Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Ez WTF?Azonnal a válogatottba vele!!! 😀
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-igaz-most-nem-neveztek-a-43-as-keretbe-balazs-b-2360807gordon
több mint 10 éve
Ez WTF?www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-igaz-most-nem-neveztek-a-43-as-keretbe-balazs-b-2360807
több mint 10 éve
BL-ből meg azért "rossz" vonatkoztatni, mert ha megnézed pl a Cfc évek óta, nevetséges csoportot kap, míg pl Arsenal/ManCity az utóbbi években belehúzott a tutiba, és ilyenkor is előkerülhet a minőség kérdésevédő kérdéshez: bit.ly/1qvxkvBMegnéztem a linket, elég jó kis oldal. A bajnokságokban a mérés különbözőségéből adódóan eltérhetnek, szerintem jobb csak a BL vagy a vb statisztikáit nézni, ha már feltétlen a számokban akarunk vájkálni
legalapvetőbb védőstatisztikák összehasonlításával
persze, ebbe vki meg azért fog belekötni mert nem lehet két bajnokság intenzitását összehasonlítaniZERO_L
(Nem feltétlen az intenzitással, hanem az ellenfelek minőségével van a baj. Lehet, hogy csak kétcsapatos (most már három) a spanyol bajnokság, mégis a középcsapataik hülyére verik a többieket az EL-ben évek óta, úgy, hogy jóval kevesebb pénzből gazdálkodnak mint mondjuk a PL hasonló "méretű" csapatai.)flzoli
VB dettó, ráadásul ott már egy kőkemény 60 meccses idény után játszanak (már aki ügye), ezért ott nem várható el h vki a legeslegjobbját tudja nyújtani
szóval nehéz jó viszonyítási alapot találni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
védő kérdéshez: bit.ly/1qvxkvBMegnéztem a linket, elég jó kis oldal. A bajnokságokban a mérés különbözőségéből adódóan eltérhetnek, szerintem jobb csak a BL vagy a vb statisztikáit nézni, ha már feltétlen a számokban akarunk vájkálni
legalapvetőbb védőstatisztikák összehasonlításával
persze, ebbe vki meg azért fog belekötni mert nem lehet két bajnokság intenzitását összehasonlítaniZERO_L
(Nem feltétlen az intenzitással, hanem az ellenfelek minőségével van a baj. Lehet, hogy csak kétcsapatos (most már három) a spanyol bajnokság, mégis a középcsapataik hülyére verik a többieket az EL-ben évek óta, úgy, hogy jóval kevesebb pénzből gazdálkodnak mint mondjuk a PL hasonló "méretű" csapatai.)
több mint 10 éve
arra gondolsz, akit annak idején talicskával toltak föl egy kocsmából a tatai edzőtáborba ? a válogatott összetartáson. 😊nem tudja feltenni a pályára amije van, ha a pályán kívül nem annak él. fizikailag lehetetlen.
nem az számít, hogy mit csinál a pályán kívül, hanem hogy a pályára mit tesz fel.
azért én emlékszem még olyan válogatott meccsre, amit az ő hajtása és akarása döntött el (talán írek vagy észak-írek ellen), meg hát ha kellett, akkor vágta a fát.slowmotion
de bár ma lenne egy ennyire (nem) elhivatott playank, abban igazad van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
nem az számít, hogy mit csinál a pályán kívül, hanem hogy a pályára mit tesz fel.arra gondolsz, akit annak idején talicskával toltak föl egy kocsmából a tatai edzőtáborba ? a válogatott összetartáson. 😊gabtsiKeane geci kemény volt, de sose volt alattomos.urbánflóri!!!44!négy!slowmotion
Patrick Viera (azt hiszem valid hozzászóló a kérdésben) mondta róla, nem én. odabaszott ahova köll, okozott sérülést is persze, de vállaltan és szemtől szembe. tudtad h mire számíthatsz, nem mertél a közelébe sem menni, olyan karizmája volt az embernek. és edzésen is. és elküldött mindenkit a faszszopó kurva anyjába, ha csak 99%-ot adott ki magából. igazi vezér volt, nem egy szimpatikus valaki. nem is kellett, hogy az legyen. bár a magyar futball termelne ki valaha egy ilyen mentalitású embert.gabtsi
azért én emlékszem még olyan válogatott meccsre, amit az ő hajtása és akarása döntött el (talán írek vagy észak-írek ellen), meg hát ha kellett, akkor vágta a fát.
több mint 10 éve
védő kérdéshez: bit.ly/1qvxkvBlegalapvetőbb védőstatisztikák összehasonlításával
persze, ebbe vki meg azért fog belekötni mert nem lehet két bajnokság intenzitását összehasonlítani
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Az a baj, hogy nem rajta múlik. Ha a Fidi többet ajánl érte mint mi, akkor nekik adják el...Tegnap a harmadik félidőben igencsak sejtelmesen beszeltek radorol.Valoban tok fölösleges ha van esze nem odamegy.KennyRadó még benne van a pakliban, bár a Videoton is le akarja igazolni. Nagyon kéne még oda Niko + Feczesin mellé...ShilkorNemrossz,de csatar is kellene.Kennyegyébként őt emlegetik: www.transfermarkt.co.uk/roland-lamah/profil/spieler/35035ShilkorJesus Navas,David Silva..3 millió eurós,30 alatti,BPL-t,BBVA-t megjárt szélsőt igazolhatunk.CR7 😀Shilkor
Hat kivancsi vagyok.Kenny
qbi beindult.Kenny
több mint 10 éve
Tegnap a harmadik félidőben igencsak sejtelmesen beszeltek radorol.Valoban tok fölösleges ha van esze nem odamegy.Radó még benne van a pakliban, bár a Videoton is le akarja igazolni. Nagyon kéne még oda Niko + Feczesin mellé...ShilkorNemrossz,de csatar is kellene.Kennyegyébként őt emlegetik: www.transfermarkt.co.uk/roland-lamah/profil/spieler/35035ShilkorJesus Navas,David Silva..3 millió eurós,30 alatti,BPL-t,BBVA-t megjárt szélsőt igazolhatunk.CR7 😀Shilkor
qbi beindult.Kenny
több mint 10 éve
egyetértek, és neki is az lenne a legjobb ha távozna, akár a MB-n belül. csak egészen lehetetlen a tulajdonosi szerkezet és döntéshozatal a Haladásnál, úgyh az sem lepne meg ha ez miatt nem tudna távozni.szerintem a legvalószínűbb forgatókönyv, ha tényleg el akarják adni, és nem jön új ajánlat ma, akkor a fradié lesz.
több mint 10 éve
az funny lesz, mikor radóért befut egy új (meggyőző) ajánlat 8kor, és még azonnal a szombathelyi önkormányzat gazdasági biztottságának tagjainak ki is küdik az értesítést a gyűlésről, hogy határozzanak a kérdésben. lehet a választások utánra meg is lenne az ülés.gabtsiHa "komoly" lóvét akarnak érte, akkor még ma el kell adniuk. Fél év hiszti meg alibizés után, nem hinném hogy felmenne az ára.
több mint 10 éve
az funny lesz, mikor radóért befut egy új (meggyőző) ajánlat 8kor, és még azonnal a szombathelyi önkormányzat gazdasági biztottságának tagjainak ki is küdik az értesítést a gyűlésről, hogy határozzanak a kérdésben. lehet a választások utánra meg is lenne az ülés.
több mint 10 éve
Radó még benne van a pakliban, bár a Videoton is le akarja igazolni. Nagyon kéne még oda Niko + Feczesin mellé...Nemrossz,de csatar is kellene.Kennyegyébként őt emlegetik: www.transfermarkt.co.uk/roland-lamah/profil/spieler/35035ShilkorJesus Navas,David Silva..3 millió eurós,30 alatti,BPL-t,BBVA-t megjárt szélsőt igazolhatunk.CR7 😀Shilkor
qbi beindult.Kenny
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-torres-lopez-es-honda-a-teljesen-ingyen-igazolt-kezdoben-2360579Steznek with love.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Nemrossz,de csatar is kellene.egyébként őt emlegetik: www.transfermarkt.co.uk/roland-lamah/profil/spieler/35035ShilkorJesus Navas,David Silva..3 millió eurós,30 alatti,BPL-t,BBVA-t megjárt szélsőt igazolhatunk.CR7 😀Shilkor
qbi beindult.Kenny
több mint 10 éve
ne is mondj ilyeneket mert az én farkam is meredezni kezd.
több mint 10 éve
Hát ez igazvolt egy esete, ami azért lett híres, mert bevallotta utólag, hogy a sérülésre utazott. mondhatnám gyurcsányosan, hogy legalább bevalotta, és nem elsunnyogta, de tény, hogy vannak homályos pontok a karrierjében, de még így is inkább bárhányszor ő, mint egy Cleverley mondjuk.gabtsiKeane geci kemény volt, de sose volt alattomos.Hát szerintem a direkt lerúgok valakit úgy hogy derékbatőrjön a karrierje kimeríti az alattomos fogalmát. Az hogy konstans volt paraszt vagy időszakosan az mindegy. Tény, hogy megvolt benne a vezérbika jellem, nem is az volt a dolga hogy villogjon, sokat is dolgozott a középpályán, de az alpári agresszivitás és a keménység között elég nagy különbség vanflzoli
Patrick Viera (azt hiszem valid hozzászóló a kérdésben) mondta róla, nem én. odabaszott ahova köll, okozott sérülést is persze, de vállaltan és szemtől szembe. tudtad h mire számíthatsz, nem mertél a közelébe sem menni, olyan karizmája volt az embernek. és edzésen is. és elküldött mindenkit a faszszopó kurva anyjába, ha csak 99%-ot adott ki magából. igazi vezér volt, nem egy szimpatikus valaki. nem is kellett, hogy az legyen. bár a magyar futball termelne ki valaha egy ilyen mentalitású embert.gabtsi
Van Gaal valószínűleg a fél karját odaadná most, ha megint lehetne egy fiatal Davids-a a középpályán.....
több mint 10 éve
volt egy esete, ami azért lett híres, mert bevallotta utólag, hogy a sérülésre utazott. mondhatnám gyurcsányosan, hogy legalább bevalotta, és nem elsunnyogta, de tény, hogy vannak homályos pontok a karrierjében, de még így is inkább bárhányszor ő, mint egy Cleverley mondjuk.Keane geci kemény volt, de sose volt alattomos.Hát szerintem a direkt lerúgok valakit úgy hogy derékbatőrjön a karrierje kimeríti az alattomos fogalmát. Az hogy konstans volt paraszt vagy időszakosan az mindegy. Tény, hogy megvolt benne a vezérbika jellem, nem is az volt a dolga hogy villogjon, sokat is dolgozott a középpályán, de az alpári agresszivitás és a keménység között elég nagy különbség vanflzoli
több mint 10 éve
Ő is kiadta magából a 100%ot csak kicsit másképpen 😀arra gondolsz, akit annak idején talicskával toltak föl egy kocsmából a tatai edzőtáborba ? a válogatott összetartáson. 😊gabtsiKeane geci kemény volt, de sose volt alattomos.urbánflóri!!!44!négy!slowmotion
több mint 10 éve
Keane geci kemény volt, de sose volt alattomos.Hát szerintem a direkt lerúgok valakit úgy hogy derékbatőrjön a karrierje kimeríti az alattomos fogalmát. Az hogy konstans volt paraszt vagy időszakosan az mindegy. Tény, hogy megvolt benne a vezérbika jellem, nem is az volt a dolga hogy villogjon, sokat is dolgozott a középpályán, de az alpári agresszivitás és a keménység között elég nagy különbség van
több mint 10 éve
arra gondolsz, akit annak idején talicskával toltak föl egy kocsmából a tatai edzőtáborba ? a válogatott összetartáson. 😊Keane geci kemény volt, de sose volt alattomos.urbánflóri!!!44!négy!slowmotion
több mint 10 éve
Keane geci kemény volt, de sose volt alattomos.urbánflóri!!!44!négy!
több mint 10 éve
Keane geci kemény volt, de sose volt alattomos. Patrick Viera (azt hiszem valid hozzászóló a kérdésben) mondta róla, nem én. odabaszott ahova köll, okozott sérülést is persze, de vállaltan és szemtől szembe. tudtad h mire számíthatsz, nem mertél a közelébe sem menni, olyan karizmája volt az embernek. és edzésen is. és elküldött mindenkit a faszszopó kurva anyjába, ha csak 99%-ot adott ki magából. igazi vezér volt, nem egy szimpatikus valaki. nem is kellett, hogy az legyen. bár a magyar futball termelne ki valaha egy ilyen mentalitású embert.
több mint 10 éve
én már régóta mondom, hogy egy vezér kellene, persze azt nem tudsz a szögről leakasztani, de ha már a 17 évvel ezelőtti Scholest említed (jogosan) akkor én egy Roy Keane jellegű figurát szeretnék, persze játékban is, de főleg az az aura hiányzik ami rá jellemző volt.gabtsiNos ha igaz Vidal leigazolása, akkor a Scholes féle box to box jellegű középpályás poszt megoldottnak látszik. Mentálisan persze a chilei a kanyarban nincs a répafejhez képest. Keane egy alattomos dúvad volt a pályán, ha csak ezt nézzük ilyenből sok rohangál a pályán mostanában is.
több mint 10 éve
És ezen oldal szerint Marcelo a legjobb balhátvéd 😀😀😀 😀😀 xDMondom, bele lehet kötni és lehet vitatkozni a játékban lévő dolgokkal, de hogy kicsit jobban értenek hozzá mint mondjuk te a kanapéból az is biztos. Ha levennéd a szemellenzőt láthatnád, hogy Marcelo a legjobb értékeket szinte mind a támadással/technikával kapcsolatos jellemzőkhöz kapta. Nyilván a sorrenden lehet vitatkozni, de szerintem kb. reálisak az értékek a játékosoknál
Köszi Zoli! Jót mulattam egész éjszaka! (Y)
u.i.: Football Manager! Értitek!? Football Manager 2014! xDgdavid
Sokszor mondtam már, hogy ha konkrét dolgot mondasz, amivel kapcsolatban lehet értelmes párbeszéded folytatni, akkor szívesen megvitatom a dolgot, de ilyen általános, szubjektív marhaságokban nem állok le "f***méregető" versenyt rendezni.