Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Megóvja a Honvéd.
warr_b
Meg is nyerik az ovast. Ez tuti.

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 063 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vaduz edzője:

"– Kijelentheti, hogy a két meccs alapján a Vaduz jobb, mint a Fehérvár?
– Ez számomra egyértelmű! Nem láttam még olyan „sznob” csapatot, mint a Fehérvár. Ha az edzőn nem is, a játékosokon éreztem, hogy nem tisztelnek minket eléggé, az első meccs után lekicsinylően nyilatkoztak rólunk – ennél nagyobb motiváció nem is kellett nekünk."

🤣😃

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/sport/futball/20190801-bede-ferenc-craiova-honved-uefa-kupa-merkozes-botrany.html

Be kell fejezni a meccset ezek szerint. A Vidiről majd később.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
de jol ertettem h azert nem fujtak le mert a csendorok nem tudtak volna biztositani a biztonsagot?ez mi a fasz?!😂
ZoliMP
Amúgy simán elképzelhető. Egyszerűbb akkor meghozni a kényes döntést, amikor már nem kell kihozni a bírókat, a vendégcsapatot és a szurkolóikat kihozni a stadionból.
slowmotion
Utólag majd a Honvédnak adják a meccset 0-3-al!?? Nem hinném!!
nagir
az, hogy a negyedik bíró nem fújta le, az lehet műhiba.
negyedik bíró van ugyan, de nem arra az esetre, ha a bíró rendbontás miatt nem tudja folytatni a meccset. ha rendbontás miatt a bíró megsérül, akkor ott és akkor le kell fújni a meccset.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 063 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Megóvja a Honvéd.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Egyszer nem fogadok magyar csapat ellen, ki is esik rögtön mindhárom... (a kispest még kreatívabb volt, nekik a jinxszel együtt sikerült)

Hihetetlen komolyan mondom
r.baggio
Amúgy a vidit nem is értem ... olyan h lehet h mindkét meccsen ezer helyzetből csak egy gólt lőnek?? Baszki így h gyutsunk koeff pontokat ...
csebi
A bunda szót keresed.
empty taxi
Csókolom, Ausztriától keletre székelő csapatra, keletre folyó bajnokságban nem fogadunk. Sosem felejtem el amikor a saját szelvényemen tanultam meg ezt egy Krasnodar - Groznij mérkőzés 98. percében.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hogy nézegette mindenki mi jön a Vaduz után. Mennyire tipikus... Sír bennem a turbómagyarkoefficiens huszár, de közben röhögök ezeken a balfaszokon, hogy ittak volna a stadionjuk vizéből.
Hanni
Mekkora k9csog vagy 😃😃😂😂😛😛😛Nem csalódtam benned cimbora😉😉😚
"Kéretik az iróniát értelmezni ☝😉😚😛
(Ezek a kis "búzi hangulat fejek nem veletlenek hisz tudom mennyire kedvelsz,kedves csapattárs " 😙😙😙😙
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
vaduz az uj tirana?

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding
Csányi most megmutathatja, miért eszi a pogácsát a gyűléseken. Mondjuk nagy illúzióim nincsenek, max kapnak 2-3 meccs zártkaput.

Remélem mindenki hazajut épen egészségesen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
A kispest ennyi hianyzoval kimaxolta ezt.Az elso meccsre azt mondtam h mi ez a foss , de ma kiderult h ez nem volt veletlen.A kispest jol tolta.
A buntetok meg ...😣

A vidi meg ha bunda ha nem a tavalyi utan minimum az kellett volna h egy frankfurt szintu csapat usse ki oket de hat ez igy rohejes.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
ViFehérvár: Ezért rühellem ha egy külföldi edző | vagyis menedzser | kezébe kerül egy csapat, és hozzá magával a Scsepovicsokat és 2 millás csatárokat.
Kispest: az UEFA bekaphatja, egy román-magyarra küld egy már megbukott bírót, és egy töketlen ellenőrt, brávó.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Annyi nem volt egyik dörzsölt zsoldosban hogy kompletten levonuljanak hogy így nem hajlandóak játszani... Aztán oldja meg az az UEFA
flzoli
De akkor is lehet hogy őket basszák meg, mert nem várták meg a bírói döntést. Aki egyébként döntésképtelennek tűnt. Az öltözőbe le lehetett volna vonulni.
Gergőbácsi
Igen, akkor a románoknak is lett volna hivatkozási alapja a Honvéd ellen. Nem mintha számítana, kapnak egy felfüggesztett ejnyebejnyét.

Könyörgök az UEFA nemrég EL-döntőt vitt Bakuba, mire számítotok? 😀
Kampman
Jogos. Előre az olajmezőkhöz, ez a szlogen?
Gergőbácsi
UEFA - Az erőszak mindenre megoldás
És akkor mehetnének mellé a szponzorlogók
Kampman
Ennyi erővel lassan ustawkával is el lehetne dönteni a továbbjutást
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 707 — Lucas Scott
de jol ertettem h azert nem fujtak le mert a csendorok nem tudtak volna biztositani a biztonsagot?ez mi a fasz?!😂
ZoliMP
Amúgy simán elképzelhető. Egyszerűbb akkor meghozni a kényes döntést, amikor már nem kell kihozni a bírókat, a vendégcsapatot és a szurkolóikat kihozni a stadionból.
slowmotion
nagir
Csapat hivatalos honlapja szerint óvnak amúgy

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
ZoliMP
slowmotion
nagir
kettes szektor vissza es bl-t nyer a fradi iden.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 490 — Bla, bla, bla
ZoliMP
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Egyszer nem fogadok magyar csapat ellen, ki is esik rögtön mindhárom... (a kispest még kreatívabb volt, nekik a jinxszel együtt sikerült)

r.baggio
Amúgy a vidit nem is értem ... olyan h lehet h mindkét meccsen ezer helyzetből csak egy gólt lőnek?? Baszki így h gyutsunk koeff pontokat ...
csebi
A bunda szót keresed.
empty taxi
Nem, most nem. De tényleg kiváncsi lennék h Petey mit mond erről, esetleg tud-e vmi bennfentes dolgot ( magyarok utaljak a többi balkanit Nikoliccal az élen vagy egyszerűen idén a bajnoki cím a fontos minden más lokuki?)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26

r.baggio
csebi
A bunda szót keresed.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve

r.baggio

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 852 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Amúgy Üres kapus meccset kapnak és kész. 4. Játékvezető ezért van ott, pl ilyenkor is be tudjon szállni. Egy kérdés merül fel h állítólag videoztak? Ilyenkor sztem még nincs VAR ezért ez tilos. Ez max lehet ovasi alap de az meg újrajátszás amit mire jogerősen eldöntenek már meglesz az újév is kb ...

Honvéd levonulása meg tuti kizárás lett volna, le kellett játszani ...

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 681
Annyi nem volt egyik dörzsölt zsoldosban hogy kompletten levonuljanak hogy így nem hajlandóak játszani... Aztán oldja meg az az UEFA
flzoli
De akkor is lehet hogy őket basszák meg, mert nem várták meg a bírói döntést. Aki egyébként döntésképtelennek tűnt. Az öltözőbe le lehetett volna vonulni.
Gergőbácsi
Igen, akkor a románoknak is lett volna hivatkozási alapja a Honvéd ellen. Nem mintha számítana, kapnak egy felfüggesztett ejnyebejnyét.

Kampman
Gergőbácsi
UEFA - Az erőszak mindenre megoldás
És akkor mehetnének mellé a szponzorlogók

több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 401 — Packers Suicide Squad
flzoli
Gergőbácsi

Kampman

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Magyar sport diplomácia... A vidi fehérvár videoton meg lol, pedig vagy 5 cikk volt az nso-n, hogy játszhatnak majd a saját stadionban 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...