Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
egyébként tényleg röhej a cikk végén a keretesben közölt észrevétel, hogy Kubala, Messi stb van kitéve az ajándékbolt mellett. Azt értem hogy mind megérdemlik, de hát egy Puyol tényleg odafért volna 😊berger90Xavi vagy Iniesta is megérdemelt volna egy aranylabdát, de hiába nyertek EB-t, VB-t, és újra EB-t mindig Messi kapta a díjat (vagy C. Ronaldo). Pedig ők is odaférhettek volna a díj megkapásához. Szóval amíg tart a hype Messi körül (és ha nem igazol el mindig tartani fog), addig "holmi" Puyol (Xavi, Iniesta) féle klublegendának nincs helye.
több mint 10 éve
Ha ez így megy tovább, akkor Ancelotti fog ráfázni arra, hogy nincs védelme a csapatának és akkor pedig szép lassan megismétlődhet a 2000-es évek közepe, az a bizonyos a "galaktikus éra"... 😓JugheadNekem is pont az a 2004-2005-ös csapat jutott eszembe a mostani Realról, bár ezt még korai lenne így kijelenteni. Az Atletico meg komoly volt... 2 kaput eltaláló lövésből két gólt szerzett. 😀😀😀
The Man Uptown
több mint 10 éve
Jughead
5 215
Ha ez így megy tovább, akkor Ancelotti fog ráfázni arra, hogy nincs védelme a csapatának és akkor pedig szép lassan megismétlődhet a 2000-es évek közepe, az a bizonyos a "galaktikus éra"... 😓
több mint 10 éve
Egy 17 éves pécsi raketlonos srác blogjárólkikirackets.blogspot.hu/2014/09/van-egy-almunk.html?spref=fb
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Az elképzelés, az hiányzott ma. Úgy ívelgetett a csapat, mint ahogy a League Twoban sem szokás.Nagyon, nagyon nem szeretem a válogatott mérkőzések miatti szüneteket. Az utánuk lévő első bajnokikon mindig egy kalap szart rak fel a pályára a csapat, állandóan megtöri a lendületet.* Persze minden más lenne, ha Senderos kiállítása nem marad el. Ugyanakkor ez nem kifogás, így is illene dominálni az ellenfelet.az átütő erő és szerencse is hiányzik
* Emellett mindig kiesik egy-két kezdő pár hétre, most ugye Sturridge.Mikey
Lajossal feltörhető lenne a buszNegritis
Suárez pedig még eltiltott lenne akkor is, ha a Liverpool játékosa lenne, szóval ez mindegy is.
több mint 10 éve
Nagyon, nagyon nem szeretem a válogatott mérkőzések miatti szüneteket. Az utánuk lévő első bajnokikon mindig egy kalap szart rak fel a pályára a csapat, állandóan megtöri a lendületet.* Persze minden más lenne, ha Senderos kiállítása nem marad el. Ugyanakkor ez nem kifogás, így is illene dominálni az ellenfelet.az átütő erő és szerencse is hiányzik
* Emellett mindig kiesik egy-két kezdő pár hétre, most ugye Sturridge.Mikey
Lajossal feltörhető lenne a busz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
egyébként tényleg röhej a cikk végén a keretesben közölt észrevétel, hogy Kubala, Messi stb van kitéve az ajándékbolt mellett. Azt értem hogy mind megérdemlik, de hát egy Puyol tényleg odafért volna 😊Az eltiltásról most nem beszélnék, mert simán kinézek megint egy "fellebbezést" 2015. júniusától..pedig most kénytelenek lesznek rájuk támaszkodni, ha tényleg életbe lép a kizárásuk a transzferekből. annak örülök inkább, hogy Tajti normális közegben tanul meg focizni. És ne aggódj, én se rajongok ám a bőrszalonnáértberger90Tanulságos:Szerintem a világ 15-20 topcsapatának hasonlóan épül fel az akadémiája, még sincsenek ennyire felszopkodva valamiért....
sportgeza.hu/futball/2014/09/13/tajti_matyas_es_a_barcelona/berger90
Egy bizonyos szintig jó, hogy már a kezdetek kezdetén egyfajta rendszerben tanítják őket, de meg lehet nézni melyik "újkori" echte Barca nevelés lett sikeres Katalónián kívül.flzoli
Nyilván jót tesz neki, hogy más kultúrát szív majd magába, és kemény versenyhelyzetbe kerül.
A támaszkodás jeleit egyből megmutatták azzal, hogy elszórtak vagy 150 milliót erősítésekre 😊 1-2 ember mindig bekerül majd a felnőtt csapatba, több kevesebb játékperccel, és ez bőven indokod ad majd a La Mesia csodájának megéneklésére....flzoli
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az eltiltásról most nem beszélnék, mert simán kinézek megint egy "fellebbezést" 2015. júniusától..pedig most kénytelenek lesznek rájuk támaszkodni, ha tényleg életbe lép a kizárásuk a transzferekből. annak örülök inkább, hogy Tajti normális közegben tanul meg focizni. És ne aggódj, én se rajongok ám a bőrszalonnáértberger90Tanulságos:Szerintem a világ 15-20 topcsapatának hasonlóan épül fel az akadémiája, még sincsenek ennyire felszopkodva valamiért....
Egy bizonyos szintig jó, hogy már a kezdetek kezdetén egyfajta rendszerben tanítják őket, de meg lehet nézni melyik "újkori" echte Barca nevelés lett sikeres Katalónián kívül.flzoli
Nyilván jót tesz neki, hogy más kultúrát szív majd magába, és kemény versenyhelyzetbe kerül.
A támaszkodás jeleit egyből megmutatták azzal, hogy elszórtak vagy 150 milliót erősítésekre 😊 1-2 ember mindig bekerül majd a felnőtt csapatba, több kevesebb játékperccel, és ez bőven indokod ad majd a La Mesia csodájának megéneklésére....
több mint 10 éve
www.bama.hu/baranya/kozelet/dardai-tobb-esze-van-ennel-572026Bárki bármit mond, volt itt egy sikeres utánpótlás program (Bozsik néven), amelynél látszódtak a pozitív jelek. (Pl. Dzsudzsák, Némethék....). Aztán az más kérdés, hogy a saját/ügynökök kapzsisága/hülyesége miatt elcseszték a karrierjük. Azt ha szépen végigviszik és fejlesztik, a TAO pénzekkel megtámogatják, mára már legalább pislákolna a fény az alagút végén
a lényeg:
Vélekedésünket megerősítette édesapja, idősebb Dárdai Pál – ha valaki tudja, mi jár a fia fejében, ő az.
– Tudom, mi Palcsi feladata, munkája Berlinben, mit kell csinálnia, élő szerződés köti a Herthához, ráadásul most végzi a pro licencet – mondta megkeresésünkre idősebb Dárdai Pál. – El nem tudom képzelni, hogy otthagyjon csapot-papot! Ő mindig is céltudatos ember volt, tudja, hogy mit akar. A magyar labdarúgásnak így is segít, elkészített egy utánpótlásprogramot, ami már rég ott van a szövetségénél. Csak érdekesmód még nem indult el...NB2
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
pedig most kénytelenek lesznek rájuk támaszkodni, ha tényleg életbe lép a kizárásuk a transzferekből. annak örülök inkább, hogy Tajti normális közegben tanul meg focizni. És ne aggódj, én se rajongok ám a bőrszalonnáértTanulságos:Szerintem a világ 15-20 topcsapatának hasonlóan épül fel az akadémiája, még sincsenek ennyire felszopkodva valamiért....
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tanulságos:Szerintem a világ 15-20 topcsapatának hasonlóan épül fel az akadémiája, még sincsenek ennyire felszopkodva valamiért....
Egy bizonyos szintig jó, hogy már a kezdetek kezdetén egyfajta rendszerben tanítják őket, de meg lehet nézni melyik "újkori" echte Barca nevelés lett sikeres Katalónián kívül.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
muhaha, most nézem csak a láki-meccs eredményét, napközben eszembe se jutott.az a baj, hogy amíg egyetlen szezon nem múlik el nemzetközi szereplés nélkül, nem küldik el elemér' (höhöhö)
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Nagyon, nagyon nem szeretem a válogatott mérkőzések miatti szüneteket. Az utánuk lévő első bajnokikon mindig egy kalap szart rak fel a pályára a csapat, állandóan megtöri a lendületet.* Persze minden más lenne, ha Senderos kiállítása nem marad el. Ugyanakkor ez nem kifogás, így is illene dominálni az ellenfelet.* Emellett mindig kiesik egy-két kezdő pár hétre, most ugye Sturridge.
több mint 10 éve
ozibozi
17 184
Remélem ezzel lefőtt a kávé a kopasznak.... :pNewmanamint a kislyányát' a tulaj megunja, repül a kopasz is...o_o
több mint 10 éve
Nagyon veretős eddig a szezon, Costa, Fabregas, Remy is jónak tűnik 😀 jöv héten megbsszuk a Cityt!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Csak a Munkás!!!😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Érdekes megnézni a 4. gólnál is a mozgását: www.digisport.hu/video/21736Jó nagy mákja van az Arsenalnak. Yaya sérült és Lampard fog kezdeni a helyén.Schleckcitysek meg tegyék össze kezüket, hogy Özilnek még pozícióján kívül is bérelt helye van a csapatban
(10 emberrel nem is olyan rossz ez az x) :pZERO_L
Olyan lelkes! 😀
több mint 10 éve
Jó nagy mákja van az Arsenalnak. Yaya sérült és Lampard fog kezdeni a helyén.Schleckcitysek meg tegyék össze kezüket, hogy Özilnek még pozícióján kívül is bérelt helye van a csapatban
(10 emberrel nem is olyan rossz ez az x) :p
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Tanulságos:sportgeza.hu/futball/2014/09/13/tajti_matyas_es_a_barcelona/
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Véber Gyuri: "hálás és egyben hálálatlan feladat" 😀😀
több mint 10 éve
sejtettem, hogy ez lesz.... (Arsenal-City)NewmanIlyen balhátvéddel a kezdőben Jesus Navasnak arany élete lesz ma.
több mint 10 éve
Jó nagy mákja van az Arsenalnak. Yaya sérült és Lampard fog kezdeni a helyén.