Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ozil ha mar szoba kerult. Es a nepszerusege. Sok angol fantasy ligaban nem akarja igazolni senki. Neki a legalacsonyabb az igazolt statusz atlaga a top csapatok jatekosai kozott (2% folott picivel). Pedig a vegen meg olyanok is elmennek mar, hogy a nevet alig tudod, nem a posztjat. Ehhez kepest top fizetese van. Persze, hogy MRI nem tudja eladni. Meg Torokorszagba sem kellett, pedig ott lett volna egy resz, amit az Arsenal fizet.

Lesz itt fantazia. Mikor Ramsey jatszott, mindig volt. Es mindig feltamadt a tamadojatek. Pepe is kreativ, csak mondom. De foleg Szabalyostol (Ceballos) varjak ezt. Csak hat nemreg szallt le a repulovel, kell egy kis ido.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Paks Bode nelkul alaz. Szep munka😃

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 966
De az
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
Lampardot se nagyon ertem, mit akart ezzel a kezdovel, a Chelsea-nel is teljes otlettelenseg van. Azt meg meg mindig nem ertem, hogy lehet Pedro ennyi ideje stabil kezdo egy topcsapatban, szvsz az egyik legtulertekeltebb jatekos.

Pogba viszont brutalis labdat adott Rashfordnak, zsenialis megoldas volt. Latszik, mekkora kiraly lehetne egyebkent, ha emberileg nem egy ekkora broki.

több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 517 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
asztakurva, mennyire nem tudunk mit kezdeni a presszinggel :/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehet
Heisman Trophy
Hat, ennel csak jobb, az nyugtasson XD
Amit irtam, nem valtozott, ez az Arsenal nagyon gyenge, es igazabol semmi esze sincs a jatekuknak, teljesen elkepzeles nelkuli az egesz. Ertem en, hogy mindenki Ozilre mutogat, hogy nem volt, aztan majd ha visszajon, mindjart lesz agy a tamadogepezetben, de Ozil masfel eve siralmas, lassan minden Arsenal-fan az eladasaert konyorog, ne tole varjuk mar a megvaltast. Pepe fasza gyerek, de o elorebb jatszik, o sem tud iranyitani, illetve ot meg kell tudni jatszani, ahogy Aubat is.

Szamomra furcsa, hogy rendre mindenki aradozik Emeryert, micsoda munkat veez, en viszont abszolut nem latom ezt, sot, ez az Arsenal szerintem meg Wenger utolso eveivel sem biztos, hogy pariban van. Oke, Wengerrel elfaradt a csapat, de nem erzem az elorelepest Emeryvel. Egyszer hibazott a Newcastle, lottek belole egy golt, de tulajdonkeppen epkezlab helyzetuk sem nagyon volt a PL egyik leggyengebb csapata ellen.

Mhitarjan meg egyenesen siralmas egyebkent, nem ertem, hogyan lehet o kezdo, azt meg vegkepp nem, hogy mar egy felido utan levego utan kapkod, de nem hozza le MRY. A masodik felidoben szerintem jo megmozdulasa nem volt, de labdahoz is alig ert. Az Arsenal nem a Sevilla, itt nem a 4-6. hely, meg az Europa-liga-meneteles az elvaras, marpedig ez a csapat kb. ennyit tud sajnos.

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"
bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehet

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Joelinton mit hagyott ki... Jo lenne a gol tole, bent van fantasyben, kb. az o meccsen mulik a W-m. Es Aubanak nem szabad golt szereznie.

több mint 6 éve
Nagyot mentett Mhitarjan. XD

több mint 6 éve
Ez az Arsenal meg mindig gyenge. Mhitarjan tovabbra is minusz egy ember, a kozeppalya meg nem szur rendesen, iranyito sincs.

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"
4 angol az Arsenal kezdőjében, woah! 😮
Tony Adams
amilyen ez a csapat benne van a zakó
nem top 6 szint, hanem átlag PL csapat + Aubameyang

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
4 angol az Arsenal kezdőjében, woah! 😮
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.
Kenny
Ja.
Csak tudnám, hogy ez milyen szabály szerint volt hazaadás???
Bazzani
tudatosan ért bele,és irányította a labdát, tehát passznak minősül.
Kenny
Belecsúszott egy keresztpasszba.
Esze ágában nem volt hazaadni.
Bazzani
nézd meg még egyszer hogyan állt a lábfeje, teljesen tudatos volt szerintem.
Kenny
Nekem nem tűnt annak, de csak 1x láttam a jelenetet.
kishaszi
Nem is volt az.
Felháborítóan buta ítélet volt.
Szerencsére nem ezen múlt.

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Kenny
Ja.
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
Nekem nem tűnt annak, de csak 1x láttam a jelenetet.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Megneztem nagy adam elso interjujat.
korrektul beszel angolul ami nagy szo a mai magyar fociban.
több mint 6 éve
De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊
dande
Ha jol mondom, akkor a 70. percig volt 0-1. Aztan gyorsan vege lett a mesenek. Aki csak az eredmenyt nezi, azt hiszi, magabiztos gyozelem volt.
ulpianus
Egy percig nem hittem azt, láttam, mikor sikerült egyenlíteni 😉

Off
Inkább arról beszélj mennyi kezdő nem játszik ma éjjel két kedvemc AFC csapatom derbijén 😊?
dande
Nem rolad beszeltem, hanem aki az eredmenyt latja (3-1).
A masik kerdes itt total off. Irok valamit akkor inkabb KC topicba neked. Mar olyat minek talan ertelme is van.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 325 — Így remélem megfelelek nektek.....
De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊
dande
Ha jol mondom, akkor a 70. percig volt 0-1. Aztan gyorsan vege lett a mesenek. Aki csak az eredmenyt nezi, azt hiszi, magabiztos gyozelem volt.
ulpianus
Egy percig nem hittem azt, láttam, mikor sikerült egyenlíteni 😉

Off
Inkább arról beszélj mennyi kezdő nem játszik ma éjjel két kedvemc AFC csapatom derbijén 😊?
több mint 6 éve
Kenny
Ja.
Bazzani
Kenny
Bazzani

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 061 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/sport/futball/2019/08/10/paris_saint-germain_uefa_penzugyi_fair_play_yves_leterme_cunha_rodrigues/

Mocskos uefa.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Kenny
Ja.
Bazzani
Kenny

több mint 6 éve
dande

több mint 6 éve
A rengeteget kolto ujonc, az Aston Villa vezet a Spurs ellen a kilencedik percben. Meg a vegen jo meccs lesz. akit erdekel.
ulpianus
dande
Ndombele kurva jo, hatalmas vetel volt.

több mint 6 éve
Kenny
Ja.
Bazzani

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 325 — Így remélem megfelelek nektek.....
A rengeteget kolto ujonc, az Aston Villa vezet a Spurs ellen a kilencedik percben. Meg a vegen jo meccs lesz. akit erdekel.
ulpianus