Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Na kijött a válogatott keret.

Litauszki? WTF?
A parádés szezont futó Győrből, abból a csapatból, mely 5 meccsen már 5 gólt szerzett 3 támadó válogatott. Pátkaival nem tudom mi van, hogy kimaradt (ő lőtt abból a rengeteg 5-ből kettőt)

Jah és Szalai még mindig nem szerethető. Viszont Gera Zoli ott van.tüsi91
Nagy Gábor se tudom mit keres ott..
Völgyi,Patkai,Bode siman befért volna.En Gosztonyit is behivtam volna mert nagyon megy neki.Kenny

Litauszki? WTF?
A parádés szezont futó Győrből, abból a csapatból, mely 5 meccsen már 5 gólt szerzett 3 támadó válogatott. Pátkaival nem tudom mi van, hogy kimaradt (ő lőtt abból a rengeteg 5-ből kettőt)

Völgyi,Patkai,Bode siman befért volna.En Gosztonyit is behivtam volna mert nagyon megy neki.Kenny
ha jól számolom 7 légiós, abból 2 kapus. Parádés.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Bármiben mernék fogadni, hogy ebből a csoportból nem megy tovább a United!

| de imádok öngólt rúgni magamnak |

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!

Litauszki? WTF?

Völgyi,Patkai,Bode siman befért volna.En Gosztonyit is behivtam volna mert nagyon megy neki.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mariborba van vonat. 😊

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
Reméltem, hogy a Reallal egy csoportba kerül a Liverpool. A Baselnek ugyanakkor nem örülök; a bolgárok ellen viszont lehet majd gólarányt javítani.
2009 régen volt, jó lesz újra BL-ben látni a kedvenceket.
több mint 10 éve
Jo a keret Pinyo csak hol van Bode?

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
E csoport a halálcsoport
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

a magát tábornak tituláló ultrák nem hajlandóak kimenni mert
1. ki az elnök
2. egy olyan azonosító rendszer van a stadionban ami csak olyan adatot néz ami harmadik fél részére használhatatlan (ellenben más módszerekkel)
3. őket ott nem szeretik mert van egy máris "fogdának" hívott terem a b-középnek fenntartott szektor alatt (talán nem kéne odakerülni esetleg...)
davemayer
az én meglátásom szerint egy nagy problémájuk van, hogy elveszik az egyetlen szórakozásukat (gerjedés), vagyis nem most vennék el, de már van arra lehetőség, hogy valakit felelősségre vonjanak a tetteiért. akár anyagira is. ez magyarországon teljesen ismeretlen fogalom a köznapi életben. és ugyan én is szeretem a látványos pirót (nézni, a közepére nem állnék), de meg tudom érteni azt, hogy ha a piró közben valaki megsérül, mondjuk maradandóan az arcán, akkor az ma kb 50-100 millió forint kártérítéssel terjeli a Zrt-t. és ezt szeretnék elkerülni. pláne, hogy most már mondjuk egy ilyen esetén lesz lehetőség regresszálni. ja így már nem olyan jó móka ? tetszettek volna a 19. században születni.

az meg külön mókás, hogy azok féltik szabadságjogaikat (szkenner), akik más területen a legnagyobb ótvarral vannak a liberális elvek és működés ellen.

Egyébként a stadion nagyon pazar, minden igényt kielégítő. három komoly stadionban jártam európában (OT, ArenA, San Siro) sehol nem láttam ilyen jól a játékot mint itt, hihetetlen módon ülsz rajta gyakorlatilag a játéktéren, minden rezdülést, grimaszt, apróságot ki tudsz venni a meccsből. és elképesztően jól szól, bár félházon kicsit visszhangzik, nagyon durva lesz full házon az örület. és a játék sem olyan rossz, sztem ha így folytatják tavaszra tele lesz.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Arsenal-Dortmund, már megint, f@sz ki van.

több mint 10 éve
azt úgy megjegyzem h Kroos nem akart feltétlenül maradni...Asbee
meg tudom érteni, ha így folytatjuk, akkor Götze is lelép jövőre, már idén sírt a szája.
Azt, akkor egy 24 éves német világbajnok helyett hozunk egy 32 éves Xabi Alonsot? Évi 10 millióért? Komolytalan. Ennyiből jött volna Khedira is, aki Schweini mellett egész normális szinten tud játszani. Esetleg ott van Gaudino. Ezzel párhuzamosan a BVB bármikor fel tud küldeni egy Durm-Hummels-Ginter-Schmelzer védelmet, ami a válogatottban is közeljövő lehet + Gündogan, Bender és Reus elébük és el is jutunk oda, hogy a BVB alaphangon felesben adja a válogatott gerincét, mi meg adunk bele egy Neuert (isten óvja, mert ha lesérül...), egy hadirokkant Schweinit, egy Boatenget, Müllert meg Götzét (aki formán kívül van mióta Guardiola kezei közé került). Amúgy 16 külföldi van már a keretben(, abból 5 spanyol) és csak 11 német.Amadeus91
Khedira Bayern-szinten normálisan játszani? hát, ha a Bayernt Bundes-középcsapatnak akarod, akkor hajrá. de az Alibikirály messze nem azon a szinten játszik, ahova a BM meg a RM szeretné magát pozicionálni.
annak mondjuk komolyan örültem volna, ha vitte volna a MU, mert akkor lett is volna min röhögni, meg költöttek is volna 65 milliót eredmény nélkül egyetlen poszt megerősítésére...slowmotion
A válogatottban nem rossz Schweinsteiger mellett, nagyjából itt is az a szerepkör és közeg vár(na) rá egy normális edzővel (Pep helyett). Olvastam egy érdekes meglátást, hogy a Real meg suttyomban összerakta a következő 4 év német belső-középpályás párosát.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
meg tudom érteni, ha így folytatjuk, akkor Götze is lelép jövőre, már idén sírt a szája.
Azt, akkor egy 24 éves német világbajnok helyett hozunk egy 32 éves Xabi Alonsot? Évi 10 millióért? Komolytalan. Ennyiből jött volna Khedira is, aki Schweini mellett egész normális szinten tud játszani. Esetleg ott van Gaudino. Ezzel párhuzamosan a BVB bármikor fel tud küldeni egy Durm-Hummels-Ginter-Schmelzer védelmet, ami a válogatottban is közeljövő lehet + Gündogan, Bender és Reus elébük és el is jutunk oda, hogy a BVB alaphangon felesben adja a válogatott gerincét, mi meg adunk bele egy Neuert (isten óvja, mert ha lesérül...), egy hadirokkant Schweinit, egy Boatenget, Müllert meg Götzét (aki formán kívül van mióta Guardiola kezei közé került). Amúgy 16 külföldi van már a keretben(, abból 5 spanyol) és csak 11 német.Amadeus91
Khedira Bayern-szinten normálisan játszani? hát, ha a Bayernt Bundes-középcsapatnak akarod, akkor hajrá. de az Alibikirály messze nem azon a szinten játszik, ahova a BM meg a RM szeretné magát pozicionálni.
annak mondjuk komolyan örültem volna, ha vitte volna a MU, mert akkor lett is volna min röhögni, meg költöttek is volna 65 milliót eredmény nélkül egyetlen poszt megerősítésére...
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
eddig nem péntekenként volt a BL csoportkör sorsolás?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
A legdurvább az volt szerintem, mikor bemondták, hogy a B-közép női mosdójában találtak egy telefont, jelentkezzen érte gazdája xD ilyen történt már valaha fradi meccsen? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
"egyet üvöltözni akaró fanatikus"

egyre jobb skatulyákat találtok ki 😀

azt lehet tudni mennyien voltak?
mert amit a kamerák megmutatnak kb negyedház ha lehetett, kiváncsi lennék hány "kulturált, nyugati nézője" van a Fradinak

szerk:
két ezerrel tévedt a szemmértékem, "csak" 1/3-ad ház voltZERO_L
hétköznap délután egy Nyíregyháza ellen mégis hány embert akarsz ?Borbinho
nem fogod tudni elmagyarázni nekik, meg azt sem hogy ezt a stadiont nem azért építették mert azt gondolták hogy innentől minden meccsen teltház lesz. Kubatovék is tudják hogy november végén egy Pápa ellen mondjuk 4 ezernél nem lesznek többen. Még mindig nem tudok napirendre térni afelett hogy építenek végre egy normális stadiont és erre a magát tábornak tituláló ultrák nem hajlandóak kimenni mert
1. ki az elnök
2. egy olyan azonosító rendszer van a stadionban ami csak olyan adatot néz ami harmadik fél részére használhatatlan (ellenben más módszerekkel)
3. őket ott nem szeretik mert van egy máris "fogdának" hívott terem a b-középnek fenntartott szektor alatt (talán nem kéne odakerülni esetleg...)

Az hogy "mert ott nem engednek minket óbégatni" oda se írom mert ezt már más stadionban sem nagyon kultiválják.
Én elhiszem hogy vannak dolgok amikben nem értenek egyet Kubatovékkal de MINDENT élből szidni és elítélni csak azért mert közük van hozzá elég cinkes sztem, kb olyan mint amikor kifütyülték őket az átadón (szánalmas).

Nem ismerem őket, sőt semmilyen háttér információnak nem vagyok birtokában de ami tény az az hogy egy legalább 15 éve halasztott dolgot sikerült nekik megcsinálni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Azt, akkor egy 24 éves német világbajnok helyett hozunk egy 32 éves Xabi Alonsot? Évi 10 millióért? Komolytalan. Ennyiből jött volna Khedira is, aki Schweini mellett egész normális szinten tud játszani. Esetleg ott van Gaudino. Ezzel párhuzamosan a BVB bármikor fel tud küldeni egy Durm-Hummels-Ginter-Schmelzer védelmet, ami a válogatottban is közeljövő lehet + Gündogan, Bender és Reus elébük és el is jutunk oda, hogy a BVB alaphangon felesben adja a válogatott gerincét, mi meg adunk bele egy Neuert (isten óvja, mert ha lesérül...), egy hadirokkant Schweinit, egy Boatenget, Müllert meg Götzét (aki formán kívül van mióta Guardiola kezei közé került). Amúgy 16 külföldi van már a keretben(, abból 5 spanyol) és csak 11 német.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
"egyet üvöltözni akaró fanatikus"

egyre jobb skatulyákat találtok ki 😀

azt lehet tudni mennyien voltak?
mert amit a kamerák megmutatnak kb negyedház ha lehetett, kiváncsi lennék hány "kulturált, nyugati nézője" van a Fradinak

szerk:
két ezerrel tévedt a szemmértékem, "csak" 1/3-ad ház voltZERO_L
hétköznap délután egy Nyíregyháza ellen mégis hány embert akarsz ?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Litauszki? WTF?

Jah és Szalai még mindig nem szerethető. Viszont Gera Zoli ott van.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 963 — Lucas Scott
ez így van. de még ősszel szó nem volt arról, hogy el akar menni. ha akkor megkapja azt a szerződést, amit megérdemel, akkor most még mindig itt lenne, fogunk mi még idén sokat szívni az Alonso-Kroos csere miatt ... lassú nagyon, nem tudom kinek a helyén elképzelni még a legutóbbi kezdőből sem ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
az a komoly, hogy ugye pont a Steaua, ami anno úgy nyerte meg a BEK-et, hogy Duckadam lehúzta a rolót a tizipárbajban a Barcelona előtt...slowmotion
Igen, csak azt elfelejtettük, hogy a bolgárok egyetlen román játékosa lett a "kényszerkapus". Így már azért érthető 😀 egyébként annyira egyértelmű volt hogy mindig elrepül valamelyik irányba, nem hiszem el hogy egyik rúgó se lőtte középre...
Ezek után amúgy gáz lesz ha újra tizi-párbajaik lesznek, és nem cserélik be a kapuba a csávót.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
azt úgy megjegyzem h Kroos nem akart feltétlenül maradni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve

Guardiola raus! (a kurva anyját...)Amadeus91
Nyugi igy is nyertek mindent.Túlizgulod ezt a Pepes temat.Kenny
azért ez a Kroos-Xabi csere sok már a gyomromnak.Amadeus91
Aláírom ez a csere eleg trágya,de amugy jo csapatot épít.Kenny
ezt majd meglátjuk májusban (már, ha ő lesz még a padon akkor)

több mint 10 éve

azért ez a Kroos-Xabi csere sok már a gyomromnak.Amadeus91
Aláírom ez a csere eleg trágya,de amugy jo csapatot épít.

több mint 10 éve

azért ez a Kroos-Xabi csere sok már a gyomromnak.

több mint 10 éve

Nyugi igy is nyertek mindent.Túlizgulod ezt a Pepes temat.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
7 lövésből igazából 3-nál jó irányba mozgott a mezőnyjátékos, kettőt meg kivédett, Steaua ment a levesbe 😀eaglesmcnabb
az a komoly, hogy ugye pont a Steaua, ami anno úgy nyerte meg a BEK-et, hogy Duckadam lehúzta a rolót a tizipárbajban a Barcelona előtt...