Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Botka sem volt kapufa,Otigba is jo volt amig volt ket egeszeges laba. Ez lehet kicsit kevesebb akkor mint 99%, de lehet nekem megy rosszul a matek.Siger, Leandro, Varga Roland, Gera, Dibusz, Nagy Dominik így hirtelen fejből.Dibusz, lovre. Mondjuk ők játszanak is. Amúgy bőle is jó, csak nem kap elég játékidőt.Jó magyar igazolásaitok az elmúlt 5 évből: ?99% erősen túlzó, mint minden kritikád velünk szemben 😊Berecz ment Kövesdre, tavaly ugye a Fehérvár megvette előlünk, egy évet padoztatta aztán kölcsönadta.Mert nálatok nem pont ugyanez a sors várt volna rá, mint a magyar igazolásaitok 99%ára. Ugyanaz a játékostemető mindkét csapat a fiatal magyar játékosok számára.
Roppant korrekt.
Kenny
gabokocka
Kenny
gabokocka
peach
csebi
több mint 6 éve
Siger, Leandro, Varga Roland, Gera, Dibusz, Nagy Dominik így hirtelen fejből.Dibusz, lovre. Mondjuk ők játszanak is. Amúgy bőle is jó, csak nem kap elég játékidőt.Jó magyar igazolásaitok az elmúlt 5 évből: ?99% erősen túlzó, mint minden kritikád velünk szemben 😊Berecz ment Kövesdre, tavaly ugye a Fehérvár megvette előlünk, egy évet padoztatta aztán kölcsönadta.Mert nálatok nem pont ugyanez a sors várt volna rá, mint a magyar igazolásaitok 99%ára. Ugyanaz a játékostemető mindkét csapat a fiatal magyar játékosok számára.
Roppant korrekt.
Kenny
gabokocka
Kenny
gabokocka
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Dibusz, lovre. Mondjuk ők játszanak is. Amúgy bőle is jó, csak nem kap elég játékidőt.Jó magyar igazolásaitok az elmúlt 5 évből: ?99% erősen túlzó, mint minden kritikád velünk szemben 😊Berecz ment Kövesdre, tavaly ugye a Fehérvár megvette előlünk, egy évet padoztatta aztán kölcsönadta.Mert nálatok nem pont ugyanez a sors várt volna rá, mint a magyar igazolásaitok 99%ára. Ugyanaz a játékostemető mindkét csapat a fiatal magyar játékosok számára.
Roppant korrekt.
Kenny
gabokocka
Kenny
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Jó magyar igazolásaitok az elmúlt 5 évből: ?99% erősen túlzó, mint minden kritikád velünk szemben 😊Berecz ment Kövesdre, tavaly ugye a Fehérvár megvette előlünk, egy évet padoztatta aztán kölcsönadta.Mert nálatok nem pont ugyanez a sors várt volna rá, mint a magyar igazolásaitok 99%ára. Ugyanaz a játékostemető mindkét csapat a fiatal magyar játékosok számára.
Roppant korrekt.
Kenny
gabokocka
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
99% erősen túlzó, mint minden kritikád velünk szemben 😊Berecz ment Kövesdre, tavaly ugye a Fehérvár megvette előlünk, egy évet padoztatta aztán kölcsönadta.Mert nálatok nem pont ugyanez a sors várt volna rá, mint a magyar igazolásaitok 99%ára. Ugyanaz a játékostemető mindkét csapat a fiatal magyar játékosok számára.
Roppant korrekt.
Kenny
gabokocka
több mint 6 éve
Berecz ment Kövesdre, tavaly ugye a Fehérvár megvette előlünk, egy évet padoztatta aztán kölcsönadta.Mert nálatok nem pont ugyanez a sors várt volna rá, mint a magyar igazolásaitok 99%ára. Ugyanaz a játékostemető mindkét csapat a fiatal magyar játékosok számára.
Roppant korrekt.
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nekem Spurs drukkerként Bale különleges játékos, nagyon szeretem. Azért ne felejtsük el, hogy bal bunkóból indulva jutott oda ahová. Persze, nagyon sajnáltam, hogy a Realba ment (Barcelonának lőtt megkerülős gólja azért fájt😊) de végig szurkoltam neki. Igen magának való, nem egy bulibáró típus, adhatna lejebb a fizetési igényből, viszont legalább 2 BL címet köszönhetnek. Zidane is, ennek köszönhető, hogy újra itt lehet. Mert azok nélkül nem kapott volna újra esélyt.Remélem kap még esélyt Európában is, és bizonyítani tud. Sajna arra nincs esély, hogy visszajöjjön a Spursbe. Sok sikert neki máshol.
több mint 6 éve
Berecz ment Kövesdre, tavaly ugye a Fehérvár megvette előlünk, egy évet padoztatta aztán kölcsönadta.Szekeres Adriánnal anno megcsinálták ugyanezt, sajnos neki aztán a sérülések is betették a kaput
Roppant korrekt.
Kenny
ez nem kis gól, a stadionról mondjuk elsőre azt hittem az újpesté
www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=g_k4IgNbF18

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Berecz ment Kövesdre, tavaly ugye a Fehérvár megvette előlünk, egy évet padoztatta aztán kölcsönadta.Roppant korrekt.
több mint 6 éve
Nagyon overrated jatekos szerintem meg mindig. Ez az ejszakai 3-7 viszont tobb mint kinos.Na Bale megy kínába a jelek szerint.Azért ez elképesztő. Ennyire mohó legyen vki h lehúzza a karrierjét
Előbb pinot száll el, most meg gareth. Fasza egy nap.
eaglesmcnabb
csebi
több mint 6 éve
Szerinted csak rajta múlik, hogy hova igazol?Na Bale megy kínába a jelek szerint.Azért ez elképesztő. Ennyire mohó legyen vki h lehúzza a karrierjét
eaglesmcnabb
csebi
Zidane lenyilatkozta, hogy nem szamit rá, Gareth meg azt hogy nem érdekel ha padozik szeretne maradni. Ezert is betámadták. Ha azt nyilatkozta volna hogy elmegy mert jatszani akar (mind jopar focista az elmult idoben, pl Kovacic, Morata, Ceballos) , akkor meg azert támadták volna be, hogy nem is igazi madridista.
A Madrid meg pénzt akar érte, es meg akar valni tőle a magas fizetese miatt. Emiatt csak ez az egy opció maradt, mert nincs mas csapat aki ennyit fizet érte. Én sajnálom, mert sokkal tobbre tartom mint az isco- asensio duót. Raadasul CR ide vagy oda, BL döntőt addig nem nyertünk amíg nem jott a walesi. Az atleti es a pool ellen győztes golokat lott a dontoben, a cityt meg az ő goljaval vertuk ki 1-0-as osszesitessel az elődöntőben. Az egy szem kupankat is ő nyerte nekünk (ugye Bartra?) azon a döntőn ráadásul CR nem is játszott.
A szurkolók sajnos hamar felejtenek. A tavalyi gyenge szereplest is az o nyakaba varrtak, annak ellenere hogy alig kapott lehetoseget. Valamilyen szinten orulok, hogy elmegy, legalabb nem a kedvencem lesz a bunbak ha nem jonnek az eredmenyek, hanem találnak valaki mast.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Na Bale megy kínába a jelek szerint.Azért ez elképesztő. Ennyire mohó legyen vki h lehúzza a karrierjét
eaglesmcnabb
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Na Bale megy kínába a jelek szerint.Azért ez elképesztő. Ennyire mohó legyen vki h lehúzza a karrierjét
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Na Bale megy kínába a jelek szerint. Előbb pinot száll el, most meg gareth. Fasza egy nap.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
en nem mondtam h nem hianyzik a dinamika, mert latszik h az sincs a skillsetben, de azt elvitatni h szuflaval nem birjak azt nem ertem, meg ok is nyilatkoztak.hiába futsz világrekord Coopert, ha zéró dinamika van a mozgásodban. Ha nem megy a gyors irányváltás, nem megy a hirtelen megállás, újraindulás, stb. Van egy jó magyar doku a témában: Magyar futball - a 91. perc. Ott elég jól elmagyarázza az, aki szakember.Aha , tehat a kondival minden rendben.pontosan.A kondit egyszeru szerezni. futni kellNem kondi nincs hanem dinamika, teljesen más dolgok ezek, főleg ha nincsenek meg az alapok..
ZoliMP
gordon
Amadeus
ZoliMP
film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc
Amadeus
a linket koszi., ralesek majd
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
hiába futsz világrekord Coopert, ha zéró dinamika van a mozgásodban. Ha nem megy a gyors irányváltás, nem megy a hirtelen megállás, újraindulás, stb. Van egy jó magyar doku a témában: Magyar futball - a 91. perc. Ott elég jól elmagyarázza az, aki szakember.Aha , tehat a kondival minden rendben.pontosan.A kondit egyszeru szerezni. futni kellNem kondi nincs hanem dinamika, teljesen más dolgok ezek, főleg ha nincsenek meg az alapok..
ZoliMP
gordon
Amadeus
ZoliMP
film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Aha , tehat a kondival minden rendben.pontosan.A kondit egyszeru szerezni. futni kellNem kondi nincs hanem dinamika, teljesen más dolgok ezek, főleg ha nincsenek meg az alapok..
ZoliMP
gordon
Amadeus
több mint 6 éve
ez honnan van? először azt hittem Zsótérról van szó, ott repkedtek ilyen szavak 😀Mondjuk ez kemény:Nem tudom mekkora tehetség mert meg érdemben nem láttam játszani de az látszik h most egy nb1ben is meghatározó időnként kimagasló játékos (Varga) még a padra sem fer oda. Most kellenének neki a játék percek amiket nem kap meg.Ok értem de van ennek értelme h Szerető tét meccset csak a tvbol lát?semmi értelme nem volt, ha nincs olyan szinten hogy be tudja verekedni magát a kezdőbe. Nem biztos hogy ő akkora tehetség mint azt gondolod, vagy szted Rebrov bunkó és direkt nem játszatja?
csebi
davemayer
csebi
"Ignyatenko a középpályásoknál kiemelkedő, 86%-os hatékonysággal hozta akcióit (81/70), 87%-kal passzolt (60/52), félelmetes, 95%-os hatékonysággal nyerte a párharcait (19/18), megnyerte az összes fejpárbaját (9/9), 8 labdavesztés mellett 19-szer szerezte vissza azt, ami szintén abszolút kiemelkedő adat. Emellett 5 labdaszerzése volt, két becsúszó szerelése a nulla szabálytalanság mellett."
Ezért játszik, mert nem veszít párharcot, ami egy 6-os pozícióban játszótól elég menő.Jó nyilván máltaiak ellen, de akkor is.
Kenny
Félelmetes
LOL
több mint 6 éve
Az h a pár harcokat megnyeri az átjött a bolgárok ellen is, és viszonylag magas játékos is, ezért fejjel is erős, de néha hajmeresztő megmozdulasai voltak. Most a valletta ellen jobb volt már, de félő h Haratinnal ki oltják egymás erossegeit.Mondjuk ez kemény:Nem tudom mekkora tehetség mert meg érdemben nem láttam játszani de az látszik h most egy nb1ben is meghatározó időnként kimagasló játékos (Varga) még a padra sem fer oda. Most kellenének neki a játék percek amiket nem kap meg.Ok értem de van ennek értelme h Szerető tét meccset csak a tvbol lát?semmi értelme nem volt, ha nincs olyan szinten hogy be tudja verekedni magát a kezdőbe. Nem biztos hogy ő akkora tehetség mint azt gondolod, vagy szted Rebrov bunkó és direkt nem játszatja?
csebi
davemayer
csebi
"Ignyatenko a középpályásoknál kiemelkedő, 86%-os hatékonysággal hozta akcióit (81/70), 87%-kal passzolt (60/52), félelmetes, 95%-os hatékonysággal nyerte a párharcait (19/18), megnyerte az összes fejpárbaját (9/9), 8 labdavesztés mellett 19-szer szerezte vissza azt, ami szintén abszolút kiemelkedő adat. Emellett 5 labdaszerzése volt, két becsúszó szerelése a nulla szabálytalanság mellett."
Ezért játszik, mert nem veszít párharcot, ami egy 6-os pozícióban játszótól elég menő.Jó nyilván máltaiak ellen, de akkor is.
Kenny
több mint 6 éve
pontosan.A kondit egyszeru szerezni. futni kellNem kondi nincs hanem dinamika, teljesen más dolgok ezek, főleg ha nincsenek meg az alapok..
ZoliMP
gordon
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Nem mondtam, hogy ezt most kene behozni, csak szornyu latni ezt es meg vannak illetodve? Nem szabadna akkor sem, mert csak rajtuk all. A nagyobb kihivas nagyobb erot kelljen h adjon.Szornyu volt latni ujra, hogy a magyarok miben voltak rosszabbak, mint a torino..vagyis az h meg vannak illetodve egy vicc kifogas, bakker egy igazi sportemberet az motivalja ha minel jobb csapatok ellen jatszhat es nem befosni kell, megilletodni.Az a helyzet ezt már nem igazán lehet fejleszteni ennyi idősen. Nem a kondira gondolok hanem a sebességre / dinamikára amit játszanak.
A masik, hogy iszonyatosan lassuak es kondiban nullak vagyunk. A kondit egyszeru szerezni. futni kell, de a lassusag is fejlesztheto.
A fradi is elkeszult 60-70 perc utan 😀
ZoliMP
És persze hogy megvannak illetődve mert tudják hogy a plafon felett kell játszani és ez nem az a plafon hogy törekedtünk rá hogy atugrod, mert kb sose fogjak nincs meg hozza a felfogás, akarat, képesség és nem is szükséges nekik.
Toca
A dinamikan kivul a kondi is benne van, mert ha megnezed a magyar csapatok jatekosainak nagy resze mar a csipore tett kezzel fuj ha all a jatek kb felido utan 1 perccel.A kondit egyszeru szerezni. futni kellNem kondi nincs hanem dinamika, teljesen más dolgok ezek, főleg ha nincsenek meg az alapok..
ZoliMP
gordon
több mint 6 éve
Szornyu volt latni ujra, hogy a magyarok miben voltak rosszabbak, mint a torino..vagyis az h meg vannak illetodve egy vicc kifogas, bakker egy igazi sportemberet az motivalja ha minel jobb csapatok ellen jatszhat es nem befosni kell, megilletodni.Az a helyzet ezt már nem igazán lehet fejleszteni ennyi idősen. Nem a kondira gondolok hanem a sebességre / dinamikára amit játszanak.
A masik, hogy iszonyatosan lassuak es kondiban nullak vagyunk. A kondit egyszeru szerezni. futni kell, de a lassusag is fejlesztheto.
ZoliMP
És persze hogy megvannak illetődve mert tudják hogy a plafon felett kell játszani és ez nem az a plafon hogy törekedtünk rá hogy atugrod, mert kb sose fogjak nincs meg hozza a felfogás, akarat, képesség és nem is szükséges nekik.
több mint 6 éve
A kondit egyszeru szerezni. futni kellNem kondi nincs hanem dinamika, teljesen más dolgok ezek, főleg ha nincsenek meg az alapok..
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Szornyu volt latni ujra, hogy a magyarok miben voltak rosszabbak, mint a torino..vagyis az h meg vannak illetodve egy vicc kifogas, bakker egy igazi sportemberet az motivalja ha minel jobb csapatok ellen jatszhat es nem befosni kell, megilletodni.A masik, hogy iszonyatosan lassuak es kondiban nullak vagyunk. A kondit egyszeru szerezni. futni kell, de a lassusag is fejlesztheto.
több mint 6 éve
Mondjuk ez kemény:Nem tudom mekkora tehetség mert meg érdemben nem láttam játszani de az látszik h most egy nb1ben is meghatározó időnként kimagasló játékos (Varga) még a padra sem fer oda. Most kellenének neki a játék percek amiket nem kap meg.Ok értem de van ennek értelme h Szerető tét meccset csak a tvbol lát?semmi értelme nem volt, ha nincs olyan szinten hogy be tudja verekedni magát a kezdőbe. Nem biztos hogy ő akkora tehetség mint azt gondolod, vagy szted Rebrov bunkó és direkt nem játszatja?
csebi
davemayer
csebi