tudja Szalay.
Ha! Ha!!! Ha Kijutunk akkor játszunk itthon meccset.
Hogy mennyit az attól függ, hány rendező ország jut ki és hogyan.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egész ügyes futballista ez a Luka Modric, nem véletlenül kapott Aranylabdát!

több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
A LABDARÚGÁS HAZAJÖN!
több mint 6 éve
Legalább százszoros válogatott labdarúgók listája

hu.wikipedia.org/wiki/Legal%C3%A1bb_sz%C3%A1zszoros_v%C3%A1logatott_labdar%C3%BAg%C3%B3k_list%C3%A1ja

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Kenny
Hanem?

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

így legalább legitim lesz majd a soroksári, a csepeli, a rákospalotai, a dunakeszi és a fóti stadionok megépítése
shawnka
Csepelen épül stadion, ott rendezik majd az atlétika VB-t. 😊
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem is ertem hogy lehetett vendegre fogadni. Meccs elott 1 oraval elerhetoek altalaban a kezdo csapatok. Amint meglattam Boti nevet mentem is a Ladbrokesba.
Meg pont volt idom megrakni 6.5es oddsert a sracokat meccs elott.

4meccs, 3 W, 1 X. Ha o kezd a Szlovakok ellen akk mar 4 pontunk lenne.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Az a baj, hogy ismerve a magyar virtust majd jól kikapunk Bakuban.
alatriste
Benne van. Az elmúlt évtizedek problémái nem szűntek meg, tovább fognak rombolni holnap reggeltől.