NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
nem vagy köteles fizetni, tök egyszerű a képlet, nem mész ki. Majd megnézed tv-ben. Egyébként, ha már felhoztad a megfizethető jegyárakat és Reust, megnéztem gyors, a Freiburg elleni csörtére 30 euró (18 éves kor alatt 21,50, fogyatékosoknak 15) a legolcsóbb ülőjegy, összehasonlításképpen itt a fradi-nyíregyre már be lehetett menni 8 euróért. (ami lófasz, egy kisebb étkezés a mekiben, vagy 2 doboz cigi,4 akciós koktél a Dohány utcában) btw, ahhoz képest, hogy micsoda vityillót rittyentettek ide közpénzből (tudom Sobri..), egész tűrhetőek a jegyárak.eddig nem beszéltél a fenntartásról!!!!!karbantartás, villanyszámla stb... bullshit érvelés felhozni, hogy olcsóbb legyen a jegyár, csak mert Messi helyett Ugrai kergeti a labdát.Amadeus91ha birkákat hajtasz rá ki, akkor is annyiba fog kerülni a létesítmény fenntartása.Amadeus91(Ha birkák fognak focizni, akkor igen, de ha pl. legelnek, akkor nem.)Atari
amúgy birkáknak minek villany, tudnak azok sötétben is legelni, és a legelőn sincsen akkora fenntartási költség - már ha van egyáltalán- szóval ez a bull shit érvelés ... szokásos demagógia, nagyon jó tanonc lettél ebben 😀
nem csak azért legyen olcsóbb a jegyár, mert nem Messi van itt. (bár nem tudom ki írt itt Messit...) én szándékosan írtam Reust meg Zlatant, amelyik két bajnokságban a leginkább megfizethetők a jegyárak, és eleve úgy állítják össze, hogy minél többen legyenek a stadionban, és erre is figyelnek ...
amúgy hosszasan lehetne még erről vitatkozni, de úgysem érted a lényeget. szolgáltatásért fizetek, és ha a szolgáltatás egy jelentős része nem nyugat-európai, akkor ne várják már el, hogy én mindenképpen kifizessem a nyugat-európai árat, márpedig ha jól gondolom Ugrai nem képviseli a nyugat-európai színvonalt a fociban ... (én kifizettem a bérletet, nem ezzel van a baj, de attól még soknak tartom)csebi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
eddig nem beszéltél a fenntartásról!!!!!karbantartás, villanyszámla stb... bullshit érvelés felhozni, hogy olcsóbb legyen a jegyár, csak mert Messi helyett Ugrai kergeti a labdát.Amadeus91ha birkákat hajtasz rá ki, akkor is annyiba fog kerülni a létesítmény fenntartása.Amadeus91(Ha birkák fognak focizni, akkor igen, de ha pl. legelnek, akkor nem.)Atari
amúgy birkáknak minek villany, tudnak azok sötétben is legelni, és a legelőn sincsen akkora fenntartási költség - már ha van egyáltalán- szóval ez a bull shit érvelés ... szokásos demagógia, nagyon jó tanonc lettél ebben 😀
nem csak azért legyen olcsóbb a jegyár, mert nem Messi van itt. (bár nem tudom ki írt itt Messit...) én szándékosan írtam Reust meg Zlatant, amelyik két bajnokságban a leginkább megfizethetők a jegyárak, és eleve úgy állítják össze, hogy minél többen legyenek a stadionban, és erre is figyelnek ...
amúgy hosszasan lehetne még erről vitatkozni, de úgysem érted a lényeget. szolgáltatásért fizetek, és ha a szolgáltatás egy jelentős része nem nyugat-európai, akkor ne várják már el, hogy én mindenképpen kifizessem a nyugat-európai árat, márpedig ha jól gondolom Ugrai nem képviseli a nyugat-európai színvonalt a fociban ... (én kifizettem a bérletet, nem ezzel van a baj, de attól még soknak tartom)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Balo-->PoolFél évig nagy király lesz, utána megint elborul majd az ag... valami elborul 😀
balhés helyett balhés 😀
Mellesleg ha kihozza magából amit valóban tud akkor nagy király lehet.Kenny
több mint 10 éve
Balo-->Poolbalhés helyett balhés 😀
Mellesleg ha kihozza magából amit valóban tud akkor nagy király lehet.
több mint 10 éve
Ez elég morbid.www.transfermarkt.co.uk/albert-ebosse-bodjongo-dagger-/marktwertverlauf/spieler/180862#subnavi
több mint 10 éve
egyszerűen nem hiszem el, hogy lehet ennyire egybitesen gondolkodni, de akkor elmagyarázom, hogy jobban érthető legyen: ha kimegyek az utcára és elüt egy autó, akkor egyértelmű, hogy ki a felelős, vagy én vagy az autós. Repülőgép-balesetnél a légitársaság, amellyel utaztam. Ha a stadionon belül görögtűzzel felgyújtanak, szerinted kit vesznek elő? Azonnal jelentkezni fog az elkövető, ahogy azt a most kővel fejbe dobott és megölt focistánál tették Algériában? Dehogyis, simán a rendező klub reszortja ez, rajtuk verik el a balhét és én is őket perelhetem be, míg az illetékes rendező akár börtönbe is kerülhet miatta. Kezded már kapiskálni, hogy miért próbálják ezt (is) kiszorítani a stadionokból olyan országokban, ahol számít is valamit az állampolgárok (jelen esetben fizető nézők) testi épsége?ha tényleg ennyire parázol, akkor ne menj ki az utcára... az élet bármelyik területén "bajod eshet"voltál már ilyen szektorban? a görög tűztől semmi bajod nem leszZERO_Lsemmi bajom, aha xD biztos csak viccből használták évszázadokig a bizánciak fegyverként
ez meg pl. egy mai hír: www.telegraph.co.uk/sport/rugbyunion/international/newzealand/11054708/New-Zealand-Rugby-bans-fireworks-after-accident.html
mondjuk egy piromániásnak tényleg nehéz megmagyarázni, hogy a tűz nem játék...
az FA-nek egy külön oldala is van erre: www.facepyrofacts.co.uk/baggio
alapból ne menjünk (zsúfolt) foci meccsre/rendezvényekre, mert egy tömegpánik esetén nagy az esélye hogy ott hagyjuk a fogunkat.. megtörtént már nem egyszerZERO_L
Berlin Parade is addig volt, míg a szervezési hiányosságok miatt meg nem halt pár ember, Angliában is kellett hozzá nem egy tragédia, értelmesebb helyeken a megelőzés a cél, nem az utólag okoskodás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ha tényleg ennyire parázol, akkor ne menj ki az utcára... az élet bármelyik területén "bajod eshet"voltál már ilyen szektorban? a görög tűztől semmi bajod nem leszZERO_Lsemmi bajom, aha xD biztos csak viccből használták évszázadokig a bizánciak fegyverként
ez meg pl. egy mai hír: www.telegraph.co.uk/sport/rugbyunion/international/newzealand/11054708/New-Zealand-Rugby-bans-fireworks-after-accident.html
az FA-nek egy külön oldala is van erre: www.facepyrofacts.co.uk/baggio
alapból ne menjünk (zsúfolt) foci meccsre/rendezvényekre, mert egy tömegpánik esetén nagy az esélye hogy ott hagyjuk a fogunkat.. megtörtént már nem egyszer
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
voltál már ilyen szektorban? a görög tűztől semmi bajod nem leszZERO_Lsemmi bajom, aha xD biztos csak viccből használták évszázadokig a bizánciak fegyverként
az FA-nek egy külön oldala is van erre: www.facepyrofacts.co.uk/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Majdnem akkora a merítési rátád mint az MTK szurkolós példánál volt 😀Ha lenne fiam csak egyszer vinném ki én őt,utánna ő akarna menni magától.kisfiadat azon kapu mögötti lelátó melyik pontjára ültetnéd oda?baggioés már megint itt, egy amfocis fórumon kell magyarázni, hogy tessék ezt a sportot követni, ha valaki hangulatos, de egyben kulturált szurkolást akar hallani...ez például miért nem lehet hangulatos de egyben kulturált szurkolás?
baggio
ZERO_L
Elég ha csak egyszer mész egy derbyre valamelyik kapu mögé,onnan nem akarsz eljönni soha.Tapasztalat.Kenny
több mint 10 éve
voltál már ilyen szektorban? a görög tűztől semmi bajod nem leszkisfiadat azon kapu mögötti lelátó melyik pontjára ültetnéd oda?baggioés már megint itt, egy amfocis fórumon kell magyarázni, hogy tessék ezt a sportot követni, ha valaki hangulatos, de egyben kulturált szurkolást akar hallani...ez például miért nem lehet hangulatos de egyben kulturált szurkolás?
baggio
ZERO_L
lehet kevered a füst bombával...
(amúgy meg sehova nem ültetném mert stadionba szurkolni megy az ember, azt meg nem lehet ülve csinálni 😉 )
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Aki egyszer megnéz egy NCAA meccset, nem érdekli utána többet az NFL. Tapasztalat.Hogy a nézettségi adatok mást mutatnak, nem értem, biztos sok a hülye és a vak, én ezt tapasztaltam, akkor az biztos így is van.
---
több mint 10 éve
Ha lenne fiam csak egyszer vinném ki én őt,utánna ő akarna menni magától.kisfiadat azon kapu mögötti lelátó melyik pontjára ültetnéd oda?baggioés már megint itt, egy amfocis fórumon kell magyarázni, hogy tessék ezt a sportot követni, ha valaki hangulatos, de egyben kulturált szurkolást akar hallani...ez például miért nem lehet hangulatos de egyben kulturált szurkolás?
baggio
ZERO_L
Elég ha csak egyszer mész egy derbyre valamelyik kapu mögé,onnan nem akarsz eljönni soha.Tapasztalat.
több mint 10 éve
kisfiadat azon kapu mögötti lelátó melyik pontjára ültetnéd oda?és már megint itt, egy amfocis fórumon kell magyarázni, hogy tessék ezt a sportot követni, ha valaki hangulatos, de egyben kulturált szurkolást akar hallani...ez például miért nem lehet hangulatos de egyben kulturált szurkolás?
baggio
ZERO_L
---
több mint 10 éve
és már megint itt, egy amfocis fórumon kell magyarázni, hogy tessék ezt a sportot követni, ha valaki hangulatos, de egyben kulturált szurkolást akar hallani...ez például miért nem lehet hangulatos de egyben kulturált szurkolás?
baggio
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
karbantartás, villanyszámla stb... bullshit érvelés felhozni, hogy olcsóbb legyen a jegyár, csak mert Messi helyett Ugrai kergeti a labdát.ha birkákat hajtasz rá ki, akkor is annyiba fog kerülni a létesítmény fenntartása.Amadeus91(Ha birkák fognak focizni, akkor igen, de ha pl. legelnek, akkor nem.)Atari
több mint 10 éve
ha birkákat hajtasz rá ki, akkor is annyiba fog kerülni a létesítmény fenntartása.Amadeus91(Ha birkák fognak focizni, akkor igen, de ha pl. legelnek, akkor nem.)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
ha birkákat hajtasz rá ki, akkor is annyiba fog kerülni a létesítmény fenntartása.és a foci is nyugat-európai is? látok én csapatkapitányként Reust rohangálni? vagy mondjuk Zlatant? azért hagyjuk már ezt a hasonlítgatást. addig amíg még közelében sem vagyunk, ne unjad a siránkozást ...csebiaz egyik a siránkozás, hogy nyugat-európai stadionba nyugati (se) jegyárak vannak, Amadeus91Ez nagyon nagy ferdítés szerintem, a fanatizmus ha párosulna egy kis ésszel és jóízléssel nagyon nem lenne velejárója. Érdekes például a Dortmund stadionját nem zárják be minden második nemzetközi meccs utánflzoliJó akkor úgymondom,hogy a fanatikusabb táborok velejárója.Szomorú leszel,de ma is volt cigányozás/zsidózás/lila szidás.Ez velejárója egy focimeccsnek,akinek nem tetszik az ne menjen.Kennyvelejárója? 😀
mi ménem cigányozunk, vagy szidjuk az MLSZ-t meccs közben? 😀 Elárulom, hogy ez nem a focimeccs, hanem az agyhalottság velejárója.
És ne azzal gyere hogy vagyunk 50-en mert 50 ember ugyanúgy tudna cigányozni mint 8.000eaglesmcnabb
Valóban nem való focipályára de ez van,el kell fogadni,kiölni úgysem lehet.Ha nem tetszik nem mész meccsre.Kenny
több mint 10 éve
és már megint itt, egy amfocis fórumon kell magyarázni, hogy tessék ezt a sportot követni, ha valaki hangulatos, de egyben kulturált szurkolást akar hallani...---
több mint 10 éve
és a foci is nyugat-európai is? látok én csapatkapitányként Reust rohangálni? vagy mondjuk Zlatant? azért hagyjuk már ezt a hasonlítgatást. addig amíg még közelében sem vagyunk, ne unjad a siránkozást ...az egyik a siránkozás, hogy nyugat-európai stadionba nyugati (se) jegyárak vannak, Amadeus91Ez nagyon nagy ferdítés szerintem, a fanatizmus ha párosulna egy kis ésszel és jóízléssel nagyon nem lenne velejárója. Érdekes például a Dortmund stadionját nem zárják be minden második nemzetközi meccs utánflzoliJó akkor úgymondom,hogy a fanatikusabb táborok velejárója.Szomorú leszel,de ma is volt cigányozás/zsidózás/lila szidás.Ez velejárója egy focimeccsnek,akinek nem tetszik az ne menjen.Kennyvelejárója? 😀
mi ménem cigányozunk, vagy szidjuk az MLSZ-t meccs közben? 😀 Elárulom, hogy ez nem a focimeccs, hanem az agyhalottság velejárója.
És ne azzal gyere hogy vagyunk 50-en mert 50 ember ugyanúgy tudna cigányozni mint 8.000eaglesmcnabb
Valóban nem való focipályára de ez van,el kell fogadni,kiölni úgysem lehet.Ha nem tetszik nem mész meccsre.Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Azért mert nekik van múltuk/jelenük azért mert egy győztes csapatot szívesebben megnéznek. Azért mert Pápán/Pakson rohadtul nincs ennek hagyománya. Bár te lehet azt hiszed azért oda mennek ki a legtöbben mert ott vérge cigányozást / kurva anyázást hallhatnak, de nekem erős a gyanúm hogy nem 😀ki mondta hogy azért mennek ki, inkább pont azt cáfolja ez a tény, hogy a "nem megyek ki mert csúnyán beszélnek" egy ócska kifogás...
Toca
a magyar fociban már csak a presztízs meccsekre járnak ki, az kb 2 (legjobb esetben 3) hazait jelent, amikor tisztességesen 7-8ezer emberrel v telt házzal meg lehet tölteni a stadiont, mert annyira béka segge alatt van a színvonal, hogy már csak ez az egy érték maradt meg, a hagyományok
Győrben min. van 7ezer szurkoló, de múltkor igen sokan kint maradtak a Fradi ellen szóval akár lenne 8-9 ezer is, Újpesten szintén minden meccsre meglehetne tölteni a stadiont, de még hozhatnám a rengeteg példát ezzel szemben ha kimennek 3ezeren, akkor azt már egy pozitívumunkén lehet elkönyvelni
ha ezt a min. 5ezer nézőt annyira zavarna az "anyázás", akkor a presztízs meccsre se menne ki, csak a többi meccsen nincs miért kimenni, max a foci minősége miatt, az meg sz*r, így inkább otthon marad
ez miért változna csak azért mert mostantól kevesebb zsidózás/cigányozás lehetne hallani
attól mert egyszeri alkalommal kimennek az átlag nézők az új stadionba, semmi nem viszi őket vissza, ha nincs minőségi futball, elmúlik a varázs és az érdeklődés is alábbhagy, ez van Győrben,Újpesten megfigyelhető már Debrecenben is, kérdés a Fradinál mikor jön elő
De az is hozzájárul, viszont az MLSZ-nek el kell indulnia azon az íven, hogy kirekessze a balhés elemeket, mert FIFA/UEFA is ezt tolja, meg hát azért nagyon szépek a füstölgős Horvát/Szerb rangadók, de azért én nem a balkánhoz szeretném ha hasonlítanánk.Tocamiért balkán az ha meggyújtanak pár görög tűzet, sztem meg erről kéne szólnia a szurkolásnak, hangulatot teremteni, (jó értelemben véve) robbanjon fel a stadion, ami ma zajlik az ehhez képest egércincogás
külön kéne ezt választani a székdobálástól és késelésektől, persze úgy nehéz ha a legtöbb embernek az ultrákról az jut az eszébe, hogy kopasz paraszt aki azért megy ki hogy verekedjen...
több mint 10 éve
Az MLSZ által kiszabott bünti-pénz mire fordítódik?korábbi játékosok megsegítésére, többek között ebből finanszírozták Törőcsik gyógykezelését is...
Annak kellene az utánpótlásba csorognia. Mindenki jól járna. Lehetne - mondjuk gyermeknapi - akciókat is szervezni a szurkolóknak, hogy asszongya "mondj igent a rasszizmusra".Atari
---
több mint 10 éve
Az MLSZ által kiszabott bünti-pénz mire fordítódik?Annak kellene az utánpótlásba csorognia. Mindenki jól járna. Lehetne - mondjuk gyermeknapi - akciókat is szervezni a szurkolóknak, hogy asszongya "mondj igent a rasszizmusra".
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Arra lennék kiváncsi ha ennyire zavarja a zembereket, a sok gyűlöletbeszéd és megbotránkoztató rigmusok, akkor miért a Fradi-Újpest és az ő vendég meccseiken vannak a legtöbben, ahol nyilván hatványozottan lehet hallani ezeketEgyszerű a válasz, mert szar a foci.
akkor nem zavar senkit?
vajon egy néző miért nem megy ki megnézni egy Paks/Pápa elleni hazait(bárhol az országban), de Újpest/Fradi esetleg DVSC ellenit meg igen? erre a kérdésre kéne a választ megkeresni
ZERO_L
Szar a Fradi meccsen is, az MTK-n is, a Pápán is.
Mivel a jelenlegi kormányzatnak fontos, hogy fejlődjön a foci, ezért van egy 20 éves terv, ami ezt a problémát hivatott orvosolni.
Ennek a tervnek az első lépései, a stadionok, a nézőtér megtisztítása, stb.
Gondolom ezt követi az utánpótlásprogram fejlesztése, és a többi szükséges dolog.
Lehet polemizálni, hogy ez e a jó sorrend, egy biztos, a döntnökök így gondolják, ergo így fog történni.
Tehát erre a kérdésre már nagyon nem kell keresgélni a választ.
30 éve ezzel a szöveggel áltatnak itt mindenkit, mégis milyen hosszútávú gondolkodásról beszélsz amikor már nem is tudom hány generáció nőtt fel úgy, hogy színvonalas magyar futballt nem láthattak?A szöveg valóban ugyanaz 30 éve ("lesz jobb magyar foci"), csak míg ez eddig sima bullshitelés volt, most (akár tetszik ez sokaknak, akár nem) valami elindult a stadionprogrammal. Ez képez egyfajta alapot. Vagyis 30 év óta először történik valami konkrétum, nem csak szófosás. Megintcsak nem tudható előre, hogy ez egy stabil, szép ház alapozása, vagy egy újabb gödörnyi beton a puszta közepén.
(de azért örülök hogy van aki még hisz a csodákban)
talán tenni kéne valamit a foci minőségének a javulásáért(UTÁNPÓTLÁS), attól nem lesz jobb foci, mert a stadionokban nem lehet majd hallani a zsidózástcigányozást (mert úgy is lesz), gondolom nem ez gátolja Devecserit és Guzmicsot, hogy elfogadható szinten focizzanakZERO_L
Egy biztos, ez az első lépése ennek a metodikának.
ha majd a negyedik után vagyunk, meg lehet ítélni, hogy helyes e az irány. Most meg vagy elhiszed, hogy az, vagy nem. Az, hogy igazad van, kb 15-20 év múlva fog kiderülni.
több mint 10 éve
csak szólok, hogy a statisztika nem azt mondja, hogy 50 emberről nem lehet következtetéseket levonni egy 5-10 ezres mintával kapcsolatban, csak azt, hogy esetleg kisebb eséllyel lesz reprezentatív. de attól még lehet az.Komolyan volt bárki, aki elhitte, hogy majd a nemtudomhány milliárdos stadionban is lehet majd zsidóznicigányozniAmadeus91Komolyan van aki azt hiszi hogy azért mert x milliárdért felépítettek egy stadiont, akkor majd hirtelen nem lesz zsidózáscigányozás?
mi ménem cigányozunk, vagy szidjuk az MLSZ-t meccs közben? 😀 Elárulom, hogy ez nem a focimeccs, hanem az agyhalottság velejárója.pontosan azért mert 50-en vagytok
statisztika, 50 ember túl kicsi minta hogy abból következtetéseket tudjunk levonni egy 5-10 ezres mintával szemben
fel kéne ébredni, hogy ez társadalmi probléma nem egy szűk (=futballszurkolók) körre korlátozódó problémaZERO_L
több mint 10 éve
De az is hozzájárul, viszont az MLSZ-nek el kell indulnia azon az íven, hogy kirekessze a balhés elemeket, mert FIFA/UEFA is ezt tolja, meg hát azért nagyon szépek a füstölgős Horvát/Szerb rangadók, de azért én nem a balkánhoz szeretném ha hasonlítanánk.és ezt követően is, pont addig, amíg a sok tahó szét nem trollkodta a meccseket szurkolásnak, zsidózásnak, cigányozásnak, álcázva, a saját elbaszott, proli életüket kompenzálandó.Sobri Jóskaakkor nem azért csökkent a nézőszám, mert egyre nézhetetlenebb sz*r lett a magyar klubfutball
Arra lennék kiváncsi ha ennyire zavarja a zembereket, a sok gyűlöletbeszéd és megbotránkoztató rigmusok, akkor miért a Fradi-Újpest és az ő vendég meccseiken vannak a legtöbben, ahol nyilván hatványozottan lehet hallani ezeket
akkor nem zavar senkit?
vajon egy néző miért nem megy ki megnézni egy Paks/Pápa elleni hazait(bárhol az országban), de Újpest/Fradi esetleg DVSC ellenit meg igen? erre a kérdésre kéne a választ megkeresni
És addigra élvezetes meccsek is lesznek, világsztár is, tán némi eredmény is.Sobri Jóskaés talán táncoló koboldokat is láthatunk a szivárvány lábánál...
30 éve ezzel a szöveggel áltatnak itt mindenkit, mégis milyen hosszútávú gondolkodásról beszélsz amikor már nem is tudom hány generáció nőtt fel úgy, hogy színvonalas magyar futballt nem láthattak?
(de azért örülök hogy van aki még hisz a csodákban)
talán tenni kéne valamit a foci minőségének a javulásáért(UTÁNPÓTLÁS), attól nem lesz jobb foci, mert a stadionokban nem lehet majd hallani a zsidózástcigányozást (mert úgy is lesz), gondolom nem ez gátolja Devecserit és Guzmicsot, hogy elfogadható szinten focizzanakZERO_L
Azért mert nekik van múltuk/jelenük azért mert egy győztes csapatot szívesebben megnéznek. Azért mert Pápán/Pakson rohadtul nincs ennek hagyománya. Bár te lehet azt hiszed azért oda mennek ki a legtöbben mert ott vérge cigányozást / kurva anyázást hallhatnak, de nekem erős a gyanúm hogy nem 😀
30 év alatt lekúrtak sokat, ettől még most elindítottak egy másik utat amit a stadionokra alapoznak. Szerintem ishülyeség, viszont ettől függetlenül ahogy Sobri mondja ez a befektetés nem azonnal hanem 5-10 év múlva fog kiderülni, hogy bejön-e?
Ahogy az utánpótlást is próbálják felhozni / megváltoztatni, de az se olyan lesz, hogy oké átszerveztük az utánpótlást holnap már jönnek ki a világsztárok...