NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
59
15
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Félház,siralmas szurkolás,de van wifi meg hot-dog.unokatesóm meg kivitte a 6 éves kisfiát és remekül érezték magukat.
Lényeg a 3 pont.
kösz kubi.Kenny
kösz kubi 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Félház,siralmas szurkolás,de van wifi meg hot-dog.Lényeg a 3 pont.
kösz kubi.
több mint 10 éve
Ő nyilatkozta az NSnek pénteken, hogy még nincs bevethető állapotban.néztem tm-n direkt, elvileg nem az.Amadeus91Mert még jelenleg sérült. És ez még nem az a fajta "sérült"-öt jelenti, hogy max akkor áll be, ha 10 egészséges játékos van a keretben rajta kívül. 😀iktriadpadra sem volt nevezve.Amadeus91Remélem akkor Stieber bírja a strapát. 😀iktriad
Slomka elég keményen hajtja a hamburgi középpályát. (3 belső középpályás 4-5-1-ben)Amadeus91
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
néztem tm-n direkt, elvileg nem az.Mert még jelenleg sérült. És ez még nem az a fajta "sérült"-öt jelenti, hogy max akkor áll be, ha 10 egészséges játékos van a keretben rajta kívül. 😀iktriadpadra sem volt nevezve.Amadeus91Remélem akkor Stieber bírja a strapát. 😀iktriad
Slomka elég keményen hajtja a hamburgi középpályát. (3 belső középpályás 4-5-1-ben)Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Mert még jelenleg sérült. És ez még nem az a fajta "sérült"-öt jelenti, hogy max akkor áll be, ha 10 egészséges játékos van a keretben rajta kívül. 😀padra sem volt nevezve.Amadeus91Remélem akkor Stieber bírja a strapát. 😀iktriad
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
padra sem volt nevezve.Remélem akkor Stieber bírja a strapát. 😀iktriad
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Aztamindenit GERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Na jól van...ezt elhiszi valaki?ZoliZoltánMég Hemingway sem nagyon, de legalább addig is van min röhögni nem igaz? 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Remélem akkor Stieber bírja a strapát. 😀
több mint 10 éve
Na jól van...ezt elhiszi valaki?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Kemény szponzor lehet Kispesten, ha 500 milliót kicsengetne Del Pipinek. Abból a pénzből egy elég komoly csapatot lehetne építeni, de az ugye nem kell...JC6külön szponzor bevonásáról beszélnek, a Hooters nem termeli ki a pénzt 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kemény szponzor lehet Kispesten, ha 500 milliót kicsengetne Del Pipinek. Abból a pénzből egy elég komoly csapatot lehetne építeni, de az ugye nem kell...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bp-honved-hetfon-torinoban-targyalas-del-pieroval-sajtohir-2358929hallod Ik, ha jön Del Piero akkor megyünk meccsre!
több mint 10 éve
nem durva, kicsit sewww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/gyasz-megdobtak-a-valogatott-csatart-a-lelatorol-belehalt-2358907
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2014/08/24/di_maria/Én kedvelem James Rodriguezt de óriási baklövés, hogy "miatta" Di Maria távozik a Real-ból. Lett volna poszt ahol erősíteni kellett volna de ez pont nem az.
Csak valaki vigye el, én már nagyon sajnálom amit Perezék művelnek vele. Letette a legjobbját, tavasszal a csapat legjobbja volt és szívatják rendesen. Mondjuk szar lesz miatta a MUnak is drukkolni picit.Toca
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2014/08/24/di_maria/Csak valaki vigye el, én már nagyon sajnálom amit Perezék művelnek vele. Letette a legjobbját, tavasszal a csapat legjobbja volt és szívatják rendesen. Mondjuk szar lesz miatta a MUnak is drukkolni picit.
több mint 10 éve
Áááh....hihetelen...X...már megint....pedig ha lenne egy nyomorult csatárunk...
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Miközben századjára is átmentetek a szántsuk fel a pályákat körökön, halkan jegyezzük meg, hogy ez az idei Videoton (sajnos) nagyon jól lett összerakva. 😉 A bajnoki címet kb már bezsebelték, de ha együtt maradnak (ne adj Isten erősödnek), akkor jövőre majdnem biztos vagyok benne, hogy bejutnak valamelyik nagy torna csoportkörébe. 😉JugheadAzért 25 fordulóval a vége előtt bajnokot kiáltani, nem semmi teljesítmény. Pláne, hogy tavaly ilyenkor 2 ponttal volt kevesebbjük és hol is végzett a Vidi tavaly? Azon meg már csak röhögök, hogy 5 jó MB1-es meccs után már BL/EL csoportkör van vizionálva. Nagyon remélem, hogy ez csak irónia akart lenni, mert ha nem bizony gondok vannak. 😀
több mint 10 éve
Jó nagy verés lett a vége sajnos, de hát most a Vidit nagyon elkapta a gépszíj. Szerintem amíg Sándor Gyurik villognak a középpályán kár csoportkörről beszélni.flzoliNem értem ezt a Sándor utálatot, szürke eminenciás a jobbik fajtából. Bármikor visszafogadnám Újpestre, kár volt megdugnia Kovács Zoli feleségét😛
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
Slomka elég keményen hajtja a hamburgi középpályát. (3 belső középpályás 4-5-1-ben)
több mint 10 éve
Jó nagy verés lett a vége sajnos, de hát most a Vidit nagyon elkapta a gépszíj. Szerintem amíg Sándor Gyurik villognak a középpályán kár csoportkörről beszélni.
több mint 10 éve
Jughead
5 226
Miközben századjára is átmentetek a szántsuk fel a pályákat körökön, halkan jegyezzük meg, hogy ez az idei Videoton (sajnos) nagyon jól lett összerakva. 😉 A bajnoki címet kb már bezsebelték, de ha együtt maradnak (ne adj Isten erősödnek), akkor jövőre majdnem biztos vagyok benne, hogy bejutnak valamelyik nagy torna csoportkörébe. 😉Ja és a Bundesliga első fordulójának eddigi két legemlékezetesebb jelenete (youtube-ot tiltják ezért nem onnan linkelek):
(ezzel egyenlíthetett volna a Wolfsburg)
(Leverkusen 8. másodpercben szerzett gólja, igaz ez a kép ritka szar 😀 )
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-alessandro-del-pieroval-targyalnak-a-kispestiek-2358767gordonMondjuk kb 500 milliós fizetés kéne neki.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-del-piero-fizetesi-igenye-kozel-500-millio-forint-2358781
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
www.transfermarkt.de/youngster-gaudino-verblufft-13-kilometer-und-zwei-fehlpasse/view/news/170303könnyen lehet Schweini utóda mind nálunk, mind a válogatottban.
Gaudiono: 17 évesen 13 km, csak 2 elrontott passz.