Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Biztos mert viccnek durva lenne 😀Ez véresen komoly, tesó! 😉He? Ez most komoly ? 😀Bakker, DeGea nincs jo formabanBakker, DeGea faszságán elmegy a pool bajnoki címe! Vicces fiú.
ZoliMP
Szabolcs_76
Toca
Szabolcs_76
több mint 6 éve
Ez véresen komoly, tesó! 😉He? Ez most komoly ? 😀Bakker, DeGea nincs jo formabanBakker, DeGea faszságán elmegy a pool bajnoki címe! Vicces fiú.
ZoliMP
Szabolcs_76
Toca
több mint 6 éve
Nálam az Everton X a bűnbak! Nyilván mert utálom az Evertonian bandát! De nem lenne igazság, ha egy csapat aminek egyetlen veresége van a PL-ben, ne legyen bajnok!sok mindenen elmegy az, nem ezen az egy meccsen.Bakker, DeGea nincs jo formabanBakker, DeGea faszságán elmegy a pool bajnoki címe! Vicces fiú.
ZoliMP
Szabolcs_76
ott volt például az a két centi, ami a vezető gólunkhoz hiányzott a Szitiben, cserébe kikaptunk 2-1-re.
slowmotion
több mint 6 éve
He? Ez most komoly ? 😀Bakker, DeGea nincs jo formabanBakker, DeGea faszságán elmegy a pool bajnoki címe! Vicces fiú.
ZoliMP
Szabolcs_76
több mint 6 éve
sok mindenen elmegy az, nem ezen az egy meccsen.Bakker, DeGea nincs jo formabanBakker, DeGea faszságán elmegy a pool bajnoki címe! Vicces fiú.
ZoliMP
Szabolcs_76
ott volt például az a két centi, ami a vezető gólunkhoz hiányzott a Szitiben, cserébe kikaptunk 2-1-re.
több mint 6 éve
Bakker, DeGea nincs jo formabanBakker, DeGea faszságán elmegy a pool bajnoki címe! Vicces fiú.
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
Bakker, DeGea nincs jo formaban
több mint 6 éve
BL-ből még van visszaút EL-be😉Szolni kene MRInek. Kecske es kaposzta esete.
Fast Willie

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
BL-ből még van visszaút EL-be😉EL-győztesként is BL-indulás vanNa jovan. CSak azt mondta a soher tulaj, ha meglesz aBL indulas, akkor 75 milliot kolthet MRI, ha nem, akkor marada 45 milliocska. (City szurkerek rohoghetnek.) Es meglehetne, annyit bakizik minden ellenerdekelt. De nem.Most raereztem! Hosszu evek megfigyesevel kielemeztem kedvenc csapatom, az Arsenal, taktikai elkepzeleset, es strategiai elgondolasat: Majombanda.95 óta ezeknek a mentál retardoknak drukkolok, kb minden fontos szituban összeomlottak, a Vieira éra kivételével.
ulpianus
A megoldás: MRI az Arsenallal is back2back Európa Ligát akar nyerni
Fast Willie
ulpianus
slowmotion
több mint 6 éve
EL-győztesként is BL-indulás vanAz okes. De tenyleg oly' konnyen meglehetne PLben is.
slowmotion

több mint 6 éve
Ja, es most igazoltunk egy17 eves brazil gyereket, aki amint 18 lesz (nyaron) johet a tarcsiba.

több mint 6 éve
EL-győztesként is BL-indulás vanNa jovan. CSak azt mondta a soher tulaj, ha meglesz aBL indulas, akkor 75 milliot kolthet MRI, ha nem, akkor marada 45 milliocska. (City szurkerek rohoghetnek.) Es meglehetne, annyit bakizik minden ellenerdekelt. De nem.Most raereztem! Hosszu evek megfigyesevel kielemeztem kedvenc csapatom, az Arsenal, taktikai elkepzeleset, es strategiai elgondolasat: Majombanda.95 óta ezeknek a mentál retardoknak drukkolok, kb minden fontos szituban összeomlottak, a Vieira éra kivételével.
ulpianus
Fast Willie
ulpianus
több mint 6 éve
Na jovan. CSak azt mondta a soher tulaj, ha meglesz aBL indulas, akkor 75 milliot kolthet MRI, ha nem, akkor marada 45 milliocska. (City szurkerek rohoghetnek.) Es meglehetne, annyit bakizik minden ellenerdekelt. De nem.Most raereztem! Hosszu evek megfigyesevel kielemeztem kedvenc csapatom, az Arsenal, taktikai elkepzeleset, es strategiai elgondolasat: Majombanda.95 óta ezeknek a mentál retardoknak drukkolok, kb minden fontos szituban összeomlottak, a Vieira éra kivételével.
ulpianus
Fast Willie

több mint 6 éve
Most raereztem! Hosszu evek megfigyesevel kielemeztem kedvenc csapatom, az Arsenal, taktikai elkepzeleset, es strategiai elgondolasat: Majombanda.95 óta ezeknek a mentál retardoknak drukkolok, kb minden fontos szituban összeomlottak, a Vieira éra kivételével.
ulpianus
több mint 6 éve
Valaki tudna dobni egy stream-et? Nincs tv-m 😀www.footybite.com/football/manchester-united-vs-manchester-city-live-stream/
O1G
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
szájbaqurt arsenal
több mint 6 éve
Most raereztem! Hosszu evek megfigyesevel kielemeztem kedvenc csapatom, az Arsenal, taktikai elkepzeleset, es strategiai elgondolasat: Majombanda.

több mint 6 éve
Valaki tudna dobni egy stream-et? Nincs tv-m 😀
több mint 6 éve
Esetleg zuhanjon a pályára egy aszteroida és üsse agyon mindkét csapatot, aztán a cselszkit is 😆😎Ma minden Poolos United drukker lesz ? 😀szurkolhatunk iksznek is, vagy hogy mindkét csapatot léptessék le, és vonjanak le tőlük 3-3 pontot
Toca
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Hajra City + Wolves ma, ha mar voltunk annyira balfaszok, hogy nem tudtuk kihasznalni hetfon, hogy mind a 3 rivalis kikapott...hatha majd ma.Igy van. Ki kellet volna hasznalni a tobbiek botlasat.
6 tavaszi EL meccs utani eredmenyeink a PL-ben:
2 dontetlen, 4 vereseg
Remelem osszejon a BL, igy vagy ugy (a Frankfurttol felek, h meglepnek minket)
Borbinho
De majd ma! Hajra Arsenal!
Vagy te miru baszelsz?

több mint 6 éve
Hajra City + Wolves ma, ha mar voltunk annyira balfaszok, hogy nem tudtuk kihasznalni hetfon, hogy mind a 3 rivalis kikapott...hatha majd ma.6 tavaszi EL meccs utani eredmenyeink a PL-ben:
2 dontetlen, 4 vereseg
Remelem osszejon a BL, igy vagy ugy (a Frankfurttol felek, h meglepnek minket)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
az Everton performance után nincs az az istenMa minden Poolos United drukker lesz ? 😀szurkolhatunk iksznek is, vagy hogy mindkét csapatot léptessék le, és vonjanak le tőlük 3-3 pontot
Toca
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!