NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 375
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezt a Felipet elhoznank szerintem ket honap alatt kiszoritana Dibuszt.
több mint 6 éve
Minden bizonnyal új közös stadiont épít a Milan és az Inter.Elvileg elérkeztünk oda hogy a San Siro lassan befejezi a pályafutását.mert mi tortent?
Mostmár tényleg el kell menni 😕
Coolearie
ZoliMP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Vinicius távolról sem fehér..Csak Pogbát ne vegye meg Zizu légyszinem lesz a Madridnak fekete arca, miért nem figyelsz?
Toca
eaglesmcnabb

több mint 6 éve
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 403
ez ugye vmilyen vicc?https://index.hu/sport/futball/2019/03/29/haladas_anyagi_problemak_csuszo_fizetesek_illes_bela_kieses_nb_i./
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 403
Elvileg elérkeztünk oda hogy a San Siro lassan befejezi a pályafutását.mert mi tortent?
Coolearie
több mint 6 éve
Én voltam párszor nem kár érte ..mondjuk én a büfénél tovább nem nagyon szoktam jutni.. 😊Elvileg elérkeztünk oda hogy a San Siro lassan befejezi a pályafutását.:/ Én voltam egyszer, igaz nem meccsen, csak megnéztük a csapattal anno kis szarosgatyásként. Milan öltöző, Inter öltöző, ilyen Brehme meg ilyenek voltak kiírva 😀
Coolearie
kishaszi
több mint 6 éve
Ole véglegesítve. Na akkor Herrerával lehet hosszabítani és építeni végre egy jó csapatotElvileg nem akarják neki megadni a heti 150k körüli fizut, miközben Sanchez heti 500k-t tesz zsebre. Fuck logic.
dugo93
Remélem jövőre Ole eltakarítja ezeket a szutykokat és elkezdi építeni a csapatot. Azt is írogatják, h Pogba is léphet a nyáron. Be kell vallanom tetszetősen játszik mióta Ole az edző, de szerintem sose lesz igazi franchise player szinten, úgy meg felesleges köré építeni a csapatot, szal mehet ő is amerre lát.
Szerkesztette: Duff
több mint 6 éve
Elvileg elérkeztünk oda hogy a San Siro lassan befejezi a pályafutását.:/ Én voltam egyszer, igaz nem meccsen, csak megnéztük a csapattal anno kis szarosgatyásként. Milan öltöző, Inter öltöző, ilyen Brehme meg ilyenek voltak kiírva 😀
Coolearie
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Nem azt mondtam, hogy köré kell építeni a csapatot, de semmiképp nem kellene elengedni.Ole véglegesítve. Na akkor Herrerával lehet hosszabítani és építeni végre egy jó csapatotAzzal a favágóval? Hát akkor inkább Pogba köré alakítsa ki a csapatot.
dugo93
Coolearie
több mint 6 éve
Ole véglegesítve. Na akkor Herrerával lehet hosszabítani és építeni végre egy jó csapatotAzzal a favágóval? Hát akkor inkább Pogba köré alakítsa ki a csapatot.
dugo93
több mint 6 éve
Csak Pogbát ne vegye meg Zizu légysziaz tényleg nem lenne jó, nem lenne, aki megbuktassa a már nem annyira babaarcút
Toca
több mint 6 éve
Ole véglegesítve. Na akkor Herrerával lehet hosszabítani és építeni végre egy jó csapatot
több mint 6 éve
Csak Pogbát ne vegye meg Zizu légyszinem lesz a Madridnak fekete arca, miért nem figyelsz?
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Csak Pogbát ne vegye meg Zizu légyszi
több mint 6 éve
Elvileg elérkeztünk oda hogy a San Siro lassan befejezi a pályafutását.Mostmár tényleg el kell menni 😕
több mint 6 éve
románok meg lőttek 4 gólt, az elsőt Deák, utána kettőt Keserű, a negyediket pedig Puskás. no comment
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Gondolom a sok divatmajom inkább a spanyololasznémet meccset nézi így is, úgy is, tökmindegy hogy esetleg egy jelentéktelen sörmeccs...Mi meccs volt ez a norvég-svéd meg a svájci-dán...na de sporttv a olasz-liechtenstein meg málta-spanyolt adta. minek nekik a selejtezők jogai ha a ténylegesen az EBre kijutásért folyó élethalál meccsek helyett csak a nagyok meccseit adják...
warr_b
braxa88

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Tippre nagyobb nézettség generalasra kell nekik.Mi meccs volt ez a norvég-svéd meg a svájci-dán...na de sporttv a olasz-liechtenstein meg málta-spanyolt adta. minek nekik a selejtezők jogai ha a ténylegesen az EBre kijutásért folyó élethalál meccsek helyett csak a nagyok meccseit adják...
warr_b
braxa88
több mint 6 éve
Mi meccs volt ez a norvég-svéd meg a svájci-dán...na de sporttv a olasz-liechtenstein meg málta-spanyolt adta. minek nekik a selejtezők jogai ha a ténylegesen az EBre kijutásért folyó élethalál meccsek helyett csak a nagyok meccseit adják...
warr_b
több mint 6 éve
Mi meccs volt ez a norvég-svéd meg a svájci-dán...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
twitter.com/Masters_JamesD/status/111030375674958643218 évesen egy ilyen témában durván éretten viselkedik a srác.
több mint 6 éve
a miénk, mindig a miénk a legnehezebb 😀Melyik nem? 😀Na az angolok lejátszották a két legnehezebb Eb-selejtezőjüket (hiányzókkal, fiatalokkal), hoztak egy 10–1-et. A kövi meccsen már Fodenéknek kellene kezdeniük, hadd szokják 😊mondjuk az a csoport egy óriási vicc.
Wyatt
braxa88
Duff
több mint 6 éve
igaz 😊Melyik nem? 😀Na az angolok lejátszották a két legnehezebb Eb-selejtezőjüket (hiányzókkal, fiatalokkal), hoztak egy 10–1-et. A kövi meccsen már Fodenéknek kellene kezdeniük, hadd szokják 😊mondjuk az a csoport egy óriási vicc.
Wyatt
braxa88
Duff