Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Birom LVG-t de sose ertem mert jo ha elorol hatra epiteni a csapatot. Tudom foatal a vedelem es makd beerik,hat szerintem kurvara nem fog,foleg vezeregyeniseg nelkul.Toca
Azért az is benne van, hogy klasszis védő nem igazán van mozdítható a piacon jelenleg. Silva, Ramos, Hummels, Varane idén nyáron mozdíthatatlan volt. Ő értük ha kiperkálsz 50+ milliót, akkor jó eséllyel nagyot javul a védelem.

A Pepe, Boateng, Mangala, Subotics, Pique, Marqinhos, Chielini vonal egyel kockázatosabb, de jó pénzért mozdíthatóak lettek volna. Nyilván nem ért meg van Gaal-nak egy 35+ milliót egy ilyen játékos, ez az ő döntése.flzoli
Ha Shawért kiperkáltak annyit amennyit inkább vettek volna belső védőt...
Az a legnagyobb baj amúgy, hogy kb. kényszer pályán azért mozogtak mert mindenki BL-ben akar játszani, mint egy épülő MU-ba. Ettől függetlenül lehet túl lehetett volna 1-2 védőt fizetni ha már más poszton megcsinálták.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
keddi tippek? hétszámjegyű büntetés, vagy pályabezárás a Megyeri úton?slowmotion
kétmllió.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
keddi tippek? hétszámjegyű büntetés, vagy pályabezárás a Megyeri úton?
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Újpest megérdemelten nyert,sajnos nem sok közünk volt a meccshez azon a 20 percen kívül.
A bíró szétfújta,de anélkül is jobb volt az újpest.
üllőin jobb volt a hangulat mint a barbieban 😊Kenny
"Mire kiértem, már véget ért a meccs, a Fradi ifi kikapott az Újpesttől, hiába, a légi fölény megszerzéséhez hiányzott az én hangom."
/Moldova: Az eltörött csavar/

csak azt akartam ezzel mondani, hogy hiába akarnak színházat csinálni a fociból, szurkolótábor nélkül nagy múlt ide vagy oda, egyik csapat sem tud igazán alkotni. Én azt mondom, egy tábornak kötelessége elkísérni a csapatát fontos derbikre, és kiállni mellette bármilyen fasz vezető regnálása alatt is. Túléltétek Furulyást is, komolyan a kis pöcs Kubatovnál vágjátok be a hisztit? Amíg ti nem tértek észhez, a csapatotok is ilyen lesz.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
a Liverpool egyetlen baja, hogy buta védői vannak. a másik lehetőség, hogy Rodgers nem képes elmagyarázni az embereknek, hogy mégis hova a faszba kellene helyezkedniük.

ezt csak azért mondom, mert Rodgers alatt még nem láttam olyat, hogy a védők emberhez fejeljék a labdát, csak bele a vakvilágba, természetesen oda, ahol nem áll senki. az ellenfél bezzeg képes tízből nyolcszor emberhez fejelni, vagy egy megadott zónába, ahova a középpályások kényelmesen bekocognak. és összegyűjtik a visszafejelt labdákat.

mondom, ez megy már sokadik éve. és azért Rodgersnél, aki ugye passzbuzi, amihez nyilván kellene valamit mozogni is, ez azért elég szembetűnő hiányosság.

tetézve ezt azzal, hogy nincs ember, aki fazont szabna a pályán a csapat játékának, nincs Suarez, aki a semmiből is képes volt helyzetet kialakítani, és megmenteni a középpálya valagát, és nincs Sturridge, aki egy Suarez Gazdaságos kiadás, ez így necces lehet.

és ne gyertek azzal, hogy ott van Sterling meg Coutinho, mert Sterling kilóra kevés és inkább szélső, Coutinho meg... na őt még egy átlagos testalkatú női védelező középpályás is röhögve felborítaná, ilyen ember Angliában nem sok sót eszik meg, ha az ellenfél edzőjének legalább alapvető logikai képességei vannak.slowmotion
De azért Balotelli első balhéjára sem kellett sokat várni. 😀
Két szezont nem fog lehúzni ott, fogadok bárkivel. Most még a pályán hülye, hamarosan a csapat morálját fogja rombolni.Stez
Nem volt semmilyen Balotelli balhé. Nem tudom miről beszélsz.Zolika
A balhé szó kicsit erős volt, de amit levágott Adriánnal, amikor ráadásul ő lépett oda, az no comment. És teszem hozzá, tipikusan gyökér reakció, nem hogy kussolna és elsétálna, inkább elkezd izmozni.
Mondom, tipikus Balotelli. Pár meccs, mikor nem megy neki a játék, pár meccs, mikor nem kapja meg a védelmet a bírótól, pár vereség, és elszakad a cérna.
Milan fanként kb. én örültem a legjobban, mikor hozzánk jött, és hittem, hogy végre megjavul, mivel gyerekkora óta Milan fan és ő erősködött, hogy sikerüljön leigazolnunk és itt játszhasson, de pár hét után meg is mutatta, hogy ennek az embernek nincs felfelé. Akkora pofája van, mint Ibrának, akkora köcsög, mint Ibra, csak éppenséggel semmit sem tett le az asztalra, ellentétben Ibrával. És tényleg még hozzá is hasonlította magát.Stez
az odalépés tényleg nem volt szép, de a kapus szórakozott a labdával. viszont utána Adrian odatalpalt Balotellinek, szóval azért egyrészt a nagyobb köcsög - még ha egy hajszálnyival is - a kapus volt, másrészt nincs olyan játékos (nem csak Balotelli, senki sem), aki ez után ne kezdene el izmozni.
oké, Joe Allen lehet, de ő is csak azért, mert van vagy hatvan kiló.slowmotion
Na, csak annyi, hogy ha odalépsz oké, szabálytalan, de utána föléd térdel a kapus és elkezd ugatni pár másodpercig, mert elhiszi, hogy ő a kiafaszom, akkor lehet én is felállnék és egy kicsit megbeszélném vele, hogy holnap mit nem fog enni reggelire fog híján. Szóval még jól is bírta Balo, mert én rohadt türelmes ember vagyok, és szerintem ez még nekem is sok lett volna 😊
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Meccs közben felidegesített, de így utólag nem tűnik csúnyának ez a döntetlen a City ellen. Ebből a Mangalából sajnos brutálisan nagy játékos lesz, az egyértelmű.

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Újpest megérdemelten nyert,sajnos nem sok közünk volt a meccshez azon a 20 percen kívül.
A bíró szétfújta,de anélkül is jobb volt az újpest.
üllőin jobb volt a hangulat mint a barbieban 😊

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Birom LVG-t de sose ertem mert jo ha elorol hatra epiteni a csapatot. Tudom foatal a vedelem es makd beerik,hat szerintem kurvara nem fog,foleg vezeregyeniseg nelkul.Toca
Azért az is benne van, hogy klasszis védő nem igazán van mozdítható a piacon jelenleg. Silva, Ramos, Hummels, Varane idén nyáron mozdíthatatlan volt. Ő értük ha kiperkálsz 50+ milliót, akkor jó eséllyel nagyot javul a védelem.

A Pepe, Boateng, Mangala, Subotics, Pique, Marqinhos, Chielini vonal egyel kockázatosabb, de jó pénzért mozdíthatóak lettek volna. Nyilván nem ért meg van Gaal-nak egy 35+ milliót egy ilyen játékos, ez az ő döntése.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
a Liverpool egyetlen baja, hogy buta védői vannak. a másik lehetőség, hogy Rodgers nem képes elmagyarázni az embereknek, hogy mégis hova a faszba kellene helyezkedniük.

ezt csak azért mondom, mert Rodgers alatt még nem láttam olyat, hogy a védők emberhez fejeljék a labdát, csak bele a vakvilágba, természetesen oda, ahol nem áll senki. az ellenfél bezzeg képes tízből nyolcszor emberhez fejelni, vagy egy megadott zónába, ahova a középpályások kényelmesen bekocognak. és összegyűjtik a visszafejelt labdákat.

mondom, ez megy már sokadik éve. és azért Rodgersnél, aki ugye passzbuzi, amihez nyilván kellene valamit mozogni is, ez azért elég szembetűnő hiányosság.

tetézve ezt azzal, hogy nincs ember, aki fazont szabna a pályán a csapat játékának, nincs Suarez, aki a semmiből is képes volt helyzetet kialakítani, és megmenteni a középpálya valagát, és nincs Sturridge, aki egy Suarez Gazdaságos kiadás, ez így necces lehet.

és ne gyertek azzal, hogy ott van Sterling meg Coutinho, mert Sterling kilóra kevés és inkább szélső, Coutinho meg... na őt még egy átlagos testalkatú női védelező középpályás is röhögve felborítaná, ilyen ember Angliában nem sok sót eszik meg, ha az ellenfél edzőjének legalább alapvető logikai képességei vannak.slowmotion
Két szezont nem fog lehúzni ott, fogadok bárkivel. Most még a pályán hülye, hamarosan a csapat morálját fogja rombolni.Stez
A balhé szó kicsit erős volt, de amit levágott Adriánnal, amikor ráadásul ő lépett oda, az no comment. És teszem hozzá, tipikusan gyökér reakció, nem hogy kussolna és elsétálna, inkább elkezd izmozni.
Mondom, tipikus Balotelli. Pár meccs, mikor nem megy neki a játék, pár meccs, mikor nem kapja meg a védelmet a bírótól, pár vereség, és elszakad a cérna.
Milan fanként kb. én örültem a legjobban, mikor hozzánk jött, és hittem, hogy végre megjavul, mivel gyerekkora óta Milan fan és ő erősködött, hogy sikerüljön leigazolnunk és itt játszhasson, de pár hét után meg is mutatta, hogy ennek az embernek nincs felfelé. Akkora pofája van, mint Ibrának, akkora köcsög, mint Ibra, csak éppenséggel semmit sem tett le az asztalra, ellentétben Ibrával. És tényleg még hozzá is hasonlította magát.Stez
az odalépés tényleg nem volt szép, de a kapus szórakozott a labdával. viszont utána Adrian odatalpalt Balotellinek, szóval azért egyrészt a nagyobb köcsög - még ha egy hajszálnyival is - a kapus volt, másrészt nincs olyan játékos (nem csak Balotelli, senki sem), aki ez után ne kezdene el izmozni.
oké, Joe Allen lehet, de ő is csak azért, mert van vagy hatvan kiló.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Megérdemelt győzelem.

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Lampard 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
MEG VAN !!! 😀😀😀
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
hát ezt mondjuk én sem értem,Vidic,Rio elment szezon végén, minden szurkoló azt várta hogy a prioritás az hogy oda igazolni kell. Sajnos be kell látni, hogy középső védő kell, mert se Jones,se Smalling,Evans meg pláne nem megoldás,Blackett nem fogja megváltani a világot. Cikkezhetnek itt Strootmanról meg a 75 misiről, azt a 75-öt akkor adja inkább Dortmunba és hozza Hummelst...bár én kipróbálnám ezt a hátsó négyest hogy működne: Shaw-Rojo-Jones/Evans-Rafael
De valamit kell kezdeni a védekezéssel csapat szinten mert ha 3 rúgott gól nem elég egy győzelemhez akkor ott gondok vannak, eddig nem látni azt hogy javult volna a védelem a tavalyihoz képest, max azt hogy valszeg sokkal több gólt fogunk tudni rúgni 😀

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Mezeit tuti megizélik, túl sokat nyafog a nézőszám miatt😊
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Birom LVG-t de sose ertem mert jo ha elorol hatra epiteni a csapatot. Tudom foatal a vedelem es makd beerik,hat szerintem kurvara nem fog,foleg vezeregyeniseg nelkul.
több mint 10 éve
LOLka,11-es! 😀
több mint 10 éve
A sima 3-3 jobb? 😊
több mint 10 éve
Mondjuk az 5 gólból talán 2 ha szabályos volt. Az elsőnél kint volt a labda, a második egyáltalán nem volt tizi, a negyedik előtt meg felrúgták Mata-t.Duff
ebben igazad van, de ezektől eltekintve is nehezen mondható el hogy ez egy jó védelem, mert szerintem igazi klasszis középső védő nincs a csapatban sajna 😕

több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Mondjuk az 5 gólból talán 2 ha szabályos volt. Az elsőnél kint volt a labda, a második egyáltalán nem volt tizi, a negyedik előtt meg felrúgták Mata-t.
több mint 10 éve
3:1-nél gondoltam hogy ez meglesz, jött egy kis bírói segédlet és utána meg egy vicc volt amit a védelem alkotott. LVG jó csapatot épít előre fele, csak a védelem harmatgyenge 😕

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
oh Di Maria! o_o
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-di-maria-zsenialis-golt-lott-a-manchester-unitedben-2365023bogec7
Elképesztő basszus! Egyedül azért vagyok nyugodt a MU-val kapcsolatban, mert ez a védelem továbbra is tragikus szerintem.Schleck
és tényleg 😊 mondjuk ezt mata adta el ha jól láttam
blackett is alkot 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.

Milan fanként kb. én örültem a legjobban, mikor hozzánk jött, és hittem, hogy végre megjavul, mivel gyerekkora óta Milan fan és ő erősködött, hogy sikerüljön leigazolnunk és itt játszhasson, de pár hét után meg is mutatta, hogy ennek az embernek nincs felfelé. Akkora pofája van, mint Ibrának, akkora köcsög, mint Ibra, csak éppenséggel semmit sem tett le az asztalra, ellentétben Ibrával. És tényleg még hozzá is hasonlította magát.

több mint 10 éve
oh Di Maria! o_o
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-di-maria-zsenialis-golt-lott-a-manchester-unitedben-2365023bogec7
Elképesztő basszus! Egyedül azért vagyok nyugodt a MU-val kapcsolatban, mert ez a védelem továbbra is tragikus szerintem.Schleck
azért ha LVG még alkot egy kicsit ezen a védelmen nem feltétlen lesz annyira tragikus, mondjuk Rojo játszhatna Evans helyén középen és balbekkbe mehetne Shaw. igaz stremen nézem a meccset, de talán a gólnál a laszti már kint volt, de attól még jobban kellett volna védekezni 😀

több mint 10 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912

Nem volt semmilyen Balotelli balhé. Nem tudom miről beszélsz.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
oh Di Maria! o_o
Elképesztő basszus! Egyedül azért vagyok nyugodt a MU-val kapcsolatban, mert ez a védelem továbbra is tragikus szerintem.