NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
16
8
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
és ezt követően is, pont addig, amíg a sok tahó szét nem trollkodta a meccseket szurkolásnak, zsidózásnak, cigányozásnak, álcázva, a saját elbaszott, proli életüket kompenzálandó.Sobri Jóskaakkor nem azért csökkent a nézőszám, mert egyre nézhetetlenebb sz*r lett a magyar klubfutball
Arra lennék kiváncsi ha ennyire zavarja a zembereket, a sok gyűlöletbeszéd és megbotránkoztató rigmusok, akkor miért a Fradi-Újpest és az ő vendég meccseiken vannak a legtöbben, ahol nyilván hatványozottan lehet hallani ezeket
akkor nem zavar senkit?
vajon egy néző miért nem megy ki megnézni egy Paks/Pápa elleni hazait(bárhol az országban), de Újpest/Fradi esetleg DVSC ellenit meg igen? erre a kérdésre kéne a választ megkeresni
És addigra élvezetes meccsek is lesznek, világsztár is, tán némi eredmény is.Sobri Jóskaés talán táncoló koboldokat is láthatunk a szivárvány lábánál...
30 éve ezzel a szöveggel áltatnak itt mindenkit, mégis milyen hosszútávú gondolkodásról beszélsz amikor már nem is tudom hány generáció nőtt fel úgy, hogy színvonalas magyar futballt nem láthattak?
(de azért örülök hogy van aki még hisz a csodákban)
talán tenni kéne valamit a foci minőségének a javulásáért(UTÁNPÓTLÁS), attól nem lesz jobb foci, mert a stadionokban nem lehet majd hallani a zsidózástcigányozást (mert úgy is lesz), gondolom nem ez gátolja Devecserit és Guzmicsot, hogy elfogadható szinten focizzanak
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Pedig csak így lehet ezt csinálni, a szart ki kell lapátolni a stadionokból.Lehet pár évig nem lesz teltház az Üllői úton, és a sok fradiszív majd máshol dobog, sőt, lehet néhány meg is hasad bánatában, hogy a zöld vért nem meri mutatni a vénában, de szépen 1-2 évtized alatt kialakul egy réteg "divatszurkoló", aki elkezd járni rendszeresen, először a móka kedvéért, a haverok miatt, pár játékos miatt, aztán majd egyszercsak bennük is kinő a fradiszív, és viszik a gyerekeket, akik felnőve majd visszajárnak a stadionba.
Nem cigányozni, hanem meccset nézni.
És hogy honnan lehet ezt tudni, hogy így lesz?
Onnan, hogy így volt ez a 30-as, 40-es, 50-es, 60-as években, Toldiéknál, Dalnokiéknál, Albertéknél, és ezt követően is, pont addig, amíg a sok tahó szét nem trollkodta a meccseket szurkolásnak, zsidózásnak, cigányozásnak, álcázva, a saját elbaszott, proli életüket kompenzálandó.
És addigra élvezetes meccsek is lesznek, világsztár is, tán némi eredmény is.
Annyi a trükkje, hogy meg kell tanulni nem hónapokban, meg 1-2 évben gondolkodni, hanem évtizedekben. Tán most ennek látjuk az első lépéseit.
több mint 10 éve
Komolyan volt bárki, aki elhitte, hogy majd a nemtudomhány milliárdos stadionban is lehet majd zsidóznicigányozniAmadeus91Komolyan van aki azt hiszi hogy azért mert x milliárdért felépítettek egy stadiont, akkor majd hirtelen nem lesz zsidózáscigányozás?
mi ménem cigányozunk, vagy szidjuk az MLSZ-t meccs közben? 😀 Elárulom, hogy ez nem a focimeccs, hanem az agyhalottság velejárója.pontosan azért mert 50-en vagytok
És ne azzal gyere hogy vagyunk 50-en mert 50 ember ugyanúgy tudna cigányozni mint 8.000eaglesmcnabb
statisztika, 50 ember túl kicsi minta hogy abból következtetéseket tudjunk levonni egy 5-10 ezres mintával szemben
fel kéne ébredni, hogy ez társadalmi probléma nem egy szűk (=futballszurkolók) körre korlátozódó probléma
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
egy dolog jutott az eszembe.nem akarjak a szemelyes adatokat megadni stb..olyan vilagban elunk ahol egy szurkoloi kartyan mar nem mulik semmi.intenet,okostelefon,facebook,kamerak az utcan stb...
több mint 10 éve
ozibozi
17 197
nem vok 1 fradi ultra... sőőőt... de azért úgy megnéznék majd egy (október végi esős- szeles, vagy novemberi ónos esős) meccset 2-3 + fokban, mikor már elmúlt a csoda láz stb ,vége a nyári szünetnek, az anyukák a gyerekeikkel otthon a meleg szobában éppen a leckét írják, és nézik mikor a tv-ben bemutatják azt a pár ezer lézengőt a 20000-es stadionban az üres büfék fölött dideregve...😊
több mint 10 éve
Magyarázd már el légyszíves mi azon az üldözés, hogy a seggetek alá nyomtak egy ultra modern stadiont, amiért "csak" annyit kértek, hogy a pártoló tagok szurkolói kártyát váltsanak, és a meccsek előtt azonosítsák magukat a bejáratnál.Meccsek biztosítását védő "cégek" nem a legtisztább munkahelyek, akik nem szégyenlősek megtalálni az embert akármikor és "elbeszélgetni" vele. Én megértem, hogy sokan nem akarják azt, hogy ilyen arcok rendelkezzenek az adataikkal. Az meg vicc, hogy valahol 1000 néző sincs, mire fel így szurkolói kártya meg minden szarság? Butaság játszani a Nyugat-Európát odafenn, csak magának árt ezzel az egész mlsz.
Ennyire szégyellitek a képeteket, vagy mi a francnak kell annyira félni attól, ha a neveteket kell odarakni mellé? Ezt magyarázd el nekem légyszívesflzoli
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
érdekes is lenne, ha nekiállna az 50 ezres B-közép zsidóznicigányozni..... azt hiszem volt most pont egy pali aki élethosszig kitiltottak a stadionból emiatt, pont Dortmundban. Én ebben a fradi témában 2 dolgon akadok fenn, az egyik a siránkozás, hogy nyugat-európai stadionba nyugati (se) jegyárak vannak, a másik meg ez, hogy van azonosítás. Komolyan volt bárki, aki elhitte, hogy majd a nemtudomhány milliárdos stadionban is lehet majd zsidóznicigányozni, alkalomadtán szétverni, székeket törni, stb..?Ez nagyon nagy ferdítés szerintem, a fanatizmus ha párosulna egy kis ésszel és jóízléssel nagyon nem lenne velejárója. Érdekes például a Dortmund stadionját nem zárják be minden második nemzetközi meccs utánflzoliJó akkor úgymondom,hogy a fanatikusabb táborok velejárója.Szomorú leszel,de ma is volt cigányozás/zsidózás/lila szidás.Ez velejárója egy focimeccsnek,akinek nem tetszik az ne menjen.Kennyvelejárója? 😀
mi ménem cigányozunk, vagy szidjuk az MLSZ-t meccs közben? 😀 Elárulom, hogy ez nem a focimeccs, hanem az agyhalottság velejárója.
És ne azzal gyere hogy vagyunk 50-en mert 50 ember ugyanúgy tudna cigányozni mint 8.000eaglesmcnabb
Valóban nem való focipályára de ez van,el kell fogadni,kiölni úgysem lehet.Ha nem tetszik nem mész meccsre.Kenny
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Ez nagyon nagy ferdítés szerintem, a fanatizmus ha párosulna egy kis ésszel és jóízléssel nagyon nem lenne velejárója. Érdekes például a Dortmund stadionját nem zárják be minden második nemzetközi meccs utánJó akkor úgymondom,hogy a fanatikusabb táborok velejárója.Szomorú leszel,de ma is volt cigányozás/zsidózás/lila szidás.Ez velejárója egy focimeccsnek,akinek nem tetszik az ne menjen.Kennyvelejárója? 😀
mi ménem cigányozunk, vagy szidjuk az MLSZ-t meccs közben? 😀 Elárulom, hogy ez nem a focimeccs, hanem az agyhalottság velejárója.
Valóban nem való focipályára de ez van,el kell fogadni,kiölni úgysem lehet.Ha nem tetszik nem mész meccsre.Kenny
több mint 10 éve
Rendben, elfogadom ez is egy látásmód.Bocs,hogy én (is) válaszolok.Magyarázd már el légyszíves mi azon az üldözés, hogy a seggetek alá nyomtak egy ultra modern stadiont, amiért "csak" annyit kértek, hogy a pártoló tagok szurkolói kártyát váltsanak, és a meccsek előtt azonosítsák magukat a bejáratnál.Ez nettó marhaság amit mondasz, már bocsi.Lófaszt marhaság. Évekig jártam idegenbe is, legtöbbször nem a legnyugisabb társasággal. Egy ütésváltás, semmi nem volt a környékemen. Ha pedig valami mégis volt (pl. Győr-Sopron Tatabányán, vonatos társaság összetalálkozott győriekkel), arról még az átlagszurkoló sem tudott kb. Tv-ben sem láttam még egy elcsattanó pofont sem, max annyi volt, hogy rendőr ütött szurkolót. Aki nem keresi a balhét azt nem is találja meg, ennyi (bár erre most kapásból lesz 3-4 komment, hogy "engem már megvertek", "engem már meg akartak késelni" stb). Ha nem hiszed járj utána. Szövetségnél pedig nem elsősorban azokat a szurkolókat kellene megfúrni, akik pénzüket és idejüket nem kímélve elkísérik a csapatukat mindenhova ahova csak tudják. Inkább új nézőket kellene még becsábítani, nem a maradékot elűzni.
Mi lenne ha egyszer a "köménymag" nem úgy állna a dolgokhoz, hogy ők a tiszta, nemes ügy, a szabadság angyalai, akiket mindenki csak bánt....flzoli
Asbee
Ennyire szégyellitek a képeteket, vagy mi a francnak kell annyira félni attól, ha a neveteket kell odarakni mellé? Ezt magyarázd el nekem légyszívesflzoli
Azok akik a táborral vagy a radikálisabb csoportokkal értenek egyet nem akartak stadiont.Nekünk jó volt az Albert(nem groupama hanem Albert).
Voltak olyan esetek még a szurkolói kártya bevezetése után,hogy olyan ember kapott büntetést(pénzbeni) aki ott sem volt a stadionban de milyen érdekes radikális nézeteket vall.Sőt volt olyan is akit a munkahelyén látogattak meg az elnökúr emberei,hogy nem kéne hőbörögni,mert baj lesz a vége.
Aláírom az nem pálya hogy ingyen bemászunk a stadionba.
Kubatov mióta ittvan ez volt a terve,hogy saját képére formálja a lelátót.szépen módszeresen marta el a fanatikusokat és mostanra egy tapsikoló,fogyasztó réteg maradt(ezt is oké,elvégre ilyen világot élünk).
DE,vegyék már észre a birkák,hogy ez az ember hülyének néz mindenkit.
Hogy miért nem azonosítom magam a bejáratnál?Mert nem leszek báb,inkább nézem a meccset egy kocsmában nagyobb baráti társasággal.
Hidd el nemsokára kubatov fogja visszaédesgetni a tábort.Lecseng az új stadion okozta mámor és jönnek majd újra a hangulattalan 3000 meccsek..Kenny
A radikális nézettel nem lenne baj sehol sem, ha az nem vegyülne mindenféle gyűlölködő és alantas marhasággal. Ezt egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a fanatizmus miért kell összekapcsolódjon a "szabadságharccal", a hőstudattal, a lázadó énképpel, és a "nekem mindent szabad" szemlélettel, egy olyan egyveleget alkotva, ami az emberek 99%-ának visszataszító.
Ennyi erővel nem értem minek van egyáltalán személyi igazolványotok, hiszen ott még fényképet is raknak a kártyára. Jártam én is meccsekre, a szurkolásban is kivettem a részem, de mégsem félek tőle, hogy bármelyik pillanatban rámrúgják itthon az ajtót a TEK-esek.
Szerintem túlbecsülitek magatokat, és azt hogy mit tudtok nyújtani egy csapatnak.
5.000 fanatikus, aki torkaszakadtából végigordibál egy meccset, aki él hal a csapatért, ha nyer a csapat rátetoválja a szemére a címert, ha veszít felgyújtja a stadiont, lehet eső lehet hó kimegy a meccsre
VS
100.000 "nézelődő" aki csak akkor lelkesedik ha olyasmi történik ami lázba hozza, csak ha megfelelőek a körülmények akkor megy ki. Ha tetszik amit kap, jön megint, ha nem akkor egy ideig hagyja a fenébe.
Klubtulaj/Ügyvezető vagy, melyiket választanád?
több mint 10 éve
Megyek haza, a Puskás ellenire vszínű ki is megyünk, majd akkor lesz nekem is tapasztalatom milyen is a színházi élet Pesten 😀davemayerhuhú, én a Dunaújváros elleni darabra megyek!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jó akkor úgymondom,hogy a fanatikusabb táborok velejárója.Szomorú leszel,de ma is volt cigányozás/zsidózás/lila szidás.Ez velejárója egy focimeccsnek,akinek nem tetszik az ne menjen.Kennyvelejárója? 😀
Valóban nem való focipályára de ez van,el kell fogadni,kiölni úgysem lehet.Ha nem tetszik nem mész meccsre.
több mint 10 éve
Szomorú leszel,de ma is volt cigányozás/zsidózás/lila szidás.Ez velejárója egy focimeccsnek,akinek nem tetszik az ne menjen.Kennyvelejárója? 😀
És ne azzal gyere hogy vagyunk 50-en mert 50 ember ugyanúgy tudna cigányozni mint 8.000
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Bocs,hogy én (is) válaszolok.Magyarázd már el légyszíves mi azon az üldözés, hogy a seggetek alá nyomtak egy ultra modern stadiont, amiért "csak" annyit kértek, hogy a pártoló tagok szurkolói kártyát váltsanak, és a meccsek előtt azonosítsák magukat a bejáratnál.Ez nettó marhaság amit mondasz, már bocsi.Lófaszt marhaság. Évekig jártam idegenbe is, legtöbbször nem a legnyugisabb társasággal. Egy ütésváltás, semmi nem volt a környékemen. Ha pedig valami mégis volt (pl. Győr-Sopron Tatabányán, vonatos társaság összetalálkozott győriekkel), arról még az átlagszurkoló sem tudott kb. Tv-ben sem láttam még egy elcsattanó pofont sem, max annyi volt, hogy rendőr ütött szurkolót. Aki nem keresi a balhét azt nem is találja meg, ennyi (bár erre most kapásból lesz 3-4 komment, hogy "engem már megvertek", "engem már meg akartak késelni" stb). Ha nem hiszed járj utána. Szövetségnél pedig nem elsősorban azokat a szurkolókat kellene megfúrni, akik pénzüket és idejüket nem kímélve elkísérik a csapatukat mindenhova ahova csak tudják. Inkább új nézőket kellene még becsábítani, nem a maradékot elűzni.
Mi lenne ha egyszer a "köménymag" nem úgy állna a dolgokhoz, hogy ők a tiszta, nemes ügy, a szabadság angyalai, akiket mindenki csak bánt....flzoli
Asbee
Azok akik a táborral vagy a radikálisabb csoportokkal értenek egyet nem akartak stadiont.Nekünk jó volt az Albert(nem groupama hanem Albert).
Voltak olyan esetek még a szurkolói kártya bevezetése után,hogy olyan ember kapott büntetést(pénzbeni) aki ott sem volt a stadionban de milyen érdekes radikális nézeteket vall.Sőt volt olyan is akit a munkahelyén látogattak meg az elnökúr emberei,hogy nem kéne hőbörögni,mert baj lesz a vége.
Aláírom az nem pálya hogy ingyen bemászunk a stadionba.
Kubatov mióta ittvan ez volt a terve,hogy saját képére formálja a lelátót.szépen módszeresen marta el a fanatikusokat és mostanra egy tapsikoló,fogyasztó réteg maradt(ezt is oké,elvégre ilyen világot élünk).
DE,vegyék már észre a birkák,hogy ez az ember hülyének néz mindenkit.
Hogy miért nem azonosítom magam a bejáratnál?Mert nem leszek báb,inkább nézem a meccset egy kocsmában nagyobb baráti társasággal.
Hidd el nemsokára kubatov fogja visszaédesgetni a tábort.Lecseng az új stadion okozta mámor és jönnek majd újra a hangulattalan 3000 meccsek..
több mint 10 éve
itt alapvetően (nekem legalábbis) nem azzal volt a bai hogy mit nyom a tábor, hanem az egyéb tényezőkkel pl maga a volt stadion sem volt arra alkalmas már hogy családokat kiszolgáljon. Értem én hogy arra jó volt hogy az ember a haverokkal bulizzon egyet meg óbégasson egy jót de ezt most már el kell felejteni.akkora ha visszatér a tábor akkor is vigye ki,és akkor talán elmondhatja magáról hogy volt egy rendes Fradi meccsen.KennyFélház,siralmas szurkolás,de van wifi meg hot-dog.unokatesóm meg kivitte a 6 éves kisfiát és remekül érezték magukat.
Lényeg a 3 pont.
kösz kubi.Kenny
kösz kubi 😛davemayer
Még mindig nem tudom hogy miért gondolja úgy a magát tábornak hívó csoport hogy ki van zárva ebből a létesítményből, hacsak nem érzi úgy hogy itt már nem lehet azt a hőbörgést előadni amit anno. Ezt jól érzik, de a hangjukra szükség lenne, de ha ebbe a stadionba ki lehet vinni normálisan egy gyereket akkor nem cserélném vissza a régire azt így látatlanba mondom. Megyek haza, a Puskás ellenire vszínű ki is megyünk, majd akkor lesz nekem is tapasztalatom milyen is a színházi élet Pesten 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Magyarázd már el légyszíves mi azon az üldözés, hogy a seggetek alá nyomtak egy ultra modern stadiont, amiért "csak" annyit kértek, hogy a pártoló tagok szurkolói kártyát váltsanak, és a meccsek előtt azonosítsák magukat a bejáratnál.Ez nettó marhaság amit mondasz, már bocsi.Lófaszt marhaság. Évekig jártam idegenbe is, legtöbbször nem a legnyugisabb társasággal. Egy ütésváltás, semmi nem volt a környékemen. Ha pedig valami mégis volt (pl. Győr-Sopron Tatabányán, vonatos társaság összetalálkozott győriekkel), arról még az átlagszurkoló sem tudott kb. Tv-ben sem láttam még egy elcsattanó pofont sem, max annyi volt, hogy rendőr ütött szurkolót. Aki nem keresi a balhét azt nem is találja meg, ennyi (bár erre most kapásból lesz 3-4 komment, hogy "engem már megvertek", "engem már meg akartak késelni" stb). Ha nem hiszed járj utána. Szövetségnél pedig nem elsősorban azokat a szurkolókat kellene megfúrni, akik pénzüket és idejüket nem kímélve elkísérik a csapatukat mindenhova ahova csak tudják. Inkább új nézőket kellene még becsábítani, nem a maradékot elűzni.
Asbee
Ennyire szégyellitek a képeteket, vagy mi a francnak kell annyira félni attól, ha a neveteket kell odarakni mellé? Ezt magyarázd el nekem légyszíves
több mint 10 éve
Ez nettó marhaság amit mondasz, már bocsi.Lófaszt marhaság. Évekig jártam idegenbe is, legtöbbször nem a legnyugisabb társasággal. Egy ütésváltás, semmi nem volt a környékemen. Ha pedig valami mégis volt (pl. Győr-Sopron Tatabányán, vonatos társaság összetalálkozott győriekkel), arról még az átlagszurkoló sem tudott kb. Tv-ben sem láttam még egy elcsattanó pofont sem, max annyi volt, hogy rendőr ütött szurkolót. Aki nem keresi a balhét azt nem is találja meg, ennyi (bár erre most kapásból lesz 3-4 komment, hogy "engem már megvertek", "engem már meg akartak késelni" stb). Ha nem hiszed járj utána. Szövetségnél pedig nem elsősorban azokat a szurkolókat kellene megfúrni, akik pénzüket és idejüket nem kímélve elkísérik a csapatukat mindenhova ahova csak tudják. Inkább új nézőket kellene még becsábítani, nem a maradékot elűzni.
A félház is 10.000 embert jelent kb. egy Nyíregyháza ellen, úgyhogy hátrébb az agarakkal.flzoliElég sok első osztályú csapat ki tudna állítani 10 ezer szurkolót az épp megépülő új stadionjuk nyitányára. Egy fraditól ez a 10 ezer néző lepkefing.
Nem a veszélyességgel van a gond (vagy nem csak...), legtöbb szülő valahogy nem szereti ha a gyereke 90-100 percig a cigányozás/zsidózás/mocskos kurva újpest/buzi kubatov rigmusokat hallgatja. Nem is értem mért.TocaEnnyi erővel az utcára sem szabadna kiengedni a gyereket, mert ott is meghallhat bármit😊
több mint 10 éve
Szomorú leszel,de ma is volt cigányozás/zsidózás/lila szidás.Ez velejárója egy focimeccsnek,akinek nem tetszik az ne menjen.Nem a veszélyességgel van a gond (vagy nem csak...), legtöbb szülő valahogy nem szereti ha a gyereke 90-100 percig a cigányozás/zsidózás/mocskos kurva újpest/buzi kubatov rigmusokat hallgatja. Nem is értem mért.Tocar3 éve fradi meccsen biztosan nem érezték volna jól magukat, sőt meg is ölték volna őket...AsbeeMost próbálgathatod megmagyarázni, de nem azért nem mentek ki 3 éve mert olcsóbbak lettek a jegy árak vagy jobb a csapat hanem...Toca
hanem a média szüntelenül nyomatja a hülyeségeket, hogy veszélyes meccsre járniAsbee
több mint 10 éve
akkora ha visszatér a tábor akkor is vigye ki,és akkor talán elmondhatja magáról hogy volt egy rendes Fradi meccsen.Félház,siralmas szurkolás,de van wifi meg hot-dog.unokatesóm meg kivitte a 6 éves kisfiát és remekül érezték magukat.
Lényeg a 3 pont.
kösz kubi.Kenny
kösz kubi 😛davemayer
több mint 10 éve
Nem a veszélyességgel van a gond (vagy nem csak...), legtöbb szülő valahogy nem szereti ha a gyereke 90-100 percig a cigányozás/zsidózás/mocskos kurva újpest/buzi kubatov rigmusokat hallgatja. Nem is értem mért.r3 éve fradi meccsen biztosan nem érezték volna jól magukat, sőt meg is ölték volna őket...AsbeeMost próbálgathatod megmagyarázni, de nem azért nem mentek ki 3 éve mert olcsóbbak lettek a jegy árak vagy jobb a csapat hanem...Toca
hanem a média szüntelenül nyomatja a hülyeségeket, hogy veszélyes meccsre járniAsbee
több mint 10 éve
Ez nettó marhaság amit mondasz, már bocsi.hanem a média szüntelenül nyomatja a hülyeségeket, hogy veszélyes meccsre járniAsbee3 éve fradi meccsen biztosan nem érezték volna jól magukat, sőt meg is ölték volna őket...AsbeeMost próbálgathatod megmagyarázni, de nem azért nem mentek ki 3 éve mert olcsóbbak lettek a jegy árak vagy jobb a csapat hanem...Toca
Mi lenne ha egyszer a "köménymag" nem úgy állna a dolgokhoz, hogy ők a tiszta, nemes ügy, a szabadság angyalai, akiket mindenki csak bánt....
több mint 10 éve
Félház,siralmas szurkolás,de van wifi meg hot-dog.A félház is 10.000 embert jelent kb. egy Nyíregyháza ellen, úgyhogy hátrébb az agarakkal.
Lényeg a 3 pont.
kösz kubi.Kenny
több mint 10 éve
hanem a média szüntelenül nyomatja a hülyeségeket, hogy veszélyes meccsre járni3 éve fradi meccsen biztosan nem érezték volna jól magukat, sőt meg is ölték volna őket...AsbeeMost próbálgathatod megmagyarázni, de nem azért nem mentek ki 3 éve mert olcsóbbak lettek a jegy árak vagy jobb a csapat hanem...Toca
több mint 10 éve
3 éve fradi meccsen biztosan nem érezték volna jól magukat, sőt meg is ölték volna őket...AsbeeMost próbálgathatod megmagyarázni, de nem azért nem mentek ki 3 éve mert olcsóbbak lettek a jegy árak vagy jobb a csapat hanem...
több mint 10 éve
3 éve fradi meccsen biztosan nem érezték volna jól magukat, sőt meg is ölték volna őket...