Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
😊 Ramosnak képes elszállni az agya, de ha ő nem TOP3 védő jelenleg akkor nem tudom ki az.... Ha levennéd a szemellenzőt talán láthatnád.Ha szerinted Ramos TOP3 védő akkor nincs több kérdésem. Hosszú távon bizony Ramos lesz a gyenge pontunk. Világ szégyene lesz hogy ha év végén megint ő kerül be az év csapatába (úgy hogy helyezkedni még mindig nem tud) Pepe helyett, aki szerintem klasszisokkal jobb mint Ramos. Amiért lő szezononként 5 gólt, (még úgy is ha a BL döntőt gyakorlatilag ő hozta vissza) még nem lesz elit védő.
flzoli
Top3 védő? Még Real szinten se mondanám, véleményem szerint védekezésben Pepe, Varane és Coentrao is többet tud 😀 Ma is alsó hangon a 4 gólból 2 az övé volt, de inkább három.
Ja meg egy adat: a "hentes" pepe 8 szezon alatt 46 sárga 3 piros, ramos 84 sárga 10 piros. Nála nagyobb favágót azért nagyon nem lehetne kitalálni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Mondj 3 jobbat...Bajnok, kupagyőztes, BL-győztes, Európa- és világbajnok.
Ha egy bajnokság vagy csapat megítélésénél számítanak a sikerek akkor gondolom egy játékosnál is.
Különben bárki bemondhatja, hogy mondjuk Lukaku vagy Arajuuri a legjobb védő, aztán cáfold meg.
több mint 10 éve
Ramos, mint top3 védő jelenleg?Hááát őőő......
több mint 10 éve
😊 Ramosnak képes elszállni az agya, de ha ő nem TOP3 védő jelenleg akkor nem tudom ki az.... Ha levennéd a szemellenzőt talán láthatnád.Ramos egy terepakadály, aki fejelt két gólt múlt szezon végén, és mindenki a faszát szopkodta. kábé annyira védő, mint az a colos barcselónai bohóc, aki azt a jódlizó énekesnőt kúrogatja.Légyszíves fejtsd már ki, hogy akkor Ramos szerinted micsoda?hát ott kezdődik az egész, hogy Ramos nem védő, Arbeloa sem kimondottan az, Marcelo meg... na létezik nála hátvédebb balhátvéd is a világonslowmotion2-0rol 3-2re fordít a sociedad..már 4, amúgy nem tudom eldönteni, hogy a Real védelme vagy a meze borzasztóbb 😀Shilkor
Szepjatek.Kenny
Marcelo mindig is kókler volt védekezésben, Carvajal tavaly mérföldekkel jobban játszott, Arbeola szerintem tökéletes csere, de nem váltja meg a világot. Pepe tud nagyon nagy tanár lenni, máskor meg egy idióta. Varane higgadt, de még rutintalan. Nacho nem klasszis, de jó kisiparos védő.flzoli
Arbeloa meg egy nyomorult hentes, nagyon örülük, hogy nem az Anfielden rontja a levegőt. neki hokiznia kéne, ott kiváló negyedik soros verőember lehetne belőle.slowmotion
Nem megye bele a dologba komolyabban, de ha kicsit utánaolvasnál rájönnél, hogy Arbeola milyen remek csapatember, és él hal a Realért. Nem táncoltatja a fülén a labdát, és keménykedik ha kell, támadásban se épp egy Cafu, de szerintem tökéletes kiegészítő ember.
több mint 10 éve
Ramos egy terepakadály, aki fejelt két gólt múlt szezon végén, és mindenki a faszát szopkodta. kábé annyira védő, mint az a colos barcselónai bohóc, aki azt a jódlizó énekesnőt kúrogatja.Légyszíves fejtsd már ki, hogy akkor Ramos szerinted micsoda?hát ott kezdődik az egész, hogy Ramos nem védő, Arbeloa sem kimondottan az, Marcelo meg... na létezik nála hátvédebb balhátvéd is a világonslowmotion2-0rol 3-2re fordít a sociedad..már 4, amúgy nem tudom eldönteni, hogy a Real védelme vagy a meze borzasztóbb 😀Shilkor
Szepjatek.Kenny
Marcelo mindig is kókler volt védekezésben, Carvajal tavaly mérföldekkel jobban játszott, Arbeola szerintem tökéletes csere, de nem váltja meg a világot. Pepe tud nagyon nagy tanár lenni, máskor meg egy idióta. Varane higgadt, de még rutintalan. Nacho nem klasszis, de jó kisiparos védő.flzoli
Arbeloa meg egy nyomorult hentes, nagyon örülük, hogy nem az Anfielden rontja a levegőt. neki hokiznia kéne, ott kiváló negyedik soros verőember lehetne belőle.
több mint 10 éve
Légyszíves fejtsd már ki, hogy akkor Ramos szerinted micsoda?hát ott kezdődik az egész, hogy Ramos nem védő, Arbeloa sem kimondottan az, Marcelo meg... na létezik nála hátvédebb balhátvéd is a világonslowmotion2-0rol 3-2re fordít a sociedad..már 4, amúgy nem tudom eldönteni, hogy a Real védelme vagy a meze borzasztóbb 😀Shilkor
Szepjatek.Kenny
Marcelo mindig is kókler volt védekezésben, Carvajal tavaly mérföldekkel jobban játszott, Arbeola szerintem tökéletes csere, de nem váltja meg a világot. Pepe tud nagyon nagy tanár lenni, máskor meg egy idióta. Varane higgadt, de még rutintalan. Nacho nem klasszis, de jó kisiparos védő.
több mint 10 éve
hát ott kezdődik az egész, hogy Ramos nem védő, Arbeloa sem kimondottan az, Marcelo meg... na létezik nála hátvédebb balhátvéd is a világon2-0rol 3-2re fordít a sociedad..már 4, amúgy nem tudom eldönteni, hogy a Real védelme vagy a meze borzasztóbb 😀Shilkor
Szepjatek.Kenny
több mint 10 éve
2-0rol 3-2re fordít a sociedad..már 4, amúgy nem tudom eldönteni, hogy a Real védelme vagy a meze borzasztóbb 😀
Szepjatek.Kenny
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
hajduk slipt - dinamo zagreb6perccel a vége előtt 2-1 (hosszabitással együtt volt ennyi hátra.
Az utolsó percben szerzett góllal 2-3
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 911
ezt nálunk Klinsmann-nal csinálták meg anno, nem is élte meg a szezon végét.Vezet a Milan, de elolvasva a kezdőjét egy jobb kózépcsapatnál több nem lesz szerintem belőlük.BazzaniNem hát.
Azt imádom a legjobban, hogy Pippo aláírt hozzánk edzőnek, odaadta a listát, hogy kik kellenek a csapatába és kit akar hozni mindenképpen, és egyetlen egy playát sem kapott meg. 😀Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
ISTEN TEAM!, Ha tavaly játszik ElShaarawy alias fáraó alias isten top3 megvan 😀
több mint 10 éve
Egyébként elsőre nem volt ez olyan tré, mint amit vártam.Bár teszem hozzá, nagy félelmem, hogy a Lazio volt ma annyira tompa, hogy ez elhiteti sokakkal azt, hogy nincs rossz csapatunk.
Zapata fos, Alex lassú, de nem rossz, Bonera sem rossz, csak már nagyon lassú, ami szélen azért kiütközik. Muntari-De Jong tengely elképesztő munkát végez, Menez baromi jó. Honda nem volt rossz ma, de számomra ő még így is nagy kérdőjel, hogy van-e helye a kezdőben.
Torres majd vágja a fát szerintem, aztán a szezon után visszaküldjük a Chelseabe. 😀 Ma még nem játszott, lehet jobb is.
Amúgy látszik Pippo munkája, szervezett volt a csapat, ami pedig fontos, küzdöttek, hajtottak. És ezen van a hangsúly.
több mint 10 éve
Komolyan mondom innentől kezdve csak FTC elleni hazaira fogok járni, az az egy biztos meccs van a szezonban. Kispölővel nemtom mivan idén, nagyon gyenge, főleg támadásban bazeg, a ziccereket be kell lőni, fél óra alatt lefőtt volna a kávé a fradinak, erre végig izgulhattunk. Kanta meg válogatott szint kb 5-6 éve, a legszörnyűbb viszont az, hogy Vass Patrik ugyanazt tudja mint ő, csak neki még sebessége is van, ennek ellenére 1 meccs kivételével eddig 3 éve szélsőt játszik, ami teljesen idegen számára, de még így is meccseket dönt el 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ha nem hozunk csatárt akkor Orosz tényleg leléphet.A vak is látja hogy impotensek vagyunk a támadó harmadban.Remek meccs volt,sajnos sok közünk nem volt ma.MTK tökéletesen kontrázott ahogy egy esélytelenebb csapatnak kell.Remélem holnap elhozzuk Radót. Kell valaki, aki képes megbontani a betömörülő védelmet a cseleivel meg a befutásaival, mert felállt védelem ellen nagyon nem megy és mindenki ezt fogja játszani ellenünk a Videoton, Debrecen, Győr, Diósgyőr kvartettet leszámítva.Shilkor
Kevesek leszünk hosszútávon.Kenny
több mint 10 éve
Bárki bármit mond, Kanta simán elférne a válogatott keretben. Lehet nem mozog nemzetközi mércével túl dinamikusan, de az értelmesen, üres területre mozgó szélsőknek, csatároknak simán oda tudja adni a lasztit, és nyomhatna jónéhány kulcs passzt meccsenként.Persze ahol Szakályok, Gyömbérek és munkanélküli Komanok rohangálnak, ott megtehetik, hogy kihagyják....
több mint 10 éve
Remek meccs volt,sajnos sok közünk nem volt ma.MTK tökéletesen kontrázott ahogy egy esélytelenebb csapatnak kell.Remélem holnap elhozzuk Radót. Kell valaki, aki képes megbontani a betömörülő védelmet a cseleivel meg a befutásaival, mert felállt védelem ellen nagyon nem megy és mindenki ezt fogja játszani ellenünk a Videoton, Debrecen, Győr, Diósgyőr kvartettet leszámítva.
Kevesek leszünk hosszútávon.Kenny
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csóri Doll, sajnálom...Az hagyján, hogy hol a Fradi-szív (20 légiósnak magyarázhatod..), de semmi küzdés, semmi akarat, nuku...
több mint 10 éve
Remek meccs volt,sajnos sok közünk nem volt ma.MTK tökéletesen kontrázott ahogy egy esélytelenebb csapatnak kell.Kevesek leszünk hosszútávon.
több mint 10 éve
Vezet a Milan, de elolvasva a kezdőjét egy jobb kózépcsapatnál több nem lesz szerintem belőlük.BazzaniNem hát.
Azt imádom a legjobban, hogy Pippo aláírt hozzánk edzőnek, odaadta a listát, hogy kik kellenek a csapatába és kit akar hozni mindenképpen, és egyetlen egy playát sem kapott meg. 😀
több mint 10 éve
dugo93
4 233
Kagawa visszamegy Dortmundba. Sajnálom, hogy nem találta meg nálunk a helyét.
több mint 10 éve
Féltem, hogy megfázunk ma, de szerencsére korrekt meccs volt, tetszett. Morenonak óriási pacsi, megint parádésat játszott. Imádtam ahogy Rodgers kinevette Balo-t meg Sterlinget is a kihagyott helyzetüknél 😀 😀
több mint 10 éve
Vezet a Milan, de elolvasva a kezdőjét egy jobb kózépcsapatnál több nem lesz szerintem belőlük.
több mint 10 éve
Mikey
18 753
az meg nagyon nem tetszik, hogy kilóra nem vagyunk meg, és ezért minden csapat belemegy a favágózásba ellenünk, csak persze ezt a bíró már nem ugyanúgy ítéli meg. 4-0 a sárgaarány? mivaaaan? mert Moreno kis visszahúzása az alapból sárga, de amikor Dier a labdával együtt Balotelli mindkét lábát is kikúrta a lelátóra (hátulról), az nem az?slowmotionMost őszintén: te ezen még meg tudsz lepődni?
több mint 10 éve
Kezdhettek is imádkozni, mert Balotelli az ilyen favágások után nagyon hamar bepöccen és ezt tudja mindenki, üldözni is fogják.Egyébként tipikus Milanos kezdése volt, mindent kihagy, de nagyon akart, nem volt rossz, csak éppen minden új csapatában ez van az elején. Csak aztán az újdonság varázsa elmúlik 1-2 hónapon belül és konstansan hülye meg gyenge, ráadásul balhézik, cirkuszol mindenkivel.
Időzített bomba.