Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
ez a Benatia 26 millióért mire képes? Jó játékos?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Év cikke eddig nálam. Komment? Felesleges.

sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/08/26/egervari/Vrijbloed
"képzeljük csak el, ahogy James és Cuadrado vezeti a labdát Liptákékra hátul."

elképzeltem, és ma nem fogok aludni a röhögéstől. 😀berger90
😀 Dettó. 😀

Szerinte bejutottunk volna a 8-ba. Ott meg ugye bármi megtörténhet...
De komolyan. Azt gondolja, hogy mi Kolumbia mögött a 2. helyen végzünk, és megelőzzük Japánt és Elefántcsontpartot...

Kérek abból a cuccból, amit szed.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
DiMariska elment 75 milláért, muszáj leszek 1-2 Manchester mecset megnézni.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/08/26/egervari/Vrijbloed
"képzeljük csak el, ahogy James és Cuadrado vezeti a labdát Liptákékra hátul."

elképzeltem, és ma nem fogok aludni a röhögéstől. 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
16 euró jegy 800 euró a "létminimum" (gondolom itt a minimálbért érted) ...
nálunk 7.5 euró a jegy a minimálbér meg mondjuk 330 euró
egyiknél 1:50 aránylás másiknál meg 44, tehát arányaiban nézve még drágább is a jegy, ha szigorúan nézzük... ez az, amit egyáltalán nem értesz. Nem német béreket keresünk meg a munkánkért, de arányaiban drágább jegyeket várnak el tőlünk megfizetni, és mind ezek mellett az ígéreteket is leszarják, amiket tettek. Ezekkel van a bajom, nem azzal, hogy mondjuk nem 7 ezer a bérlet félévre, mint a Puskásba, de ezt nagyon nehéz megérteni...csebi
nem
A létminimumot, mivel nincs egységes minimálbér - bár mostanában volt rá törekvés tartományi szinten (konkrétan Hamburgban), lehet összejött - de amikor én dolgoztam kint, akkor még nem volt. 800 euró, amit államilag kiszámoltak, meghúztak, hogy annyi kell ahhoz alaphangon, hogy meg tudj élni. Azért a teljes munkaidős munkák nagy része ezt bőven biztosítja. Német béreket Németországban lehet megkeresni. A határok nyitva állnak, eu-s állampolgár (nem "csak" magyar) vagy, lehet menni, ha tudsz németül, vagy Ausztria is akár, ott ágazatonként vannak megtárgyalva a minimál bérek. Én jó ideje mondom, ezért nem is vitatom azt, hogy ma Magyarországon zömében nyugati árakat megközelítő árakat fizetünk magyar bérből. Ez nem csak a jegyre igaz, hanem pl a felvágottra, kenyérre, sajtburgerre is. A tandíj pl. itt a legdrágább az állami egyetemeken az említett 3 országból , nem csak arányaiban, hanem tételesen is(Magyarország, Németország, Ausztria) Ez van, de azt is el szoktam mondani e mellé, hogy ez alapvetően a magyar állampolgárok országa, nekünk kéne alakítani, nem nagyon van kire mutogatnunk.
| politikustól meg ne várd, hogy betartsa a szavát |

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/08/26/egervari/
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
minő véletlen büntetést sem kaptunk... röhejes

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
egyiknél 1:50 aránylás másiknál meg 44, tehát arányaiban nézve még drágább is a jegy, ha szigorúan nézzük... ez az, amit egyáltalán nem értesz. Nem német béreket keresünk meg a munkánkért, de arányaiban drágább jegyeket várnak el tőlünk megfizetni, és mind ezek mellett az ígéreteket is leszarják, amiket tettek. Ezekkel van a bajom, nem azzal, hogy mondjuk nem 7 ezer a bérlet félévre, mint a Puskásba, de ezt nagyon nehéz megérteni...csebi
Megfogsz lepődni, de ők profitmaximalizálásra mennek. Ha úgy érzik, hogy túl sok az ár és nem tudom megfizetni akkor majd lejjebb viszik. Aki nagyon akar kitud menni. Aki iszik az többet eliszik, aki cigizik az sokszor többet elcigizik stb.
Ez egy prémium stadionnal, prémium szórakozás árba kerül. Most lehet sírni meg nyivákolni, de most aki moziba megy sem nyivákol hogy 5-8 euró egy jegy annyi mint sok helyen nyugaton, mert szórakozni megy azt megfizeti.Toca
Ez most vicc akart lenni ugye? 😀
Lehet itt vitatkozni a jegyárakról csak nem mindegy, hogy 8 euróért Busai szerencsétlenkedését nézed vagy 16ért Ribery szólóit..
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Elég merész irányba indult el az idén Perez és a Real marketing osztálya a mezekkel 😀

Bár állítólag a pink mezek eladási csúcsokat döntenek, és az Adidas nem győzi után gyártani a szorgos indiai gyerekekkel
Ez a fekete mez Japánban hihetetlen népszerű lesz, és gondolom Kínában, Thaiföldön, Koreában és a többi ázsiai országban is viszik majd mint a cukrot 😊

több mint 10 éve
 www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/35/94/35/cikk_2359435/rm640.jpg
Kurva jól néz ki ez a mez, lehet eljött az ideje hogy beszerezzek egyet 😊Toca
no offense, de ha ezt a kínai piacon meglátom, kiröhögöm hogy milyen ócska utánzatot akarnak rásózni az emberekre 😀ZERO_L
Ez egy szar kép mondjuk ilyen szempontból, nekem tetszik.
 www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/products/kit_selector.aspx?pid=152973
Itt jobban rá is lehet közelíteni, hát majd megnézem azért élőben, de egyelőre bejön 😀
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Kurva jól néz ki ez a mez, lehet eljött az ideje hogy beszerezzek egyet 😊Toca
no offense, de ha ezt a kínai piacon meglátom, kiröhögöm hogy milyen ócska utánzatot akarnak rásózni az emberekre 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kurva jól néz ki ez a mez, lehet eljött az ideje hogy beszerezzek egyet 😊
több mint 10 éve
egyiknél 1:50 aránylás másiknál meg 44, tehát arányaiban nézve még drágább is a jegy, ha szigorúan nézzükcsebi
Ebből szépen ki lehet számítani, hogy minimum milyen keresetűeket várnak az új stadionba kulturált szórakozásra Kubatovék.
Vagyoni cenzus.Akinek a jegyár sok, az annyit is ér.Atari
Jah meglepő hogy profitmaximalizálásra mennek, hisz a mai világban ritka mint a fehér holló 😀
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
egyiknél 1:50 aránylás másiknál meg 44, tehát arányaiban nézve még drágább is a jegy, ha szigorúan nézzükcsebi
Ebből szépen ki lehet számítani, hogy minimum milyen keresetűeket várnak az új stadionba kulturált szórakozásra Kubatovék.
Vagyoni cenzus. Akinek a jegyár sok, az annyit is ér.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
A jegyár nagyon nem Kubatovon múlik, jobb ha tudjátok, hanem az üzemeltető francia(?) cég határozza meg. Náluk pedig nem az együttérzés, hanem a profitorientáltság fog dominálni. Lehet itt 1000 FT-os jegyárért hőbörögni, és 150 FT-os vizezett sörért kiáltani, de nincs az a cég, amelyik ekkora veszteséggel bevállalta volna az üzemeltetést. Maximum államilag, de az már tényleg pofátlanság lett volna. Érthető módon az üzemeltetést már nem vállalták be.flzoli
miért, Debrecenben ki üzemelteti a stadiont? a klub? muhaha...
több mint 10 éve
Megfogsz lepődni, de ők profitmaximalizálásra mennek. Ha úgy érzik, hogy túl sok az ár és nem tudom megfizetni akkor majd lejjebb viszik. Aki nagyon akar kitud menni. Aki iszik az többet eliszik, aki cigizik az sokszor többet elcigizik stb.
Ez egy prémium stadionnal, prémium szórakozás árba kerül. Most lehet sírni meg nyivákolni, de most aki moziba megy sem nyivákol hogy 5-8 euró egy jegy annyi mint sok helyen nyugaton, mert szórakozni megy azt megfizeti.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
egyiknél 1:50 aránylás másiknál meg 44, tehát arányaiban nézve még drágább is a jegy, ha szigorúan nézzük... ez az, amit egyáltalán nem értesz. Nem német béreket keresünk meg a munkánkért, de arányaiban drágább jegyeket várnak el tőlünk megfizetni, és mind ezek mellett az ígéreteket is leszarják, amiket tettek. Ezekkel van a bajom, nem azzal, hogy mondjuk nem 7 ezer a bérlet félévre, mint a Puskásba, de ezt nagyon nehéz megérteni...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Keserves a szezon eleje ezt mondjuk én sejtettem, csak ugye a felkészülési meccsek teljesen értéketlen sikerei elvakították a dolgokat, most meg jött a pofára esés.tüsi91
Csak én éreztem a zavarban az erőt, amikor megláttam a Sunderland ellen (is) kezdő védő hármas névsorát? Blackett, Smalling, Jones. Öö...Mikey
Magában ez a 3 védős rendszer nagyon idegen, főleg olyanoknak, aki soha az életben nem játszottak benne. A másik meg, hogy egy offseasonben egyszerre megválni egy Vidic-Ferdinand-Evra triótól több, mint meredek. Persze nem az övék a jövő, meg ha rebuild van, akkor azt csinálják teljesen, de a tapasztalat nem egy rossz dolog. Van még Rojo, aki most jött, majd meglátjuk, Evans elvileg felépült. Blackett, amúgy ügyes gyerek, de 19 éves csak.
több mint 10 éve
ha birkákat hajtasz rá ki, akkor is annyiba fog kerülni a létesítmény fenntartása.Amadeus91
(Ha birkák fognak focizni, akkor igen, de ha pl. legelnek, akkor nem.)Atari
karbantartás, villanyszámla stb... bullshit érvelés felhozni, hogy olcsóbb legyen a jegyár, csak mert Messi helyett Ugrai kergeti a labdát.Amadeus91
eddig nem beszéltél a fenntartásról!!!!!

amúgy birkáknak minek villany, tudnak azok sötétben is legelni, és a legelőn sincsen akkora fenntartási költség - már ha van egyáltalán- szóval ez a bull shit érvelés ... szokásos demagógia, nagyon jó tanonc lettél ebben 😀

nem csak azért legyen olcsóbb a jegyár, mert nem Messi van itt. (bár nem tudom ki írt itt Messit...) én szándékosan írtam Reust meg Zlatant, amelyik két bajnokságban a leginkább megfizethetők a jegyárak, és eleve úgy állítják össze, hogy minél többen legyenek a stadionban, és erre is figyelnek ...

amúgy hosszasan lehetne még erről vitatkozni, de úgysem érted a lényeget. szolgáltatásért fizetek, és ha a szolgáltatás egy jelentős része nem nyugat-európai, akkor ne várják már el, hogy én mindenképpen kifizessem a nyugat-európai árat, márpedig ha jól gondolom Ugrai nem képviseli a nyugat-európai színvonalt a fociban ... (én kifizettem a bérletet, nem ezzel van a baj, de attól még soknak tartom)csebi
nem vagy köteles fizetni, tök egyszerű a képlet, nem mész ki. Majd megnézed tv-ben. Egyébként, ha már felhoztad a megfizethető jegyárakat és Reust, megnéztem gyors, a Freiburg elleni csörtére 30 euró (18 éves kor alatt 21,50, fogyatékosoknak 15) a legolcsóbb ülőjegy, összehasonlításképpen itt a fradi-nyíregyre már be lehetett menni 8 euróért. (ami lófasz, egy kisebb étkezés a mekiben, vagy 2 doboz cigi,4 akciós koktél a Dohány utcában) btw, ahhoz képest, hogy micsoda vityillót rittyentettek ide közpénzből (tudom Sobri..), egész tűrhetőek a jegyárak.Amadeus91
te meg nem vagy köteles megmondani, hogy ne rinyáljunk, sőt semmi közöd nincs hozzá ...

16 euró nevetséges összeg egy Németországban, picit nézz fel a Pro Asyl honlapjára és meglátod, hogy pl egy német menedékkérő mennyit kap az eljárás ideje alatt ...

csebi
16 euró igenis lófasz - nem gondoltam, hogy állni akarsz - szvsz kapsz belőle 1 pizzát meg hozzá 2 innivalót annyiért, vagy akár 2 mozijegy. Tekintve, hogy Németországban 800 euró a létminimum, annyit igyekszik az állam mindenkinek odalökni (most a táborokban lévőket hagyjuk ebből ki, ők úgysem azért mennek, hogy csápoljanak Götzének), kimondható, hogy 16 euró az nem egy nagy valami. Legjobb barátom a mercinél 3000 felett visz haza havonta Berlinben és ennek az összegnek (mármint a 16 eurós állónak) a tízszeresét hagyja ott 2 hetente nagybevásárláskor. (családapaként) Ti meg ennek a feléért jártok be itt, egy olyan szintű helyre, ami Németországban is jó lenne.
Az, meg amit a szurkolókról írsz, hogy most már le vagytok szarva. Mégis mit vártatok? Komolyan azt hittétek, hogy ez egy szavahihető brigád? Kubatov, meg környékén lévő fideszes slepp? Hogy majd itt honorálva lesz a 2006-s balhé, meg a HaHás 50 kilós gyerekek elhurcolása (nem azt mondom, hogy te voltál konkrétan), játékosok idecsalogatása? Hogy ez a rendszer ismer hálát? Vagy sok a jegy ára a magyar átlagbérhez (amiben Csányitól kezdve benne van az utolsó közmunkás) - 511 euró - számítva? Igen sok, de nagyon sokan, nagyon kulturáltan elmondtuk annak idején ellenérvként ezt, hogy bizony drágább lesz akkor a meccsre járás, nem fogja futni rá mindenkinek ilyen bérek mellett. Nem érdekelt senkit sem. Most, hogy már megvannak a stadionok, akkor meg fizessétek ki a jegyárakat - ami mondom, tényleg itt sok - vagy marad tényleg - nem leszólva - az, hogy tv-ben nézitek.Amadeus91
A jegyár nagyon nem Kubatovon múlik, jobb ha tudjátok, hanem az üzemeltető francia(?) cég határozza meg. Náluk pedig nem az együttérzés, hanem a profitorientáltság fog dominálni. Lehet itt 1000 FT-os jegyárért hőbörögni, és 150 FT-os vizezett sörért kiáltani, de nincs az a cég, amelyik ekkora veszteséggel bevállalta volna az üzemeltetést. Maximum államilag, de az már tényleg pofátlanság lett volna. Érthető módon az üzemeltetést már nem vállalták be.

több mint 10 éve
persze igazából ott kezdődik minden, hogy eleve Cé nem ért kilencvenet vagy mennyit, a punkfrizurás brazil porcelánbaba sem ért 91-et, sőt Bél sem ért 95-öt, mint ahogy talán Suarez sem ér 81-et.slowmotion
A tarajos brazil mindennel együtt bőven 100 millió ajró fölött volt, bármit is prédikál a fedhetetlen katalán porhintő brigád.

Ha létezik ember, akiért megérte irgalmatlan mennyiségű pénzt kiadni az CR volt, réges rég visszahozta már az árát, és a marketing értéke is az egekben van. Ráadásul ezeket a pénzeket nem egyszerre, hanem évekre leosztva szokták kifizetni, és 10-20-30 millió egy ekkora klubnál nem egetrázó tétel

több mint 10 éve
ha birkákat hajtasz rá ki, akkor is annyiba fog kerülni a létesítmény fenntartása.Amadeus91
(Ha birkák fognak focizni, akkor igen, de ha pl. legelnek, akkor nem.)Atari
karbantartás, villanyszámla stb... bullshit érvelés felhozni, hogy olcsóbb legyen a jegyár, csak mert Messi helyett Ugrai kergeti a labdát.Amadeus91
eddig nem beszéltél a fenntartásról!!!!!

amúgy birkáknak minek villany, tudnak azok sötétben is legelni, és a legelőn sincsen akkora fenntartási költség - már ha van egyáltalán- szóval ez a bull shit érvelés ... szokásos demagógia, nagyon jó tanonc lettél ebben 😀

nem csak azért legyen olcsóbb a jegyár, mert nem Messi van itt. (bár nem tudom ki írt itt Messit...) én szándékosan írtam Reust meg Zlatant, amelyik két bajnokságban a leginkább megfizethetők a jegyárak, és eleve úgy állítják össze, hogy minél többen legyenek a stadionban, és erre is figyelnek ...

amúgy hosszasan lehetne még erről vitatkozni, de úgysem érted a lényeget. szolgáltatásért fizetek, és ha a szolgáltatás egy jelentős része nem nyugat-európai, akkor ne várják már el, hogy én mindenképpen kifizessem a nyugat-európai árat, márpedig ha jól gondolom Ugrai nem képviseli a nyugat-európai színvonalt a fociban ... (én kifizettem a bérletet, nem ezzel van a baj, de attól még soknak tartom)csebi
nem vagy köteles fizetni, tök egyszerű a képlet, nem mész ki. Majd megnézed tv-ben. Egyébként, ha már felhoztad a megfizethető jegyárakat és Reust, megnéztem gyors, a Freiburg elleni csörtére 30 euró (18 éves kor alatt 21,50, fogyatékosoknak 15) a legolcsóbb ülőjegy, összehasonlításképpen itt a fradi-nyíregyre már be lehetett menni 8 euróért. (ami lófasz, egy kisebb étkezés a mekiben, vagy 2 doboz cigi,4 akciós koktél a Dohány utcában) btw, ahhoz képest, hogy micsoda vityillót rittyentettek ide közpénzből (tudom Sobri..), egész tűrhetőek a jegyárak.Amadeus91
te meg nem vagy köteles megmondani, hogy ne rinyáljunk, sőt semmi közöd nincs hozzá ...

16 euró nevetséges összeg egy Németországban, picit nézz fel a Pro Asyl honlapjára és meglátod, hogy pl egy német menedékkérő mennyit kap az eljárás ideje alatt ...

csebi
16 euró igenis lófasz - nem gondoltam, hogy állni akarsz - szvsz kapsz belőle 1 pizzát meg hozzá 2 innivalót annyiért, vagy akár 2 mozijegy. Tekintve, hogy Németországban 800 euró a létminimum, annyit igyekszik az állam mindenkinek odalökni (most a táborokban lévőket hagyjuk ebből ki, ők úgysem azért mennek, hogy csápoljanak Götzének), kimondható, hogy 16 euró az nem egy nagy valami. Legjobb barátom a mercinél 3000 felett visz haza havonta Berlinben és ennek az összegnek (mármint a 16 eurós állónak) a tízszeresét hagyja ott 2 hetente nagybevásárláskor. (családapaként) Ti meg ennek a feléért jártok be itt, egy olyan szintű helyre, ami Németországban is jó lenne.
Az, meg amit a szurkolókról írsz, hogy most már le vagytok szarva. Mégis mit vártatok? Komolyan azt hittétek, hogy ez egy szavahihető brigád? Kubatov, meg környékén lévő fideszes slepp? Hogy majd itt honorálva lesz a 2006-s balhé, meg a HaHás 50 kilós gyerekek elhurcolása (nem azt mondom, hogy te voltál konkrétan), játékosok idecsalogatása? Hogy ez a rendszer ismer hálát? Vagy sok a jegy ára a magyar átlagbérhez (amiben Csányitól kezdve benne van az utolsó közmunkás) - 511 euró - számítva? Igen sok, de nagyon sokan, nagyon kulturáltan elmondtuk annak idején ellenérvként ezt, hogy bizony drágább lesz akkor a meccsre járás, nem fogja futni rá mindenkinek ilyen bérek mellett. Nem érdekelt senkit sem. Most, hogy már megvannak a stadionok, akkor meg fizessétek ki a jegyárakat - ami mondom, tényleg itt sok - vagy marad tényleg - nem leszólva - az, hogy tv-ben nézitek.

több mint 10 éve
Őszíntén szólva ezt a dicshimnuszt már túlzásnak érzem. Igen Mariskának ha jó napja volt szépen tudott rombolni az ellenfél védősorában, és 1az1-ben majdnem mindenkin át tudott menni. Ami nagyon nagy erénye, hogy 90 percen át rohangál eszeveszett módon (50 kiló körül lehet, fújta a szél is 😀 ) és a sebessége is nagyon rendben van.
DE
Okos játékosnak nevezni nagyon barokkos túlzás. Hányszor átkoztam a buta fejét, hogy hiába cselez le 1 embert utána direkt belevezeti 2 másikba, meg juszt is a rossz irányba megy a labdával. Meg amikor ugyan azt a mozdulatsort nyomatja tizedszerre is (kifele viszi majd beadás címszóval belerúgja a legközelebbi védőbe), bármiféle változtatás nélkül, hát kaparja az ember a falat tőle. Ráadásul csak egylábas, ami a pálya közepén néha problémát jelenthet.

Ettől független klasszis játékos, ha jó rendszerben és helyen használják. Az MU-nak úgy kell mint egy falat kenyér, de szerintem a Mata, Rooney, RvP hármas túl lassú hozzá. Egyedül kevés lesz a szélen, mert lekettőzik, viszont Cuadradóval a túloldalon viszont penge kis széljátékot hozhatnának össze, és fényévekkel javulhatna a United lepkefing kaliberű játéka.
Az MU kényszerhelyzetben van, ezért csak jóval áron felül tud játékost venni, főleg a BL nélkül. A mai elszabaduló árak mellett Di Maria 75-80 milliója szerintem reális (Realból jön, BL győztes, VB-döntő, jó forma tavaly), nagyon jó lehet az MU-ban, de ahhoz azért még nagyot kell túrbózni a kereten, hogy tükörsimán meglegyen a BL indulás az év végén....

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
Keserves a szezon eleje ezt mondjuk én sejtettem, csak ugye a felkészülési meccsek teljesen értéketlen sikerei elvakították a dolgokat, most meg jött a pofára esés.tüsi91
Csak én éreztem a zavarban az erőt, amikor megláttam a Sunderland ellen (is) kezdő védő hármas névsorát? Blackett, Smalling, Jones. Öö...
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
Azt figyeltem meg, hogy aki jár meccsre, annak nem tetszik a kártya, a vénaszkenner, aki viszont nem jár, az helyesli. Ennek mi az oka?Szokol
ez elég érdekes megfigyelés, mivel akiknek van kártyájuk, azok mennek a meccsekre, akiknek meg nincs, azok nembaggio
Tényleg? Én meg azt hittem, hogy az Albert-stadion kivételével szeptember 15-ig ki lehet menni bármelyik meccsre kártya nélkül is. Ráadásul bérlettel ki lehet menni továbbra is a szezonban a jelzett időpont után is. Nyugalom, már csak fél hónapig kell rettegned a magyar stadionokban, kitartás!Szokol
Én nem rettegek, mert rohadtul nem érdekel a magyar labdarúgás, csak annak a hatásai a saját életemre. Ha épp úgy alakul, mint holnap, simán kimegyek a fradi vagy válogatott meccsre kártyával vagy kártya nélkül, a szabályozások és a jegyárak ismeretében. Amennyiben nagyon fikázni akarok valakit, akkor a fifára és az uefára szorítkozom abban a tudatban, hogy az mlsz az ő előírásaikat tartja be a szurkolók vegzálásával.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Azt figyeltem meg, hogy aki jár meccsre, annak nem tetszik a kártya, a vénaszkenner, aki viszont nem jár, az helyesli. Ennek mi az oka?Szokol
ez elég érdekes megfigyelés, mivel akiknek van kártyájuk, azok mennek a meccsekre, akiknek meg nincs, azok nembaggio
Tényleg? Én meg azt hittem, hogy az Albert-stadion kivételével szeptember 15-ig ki lehet menni bármelyik meccsre kártya nélkül is. Ráadásul bérlettel ki lehet menni továbbra is a szezonban a jelzett időpont után is. Nyugalom, már csak fél hónapig kell rettegned a magyar stadionokban, kitartás!