Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Ez a svájci csapat mindent bemutatott, ami miatt a gurulós focit gyűlölni lehet. Ehhez a spori szuper partnernek bizonyult, De, ezt akkor is a Loki cseszte el, mert ez egy simán hozható párharc lett volna. Telemér helyett jöhetne már valaki, aki tudna adni ennek a csapatnak egy kis lendületet, mert ezzel a stábbal ez már nem lesz jobb, sajnos.,James007
Hagyjuk már hol votl ez simán hozható? YB annyit játszott ami bőven elég volt.
Egyébként kis érdekesség a focink beárazásáról:
BL csoportkörben van : Bolgár, belarusz, ciprusi , szlovén csapat
EL csoportkörben van: horvát, lengyel, bolgár, finn, cseh, izraeli , azeri, román, ciprusi csapat
Mi meg feltudunk mutatni 2 hozható párharcot amit elbuktunk!
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!Toca
Amikor van egy tökhülye osztályutolsó gyerek, és felfogadnak hozzá egy magántanárt, hogy zárkóztassa fel, akkor nem az első hét végén várják, hogy osztályelső legyen, de még azt sem, hogy hozza az ötösöket.
A stadionprogramnak ez a szezon az első éve.
Ezt követi az utánpótlás, a felsőbb osztályok, az edzőképzés, stb.
10-15 év mire valós eredmények lesznek.
Attól, hogy a színes szemüvegen keresztül bullshitelő potentátok 2-3 éveket mondanak, attól még nem lesz annyi.
De attól, hogy ők hülyeségeket beszélnek felesleges őket komolyan venni, és a hülyeségeikre reflektálni.
10-15 év, és lesz eredmény, 1-2-3 nem.

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
És közben kiderült, hogy Delpipi sem jön Mo-ra
 www.csakfoci.hu/node/173810

(azért milyen már, hogy inkább választja azt a lepukkant országot, mint minket...)NB2
A pénzt választotta, decemberben már otthagyja őket szerintem
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

a magát tábornak tituláló ultrák nem hajlandóak kimenni mert
1. ki az elnök
2. egy olyan azonosító rendszer van a stadionban ami csak olyan adatot néz ami harmadik fél részére használhatatlan (ellenben más módszerekkel)
3. őket ott nem szeretik mert van egy máris "fogdának" hívott terem a b-középnek fenntartott szektor alatt (talán nem kéne odakerülni esetleg...)
davemayer
az én meglátásom szerint egy nagy problémájuk van, hogy elveszik az egyetlen szórakozásukat (gerjedés), vagyis nem most vennék el, de már van arra lehetőség, hogy valakit felelősségre vonjanak a tetteiért. akár anyagira is. ez magyarországon teljesen ismeretlen fogalom a köznapi életben. és ugyan én is szeretem a látványos pirót (nézni, a közepére nem állnék), de meg tudom érteni azt, hogy ha a piró közben valaki megsérül, mondjuk maradandóan az arcán, akkor az ma kb 50-100 millió forint kártérítéssel terjeli a Zrt-t. és ezt szeretnék elkerülni. pláne, hogy most már mondjuk egy ilyen esetén lesz lehetőség regresszálni. ja így már nem olyan jó móka ? tetszettek volna a 19. században születni.

az meg külön mókás, hogy azok féltik szabadságjogaikat (szkenner), akik más területen a legnagyobb ótvarral vannak a liberális elvek és működés ellen.

Egyébként a stadion nagyon pazar, minden igényt kielégítő. három komoly stadionban jártam európában (OT, ArenA, San Siro) sehol nem láttam ilyen jól a játékot mint itt, hihetetlen módon ülsz rajta gyakorlatilag a játéktéren, minden rezdülést, grimaszt, apróságot ki tudsz venni a meccsből. és elképesztően jól szól, bár félházon kicsit visszhangzik, nagyon durva lesz full házon az örület. és a játék sem olyan rossz, sztem ha így folytatják tavaszra tele lesz.gabtsi
Ha megengeded...

Kibattyogok hétköznap a stadionba, megveszem a jegyemet úgy, hogy megadom a nevem illetve a születési helyem és időm. Aztán hétvégén, amikor meccs van, bemegyek abba a szektorba, ahova a jegyem szól. Nyíregyházán kb 20 kamera figyeli a stadiont, tehát szektoronként jut vagy három. Eddig mi akadályozta meg a klubokat abban, hogy felelősségre vonjanak embereket, esetleg áthárítsák a konkrét személyekre az mlsz büntetését? Miért kell ehhez szurkolói kártya vagy vénaszkenner? Ugye senki sem gondolja, hogy ezt az átlag 3 000 embert olyan bonyolult dolog beazonosítani egy videofelvételről?

Miért kell bonyolítani ennyire a történetet? Miért nincs a kártya kiváltásához olyan on-line felület, ahova esetleg be tudom szkennelni (ha már szkenner.. 😊 a személyimet? Nem titkolok én semmit magamról, de én biztosan nem fogok kártyát csináltatni 20 év meccsre járás után. Leírtam az érzéseimet a Szpari szurkolói holnapjára, több más on-line felület is átvette és mindnél ott virít alul a nevem, születési helyem, időm.

Nem vagyok híve, hogy a futballra csak úgy tekintsünk, mint üzleti vállalkozásra. De ha már mégis ezt tesszük, akkor rendszeres fogyasztója vagyok/voltam egy szolgáltatásnak, jegyártól függetlenül ott voltam, költöttem a pénzem a stadionon belül is, ajándéktárgyakat vettem. Mégis miért nekem kell erőlködnöm (tavaly kimentem meccs előtt, megvettem a jegyem, bementem, most meg..), hogy fizetni tudjak venni egy szolgáltatást? Az én dolgom könyörögni egy gyrososnak, hogy légyszi légyszi, adj egyet?
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ez a svájci csapat mindent bemutatott, ami miatt a gurulós focit gyűlölni lehet. Ehhez a spori szuper partnernek bizonyult, De, ezt akkor is a Loki cseszte el, mert ez egy simán hozható párharc lett volna. Telemér helyett jöhetne már valaki, aki tudna adni ennek a csapatnak egy kis lendületet, mert ezzel a stábbal ez már nem lesz jobb, sajnos.,James007
Hagyjuk már hol votl ez simán hozható? YB annyit játszott ami bőven elég volt.
Egyébként kis érdekesség a focink beárazásáról:
BL csoportkörben van : Bolgár, belarusz, ciprusi , szlovén csapat
EL csoportkörben van: horvát, lengyel, bolgár, finn, cseh, izraeli , azeri, román, ciprusi csapat
Mi meg feltudunk mutatni 2 hozható párharcot amit elbuktunk!
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

(azért milyen már, hogy inkább választja azt a lepukkant országot, mint minket...)NB2
Ugye az a zárójeles megjegyzés nem komoly?

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com

(azért milyen már, hogy inkább választja azt a lepukkant országot, mint minket...)
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
a barbár balkáni csőcselék

| remélem senkit sem gyújtottak fel |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jézusom, muszáj minden magyar kommentátornak agyatlanul bíróznia?Schleck
Ez kérlek már szerves része a magyar kommentátori hivatásnak 2014-ben.
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 772 — Panthers fan
A svájciak végigalibizték ezt a meccset, de nekik a kétgólos előny birtokában nem is volt motivációjuk focizni. A Debrecen meg ennyit tud, igazából nem játszottak rosszul, csak a góllövés nem megy, de azt eddig is tudtuk.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Mariborba van vonat. 😊Schleck
nekem is ez jutott eszembe, kár, hogy minden pénzemet londonra fogom költeni októberben 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 858
Ez a svájci csapat mindent bemutatott, ami miatt a gurulós focit gyűlölni lehet. Ehhez a spori szuper partnernek bizonyult, De, ezt akkor is a Loki cseszte el, mert ez egy simán hozható párharc lett volna. Telemér helyett jöhetne már valaki, aki tudna adni ennek a csapatnak egy kis lendületet, mert ezzel a stábbal ez már nem lesz jobb, sajnos.,
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 193
mekkora tekintélye lehet annak az edzőnek az öltözőben, akinek a lányát a tulaj (is) szopatja?
több mint 10 éve
"Ebben semmi szándékost nem véltem felfedezni." Magyarázhatatlanul nagy gyökér, ez sima piros volt.

Függetlenül attól, hogy valóban a svájciaknak fújt a bíró a meccsen.

több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
"hatalmas energiát mozgósít a Debrecen.." hiába, csak a sporit kellett volna megvenni.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
szerintem most tényleg egy buzi a sporiBorbinho
De, hogy annyira elvigye a hév, hogy az egyértelmű lesnél is sírjon? Ilyennek kurvára nem szabadna megtörténnie.Schleck
arról lemaradtam, ez esetben jogos

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
szerintem most tényleg egy buzi a sporiBorbinho
De, hogy annyira elvigye a hév, hogy az egyértelmű lesnél is sírjon? Ilyennek kurvára nem szabadna megtörténnie.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
szerintem most tényleg egy buzi a spori

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Jézusom, muszáj minden magyar kommentátornak agyatlanul bíróznia?

több mint 10 éve
november 5.én lesz a Maribor-Chelsea
fú engem nagyon érdekelne, a Fradi-Chelsea után egy éven belül 2.odszor eljutni Chelsea meccsre...de jó is volna. Ráadásul a Maribor elég jól játszott a Celtic ellen, szurkoltam is nekik már nagyon, mert a Cetlic kvára nem érdemelt BL főtáblát.

vendégbe vajon lehet majd jegyet kapni? illetve hol lehetne egyáltalán jegyet venni a meccsre?😊Borbinho
Elvileg itt már lehet venni:  www.ticketbis.net/maribor-v-chelsea-tickets/ev60259
De még utána kellene nézni.

több mint 10 éve
november 5.én lesz a Maribor-Chelsea
fú engem nagyon érdekelne, a Fradi-Chelsea után egy éven belül 2.odszor eljutni Chelsea meccsre...de jó is volna. Ráadásul a Maribor elég jól játszott a Celtic ellen, szurkoltam is nekik már nagyon, mert a Cetlic kvára nem érdemelt BL főtáblát.

vendégbe vajon lehet majd jegyet kapni? illetve hol lehetne egyáltalán jegyet venni a meccsre?😊

több mint 10 éve
Hogy lehet valaki ilyen lassú, mint Kulcsár?Schleck
és ilyen töketlen. legalább megpróbálhatta volna elérni, de 5 méterrel a laszti előtt lelassít már kb.
Na, le is hozzák közben...

Nincs szerencséje a Lokinak, de hogy a bíró buzi, az is tuti...

több mint 10 éve
Hogy lehet valaki ilyen lassú, mint Kulcsár?

több mint 10 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 858
Novakovics nagyon vakon van. Remélem a szünetben rendbe teszi magát, mert így ahány kapura lövés, annyi gól lesz. Máté meg egyszerűen fenomenális. Ezt a sok balfaszságot, amit itt röpke 45 perc alatt összehozott tanítani kéne az akadémiákon
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Eddig várakozáson felüli. 😀
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 772 — Panthers fan
Arsenal-Dortmund, már megint, f@sz ki van.Newman
Ez a Dortmund már közel nem olyan erős (igaz, az Arsenal se 😊 ), nem lepne meg, ha kiesnének. Kimondottan gyengének tűnik a csoport.

Tepper takarodj!