Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Majd ha az utánpótlásunk piacképes játékosokat fog kitermelni, na akkor lesz valamiféle magyar foci. Addig ez a szar marad, néha kicsit jobb, néha kicsit rosszabb, de nagyjából ez.
több mint 10 éve
Tehát egy befejező csatár nyugodtan verheti a f.szát a pályán, majd egy zakó után, egy másik (előre borítékolhatóan nagy) előtt, elkezdheti azt a csapatot fikázni és köpködni, aminek ő is a szerves része. És ezek után, még ő lehet a Messiás. Azért ez nem semmi. Na de úgyis mindig az a sztár és a megváltó, aki épp nincs pályán/beválogatva.halkan megjegyezném, hogy amikor Szalai kifakadt, hogy mennyire sz*r ez a magyar labdarúgás, abba SAJÁT MAGÁT is beleértette, persze a sok sértődött, önérzetes mimóza elsiklik efelett és csak azt veszi észre, hogy vki megbántotta a kis érzékeny lelki világát
Tony
(még mielőtt magadra vennéd Pinyőre és a "szakmára" céloztam)
nem kívülről köpköd, hanem felvállalta a véleményét, bizony a fel kéne ébredni és szembenézni a hibáINKkal
nem csodákban kell reménykedni("hosszú még a sorozat", "bármi megtörténhet" ), nem a FIFA-t szidni a zárt kapus meccs miatt, nem a balsors kárára írni a kudarcot, hanem igen is szembenézni, hogy ez a valóság, k.nagy sz*rban vagyunk és CSELEKEDNI KÉNE, ha tényleg akarunk változást
Az örmények ki tudnak nevelni egy Mkhitaryan-t (de sorolhatnám a szerbeket, horvátokat vagy bármelyik szomszédunkat), akkor mi miért nem? Az utóbbi 30-40 év alatt(majd az öregek megmondják) egy nemzetközileg is komolyan(!) elismert játékosunk nem volt.
Régen, középcsapatok jó iparosait tudtuk adni, Lisztes-Gera-MackóGábor-pár éve még Zsuszi+Juhász, de ennél többre nem futotta, ma már ez sincs, odáig jutottunk, hogy nincs fix kezdő játékosunk külföldön is jegyzett bajnokságban...
Nem kéne ezen nagyon komolyan elgondolkodni?
| ja persze, majd ha minden nb1-es és nb2-es csapatnak lesz normális stadionja, akkor majd jutni fog erőforrás az utánpótlásra is... el is felejtettem |
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A másik posztra Tőzsér jó lehetne, ha végre rendszeresen játszana.flzoliangol Liga Bajnokság smafu?
öt meccsből négyet végigjátszott, plusz egyen kapott negyed órát
több mint 10 éve
A "játékosok mindent megtettek", az edző mindent megtett és nagyjából elégedett , és ez ennyire elég.Nincs miről beszélni! Az egészről az UEFA tehet!Mi az má hogy selejtezőt kell játtszani!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Tehát egy befejező csatár nyugodtan verheti a f.szát a pályán, majd egy zakó után, egy másik (előre borítékolhatóan nagy) előtt, elkezdheti azt a csapatot fikázni és köpködni, aminek ő is a szerves része. És ezek után, még ő lehet a Messiás. Azért ez nem semmi. Na de úgyis mindig az a sztár és a megváltó, aki épp nincs pályán/beválogatva.engem ezek után csak az érdekelne, hogy még hány olyan magyar futballista van, aki Schalke szintű csapatokban verte a faszt az utóbbi időszakban.
(A Schalkéban is biztos csupa balfasz szerepelt és ők sem tudtak egy passzt se adni neki. Ja, ez utóbbi igaz is, mert vagy lesre állt, vagy bekocogott 3 védő közé/mögé, hogy véletlenül se lehessen már megjátszani.)
Egyébként csapatjáték ide vagy oda, az akaratot lehet(ne) látni egy darab játékoson is.Tony
köszönöm.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Ez felejthetetlen lesz Pintértől 😀.„Az is hozzátartozik, hogy azt is kell elemeznünk, igaz ezt már megtettük, hogy a csapat 60-70 perc után elfogy, volt, 60 percig bírtuk a felkészülési mérkőzéseket, úgy gondolom, hogy most 70-ig azért csak a mi akaratunk érvényesült, hiszen több lehetőségünk is volt arra, hogy gólt tudjunk szerezni, az ellenfél pedig 70 perc után két adódó lehetőséget, -ből gólt szerzett, de a másodikat úgy tette már, hogy emberhátrányba voltunk. Tanulni kell és gondolkodni kell a játékosoknak is, bármilyen sérülés van és ha már nem rendelkezünk cserével, ne legyen az ellenfél, pláne egy ilyen mérkőzésen, vissza kellene jönni, ha csak elöl feláll, hogy csak egy embert kivegyen, akkor is, azt gondolom, hogy sokkal előrébb vagyunk, mint hogy 9 emberrel játszunk, még ha akkor is, ha sérülés vagy görcs, de inkább görcs, nem sérülés, úgyhogy összességében még egyszer mondom, hogy 1-0-s vezetés után kudarcnak érzem a 2-1-et.”
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Tehát egy befejező csatár nyugodtan verheti a f.szát a pályán, majd egy zakó után, egy másik (előre borítékolhatóan nagy) előtt, elkezdheti azt a csapatot fikázni és köpködni, aminek ő is a szerves része. És ezek után, még ő lehet a Messiás. Azért ez nem semmi. Na de úgyis mindig az a sztár és a megváltó, aki épp nincs pályán/beválogatva.(A Schalkéban is biztos csupa balfasz szerepelt és ők sem tudtak egy passzt se adni neki. Ja, ez utóbbi igaz is, mert vagy lesre állt, vagy bekocogott 3 védő közé/mögé, hogy véletlenül se lehessen már megjátszani.)
Egyébként csapatjáték ide vagy oda, az akaratot lehet(ne) látni egy darab játékoson is.
több mint 10 éve
Azért egy dologban igaza van Pintérnek, mégpedig abban, hogy nem a válogatottban kell megszerezni az erőnlétet.Mond már el légyszíves, hogy egy centernek mi a fenéért kellene állandóan fel alá rohangálnia? Az a dolga, hogy ami lehetősége van az beverje, de ehhez persze kellenek a jó labdák is. Ha esetleg ki tudja magának dolgozni a helyzetet, az külön plussz.
Bár az azért furcsa, hogy korábban az idegenlégiósokból álló válogatottnak sem volt nagyobb erőnléte, legalábbis a második félidőre mindig elfogytunk.
Az erőnlét hiánya, akkor most kinek a felelőssége?
Kieg.: A nagy Szalai ajnározásban én nem felejteném el, hogy tavaly ő is pályán volt Bukarestben és ugyanúgy lefosta a sportszárt, mint a többi és neki sem volt esze ágában sem felszántani a pályát. Ő sem különb, mint akik a pályán leszerepelnek, csak ő leugrott a szartengerbe süllyedő hajóról és a partvonalról visszafordult köpködni.Tony
Szalai tipikus befejező játékos. Ha nem is dolgozik olyan hatékonyan mint mondjuk Huntelar, de egy jó rendszerben igen is használható játékos.
Dzsudzsák jó játékos egy elég ütőképes bal lábbal. Védekezni nem tud, de nem is feltétlen az ő dolga lenne. El kéne felejteni, hogy ő valaha is vezér lesz, vagy akárcsak befelé mozgó irányítóféle, ahhoz fejben nagyon gyenge.
A jobb szélre Lovrencsics/Gyurcsó talán megoldás lehet rövid távon, de egyikben sem látom az a világmegváltó tehetséget. Ide mindenképpen kéne valakit találni, de nem létszükség. Vannak nagyobb problémák is.
Támadó kp: Nos ide szerintem egy jó Huszti megváltást hozhatna, de hát ő ugye nem téma. Gera már öreg, kár vele számolni. Kovács szerintem súlytalan még, jót tenne neki egy külföldi szerződés. A legjobb szerintem ide még mindig Kanta lenne a jelenlegi mezőnyből, ha már feltétlen irányítóban gondolkodunk.
Középpálya közepe: Rombolót a Varga, Pintér duóból választanék, de itt azért sok függ az ellenféltől is. A másik posztra Tőzsér jó lehetne, ha végre rendszeresen játszana. Vagy talán Koman ha lefaragják az arcát végre.
több mint 10 éve
Eljutottam arra a pontra, hogy a "Pintérnek abban igaza van" kezdetű mondatokat nem tudom már komolyan venni. Sok kókler üldögélt már a padon, de ilyen mértékű barmolást már rég láttam válogatott kispadon. Ki lehet kapni, akár gyengébb csapattól is, van úgy hogy semmi sem sikerül, de ilyen idióta taktikával, elképzelés nélküli lézengéssel hazai pályán bűn kiállni. A duma és a magyarázkodás az megy persze....
több mint 10 éve
Kieg.: A nagy Szalai ajnározásban én nem felejteném el, hogy tavaly ő is pályán volt Bukarestben és ugyanúgy lefosta a sportszárt, mint a többi és neki sem volt esze ágában sem felszántani a pályát. Ő sem különb, mint akik a pályán leszerepelnek, csak ő leugrott a szartengerbe süllyedő hajóról és a partvonalról visszafordult köpködni.TonyMikor ilyet olvasok, azért fogom a fejem, pedig én is kritizáltam már Szalait nem egyszer. A labdarúgás továbbra is csapatjáték, persze nem A csapatjáték, mert az az amerikai futball, de az egyén szerepe itt is elenyésző a közös munkához képest, pláne manapság. Én arra vagyok kíváncsi, akik hiányolták tőle a "pálya felszántását", hogy egy szinte minden elemében rosszul működő csapatnál szerintük vajon miképp is festene a jó játék egy befejező csatártól?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért egy dologban igaza van Pintérnek, mégpedig abban, hogy nem a válogatottban kell megszerezni az erőnlétet. Bár az azért furcsa, hogy korábban az idegenlégiósokból álló válogatottnak sem volt nagyobb erőnléte, legalábbis a második félidőre mindig elfogytunk.
Az erőnlét hiánya, akkor most kinek a felelőssége?
Kieg.: A nagy Szalai ajnározásban én nem felejteném el, hogy tavaly ő is pályán volt Bukarestben és ugyanúgy lefosta a sportszárt, mint a többi és neki sem volt esze ágában sem felszántani a pályát. Ő sem különb, mint akik a pályán leszerepelnek, csak ő leugrott a szartengerbe süllyedő hajóról és a partvonalról visszafordult köpködni.
több mint 10 éve
Konkrétan most az volt a baj, hogy Rudolf középpályásnak katasztrófa volt. Nem tudom, hány labda akadt el benne de 10 támadás legalább megakadt nála. Illetve Nikolic kb. labda elől mozgott el folyamatosan...A védekező posztokon vannak gondok, de egy zártabb rendszerrel és kontrás, gyors felpasszos játékkall (amihez egyébként 1. félidőben Gyurcsó és Balogh is jó táptalaj volt csak hát volt egy fekete lyuk Ludi személyében....), igazán korrektül le lehetne hozni a meccseket, főleg hogy még Szalaira fel is lehet rúgni a labdát.TocaMinden meccs előtt ez megy, hogy nekünk technikásan fel kéne vinni a labdát. Erre mit látok, felb...kodjuk az égbe a bőrt a csatárnak aztán majd az lefejeli. Na amíg itthon Böde/Szalai/Futács ezt jó százalékban meg is teszi addig az ehhez szokott északírek simán bedarálják őket. De a legnagyobb baj, hogy 10 perc után elfogy a rövid passzos, technikás játék mintha kifogynánk a levegőből.Matthew99
Az erőnléttel tényleg komoly gondok vannak, mert még azt se mondanám, hogy hajtós meccsen szartuk össze magunkat 70 perc után....
több mint 10 éve
A védekező posztokon vannak gondok, de egy zártabb rendszerrel és kontrás, gyors felpasszos játékkall (amihez egyébként 1. félidőben Gyurcsó és Balogh is jó táptalaj volt csak hát volt egy fekete lyuk Ludi személyében....), igazán korrektül le lehetne hozni a meccseket, főleg hogy még Szalaira fel is lehet rúgni a labdát.TocaMinden meccs előtt ez megy, hogy nekünk technikásan fel kéne vinni a labdát. Erre mit látok, felb...kodjuk az égbe a bőrt a csatárnak aztán majd az lefejeli. Na amíg itthon Böde/Szalai/Futács ezt jó százalékban meg is teszi addig az ehhez szokott északírek simán bedarálják őket. De a legnagyobb baj, hogy 10 perc után elfogy a rövid passzos, technikás játék mintha kifogynánk a levegőből.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem. Nyilván nem leszünk EB győztesek rögtön. De ebből az ember anyagból ki lehetne jutni az EB-re. Kapus szinten jók vagyunk, KP sort össze lehetne jól hozni jó Dzsudzsi egy primadonna de azért Lovrencsicsel el lehetne karistolni. Elől ha ugye Pintér elmegy jöhetne Szalai. A védekező posztokon vannak gondok, de egy zártabb rendszerrel és kontrás, gyors felpasszos játékkall (amihez egyébként 1. félidőben Gyurcsó és Balogh is jó táptalaj volt csak hát volt egy fekete lyuk Ludi személyében....), igazán korrektül le lehetne hozni a meccseket, főleg hogy még Szalaira fel is lehet rúgni a labdát.Nem mindegy ki ül a padon?Matthew99Nem fogják kirúgni.max jovore..megvarjak ezt a 4meccset es utanna.csak ugye akkorra meg mar elszáll minden esély nagyjabol.KennyNa most ábrándultam ki az északír fociból. Ilyen gyenge játékot bemutatni egy 60 hellyel előrébb lévő csapat ellen, elfogadhatatlan! ._. xDMatthew99Állítólag le is mond a kapitány és Pintért próbálják odavinni XD
Egyébként ha valakiben lenne annyi gerinc hogy Pintért elküldi akkor messze a legjobb scenario eddig EB szempontnbólToca
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csányi már reagált és Pintér sorsáról alaposabb értékelés dönt, valamint a játékosokkal is beszélnek majd és őt zavarta, hogy mennyire passzív volt a válogatott az 1. félidőben.
több mint 10 éve
Ha kirúgják pintert akkor meg az eddiginél is hiteltelenebbe válik csanyi meg az egesz mlsz.Hát ha megszórnak a Románok én nem hiszem el hogy nem basszák ki.TocaNem fogják kirúgni.max jovore..megvarjak ezt a 4meccset es utanna.csak ugye akkorra meg mar elszáll minden esély nagyjabol.KennyNa most ábrándultam ki az északír fociból. Ilyen gyenge játékot bemutatni egy 60 hellyel előrébb lévő csapat ellen, elfogadhatatlan! ._. xDMatthew99Állítólag le is mond a kapitány és Pintért próbálják odavinni XD
Egyébként ha valakiben lenne annyi gerinc hogy Pintért elküldi akkor messze a legjobb scenario eddig EB szempontnbólToca
Egy megoldast latok.Idehozni Bolonit kurva gyorsan.Legyen szovkap es kapjon szabad kezet,takaritsa ki az egesz mlszt.de ez nem fog megtörténni,szoval marad ez a semmilyen állapot..
több mint 10 éve
Nem mindegy ki ül a padon?Nem fogják kirúgni.max jovore..megvarjak ezt a 4meccset es utanna.csak ugye akkorra meg mar elszáll minden esély nagyjabol.KennyNa most ábrándultam ki az északír fociból. Ilyen gyenge játékot bemutatni egy 60 hellyel előrébb lévő csapat ellen, elfogadhatatlan! ._. xDMatthew99Állítólag le is mond a kapitány és Pintért próbálják odavinni XD
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Hát ha megszórnak a Románok én nem hiszem el hogy nem basszák ki.Nem fogják kirúgni.max jovore..megvarjak ezt a 4meccset es utanna.csak ugye akkorra meg mar elszáll minden esély nagyjabol.KennyNa most ábrándultam ki az északír fociból. Ilyen gyenge játékot bemutatni egy 60 hellyel előrébb lévő csapat ellen, elfogadhatatlan! ._. xDMatthew99Állítólag le is mond a kapitány és Pintért próbálják odavinni XD
több mint 10 éve
Nagyon helyes, remélem is. El se akarom képzelni, mekkora nyáladzás meg öntömjénezés menne, ha véletlen ezzel a paraszttal kijutna a csapat.Nem fogják kirúgni.max jovore..megvarjak ezt a 4meccset es utanna.csak ugye akkorra meg mar elszáll minden esély nagyjabol.KennyNa most ábrándultam ki az északír fociból. Ilyen gyenge játékot bemutatni egy 60 hellyel előrébb lévő csapat ellen, elfogadhatatlan! ._. xDMatthew99Állítólag le is mond a kapitány és Pintért próbálják odavinni XD
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Nem fogják kirúgni.max jovore..megvarjak ezt a 4meccset es utanna.csak ugye akkorra meg mar elszáll minden esély nagyjabol.Na most ábrándultam ki az északír fociból. Ilyen gyenge játékot bemutatni egy 60 hellyel előrébb lévő csapat ellen, elfogadhatatlan! ._. xDMatthew99Állítólag le is mond a kapitány és Pintért próbálják odavinni XD
több mint 10 éve
Na most ábrándultam ki az északír fociból. Ilyen gyenge játékot bemutatni egy 60 hellyel előrébb lévő csapat ellen, elfogadhatatlan! ._. xDMatthew99Állítólag le is mond a kapitány és Pintért próbálják odavinni XD
Egyébként ha valakiben lenne annyi gerinc hogy Pintért elküldi akkor messze a legjobb scenario eddig EB szempontnból
több mint 10 éve
Na most ábrándultam ki az északír fociból. Ilyen gyenge játékot bemutatni egy 60 hellyel előrébb lévő csapat ellen, elfogadhatatlan! ._. xD
több mint 10 éve
"Frissítgetem az oldalt hátha látom, hogy Pinter lemondott."😀
több mint 10 éve
Dzsudzsák Balázs: Eltolódtuk magunkatajjaj, most kereshetünk másik csékát a válogatottba...
na most fostam bekaszo
több mint 10 éve
tud valaki egy összefoglalót adni?nem, Wiese tegnap védett Ailton búcsúmeccsén.
más; Tim Wiese ma védett Ailton búcsúmeccsén.
115 kilósan.Amadeus91