Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
A spanyol gyereket leszámítva ez 27 teljesen egyszintű játékos volt, se egyénileg, se csapatként semmi különbség nem volt a két csapat között.Ennyit számít, ha olyanok játszanak a Fradiban, akiktől nem pattan el a labda.
Európa kapuja.
több mint 6 éve
Életveszély ez a Dibusz. Beszari, lábbal meg gyenge, az összes szabadrúgásnak aláfut, óriási szerencséje a Fradinak hogy töketlenek a horvátok.Ez is egy vélemény... 😊 😉
O1G
több mint 6 éve
Életveszély ez a Dibusz. Beszari, lábbal meg gyenge, az összes szabadrúgásnak aláfut, óriási szerencséje a Fradinak hogy töketlenek a horvátok.
több mint 6 éve
Amúgy ha a Fradi tovabbjut az összes őszi nb1-es meccsüket elhalasztják? Azt hittem azért kell 17 külföldi, hogy bírják....🤔Sőt a tavaszit és bajnoki cimet kapunk a csoportkorert
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
nekem a gatyám rá fog menni a fradi bl-menetelésére

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Most kell Lanzat behozni, szigony elképesztően súlytalan és most már a gyors támadásokra kell a hangsúlyt helyezniJön is. Elküldték melegíteni
csebi
több mint 6 éve
ÚristenCsak ő mentett meg a góltól 😊
petey
több mint 6 éve
Most kell Lanzat behozni, szigony elképesztően súlytalan és most már a gyors támadásokra kell a hangsúlyt helyezni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Lúzer itt mindenki 😊
több mint 6 éve
fasz tudja bent volt-e 😀És nem csak tudja, meg is adta.
petey
több mint 6 éve
Tökmag ha végig bírná...De azért van itt mert nem bírja végig ...
dande
több mint 6 éve
Tökmag ha végig bírná...
több mint 6 éve
fasz tudja bent volt-e 😀Haaat nem ért hálót tehát nem gol 😊
petey
több mint 6 éve
Mi a csuda
több mint 6 éve
Nem tudom, a spanyol gyereket leszámítva én eddig nem látom h annyival jobbak lennének. Ludo sokkal komolyabb volt időközönként és közben Siger!!!!!Remélem nem kap sokat a Fradi, hogy legyen jó hangulat és talán csoda jövőhéten.pont akartam írni, hogy nekem kellemetlen már Pisti kincstári hurráoptimizmusa. igaz hogy 1-0, de a Vaduz is rúgott kettőt, ha 1-0 marad akkor a Fradi tovább is juthat..stb..
Mert ez nagyon más kávéház.
Hajdú B. szerint nem sokat mutatott a Zágráb. Majd megrázzák magukat 10 perc alatt oszt csá Pista..
O1G
petey
több mint 6 éve
Ez amúgy tucat szabálytalanság amiért sárgát kapott Szigony bezzeg mikor őt felvágták 10 mpvel előtte ami sárga arra nem adott ... ez azért durva ahogy kettős mércével fúj a lengyel
több mint 6 éve
Remélem nem kap sokat a Fradi, hogy legyen jó hangulat és talán csoda jövőhéten.pont akartam írni, hogy nekem kellemetlen már Pisti kincstári hurráoptimizmusa. igaz hogy 1-0, de a Vaduz is rúgott kettőt, ha 1-0 marad akkor a Fradi tovább is juthat..stb..
Mert ez nagyon más kávéház.
Hajdú B. szerint nem sokat mutatott a Zágráb. Majd megrázzák magukat 10 perc alatt oszt csá Pista..
O1G
több mint 6 éve
Hol vannak a nezok amúgy? Azt hittem itt valami földi pokol várja a Fradit....
több mint 6 éve
Remélem nem kap sokat a Fradi, hogy legyen jó hangulat és talán csoda jövőhéten.Mert ez nagyon más kávéház.
több mint 6 éve
de hát az utánpótlásra költik.6 horvát a kezdőben a Zágrábban, biztos TAO pénzből 😊Bár a magyar fociban is az utánpótlásra költenének, nem jött-ment külföldiek 5 milliós fizetésére...
NB2
Klaci79
elmegy a tavalyi légiós/párszoros magyar válogatott, és kell helyette utánpótlásként egy másik légiós/párszoros magyar válogatott.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
6 horvát a kezdőben a Zágrábban, biztos TAO pénzből 😊Bár a magyar fociban is az utánpótlásra költenének, nem jött-ment külföldiek 5 milliós fizetésére...
NB2