NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem semmi gond a játékával. Nem azt mondom, hogy mellettem is ilyen játékot nyújtana, de ha a társad VvD akkor felhúzza a többieket is - őt is. Várom vissza Gomezt, de szerintem Matop bőven nem szerepelt le.Jól ismerem Lovrent, van még hasonló hiba a tarsolyába. Nem kell félni.pedig Matip se túl jó mostanába
Nagyon remélem, hogy Jürgen is megnézi majd ezeket és meg nem fordul a fejében lecserélni majd Matipot.
alatriste
Negritis
1000 szer inkább ő mint Dejan "a világ egyik legjobb középhátvéde vagyok" Lovren.
De persze leginkább: DAggert vissza!!! 😊

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ordas bírói hiba nyílván a mi kárunkra jön. Ez kb olyan volt mint amikor gerát kiállították törökben műesésért.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Az, hogy Dzsuzsi ilyen szinten a mezőny legjobbja egyfelől jó dolog másfelől szomorú is egyben.Sztem Nagy Ádám a legjobb
alatriste
több mint 6 éve
Az, hogy Dzsuzsi ilyen szinten a mezőny legjobbja egyfelől jó dolog másfelől szomorú is egyben.Horvátok kritikája h egy Pátkait tartalmazó középpályán nem tudnak atszaladni
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Jól ismerem Lovrent, van még hasonló hiba a tarsolyába. Nem kell félni.pedig Matip se túl jó mostanába
Nagyon remélem, hogy Jürgen is megnézi majd ezeket és meg nem fordul a fejében lecserélni majd Matipot.
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ez a labda, amit Szoboszlai elért a szögletzászlónál egy olyan volt, amiért egy Magyarországon nevelt játékos soha nem futott volna utána
több mint 6 éve
Az, hogy Dzsuzsi ilyen szinten a mezőny legjobbja egyfelől jó dolog másfelől szomorú is egyben.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Jól ismerem Lovrent, van még hasonló hiba a tarsolyába. Nem kell félni. Nagyon remélem, hogy Jürgen is megnézi majd ezeket és meg nem fordul a fejében lecserélni majd Matipot.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
komoly csapatnak hazai meccsen ha ilyet nem fújnak be akkor minimum kompenzálni szoktak később a sporikNem vagyunk komoly csapat
ozibozi
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Harmadszor irom be..se var se "golvonal" biro.Viccmontenegro mar beszopta...ha ugy nezzuk mi is most.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
ilyenkor mire gondolhat amúgy a játékvezető?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Beszarás. Momentum - lehetett volnaKérem ne politizljunk többet mint a minimális
gamerkr

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Beszarás. Momentum - lehetett volna
több mint 6 éve
Nem volt semmi spori... Csak szét szakadt a lába..
több mint 6 éve
Kivűl volt de rálépett
több mint 6 éve
Pedig örülnünk kell a gólnak, végülis a mi kutyánk kölykei...
több mint 6 éve
Baráth, édes istenem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Szégyellni se kell, kapnak ezek elég közpénzt, legalább mi is keressünk rajtuk.1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúakNem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
ozibozi
Kenny
több mint 6 éve
Jó lesz ez.
több mint 6 éve
1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúakNem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
ozibozi