Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
na jó, az ember mindig reménykedik, hogy most talán...de nem
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
PIINTÉÉÉR TAKARODJ!!!!
több mint 10 éve
Feröer ellen itthon egy iksz meglesz?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Elmehetünk a retkes picsába. Legalja.
több mint 10 éve
Legalább Lipták taktikusan időt húzni próbált, persze leküldték.. egy kis fetrengés kellett volna.Most nem jött be, pedig ezt is illett volna befejelni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Lipták sérülésével emberelőnyben a magyar válogatott
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mikor ez a barom elkezdte az észak-íreket fikázni, bármit rátettem volna, hogy mindjárt kapunk egyet 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Priskin "lő"...Nem sikerült "kihúzni", túl nagy volt a nyomás 😀
Ki fogjuk húzni, mert ez a NIR csapat annyira fogalmatlan, hogy rossz érzés nézni őket.. de miközben ezt leírtam kipasszoltak minket.Igor
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nyomorultak.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Balogh 3 méterrel a lesvonal mögött áll. Nevetséges, felnőtt játékos. S nem tűnt neki fel.
több mint 10 éve
Szerintem kapunk egyet a 89.benHanniTúlbecsültem magunkat.
több mint 10 éve
Priskin "lő"... Ki fogjuk húzni, mert ez a NIR csapat annyira fogalmatlan, hogy rossz érzés nézni őket.. de miközben ezt leírtam kipasszoltak minket.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Priskin 10 meccsig kezdő mostantól. Szép felépített támadás után 1-0. Pintérnek akkora arca lesz...
több mint 10 éve
A fiuk megoldottak amit kertem toluk.Buszke vagyok rajuk.Jol tolodtunk,jol zartuk a teruletet.
több mint 10 éve
Szerintem kapunk egyet a 89.ben
több mint 10 éve
Sima győzelem, nem tudom, mi a gond.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Végre!
több mint 10 éve
Kampman
28 331
Ez a kommentátor gyerek szívott valamit meccs előtt?Menczer mindig ilyen. Más fórumokon is ugyanezt hallották 😀 Szegény Pintér Bukarest után repülni fog
Az előbb meg "Pintér takarodj!" volt?Bazzani
több mint 10 éve
Ez a kommentátor gyerek szívott valamit meccs előtt?Az előbb meg "Pintér takarodj!" volt?
több mint 10 éve
Priskinnel meg Rudolffal? nem csoda, Rudolfnak konkrétnak jó passza,labdaátvétele nem volt.....Megy a Pintér takarodj 😀