Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
majd Balotelli rálép a királyi szerszámra, aztán akkor önzetlen lesz megint.na, ez is megvan, bár lehetett volna 0-3 helyett 3-6 is. Spursnek nagyon nincs szerencséje velünk.Célpesszimizmus FTW!
#realitycheckslowmotion
Moreno már az első meccsén is előhozta bennem Riise játékának emlékét, a mai gólja egy-az-egyben olyan volt, mint amilyeneket a norvég rúgott fénykorában. Nagyon, nagyon fogom szeretni Albertót, ha ilyeneket fog csinálni.
Viszont Sterlinget nagyon NEM fogom szeretni, ha olyan önző pöcs lesz, mint amilyen ma volt.Mikey
Moreno és Manquillo meg... mindegyik csinál n darab hibát a meccsen, és (n-1) és (n+1) közötti jó megoldást, az a kérdés, hogy ezek mennyire befolyásolják a végeredményt.
az meg nagyon nem tetszik, hogy kilóra nem vagyunk meg, és ezért minden csapat belemegy a favágózásba ellenünk, csak persze ezt a bíró már nem ugyanúgy ítéli meg. 4-0 a sárgaarány? mivaaaan? mert Moreno kis visszahúzása az alapból sárga, de amikor Dier a labdával együtt Balotelli mindkét lábát is kikúrta a lelátóra (hátulról), az nem az?
az a baj, hogy Webb lassan már kezdett normálisan fújni, erre visszavonul. marad Clattenburg meg Dowd meg az összes többi idióta, ezek még mindig azt hiszik, hogy rögbimeccset vezetnek...
több mint 10 éve
Mikey
18 753
na, ez is megvan, bár lehetett volna 0-3 helyett 3-6 is. Spursnek nagyon nincs szerencséje velünk.Célpesszimizmus FTW!
#realitycheckslowmotion
Moreno már az első meccsén is előhozta bennem Riise játékának emlékét, a mai gólja egy-az-egyben olyan volt, mint amilyeneket a norvég rúgott fénykorában. Nagyon, nagyon fogom szeretni Albertót, ha ilyeneket fog csinálni.
Viszont Sterlinget nagyon NEM fogom szeretni, ha olyan önző pöcs lesz, mint amilyen ma volt.
több mint 10 éve
végre, már ideje voltarra lennék kíváncsi, hogy csak bizonyos fejeseket kell limitálni, vagy az összeset? ha valaki egy meccsen tízszer belecsúsztat a labdába, azt le kell cserélni, de ha háromszor visszafejel kirúgást, akkor nem?
time.com/3194682/soccer-concussion-lawsuit/
www.origo.hu/sport/focivilag/20140831-az-agyrazkodas-miatt-aggodo-szulok-perlik-a-nemzetkozi-labdarugo-szovetseget.htmlbaggio
és hogy döntik el, hogy az adott fejes mennyire káros? lesz a pálya mellett egy zsűri, és mutogatják fel minden fejes után, hogy 5.6, 5.8, 5.2, 6.0, 5.7?
több mint 10 éve
na, ez is megvan, bár lehetett volna 0-3 helyett 3-6 is. Spursnek nagyon nincs szerencséje velünk.#realitycheck
több mint 10 éve
végre, már ideje volttime.com/3194682/soccer-concussion-lawsuit/
www.origo.hu/sport/focivilag/20140831-az-agyrazkodas-miatt-aggodo-szulok-perlik-a-nemzetkozi-labdarugo-szovetseget.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Balotelli debütál a White Hart Lane-en, ami nagy szívfájdalmam, hogy Coutinho kárára. A csapat esze padozik ezzel.viszont kilóban jobban megleszünk, és néha az is számít
A védelem miatt - gabtsi szavaival élve - nagyon fázok, nem lehet azt mondani hogy a Manquillo-Sakho-Lovren-Moreno négyes között meglenne a "kémia."
A Spurs ellenben elég jól játszva kezdte a szezont, szóval nem vagyok optimista, és akkor még finoman fogalmaztam.Mikey
egyébként meg megleszünk a 6 pont, 9-0 nélkül is, nekem már a 6 pont, 4-0 is megfelelne 😊
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Balotelli debütál a White Hart Lane-en, ami nagy szívfájdalmam, hogy Coutinho kárára. A csapat esze padozik ezzel.A védelem miatt - gabtsi szavaival élve - nagyon fázok, nem lehet azt mondani hogy a Manquillo-Sakho-Lovren-Moreno négyes között meglenne a "kémia."
A Spurs ellenben elég jól játszva kezdte a szezont, szóval nem vagyok optimista, és akkor még finoman fogalmaztam.
több mint 10 éve
ízlések és pofonok, számomra a spanyol foci kb az olasz szintjén van, élvezhetetlen. vannak az El Classicok, amik kurvajók, meg a Barca-Atleti, Real-Atleti. Ezen túl van pár rangadó, de számomra meg se közelíti a PL-t. Nyilván az is más, hogy a spanyol stadionokban jellemzően távolabb ülnek a nézők, szinte csak esti meccsek vannak, úgy a PL-ben az esti meccsek a ritkábbak, és a nézők a pálya szélén ülnek kb. Teljesen félreértetted amit írtam, lehet, hogy a spanyol csapatok sikeresebbek, de erre mondanám, hogy UEFA így, UEFA úgy.Semmi értelme nem lenne belemenni, de 2009 óta rühellem a Barcát és úgy konkrétan a spanyol focit. Nem mondom, egy El Classico tényleg nagyon minőségi foci, de számomra a mindenért gürizős, lefújásig hajtós angol foci a kedvenc.1. PLMondjuk az ordas nagy tévhit hogy a PL a legjobb. Ha a statisztikákat nézzük akkor mind a BL-ben, mind az EL-ben többnyire a spanyol cidáztatja az angol csapatot és nem fordítva.
2. Bundesliga
3. Primera Division
4. Ligue 1
de állítom az olasznál talán még a holland bajnokság, vagy a német 2.osztály is színvonalasabb.Borbinho
Gyakorlatilag minden 2. évben spanyol csapat nyeri az EL-t meg a BL-t. A top4-ben meg átlagban 2-2 spanyol csapat szerepelt az elmúlt 4 évben. Tehát a legfontosabb statisztikai adatok amellett szólnak hogy a spanyol bajnokság erősebb, kivéve az egyetlen szinte összehasonlíthatatlan vélemény (amit ilyenkor 99%-ban hallok), miszerint az angol kiscsapatok erősebbek mint a spanyolok. Amit meglehetősen kételkedve fogadok, tekintve hogy a topcsapatok és a középcsapatok tekintetében egyértelműen jobbak a spanyolok. (Másrészt nem tudunk összehasonlítani, mert nem igen szokott az angol utolsó a spanyollal játszani, tehát csak találgatás.)
Az Atletico-Barca-Real trió persze talán túlzottan is kiemelkedik a spanyol bajnokságból,de ettől maga a bajnokság nem lesz gyengébb, szvsz ez nem a bajnokság gyengéje, hanem az említett 3 csapat erőssége inkább.eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Ja akkor nem.Azért, mert tavaly ez történt, automatikusan azt jelenti, hogy most már minden évben ugyanez lesz? Azt a szintet, amit tavaly az első fél évben nyomtak, lehetetlen megismételni, igaz, a BvB gyengült, de a 'kusen és a 04 erősödtek, előbbi nem is keveset. Ha bajnok is lesz a Bayern, nem fog unalomba fulladni a Bundesliga. Garantálom 😊Jakehomermeglephetik a két nagyot is akár JugheadA Bayern kb novemberre bajnok lesz. A német bajnokság annyira izgalmas ilyen szempontból mint egy Szomszédok epizód.
Persze meglepni egy meccs erejéig meg tudják majd, tavasszal amikor a C csapattal állnak fel mert 30 ponttal vezetnek.Bazzani
Amúgy meg sajnos igen.
több mint 10 éve
Igen természetesen. A Bayern minimum 20ponttal nyeri a német bajnokságot. Attól függően, hogy a végét mennyire adják le majd.tartod ezt a véleményed a mostani eredmény után is?Amadeus91meglephetik a két nagyot is akár JugheadA Bayern kb novemberre bajnok lesz. A német bajnokság annyira izgalmas ilyen szempontból mint egy Szomszédok epizód.
Persze meglepni egy meccs erejéig meg tudják majd, tavasszal amikor a C csapattal állnak fel mert 30 ponttal vezetnek.Bazzani
több mint 10 éve
Mindenki azt néz amit akar.Hisz izgalmas, kiegyenlített meccsek egy kiegyensúlyozott bolgár bajnokságban is lehetnek, izgalmasak meg egy belgában is.
De egzaktul az eredményességet lehet mérni, valamint régebben láttam egy olyan összevetést, hogy az adott bajnokság nemzetközileg eredményes topcsapatait mennyire szorongatják, verik azon bajnokság közép, és kiscsapatai.
Hiszen valóban, mig a Bayern találkozik a Realal, addig a Malaga a Frankfurttal szinte soha.
Ez alapján ez volt a sorrend a bajnokságok között:
1. német
2. spanyol
3. angol
4. olasz
5. francia
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
Sztem az elvezhetoseget kell inkabb nezni es ez nem egyenlo a minoseggel.nekem pl a spanyol foci unalmas.
több mint 10 éve
ozibozi
17 193
szvsz. sokszor keveredik a bajnokság erejének megítélése, az izgalmas meccsek számával...
több mint 10 éve
1. PLMondjuk az ordas nagy tévhit hogy a PL a legjobb. Ha a statisztikákat nézzük akkor mind a BL-ben, mind az EL-ben többnyire a spanyol cidáztatja az angol csapatot és nem fordítva.
2. Bundesliga
3. Primera Division
4. Ligue 1
de állítom az olasznál talán még a holland bajnokság, vagy a német 2.osztály is színvonalasabb.Borbinho
Gyakorlatilag minden 2. évben spanyol csapat nyeri az EL-t meg a BL-t. A top4-ben meg átlagban 2-2 spanyol csapat szerepelt az elmúlt 4 évben. Tehát a legfontosabb statisztikai adatok amellett szólnak hogy a spanyol bajnokság erősebb, kivéve az egyetlen szinte összehasonlíthatatlan vélemény (amit ilyenkor 99%-ban hallok), miszerint az angol kiscsapatok erősebbek mint a spanyolok. Amit meglehetősen kételkedve fogadok, tekintve hogy a topcsapatok és a középcsapatok tekintetében egyértelműen jobbak a spanyolok. (Másrészt nem tudunk összehasonlítani, mert nem igen szokott az angol utolsó a spanyollal játszani, tehát csak találgatás.)
Az Atletico-Barca-Real trió persze talán túlzottan is kiemelkedik a spanyol bajnokságból,de ettől maga a bajnokság nem lesz gyengébb, szvsz ez nem a bajnokság gyengéje, hanem az említett 3 csapat erőssége inkább.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
évek óta nem nézek olasz focit, mert - véleményem szerint - hihetetlenül gyenge a színvonal. Most rászántam magam, hogy megnézzem a Roma-Fiorentinat. Hát nagyon nagy hiba volt, főleg egy Everton-Chelsea után....gyakorlatilag az angol harmadosztály is különb szórakozást nyújt a bundanyúzóknál.
1. PL
2. Bundesliga
3. Primera Division
4. Ligue 1
Mindig jövőre
több mint 10 éve
nincs sport tv-m, annyira meg azért nem vagyok fanatikus, hogy streamen nézzem 😀évek óta nem nézek olasz focit, mert - véleményem szerint - hihetetlenül gyenge a színvonal. Most rászántam magam, hogy megnézzem a Roma-Fiorentinat. Hát nagyon nagy hiba volt, főleg egy Everton-Chelsea után....say no to biszem-baszom, csak a mennyei 😛Shilkor
1. PL
2. Bundesliga
3. Primera Division
4. Ligue 1
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
évek óta nem nézek olasz focit, mert - véleményem szerint - hihetetlenül gyenge a színvonal. Most rászántam magam, hogy megnézzem a Roma-Fiorentinat. Hát nagyon nagy hiba volt, főleg egy Everton-Chelsea után....say no to biszem-baszom, csak a mennyei 😛
1. PL
2. Bundesliga
3. Primera Division
4. Ligue 1
több mint 10 éve
évek óta nem nézek olasz focit, mert - véleményem szerint - hihetetlenül gyenge a színvonal. Most rászántam magam, hogy megnézzem a Roma-Fiorentinat. Hát nagyon nagy hiba volt, főleg egy Everton-Chelsea után....1. PL
2. Bundesliga
3. Primera Division
4. Ligue 1
de állítom az olasznál talán még a holland bajnokság, vagy a német 2.osztály is színvonalasabb.
több mint 10 éve
Kelic se az agya miatt lett focista- vagy pont azért...davemayerEgervárinál már biztos nem lesz kezdő
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kelic se az agya miatt lett focista- vagy pont azért...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Vízilabda? páff
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
az mlsz youtube csatornajan vannak nb2-es osszefoglalok is.Parades.Azok a palyak😕
A cselzi meccs 5.perceben kapcsolodtam be...na mondom eldolt...par percet azert neztem,vegul az everton meggyozott h figyelemmel kovessem. A 3.gol utan nyomtam ki.meglepodtem a vegeredmenyen.
több mint 10 éve
Már emgint X....facom...Mboma meg kap 5 percet....
több mint 10 éve
Rajczipé három meccs, négy gól a zenbékettőbe.jót tett neki a levegőváltozás 😊
több mint 10 éve
Costa mondjuk akkora tapló, hogy már azért járna neki sárga lap, hogy mezbe öltözik 😊Lol, mert odaszólt a gyereknek? 😀SchleckHAZARD! baszki mekkora szóló volt 😊Dexxter TailorDiego Costa meg már zuhanyozhatna, de persze csak Howard kap sárgát...davemayer