Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Nincs kifogás, mert jelenleg is mb1-es kezdő játékos, de elég nehéz érvényesülni, mikor a kispadról is vinne a Fradi, a klubod, akinél pedig tényleg nincs esélyed a kezdőbe kerülésre, nem enged el, mert ne erősítsük a riválist... Helyette elküld kiesésért küzdő csapatokba.Ezeket a mondatokat a "Kifogások magyar labdarúgók számára" című kézikönyvből másoltad? :pBazzaniVagy ha Paulót nem kergetik el olyan hamar vagy nem hozzák elé Juhászt, vagy legalább amikor már egyértelműen jelzik felé, hogy nem számítanak rá, akkor elengedik oda, ahova menni szeretne... És ez csak egy játékosbaggioNa ot sajnalom h anno nem jott a Fradiba.de ha jol tudom akkor a Fehérvár fúrta meg az üzletet..Sajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.Kenny+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)baggio
Sokkal jobb játékos válhatott volna belole ha nem a vidibe megy az mtktol.Kenny
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ezeket a mondatokat a "Kifogások magyar labdarúgók számára" című kézikönyvből másoltad? :pVagy ha Paulót nem kergetik el olyan hamar vagy nem hozzák elé Juhászt, vagy legalább amikor már egyértelműen jelzik felé, hogy nem számítanak rá, akkor elengedik oda, ahova menni szeretne... És ez csak egy játékosbaggioNa ot sajnalom h anno nem jott a Fradiba.de ha jol tudom akkor a Fehérvár fúrta meg az üzletet..Sajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.Kenny+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)baggio
több mint 10 éve
[irony][/irony]tudom, hogy személyesen is ismered, de attól még egy MTK -> Videoton -> Puskás Akadémia -> Dunaújváros lista nem tűnik túl tudatos karrierépítésnek, még ha az utolsó kettő csak kölcsön iskaszoSajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.Kenny+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tudom, hogy személyesen is ismered, de attól még egy MTK -> Videoton -> Puskás Akadémia -> Dunaújváros lista nem tűnik túl tudatos karrierépítésnek, még ha az utolsó kettő csak kölcsön isSajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.Kenny+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)baggio
több mint 10 éve
OFFtegnap járkáltunk a belvárosban, néztem is, hogy mi a sz*r van, legénybúcsú lesz vagy mi, mert egy csomó emberke mászkált Irish Football mezben.
aztán rájöttem, hogy az északír szövetség az Irish Football Association, az ír meg Football Association of Ireland...
több mint 10 éve
Vagy ha Paulót nem kergetik el olyan hamar vagy nem hozzák elé Juhászt, vagy legalább amikor már egyértelműen jelzik felé, hogy nem számítanak rá, akkor elengedik oda, ahova menni szeretne... És ez csak egy játékosNa ot sajnalom h anno nem jott a Fradiba.de ha jol tudom akkor a Fehérvár fúrta meg az üzletet..Sajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.Kenny+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)baggio
---
több mint 10 éve
Meghallgattam Pinyő tegnapi beszédét. Látom, a kifogások keresése már megy.Egyet tudok: az észak-írek futni fognak végig. Szóval ha nekik ugrunk egyből, akkor a 65. perc környékén jöhet a szokásos összeomlás.
Amúgy döntetlent érzek.
több mint 10 éve
Persze hogy hülyeség, a német válogatottban nincs is magyar 😛ShilkorPedig van. 😊
en.wikipedia.org/wiki/Dzsenifer_Marozs%C3%A1n
több mint 10 éve
Persze hogy hülyeség, a német válogatottban nincs is magyar 😛Hülyeségre hülyeséget..... haladunk szépen előre.....KroosAkárcsak a német válogatott.........csi77és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarAmadeus91Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
több mint 10 éve
Na ot sajnalom h anno nem jott a Fradiba.de ha jol tudom akkor a Fehérvár fúrta meg az üzletet..Sajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.Kenny+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)baggio
Sokkal jobb játékos válhatott volna belole ha nem a vidibe megy az mtktol.
több mint 10 éve
Sajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.Kenny+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)
---
több mint 10 éve
Meg szabó jani 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Sajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.
több mint 10 éve
ozibozi
17 193
Amikor még a Samptól a Bariba kölcsönadták, akkor mondta az edzője, hogy nem 'üvegcipőben, kitűrt mezben' kellene az 'irányítót' játszania, mert nem elég jó hozzá, és így ez a játéktípus a felnőttek között kevés lesz, ő pedig nem hajlandó rajta változtatni. Sajnos igaza lett 😕Hogy a bánatba lett abból, ez a mostani?zinedine5
Most meg a kutyának sem kell kb.Bazzani
több mint 10 éve
Emlékszem mikor megpendítette, hogy lehet az ukrán válogatottat választja inkább, és milyen csalódott voltam. Bárcsak ment volna. 😀😀😀Hogy a bánatba lett abból, ez a mostani?zinedine5Amikor a fejlődése megállt és kikerült a kezdőből akkor nem a jó utat választotta. Mégtöbb edzés helyett rinya és mások okolása a helyzet miatt.
Aztán rossz csapatválasztások, gondolom mégkevesebb edzés, elkényelmesedés, mittudomén. Amikor a kép készült akkor tényleg jól játszott.Bazzani
több mint 10 éve
Hülyeségre hülyeséget..... haladunk szépen előre.....Akárcsak a német válogatott.........csi77és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarAmadeus91Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
több mint 10 éve
Nem azt mondtam, hogy eleve hülyeség lilaföldről játékost behívni, csak azt, hogy nekem nem tűnt föl, hogy ennyi játékosuk lenne jó formában ősszel. Bár a sok olaszos eredmény lehet olaszos taktikát és védekezést jelent, ami nem ártana a válogatottnak.Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
Attól még persze lehetnek jobbak mint a győriek, és legalább új arcok is felbukkannak a
több mint 10 éve
Senki sem halt volna bele egy 2 csatáros játékba, akár a régi jó kis 4-4-2-ben. Attól még, hogy ezelőtt 2-3 évvel mindenki 4-2-3-1-et játszott, még nem feltétlen kell nekünk is abban tolni, főleg ha középre, szélre és a védelembe nincs megfelelő ember 😊Komolytalan az egész, majd pont egy 20 kilós "kisgyerek" fogja elirányítani a csapatot egy északi stílusú csapat ellen..... Bárki bármit mond, Kanta simán elférne. De ha más nem, Tőzsér majd mélységből talán 1-2 hosszú passzal ki tudja majd Dzsudzsákot / csatárt ugratni, onnantól meg 50-50, hogy kaput talál-e a legény...flzoliHiába 50 kilós Kovács,kettőt lép és körbefutotta az egész ír védelmet.Az igaz hogy 1-2 szerelés után lehet hogy annyi neki,de akkor kit teszel oda?Zsuzsit betolod középre és jön Lovrencsics?vagy beteszed Kalmárt?Esetleg 3.-ik vkp-nak Zsidai?
Egy Gerára égető szükségünk lett volna holnap.Akár 35 éves akár üveglábú.Nagyon fog hiányozni középről.Kenny
több mint 10 éve
Hogy a bánatba lett abból, ez a mostani?zinedine5Amikor a fejlődése megállt és kikerült a kezdőből akkor nem a jó utat választotta. Mégtöbb edzés helyett rinya és mások okolása a helyzet miatt.
Aztán rossz csapatválasztások, gondolom mégkevesebb edzés, elkényelmesedés, mittudomén. Amikor a kép készült akkor tényleg jól játszott.
több mint 10 éve
Hogy a bánatba lett abból, ez a mostani?
Most meg a kutyának sem kell kb.Bazzani
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
ami elvileg a fiatal magyar tehetségek részére lett kitalálvamost valamelyik ligakupa meccsre álltatok ki így, fel is figyeltem ráJa bocsi, nem tudtam, hogy a ligakupa alapján kerül valaki a válogatott keretbe. LIGAKUPA ember LIGAKUPA! 😊Bazzani
Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
most valamelyik ligakupa meccsre álltatok ki így, fel is figyeltem ráJa bocsi, nem tudtam, hogy a ligakupa alapján kerül valaki a válogatott keretbe. LIGAKUPA ember LIGAKUPA! 😊
Amadeus91
több mint 10 éve
Aláírta a szerződését hosszabb távra, gondolom a klub számára is megfelelő összeggel. Amúgy a kupában nyújtott teljesítménye is figyelemre méltó volt tavaly.Balajcza hogy került vissza a kezdőbe? eladták előle a kapust, vagy elvágta a torkát és elkaparta a Városligetben?slowmotionHa tájékozatlan vagy akkor inkább ne szólalj meg.és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarAmadeus91Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
Balajcza, Vadász, Litauszki, Forró, Balogh, Simon, Nagy G.
Ők mind kezdők, de gondolom az igazság az nem számít.Bazzani
A tavalyi kezdő Dmitrovics most csak csere (és él még 😊 ).
több mint 10 éve
Balajcza hogy került vissza a kezdőbe? eladták előle a kapust, vagy elvágta a torkát és elkaparta a Városligetben?Ha tájékozatlan vagy akkor inkább ne szólalj meg.és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarAmadeus91Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
Balajcza, Vadász, Litauszki, Forró, Balogh, Simon, Nagy G.
Ők mind kezdők, de gondolom az igazság az nem számít.Bazzani