Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Sobri, döntsük már el, hogy idealisták vagyunk vagy Magyarországon élünk? Mindig ezt mondod nekem. Na már most Magyarországon, 2014-ben gyakorlatilag bármi meg lehet tenni ilyen téren. A visszamenőleges hatályú jogalkotás sem egészen elfogadott az olyan helyeken, amelyek egy fokkal demokratikusabbak Észak-Koreánál, itt még sem akad fenn rajta senki sem.Végülis csak az EU szabad munkavállalással kapcsolatos irányelveit, meg egy két jogszabályt, törvényt sértene.Ezt a ligakupát azért találták ki, hogy a keveset játszó fiatal magyar "tehetségek", akadémisták játszanak, nem?simán be kéne vezetni a 6+5-s szabályt. Máshol is van azt hiszem.Amadeus91
Csak mert néztem a Honvéd kezdőjét és 7 idegenlégiós volt egy szaros, noname ligakupa meccsen... Így tovább!JC6
Dehát picsába a joggal!….Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
végülis tavaly már bejött ez az ima, nem? 😉Igazából középhátvéd poszton vagyunk szűken. A szélén tud játszani Flamini és Coquelin is ha nagyon muszáj. VKP posztra pedig Wilsheret akarjuk elvileg hosszú távon. 1 darab olyan ember még nagyon kellett volna aki tud középhátvédet és vkp-t is játszani, de ezen kívül szerintem egész jól megvan a keret. Januárban mindenképp kell ide egy ember, addig pedig imádkozzunk, hogy a Merte-Kos duo egyben maradjon.Sebiiwww.arsenal.com/news/news-archive/20140902/arsenal-sign-england-forward-welbeckmég ha az is lesz (nagy pénzt mernék rá tenni hogy nem), akkor is 6 tehát HAT darab védőnk van 4 posztra...
Remélem Sturridge 2.0 lesz.Sebii
DM meg Arteta
nem kicsit nevetséges a helyzetZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Végülis csak az EU szabad munkavállalással kapcsolatos irányelveit, meg egy két jogszabályt, törvényt sértene.Ezt a ligakupát azért találták ki, hogy a keveset játszó fiatal magyar "tehetségek", akadémisták játszanak, nem?simán be kéne vezetni a 6+5-s szabályt. Máshol is van azt hiszem.Amadeus91
Csak mert néztem a Honvéd kezdőjét és 7 idegenlégiós volt egy szaros, noname ligakupa meccsen... Így tovább!JC6
Dehát picsába a joggal!….
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140902-a-klubkartya-a-futballkartya-a-fradi-a-debrecen-es-az-mlsz.htmlnem is értem ezt. Legyen egy egységes kártya, kvázi mint egy személyi és ennyi. Minek bonyolítani? Az egyszeri szurkolónak meg egy előzetes regisztráció és ennyi.
továbbra is óriási baromság....
Zseniális: A megmaradt hazai focidrukkerek életét kétféle kártyával is bonyolítják, az átfogóbbat csak Budapesten kapni. A Fradi és a bajnok Debrecen szurkolóinak mindkettőt ki kell váltaniuk, ha idegenben is látni akarják a csapatukat.
Csak egyszer magyarázná el valaki mi értelme...egy biztos több néző nem lesz,sőt.Kroos
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Ezt a ligakupát azért találták ki, hogy a keveset játszó fiatal magyar "tehetségek", akadémisták játszanak, nem?simán be kéne vezetni a 6+5-s szabályt. Máshol is van azt hiszem.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ezt a ligakupát azért találták ki, hogy a keveset játszó fiatal magyar "tehetségek", akadémisták játszanak, nem?Csak mert néztem a Honvéd kezdőjét és 7 idegenlégiós volt egy szaros, noname ligakupa meccsen... Így tovább!
több mint 10 éve
egyetertek veled de sztem te is erted mikent is ertettem.hát nyilván, de azért ajánlom neki hogy most valami jót főzzön ki belőle 😀
abbol foz amit kert.ZoliMP
mert eddig a preseason volt a beetetés, az eddigi szereplés meg a csúnya valóság 😛
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
egyetertek veled de sztem te is erted mikent is ertettem.abbol foz amit kert.
több mint 10 éve
ez jutott nekem is az eszembe.nem feltétlen biztos hogy könnyebb, ugyan is most elköltöttek kb 170 m eurót játékosokra, és ha így sem jönnek az eredmények akkor az már nagyon kínos tud lenni, másrészt pedig vettek kis túlzással egy fél csapatot az utolsó napokban. Azért az egy nagyon jó kérdés hogy ebből mikorra is lesz csapat v. lesz e egyáltalán? Mert ha csak november környékére akkor az már lehet késő lesz ha sok pont elhullajtásra kerül addig. Welbecket azért sajnálom ő nem annyira rossz játékos mint Young,Cleverly (kár hogy csak kölcsönbe ment),Valencia trió, sok közük remélem már nem igen lesz a kezdő 11-hez 😊
igy konnyebb LVG nek az elete.ZoliMP
kíváncsian várom 2 hét múlva milyen kezdő 11 fut ki a pályára, ha Falcao egészséges lesz akkor ő egy beast 😀
több mint 10 éve
Remek uton halad a magyar foci teljes leépítése.se néző se színvonal.Kennyha ezt elmondanád egy bennfentesnek tutira kiröhögne, ugyanis amíg az ő zsebe meg van tömve nem igazán hinné el hogy itt leépülésről van szó.
Amíg ez a két általad megnevezett szempont nem befolyásolja a pénzüket őket ez kurvára nem fogja érdekelni. Sztem a renitens emberektől sem azért akarnak megszabadulni hogy rend legyen hanem mert túl sok a büntetés... De legalább ennek lenne valami haszna.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Remek uton halad a magyar foci teljes leépítése.se néző se színvonal.
több mint 10 éve
Csak egyszer magyarázná el valaki mi értelme...KroosNagyon sok értelme van! Csak azoknak sajnos semmi köze a csapatokhoz, se a szurkolókhoz, sőt még talán az egész magyar focihoz sem.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140902-a-klubkartya-a-futballkartya-a-fradi-a-debrecen-es-az-mlsz.htmltovábbra is óriási baromság....
Zseniális: A megmaradt hazai focidrukkerek életét kétféle kártyával is bonyolítják, az átfogóbbat csak Budapesten kapni. A Fradi és a bajnok Debrecen szurkolóinak mindkettőt ki kell váltaniuk, ha idegenben is látni akarják a csapatukat.
Csak egyszer magyarázná el valaki mi értelme...egy biztos több néző nem lesz,sőt.
több mint 10 éve
650 a heti mlsz penz.Megbukott a szkennered kubatov.
több mint 10 éve
moyes nem akart vagy nem tudott igazolni tavaly?ZoliMPSzerintem nem is tudott.
Szvsz eléggé elvitte az évét, hogy Ferguson 2.0. teljesítményt vártak tőle, nem is volt kinyalva a segge, mint most Van Gaalnak. Olyan embereket kap meg a holland, amikről Moyes csak álmodozhatott.
De ez mondjuk sosem fog kiderülni.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
moyes nem akart vagy nem tudott igazolni tavaly?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
nem hiszem. ha valahogy elérjük a pótselejtezőket, de ott vérzünk el, akkor lehet, hogy megtartják, hiszen már az is eredmény. mondjuk akkor én akkor soha többet nem megyek ki válogatott meccsre (jól megbüntetem az mlszt 😀)kijutunk = maradKivétel ha mondjuk csoportharmadikok leszünk egy viszonylag közepes (más néven szart sem érő) teljesítménnyel és ez az őstulok marad a kapitány. Na az mélytorok lenne.Bazzani1. Mindennél jobban szeretném ha végre sikeres lenne a válogatott.Win-win szituáció, mi itt a baj? 😊baggio
ellenben
2. Mindennél jobban szeretném ha ez a majom Pinyő megbukna mint a szar.Bazzani
nem jutunk ki = megy
ennyire egyszerű a képletDexxter Tailor
Mindig jövőre
több mint 10 éve
kijutunk = maradKivétel ha mondjuk csoportharmadikok leszünk egy viszonylag közepes (más néven szart sem érő) teljesítménnyel és ez az őstulok marad a kapitány. Na az mélytorok lenne.Bazzani1. Mindennél jobban szeretném ha végre sikeres lenne a válogatott.Win-win szituáció, mi itt a baj? 😊baggio
ellenben
nem jutunk ki = megy
ennyire egyszerű a képlet
több mint 10 éve
Kivétel ha mondjuk csoportharmadikok leszünk egy viszonylag közepes (más néven szart sem érő) teljesítménnyel és ez az őstulok marad a kapitány. Na az mélytorok lenne.1. Mindennél jobban szeretném ha végre sikeres lenne a válogatott.Win-win szituáció, mi itt a baj? 😊baggio
ellenben
több mint 10 éve
Sebii
3 536
Igazából középhátvéd poszton vagyunk szűken. A szélén tud játszani Flamini és Coquelin is ha nagyon muszáj. VKP posztra pedig Wilsheret akarjuk elvileg hosszú távon. 1 darab olyan ember még nagyon kellett volna aki tud középhátvédet és vkp-t is játszani, de ezen kívül szerintem egész jól megvan a keret. Januárban mindenképp kell ide egy ember, addig pedig imádkozzunk, hogy a Merte-Kos duo egyben maradjon.www.arsenal.com/news/news-archive/20140902/arsenal-sign-england-forward-welbeckmég ha az is lesz (nagy pénzt mernék rá tenni hogy nem), akkor is 6 tehát HAT darab védőnk van 4 posztra...
Remélem Sturridge 2.0 lesz.Sebii
DM meg Arteta
nem kicsit nevetséges a helyzetZERO_L
több mint 10 éve
Hát elájulva én sem vagyok tőle, de azért Ugraihoz meg Havojichoz képest csak upgrade lenne a szélen. Meg az is érdekelne, hogy vele mi a gond, hogy még csapat nélkül van szeptemberben, pedig az Osasuna meg a Swansea nem lenne rossz ajánlólevél... A Haladás meg bekaphatja, hogy nem volt elég nekik 450e euro. Kíváncsi leszek télen mennyiért megy el, de szerintem még 300 se lesz. Komant hagyjuk már, még mindig az U20-as VB-ből próbál megélni, pedig azóta nem nyújtott elfogadható teljesítményt sehol. Akkor már inkább Hajnal.Szombathely igy beszopta mert telen fognak kapni egy 300e eurós ajánlatot es el fogják engedni mert nyáron lejár a szerződése.Közben elterelésként bedobták a 3M jurós igazolást, amiből persze nem lett semmi. TipikusKubi megküldte a kitiltottaknak a 6(!) milliós csekket 😀meg a kitiltós határozatok ... komolytalan az egészcsebi
Hát hülye ez az ember?Kennyfideszespolitikusi eljárás :# . Mondjuk, ha tényleg Lamah a kiszemelt, akkor ő jöhet később is, mert jelenleg nincs csapata.Shilkor
Lattam Lamah videojat,nem vagyok tole elájulva.ide nem egy ember kene.
Lehet hulyevagyok de én elnezegetnem Komant is.Kenny
több mint 10 éve
Szombathely igy beszopta mert telen fognak kapni egy 300e eurós ajánlatot es el fogják engedni mert nyáron lejár a szerződése.Közben elterelésként bedobták a 3M jurós igazolást, amiből persze nem lett semmi. TipikusKubi megküldte a kitiltottaknak a 6(!) milliós csekket 😀meg a kitiltós határozatok ... komolytalan az egészcsebi
Hát hülye ez az ember?Kennyfideszespolitikusi eljárás :# . Mondjuk, ha tényleg Lamah a kiszemelt, akkor ő jöhet később is, mert jelenleg nincs csapata.Shilkor
Lattam Lamah videojat,nem vagyok tole elájulva.ide nem egy ember kene.
Lehet hulyevagyok de én elnezegetnem Komant is.
több mint 10 éve
Közben elterelésként bedobták a 3M jurós igazolást, amiből persze nem lett semmi. TipikusKubi megküldte a kitiltottaknak a 6(!) milliós csekket 😀meg a kitiltós határozatok ... komolytalan az egészcsebi
Hát hülye ez az ember?Kenny
több mint 10 éve
Kubi megküldte a kitiltottaknak a 6(!) milliós csekket 😀meg a kitiltós határozatok ... komolytalan az egész
Hát hülye ez az ember?Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.