Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
bocs, hogy megint én😊De valamennyivel kevesebbet mivel 4-1 lett 😛
Everton-Wolfsburg 4-0-ja remélem hoz valamennyi plusz pontot a PL-nek😊
nálam (már amennyit nézem😀) még mindig a PL az első, egyszerűen azért, mert nagyon sok a jó csapat, és nem akkora a kontraszt a nagyok és a többiek közöttNB2
több mint 10 éve
bocs, hogy megint én😊Everton-Wolfsburg 4-0-ja remélem hoz valamennyi plusz pontot a PL-nek😊
nálam (már amennyit nézem😀) még mindig a PL az első, egyszerűen azért, mert nagyon sok a jó csapat, és nem akkora a kontraszt a nagyok és a többiek között
több mint 10 éve
az úgy megvan, hogy Mandzukics törött orral tolta végig a meccset tegnap?Liptáknak szeretettel 😊
több mint 10 éve
James007
1 857
Bajner a magyar foci állatorvosi lova.Pedig nem ők az igazi vétkesek.. Hanem azok a szülők, akik már előkészítős korban ott visítoznak a pálya szélén és váltakozva szidják az ellenfelet, az edzőt, a bírót és mindenkit, aki épp arra jár, ha a kis fiacskájukat véletlenül lecselezi, meglöki, esetleg felrúgja valaki. Ez a szülő adja meg a felmentést a gyereknek a teljesítmény alól, a gyerek pedig hamar megtanulja, hogy nem azért nem nyertünk, mert nem tettünk érte meg mindent, hanem azért, mert ez, vagy az gonoszul összeesküdött ellenünk. És ha ezt megtanulta, akkor tulajdonképpen nincs is gond, hiszen tök jók vagyunk, csak valami éppen mindig beleköp a levesünkbe.
Örülök,hogy ment Pintér,kedvelem Dárdait, de a kirúgási hullámot az utánpótlás edzőkkel kezdtem volna.
Aki az elmúlt 10-15 évben kinevelte ezeket a "focistákat", megadta nekik a taktikai-technikai alapokat,azokat 40 év alatti magyar focista közelébe nem engedném. Én őket tartom az igazi vétkesnek.
Nem hiszem,hogy ehhez rangos külföldi edző adni fogja a nevét.Majd jön a következő Bozsik, Várhidi, Pintér..
Csak most majd 1 "fiatal" edzőt hoznak,hogy az átlag drukker száját befogják.Tony Adams
Naponta látom ezt a mentalitást. Nem csak a pályán, hanem az országban mindenütt: "Mindig más a hibás, mindenki összeesküdött ellenem, pedig ha egyszer összeállnának a csillagok, akkor..." | Akkor lenne más kifogás... |
Ha valaki felismeri, hogy csak magán múlik az előrelépés, akkor azt ez a futballközeg szép lassan kitaszítja, vagy bedarálja. Amíg Magyarországon mindig mástól várjuk azt, hogy kikaparja számunkra a gesztenyét, és munka helyett kifogásokat keresünk, addig ez a helyzet nem nagyon fog változni.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Zuhanyhíradó, várhidi: ...most nem arról beszélek....az, hoy van e valakinek koncepciója, vagy nincsen, az nem érdekes, miért nem hagyjuk az embert dolgozni... 😀😀peachfigyeld meg, kinevezik kapitánynak. 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Zuhanyhíradó, várhidi: ...most nem arról beszélek....az, hoy van e valakinek koncepciója, vagy nincsen, az nem érdekes, miért nem hagyjuk az embert dolgozni... 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
nem szoktam sportklubot nézni, ki ez a fekete csaj a Híradóban? Rettenetes.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
19.50-kor lesz ez a végtelenül szerény és szimpatikus gyerek a Sportklubon... javasolnék egy eredménykövetőt 😀😀😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ebből is látszik, hogy Bajner csak az egészségre ártalmas. 😀„Az ezt követő két év szinte mesébe illő volt. A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – összegezte élményeit a focista a Sport Klub MezTelenül című műsorában.most akartam berakni, egy cigarettányi idővel előztél meg. kellett hogy ne basszam szét a monitoromat. 😀berger90
Bajner Bálint 😀Beki
több mint 10 éve
Bajner a magyar foci állatorvosi lova.Örülök,hogy ment Pintér,kedvelem Dárdait, de a kirúgási hullámot az utánpótlás edzőkkel kezdtem volna.
Aki az elmúlt 10-15 évben kinevelte ezeket a "focistákat", megadta nekik a taktikai-technikai alapokat,azokat 40 év alatti magyar focista közelébe nem engedném. Én őket tartom az igazi vétkesnek.
Nem hiszem,hogy ehhez rangos külföldi edző adni fogja a nevét.Majd jön a következő Bozsik, Várhidi, Pintér..
Csak most majd 1 "fiatal" edzőt hoznak,hogy az átlag drukker száját befogják.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
„Az ezt követő két év szinte mesébe illő volt. A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – összegezte élményeit a focista a Sport Klub MezTelenül című műsorában.most akartam berakni, egy cigarettányi idővel előztél meg. kellett hogy ne basszam szét a monitoromat. 😀
Bajner Bálint 😀Beki
Mindig jövőre
több mint 10 éve
„Az ezt követő két év szinte mesébe illő volt. A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – összegezte élményeit a focista a Sport Klub MezTelenül című műsorában.könyörgöm valaki bassza pofán...ez valami vicc
Bajner Bálint 😀Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
„Az ezt követő két év szinte mesébe illő volt. A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – összegezte élményeit a focista a Sport Klub MezTelenül című műsorában.Bajner Bálint 😀
több mint 10 éve
Ha maradt volna az lenne a baj, elküldték az a baj tipikus ungarische vircsaft 😛 | egyébként biztos voltam benn, hogy így lesz 😀 | dandeAz a bibi, hogy ezzel avtomatische meg lesz/van magyarázva a további (le)szereplés. Ugye, ennyi idő alatt az új szöv. kap. pár. káp sem csinálhat csodát!
Remélem azért, Pinyő megkapja a rendkívüli felmondás miatt most kieső bérét egyösszegben! Mert rendnek kell lenni.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Chevantón állítólag megállapodott a Hovéddal. Őt anno nagyon kedveltem. Úgy 5-10 évvel ezelőtt...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
10. perctől 😀 kegyetlenül felröhögtem
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Szegeny Pali nemtudja mit vállalt.Pápán üresedés van... 😀
Pinyo meg megkapja majd az u21et..Kenny
több mint 10 éve
Szegeny Pali nemtudja mit vállalt.Pinyo meg megkapja majd az u21et..
több mint 10 éve
Ha maradt volna az lenne a baj, elküldték az a baj tipikus ungarische vircsaft 😛 | egyébként biztos voltam benn, hogy így lesz 😀 | dandeAmúgy azzal senkinek nem volt baja hogy elküldték 😀
Csak sokan itt azt hitték, hogy ha Pintért elküldik majd lemond Csányi meg az egész edzői delegáció felhagy a magyar focival, a szurkolói kártya és a véna szkenner eltűnik, a Fradinál lemond Kubatov, az U19-esek jobban tudnak játszani mint amennyire a hajukat érdeklik és a magyaroktól fog rettegni az egész világ.
több mint 10 éve
Ha maradt volna az lenne a baj, elküldték az a baj tipikus ungarische vircsaft 😛 | egyébként biztos voltam benn, hogy így lesz 😀 |
több mint 10 éve
Szép és jó dolog h pintért eltakarították, de nagyon hiányolom az ú.n. szakmai bizottság szétzavarásának bejelentését. Utálom pintért mint a szart, mindig is utáltam de azvnem fair h csak ő viszi el a balhét, a többi kártékony hülye paraszt akik ajánlották csányinak meg még mindig ott levedzik....peachMelyik országban élsz, hogy még ilyen elvárások fogalmazódnak meg benned ? 😀
több mint 10 éve
Szép és jó dolog h pintért eltakarították, de nagyon hiányolom az ú.n. szakmai bizottság szétzavarásának bejelentését. Utálom pintért mint a szart, mindig is utáltam de azvnem fair h csak ő viszi el a balhét, a többi kártékony hülye paraszt akik ajánlották csányinak meg még mindig ott levedzik....
több mint 10 éve
Kirúgták Pintért, egyből visszaestünk húsz helyet a FIFA világranglistán. 😀cartman023sőt, a belfasti visszavágó után már helyet is cserélhetünk az északírekkel
több mint 10 éve
Hendrix
1 555
"Dárdai semmilyen díjazást nem kér a munkájáért, ingyen dolgozik az év végéig". flzoliez szép dolog, de orvos látta már? jó neki van annyi, hogy mindegy, de ha már itt vagyok csak leakasztottam volna egy hátizsáknyi deákigazolványt.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain