Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
egyébként tényleg röhej a cikk végén a keretesben közölt észrevétel, hogy Kubala, Messi stb van kitéve az ajándékbolt mellett. Azt értem hogy mind megérdemlik, de hát egy Puyol tényleg odafért volna 😊berger90
Xavi vagy Iniesta is megérdemelt volna egy aranylabdát, de hiába nyertek EB-t, VB-t, és újra EB-t mindig Messi kapta a díjat (vagy C. Ronaldo). Pedig ők is odaférhettek volna a díj megkapásához. Szóval amíg tart a hype Messi körül (és ha nem igazol el mindig tartani fog), addig "holmi" Puyol (Xavi, Iniesta) féle klublegendának nincs helye.
több mint 10 éve
Vino New York Giants 3 — tamas.csizmazia@yahoo.com
Ha ez így megy tovább, akkor Ancelotti fog ráfázni arra, hogy nincs védelme a csapatának és akkor pedig szép lassan megismétlődhet a 2000-es évek közepe, az a bizonyos a "galaktikus éra"... 😓Jughead
Nekem is pont az a 2004-2005-ös csapat jutott eszembe a mostani Realról, bár ezt még korai lenne így kijelenteni. Az Atletico meg komoly volt... 2 kaput eltaláló lövésből két gólt szerzett. 😀😀😀

The Man Uptown
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 215
Ha ez így megy tovább, akkor Ancelotti fog ráfázni arra, hogy nincs védelme a csapatának és akkor pedig szép lassan megismétlődhet a 2000-es évek közepe, az a bizonyos a "galaktikus éra"... 😓
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Egy 17 éves pécsi raketlonos srác blogjáról
 kikirackets.blogspot.hu/2014/09/van-egy-almunk.html?spref=fb

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Nagyon, nagyon nem szeretem a válogatott mérkőzések miatti szüneteket. Az utánuk lévő első bajnokikon mindig egy kalap szart rak fel a pályára a csapat, állandóan megtöri a lendületet.* Persze minden más lenne, ha Senderos kiállítása nem marad el. Ugyanakkor ez nem kifogás, így is illene dominálni az ellenfelet.

* Emellett mindig kiesik egy-két kezdő pár hétre, most ugye Sturridge.Mikey
az átütő erő és szerencse is hiányzik
Lajossal feltörhető lenne a buszNegritis
Az elképzelés, az hiányzott ma. Úgy ívelgetett a csapat, mint ahogy a League Twoban sem szokás.
Suárez pedig még eltiltott lenne akkor is, ha a Liverpool játékosa lenne, szóval ez mindegy is.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 124 — The Mathematician
Nagyon, nagyon nem szeretem a válogatott mérkőzések miatti szüneteket. Az utánuk lévő első bajnokikon mindig egy kalap szart rak fel a pályára a csapat, állandóan megtöri a lendületet.* Persze minden más lenne, ha Senderos kiállítása nem marad el. Ugyanakkor ez nem kifogás, így is illene dominálni az ellenfelet.

* Emellett mindig kiesik egy-két kezdő pár hétre, most ugye Sturridge.Mikey
az átütő erő és szerencse is hiányzik
Lajossal feltörhető lenne a busz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Tanulságos:

sportgeza.hu/futball/2014/09/13/tajti_matyas_es_a_barcelona/berger90
Szerintem a világ 15-20 topcsapatának hasonlóan épül fel az akadémiája, még sincsenek ennyire felszopkodva valamiért....
Egy bizonyos szintig jó, hogy már a kezdetek kezdetén egyfajta rendszerben tanítják őket, de meg lehet nézni melyik "újkori" echte Barca nevelés lett sikeres Katalónián kívül.flzoli
pedig most kénytelenek lesznek rájuk támaszkodni, ha tényleg életbe lép a kizárásuk a transzferekből. annak örülök inkább, hogy Tajti normális közegben tanul meg focizni. És ne aggódj, én se rajongok ám a bőrszalonnáértberger90
Az eltiltásról most nem beszélnék, mert simán kinézek megint egy "fellebbezést" 2015. júniusától..

Nyilván jót tesz neki, hogy más kultúrát szív majd magába, és kemény versenyhelyzetbe kerül.
A támaszkodás jeleit egyből megmutatták azzal, hogy elszórtak vagy 150 milliót erősítésekre 😊 1-2 ember mindig bekerül majd a felnőtt csapatba, több kevesebb játékperccel, és ez bőven indokod ad majd a La Mesia csodájának megéneklésére....flzoli
egyébként tényleg röhej a cikk végén a keretesben közölt észrevétel, hogy Kubala, Messi stb van kitéve az ajándékbolt mellett. Azt értem hogy mind megérdemlik, de hát egy Puyol tényleg odafért volna 😊

Mindig jövőre
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Tanulságos:

Szerintem a világ 15-20 topcsapatának hasonlóan épül fel az akadémiája, még sincsenek ennyire felszopkodva valamiért....
Egy bizonyos szintig jó, hogy már a kezdetek kezdetén egyfajta rendszerben tanítják őket, de meg lehet nézni melyik "újkori" echte Barca nevelés lett sikeres Katalónián kívül.flzoli
pedig most kénytelenek lesznek rájuk támaszkodni, ha tényleg életbe lép a kizárásuk a transzferekből. annak örülök inkább, hogy Tajti normális közegben tanul meg focizni. És ne aggódj, én se rajongok ám a bőrszalonnáértberger90
Az eltiltásról most nem beszélnék, mert simán kinézek megint egy "fellebbezést" 2015. júniusától..

Nyilván jót tesz neki, hogy más kultúrát szív majd magába, és kemény versenyhelyzetbe kerül.
A támaszkodás jeleit egyből megmutatták azzal, hogy elszórtak vagy 150 milliót erősítésekre 😊 1-2 ember mindig bekerül majd a felnőtt csapatba, több kevesebb játékperccel, és ez bőven indokod ad majd a La Mesia csodájának megéneklésére....

több mint 10 éve
 www.bama.hu/baranya/kozelet/dardai-tobb-esze-van-ennel-572026

a lényeg:

Vélekedésünket megerősítette édesapja, idősebb Dárdai Pál – ha valaki tudja, mi jár a fia fejében, ő az.

– Tudom, mi Palcsi feladata, munkája Berlinben, mit kell csinálnia, élő szerződés köti a Herthához, ráadásul most végzi a pro licencet – mondta megkeresésünkre idősebb Dárdai Pál. – El nem tudom képzelni, hogy otthagyjon csapot-papot! Ő mindig is céltudatos ember volt, tudja, hogy mit akar. A magyar labdarúgásnak így is segít, elkészített egy utánpótlásprogramot, ami már rég ott van a szövetségénél. Csak érdekesmód még nem indult el...NB2
Bárki bármit mond, volt itt egy sikeres utánpótlás program (Bozsik néven), amelynél látszódtak a pozitív jelek. (Pl. Dzsudzsák, Némethék....). Aztán az más kérdés, hogy a saját/ügynökök kapzsisága/hülyesége miatt elcseszték a karrierjük. Azt ha szépen végigviszik és fejlesztik, a TAO pénzekkel megtámogatják, mára már legalább pislákolna a fény az alagút végén

több mint 10 éve
Tanulságos:

pedig most kénytelenek lesznek rájuk támaszkodni, ha tényleg életbe lép a kizárásuk a transzferekből. annak örülök inkább, hogy Tajti normális közegben tanul meg focizni. És ne aggódj, én se rajongok ám a bőrszalonnáért

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tanulságos:

Egy bizonyos szintig jó, hogy már a kezdetek kezdetén egyfajta rendszerben tanítják őket, de meg lehet nézni melyik "újkori" echte Barca nevelés lett sikeres Katalónián kívül.

több mint 10 éve
muhaha, most nézem csak a láki-meccs eredményét, napközben eszembe se jutott.
az a baj, hogy amíg egyetlen szezon nem múlik el nemzetközi szereplés nélkül, nem küldik el elemér' (höhöhö)

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753

* Emellett mindig kiesik egy-két kezdő pár hétre, most ugye Sturridge.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 184
Remélem ezzel lefőtt a kávé a kopasznak.... :pNewman
amint a kislyányát' a tulaj megunja, repül a kopasz is...o_o
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nagyon veretős eddig a szezon, Costa, Fabregas, Remy is jónak tűnik 😀 jöv héten megbsszuk a Cityt!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Remélem ezzel lefőtt a kávé a kopasznak.... :p

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Csak a Munkás!!!😀diverdoc
Véber >>>>>> Kondás
😊

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Csak a Munkás!!!😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó nagy mákja van az Arsenalnak. Yaya sérült és Lampard fog kezdeni a helyén.Schleck
citysek meg tegyék össze kezüket, hogy Özilnek még pozícióján kívül is bérelt helye van a csapatban
(10 emberrel nem is olyan rossz ez az x) :pZERO_L
Érdekes megnézni a 4. gólnál is a mozgását:  www.digisport.hu/video/21736
Olyan lelkes! 😀

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Jó nagy mákja van az Arsenalnak. Yaya sérült és Lampard fog kezdeni a helyén.Schleck
citysek meg tegyék össze kezüket, hogy Özilnek még pozícióján kívül is bérelt helye van a csapatban
(10 emberrel nem is olyan rossz ez az x) :p

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tanulságos:

sportgeza.hu/futball/2014/09/13/tajti_matyas_es_a_barcelona/

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Véber Gyuri: "hálás és egyben hálálatlan feladat" 😀😀
több mint 10 éve
sejtettem, hogy ez lesz.... (Arsenal-City)Newman
Ilyen balhátvéddel a kezdőben Jesus Navasnak arany élete lesz ma.

több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
sejtettem, hogy ez lesz.... (Arsenal-City)

több mint 10 éve
Jó nagy mákja van az Arsenalnak. Yaya sérült és Lampard fog kezdeni a helyén.