Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Az remek taktika:Benzema kimozog, és a világtalan Carvajal és Marcelo ivelget Isco fejére...
több mint 6 éve
el classico stream vki?
több mint 6 éve
Jó van na lebuktam 😛 egyébként nem írtam, hogy vereség vagy győzelem 😀Ezt az ocska Jinxt is csak Barca drukker tolhatná.Na El Classico night!Tartok tőle, hogy sima lesz a Madridnak 😕 😊
Egyelőre nem vagyok túl magabiztos, sőt. De azért hala Madrid!😀
roberto23
dande
Azért eleg necces a szitu a Realnal ilyenkor ritkán nyer a csapat.
Toca
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Ezt az ocska Jinxt is csak Barca drukker tolhatná.Na El Classico night!Tartok tőle, hogy sima lesz a Madridnak 😕 😊
roberto23
dande
Azért eleg necces a szitu a Realnal ilyenkor ritkán nyer a csapat.
több mint 6 éve
Hát egyelőre én ettől nem tartok 😀Na El Classico night!Tartok tőle, hogy sima lesz a Madridnak 😕 😊
roberto23
dande
De meglátjuk. Mindjárt jön végre. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
valóban Henderson nagyon nagy szezont fut, akár válogatott szinten is simán elviheti a posztot Pickford elől. Pedig az idei évre talán a legjobb védelmet kapta maga elé a post Fergie érában és ehhez képest bakiparádézik. Solskjaer bevállalós volt eddig takarítás ügyileg, lehet hamarosan kapus poszton is érik a váltás 1-2 éven belül.Az elmúlt 2-3 évben már nyoma sincs az extráknak.De Gea bameg 😆😆😆idén amennyit összepotyázik......kellenének a pontok nagyon pedig 😕
Stez
manuszka86
Dean Henderson pazar szezont fut, az NFL-ben ilyenkor hoznak döntést, hogy megtartsák a veteránt vagy lépjen elő a fiatal. A Unitednak is lassan döntenie kell majd.
tüsi91
több mint 6 éve
Na El Classico night!Tartok tőle, hogy sima lesz a Madridnak 😕 😊
roberto23
több mint 6 éve
először még mentek discordra 😀Hello, valaki tudna írni egy-két stream oldal linket, ahol gurulós focit lehet nézni? Régen néztem már meccset online, és amelyeket ismertem, azokat már lelőtték, és most esti Real-Barcát megnézném, de nincs linkem. Előre is köszi.Footybite lett a soccerstreames Reddit utóda, itt többnyire van mindig működő stream.
Guggenheim
MarioAna
csak túl sok ember volt és nem fértek el a szerveren
valamint a túl sok ember túl sok olyat kommentelt amit a moderátorok nem bírtak ami meg problémákat okozott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Na El Classico night!Egyelőre nem vagyok túl magabiztos, sőt. De azért hala Madrid!😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
Az elmúlt 2-3 évben már nyoma sincs az extráknak.De Gea bameg 😆😆😆idén amennyit összepotyázik......kellenének a pontok nagyon pedig 😕
Stez
manuszka86
Dean Henderson pazar szezont fut, az NFL-ben ilyenkor hoznak döntést, hogy megtartsák a veteránt vagy lépjen elő a fiatal. A Unitednak is lassan döntenie kell majd.
több mint 6 éve
Lecce 2-7 Atalanta 😀Legalább a karanténokba volt mit nézniük
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Te JC, hogy volt ez a Budafok nem akar feljutni dolog? 😆minél több pontot szereznek a véghajráig, annál nagyobb lesz az odds ellenük.
10 emberrel is simán verték a Csabát.
warr_b
MTK erről napokig tudna mesélni.
több mint 6 éve
Te JC, hogy volt ez a Budafok nem akar feljutni dolog? 😆 10 emberrel is simán verték a Csabát.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Hello, valaki tudna írni egy-két stream oldal linket, ahol gurulós focit lehet nézni? Régen néztem már meccset online, és amelyeket ismertem, azokat már lelőtték, és most esti Real-Barcát megnézném, de nincs linkem. Előre is köszi.footybite.com/football/
Guggenheim
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Guggenheim
38
Hello, valaki tudna írni egy-két stream oldal linket, ahol gurulós focit lehet nézni? Régen néztem már meccset online, és amelyeket ismertem, azokat már lelőtték, és most esti Real-Barcát megnézném, de nincs linkem. Előre is köszi.
több mint 6 éve
De Gea bameg 😆😆😆idén amennyit összepotyázik......kellenének a pontok nagyon pedig 😕
Stez
több mint 6 éve
Milyen 11est fújtak be VAR-ral a sevilla meccsen... nagy gondok lesznek ha minden ilyet befújnakNem láttam, de annyi értelme van a var-nak, mint a pass interference-eket visszanézetni.
davemayer
több mint 6 éve
Milyen 11est fújtak be VAR-ral a sevilla meccsen... nagy gondok lesznek ha minden ilyet befújnak
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Kb 3 perc volt megnézni a kereteket és ezt leírni... De nem lényeges 😊Erre idot pazarolni😀Ha már Arsenal, kiváncsi vagyok, hogy posztonként összevetve a két csapatot melyik lenne az erősebb:Kikapott a pool akkor most a dolphins jatekosok pezsgot bontanak? Vagy ez nem az.😀A 2003-04-es Arsenal játékosai igen.
ZoliMP
Kampman
Lehmann-Cole-Campbell-Kolo Touré-Lauren-Pires-Gilberto Silva-Vieira-Ljungberg-Bergkamp-Henry + cserepad + Wenger
VS
Alisson-Robertson-Gomez-van Dijk-TAA-Henderson-Fabinho-Wijnaldum-Mané-Salah-Firmino + cserepad + Klopp
----
Aki akar menjen bele részletesebben, mert más taktikával nyomták, így azért nehéz bármit is összevetni
Alisson, van Dijk, TAA, Mané 4
Cole, Kolo Touré, Gilberto Silva, Vieira, Pires, Henry, Bergkamp (nincs az az isten, hogy egy Salah-t válasszak a nem repülő hollandi helyett, hiába volt mér leszálló ágban akkor 😊 ) 7
Cserepad: A Pool-é jobb szerintem
Edzők: Egyenlő, Wenger abban az időben top kaliber volt egy újító csapatban.
FLZOLI
Eleve mas kor mason volt a hangsuly.
ZoliMP
Fontosabb, hogy ki az a Mason? 😮
több mint 6 éve
A 2 csapatot összevetni teljesen értelmetlen. Más idők voltak akkor. Ami akkor működött, az most nem működne, és ugyanez visszafele.Ha már Arsenal, kiváncsi vagyok, hogy posztonként összevetve a két csapatot melyik lenne az erősebb:Kikapott a pool akkor most a dolphins jatekosok pezsgot bontanak? Vagy ez nem az.😀A 2003-04-es Arsenal játékosai igen.
ZoliMP
Kampman
Lehmann-Cole-Campbell-Kolo Touré-Lauren-Pires-Gilberto Silva-Vieira-Ljungberg-Bergkamp-Henry + cserepad + Wenger
VS
Alisson-Robertson-Gomez-van Dijk-TAA-Henderson-Fabinho-Wijnaldum-Mané-Salah-Firmino + cserepad + Klopp
----
Aki akar menjen bele részletesebben, mert más taktikával nyomták, így azért nehéz bármit is összevetni
Cole, Kolo Touré, Gilberto Silva, Vieira, Pires, Henry, Bergkamp (nincs az az isten, hogy egy Salah-t válasszak a nem repülő hollandi helyett, hiába volt mér leszálló ágban akkor 😊 ) 7
FLZOLI
Egyéneket lehet hasonlítani.
Amiket írtál, kb én is azon a véleményen vagyok. Allison, VvD, TAA, Mané, cserepad.
Henryt bár utáltam mindig (mert francia 😀 ), de jobb volt Firminonál, vagy Salahnál. Bár Henry csatár volt, míg a Liverpoolban olyan nem igazán van most. Támadók vannak 😊
Henry és Bergkamp szerintem jobb volt egyénileg bármelyik jelenlegi Liverpool támadónál. Ljungbergtől annyira nem voltam elájulva (főleg nem a szivárvány hajától) 😀
Vieira szintű VKP-nk nekünk szerintem nem volt, És most nincs Pires szintű "8-asunk".
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 847
Erre idot pazarolni😀Ha már Arsenal, kiváncsi vagyok, hogy posztonként összevetve a két csapatot melyik lenne az erősebb:Kikapott a pool akkor most a dolphins jatekosok pezsgot bontanak? Vagy ez nem az.😀A 2003-04-es Arsenal játékosai igen.
ZoliMP
Kampman
VS
----
FLZOLI
Eleve mas kor mason volt a hangsuly.
több mint 6 éve
Akkoriban sokkal több soccert néztem és ez nyilván befolyásol, de inkább az Arsenalt választanám. Úgy maradtak meg az emlékeimben, mint az egyik legszebb futballt játszó csapat.Ha már Arsenal, kiváncsi vagyok, hogy posztonként összevetve a két csapatot melyik lenne az erősebb:Kikapott a pool akkor most a dolphins jatekosok pezsgot bontanak? Vagy ez nem az.😀A 2003-04-es Arsenal játékosai igen.
ZoliMP
Kampman
VS
----
FLZOLI