Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Jo, Siger buta ehhez a jatekhoz. A szogletnel is mit csinalt... Esz nelkul futkarozik, kicsit Kleinheislerre ut.Nem véletlenül töltötte a 20-as évei nagy részét az nb2-ben
Stez
több mint 6 éve
Jo, Siger buta ehhez a jatekhoz. A szogletnel is mit csinalt... Esz nelkul futkarozik, kicsit Kleinheislerre ut.
több mint 6 éve
Nem ertem Siger poziciojat. Jo 20 meterrel elorebb kolbaszol nem egyszer, mint kellene, aztan kesve er vissza. Es akkor csodalkozunk, hogy 60 perc utan elfaradunk. Vagy Rebrov mond hulyeseget neki, vagy idiotan helyezkedik a gyerek.
több mint 6 éve
Szerintem az a gyalázat, hogy Böde eltakarításával még gyengült is ezen a poszton a fradi, hihetetlen kiket hoztak a helyéreEz is mekkora siker lenne ahhoz képest, amilyen eredményre egyébként egy CSZKA ellen logikusan lehet számítani idegenben
Szalonremi ez a meccs amúgy
r.baggio
több mint 6 éve
Muller elerheto lesz, a Bayernnel ugy is megy a hiszti.Szerintem az a gyalázat, hogy Böde eltakarításával még gyengült is ezen a poszton a fradi, hihetetlen kiket hoztak a helyéreAzt hallottam telen jon csatar mert Rebrov belatta, hogy Signevich golkeptelen. Boli amugymeg szelrol sokkal veszelyesebb.
r.baggio
Kenny
több mint 6 éve
Szerintem az a gyalázat, hogy Böde eltakarításával még gyengült is ezen a poszton a fradi, hihetetlen kiket hoztak a helyéreAzt hallottam telen jon csatar mert Rebrov belatta, hogy Signevich golkeptelen. Boli amugymeg szelrol sokkal veszelyesebb.
r.baggio
több mint 6 éve
Tokmagnak iden eleg Szalahos helyzetkihasznalasa van. A mennyeiben ez elmegy, de itt az egy zicceret be kellett volna rugnia.
több mint 6 éve
Szerintem az a gyalázat, hogy Böde eltakarításával még gyengült is ezen a poszton a fradi, hihetetlen kiket hoztak a helyéreSzalonremi ez a meccs amúgy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
A labdabirtoklásra és a passzokra, mint idejétmúlt statokra azért kíváncsi leszekSok keves. De en siman kinezek egy 0-0t a meccsbol, de nem a jo Fradi vedekezes miatt.
Gergőbácsi
több mint 6 éve
A labdabirtoklásra és a passzokra, mint idejétmúlt statokra azért kíváncsi leszek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Streamet tud dobni valaki?www.soccerstreams100.com/cska-moscow-vs-ferencvarosi-tc-match-preview/
Vrij6
Az angolon nezem, az megy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Streamet tud dobni valaki?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Szegény Conor, szép esti programot talált. 😂
több mint 6 éve
Mentálisan teljesen szét van esve ez a barca..Beszarok de élvezetes focit nyom a Slavia, kár hogy erre nem adnak pontot..Ez az utolsó 10perc, ahogy benyomtak minket a kapuhoz.
O1G
Amúgymeg ValverdeOUT!
Kenny
több mint 6 éve
Beszarok de élvezetes focit nyom a Slavia, kár hogy erre nem adnak pontot..Ez az utolsó 10perc, ahogy benyomtak minket a kapuhoz.
O1G
Amúgymeg ValverdeOUT!
több mint 6 éve
Beszarok de élvezetes focit nyom a Slavia, kár hogy erre nem adnak pontot..
több mint 6 éve
Meglepődnék.Ez a Haaland gyerek hihetetlen, kiváncsi vagyok hol fog kikötni nyáron.Lipcsében
Kenny
slowmotion
több mint 6 éve
Ez a Haaland gyerek hihetetlen, kiváncsi vagyok hol fog kikötni nyáron.Lipcsében
Kenny
több mint 6 éve
Ez a Haaland gyerek hihetetlen, kiváncsi vagyok hol fog kikötni nyáron.
több mint 6 éve
nem hiszem h ezt a meccset kapott gól nélkül lehozzuknemtom mi a pöcs van, de h gond az biztos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Brutál tetszik ez a Slavia, az Inter ellen is figyeltem őket. Szomorú, hogy erre a szintre se fog sosem eljutni csapatunk...
több mint 6 éve
wtf, épp discordon írtam erre bam OXL gólez ilyen 7-8 gólos győzelem lesz.
Negritis