NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Ezt a Felipet elhoznank szerintem ket honap alatt kiszoritana Dibuszt.

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Elvileg elérkeztünk oda hogy a San Siro lassan befejezi a pályafutását.
Mostmár tényleg el kell menni 😕
Coolearie
mert mi tortent?
ZoliMP
Minden bizonnyal új közös stadiont épít a Milan és az Inter.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 002 — WHO DAT!!!!
Csak Pogbát ne vegye meg Zizu légyszi
Toca
nem lesz a Madridnak fekete arca, miért nem figyelsz?
eaglesmcnabb
Vinicius távolról sem fehér..

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/53205265_317225258996987_253953496292786176_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=_8gtNjX9V8gQ7kNvwG5Bfeb&_nc_oc=AdmXSjxMVnbRxTS3N61KZ0crMeZp-dQUpW29rdALF-6O0CZ-vxfh2BHdz2kzXzMAFtw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=pxXnjHFNrEvj_90Zo8Zt0g&oh=00_AflQ461i5QNDrvOfVVk0G5vgnZAxm29mC00hO40l8JOrKA&oe=69440F6A
702.636 Aufrufe · 11.219 Reaktionen | Manchester United appoint Ole Gunnar Solskjaer as permanent manager 👑 OLE IS AT THE WHEEL 🦁 | JOE.co.uk
Manchester United appoint Ole Gunnar Solskjaer as permanent manager 👑 OLE IS AT THE WHEEL 🦁

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 403
ez ugye vmilyen vicc?https://index.hu/sport/futball/2019/03/29/haladas_anyagi_problemak_csuszo_fizetesek_illes_bela_kieses_nb_i./
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 403
Coolearie
mert mi tortent?
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Coolearie
:/ Én voltam egyszer, igaz nem meccsen, csak megnéztük a csapattal anno kis szarosgatyásként. Milan öltöző, Inter öltöző, ilyen Brehme meg ilyenek voltak kiírva 😀
kishaszi
Én voltam párszor nem kár érte ..mondjuk én a büfénél tovább nem nagyon szoktam jutni.. 😊
több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Ole véglegesítve. Na akkor Herrerával lehet hosszabítani és építeni végre egy jó csapatot
dugo93
Elvileg nem akarják neki megadni a heti 150k körüli fizut, miközben Sanchez heti 500k-t tesz zsebre. Fuck logic.

Remélem jövőre Ole eltakarítja ezeket a szutykokat és elkezdi építeni a csapatot. Azt is írogatják, h Pogba is léphet a nyáron. Be kell vallanom tetszetősen játszik mióta Ole az edző, de szerintem sose lesz igazi franchise player szinten, úgy meg felesleges köré építeni a csapatot, szal mehet ő is amerre lát.

Szerkesztette: Duff
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Coolearie
:/ Én voltam egyszer, igaz nem meccsen, csak megnéztük a csapattal anno kis szarosgatyásként. Milan öltöző, Inter öltöző, ilyen Brehme meg ilyenek voltak kiírva 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Ole véglegesítve. Na akkor Herrerával lehet hosszabítani és építeni végre egy jó csapatot
dugo93
Azzal a favágóval? Hát akkor inkább Pogba köré alakítsa ki a csapatot.
Coolearie
Nem azt mondtam, hogy köré kell építeni a csapatot, de semmiképp nem kellene elengedni.

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
dugo93
Azzal a favágóval? Hát akkor inkább Pogba köré alakítsa ki a csapatot.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan
Toca
az tényleg nem lenne jó, nem lenne, aki megbuktassa a már nem annyira babaarcút
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Toca
Csak nem..

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Toca
nem lesz a Madridnak fekete arca, miért nem figyelsz?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 6 éve
románok meg lőttek 4 gólt, az elsőt Deák, utána kettőt Keserű, a negyediket pedig Puskás.

no comment

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 900 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mi meccs volt ez a norvég-svéd meg a svájci-dán...
warr_b
na de sporttv a olasz-liechtenstein meg málta-spanyolt adta. minek nekik a selejtezők jogai ha a ténylegesen az EBre kijutásért folyó élethalál meccsek helyett csak a nagyok meccseit adják...
braxa88
Gondolom a sok divatmajom inkább a spanyololasznémet meccset nézi így is, úgy is, tökmindegy hogy esetleg egy jelentéktelen sörmeccs...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
warr_b
na de sporttv a olasz-liechtenstein meg málta-spanyolt adta. minek nekik a selejtezők jogai ha a ténylegesen az EBre kijutásért folyó élethalál meccsek helyett csak a nagyok meccseit adják...
braxa88
Tippre nagyobb nézettség generalasra kell nekik.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
warr_b
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 900 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
 twitter.com/Masters_JamesD/status/1110303756749586432

18 évesen egy ilyen témában durván éretten viselkedik a srác.
több mint 6 éve
Na az angolok lejátszották a két legnehezebb Eb-selejtezőjüket (hiányzókkal, fiatalokkal), hoztak egy 10–1-et. A kövi meccsen már Fodenéknek kellene kezdeniük, hadd szokják 😊
Wyatt
mondjuk az a csoport egy óriási vicc.
braxa88
Melyik nem? 😀
Duff
a miénk, mindig a miénk a legnehezebb 😀

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Na az angolok lejátszották a két legnehezebb Eb-selejtezőjüket (hiányzókkal, fiatalokkal), hoztak egy 10–1-et. A kövi meccsen már Fodenéknek kellene kezdeniük, hadd szokják 😊
Wyatt
mondjuk az a csoport egy óriási vicc.
braxa88
Melyik nem? 😀
Duff
igaz 😊