Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
valaki tavaly bölcsen megjegyezte, hogy annak idején Fergusonnal sem szaladt annyira a szekér az elején, csak az az óriási különbség, hogy ezt a modern fociban nem tolerálják.berger90
igazából Fergienek az 1990-es szezon hozta meg az első sikereket, és ugye 1986-ban került Manchesterbe. Viszont azt is be kell látni, hogy az utóbbi 3-4 év játékospolitikájának a fekete levét azt most issza meg a csapat és ebbe vastagon benne van Fergie keze is.... ez az én véleményem. Az is biztos, hogy 1 év nem elég ahhoz hogy visszabillenjen a mérleg nyelve,LVG-nek nagy takarítást kell végezni ezt 1 szezon alatt nem tudja megtenni, mert akkor játékos se igen maradna a keretben 😀
meg kell szabadulni Fletchertől,Valenciától,Cleverlytől,Youngtól,Andersontól,Nani már félig meddig sikerült mondjuk,Hernandes is egyre inkább csak leírja magát főleg a tegnapi produkciója után. Ennyi embert egy szezon alatt nem lehet lecserélni sajnos, és hát ebből a keretből kell kikavarni valami eredményt, a reális célkitűzés a 4. közé kerülés a PL-ben.
de akkor is hajrá Manchester! 😊manuszka86
Hát DiMariaval és ha jön még Vidal is a középpálya jó időre megoldódott.
Viszont a védelem szerintem katasztrófa, fiatal csikók ide vagy oda.
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
valaki tavaly bölcsen megjegyezte, hogy annak idején Fergusonnal sem szaladt annyira a szekér az elején, csak az az óriási különbség, hogy ezt a modern fociban nem tolerálják.berger90
igazából Fergienek az 1990-es szezon hozta meg az első sikereket, és ugye 1986-ban került Manchesterbe. Viszont azt is be kell látni, hogy az utóbbi 3-4 év játékospolitikájának a fekete levét azt most issza meg a csapat és ebbe vastagon benne van Fergie keze is.... ez az én véleményem. Az is biztos, hogy 1 év nem elég ahhoz hogy visszabillenjen a mérleg nyelve,LVG-nek nagy takarítást kell végezni ezt 1 szezon alatt nem tudja megtenni, mert akkor játékos se igen maradna a keretben 😀
meg kell szabadulni Fletchertől,Valenciától,Cleverlytől,Youngtól,Andersontól,Nani már félig meddig sikerült mondjuk,Hernandes is egyre inkább csak leírja magát főleg a tegnapi produkciója után. Ennyi embert egy szezon alatt nem lehet lecserélni sajnos, és hát ebből a keretből kell kikavarni valami eredményt, a reális célkitűzés a 4. közé kerülés a PL-ben.
de akkor is hajrá Manchester! 😊

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Perez szerintem óriási figura, akit akar, bárkit ide tud hozni.
Emlékezzünk vissza anno Calderon hány névvel dobálózott, aztán hány igazi nagy nevet hozott ide. Egyet sem. CR-t 2-3 éven keresztül pofázta hogy idehozza, majd jött Perez és egyből megtette amit a másik nem tudott. Perez legtöbbször azt az embert hozza ide akit a szurkolók akarnak, aztán ha egyik-másik csődöt mond többnyire ő a hibás 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
hogy szétpakolják a mu-t te jó isten 😀Kenny
hát tavaly se volt felemelő érzés Mu szurkolónak lenni, de eddig ez az idei teljesítmény viszi a prímet nagyon magasan...... 😕
Szóljon már valaki ezeknek a vak egereknek, hogy igazoljanak védőt, mert mindenki szétpakolja őket....
De talán a sok divatdrukker lemorzsolódik legalább 😀manuszka86
Jó lenne.
Túl hosszú volt Ferguson sikerkorszaka, s az abba beleszületett IQ betyárok nem tudják elfogadni, hogy netán 2-3, ne adj Isten több évig szopón lesz a klub. Egy csapatot felépíteni 2 év, én továbbra is tartom magam ehhez. Idén, (bár utálom a BL-t, s azt, hogy az FA kupa magasról le van szarva miatta) ha nehezen is be kellene a 4-be vergődni.tüsi91
valaki tavaly bölcsen megjegyezte, hogy annak idején Fergusonnal sem szaladt annyira a szekér az elején, csak az az óriási különbség, hogy ezt a modern fociban nem tolerálják.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
hát tavaly se volt felemelő érzés Mu szurkolónak lenni, de eddig ez az idei teljesítmény viszi a prímet nagyon magasan...... 😕
Szóljon már valaki ezeknek a vak egereknek, hogy igazoljanak védőt, mert mindenki szétpakolja őket....
De talán a sok divatdrukker lemorzsolódik legalább 😀manuszka86
Jó lenne.
Túl hosszú volt Ferguson sikerkorszaka, s az abba beleszületett IQ betyárok nem tudják elfogadni, hogy netán 2-3, ne adj Isten több évig szopón lesz a klub. Egy csapatot felépíteni 2 év, én továbbra is tartom magam ehhez. Idén, (bár utálom a BL-t, s azt, hogy az FA kupa magasról le van szarva miatta) ha nehezen is be kellene a 4-be vergődni.
több mint 10 éve
Az ilyen dolgok miatt nem fogok tudni Perezzel megbarátkozni soha, vegyen akárhány sztárt, nyerjünk akárhány címet.Toca
szóval utálod, mint a fradisták Kubatovot?slowmotion
Írtam ilyet?Toca
ja bocs, én azt hittem, hogy minden Real-drukker utálja Perezt pl az olyanok miatt, mint amikor elhajtották Rault a háztól...slowmotion
Figyelj Perez egy rohadt megosztó személyiség. Vannak hülye húzásai Makalele eladása, DiMariska eladása, Raul elüldözése (bár ez is érdekes dolog, Raulnak nem nagyon lett volna helye akármekkora ikon, szerintem jobban járt, hogy máshol kezdő volt minthogy itt padozik de ez egy másik kérdés), vagy hogy beleszeret mindig egy névbe és nem érdekli, hogy felesleges vagy éppen nem illik a keretbe ő megszerzi és ezzel sokszor megbontja a csapatot. Emiatt nem szeretjük.
Viszont nyertünk vele 5 bajnokságot (+2-t ahol nem ő volt 2 évig az elnök de azért benne volt a keze),3 kupát, 2(3) spanyol szuperkupát, 4 BL-t ,2 Európai szuperkupát, 1 Klub vb-t , előtte azért már rég nem volt ilyen magasan a Real.
Mondjuk van egy adag adósághalom, ami érdekes kérdéseket vesz fel, de kétlem hogy csődöt kell jelentsen a Real. Világ legértékesebb klubja. Közel mindenki azért akar itt játszani. Ezért viszont mindenképpen meg kell süvegelni a teljesítményét hülyeségeivel együtt.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
Az ilyen dolgok miatt nem fogok tudni Perezzel megbarátkozni soha, vegyen akárhány sztárt, nyerjünk akárhány címet.Toca
Írtam ilyet?Toca
ja bocs, én azt hittem, hogy minden Real-drukker utálja Perezt pl az olyanok miatt, mint amikor elhajtották Rault a háztól...
több mint 10 éve
Írtam ilyet?
több mint 10 éve
szóval utálod, mint a fradisták Kubatovot?
több mint 10 éve
Ígérem utolsó hszem DiMariska témában. 😀
„Véget ért a Real Madridnál eltöltött időszakom, nehéz pár sorba összefoglalni, mit érzek. Megtiszteltetés volt a a Real mezét viselni, büszke vagyok rá, hogy megtehettem, és ilyen társakkal játszhattam együtt. Sajnos mennem kell, de szeretném leszögezni, hogy nem én akartam ezt a váltást. Fejlődni akartam – írta a kedden a Manchester Unitedhoz szerződő Di María. – Miután megnyertük a Bajnokok Ligáját, azzal a reménnyel mentem el a világbajnokságra, hogy a klub vezetősége meghálálja, amit tettem, de ez a várt gesztus sohasem érkezett el. Sportszerű elbánást kértem, de sok hazugságot hallottam, valaki talán nem szeret engem itt. Semmi köze ennek a pénzhez. Remélem, a Manchester Unitednál megkapom, amit itt nem."

Az ilyen dolgok miatt nem fogok tudni Perezzel megbarátkozni soha, vegyen akárhány sztárt, nyerjünk akárhány címet.
több mint 10 éve
ez a Benatia 26 millióért mire képes? Jó játékos?Amadeus91
nagyon, és védő létére fiatal... kellett mint a vénaszkenner Kubatovnakcsebi
Azért ezen a szóhasználaton besírtam XD. Nincs rossz korban, de azért 27 évvel fiatalnak se mondanám 😀
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 963 — Lucas Scott
nagyon, és védő létére fiatal... kellett mint a vénaszkenner Kubatovnak

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Király Gabi a Fulhamben! Akkor Bengals drukkerből most Jaguars szimpatizáns lesz? 😀iktriad
megbeszél egy Dalton-Bortles trédet az öreggel 😀😀😀berger90
AJ Greent és Eifertet Alkeszért + Shortsért és Marcedesért. 😀😀
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 222
Mikor azt írtam, hogy igen is előrelépés az, hogy egy magyar csapat nem, hogy nem lett könnyedén kiejtve a BL 3. körében, hanem gyakorlatilag saját maga hibájának köszönhetően bukott el az utolsó percekben, akkor le lettem hülyézve, mert hát ez a BATE egy szar csapat illett volna továbbjutni. Nos én nem tudom, lehet szarabb csapat, mint a DVSC, de ha ez így van akkor megnyugodtam ez a Loki erős csapat, csak nem volt szerencséje. 😉 És ha ez így van (márpedig ugye az eredmény ezt támasztja alá), akkor nem vállaltam nagyot azzal, hogy a Vidi jövőre minimum EL csoportkörbe jut, mert a Vidi meg erősebb az idei Debrecennél. 😀
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Király Gabi a Fulhamben! Akkor Bengals drukkerből most Jaguars szimpatizáns lesz? 😀iktriad
megbeszél egy Dalton-Bortles trédet az öreggel 😀😀😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Király Gabi a Fulhamben! Akkor Bengals drukkerből most Jaguars szimpatizáns lesz? 😀
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 194
azért a Maribor-nak big respect...ozibozi
annyira, de annyira néztem, hogy mondom brahiból megtenném őket, csak gondoltam a Szeltik annyira mákker brigád, hogy valahogy rajtuk is túljutnak.
hát nem.

a Celtic nagyon megszívta, hogy Lennon lelépett...slowmotion
mekkora lenne, ha most összesorsolnák őket a lengyelekkel...
több mint 10 éve
ez a béna BATE meg megy a csoportkörbe, lolz... maribor nice, MU meg miafasz? 😀 értem én hogy csak a cserék játszottak, de akkor is C'MON MAN!Dexxter Tailor
azért simán pénzt tennék rá, hogy a 'béna' Bate megint nem pont nélkül fog végezni, sorsolástól függetlenül...
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
De talán a sok divatdrukker lemorzsolódik legalább 😀

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez a béna BATE meg megy a csoportkörbe, lolz... maribor nice, MU meg miafasz? 😀 értem én hogy csak a cserék játszottak, de akkor is C'MON MAN!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
hogy szétpakolják a mu-t te jó isten 😀

több mint 10 éve
azért a Maribor-nak big respect...ozibozi
annyira, de annyira néztem, hogy mondom brahiból megtenném őket, csak gondoltam a Szeltik annyira mákker brigád, hogy valahogy rajtuk is túljutnak.
hát nem.

a Celtic nagyon megszívta, hogy Lennon lelépett...
több mint 10 éve
azért a Maribor-nak big respect...
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Fél világ akarta,sokat elmond.Seria A legjobb védője volt szerintem.Boateng tökéletes párja lesz.

több mint 10 éve
26 millióért én pl sokmindenre képes lennék, csak focizni nem tudok.
ő meg még azt is... 😉