Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Megóvja a Honvéd.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Csókolom, Ausztriától keletre székelő csapatra, keletre folyó bajnokságban nem fogadunk. Sosem felejtem el amikor a saját szelvényemen tanultam meg ezt egy Krasnodar - Groznij mérkőzés 98. percében.A bunda szót keresed.Egyszer nem fogadok magyar csapat ellen, ki is esik rögtön mindhárom... (a kispest még kreatívabb volt, nekik a jinxszel együtt sikerült)Amúgy a vidit nem is értem ... olyan h lehet h mindkét meccsen ezer helyzetből csak egy gólt lőnek?? Baszki így h gyutsunk koeff pontokat ...
Hihetetlen komolyan mondom
r.baggio
csebi
empty taxi
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hogy nézegette mindenki mi jön a Vaduz után. Mennyire tipikus... Sír bennem a turbómagyarkoefficiens huszár, de közben röhögök ezeken a balfaszokon, hogy ittak volna a stadionjuk vizéből.Mekkora k9csog vagy 😃😃😂😂😛😛😛Nem csalódtam benned cimbora😉😉😚
Hanni
"Kéretik az iróniát értelmezni ☝😉😚😛
(Ezek a kis "búzi hangulat fejek nem veletlenek hisz tudom mennyire kedvelsz,kedves csapattárs " 😙😙😙😙
több mint 6 éve
Csányi most megmutathatja, miért eszi a pogácsát a gyűléseken. Mondjuk nagy illúzióim nincsenek, max kapnak 2-3 meccs zártkaput.Remélem mindenki hazajut épen egészségesen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
A kispest ennyi hianyzoval kimaxolta ezt.Az elso meccsre azt mondtam h mi ez a foss , de ma kiderult h ez nem volt veletlen.A kispest jol tolta.A buntetok meg ...😣
A vidi meg ha bunda ha nem a tavalyi utan minimum az kellett volna h egy frankfurt szintu csapat usse ki oket de hat ez igy rohejes.
több mint 6 éve
ViFehérvár: Ezért rühellem ha egy külföldi edző | vagyis menedzser | kezébe kerül egy csapat, és hozzá magával a Scsepovicsokat és 2 millás csatárokat.Kispest: az UEFA bekaphatja, egy román-magyarra küld egy már megbukott bírót, és egy töketlen ellenőrt, brávó.
több mint 6 éve
Ennyi erővel lassan ustawkával is el lehetne dönteni a továbbjutástUEFA - Az erőszak mindenre megoldásJogos. Előre az olajmezőkhöz, ez a szlogen?Igen, akkor a románoknak is lett volna hivatkozási alapja a Honvéd ellen. Nem mintha számítana, kapnak egy felfüggesztett ejnyebejnyét.Annyi nem volt egyik dörzsölt zsoldosban hogy kompletten levonuljanak hogy így nem hajlandóak játszani... Aztán oldja meg az az UEFADe akkor is lehet hogy őket basszák meg, mert nem várták meg a bírói döntést. Aki egyébként döntésképtelennek tűnt. Az öltözőbe le lehetett volna vonulni.
flzoli
Gergőbácsi
Könyörgök az UEFA nemrég EL-döntőt vitt Bakuba, mire számítotok? 😀
Kampman
Gergőbácsi
És akkor mehetnének mellé a szponzorlogók
Kampman
több mint 6 éve
Csapat hivatalos honlapja szerint óvnak amúgyUtólag majd a Honvédnak adják a meccset 0-3-al!?? Nem hinném!!de jol ertettem h azert nem fujtak le mert a csendorok nem tudtak volna biztositani a biztonsagot?ez mi a fasz?!😂Amúgy simán elképzelhető. Egyszerűbb akkor meghozni a kényes döntést, amikor már nem kell kihozni a bírókat, a vendégcsapatot és a szurkolóikat kihozni a stadionból.
ZoliMP
slowmotion
nagir
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
kettes szektor vissza es bl-t nyer a fradi iden.Utólag majd a Honvédnak adják a meccset 0-3-al!?? Nem hinném!!de jol ertettem h azert nem fujtak le mert a csendorok nem tudtak volna biztositani a biztonsagot?ez mi a fasz?!😂Amúgy simán elképzelhető. Egyszerűbb akkor meghozni a kényes döntést, amikor már nem kell kihozni a bírókat, a vendégcsapatot és a szurkolóikat kihozni a stadionból.
ZoliMP
slowmotion
nagir
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
Utólag majd a Honvédnak adják a meccset 0-3-al!?? Nem hinném!!de jol ertettem h azert nem fujtak le mert a csendorok nem tudtak volna biztositani a biztonsagot?ez mi a fasz?!😂Amúgy simán elképzelhető. Egyszerűbb akkor meghozni a kényes döntést, amikor már nem kell kihozni a bírókat, a vendégcsapatot és a szurkolóikat kihozni a stadionból.
ZoliMP
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Nem, most nem. De tényleg kiváncsi lennék h Petey mit mond erről, esetleg tud-e vmi bennfentes dolgot ( magyarok utaljak a többi balkanit Nikoliccal az élen vagy egyszerűen idén a bajnoki cím a fontos minden más lokuki?)A bunda szót keresed.Egyszer nem fogadok magyar csapat ellen, ki is esik rögtön mindhárom... (a kispest még kreatívabb volt, nekik a jinxszel együtt sikerült)Amúgy a vidit nem is értem ... olyan h lehet h mindkét meccsen ezer helyzetből csak egy gólt lőnek?? Baszki így h gyutsunk koeff pontokat ...
r.baggio
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
A bunda szót keresed.Egyszer nem fogadok magyar csapat ellen, ki is esik rögtön mindhárom... (a kispest még kreatívabb volt, nekik a jinxszel együtt sikerült)Amúgy a vidit nem is értem ... olyan h lehet h mindkét meccsen ezer helyzetből csak egy gólt lőnek?? Baszki így h gyutsunk koeff pontokat ...
r.baggio
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Egyszer nem fogadok magyar csapat ellen, ki is esik rögtön mindhárom... (a kispest még kreatívabb volt, nekik a jinxszel együtt sikerült)Amúgy a vidit nem is értem ... olyan h lehet h mindkét meccsen ezer helyzetből csak egy gólt lőnek?? Baszki így h gyutsunk koeff pontokat ...
r.baggio
több mint 6 éve
de jol ertettem h azert nem fujtak le mert a csendorok nem tudtak volna biztositani a biztonsagot?ez mi a fasz?!😂Amúgy simán elképzelhető. Egyszerűbb akkor meghozni a kényes döntést, amikor már nem kell kihozni a bírókat, a vendégcsapatot és a szurkolóikat kihozni a stadionból.
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
de jol ertettem h azert nem fujtak le mert a csendorok nem tudtak volna biztositani a biztonsagot?ez mi a fasz?!😂
több mint 6 éve
Egyszer nem fogadok magyar csapat ellen, ki is esik rögtön mindhárom... (a kispest még kreatívabb volt, nekik a jinxszel együtt sikerült)Hihetetlen komolyan mondom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Amúgy Üres kapus meccset kapnak és kész. 4. Játékvezető ezért van ott, pl ilyenkor is be tudjon szállni. Egy kérdés merül fel h állítólag videoztak? Ilyenkor sztem még nincs VAR ezért ez tilos. Ez max lehet ovasi alap de az meg újrajátszás amit mire jogerősen eldöntenek már meglesz az újév is kb ...Honvéd levonulása meg tuti kizárás lett volna, le kellett játszani ...
több mint 6 éve
UEFA - Az erőszak mindenre megoldásJogos. Előre az olajmezőkhöz, ez a szlogen?Igen, akkor a románoknak is lett volna hivatkozási alapja a Honvéd ellen. Nem mintha számítana, kapnak egy felfüggesztett ejnyebejnyét.Annyi nem volt egyik dörzsölt zsoldosban hogy kompletten levonuljanak hogy így nem hajlandóak játszani... Aztán oldja meg az az UEFADe akkor is lehet hogy őket basszák meg, mert nem várták meg a bírói döntést. Aki egyébként döntésképtelennek tűnt. Az öltözőbe le lehetett volna vonulni.
flzoli
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
És akkor mehetnének mellé a szponzorlogók
több mint 6 éve
Jogos. Előre az olajmezőkhöz, ez a szlogen?Igen, akkor a románoknak is lett volna hivatkozási alapja a Honvéd ellen. Nem mintha számítana, kapnak egy felfüggesztett ejnyebejnyét.Annyi nem volt egyik dörzsölt zsoldosban hogy kompletten levonuljanak hogy így nem hajlandóak játszani... Aztán oldja meg az az UEFADe akkor is lehet hogy őket basszák meg, mert nem várták meg a bírói döntést. Aki egyébként döntésképtelennek tűnt. Az öltözőbe le lehetett volna vonulni.
flzoli
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Magyar sport diplomácia... A vidi fehérvár videoton meg lol, pedig vagy 5 cikk volt az nso-n, hogy játszhatnak majd a saját stadionban 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Torkos csütörtök volt na ! 😊
több mint 6 éve
Igen, akkor a románoknak is lett volna hivatkozási alapja a Honvéd ellen. Nem mintha számítana, kapnak egy felfüggesztett ejnyebejnyét.Annyi nem volt egyik dörzsölt zsoldosban hogy kompletten levonuljanak hogy így nem hajlandóak játszani... Aztán oldja meg az az UEFADe akkor is lehet hogy őket basszák meg, mert nem várták meg a bírói döntést. Aki egyébként döntésképtelennek tűnt. Az öltözőbe le lehetett volna vonulni.
flzoli
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Innen üzenem Muszbek úrnak, hogy vegyük csak vissza azt a rózsaszín szemüveget mert ma levettük és qvára szembejött a valóság..
több mint 6 éve
Annyi nem volt egyik dörzsölt zsoldosban hogy kompletten levonuljanak hogy így nem hajlandóak játszani... Aztán oldja meg az az UEFADe akkor is lehet hogy őket basszák meg, mert nem várták meg a bírói döntést. Aki egyébként döntésképtelennek tűnt. Az öltözőbe le lehetett volna vonulni.
flzoli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.