NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nagyon szórakoztató meccs, kb a Portugál-Magyar óta az első.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Ezt a horvát kapust honosítani kéne, amilyen potyákat kap. Azt még Gulácsi is megirigyelné. 😀
több mint 6 éve
várható volt , MTK nevelés
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mondjuk kurva nagy faltot tolt a horvátok de Dominik után min h elengedte
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
ROSSIMÁGIA!
több mint 6 éve
modric vs dzsudzsak, és van, aki még reménykedik... mondjuk mi ilyen helyzetekben szoktunk a legjobbak lennikezdem végképp megérteni a magyar futballt
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ott van bmeg
több mint 6 éve
Igazad volt Petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ki szidta itt Pátkait? 😊
több mint 6 éve
Kezdünk be szorulni
több mint 6 éve
Sógorok is "szépen" állnak Izrael ellen. Mi történt náluk? 1-2éve még királyik voltak.
több mint 6 éve
Ez a Kalmár ... hihetetlenEzt a cserét csak én nem értem?én sem, ebben a fasziban nem tudom mit látnak
dande
petey
több mint 6 éve
Ezt a cserét csak én nem értem?én sem, ebben a fasziban nem tudom mit látnak
dande
több mint 6 éve
Ezt a cserét csak én nem értem?
több mint 6 éve
De miért????
több mint 6 éve
Szoboszlai egyébként nem játszik túl távol a kaputól, túl szélen?
több mint 6 éve
ma a legjobb kp-sMax abban meglepi h még nem kapott sárgát, a szokásos bíró le üvöltés már megvoltmit rakott hozzá Ádám? eddig Lovrencsics az mvp..Pátkai is nagy meglepiNem.viccelsz ugye...Az, hogy Dzsuzsi ilyen szinten a mezőny legjobbja egyfelől jó dolog másfelől szomorú is egyben.Sztem Nagy Ádám a legjobb
alatriste
gordon
amúgy Kalmár kurvára nem hiányzik a kezdőből. Erre behozza a szefós Vargát.
petey
gordon
petey
csebi
több mint 6 éve
Jól zárja le a passzsávokat sokat mozog , elkéri, mozgatja a labdátmit rakott hozzá Ádám? eddig Lovrencsics az mvp..Pátkai is nagy meglepiNem.viccelsz ugye...Az, hogy Dzsuzsi ilyen szinten a mezőny legjobbja egyfelől jó dolog másfelől szomorú is egyben.Sztem Nagy Ádám a legjobb
alatriste
gordon
petey
gordon
petey
több mint 6 éve
Max abban meglepi h még nem kapott sárgát, a szokásos bíró le üvöltés már megvoltmit rakott hozzá Ádám? eddig Lovrencsics az mvp..Pátkai is nagy meglepiNem.viccelsz ugye...Az, hogy Dzsuzsi ilyen szinten a mezőny legjobbja egyfelől jó dolog másfelől szomorú is egyben.Sztem Nagy Ádám a legjobb
alatriste
gordon
petey
gordon
petey
több mint 6 éve
Nem gondoltam volna, hogy magyar stadionban is fogok látni kínai (?) nyelvű reklámtáblát
több mint 6 éve
mit rakott hozzá Ádám? eddig Lovrencsics az mvp..Pátkai is nagy meglepiNem.viccelsz ugye...Az, hogy Dzsuzsi ilyen szinten a mezőny legjobbja egyfelől jó dolog másfelől szomorú is egyben.Sztem Nagy Ádám a legjobb
alatriste
gordon
petey
gordon
több mint 6 éve
Eddig le a kalappal a válogatott előtt. Amúgy ez a játék és kezdő tizenegy 3 napja is jól jött volna...
több mint 6 éve
Nem.viccelsz ugye...Az, hogy Dzsuzsi ilyen szinten a mezőny legjobbja egyfelől jó dolog másfelől szomorú is egyben.Sztem Nagy Ádám a legjobb
alatriste
gordon
petey
több mint 6 éve
viccelsz ugye...Az, hogy Dzsuzsi ilyen szinten a mezőny legjobbja egyfelől jó dolog másfelől szomorú is egyben.Sztem Nagy Ádám a legjobb
alatriste
gordon
több mint 6 éve
Nem jobbak a horvátok, faszom Korhutba és a szlovák meccsbe