Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Gabo, félreértés ne essék, nem akarom Dibuszra kenni, mert képes bravúrokra és jó teljesítményre (Ludo tizi, Valletta 93.p).Engem az zavar jó ideje, ha mondhatni, évek óta, hogy miatta állandóan úton van a csapat.
Bármikor hozzá kerül a labda és meg kellene nyújtani, vagy támadást indítani, ő feszt ellenfelet talál, vagy kirúgja a nézőtérre, amiből jön az ellenfél. Ő is vastagon benne van abban hogy a 60.percben a seggén veszi a levegőt a csapat.
Lábbal az egyik leggyengébb kapus, akit valaha láttam, nem igaz hogy 3-4 éve nem tud ezen javítani a kapusedző, egyszerűen nem hiszem el. Amikor már adják haza rendesen reszketek, mit fog csinálni.
Az meg, hogy 40-ről kap egy megpattanó lövést és 15 méterre pattan ki róla, óvoda.
De sajnos vannak olyan dolgok, amiken egy edző sem tud javítani. Zubkov feje állandóan lent, Lovrencsics bepassz középre, nincs összhang a két belső védő közt, Tökmag 10-ből 10-szer ugyanúgy akarja megverni az emberét, aki röhögve szereli, Igna állandóan úton, Sigér meg egy rossz passz után feladja az egész meccset, főleg ha gólt kapnak róla. Szívszorító volt látni, amikor gurult felé a labda, remegett hogy mi lesz, eladja-e vagy sem?
Kérdezted kinek a mezét vennénk meg? Senkiét.
Szép dolog, amikor Lovre mondja a 8 külföldinek hogy most a magyar Himnuszt énekeljük, álljatok vigyázba, de valahol szomorú is.
több mint 6 éve
Ja, abból a Fradiból egy csomó játékost tudnék mondani, és nem csak magyart, még Fatusira is emlékszem. És igen, ott sztem az egész ország így volt, most vhogy más már az egész, nyilván ebben (is) benne van a politika.Mindegy, az EL kört csak meg kéne csípni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Egy kérdés a Fradi drukkerekhez. Ebből a tegnapi (vagy szombati, tök mindegy) csapatból kinek vennétek meg a mezét? Vagy kire fogtok emlékezni 5-10 év múlva? Ki lesz a következő Böde? Nekem annyira idegen ez a felvásárlunk egy vödör külföldit, lecseréljük őket kétévente, ikon mutatóban sincs a csapatban...Nekem is ez jutott eszembe tegnap. Hiába vagyok Honvéd drukker, de a 95ös csapatnak is ugyanúgy szurkoltam, együtt üvöltöttünk tesóimmal, apámmal, pedig az idősebbik 35 éve zöld-fehér. Az a csapat viszont tényleg szerethető volt Kunticcsal, Kopunoviccsal. (És nem azért mondom, mert én is -its vagyok 😀 )
Mondjuk beválik Boli meg Tokmac, nem hiszem, hogy két év múlva is itt lesznek, mennek tovább egy fokkal színvonalasabb helyre. Kéne egy gerinc a csapatnak, mert ez így egy zsoldosbrigád nulla kötődéssel a csapathoz.
gabokocka
Sajnos tényleg ebben a brigádban nem nagyon tudnék érzelmileg szimpatizálni. Tökmag küzdött, ment ez tetszett, de ahogy írod, menni fog ő is hamarost.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Egy kérdés a Fradi drukkerekhez. Ebből a tegnapi (vagy szombati, tök mindegy) csapatból kinek vennétek meg a mezét? Vagy kire fogtok emlékezni 5-10 év múlva? Ki lesz a következő Böde? Nekem annyira idegen ez a felvásárlunk egy vödör külföldit, lecseréljük őket kétévente, ikon mutatóban sincs a csapatban...Mondjuk beválik Boli meg Tokmac, nem hiszem, hogy két év múlva is itt lesznek, mennek tovább egy fokkal színvonalasabb helyre. Kéne egy gerinc a csapatnak, mert ez így egy zsoldosbrigád nulla kötődéssel a csapathoz.
több mint 6 éve
Amúgy holnap lehet izomból szurkolni a litvánoknak, különben necces lesz az EL is...ja meg nekünk nem tenne jót egy izraeli csapat ellen játszani...
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Amúgy holnap lehet izomból szurkolni a litvánoknak, különben necces lesz az EL is...
több mint 6 éve
Ja és lett volna fél órája hogy tesztelje Bolit egy jó csapat ellen erre behozza emberhátrányban 7 percre. komolyan minek?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
kiesett a porto, celtic, basel és dinamo kijevÉs még a Fradi is. Ennyi upset nincs a világon 😁
kemény 😮
braxa88
több mint 6 éve
Siger a Fradi Patkaija.Sigér sajnos bebizonyította ismét hogy nem fogja hozni ezt a szintet, mint ahogy nálam Rebrov is sajnos.
Stez
Hihetetlen hogy ezzel a halott taktikával küldte ki a csapatot, előre borítékolni lehetett így az eredményt.
Ezt a Dinamot egy módon lehetett volna kiejteni, ha felállít előre egy olyan alakzatot ami képes stabilan járatni a labdát, ezzel hibára kényszeríteni a gyenge védelmüket ill. fárasztani a középpályásaikat. Semmilyen más út nem lehetett, erre ragaszkodik ehhez a köcsög Szignevicshez akit esküszöm kirugdosnék a stadionból is annyira szar. Az hagyján hogy gólképtelen, de Rebrov olyat lát bele amit 5 perc után lehet látni hogy nincs benne...
És egy ilyen csatárral meccselt a 180 percből kb 160-on?! Mi a fasz?!
A Lanza, Böde, Szignevics, Priskin 4esből komolyan a 2 jobbat adjuk el???! Mi a fasz?!
És félidőben sem változtat, vár. Zombiként jönnek ki a második félidőre ( nem a végletekig feltüzelve ), kapunk egyből egy gólt (köszi Sigér a balfaszkodást a kpján szépen eladtad...), és vár baszki...
Anélkül hogy utána néznék szerintem egy olyan csatárhoz ragaszkodik a csávó aki kb tavaly ősszel rúgott utoljára gólt. Most őszintén, ha egy ilyen fasz előtted van a rangsorban a csapatban, ki nem igazolt volna el Lanza helyében?
A végeredmény nem Rebrov hibája hiszen könnyen lehet hogy a legjobb taktikával sem sikerült volna jobb eredményt elérni hiszen egyértelműen jobb csapat ez a Zagreb, de a mutatott játék és az elképzelése a meccsről annyira rossz volt hogy nálam nagyon nagyot zuhant a megítélése.
A dinamo gyakorlatilag a meccs elején belehelyezkedett a komfort zónájába és a végéig nem is kellett változtatniuk, magától jöttek a lehetőségek. Vicc.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Rebrov: „Topszinten futballoztunk, de a Dinamo más szintet képviselt.”Szoval topszinten, oke. Na, most megnyugodtam, jo kezekben van a magyar futball, megerkezett az ujabb Leekens-kozhelyszotarbol dolgozo muvesz, aki a megmagyarazhatatlant is ugy megmagyarazza neked, hogy kozben meg neki all feljebb, hogy mered megkerdojelezni a munkajat, hogy mered azt feltetelezni, hogy valamit nem jol csinalt.
több mint 6 éve
Egyértelműen jobb csapat a Dinamo, egyszerűen egyénileg és csapat játékban is elképesztően jók voltak. Szegény Siger sajnos bebizonyította h a múltkori meccs a kivétel ez a papírforma nála. Nagyon sok labdát szórt el, első két gol az övé volt. De nincs helyette jobb 8asunk, ami évek óta a legrégebbi hianyposztunk.Sigért annyiban megvédeném, hogy védelmi szempontból 2 legidegesítőbb dolog van: az egyik, amikor szereled a csatárt, de az valahogy mindig visszapattan hozzá. A másik, amikor egy belöbbölt labdát akarsz levenni, de a beleérésed pont lelassítja és a csatárnak jön tökéletesen lábra. Az első gól ebből esett, nem normál eladott labda volt, aztán teljese n sematikus keresztmozgással hülyére vették a védelmet.
Zubkov ma gyenge volt, de lesz meg ő jobb sokkal.
Szigony meg egyszerűen helyzetbe sem tud kerülni ... csatár gondjaink lesznek ha a norvég gólkirály nem válik be.
Hangulat viszont jó volt!
csebi
Q
A második kollektív védelmi hiba volt, 2 v 3 támadóra jutott 5+ védekező játékos mégis megoldották. Tök "üres" zóna, ohne klasszikus budirakísérő 1-on-1.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kajak Dibuszt kezditek ekézni, aki nélkül lehet a Ludogorec játszott volna tegnap? Az előző 5 meccsen sztem 15-20 extra védése volt. Miközben Lovrencsics (aki elegánsan elküldött mindenkit a gecibe a meccs után) nem tud zöldnek passzolni, 10-ből 9-szer lefutják... De ő csak egy példa, sztem Dibusz tette a legtöbbet a BL menetelés során a Fradiért.
több mint 6 éve
Ne legy naiv. A fanok fele divatszurkolo, akinek eszebe sem jutna kimenni, ha epp nem a BL-csoportkor lett volna itt a tet. Jo volt a buli, aztan a Dinamo elrontotta, sokan meg itt koszontek szepen, elhuztak.Az idiotak elindulnak haza, kozben most kezdi el a 8 golos hajrat es a forditas a Fradi.ez amit soha, de soha nem fogok megérteni.
Stez
Miért?
Miért jön ki az ilyen "szurkoló"?
Jogosan kapták a "hova mentek?"-et..
Nagy élmény volt végig szurkolni a B-ből, sajnos a második félidőben hamar eldőltek a dolgok. Nem sok közünk volt már a meccshez. 😕
gamerkr
több mint 6 éve
Jol van. Nem kell egymas agyara maszni. Agyara megy ez mindenkinek. De mit tehetunk? Szurkolunk tovabb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ha negatív lettem volna, nem megyek ki.Hallod kúrva negatív vagy !Teszem hozzá halkan, ha játszottunk volna két "felhozó" meccset az NB1-ben akkor talán nem pattangatott volna el a labda, nem lettünk volna ennyire fásultak, a padról nem 0 perces játékosokat lehetett volna beküldeni.Soha nem fogom megérteni miért jó meccset halasztani ha van ~30 embered.Sajnos nem voltunk felkészülve a Dinamo letámadásaira 😂😂😂
Kenny
Na de majd a Kaposvár letámadásai...
Utálom ha hülyének nézik a szurkolót. 6500 forintba fájt sokaknak 😂
O1G
Persze most megint jöhetsz majd azzal hogy "régóta nézed az ámokfutásomat " De sajnos ami igaz az igaz sajnos.......
Rózsa Sándor (betyár)
Ha nem látod a különbséget a két csapat között (ég és föld), akkor arról miért én tehetek? Te vak vagy?
Nem vagyok negatív, de nem is vagyok vak.
Megmondtam kèt hete mi lesz.. Á nem, akkor is mekkora köcsög negatív voltam. Nesze neked, 5-1, félgőzzel, játszi könnyedséggel.
Amúgy kint voltál? Vagy csak a fotelből huszárkodtál?Te nagy és igaz magyar.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hallod kúrva negatív vagy !Teszem hozzá halkan, ha játszottunk volna két "felhozó" meccset az NB1-ben akkor talán nem pattangatott volna el a labda, nem lettünk volna ennyire fásultak, a padról nem 0 perces játékosokat lehetett volna beküldeni.Soha nem fogom megérteni miért jó meccset halasztani ha van ~30 embered.Sajnos nem voltunk felkészülve a Dinamo letámadásaira 😂😂😂
Kenny
Na de majd a Kaposvár letámadásai...
Utálom ha hülyének nézik a szurkolót. 6500 forintba fájt sokaknak 😂
O1G
Persze most megint jöhetsz majd azzal hogy "régóta nézed az ámokfutásomat " De sajnos ami igaz az igaz sajnos.......
több mint 6 éve
meg lehet tenni ilyenkor őket nagy pénzzel, aztán bármi a vége, lehet örömködniEgyértelműen jobb csapat a Dinamo, egyszerűen egyénileg és csapat játékban is elképesztően jók voltak. Szegény Siger sajnos bebizonyította h a múltkori meccs a kivétel ez a papírforma nála. Nagyon sok labdát szórt el, első két gol az övé volt. De nincs helyette jobb 8asunk, ami évek óta a legrégebbi hianyposztunk.Közép-Európa/Balkán legerősebb csapata a Dinamo minden téren. Infrastruktúrában, anyagilag és játékban is. Nem értem ki mit gondolt.
Szigony meg egyszerűen helyzetbe sem tud kerülni ... csatár gondjaink lesznek ha a norvég gólkirály nem válik be.
csebi
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Dehogy írta, nem tudom kit ismer a vezetőségben nagyon jol. Megkérdem mar Zolit.És továbbra is tartom hogy Dibusz az egyik leggyengébb láncszeme a Fradinak.Ki is írta magát sztem. Innentől Gróf benn marad, perig lehet nélküle nem jutottunk volna el idáig.
O1G
csebi
Amúgy meg Gróf Dénes II. Vele sem leszünk kint a vízből.
Amikor fél mind a 4 védő hazaadni, ott kapus poszton óriási a baj. Sajnos. Pedig neki kellene tartást adnia. De hát már a hangja is gáz ha felemeli...
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
ráadásul jól meg is áztakAz idiotak elindulnak haza, kozben most kezdi el a 8 golos hajrat es a forditas a Fradi.ez amit soha, de soha nem fogok megérteni.
Stez
Miért?
Nagy élmény volt végig szurkolni a B-ből, sajnos a második félidőben hamar eldőltek a dolgok. Nem sok közünk volt már a meccshez. 😕
gamerkr
több mint 6 éve
Az a csoda, hogy nem kint esett be ez a maflás. Csak tudod megint az van, amit a Szalai és a Huszti Szabi egyszer már elmondtak: valahogy összejön egy vállalható eredmény - mint kint ez az 1-1 - és itthon egyből akkorára fújjuk, mintha minimum VB-t nyertünk volna, megy a mateking, a várakozás, az agyalás, hogy na majd a következő körben mi lesz, és bamm, csattan a valóság a magyar szurkoló arcán. Annak a magyar szurkolónak, aki egyébként teljesen ki van éhezve - érthető okokból - minden morzsányi sikerre, olyannyira, hogy egy Izland elleni 1-1t a négyes hatos vonalán ünnepel.Én meccs előtt horvát továbbjutást tippeltem (1-2) de az első félidő után még reménykedtem ... olyan 75 mp-igEgyértelműen jobb csapat a Dinamo, egyszerűen egyénileg és csapat játékban is elképesztően jók voltak. Szegény Siger sajnos bebizonyította h a múltkori meccs a kivétel ez a papírforma nála. Nagyon sok labdát szórt el, első két gol az övé volt. De nincs helyette jobb 8asunk, ami évek óta a legrégebbi hianyposztunk.Közép-Európa/Balkán legerősebb csapata a Dinamo minden téren. Infrastruktúrában, anyagilag és játékban is. Nem értem ki mit gondolt.
csebi
Amadeus
csebi
Bocsánat, ha bárkit megbántok azok közül, akik még nézik ezt a magyar futballnak nevezett valamit, de az a helyzet, hogy ez az egész egy koncepciótlan, pénznyelő kalap szar. Dupla nulla, a vezetéstől a finanszírozáson át a neveléssel bezárólag, mind klub, mind válogatott szinten.
Az a kifejezés, hogy magyar profi futball jelenleg nem értelmezhető, nem létezik. Kár magatokat ezen felbaszni.
több mint 6 éve
Az idiotak elindulnak haza, kozben most kezdi el a 8 golos hajrat es a forditas a Fradi.ez amit soha, de soha nem fogok megérteni.
Stez
Miért?
több mint 6 éve
Én meccs előtt horvát továbbjutást tippeltem (1-2) de az első félidő után még reménykedtem ... olyan 75 mp-igEgyértelműen jobb csapat a Dinamo, egyszerűen egyénileg és csapat játékban is elképesztően jók voltak. Szegény Siger sajnos bebizonyította h a múltkori meccs a kivétel ez a papírforma nála. Nagyon sok labdát szórt el, első két gol az övé volt. De nincs helyette jobb 8asunk, ami évek óta a legrégebbi hianyposztunk.Közép-Európa/Balkán legerősebb csapata a Dinamo minden téren. Infrastruktúrában, anyagilag és játékban is. Nem értem ki mit gondolt.
csebi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Egyértelműen jobb csapat a Dinamo, egyszerűen egyénileg és csapat játékban is elképesztően jók voltak. Szegény Siger sajnos bebizonyította h a múltkori meccs a kivétel ez a papírforma nála. Nagyon sok labdát szórt el, első két gol az övé volt. De nincs helyette jobb 8asunk, ami évek óta a legrégebbi hianyposztunk.Közép-Európa/Balkán legerősebb csapata a Dinamo minden téren. Infrastruktúrában, anyagilag és játékban is. Nem értem ki mit gondolt.
csebi