Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Amúgy jogász szemmel ez vmi bődületesen szarul van szabályozva, lemegy 5 forduló a bajnokság hatoda mikor kell teljesítened a szabályokat ...Nem kedvelem a Fradit, de maga az ötlet, hogy gyakorlatilag az átigazolási szezon végén nyögik ezt be, hatalmas érvágás lehet a kluboknak. Mi a faxért nem jövőre vezették be?
csebi
több mint 6 éve
Az Újpest teljes keretének több mint fele magyar csak mondom.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Mindenki ezt okádja folyamatosan, hogy ukrán csapat a Fradi. Nem tudom, hogy bárkinek leesett-e, de összesen 3, azaz három ukrán van a keretben...
gabokocka
Akkor az Újpest meg a Videoton szerb csapat a sok iccsel? Ja tudom, az nem számít, mert az nem a Fradi.
Bálesz
több mint 6 éve
Tök felesleges egy kategóriába számolni messitronaldot azokkal akiknek néha lesz egy jó éve. Más szint. Mondjuk az is érdekes, hogy minden évben van 1-max 2 játékos akiknek van egy jól sikerült évük, és bizonyos szempontok szerint akár megérdemelhették volna, De ezek közül egyik sem volt ott akár csak 2 éven keresztül is komoly kihívónak az elmúlt tízenakárhány év alatt. Más szint.Csak, hogy ebben a kontextusban, amit említett a kolléga, egy évről beszélünk, ahol bizony, megint voltak jobbak, mint a két legenda. Ahogy már jó párszor az 5-5 alatt. Szóval kutyát nem érdekli ilyenkor, hogy x évig senki nem fog a nyomukba érni 😊
ozibozi
több mint 6 éve
"Sigér 78 akciójának 67%-a sikeres, 1 lövése volt (0.05), amely sajnos kapufa lett. 84%-kal passzolt, 13 hosszú labdájából 11 pontos. 20 párharcból 9-et megnyert. 9-szer adta el a labdát, 15-ször szerezte vissza, 7 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.37 xA)Haratin 54 akciójának 69%-a sikeres. 1 lövése volt (0.07), 81%-kal passzolt, 12 párharcából 7-et nyert, 7 labdavesztés mellett 4-szer szerezte azt vissza és 8 passzt lopott le."
Pálya közepén Európai Kupákban ilyet nem lehet. Amíg nincs egy normális box to box középpályásunk addig felesleges bármiről beszélni.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
es van meg olyan h "futballmagyar" mint kuznyecov volt anno a fradiban?vmi ovas is volt miatta😂Ez a felmenő azért érdekes mert az MLSZ oldalán levő dokumentumból olvastam ki.Igazad van, megnéztem a versenykiírást. 2019 szeptember 01tol 10 külföldinek adnak ki versenyengedelyt max, viszont magyar felmenő is számít pl nem lepődnék meg ha Skvarkanak találnánk vmi ukukszulot aki magyar volt és akkor ő sem számít bele 😊Nem, ez azért van így szabályozva sztem, hogy kiderüljön van-e európai kupa főtábla, vagy sem. Mert qrvára nem mindegy. Magyar felmenő már nem játszik, útlevél kell. Ez is megváltozott, nyígtak is Kisvárdán.
Amúgy jogász szemmel ez vmi bődületesen szarul van szabályozva, lemegy 5 forduló a bajnokság hatoda mikor kell teljesítened a szabályokat ...
csebi
gabokocka
Nagy segítség h szeptember 1ig lehet több külföldi majd jön a csoportkör ahol még a minimális esély sem marad meg a tavaszra ha az addig összeszokott csapatot emiatt szét kell zavarni.
csebi
több mint 6 éve
Tök felesleges egy kategóriába számolni messitronaldot azokkal akiknek néha lesz egy jó éve. Más szint. Mondjuk az is érdekes, hogy minden évben van 1-max 2 játékos akiknek van egy jól sikerült évük, és bizonyos szempontok szerint akár megérdemelhették volna, De ezek közül egyik sem volt ott akár csak 2 éven keresztül is komoly kihívónak az elmúlt tízenakárhány év alatt. Más szint.
több mint 6 éve
Köszi UEFA, ismét bebizonyítottad, hogy egy hozzá nemértő dilettáns barom vagy. Remelem meg is kapja Messi vagy CR ahogy azt kell.(((Bár, hogy a listán a top 6ban 4! Pool jatekos is van az kemény - és max Salah pozíciója lehet picit magas csak)))
UEFA Év Játékosa:
1?
2?
3?
Top 3: Ronaldo, Messi, VvD
4 Alisson Becker (Liverpool & Brazil) – 57 pont
5 Sadio Mané (Liverpool & Senegal) – 51 pont
6 Mohamed Salah (Liverpool & Egypt) – 49 pont
7 Eden Hazard (Chelsea/Real Madrid & Belgium) – 38 pont
8= Matthijs de Ligt (Ajax/Juventus & Netherlands) – 27 pont
9= Frenkie de Jong (Ajax/Barcelona & Netherlands) – 27 pont
10 Raheem Sterling (Manchester City & England) – 12 pont

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ez a felmenő azért érdekes mert az MLSZ oldalán levő dokumentumból olvastam ki.Igazad van, megnéztem a versenykiírást. 2019 szeptember 01tol 10 külföldinek adnak ki versenyengedelyt max, viszont magyar felmenő is számít pl nem lepődnék meg ha Skvarkanak találnánk vmi ukukszulot aki magyar volt és akkor ő sem számít bele 😊Nem, ez azért van így szabályozva sztem, hogy kiderüljön van-e európai kupa főtábla, vagy sem. Mert qrvára nem mindegy. Magyar felmenő már nem játszik, útlevél kell. Ez is megváltozott, nyígtak is Kisvárdán.
Amúgy jogász szemmel ez vmi bődületesen szarul van szabályozva, lemegy 5 forduló a bajnokság hatoda mikor kell teljesítened a szabályokat ...
csebi
gabokocka
Nagy segítség h szeptember 1ig lehet több külföldi majd jön a csoportkör ahol még a minimális esély sem marad meg a tavaszra ha az addig összeszokott csapatot emiatt szét kell zavarni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Igazad van, megnéztem a versenykiírást. 2019 szeptember 01tol 10 külföldinek adnak ki versenyengedelyt max, viszont magyar felmenő is számít pl nem lepődnék meg ha Skvarkanak találnánk vmi ukukszulot aki magyar volt és akkor ő sem számít bele 😊Nem, ez azért van így szabályozva sztem, hogy kiderüljön van-e európai kupa főtábla, vagy sem. Mert qrvára nem mindegy. Magyar felmenő már nem játszik, útlevél kell. Ez is megváltozott, nyígtak is Kisvárdán.
csebi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Igazad van, megnéztem a versenykiírást. 2019 szeptember 01tol 10 külföldinek adnak ki versenyengedelyt max, viszont magyar felmenő is számít pl nem lepődnék meg ha Skvarkanak találnánk vmi ukukszulot aki magyar volt és akkor ő sem számít bele 😊Tudomásom szerint - de erre nem esküdnék meg - nem az van, hogy 20-ból választod ki melyik 10-et rakod be egy meccsen, hanem 10-et lehet nevezni a bajnokságba. Aztán lehet nem így, de nekem így rémlik.Botka volt már keretben is idén, tudomásom szerint nem sérült.Nem cukkolás volt, hanem konkrét kérdés.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka
Nekem az nem tetszik h ment a Fradi cukkolas itt miközben a többi élcsapat sem áll jobban.
csebi
HA eladnátok Vargát, nem tudsz mondani 4 olyan magyar játékost, akit nyugodt szívvel be lehet nevezni meccsnapokon. A két kapus és a két jobbhátvéd (Botka egészséges egyáltalán?) magyar. Priskin 3-4. számú csatár, Bőle szintén valahol ott van a posztján, meg van Sigér és kb ennyi. A kérdés másik fele, hogy mi a toszt csinálnak a 17 légióssal, ha mondjuk nincs csoportkör? 7 nem játszik jövő júliusig?
gabokocka
Priskin elérte nálad h a három csatárból a negyedik helyre került, ez a teljesítmény 😊
17 legiosbol ki lehet venni nyugodtan Wilmotsot, Rui Pedrot és sztem Spirovskit is, aki utoljára 2018 novemberben játszott. 14 legiosbol mondjuk sajnos mindig lesz 1-2 sérült így már nem is annyira súlyos a szám sztem.
csebi
gabokocka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Tudomásom szerint - de erre nem esküdnék meg - nem az van, hogy 20-ból választod ki melyik 10-et rakod be egy meccsen, hanem 10-et lehet nevezni a bajnokságba. Aztán lehet nem így van, de nekem így rémlik.Botka volt már keretben is idén, tudomásom szerint nem sérült.Nem cukkolás volt, hanem konkrét kérdés.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka
Nekem az nem tetszik h ment a Fradi cukkolas itt miközben a többi élcsapat sem áll jobban.
csebi
HA eladnátok Vargát, nem tudsz mondani 4 olyan magyar játékost, akit nyugodt szívvel be lehet nevezni meccsnapokon. A két kapus és a két jobbhátvéd (Botka egészséges egyáltalán?) magyar. Priskin 3-4. számú csatár, Bőle szintén valahol ott van a posztján, meg van Sigér és kb ennyi. A kérdés másik fele, hogy mi a toszt csinálnak a 17 légióssal, ha mondjuk nincs csoportkör? 7 nem játszik jövő júliusig?
gabokocka
Priskin elérte nálad h a három csatárból a negyedik helyre került, ez a teljesítmény 😊
17 legiosbol ki lehet venni nyugodtan Wilmotsot, Rui Pedrot és sztem Spirovskit is, aki utoljára 2018 novemberben játszott. 14 legiosbol mondjuk sajnos mindig lesz 1-2 sérült így már nem is annyira súlyos a szám sztem.
csebi
szerk.: De, így van, szeptember 1-től max 10 külföldinek lehet versenyengedélye.
dokumentumtar.mlsz.hu/02_Szabalyzatok/02_Labdarugas_uzemeltetesi_szabalyzatok/02_Versenykiirasok/F%C3%A9rfi/F%C3%A9rfi%20Feln%C5%91tt/F%C3%A9rfi%20feln%C5%91tt%20nagyp%C3%A1lya/FFN-NBI/FFN_NBI_2019_2020_1_(20190115).pdf
Szerkesztette: gabokocka
több mint 6 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2019/08/14/a-fradi-vegtelenul-szomoru-valasza-nem-magyart-nevelunk-hanem-allami-segitseggel-kulfoldit-veszunk/ TűpontosOké rendben van főleg a meccs elemzés,de egy két dolog nem tetszik.
petey
Leírja h a vidi sem kivétel ebben mégis utána csak a Fradit szidja a játékos politikája miatt, vidirol egy szó sincs ...
Statisztika viszont nem jó pl kaput eltalált lövések száma nem 29 hanem 38, átlag engedett lövés is 13 nem “10 körüli” Fradié jelenleg 14.8. Azért másféllel több engedett kapura lövés nem annyival több főleg ha figyelmébe vesszük h sokkal tamadobb elképzeléssel játszik a Fradi minta vidi.
Zavarja h 4 meccsen a Fradi kapott 31 kaput eltalalo lövést, tavaly a vidinel is lehet találni 4 meccset ahol 25 kaput eltalalo lövés volt, ami megint azt mutatja h meccsenként eggyel kevesebb.
Bizonyíték a két csapat felfogása között:
Vidi tavaly 4 párharcban összesen 22szer találta el a kaput, a fradi 3 párharc alatt már 32nel jár, ossz lövésben az arany pedig 59-65, kettővel kevesebb meccsel.. Megértük azt h egy magyar csapatot azért ekéznek a szakértők mert támadólag próbál fellépni.
Félre értés ne essék, a külföldi vásárlás meg fiatal magyar beépítésben egyet értek vele, és igenis tanulnunk kellene sok mindentől csak itt a régióban, de amíg Orosz Palik a vezetők nem így lesz sajnos.
több mint 6 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2019/08/14/a-fradi-vegtelenul-szomoru-valasza-nem-magyart-nevelunk-hanem-allami-segitseggel-kulfoldit-veszunk/ TűpontosAbszolút.
petey
De ugye itthon mindenki instant eredményt akar, senki nem gondolkodik 5-10 éves távlatokban, megkockáztatom ha anno amikor elkezdték önteni a pénzt ebbe a két csapatba és már akkor ráállnak a magyar fiatal játékosokra akkor mostanra lenne két stabil csoportkörös csapatunk és egy jobb válogatottunk.
Dehát ugye itthon nem így mennek a dolgok.
több mint 6 éve
Szerintem is, meg amúgy is, lesz még mélyen Dénes is lehet.Télen de legkésőbb nyáron megy Dénes, azért jött Gróf.Kivancsi vagyok, o meddig marad. Szerencsetlen csak padozik, az ideny alig kezdodott el, de mar szetoltjak mindenhol, nem hiszem, hogy szarik ra, es eleg lesz neki, hogy semmit sem jatszik, hiaba kap cserebe jo penzt erte.Akkor Gróf lesz a csatár, mert trollkodásból igazolták csak leNem cukkolás volt, hanem konkrét kérdés.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka
csebi
gabokocka
davemayer
Stez
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Botka volt már keretben is idén, tudomásom szerint nem sérült.Nem cukkolás volt, hanem konkrét kérdés.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka
csebi
gabokocka
Szerkesztette: csebi
több mint 6 éve
Télen de legkésőbb nyáron megy Dénes, azért jött Gróf.Kivancsi vagyok, o meddig marad. Szerencsetlen csak padozik, az ideny alig kezdodott el, de mar szetoltjak mindenhol, nem hiszem, hogy szarik ra, es eleg lesz neki, hogy semmit sem jatszik, hiaba kap cserebe jo penzt erte.Akkor Gróf lesz a csatár, mert trollkodásból igazolták csak leNem cukkolás volt, hanem konkrét kérdés.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka
csebi
gabokocka
davemayer
Stez
több mint 6 éve
Az interneten lehet nézni a fiatalokat és a Legnagyobb Kiràly edzői húzàsait 😁😁honvedfc.hu/hirek/kozvetitjuk-az-nb-iii-as-meccseket/2019-08-15
több mint 6 éve
Kivancsi vagyok, o meddig marad. Szerencsetlen csak padozik, az ideny alig kezdodott el, de mar szetoltjak mindenhol, nem hiszem, hogy szarik ra, es eleg lesz neki, hogy semmit sem jatszik, hiaba kap cserebe jo penzt erte.Akkor Gróf lesz a csatár, mert trollkodásból igazolták csak leNem cukkolás volt, hanem konkrét kérdés.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka
csebi
gabokocka
davemayer
több mint 6 éve
Akkor Gróf lesz a csatár, mert trollkodásból igazolták csak leNem cukkolás volt, hanem konkrét kérdés.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka
csebi
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Bocs, posztszovjet (fehérorosz, grúz, stb...)Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Mindenki ezt okádja folyamatosan, hogy ukrán csapat a Fradi. Nem tudom, hogy bárkinek leesett-e, de összesen 3, azaz három ukrán van a keretben...
gabokocka
Akkor az Újpest meg a Videoton szerb csapat a sok iccsel? Ja tudom, az nem számít, mert az nem a Fradi.
Bálesz
több mint 6 éve
Nem cukkolás volt, hanem konkrét kérdés.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka
csebi
több mint 6 éve
Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Mindenki ezt okádja folyamatosan, hogy ukrán csapat a Fradi. Nem tudom, hogy bárkinek leesett-e, de összesen 3, azaz három ukrán van a keretben...
gabokocka

több mint 6 éve
Ne kezdjük már el összehasonlítani egy Újpest és egy Fradi lehetőségeit ha kérhetném, köszönöm.Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka
csebi
több mint 6 éve
Akkor bocs, tele vagytok magyarral, még adjatok el jó sokat, kell a hely az érkező ukránoknak....Nem ezt mondtam.
gabokocka