Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Bakker ilyennel a fiamat szoktam idegesíteni Fifában 😛
több mint 6 éve
Elnézve mennyire arcoskodik a Barca a gól óta simán benne is lenne, ha az MU cserélne párat előre a világtalan verőemberek helyére (Lukaku, Fred....)messz vagyunk egy olyan eredménytől hogy ne történhessen bármiNeked úgy tűnik, hogy ez egy életképes taktika a Barca ellen?Na hamar véget értek az MU álmai....ahogy az ajax kiesett a real ellen vagy a mu a psg ellen?
flzoli
Negritis
flzoli
Negritis
több mint 6 éve
Én Zizu néven ismertem, de nem lényeg.Világ bénája ez a Young, az angol Kriston AttilaMost mé bántod cucut?
flzoli
peach
több mint 6 éve
Már régen visszahozta a pénzét , ez már max az eredményekről szól. 😉CR durva, hogy mennyire érzi ezt a sorozatotpont ezt akartam írni, hogy kezdi visszahozni a pénzt
flzoli
a playoff CR terepe
NB2
több mint 6 éve
Világ bénája ez a Young, az angol Kriston AttilaMost mé bántod cucut?
flzoli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
CR durva, hogy mennyire érzi ezt a sorozatotpont ezt akartam írni, hogy kezdi visszahozni a pénzt
flzoli
a playoff CR terepe
több mint 6 éve
CR durva, hogy mennyire érzi ezt a sorozatot
több mint 6 éve
Remélem szünet után komolyabb mentalitással állunk a meccshez mert végig nem mehet ennyi hibával.... Busit meg lehoznám mielőtt pirosat kap.
több mint 6 éve
Világ bénája ez a Young, az angol Kriston Attila
több mint 6 éve
messz vagyunk egy olyan eredménytől hogy ne történhessen bármiNeked úgy tűnik, hogy ez egy életképes taktika a Barca ellen?Na hamar véget értek az MU álmai....ahogy az ajax kiesett a real ellen vagy a mu a psg ellen?
flzoli
Negritis
flzoli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nem basszameg, pár hete megnéztem újra, kb 20adjára 😀Nem mindegy mikor a Zoolander van a moziverzumon ? 😀Az nem van nekem. Viszont a spíler 1en vmi angol bajnoki/fa kupa ismétlés megy. Szvsz ez fura 😀A Spiler2 adja.az is TVNem vagyok egy nagy meccs nézős, de ez mi már, hogy az ajax meccset nem adja a tévé?www.footybite.com/football/ajax-vs-juventus-live-stream/
peach
itt tudsz keresni
Negritis
ZoliMP
peach
gordon
több mint 6 éve
Nem mindegy mikor a Zoolander van a moziverzumon ? 😀Az nem van nekem. Viszont a spíler 1en vmi angol bajnoki/fa kupa ismétlés megy. Szvsz ez fura 😀A Spiler2 adja.az is TVNem vagyok egy nagy meccs nézős, de ez mi már, hogy az ajax meccset nem adja a tévé?www.footybite.com/football/ajax-vs-juventus-live-stream/
peach
itt tudsz keresni
Negritis
ZoliMP
peach
több mint 6 éve
Neked úgy tűnik, hogy ez egy életképes taktika a Barca ellen?Na hamar véget értek az MU álmai....ahogy az ajax kiesett a real ellen vagy a mu a psg ellen?
flzoli
Negritis
több mint 6 éve
Köszi, de csak döglök a tévé előtt, szóval ennyi energiát nem feccölök bele 😊Nem vagyok egy nagy meccs nézős, de ez mi már, hogy az ajax meccset nem adja a tévé?www.footybite.com/football/ajax-vs-juventus-live-stream/
peach
itt tudsz keresni
Negritis
több mint 6 éve
Az nem van nekem. Viszont a spíler 1en vmi angol bajnoki/fa kupa ismétlés megy. Szvsz ez fura 😀A Spiler2 adja.az is TVNem vagyok egy nagy meccs nézős, de ez mi már, hogy az ajax meccset nem adja a tévé?www.footybite.com/football/ajax-vs-juventus-live-stream/
peach
itt tudsz keresni
Negritis
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 401
A Spiler2 adja.az is TVNem vagyok egy nagy meccs nézős, de ez mi már, hogy az ajax meccset nem adja a tévé?www.footybite.com/football/ajax-vs-juventus-live-stream/
peach
itt tudsz keresni
Negritis
több mint 6 éve
Nem vagyok egy nagy meccs nézős, de ez mi már, hogy az ajax meccset nem adja a tévé?www.footybite.com/football/ajax-vs-juventus-live-stream/
peach
itt tudsz keresni
több mint 6 éve
Na hamar véget értek az MU álmai....ahogy az ajax kiesett a real ellen vagy a mu a psg ellen?
flzoli
több mint 6 éve
Nem vagyok egy nagy meccs nézős, de ez mi már, hogy az ajax meccset nem adja a tévé?
több mint 6 éve
Ajaxék megcsinalták minden idők legjobb hype videoját.
több mint 6 éve
Igen, de ő a Unitedre gondolt 😀😀Simán verhető azért az a Barca.Jó ez a Pool.Kovetkezo korig fog tartani.
warr_b
Kenny
Nyilván nem egy Fabinho-Keita-Henderson futóbolond középpályával, mert azt élből kivégzik a spanyolok
flzoli
több mint 6 éve
Ha Messinek lesz kedve játszani tök mindegy hogy állnak fel, ha pedig nem játszik, akkor meg azért 😊A Pep mekkora edző mellett ez a kedvenc mondásom.
ozibozi
Ez ellen a Pool ellen és majd akár a Juve ellen pont hogy ha csak Messi emberkedik kurva kevés lesz.
több mint 6 éve
nem fog, fasza kis outscore lenneEbből a 6-ból (meg a holland gyerek) kellene egy futóbolond verőember - mélységi irányító - kreatív középpályás hármast összelapátolni. Meg mondjuk az se ártana, ha az elől lévők közül 1-2 folyamatosan vissza is lépne a középpályára.a másik lehetőség a Gini-Hendo-Milly kőművesbrigád. szerinted?Simán verhető azért az a Barca.Jó ez a Pool.Kovetkezo korig fog tartani.
warr_b
Kenny
Nyilván nem egy Fabinho-Keita-Henderson futóbolond középpályával, mert azt élből kivégzik a spanyolok
flzoli
slowmotion
Jó kis párharc lehetne, de sajnos Klopp-ból nem nézem ki, hogy alkalmazkodna az ellenfélhez.
flzoli