Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ligakupa-tiz-legiossal-kezdett-es-nyert-az-ujpest-2361339
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
most valamelyik ligakupa meccsre álltatok ki így, fel is figyeltem rámost mit basztatsz minket, mi nem is kaptunk stadiont... és Bazzaninak meg igaza van, Kokó visszatértével elindult végre, hogy az alibiző légiósokat elzavartuk a faszba.berger90és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarAmadeus91Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
más
több mint 10 éve
Komolytalan az egész, majd pont egy 20 kilós "kisgyerek" fogja elirányítani a csapatot egy északi stílusú csapat ellen..... Bárki bármit mond, Kanta simán elférne. De ha más nem, Tőzsér majd mélységből talán 1-2 hosszú passzal ki tudja majd Dzsudzsákot / csatárt ugratni, onnantól meg 50-50, hogy kaput talál-e a legény...flzoliHiába 50 kilós Kovács,kettőt lép és körbefutotta az egész ír védelmet.Az igaz hogy 1-2 szerelés után lehet hogy annyi neki,de akkor kit teszel oda?Zsuzsit betolod középre és jön Lovrencsics?vagy beteszed Kalmárt?Esetleg 3.-ik vkp-nak Zsidai?
Egy Gerára égető szükségünk lett volna holnap.Akár 35 éves akár üveglábú.Nagyon fog hiányozni középről.
több mint 10 éve
Akárcsak a német válogatott.........és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarAmadeus91Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
most mit basztatsz minket, mi nem is kaptunk stadiont... és Bazzaninak meg igaza van, Kokó visszatértével elindult végre, hogy az alibiző légiósokat elzavartuk a faszba.és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarAmadeus91Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ha tájékozatlan vagy akkor inkább ne szólalj meg.és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarAmadeus91Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
Balajcza, Vadász, Litauszki, Forró, Balogh, Simon, Nagy G.
Ők mind kezdők, de gondolom az igazság az nem számít.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarMost direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
több mint 10 éve
ozibozi
17 193
www.goal.com/en/news/7130/hall-of-fame-2014/2014/09/05/5066091/goal-hall-of-fame-2014-cast-your-vote-now?ICID=HP_FT_1lehet szavazni a goal.com-on minden idők legjobbjaira...
több mint 10 éve
Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoliArról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?
több mint 10 éve
Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?
több mint 10 éve
Komolytalan az egész, majd pont egy 20 kilós "kisgyerek" fogja elirányítani a csapatot egy északi stílusú csapat ellen..... Bárki bármit mond, Kanta simán elférne. De ha más nem, Tőzsér majd mélységből talán 1-2 hosszú passzal ki tudja majd Dzsudzsákot / csatárt ugratni, onnantól meg 50-50, hogy kaput talál-e a legény...
több mint 10 éve
Megsérült Gera.Nem játszhat holnap.Az eddigi meccsek alapján Kiskokó felkészül.Kérdés megéri-e betenni a "favágó" írek ellen..KennyUgyan mibe sérült már bele nemzetünk porcelánlábú hőse?
több mint 10 éve
Megsérült Gera.Nem játszhat holnap.Az eddigi meccsek alapján Kiskokó felkészül.Kérdés megéri-e betenni a "favágó" írek ellen..
több mint 10 éve
Onnantól kezdve hogy Kanta nincs a csapatban teljesen fölösleges beszélni hogy ki kéne meg ki nem 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
"Bogdán Ádám - Heffler Tibor, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Varga József, Tőzsér Dániel - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely "nagyon csalódott lennék ha a 3 befejező játékos közül se Futács, se Nikolic, se Priskin nem kezdene. Nyilván Romániában nem fognak mert a 0-0 kell, de itthon szerintem nem ártana.
MTI szerint ez lesz a kezdő.Kenny
több mint 10 éve
"Bogdán Ádám - Heffler Tibor, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Varga József, Tőzsér Dániel - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely "Én sem értem hogy Rudolf miben volt jobb, mint Nikolics, azt leszámítva hogy jobb százalékban rúgta a büntetőket... Ezen kívül Heffler helyett Korhut és akkor tényleg nem rossz. Gera helyett meg gondolom KisKokó jönne a félidő környékén.
MTI szerint ez lesz a kezdő.
Rudolf kivételével amúgy rendben van.Kenny
több mint 10 éve
Na ja, a vadócz-hajnal-koman tengely valszeg unikum lenne. Mi a közös bennük? Jelenleg egyiknek sincs klubja 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
vadócz! 😀ha mondasz egy jobb szűrőt nála akkor nem.Kenny"Bogdán Ádám - Heffler Tibor, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Varga József, Tőzsér Dániel - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely "Varga "kiugratom a román csatárt" Józsi rendben van hatosban?Amadeus91
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
ha mondasz egy jobb szűrőt nála akkor nem."Bogdán Ádám - Heffler Tibor, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Varga József, Tőzsér Dániel - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely "Varga "kiugratom a román csatárt" Józsi rendben van hatosban?Amadeus91
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
"Bogdán Ádám - Heffler Tibor, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Varga József, Tőzsér Dániel - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely "Varga "kiugratom a román csatárt" Józsi rendben van hatosban?
több mint 10 éve
"Bogdán Ádám - Heffler Tibor, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Varga József, Tőzsér Dániel - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely "MTI szerint ez lesz a kezdő.
Rudolf kivételével amúgy rendben van.
több mint 10 éve
sőt, ebben rejlik Pinyő zsenialitása: Vanczák lesz a jhv, de nem fut fel😀hogy ki lesz a jobboldali felfutó bekk ne kérdezzétekKennyVanczákot nyilván azért hívta be, hogy kezdjen, hátha fejel pár gólt.
Esélyes lehetne Heffler is, de az meglepne ha Svájcból hazahívna valakit a padra.Höri
viszont az észak-írek nem számítanak erre, és a szélekre fognak figyelni. a középen támadt résben pedig majd Koman átszalad (Hajnal is lett volna, de most kallódik, amíg meg nem születik erre is a miniszteri rendelet, és hazaszerződtetik), kioszt pár forintos labdát a csatároknak, és egy kivételével mindet belövik.
az az egy pedig azért marad ki, hogy a kapus szögletre védhesse, amely pontrúgást Vanczák fog befejelni, hogy a következő meccsen is túlzottan tisztelje az ellenfél, és ugyanezzel a taktikával nyerhessünk ott is.
több mint 10 éve
Csak az emlék kedvéért:Nagy ügy, barátságoson Torghelle is vágott kettőt a németeknek 😛
sportgeza.hu/futball/mindenidok/2014/08/25/di_maria_annyiert_mint_suarez_ennyire_a_manunitednel_sem_lehetnek_hulyek/
Schleck
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hogy ki lesz a jobboldali felfutó bekk ne kérdezzétekKennyVanczákot nyilván azért hívta be, hogy kezdjen, hátha fejel pár gólt.
Esélyes lehetne Heffler is, de az meglepne ha Svájcból hazahívna valakit a padra.
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-itt-verre-megy-a-jatek-megpusztulnak-a-jatekosok-2361675SebiiPedig milyen jó játékosaink lennének ha az edzők nem akadályoznák őket abban, hogy harcoljanak/sprinteljenek edzésen...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.