Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
A spanyol gyereket leszámítva ez 27 teljesen egyszintű játékos volt, se egyénileg, se csapatként semmi különbség nem volt a két csapat között.
Ennyit számít, ha olyanok játszanak a Fradiban, akiktől nem pattan el a labda.
Európa kapuja.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 326 — Így remélem megfelelek nektek.....
Életveszély ez a Dibusz. Beszari, lábbal meg gyenge, az összes szabadrúgásnak aláfut, óriási szerencséje a Fradinak hogy töketlenek a horvátok.
O1G
Ez is egy vélemény... 😊 😉
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 919
Életveszély ez a Dibusz. Beszari, lábbal meg gyenge, az összes szabadrúgásnak aláfut, óriási szerencséje a Fradinak hogy töketlenek a horvátok.
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
Amúgy ha a Fradi tovabbjut az összes őszi nb1-es meccsüket elhalasztják? Azt hittem azért kell 17 külföldi, hogy bírják....🤔
Klaci79
Sőt a tavaszit és bajnoki cimet kapunk a csoportkorert

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 850 — no es importante
nekem a gatyám rá fog menni a fradi bl-menetelésére

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 909
Amúgy ha a Fradi tovabbjut az összes őszi nb1-es meccsüket elhalasztják? Azt hittem azért kell 17 külföldi, hogy bírják....🤔

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Most kell Lanzat behozni, szigony elképesztően súlytalan és most már a gyors támadásokra kell a hangsúlyt helyezni
csebi
Jön is. Elküldték melegíteni
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 326 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úristen
petey
Csak ő mentett meg a góltól 😊
több mint 6 éve
Most kell Lanzat behozni, szigony elképesztően súlytalan és most már a gyors támadásokra kell a hangsúlyt helyezni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 193 — Csodabogár
Úristen

több mint 6 éve
Lúzer itt mindenki 😊
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
fasz tudja bent volt-e 😀
petey
És nem csak tudja, meg is adta.

több mint 6 éve
Tökmag ha végig bírná...
dande
De azért van itt mert nem bírja végig ...

több mint 6 éve
Tökmag ha végig bírná...
több mint 6 éve
fasz tudja bent volt-e 😀
petey
Haaat nem ért hálót tehát nem gol 😊

több mint 6 éve
Mi a csuda
több mint 6 éve
fasz tudja bent volt-e 😀

több mint 6 éve
Remélem nem kap sokat a Fradi, hogy legyen jó hangulat és talán csoda jövőhéten.
Mert ez nagyon más kávéház.
Hajdú B. szerint nem sokat mutatott a Zágráb. Majd megrázzák magukat 10 perc alatt oszt csá Pista..
O1G
pont akartam írni, hogy nekem kellemetlen már Pisti kincstári hurráoptimizmusa. igaz hogy 1-0, de a Vaduz is rúgott kettőt, ha 1-0 marad akkor a Fradi tovább is juthat..stb..
petey
Nem tudom, a spanyol gyereket leszámítva én eddig nem látom h annyival jobbak lennének. Ludo sokkal komolyabb volt időközönként és közben Siger!!!!!

több mint 6 éve
ott van gecc

több mint 6 éve
Ez amúgy tucat szabálytalanság amiért sárgát kapott Szigony bezzeg mikor őt felvágták 10 mpvel előtte ami sárga arra nem adott ... ez azért durva ahogy kettős mércével fúj a lengyel

több mint 6 éve
Remélem nem kap sokat a Fradi, hogy legyen jó hangulat és talán csoda jövőhéten.
Hajdú B. szerint nem sokat mutatott a Zágráb. Majd megrázzák magukat 10 perc alatt oszt csá Pista..
O1G
pont akartam írni, hogy nekem kellemetlen már Pisti kincstári hurráoptimizmusa. igaz hogy 1-0, de a Vaduz is rúgott kettőt, ha 1-0 marad akkor a Fradi tovább is juthat..stb..

több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Hol vannak a nezok amúgy? Azt hittem itt valami földi pokol várja a Fradit....
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 919
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
6 horvát a kezdőben a Zágrábban, biztos TAO pénzből 😊
NB2
Bár a magyar fociban is az utánpótlásra költenének, nem jött-ment külföldiek 5 milliós fizetésére...
Klaci79
de hát az utánpótlásra költik.
elmegy a tavalyi légiós/párszoros magyar válogatott, és kell helyette utánpótlásként egy másik légiós/párszoros magyar válogatott.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 909
6 horvát a kezdőben a Zágrábban, biztos TAO pénzből 😊
NB2
Bár a magyar fociban is az utánpótlásra költenének, nem jött-ment külföldiek 5 milliós fizetésére...