Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Vezet a Sheffield, szogletbol. tipikus.Ennyi. Mar a tamadas se megyen. Hiaba allt be Lacazette.
ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Sennheiser nem játszódik a bárdok ellen. 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Vezet a Sheffield, szogletbol. tipikus.A Spíleren eredeti kommentárral megy a Sheffield - Arsenal meccssajnos már nem 😕
Kampman
alatriste

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Volt-e már valami hír hogy az MLSZ mennyi millió euróra büntizi meg a Fradit pyro/tüzijáték használata miatt?A büntetési tételek már egy ideje nem nyilvánosak.
Coolearie
(amúgy kedden, vagy csütörtökön lesz a pogácsa-gyűlés)

több mint 6 éve
A Spíleren eredeti kommentárral megy a Sheffield - Arsenal meccssajnos már nem 😕
Kampman

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Volt-e már valami hír hogy az MLSZ mennyi millió euróra büntizi meg a Fradit pyro/tüzijáték használata miatt?
több mint 6 éve
Szegény Várhidi... múlthéten levontak az Ózdtól 6 pontot, így tök utolsók két ponttal (11M/0/8/3)Gondolom a hazai öltözőben a hely sajátosságai miatt nem igen lehet mágnestáblával és fémkorongokkal taktikát szemléltetni... 😊
Kiváncsi vagyok meddig bírja.
😀
O1G
több mint 6 éve
Szegény Várhidi... múlthéten levontak az Ózdtól 6 pontot, így tök utolsók két ponttal (11M/0/8/3)Megverte az olaszokat,nem érted!!!!!
😀
O1G
több mint 6 éve
Szegény Várhidi... múlthéten levontak az Ózdtól 6 pontot, így tök utolsók két ponttal (11M/0/8/3)A mai, zömében külföldiekkel felálló Füzesgyarmat elleni 3-0-át követő nyilatkozata szerint semmi baj nincs: "Gratulálok a csapatomnak magyar játékosok ellen hét forduló óta még mindig veretlenek vagyunk. Hajrá magyar fiatalok!"
😀
O1G
A magyar edzői kar megtisztulása ezeknek az embereknek a kihalásával fog elkezdődni. Ha egyáltalán el fog...
több mint 6 éve
Szegény Várhidi... múlthéten levontak az Ózdtól 6 pontot, így tök utolsók két ponttal (11M/0/8/3)Kiváncsi vagyok meddig bírja.
😀
több mint 6 éve
íííí Radjának megint "lecsúszott" 😀 😀 . Szerintem meglőtte az év gólját olaszba'.ez az ember genetikailag alkalmatlan kis gólok szerzésére... 😊
twitter.com/oeste/status/1185912561906192384MarioAna
pici erőt vihetett volna bele, meg azért helyezhette is volna jobban 😀
Borbinho
több mint 6 éve
inkább Bbristolban sérült le, itt meg nem egészségesen játszatták tök feleslegesen
több mint 6 éve
kicsit a semmiből sikerült egyenlíteni, de sikerült
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
lol
több mint 6 éve
Nagy Ádámmal mivan? Él még?Megsérült a válogatottnál, aztán Rossi összeugatott a Bristol edzőjével, azóta partvonalon kívül van.
O1G
több mint 6 éve
meg itt van ez a fogalmatlan gyerek, aki a fotelből benyögi, hogy "ez kontaktsport".no igen, ha valaki játszott már életében focit, akkor pontosan tudja, mennyire fáj az, ha térdenrúgnak, és mennyire tud a labdára fókuszálni az, aki kapja.
több mint 6 éve
Hol játszák a meccset, Varchesterben?Mané gólját nem szabadott megadni, ez tiszta. a VAR egyébként nem bírálja felül a bíró döntését, ha nem a les/nemles, vagy a kéz/nemkezet kell megítélni.
Vagy csak a világoskék sejk lépett egyet, mert nyílik az olló...
Stoki
sajnos a rendszer akarva vagy akaratlanul hackelhető, mert kurva nagy biztonsági rés van rajta, és most éppen bejutott rajta egy komolyabb vírus. ez van.
amit nem lehet abszolúte megérteni, az Ratkinson, ha szar a bíró, akkor legyen szar, de következetes, ez az NFL-ben is igaz.
több mint 6 éve
Ez a perreira gyerek hogy került PL közelbe?Úgy hogy ennyire üres a Manchesteri középpálya 😀 😀
MarioAna
több mint 6 éve
Hol játszák a meccset, Varchesterben?Vagy csak a világoskék sejk lépett egyet, mert nyílik az olló...
több mint 6 éve
Jó meccs, bíráskodás az gyenge...viszont a Pooltól többet vártam v. MU jobban összekapta magát. Mondjuk még sok van hátra
több mint 6 éve
Atkinson united szurkoló...
több mint 6 éve
Legközelebb az ennyire egyértelmű rúgás miatt is fújjátok vissza a gólt. Lécci, köszi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Minden fiszfaszt lefúj ez a barom, nyilván a tiszta szabálytalanságot azt pont nem, és nyilván abból lesz a gól. 12 ember ellen kurva nehéz.
több mint 6 éve
Atkinson egyoldalúan érdekes felfogásban vezeti a meccset.nem mintha meglepő lenne
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!