Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
www.bama.hu/baranya/kozelet/dardai-tobb-esze-van-ennel-572026a lényeg:
Vélekedésünket megerősítette édesapja, idősebb Dárdai Pál – ha valaki tudja, mi jár a fia fejében, ő az.
– Tudom, mi Palcsi feladata, munkája Berlinben, mit kell csinálnia, élő szerződés köti a Herthához, ráadásul most végzi a pro licencet – mondta megkeresésünkre idősebb Dárdai Pál. – El nem tudom képzelni, hogy otthagyjon csapot-papot! Ő mindig is céltudatos ember volt, tudja, hogy mit akar. A magyar labdarúgásnak így is segít, elkészített egy utánpótlásprogramot, ami már rég ott van a szövetségénél. Csak érdekesmód még nem indult el...
több mint 10 éve
Sobrival nem ertek egyet.Edzo es edzo kozt is van kulonbseg.Gyakorlatilag megtapasztaltam mar h lehet valtoztatni.Persze, hogy van különbség edző és edző között.
Az itthoni kozeg a szurkolok hozzaallasa sem jo. A kulfoldiek mind felismertek a vedekezest nagyon meg kell szervezni abbol induljunk.Most mar lenne ket szelsonk is a tamadasepitesehez is. Viszont a kozeg egybol elkezdene h mi magyarok mert vefekezunk blabla...ZoliMP
Csak ezen különbség a magyar válogatott szövetségi kapitányaként irreleváns.
Az elmúlt 30 évben számtalan jó és rossz edző váltotta egymást a kispadon, de az eredményeik ugyananazok voltak. A totális semmi.
Szarból nem lehet várat építeni.
Pedig de, a feladat, hogy adott anyagból hozd ki a legjobbat. Gondolom az üzleti életben sem véletlenül van, hogy akár középvezetői, akár felső vezetői szinten is rendszeresek a személyi változások ha vállalat nem az elvártak szerint teljesít. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne a teljes felelősséget az alkalmazottakra hárítani, a vezető meg elégedetten pöröghet a székében, hogy az én szakértelmen mindegy milyen szinten van, mivel szarból várat építeni úgyse tud senki építeni. Pl. egy albán kollega se....peachEz baromság. Hiába kerül a legjobb cégvezetők egyike egy autógyár élére, ha a gépsorok elavultak, a munkatársak képzetlenek, így nincs megrendelés, és a tulaj csak öli a pénzt a gyárba.
Csak míg ez a kiindulóhelyzet (vagyis az, hogy valaki üzemeltet egy 30 éve konstans veszteséges vállalkozást) az üzleti életben nem létezik, addig a magyar foci erről szól.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
Sobrival nem ertek egyet.Edzo es edzo kozt is van kulonbseg.Gyakorlatilag megtapasztaltam mar h lehet valtoztatni.Az itthoni kozeg a szurkolok hozzaallasa sem jo. A kulfoldiek mind felismertek a vedekezest nagyon meg kell szervezni abbol induljunk.Most mar lenne ket szelsonk is a tamadasepitesehez is. Viszont a kozeg egybol elkezdene h mi magyarok mert vefekezunk blabla...
több mint 10 éve
Jughead
5 215
Továbbra is zseniális előre felé ez a Leverkusen, de hát ilyen védelemmel nem lehet felvenni a harcot a két naggyal... Ennek ellenére, aki jó és eseménydús focit akar nézni az keresse a meccseiket igaz az előző forduló után most csak 3 gólt rúgtak a 26 próbálkozásukból (de 3 milyet) + 3 kapufát, de egészen hihetetlen ez a felfogás, amiben játszanak. Végre találtam egy igazán szimpatikus csapatot. 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A független belga jelentés szerint a debreceni a legjobb magyar akadémia: sportgeza.hu/futball/2014/07/21/akademiai_audit/Igen, a debreceni a legjobb. Elértek 65%-ot, amellyel a besorolás szerint ALKALMATLANOK utánpótlás nevelésre. És itt UP-vezető Bandi.
Egyébként pedig ha annyira rettenetes a magyar foci közege, akkor nem kifejezetten értem, hogy miért olyan fontos az általuk kiadott pro-licenc.
Szóval végül is sok értelmes érvet sikerült felhoznod újfent. 😀Schleck
A pro-val meg arra céloztam, hogy ha már valaki vezetőedző akar lenni, akkor végezze el. Ne úgy üljön le egy BL vagy EL meccsen a kispadra s égesse magát, hogy nincs megfelelő képesítése. És azért adott volt jó pár év, hogy elvégezze. Nem tette. De ő legyen a szövkap, aztamindenit, de jó ötlet.
több mint 10 éve
De amugy mert emberiseg elleni bűntett ez a szurkoloi kartya/vena szkenner?TocaCsak.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
De amugy mert emberiseg elleni bűntett ez a szurkoloi kartya/vena szkenner?
több mint 10 éve
Igazad van.Köszönöm Gábor hogy van szép stadionunk.Baromira unalmas kezd már lenni, hogy folyton a hülye gyereket kell vigasztalni, amiért hozzávágtak egy olyan játékkastélyt, amire a szomszéd, szerencsésebb focikultúrájú kölykök is a nyálukat csorgatják.egy érdekes írás:erről beszélek.Ez kubatov az istenített klubvezető aki stadiont szerzett a csapatnak.Kenny
fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/4387-csal%C3%A1dl%C3%A1togat%C3%A1s-a-fradibusz-f%C5%91szervez%C5%91n%C3%A9l-is
pedig nem is vok fradista, de tök sokat foglalkozok velük😊NB2
Be lehet állítani Kubatovot és a többieket magának az ördögnek is, őszintén szólva nem érdekel, ha köpködésre használják el a "mélyen tisztelt" a nyálukat, hát tegyék, csak aztán amikor a megfelelő helyeken a megfelelő emberek valagát kell majd pénzért kuncsorogva nyalni, majd akkor is maradjon elég.
Megvan a jó stadion, visszahoztak egy klubikont a csapatba, Mo.-on megszokotthoz képest minőségi külföldi edző van a kispadon, a média és a szponzorok is túlreprezentálja a csapatot, mégis csak a nyavajgás, lehurrogás és a károgás megy. Hiába próbáljátok úgy beállítani, rohadtul nem áldozatok vagytok, se nem szabadságharcos hősök. Csak egyszerű senkik, akik többet gondolnak magukról mint amik valójában.
Úgyhogy, légyszíves, kérlek szépen titeket, "b***ódjatok meg", köszönöm.
Ui. Tisztelet a kivételnekflzoli
több mint 10 éve
2 okból sincs igaza(d), egyrészt a "kevésbé rendbontó" nézők után is ugyanúgy jött a büntiEzt a vitát megnézném élőben egy bowl.hu-s meccsnézésen vagy akármin😀Ha kap helyettük más kevésbé rendbontó nézőket, akár többet is mint ami elment akkor mért érdekelné?Toca
Kubatov "mindössze" a leghűségesebb szurkolókat veszítette el, dehát ugyan már az mit számít...Asbee
több mint 10 éve
Múltkor itt elhangzott 10 ezres nézőszám azért nem ezt mutatta.Ezt a vitát megnézném élőben egy bowl.hu-s meccsnézésen vagy akármin😀Ha kap helyettük más kevésbé rendbontó nézőket, akár többet is mint ami elment akkor mért érdekelné?Toca
Kubatov "mindössze" a leghűségesebb szurkolókat veszítette el, dehát ugyan már az mit számít...Asbee
több mint 10 éve
Ezt a vitát megnézném élőben egy bowl.hu-s meccsnézésen vagy akármin😀Ha kap helyettük más kevésbé rendbontó nézőket, akár többet is mint ami elment akkor mért érdekelné?
több mint 10 éve
Ezt a vitát megnézném élőben egy bowl.hu-s meccsnézésen vagy akármin😀Kubatov "mindössze" a leghűségesebb szurkolókat veszítette el, dehát ugyan már az mit számít...
több mint 10 éve
Baromira unalmas kezd már lenni, hogy folyton a hülye gyereket kell vigasztalni, amiért hozzávágtak egy olyan játékkastélyt, amire a szomszéd, szerencsésebb focikultúrájú kölykök is a nyálukat csorgatják.egy érdekes írás:erről beszélek.Ez kubatov az istenített klubvezető aki stadiont szerzett a csapatnak.Kenny
fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/4387-csal%C3%A1dl%C3%A1togat%C3%A1s-a-fradibusz-f%C5%91szervez%C5%91n%C3%A9l-is
Be lehet állítani Kubatovot és a többieket magának az ördögnek is, őszintén szólva nem érdekel, ha köpködésre használják el a "mélyen tiszteltek" a nyálukat, hát tegyék, csak aztán amikor a megfelelő helyeken a megfelelő emberek valagát kell majd pénzért kuncsorogva nyalni, majd akkor is maradjon elég.
Megvan a jó stadion, visszahoztak egy klubikont a csapatba, Mo.-on megszokotthoz képest minőségi külföldi edző van a kispadon, a média és a szponzorok is túlreprezentálják a csapatot, mégis csak a nyavajgás, lehurrogás és a károgás megy. Hiába próbáljátok úgy beállítani, rohadtul nem áldozatok vagytok, se nem szabadságharcos hősök. Csak egyszerű senkik, akik többet gondolnak magukról mint amik valójában.
Úgyhogy, légyszíves, kérlek szépen titeket, "b***ódjatok meg", köszönöm.
Ui. Tisztelet a kivételnek
több mint 10 éve
Csodálatos ez a fejlődésvonal amit bejárt a válogatott:www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140911-a-legrosszabb-magyar-focikapitany.html
Őszíntén szólva én nem gondoltam volna, hogy ennyi kókler megfordult már a kapitányi poszton. És még van képük a rohadékoknak (tisztelet a kivételnek, sajnos ők csendesebb és a kisebbségben lévő réteg) azt állítani, hogy a magyar edzők nem kapják meg a lehetőséget sosem...
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
A fradimobról idézni olyan, mintha egy jogi fórumon a kuruc.info-ról linkelnék valamit, de hajrá, győzködjétek csak magatokatbaggiokülönösen, hogy egy értelmesen leírt mondatot fél órán át kerestem benne, de hát egyszerűbb mindent elhinni, ha elég rettenetes a tálalás.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
A fradimobról idézni olyan, mintha egy jogi fórumon a kuruc.info-ról linkelnék valamit, de hajrá, győzködjétek csak magatokat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
egy érdekes írás:erről beszélek.Ez kubatov az istenített klubvezető aki stadiont szerzett a csapatnak.
több mint 10 éve
Most őszintén, van bárki szerint is érdemi jelentősége, hogy ki a szövetségi kapitány?neked mind1, hogy mondjuk a vállalatodban a jobb kezed egy dilettáns, vagy egy hozzáértő?
Mondjuk Hiddink, Guardiola, Mourinho vagy van Gaal lenne.
És?
Tespedt, ambíciótlan, motiválhatatlan, érdektelen, alkalmatlan emberekkel semmilyen stratégiát nem lehet megvalósítani.
Ha egy kaotikus, alulmotivált, szabályozhatatlan, a munkájukhoz nem értő, szakmailag alulképzett emberekből álló ügyosztály élére a világ legjobb menedzserét, cégvezetőjét is nevezik ki, az adott teammel sokra ő se képes.
Esetleg ha megkapja a munkáltatói jogokat, esetleg ha kap óriási pénzeket, esetleg ha hozhatja a saját embereit, akkor tud eredméneket felmutatni. Pár év múlva.
Erre az üzleti életben van lehetőség.
Egy magyar labdarúgó-válogatottnál nincs.
Így tökéletesen irreleváns, hogy ki a szövetségi kapitány, legalábbis az eredményesség szempontjából.
Érzelmileg persze van jobb és rosszabb, de ténylegesen nincs.Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Pedig de, a feladat, hogy adott anyagból hozd ki a legjobbat. Gondolom az üzleti életben sem véletlenül van, hogy akár középvezetői, akár felső vezetői szinten is rendszeresek a személyi változások ha vállalat nem az elvártak szerint teljesít. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne a teljes felelősséget az alkalmazottakra hárítani, a vezető meg elégedetten pöröghet a székében, hogy az én szakértelmen mindegy milyen szinten van, mivel szarból várat építeni úgyse tud senki építeni. Pl. egy albán kollega se....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Most őszintén, van bárki szerint is érdemi jelentősége, hogy ki a szövetségi kapitány?Mondjuk Hiddink, Guardiola, Mourinho vagy van Gaal lenne.
És?
Tespedt, ambíciótlan, motiválhatatlan, érdektelen, alkalmatlan emberekkel semmilyen stratégiát nem lehet megvalósítani.
Ha egy kaotikus, alulmotivált, szabályozhatatlan, a munkájukhoz nem értő, szakmailag alulképzett emberekből álló ügyosztály élére a világ legjobb menedzserét, cégvezetőjét is nevezik ki, az adott teammel sokra ő se képes.
Esetleg ha megkapja a munkáltatói jogokat, esetleg ha kap óriási pénzeket, esetleg ha hozhatja a saját embereit, akkor tud eredméneket felmutatni. Pár év múlva.
Erre az üzleti életben van lehetőség.
Egy magyar labdarúgó-válogatottnál nincs.
Így tökéletesen irreleváns, hogy ki a szövetségi kapitány, legalábbis az eredményesség szempontjából.
Érzelmileg persze van jobb és rosszabb, de ténylegesen nincs.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
sztem se lenne jo h andras.mondjuk dardai sem.
ha magyar kene tan laszlo csaba,mivel van kulfoldi tapasztalata.
több mint 10 éve
Nem feltétlen kell egyet érteni vele, de néhány dologban nagyon jól látja a dolgokat...több mint 10 éve
jc6Délután nem tudtam reflektálni.Ezen komoly érvekkel, melyekből kiderült, hogy nem tudod kiről alkotsz véleményt nem tudok vitatkozni, úgyhogy inkább felteszem azt a kérdést, hogy ki lenne jó erre a posztra?Jughead
Szóval Herczeg András kapott 7 likeot. Aki ugyan úgy benne van a magyar foci fertőjében vagy 30 éve...
Az a Herczeg András, aki évek óta szakmai nem tudom én micsoda a Debreceni Akadémián, amiről olyan jelentést adtak le nem is olyan rég, hogy alkalmatlan az UP- képzésre. És ő ott a góré, vagy mi. Értem.
Aki 94-től volt ott csapatok mellett a kispadon, de a pro-licencet csak 2010-ben szerezte meg. Értem.
Jó, nyert két bajnokságot - ki vitatja, hogy akkor a DVSC-nek volt a legjobb kerete messze MO-on? senki - és bejutott a BL-csoportkörbe, hála a mindenható Platini átszervezésének. Azok a veretes ellenfelek, na mindegy...
Sebaj, biztos bennem van a hiba, hogy sose tartottam megfelelő szakembernek Bandibát.JC6
több mint 10 éve
Jughead
5 215
Délután nem tudtam reflektálni.Ezen komoly érvekkel, melyekből kiderült, hogy nem tudod kiről alkotsz véleményt nem tudok vitatkozni, úgyhogy inkább felteszem azt a kérdést, hogy ki lenne jó erre a posztra?
Szóval Herczeg András kapott 7 likeot. Aki ugyan úgy benne van a magyar foci fertőjében vagy 30 éve...
Az a Herczeg András, aki évek óta szakmai nem tudom én micsoda a Debreceni Akadémián, amiről olyan jelentést adtak le nem is olyan rég, hogy alkalmatlan az UP- képzésre. És ő ott a góré, vagy mi. Értem.
Aki 94-től volt ott csapatok mellett a kispadon, de a pro-licencet csak 2010-ben szerezte meg. Értem.
Jó, nyert két bajnokságot - ki vitatja, hogy akkor a DVSC-nek volt a legjobb kerete messze MO-on? senki - és bejutott a BL-csoportkörbe, hála a mindenható Platini átszervezésének. Azok a veretes ellenfelek, na mindegy...
Sebaj, biztos bennem van a hiba, hogy sose tartottam megfelelő szakembernek Bandibát.JC6
több mint 10 éve
egy érdekes írás:fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/4387-csal%C3%A1dl%C3%A1togat%C3%A1s-a-fradibusz-f%C5%91szervez%C5%91n%C3%A9l-is
pedig nem is vok fradista, de tök sokat foglalkozok velük😊