Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
ha jó is lesz Falcao, ezt a döntést akkor sem fogja senki megbocsájtani LvG-nak. Ráadásul nem is akkora kutyaütő mint Cleverly, akiért senki sem ejtene egy könnycseppet sem. Hihetetlenül rossz lesz őt Arsenal mezben látni, mindig az jut majd eszembe mennyire az élete része a United. Később majd évek múlva biztos el fogja mondani mennyire nehéz volt neki ez az időszak. Ő a használható saját nevelések egyike volt, őt eladni már csak azért is hülyeség volt mert biztos vagyok benne hogy sok United szimpatizánst veszít van Gaal ezzel a döntéssel.www.arsenal.com/news/news-archive/20140902/arsenal-sign-england-forward-welbeckÉn is.
Remélem Sturridge 2.0 lesz.Sebii
A klub ezen lépését arra se méltatom, hogy köpjek egyet. Épp olyan lett így ez a klub, mint a Man City és a Chelsea. Gratulálok. Szükség volt az erősítésekre, de arra, hogy Falcaot az OT-re vigyék, Welbecket pedig lepasszolják, arra nem. Undorító.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Többet nem szeretnék Pinyővel foglalkozni, de nem tudom észrevettétek-e a nyilatkozatban, hogy amilyen dolgokat utólag esetleg számon lehetne kérni rajta, azokkal kapcsolatban mindig többesszámban beszél?"Megvagyunk, meglátjuk, ki fogjuk értékelni, el fogjuk dönteni, reálisan nézzük, más játékosokban gondolkodunk, amit elterveztünk", stb...
Jó lesz, én már várom a vasárnapot.
több mint 10 éve
VanGaal nagyon a kipucoljuk a keretet dolgot favorizálja, mondjuk nekem már kezd kicsit túlzásba átmenni. Kíváncsi vagyok mikor lesz eredménye ennek, mert a védelem még mindig gyenge (tudom hogy fiatal, meg tudom hogy lehet jók lesznek, de most még...). A középpályára meg kb mindenki meglett véve csak a legfontosabb ember Vidal nem.www.arsenal.com/news/news-archive/20140902/arsenal-sign-england-forward-welbeckÉn is.
A klub ezen lépését arra se méltatom, hogy köpjek egyet. Épp olyan lett így ez a klub, mint a Man City és a Chelsea. Gratulálok. Szükség volt az erősítésekre, de arra, hogy Falcaot az OT-re vigyék, Welbecket pedig lepasszolják, arra nem. Undorító.tüsi91
Ráadásul nekem egy Welbeck szerű gyors csatár sokkal jobban illet volna a játékba, ha már Blind-del, Dimariskával szétfutják a széleket. Befejező csatárnak meg ott volt RvP. Falcao meg ki tudja milyen lesz.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
www.arsenal.com/news/news-archive/20140902/arsenal-sign-england-forward-welbeckÉn is.
A klub ezen lépését arra se méltatom, hogy köpjek egyet. Épp olyan lett így ez a klub, mint a Man City és a Chelsea. Gratulálok. Szükség volt az erősítésekre, de arra, hogy Falcaot az OT-re vigyék, Welbecket pedig lepasszolják, arra nem. Undorító.
több mint 10 éve
www.arsenal.com/news/news-archive/20140902/arsenal-sign-england-forward-welbeckmég ha az is lesz (nagy pénzt mernék rá tenni hogy nem), akkor is 6 tehát HAT darab védőnk van 4 posztra...
DM meg Arteta
nem kicsit nevetséges a helyzet
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Sebii
3 536
www.arsenal.com/news/news-archive/20140902/arsenal-sign-england-forward-welbeckRemélem Sturridge 2.0 lesz.
több mint 10 éve
Wow, a Honvéd a Serie Aból(Palermo) vett kölcsön egy játékost?! Ráadásul csak 21 éves a srác(Jevrem Kosnic).
több mint 10 éve
zseniális ez a nyilatkozat, kár, hogy nem látom majd a meccset, biztos nagyon színvonalas lesz 😊ez a kedvencem: "Görögországot kivéve a legerősebb ellenfeleket kaptuk szinte minden kalapból, a riválisoknál jóval több játékos szerepel topbajnokságokban"
már nem azért, de "papíron" erősebbek vagyunk a többi csapatnál, hiszen minket a 2. kalapból sorsoltak, a románok a 3. kalap alján voltak, a finnek meg a 4. közepén. a maradék kettő meg whatev.
szerintem még a pótselejtezős hely se lesz meg, mondjuk akkor már mr. ő se lesz a pad közelében
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Kapósak a fiatal magyar tehetségek...az olasz harmadosztályban...😒gordonFilkor pedig a 9. csapatát fogyasztja, most épp Seria B.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Kapósak a fiatal magyar tehetségek...az olasz harmadosztályban...😒
több mint 10 éve
Ez normális?sose volt. mindennek a legalja.
tüsi91
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Kubi megküldte a kitiltottaknak a 6(!) milliós csekket 😀Hát hülye ez az ember?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom, férfi vagyok, meg minden, az esküvőmön kívül nem sokszor sírtam, de most rendesen kerülget, ahogy hallgatom és nem viccelek...szerk.: "...ha az ellenfél öööö lép, mi is tudjunk lépni. Fel vagyunk készülve hogy mhmm..mit lépett az ellenfél és arra nekünk mi a válaszunk" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
A legjobb, hogy Balogh Balázs lenyilatkozta, hogy "mindennél jobban tisztelem Pinter Attilát". Ennyire nem akarhat válogatott lenni.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Atyavilág....Négy mérkőzést játszottunk, ahol mindegyik négy mérkőzésen ööeee mi vezettünk és ez azért is fontos, mert a BL-ba ööö tavaly egy statisztikát kimutatva az a csapat nyerte meg a mérkőzéseket 70%-ban, aki aööe vezető gólt szerezte. De nem elég nekünk megszerezni öee győz..öeee..vezető gólt...
...és így tovább és így tovább...
PEDIG LE VAN ÍRVA! ÉS KÉPTELEN FELOLVASNI!
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-szalai-posztjara-van-emberunk-pinter-23608636:30-tól kb.
Kéri a szurkolókat, hogy reálisan kezeljék a helyzetet. Meghogy nézzék a mi játékosaink hol játszanak és az ellenfeleké.
Hát ez baszod... Mintha a Szalai Ádám éppen ezeket mondta volna el, ami miatt nem szerethető, illetve jajj elnézést nem fér bele azokba a taktikai elképzelésekbe, amiket az észak-írek (meg majd Feröer, Görögország stb) kidolgoztak.
Komolyan vérlázító, hogy mennyire kétszínű emberek ezek, és milyen könnyedén tudják szembeköpni a szurkolókat. Isten a tanúm, hogy én igaz magyar ember vagyok, de remélem ezek a patkányok minél hamarabb megbuknak, s ha ehhez az kell, hogy kapjunk ki az észak-írektől és a románoktól, akkor kapjunk ki. Undorító.
Még szerencse, hogy vasárnap 7-től már van NFL.
több mint 10 éve
amadeusozok egyet, mert ezt már google translate nélkül is megértettem: Tengo que desmentir una noticia sobre un tweet que no he hecho y que es un foto montaje.
Falcao oltott egyet 😀dugo1993
azaz photoshop csak
1. Mindennél jobban szeretném ha végre sikeres lenne a válogatott.Win-win szituáció, mi itt a baj? 😊
ellenben
2. Mindennél jobban szeretném ha ez a majom Pinyő megbukna mint a szar.Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Isteni csoda kéne ahhoz, hogy a 2. pont ne teljesüljön bazza! Sztem ezt már ő is látja, mert ugye azért (is) lett ő kinevezve, mert egyedüliként ő vállalta, hogy biza 2016ban ott lesz a csapat az eb-n...Szerk.: Erre meg most már azzal jön, hogy mindenhonnan a legkeményebbet sorsolták nekünk 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
1. Mindennél jobban szeretném ha végre sikeres lenne a válogatott.ellenben
2. Mindennél jobban szeretném ha ez a majom Pinyő megbukna mint a szar.
több mint 10 éve
Kinyitja a száját es nemtudom hogy sírjak e vagy nevessek akkora hülyeségeket csinal/mond..
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-realisan-kell-nezni-az-eselyeket-gera-egy-felidot-kaphat-pinter-2360823Ez normális?
"Örülnék, ha a válogatott jó mérkőzésen tudna nyerni, de arra kérek mindenkit, hogy reálisan nézze az esélyeket. Görögországot kivéve a legerősebb ellenfeleket kaptuk szinte minden kalapból, a riválisoknál jóval több játékos szerepel topbajnokságokban.” pinyő ööööjah a legerősebb... a leghulladékabb csoport a mienk kb
Célunk, hogy a válogatott 44 év után ismét ott legyen az Európa-bajnokságon.”pinyő ööööKezdődik...
„Jelenleg ez a huszonnyolc játékos az, akivel fel tudjuk venni a versenyt az északírek ellen. Az elmúlt szezonban Ádám kevés mérkőzést játszott, az északírek ellen eltervezett stratégiához a legjobb huszonnyolc játékos van itt, Ádámmal ezért nem számolunk.”Mert a Varga Roland aztán belefér... a Priskin meg tavaly 58 meccset játszott, ja várjál nem is játszott sehol sem.
pinyő öööö
több mint 10 éve
Ez WTF?bajner 2.0
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-igaz-most-nem-neveztek-a-43-as-keretbe-balazs-b-2360807gordon
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Ez WTF?Azonnal a válogatottba vele!!! 😀
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-igaz-most-nem-neveztek-a-43-as-keretbe-balazs-b-2360807gordon
több mint 10 éve
Ez WTF?www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-igaz-most-nem-neveztek-a-43-as-keretbe-balazs-b-2360807