Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 998 — WHO DAT!!!!
Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötöt
kapitnono
Ajax-Barca 4-3 a döntő a tippem
Fast Willie
Áh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.
kapitnono
Az Ajax védelme ha minden kezdőnk lesz - jobb, mint a Pool-é, most mondom
Fast Willie
Nagyon túl vannak ők értékelve szerintem, de sok sikert hozzá, nekik fogok szorítani, mert nekem a Barca a labdarúgás Patriotsa 😁
kapitnono
Az a Real már bocs 😉
dande
Kinek mi, nekem a Barca a legkevésbé kedvelt csapatom

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 655
Cutoljuk ha ezen esünk ki 😊
dande
Cou meg a másik fele....a köcsög Neymar féle kétségbeesés hozadéka...😢

Na de nem leszek telhetetlen....az 1-0-nak is örültem volna....persze így, hogy az agyontörpézett zseni lőtt meg kettőt, meg édesebb az álom 😂
több mint 6 éve
kapitnono
Fast Willie
Áh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.
kapitnono
Fast Willie
Nagyon túl vannak ők értékelve szerintem, de sok sikert hozzá, nekik fogok szorítani, mert nekem a Barca a labdarúgás Patriotsa 😁
kapitnono
Hát azért egy Real Madrid, Juventus, Tottenham sorozatot túlélve nem mondanám, hogy túlértékeltek.
Fast Willie
Realt kb a sereghajtók is megverik idén a bajnokságban, a juve is elég szarul játszott, a tottenham meg szintén nem való ide...

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Klopp egyben volt fasz, hogy nem fogta vissza a Poolt a végén. Óriási mák hogy nem kapott még 1-2-t.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 885 — Cowboys fan
Pool a BLben a legveszélyesebb csapat 3-0-rol szóval nyugi 😀
Toca
csak korán kéne találni egy gólt, és nem a saját kapunkban
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
Cutoljuk ha ezen esünk ki 😊
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Azt a két kiváló kontrát.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 448 — nabege2@yahoo.com
azért a Pool idióta volt, hogy ennyire kitámadott
simán lehetett volna 5-0 is
igaz a játék képe alapján a 75. percbe az 1-3 is reális lett volna
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 083
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Az a Real már bocs 😉
dande
Nekem a Ronaldo-féle Real volt a Patriotshoz hasonló. Mindkettő jó játékosokból állt de a kiöregedő sztár vitte őket a hátukon, és mindkettő mindig megkapja hogy csaló.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Bazmeg....120 millaert....
több mint 6 éve
Jézus Dembele azta kurva 😀
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
Barom Dembele
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Hát azért egy Real Madrid, Juventus, Tottenham sorozatot túlélve nem mondanám, hogy túlértékeltek.
több mint 6 éve
Pool a BLben a legveszélyesebb csapat 3-0-rol szóval nyugi 😀
több mint 6 éve
Iden volt a realnak is par periodusa mikor egy adott meccsen jobb volt mint a barca, de egy szaros golt nem tudott loni, utana meg a barca baszott minimum kettot. Ez ilyen. Pats 2.0, lehetsz akarmilyen formaban, szokoevente egyszer nyersz, ha eppen szar napot fognak ki.
eaglesmcnabb
Hat persze....a reálnak idén tényleg voltak jó periódusai 😂😂😂😂
több mint 6 éve
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Az a Real már bocs 😉
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Iden volt a realnak is par periodusa mikor egy adott meccsen jobb volt mint a barca, de egy szaros golt nem tudott loni, utana meg a barca baszott minimum kettot. Ez ilyen. Pats 2.0, lehetsz akarmilyen formaban, szokoevente egyszer nyersz, ha eppen szar napot fognak ki. Poolnak semmi nem jott ossze, pedig lett volna helyzet, a barca meg minden helyzetbol jol jott ki, kb egy helyzetet baszott el, akkor is pont messire pattant vissza a labda.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nem akarok fasz lenni, de Klopp belefutott a faszerdőbe a nyilatkozataival.
Amadeus
Én sem akarnék fasz lenni egy faszerdőben
több mint 6 éve
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie

több mint 6 éve
Egyébként meg rúgjunk még 3t (nem fogunk 😊) s mindenkinek nyugi 😛
dande
Francba, összejöhetett volna a jinx 😊
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 083
Hát ebben a vereségben sok minden benne volt. A Barca fetrengését rossz volt nézni, és kurva nagy mákjuk volt a második gólnál. Ettől függetlenül rohadt impotens módon játszottunk, még a félüres kapura is kapufát vágni nem lehet egy ilyen párharcban. Kár érte. Kicsit olyan volt mint a Bayern meccs hogy semmi nem jött össze, csak ott nem kaptunk 3-at.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Ízelítő jövő hétről.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem akarok fasz lenni, de Klopp belefutott a faszerdőbe a nyilatkozataival.
Amadeus
arrol nem tehet, hogy Salah ures kapura kapufat rug 6 meterrol, meg Mane nem talalja el a kaput ziccerben, kozepre lovi Milner 11 meterrol, kozeprol...
A Pool magat verte meg, ez a Barca meg van annyira jo csapat, hogy kihasznalja gyengebb napjan is, ha az ellenfele talcan kinalja a gyozelmet.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 885 — Cowboys fan
némmá, a punk gyerek nem esett el
több mint 6 éve
kapitnono
Fast Willie
kapitnono