Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

Guardiola raus! (a kurva anyját...)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
"egyet üvöltözni akaró fanatikus"

egyre jobb skatulyákat találtok ki 😀

azt lehet tudni mennyien voltak?
mert amit a kamerák megmutatnak kb negyedház ha lehetett, kiváncsi lennék hány "kulturált, nyugati nézője" van a Fradinak

szerk:
két ezerrel tévedt a szemmértékem, "csak" 1/3-ad ház volt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
Én kint voltam a meccsen, maga a játék volt sz@r, de abban nem tudom mi a szánalmas, hogy f@sszopó újpestezés egyszer sem volt, egyszer sem kellett figyelmeztetni a szurkolókat, az egyedüli szitkozódás meg a bírók szidásán kívül a gólok utáni "mocskos lilák" volt. Színházias persze a hangulat, de végre egyszer azt érezte az ember, hogy Nyugat-Európában van, szégyellem is magam miatta.

Ezek után a tulajdonosokat szidni egyszerűen nem korrekt, teljesen mások az ő érdekeik, mint a lelátón egyet üvöltözni akaró fanatikusoké. És ahogy Sobri írta, mindig az előző fog ebből a párharcból jobban kijönni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

a bitang erős csoport:
Real/Barca/BM
PSG
Pool
Roma

nevetségesen egyszerű csoport:
pot 1
Basel
Olympiakos
bárki kivéve Roma,MonacoZERO_L
szvsz a Monaco egy kalap szar + Falcao.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Az megvan hogy kubatov felberelt tábora papírból enelkelte a dalokat a meccsen?
Van ennel leljebb?Kenny
Szánalom az egész. Ma Sopron-Győr kupameccs volt, laposiak kis szerencsével továbbmentek. Nem is ez a lényeg, de győriek egyik első bicskanyitogató daluk után kirúgásnál fél percig állt a játék és bíró kiszólt, hogy mondják be a hangosba, hogy ne legyen "sportszerűtlen" szurkolás. Utálom győrieket, de nem cigányoztak, nem zsidóztak, nem niggereztek. Kicsit túlzásba viszik már ezt az egészet...Asbee
Az érem egyik oldala:
Te szurkoló vagy, és így látod - rendben.
Mi tudsz tenni? Duzzogsz, és írsz egy fórumra, elsírod bánatod a barátaidnak, esetleg írsz ezügyben az illetékeseknek, vagy nem mész ki többet.
Sobri Jóska
Te kívülálló vagy - rendben. mit tudsz tenni? Elolvasod egy fórumon, írsz is rá, és századjára is nagyon megmagyarázod a tutit mint megmondó ember. vagy nem kell(ene) minden ilyen jellegű hozzászólásra mindig ugyanazt szajkózni csak egyszerűen elfogadni a másik fél véleményét....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
kár lenne beléd a szó (kíváncsi vagyok ha téged zavarna valami azt is ugyanígy elfogadnád-e)...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 452 — #NoStress
Van ennel leljebb?Kenny
Szánalom az egész. Ma Sopron-Győr kupameccs volt, laposiak kis szerencsével továbbmentek. Nem is ez a lényeg, de győriek egyik első bicskanyitogató daluk után kirúgásnál fél percig állt a játék és bíró kiszólt, hogy mondják be a hangosba, hogy ne legyen "sportszerűtlen" szurkolás. Utálom győrieket, de nem cigányoztak, nem zsidóztak, nem niggereztek. Kicsit túlzásba viszik már ezt az egészet...Asbee
Az érem egyik oldala:
Te szurkoló vagy, és így látod - rendben.
Mi tudsz tenni? Duzzogsz, és írsz egy fórumra, elsírod bánatod a barátaidnak, esetleg írsz ezügyben az illetékeseknek, vagy nem mész ki többet.

Az érem másik oldala:
A tulajdonost zavarja a megítélése szerinti sportszerűtlen szurkolás - rendben.
Mit tud tenni? Mivel ő a tulajdonos, szinte bármit. Leállít, kitilt, betilt, szankcionál, stb. Vállalja érte a következményeket.

Tényleg ilyen nehéz belátni, hogy az igazság az, hogy nem két egyenrangú félről beszélünk?
Teljesen más a két fél érdeke, lehetőségei, érdekérvényesítő képessége.
Van egy szurkolói igazság, és van egy tulajdonosi igazság.
És a kettő nem egyenlő súllyal esik latba.

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Van ennel leljebb?Kenny
Szánalom az egész. Ma Sopron-Győr kupameccs volt, laposiak kis szerencsével továbbmentek. Nem is ez a lényeg, de győriek egyik első bicskanyitogató daluk után kirúgásnál fél percig állt a játék és bíró kiszólt, hogy mondják be a hangosba, hogy ne legyen "sportszerűtlen" szurkolás. Utálom győrieket, de nem cigányoztak, nem zsidóztak, nem niggereztek. Kicsit túlzásba viszik már ezt az egészet...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

a bitang erős csoport:
Real/Barca/BM
PSG
Pool
Roma

nevetségesen egyszerű csoport:
pot 1
Basel
Olympiakos
bárki kivéve Roma,Monaco

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 772 — Panthers fan
Ludogorets vs Steaua tizenegyespárbaj a BL csoportkörbe jutásért. a bolgárok kapusát kiállították a 119. percben, több cserelehetőségük nem voltdeyell
Kemény😊 kiállítás oka?NB2
Kiugró csatárnak nem adott esélyt, hogy berúgja az üres kapuba 😀 Muszáj volt elkaszálnia.

A tizit hibázó Steauás meg élete végéig hallgathatja, hogy egy bekknek nem tudta berúgni 😛

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
7 lövésből igazából 3-nál jó irányba mozgott a mezőnyjátékos, kettőt meg kivédett, Steaua ment a levesbe 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
épp akartam írni, komoly kis meccs, innen gáz lenne ha kikapnának a románok 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Ludogorets vs Steaua tizenegyespárbaj a BL csoportkörbe jutásért. a bolgárok kapusát kiállították a 119. percben, több cserelehetőségük nem voltdeyell
Kemény😊 kiállítás oka?
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Ludogorets vs Steaua tizenegyespárbaj a BL csoportkörbe jutásért. a bolgárok kapusát kiállították a 119. percben, több cserelehetőségük nem volt

choose life
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Van ennel leljebb?Kenny
amikor a Gripena Arénában kifütyülik a saját játékosaikat a színházi nézők, akik lelkesen tapsikoltak a helyükön, meg amikor Doll majdnem stroke-ot kapott a második félidőben a sok bohóckodástól. nyomott is egy arcpálmát 😀 a meccs végi interjúban respket neki, tudta hogy a 2-0 a legrosszabb eredmény. nem is lesz sokáig a Fradi edzője.

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Van ennel leljebb?

több mint 10 éve
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-xabi-alonso-a-bayern-munchenhez-igazol-sajtohir-2359739

menjenek már a faszba....Amadeus91
ez nevetséges ...csebi
azért, ha Kroosra nem volt della, de Alonso kap 32 évesen 10misit évente (mint Schweini), akkor fogok egyet Guardiolázni....

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 963 — Lucas Scott
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-xabi-alonso-a-bayern-munchenhez-igazol-sajtohir-2359739

menjenek már a faszba....Amadeus91
ez nevetséges ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve

menjenek már a faszba....

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
mindig lehet fokozniAmadeus91
Annyuk picsáját azt mostmár komolyan...
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
hát én Vidal helyett azt a pénzt adnám a Dortmundnak és hoznám Hummelst sőt még Kagavat is visszaadnám nekik... 😊
a fiatal védők közül mondjuk nekem Blackett játéka tetszik, ő jó lehet, csak sok rutin kell neki.manuszka86
Hát a 60 misiből már lehet a Reus + Hummels duó is majdnem kijön.Toca
Reus idén nyáron visszautasította a MU-t, Müllerrel együtt.Amadeus91
Mert Reus a Barcába vágyik már évek óta.
Ha jönni akar akkor még 31.-e előtt alá kell írnia és visszakapja a Dortmund 1 évre kölcsönbe.
Bár nem nagyon látom a helyét a csapatban.

több mint 10 éve
ez megvan gyerekek?
 444.hu/2014/08/26/elszabadult-a-teboly-egervari-sandor-szerint-a-vilagbajnoksagon-tovabbjuthattunk-volna-a-csoportbol/

"Nagyon nehéz ez a mi lett volna, ha: az viszont kétségtelen, hogy Costa Ricával mérkőztünk egykor az U20-as vb bronzmeccsén, és nyertünk is büntetőkkel. Közel voltunk hozzájuk, szerintem egy mostani vb-találkozón is lett volna minimális esélyünk ellenük, nagyon biztosan nem vertek volna tönkre minket, mint a hollandok. Hittem volna abban, hogy előtte abból a görögös csoportból képesek lehettünk volna akár tovább is jutni. Ezek persze csak feltételezések, de nem féltettem volna a magyar válogatottat, abban az esetben, ha állandó játéklehetőséget kapó focistáink utazhattak volna."

😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
mindig lehet fokozni

több mint 10 éve
hát én Vidal helyett azt a pénzt adnám a Dortmundnak és hoznám Hummelst sőt még Kagavat is visszaadnám nekik... 😊
a fiatal védők közül mondjuk nekem Blackett játéka tetszik, ő jó lehet, csak sok rutin kell neki.manuszka86
Hát a 60 misiből már lehet a Reus + Hummels duó is majdnem kijön.Toca
Reus idén nyáron visszautasította a MU-t, Müllerrel együtt.

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Hát a 60 misiből már lehet a Reus + Hummels duó is majdnem kijön.
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
a fiatal védők közül mondjuk nekem Blackett játéka tetszik, ő jó lehet, csak sok rutin kell neki.