Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Ez WTF?
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-igaz-most-nem-neveztek-a-43-as-keretbe-balazs-b-2360807gordon
Azonnal a válogatottba vele!!! 😀
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Ez WTF?
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-igaz-most-nem-neveztek-a-43-as-keretbe-balazs-b-2360807
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
védő kérdéshez:  bit.ly/1qvxkvB

legalapvetőbb védőstatisztikák összehasonlításával

persze, ebbe vki meg azért fog belekötni mert nem lehet két bajnokság intenzitását összehasonlítaniZERO_L
Megnéztem a linket, elég jó kis oldal. A bajnokságokban a mérés különbözőségéből adódóan eltérhetnek, szerintem jobb csak a BL vagy a vb statisztikáit nézni, ha már feltétlen a számokban akarunk vájkálni

(Nem feltétlen az intenzitással, hanem az ellenfelek minőségével van a baj. Lehet, hogy csak kétcsapatos (most már három) a spanyol bajnokság, mégis a középcsapataik hülyére verik a többieket az EL-ben évek óta, úgy, hogy jóval kevesebb pénzből gazdálkodnak mint mondjuk a PL hasonló "méretű" csapatai.)flzoli
BL-ből meg azért "rossz" vonatkoztatni, mert ha megnézed pl a Cfc évek óta, nevetséges csoportot kap, míg pl Arsenal/ManCity az utóbbi években belehúzott a tutiba, és ilyenkor is előkerülhet a minőség kérdése

VB dettó, ráadásul ott már egy kőkemény 60 meccses idény után játszanak (már aki ügye), ezért ott nem várható el h vki a legeslegjobbját tudja nyújtani

szóval nehéz jó viszonyítási alapot találni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

persze, ebbe vki meg azért fog belekötni mert nem lehet két bajnokság intenzitását összehasonlítaniZERO_L
Megnéztem a linket, elég jó kis oldal. A bajnokságokban a mérés különbözőségéből adódóan eltérhetnek, szerintem jobb csak a BL vagy a vb statisztikáit nézni, ha már feltétlen a számokban akarunk vájkálni

(Nem feltétlen az intenzitással, hanem az ellenfelek minőségével van a baj. Lehet, hogy csak kétcsapatos (most már három) a spanyol bajnokság, mégis a középcsapataik hülyére verik a többieket az EL-ben évek óta, úgy, hogy jóval kevesebb pénzből gazdálkodnak mint mondjuk a PL hasonló "méretű" csapatai.)

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
arra gondolsz, akit annak idején talicskával toltak föl egy kocsmából a tatai edzőtáborba ? a válogatott összetartáson. 😊
nem az számít, hogy mit csinál a pályán kívül, hanem hogy a pályára mit tesz fel.
azért én emlékszem még olyan válogatott meccsre, amit az ő hajtása és akarása döntött el (talán írek vagy észak-írek ellen), meg hát ha kellett, akkor vágta a fát.slowmotion
nem tudja feltenni a pályára amije van, ha a pályán kívül nem annak él. fizikailag lehetetlen.

de bár ma lenne egy ennyire (nem) elhivatott playank, abban igazad van.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 652 — Cowboys fan
Keane geci kemény volt, de sose volt alattomos.
Patrick Viera (azt hiszem valid hozzászóló a kérdésben) mondta róla, nem én. odabaszott ahova köll, okozott sérülést is persze, de vállaltan és szemtől szembe. tudtad h mire számíthatsz, nem mertél a közelébe sem menni, olyan karizmája volt az embernek. és edzésen is. és elküldött mindenkit a faszszopó kurva anyjába, ha csak 99%-ot adott ki magából. igazi vezér volt, nem egy szimpatikus valaki. nem is kellett, hogy az legyen. bár a magyar futball termelne ki valaha egy ilyen mentalitású embert.gabtsi
urbánflóri!!!44!négy!slowmotion
arra gondolsz, akit annak idején talicskával toltak föl egy kocsmából a tatai edzőtáborba ? a válogatott összetartáson. 😊gabtsi
nem az számít, hogy mit csinál a pályán kívül, hanem hogy a pályára mit tesz fel.
azért én emlékszem még olyan válogatott meccsre, amit az ő hajtása és akarása döntött el (talán írek vagy észak-írek ellen), meg hát ha kellett, akkor vágta a fát.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

persze, ebbe vki meg azért fog belekötni mert nem lehet két bajnokság intenzitását összehasonlítani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
3 millió eurós,30 alatti,BPL-t,BBVA-t megjárt szélsőt igazolhatunk.
Hat kivancsi vagyok.Kenny
CR7 😀Shilkor
Jesus Navas,David Silva..
qbi beindult.Kenny
egyébként őt emlegetik:  www.transfermarkt.co.uk/roland-lamah/profil/spieler/35035Shilkor
Nemrossz,de csatar is kellene.Kenny
Radó még benne van a pakliban, bár a Videoton is le akarja igazolni. Nagyon kéne még oda Niko + Feczesin mellé...Shilkor
Tegnap a harmadik félidőben igencsak sejtelmesen beszeltek radorol.Valoban tok fölösleges ha van esze nem odamegy.Kenny
Az a baj, hogy nem rajta múlik. Ha a Fidi többet ajánl érte mint mi, akkor nekik adják el...
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
CR7 😀Shilkor
qbi beindult.Kenny
egyébként őt emlegetik:  www.transfermarkt.co.uk/roland-lamah/profil/spieler/35035Shilkor
Radó még benne van a pakliban, bár a Videoton is le akarja igazolni. Nagyon kéne még oda Niko + Feczesin mellé...Shilkor
Tegnap a harmadik félidőben igencsak sejtelmesen beszeltek radorol.Valoban tok fölösleges ha van esze nem odamegy.

több mint 10 éve
egyetértek, és neki is az lenne a legjobb ha távozna, akár a MB-n belül. csak egészen lehetetlen a tulajdonosi szerkezet és döntéshozatal a Haladásnál, úgyh az sem lepne meg ha ez miatt nem tudna távozni.

szerintem a legvalószínűbb forgatókönyv, ha tényleg el akarják adni, és nem jön új ajánlat ma, akkor a fradié lesz.

több mint 10 éve
az funny lesz, mikor radóért befut egy új (meggyőző) ajánlat 8kor, és még azonnal a szombathelyi önkormányzat gazdasági biztottságának tagjainak ki is küdik az értesítést a gyűlésről, hogy határozzanak a kérdésben. lehet a választások utánra meg is lenne az ülés.gabtsi
Ha "komoly" lóvét akarnak érte, akkor még ma el kell adniuk. Fél év hiszti meg alibizés után, nem hinném hogy felmenne az ára.
több mint 10 éve
az funny lesz, mikor radóért befut egy új (meggyőző) ajánlat 8kor, és még azonnal a szombathelyi önkormányzat gazdasági biztottságának tagjainak ki is küdik az értesítést a gyűlésről, hogy határozzanak a kérdésben. lehet a választások utánra meg is lenne az ülés.

több mint 10 éve
CR7 😀Shilkor
qbi beindult.Kenny
Radó még benne van a pakliban, bár a Videoton is le akarja igazolni. Nagyon kéne még oda Niko + Feczesin mellé...
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-torres-lopez-es-honda-a-teljesen-ingyen-igazolt-kezdoben-2360579

Steznek with love.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
CR7 😀Shilkor
qbi beindult.Kenny
Nemrossz,de csatar is kellene.

több mint 10 éve
ne is mondj ilyeneket mert az én farkam is meredezni kezd.

több mint 10 éve
Patrick Viera (azt hiszem valid hozzászóló a kérdésben) mondta róla, nem én. odabaszott ahova köll, okozott sérülést is persze, de vállaltan és szemtől szembe. tudtad h mire számíthatsz, nem mertél a közelébe sem menni, olyan karizmája volt az embernek. és edzésen is. és elküldött mindenkit a faszszopó kurva anyjába, ha csak 99%-ot adott ki magából. igazi vezér volt, nem egy szimpatikus valaki. nem is kellett, hogy az legyen. bár a magyar futball termelne ki valaha egy ilyen mentalitású embert.gabtsi
Hát szerintem a direkt lerúgok valakit úgy hogy derékbatőrjön a karrierje kimeríti az alattomos fogalmát. Az hogy konstans volt paraszt vagy időszakosan az mindegy. Tény, hogy megvolt benne a vezérbika jellem, nem is az volt a dolga hogy villogjon, sokat is dolgozott a középpályán, de az alpári agresszivitás és a keménység között elég nagy különbség vanflzoli
volt egy esete, ami azért lett híres, mert bevallotta utólag, hogy a sérülésre utazott. mondhatnám gyurcsányosan, hogy legalább bevalotta, és nem elsunnyogta, de tény, hogy vannak homályos pontok a karrierjében, de még így is inkább bárhányszor ő, mint egy Cleverley mondjuk.gabtsi
Hát ez igaz

Van Gaal valószínűleg a fél karját odaadná most, ha megint lehetne egy fiatal Davids-a a középpályán.....

több mint 10 éve
Hát szerintem a direkt lerúgok valakit úgy hogy derékbatőrjön a karrierje kimeríti az alattomos fogalmát. Az hogy konstans volt paraszt vagy időszakosan az mindegy. Tény, hogy megvolt benne a vezérbika jellem, nem is az volt a dolga hogy villogjon, sokat is dolgozott a középpályán, de az alpári agresszivitás és a keménység között elég nagy különbség vanflzoli
volt egy esete, ami azért lett híres, mert bevallotta utólag, hogy a sérülésre utazott. mondhatnám gyurcsányosan, hogy legalább bevalotta, és nem elsunnyogta, de tény, hogy vannak homályos pontok a karrierjében, de még így is inkább bárhányszor ő, mint egy Cleverley mondjuk.

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
arra gondolsz, akit annak idején talicskával toltak föl egy kocsmából a tatai edzőtáborba ? a válogatott összetartáson. 😊gabtsi
Ő is kiadta magából a 100%ot csak kicsit másképpen 😀
több mint 10 éve
Hát szerintem a direkt lerúgok valakit úgy hogy derékbatőrjön a karrierje kimeríti az alattomos fogalmát. Az hogy konstans volt paraszt vagy időszakosan az mindegy. Tény, hogy megvolt benne a vezérbika jellem, nem is az volt a dolga hogy villogjon, sokat is dolgozott a középpályán, de az alpári agresszivitás és a keménység között elég nagy különbség van

több mint 10 éve
arra gondolsz, akit annak idején talicskával toltak föl egy kocsmából a tatai edzőtáborba ? a válogatott összetartáson. 😊

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 652 — Cowboys fan
urbánflóri!!!44!négy!
több mint 10 éve
Patrick Viera (azt hiszem valid hozzászóló a kérdésben) mondta róla, nem én. odabaszott ahova köll, okozott sérülést is persze, de vállaltan és szemtől szembe. tudtad h mire számíthatsz, nem mertél a közelébe sem menni, olyan karizmája volt az embernek. és edzésen is. és elküldött mindenkit a faszszopó kurva anyjába, ha csak 99%-ot adott ki magából. igazi vezér volt, nem egy szimpatikus valaki. nem is kellett, hogy az legyen. bár a magyar futball termelne ki valaha egy ilyen mentalitású embert.

több mint 10 éve
én már régóta mondom, hogy egy vezér kellene, persze azt nem tudsz a szögről leakasztani, de ha már a 17 évvel ezelőtti Scholest említed (jogosan) akkor én egy Roy Keane jellegű figurát szeretnék, persze játékban is, de főleg az az aura hiányzik ami rá jellemző volt.gabtsi
Nos ha igaz Vidal leigazolása, akkor a Scholes féle box to box jellegű középpályás poszt megoldottnak látszik. Mentálisan persze a chilei a kanyarban nincs a répafejhez képest. Keane egy alattomos dúvad volt a pályán, ha csak ezt nézzük ilyenből sok rohangál a pályán mostanában is.

több mint 10 éve
És ezen oldal szerint Marcelo a legjobb balhátvéd 😀😀😀 😀😀 xD

Köszi Zoli! Jót mulattam egész éjszaka! (Y)

u.i.: Football Manager! Értitek!? Football Manager 2014! xDgdavid
Mondom, bele lehet kötni és lehet vitatkozni a játékban lévő dolgokkal, de hogy kicsit jobban értenek hozzá mint mondjuk te a kanapéból az is biztos. Ha levennéd a szemellenzőt láthatnád, hogy Marcelo a legjobb értékeket szinte mind a támadással/technikával kapcsolatos jellemzőkhöz kapta. Nyilván a sorrenden lehet vitatkozni, de szerintem kb. reálisak az értékek a játékosoknál

Sokszor mondtam már, hogy ha konkrét dolgot mondasz, amivel kapcsolatban lehet értelmes párbeszéded folytatni, akkor szívesen megvitatom a dolgot, de ilyen általános, szubjektív marhaságokban nem állok le "f***méregető" versenyt rendezni.