Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
jajj... mert 1., az rögtön egy életképes és jól kidolgozott koncepció, ha "töltsük fel nyugati edzőkkel az utánpótlást" felkiáltással belefogunk, 2., külföldi edzők és menedzserek bevonása azonnal kizárja a korrupciót, mely fogalmat arrafelé nem is ismernek

remélem ma visszanyerjük Erdélyt, az a lényegbaggio
nem, az lenne a lényeg, hogy felhagyjunk azzal amit az elmúlt 30 évben csináltunk, MERT AZ NEM MŰKÖDIK!!!
Az európai labdarúgás elhúzott mellettünk, észre kéne venni, hogy önerőből ez a hátrány ledolgozhatatlan.

senki nem hiszi, hogy külföldön minden jó, minden szép, de ha Belgium eljutott oda ahova, ha a szlovákok ki tudnak nevelni egy Hamsikot,Skrtel-t, szlovénok meg tudják verni a svájci csapatot, akkor hagyjuk már ezt a szokásos bullshit-et a korrupcióvalZERO_L
De ha már velük példálózol, mit tudsz pl. a szlovák és a szlovén utánpótlás-képzésről?baggio
JC párszor már dicsérte a szlovák példát, de mégis mi jobb ajánlólevél kell annál, hogy ott voltak négy éve a vébén? Hogy a spanyolok kipicsázásáról már ne is beszéljünk.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley

nem tudom eldönteni, hogy ekkora sötét parasztok vagy ennyire idióták....ZERO_L
A kettő keveréke szerintem.

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
jajj... mert 1., az rögtön egy életképes és jól kidolgozott koncepció, ha "töltsük fel nyugati edzőkkel az utánpótlást" felkiáltással belefogunk, 2., külföldi edzők és menedzserek bevonása azonnal kizárja a korrupciót, mely fogalmat arrafelé nem is ismernek

nem, az lenne a lényeg, hogy felhagyjunk azzal amit az elmúlt 30 évben csináltunk, MERT AZ NEM MŰKÖDIK!!!
Az európai labdarúgás elhúzott mellettünk, észre kéne venni, hogy önerőből ez a hátrány ledolgozhatatlan.

senki nem hiszi, hogy külföldön minden jó, minden szép, de ha Belgium eljutott oda ahova, ha a szlovákok ki tudnak nevelni egy Hamsikot,Skrtel-t, szlovénok meg tudják verni a svájci csapatot, akkor hagyjuk már ezt a szokásos bullshit-et a korrupcióvalZERO_L
De ha már velük példálózol, mit tudsz pl. a szlovák és a szlovén utánpótlás-képzésről?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

nem tudom eldönteni, hogy ekkora sötét parasztok vagy ennyire idióták....

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
román hír

Emanuel Roşu @Emishor

Breaking: Hungarian ultras destroyed the buses they were in because the Hungarian flag was wrongly printed on the info guide they received.deyell
pár embernek erre most biztosan felállt a faszaAsbee
Horváth Bence van ügyeletben a 444-en, lesz itt ma még virnyogás gazdagon.

de hát baszok én rá...

Mindig jövőre
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

senki nem hiszi, hogy külföldön minden jó, minden szép, de ha Belgium eljutott oda ahova, ha a szlovákok ki tudnak nevelni egy Hamsikot,Skrtel-t, szlovénok meg tudják verni a svájci csapatot, akkor hagyjuk már ezt a szokásos bullshit-et a korrupcióval

VÁLTANI KELL, ennyiről szól a történet, lehet abban is helye lesz a korrupciónak, a hozzá nem értésnek, és senki nem azt akarja, hogy egy éven belül már fix továbbjutók legyünk egy selejtező csoportban, de látná az ember a szándékot, hogy valami más irányba szeretne menni a vezetés, nem a mostani kilátástalanság felé

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Várható kezdőcsapat:
Király – Varga, Juhász, Korcsmár, Kádár – Gera, Elek – Lovrencsics, Stieber, Dzsudzsák – Szalai

Talán csak a két szélsőhátvédbe tudnék belekötni (nincs jobb tudom) amúgy rendben van. Ha ez igaz akkor Gerának komoly védőmunkát kellene végeznie. Szerintem Gera fog inkább Stieber helyén játszani és valaki sokkal jobban védekező típusú játékos lesz a kezdőben.

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
román hír

Emanuel Roşu @Emishor

Breaking: Hungarian ultras destroyed the buses they were in because the Hungarian flag was wrongly printed on the info guide they received.deyell
pár embernek erre most biztosan felállt a fasza

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Apa kezdődik!
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
román hír

Emanuel Roşu @Emishor

Breaking: Hungarian ultras destroyed the buses they were in because the Hungarian flag was wrongly printed on the info guide they received.

choose life
több mint 10 éve
Brassóban állítólag szamurájkarddal és kövekkel találták meg a miskolciakat, de a borsodi vér az borsodi vér, szerteszéjjel szaladtak a románok pár perc után.

Jó buli lesz ez.berger90
Ahogy egy miskolci mondta a múltkori szegedi szurkolói focitornán amikor egyik társát felrúgták:
"Állj fel! Egy borsodi sohasem fekszik!"Bazzani
csak pár Borsoditól 😉davemayer
láttam őket iszogatni a kupadöntő után, az üres üvegek/dobozok mennyiségéből azt vettem le, hogy ezek egy hektó tiszta szesztől sem feküdnének ki 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante

remélem ma visszanyerjük Erdélyt, az a lényeg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Ez tökéletes elképzelés lenne, amit leírtál, csak azt nem értem, hogy a döntéshozók ezt miért nem tudják, akarják meglépni?laccoo74
Mert akkor nem lehetne le, aztán pedig visszaosztani a lóvét a csókosok között.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Brassóban állítólag szamurájkarddal és kövekkel találták meg a miskolciakat, de a borsodi vér az borsodi vér, szerteszéjjel szaladtak a románok pár perc után.

Jó buli lesz ez.berger90
Ahogy egy miskolci mondta a múltkori szegedi szurkolói focitornán amikor egyik társát felrúgták:
"Állj fel! Egy borsodi sohasem fekszik!"Bazzani
csak pár Borsoditól 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve

Jó buli lesz ez.berger90
"Állj fel! Egy borsodi sohasem fekszik!"

több mint 10 éve

Jó buli lesz ez.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ez tökéletes elképzelés lenne, amit leírtál, csak azt nem értem, hogy a döntéshozók ezt miért nem tudják, akarják meglépni?
több mint 10 éve
A vicc az hogy gyakorlatilag teljesen mindegy mi lesz ma az eredmény az nem minősíti a mostani magyar labdarúgást. El kell kezdeni újjáépíteni az alapoknál, ha nyerünk ha kikapunk mindenképp mert a jövő generációra kell összpontosítani, a mostaniakkal már sok mindent nem lehet kezdeni. Persze jó lenne egy siker most hogy jogot adjon a további pénzek beáramlására ill. hogy a magánbefektetők is még többet invesztáljanak, de rá kell jönni hogy erre várni (így 30 év után) már felesleges. Jó lenne, de nem elég várni a csodát, tenni kell érte.davemayer
jó, csak milyen fiatal tehetségek? Nézd meg az utánpótláscsapatot, mit csinált velük Gézuka. Ha ezekre építünk, elég sokára lesz ebből bármilyen alapkőletétel.berger90
én azokra gondolok akik most tanulnak járni, a mostani U10 lenne a legidősebb korosztály akikkel érdemes elkezdeni foglalkozni, de velük (és az alattuk lévőkkel, egészen U5ig!!!) profin és kőkeményen a nyugati rendszert átvéve. Annyira utálom hogy mi magyarok mindig a saját utunkat akarjuk megtalálni, de csakis úgy hogy alapból kizárjuk azt hogy bármi információ is a közelünkbe férkőzzön kívülről. Semmi gond nincs azzal ha kitalálunk egy magyaros technikát, de könyörgöm először tudjuk azt amit a versenytársaink... mintha edzésen egyből az ollózást akarnánk tudni de még egy egyeneset nem lőttünk a labdába.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pali miatt várom én is az összecsapást.

Én csak annyit kérek, hogy csússzunk-másszunk a pályán, dobjuk ki a belünket is, és ha jobb az ellenfél, akkor jobb és kész.
Csak az akarást lássam. Ha az első 20 percet megúsznánk gól nélkül, az nem lenne rossz.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Fantasztikus két gólt lőtt Izrael tegnap!

www.pixter.hu/video?id=46336
több mint 10 éve
A vicc az hogy gyakorlatilag teljesen mindegy mi lesz ma az eredmény az nem minősíti a mostani magyar labdarúgást. El kell kezdeni újjáépíteni az alapoknál, ha nyerünk ha kikapunk mindenképp mert a jövő generációra kell összpontosítani, a mostaniakkal már sok mindent nem lehet kezdeni. Persze jó lenne egy siker most hogy jogot adjon a további pénzek beáramlására ill. hogy a magánbefektetők is még többet invesztáljanak, de rá kell jönni hogy erre várni (így 30 év után) már felesleges. Jó lenne, de nem elég várni a csodát, tenni kell érte.davemayer
jó, csak milyen fiatal tehetségek? Nézd meg az utánpótláscsapatot, mit csinált velük Gézuka. Ha ezekre építünk, elég sokára lesz ebből bármilyen alapkőletétel.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem azon múlik a dolog, hogy az első 10-15 percben sikerül-e elkerülni a bekapott gólt, mert akkor megint jöhet a szokásos összeomlás és kivégzés.

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
viszonylag gyors gólváltás után ( mi vezetünk! 😊 )
brusztos , szar meccsen egy döntetlen a "jóslatom" !
több mint 10 éve
A vicc az hogy gyakorlatilag teljesen mindegy mi lesz ma az eredmény az nem minősíti a mostani magyar labdarúgást. El kell kezdeni újjáépíteni az alapoknál, ha nyerünk ha kikapunk mindenképp mert a jövő generációra kell összpontosítani, a mostaniakkal már sok mindent nem lehet kezdeni. Persze jó lenne egy siker most hogy jogot adjon a további pénzek beáramlására ill. hogy a magánbefektetők is még többet invesztáljanak, de rá kell jönni hogy erre várni (így 30 év után) már felesleges. Jó lenne, de nem elég várni a csodát, tenni kell érte.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Slow, itt nem erről van szó. Hanem arról, hogy a sok dilettáns után végre egy olyan ember vezeti a válogatottat aki mögé mindenkinek oda lehet, és oda is kell állni, aki megérdemli a megelőlegezett bizalmat. Érezhető, hogy most valami teljesen más mint az elmúlt években és ilyenkor amikor pont a legnagyobb ellenfél elleni derbire készülünk sztem nincs szükség a negatív megnyílvánulásokra, pláne h jó eséllyel igaza lesz ezeknek az embereknek és akkor lehet majd nyomatni a bezzeg én előre megmondtam mantrát...

Szerk. Egyébként az első válogatotthoz köthető emlékem 1997hez köthető, azóta követem a posványt 😊 basszus, már lassan 20 éve...huh

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...