Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 912
meglephetik a két nagyot is akár Jughead
A Bayern kb novemberre bajnok lesz. A német bajnokság annyira izgalmas ilyen szempontból mint egy Szomszédok epizód.
Persze meglepni egy meccs erejéig meg tudják majd, tavasszal amikor a C csapattal állnak fel mert 30 ponttal vezetnek.Bazzani
tartod ezt a véleményed a mostani eredmény után is?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
HAZARD! baszki mekkora szóló volt 😊Dexxter Tailor
Diego Costa meg már zuhanyozhatna, de persze csak Howard kap sárgát...davemayer
Lol, mert odaszólt a gyereknek? 😀

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Besic első passza egy gólpassz... a Chelseanek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Na jó ilyen meccs nincs 😀😀Dexxter Tailor
Van csatárunk? @)
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
A Bayern kb novemberre bajnok lesz. A német bajnokság annyira izgalmas ilyen szempontból mint egy Szomszédok epizód.
Persze meglepni egy meccs erejéig meg tudják majd, tavasszal amikor a C csapattal állnak fel mert 30 ponttal vezetnek.Bazzani
Azért, mert tavaly ez történt, automatikusan azt jelenti, hogy most már minden évben ugyanez lesz? Azt a szintet, amit tavaly az első fél évben nyomtak, lehetetlen megismételni, igaz, a BvB gyengült, de a 'kusen és a 04 erősödtek, előbbi nem is keveset. Ha bajnok is lesz a Bayern, nem fog unalomba fulladni a Bundesliga. Garantálom 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Na jó ilyen meccs nincs 😀😀

Don't blink!
több mint 10 éve
Diego Costa meg már zuhanyozhatna, de persze csak Howard kap sárgát...davemayer
De Howardnak se kéne már a pályán lenni
Erre még egy megpattanós gól 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Diego Costa meg már zuhanyozhatna, de persze csak Howard kap sárgát...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Erre mit bénáznak a védők...

Don't blink!
több mint 10 éve
HAZARD! baszki mekkora szóló volt 😊

Don't blink!
több mint 10 éve
Ez de szép gól volt sajnos 😕Dexxter Tailor
És Terryé sajnos.

több mint 10 éve
Ez de szép gól volt sajnos 😕

Don't blink!
több mint 10 éve
A Chelsea meccsen eddig nincs a helyzet magaslatán a partjelző. 8 perc alatt két ordas nagy hiba...Sebii
Itt a 3. Félidőben lehozhatnák. 😀

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Jó látni, hogy a Man City is képes olyan bénázásokra, hogy a Liverpool megverése után egyből kikap otthon egy Stoke Citytől. 😀 ^ ^
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 537
A Chelsea meccsen eddig nincs a helyzet magaslatán a partjelző. 8 perc alatt két ordas nagy hiba...
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Persze meglepni egy meccs erejéig meg tudják majd, tavasszal amikor a C csapattal állnak fel mert 30 ponttal vezetnek.

több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 221
Szeretném felhívni a figyelmet a Leverkusenre, nagyon jó és szép játékot játszanak, ha hátul rendbe teszik magukat könnyedén meglephetik a két nagyot is akár (a Dortmudot már egyszer sikerült). Főleg a Bellarabi, Calhanoglu párost emelném ki tőlük, valamint az edzőjüket, aki mindenki szerint óriási koponya, én meg az idei meccsek alapján hiszek nekik. 😀 A mai 2. góljukat pedig mindenképp nézzétek meg, ritkán látni ilyen tudatosan eltervezett és felrajzolt játékot a soccerben (de a másik 3 is szép volt).

Egy kis személyes dolog: bevallom eddig nem néztem Bundesligát (igazából egy két komolyabb spanyol, BL és magyar meccseken kívül szinte semmi soccert nem néztem az utóbbi években), de a hosszabbitas.hu rendkívül lelkes és szakértő stábja felkeltette az érdeklődésemet ez iránt a bajnokság iránt, és így az eddigi 2 forduló alatt több német bajnokit láttam, mint a elmúlt 5 évben kb, de nem csalódtam jó meccsek vannak, és a Leverkusen csapatában már kedvencet is leltem. 😀
több mint 10 éve
dr0725 New England Patriots 482
Amíg Fletcher, Evans, és Young a pályán van, addig minden pont ajándék!
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Jah, értem. A Shaw-Herrera-Blind-Di Maria-Rojo sor valóban nem néz ki rosszul. A 3 támadó egyértelmű. Továbbra is csak egy komplett védelem hiányzik.Schleck
Számomra az az egyetlen jó kérdés hogy a hátsó hármast hogy rakja össze, mert eléggé instabil eddig a rendszer 😀
Backett-Rojo-Jones hármas valószínűbb talán, csak akkor ugye a falábú Valencia még mindig befér a keretbe 😕
Nagyon nincs csapatjáték sajnos, a mai meccs is eléggé nézhetetlen kategória volt, de ha mindenki egészséges lesz ebből a mostani kezdőből kb 5 ember húz a cserepadra, legalábbis remélem 😀

több mint 10 éve
Daley Blind Manchesterbe igazol 18 misiért immár hivatalos, abszolút jó vétel, kezdek optimista lenni a keret összetételével kapcsolatosan, már csak a selejtet kell még kiszórnia LVG-nek 😀manuszka86
Én viszont egyáltalán nem értem. Itt van Shaw és ő is bal wingbacknek, viszont mindhárom középhátvédetek rettenetes. Evans még az MK Dons ellen is lefelé lógott a mezőnyből. Szegény De Geának jelenleg a legrosszabb melója lehet a világon. 😀
Viszont Di Maria már most rohadt jó sajna.Schleck
Blind csak a VB-n játszott wing backet, mivel a hollandoknak nem volt rá értelmes megoldásuk, ezért játszott ott, amúgy simán egy nagyon kiváló védekező középpályás, Ajaxban is az volt a posztja és szerintem itt is az lesz, mivel Herrerra mellé kell egy ilyen ember a középpályára mivel Fletcher és a többiek kukák.manuszka86
Jah, értem. A Shaw-Herrera-Blind-Di Maria-Rojo sor valóban nem néz ki rosszul. A 3 támadó egyértelmű. Továbbra is csak egy komplett védelem hiányzik.

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Daley Blind Manchesterbe igazol 18 misiért immár hivatalos, abszolút jó vétel, kezdek optimista lenni a keret összetételével kapcsolatosan, már csak a selejtet kell még kiszórnia LVG-nek 😀manuszka86
Én viszont egyáltalán nem értem. Itt van Shaw és ő is bal wingbacknek, viszont mindhárom középhátvédetek rettenetes. Evans még az MK Dons ellen is lefelé lógott a mezőnyből. Szegény De Geának jelenleg a legrosszabb melója lehet a világon. 😀
Viszont Di Maria már most rohadt jó sajna.Schleck
Blind csak a VB-n játszott wing backet, mivel a hollandoknak nem volt rá értelmes megoldásuk, ezért játszott ott, amúgy simán egy nagyon kiváló védekező középpályás, Ajaxban is az volt a posztja és szerintem itt is az lesz, mivel Herrerra mellé kell egy ilyen ember a középpályára mivel Fletcher és a többiek kukák.

több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
És nekem minek?meg veszem személyire mint a világon bárhol....Arról nem beszélve ahány klub annyi féle változat kb,egyik halaszthat stb...... ettől se lesz több néző sőt.hogy feleslegesen bonyolítják.
Meg ugye külföldi,stb. emberre nem vonatkozik....egyenlőség ugye itt is....

+1 felesleges procedúra

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 912
És az miért jó? akkor mi értelme? tehát aki magyar, az szarul jár...Kroos
arról van szó, hogy annak minek klubkártya, aki 5 évente egyszer téved erre Finnországból egy EL-selejtezőre. Ők majd megveszik útlevéllel, igazolják őket és ennyi.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Viszont Di Maria már most rohadt jó sajna.

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Jeee!?
Erkezett 3 uj emberke!Szelso,TKP,C.:-P