Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondjuk ez vicces, hogy ráugrott a védőre és egyből szabadDe legalább bevágta utána, ha már tróger volt előtte 😊
twitter.com/xisco_manjon/status/1123694340096897026
több mint 6 éve
Az Aranycsapat idejében is minden csapat pártcsapat volt.Mondanám, hogy undorító pártcsapat, de most már az újpest az utolsó nem fidesz csapat a bajnokságban.
Komment az NSO-n: én már kivettem, adófizető vagyok 😀
NB2
Hányinger
Amadeus
Számít ez 70 év távlatából?
több mint 6 éve
Mondanám, hogy undorító pártcsapat, de most már az újpest az utolsó nem fidesz csapat a bajnokságban.
NB2
Hányinger
több mint 6 éve

több mint 6 éve
szerintem hétvégén döntetlenezünk, Sziti nyer, és onnantól csak akkor lehetnénk bajnokok, ha kikapnak Brightonban, mi meg nyerünk vagy hat góllal.A bold lényege, hogy egy nem várt esemény bekövetkeztét prognosztizálod. Azért így adtam meg, mert így lenne a legarculcsapóbb bukni mind a két sorozatot. Nyilván komoly realitása kb egyik állításnak sincs.Bold:nem látom, hogyan rabolna pontot a Leicester a pihent Citytől, sőt simán le tudom képzelni, hogy egy 0-0-s állásnál pont Mahrez rúgja be a győztes gólt.
Hétvégén nyer a csapat és a Leicester pontot rabol a Citytől.
Majd kedden vezetni fogunk már 2-0-ra is az Anfield Roadon, de jön egy a tegnapi másodikhoz hasonló Barca gól és már nem lesz visszaút.
Majd a 38. fordulóban 2017 áprilisa után először kapunk ki az Anfielden ezzel bukva el a második kupát is.
#sameoldliverpool
alatriste
slowmotion
alatriste
több mint 6 éve
A bold lényege, hogy egy nem várt esemény bekövetkeztét prognosztizálod. Azért így adtam meg, mert így lenne a legarculcsapóbb bukni mind a két sorozatot. Nyilván komoly realitása kb egyik állításnak sincs.Bold:nem látom, hogyan rabolna pontot a Leicester a pihent Citytől, sőt simán le tudom képzelni, hogy egy 0-0-s állásnál pont Mahrez rúgja be a győztes gólt.
Majd kedden vezetni fogunk már 2-0-ra is az Anfield Roadon, de jön egy a tegnapi másodikhoz hasonló Barca gól és már nem lesz visszaút.
Majd a 38. fordulóban 2017 áprilisa után először kapunk ki az Anfielden ezzel bukva el a második kupát is.
#sameoldliverpool
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Bold:nem látom, hogyan rabolna pontot a Leicester a pihent Citytől, sőt simán le tudom képzelni, hogy egy 0-0-s állásnál pont Mahrez rúgja be a győztes gólt.
#sameoldliverpool
alatriste
több mint 6 éve
Bold:Hétvégén nyer a csapat és a Leicester pontot rabol a Citytől.
#sameoldliverpool

Liverpool Fc
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 397
index.hu/sport/futball/2019/bl/2019/05/02/messi_szabadrugas_barca_bajnokok_ligaja_liverpool_alisson_sorfal/ahogy irtam tegnap, DE mi ez a hulyeseg h altalaban 5 embert szoktak.😂
minden kapus maga donti el.ha egy lepessel jobbra all a sorfal akkor mar nem rughatta volna el a labdat Messi.Foleg h bal labra allt fel kiszamithato lett volna...
több mint 6 éve
Gomez amúgy nem lenne rossz védő, csak ő CB, plusz egy több hónapos szünet után jött vissza, merthogy lábtörése volt. ő jobb védő, Alexander-Arnold jobb a támadásokban, érthetően az előbbit favorizálta Klopp idegenben.Az Klopp legnagyobb hibaja, hogy keptelen alkalmazkodni az ellenfel jatekahoz, marpedig neha muszaj. De o nem tud valtoztatni a stilusan es a felfogasan, nem is akar, egy Barcelona ellen marpedig az o taktikaja ongyilkos. Lehet, hogy lohettek volna harmat, de kaphattak volna vagy otot.Nem értek veled egyet teljesen.
Ugyhogy ez a szerencsetlen Klopp hiaba a vilag egyik legjobb edzoje, kb. csak akkor fog feljutni a csucsra a BL-ben, ha jon egy makos ev es valami Porto-fele csapatot kapnak a dontoben, elotte meg elkerulik a Barcat es a Realt peldaul, meg tenyleg folyamatosan szerencsejuk lesz. Ennyire vakon nem lehet mindig ragaszkodni ugyanahoz a stilushoz, eszre kell venni, hogy ha olyan csapattal jatszanak, ahol ez nem mukodik rendesen, akkor pedig mast kell kitalalni.
Imadom Kloppot, imadom a felfogasat, rengetegszer orom nezni a csapatait, mert o igazi futballt jatszat, de akkor is, neha engedni kellene.
Stez
3-0 után mondjuk totál elszállt ez ok.
De 60 -65 percig dominálták a meccset és nem tökéletes játék kellett volna hogy 1-1 vagy 1-2 legyen hanem az hogy az ordító helyzeteket beverjék. Klopp gólért jött, taktika megvolt , a helyzetek megvoltak csak kimaradtak.
Ha ezt a meccset 10x lejatszák kb 8 meccsen rúgnak gólt. Klopp ezért jött ezzel a taktikájával szerintem nem volt gond.
Az hogy a 2. Barca gólt nem tudta lereagalni, látszott hogy az emberei elfáradtak a saját iramukban na ezzel már nem először fürdött be. Gomeznél és Wijnaldumnál felsirt a labda, gondolom a sérülések miatt nem nyúlt bele de akkor is rossz volt nézni.
Toca
ami meg a helyzeteket illeti... há az Business As Usual volt ma, Salah kb ilyen százalékkal szokta egyébként is kihasználni a helyzeteket, de a jobb az ugye pont a gyengébbik lába.
ami meg pont befért volna, azt megfogta Ter Stegen.
több mint 6 éve
Az Klopp legnagyobb hibaja, hogy keptelen alkalmazkodni az ellenfel jatekahoz, marpedig neha muszaj. De o nem tud valtoztatni a stilusan es a felfogasan, nem is akar, egy Barcelona ellen marpedig az o taktikaja ongyilkos. Lehet, hogy lohettek volna harmat, de kaphattak volna vagy otot.Nem értek veled egyet teljesen.
Ugyhogy ez a szerencsetlen Klopp hiaba a vilag egyik legjobb edzoje, kb. csak akkor fog feljutni a csucsra a BL-ben, ha jon egy makos ev es valami Porto-fele csapatot kapnak a dontoben, elotte meg elkerulik a Barcat es a Realt peldaul, meg tenyleg folyamatosan szerencsejuk lesz. Ennyire vakon nem lehet mindig ragaszkodni ugyanahoz a stilushoz, eszre kell venni, hogy ha olyan csapattal jatszanak, ahol ez nem mukodik rendesen, akkor pedig mast kell kitalalni.
Imadom Kloppot, imadom a felfogasat, rengetegszer orom nezni a csapatait, mert o igazi futballt jatszat, de akkor is, neha engedni kellene.
Stez
3-0 után mondjuk totál elszállt ez ok.
De 60 -65 percig dominálták a meccset és nem tökéletes játék kellett volna hogy 1-1 vagy 1-2 legyen hanem az hogy az ordító helyzeteket beverjék. Klopp gólért jött, taktika megvolt , a helyzetek megvoltak csak kimaradtak.
Ha ezt a meccset 10x lejatszák kb 8 meccsen rúgnak gólt. Klopp ezért jött ezzel a taktikájával szerintem nem volt gond.
Az hogy a 2. Barca gólt nem tudta lereagalni, látszott hogy az emberei elfáradtak a saját iramukban na ezzel már nem először fürdött be. Gomeznél és Wijnaldumnál felsirt a labda, gondolom a sérülések miatt nem nyúlt bele de akkor is rossz volt nézni.
több mint 6 éve
Nah és akkor most szombaton jön a B csapat a Poolnál feladva a bajnokságot?az nem Klopp stílusa. Gomez helyett AA, Origi kezd, talán Lallana is.
NB2
több mint 6 éve
Az Klopp legnagyobb hibaja, hogy keptelen alkalmazkodni az ellenfel jatekahoz, marpedig neha muszaj. De o nem tud valtoztatni a stilusan es a felfogasan, nem is akar, egy Barcelona ellen marpedig az o taktikaja ongyilkos. Lehet, hogy lohettek volna harmat, de kaphattak volna vagy otot.a pragmatizmus hiányzik a taktikájából.
Stez
tegnap is lehetett látni, hogy amikor ők indultak, akkor megpróbáltuk lefutni őket, amikor mi indultunk, akkor egész egyszerűen lefaultoltak.
Klopp megpróbál Grál lovag lenni, de a legmagasabb szintem csak akkor lehetsz úgy sikeres, ha emellé hibátlanul játszik a csapatod. és azért ez a Liverpool ritkán képes hibátlan játékra. középpályán a három leginkább labdaügyes játékosunk közül egy rettentően lelassult, egy most tért vissza, miután egy éve ronggyá szakította a térdét, egyet pedig kb húsz perc után hidegre tett Rakitic. onnantól nehéz volt.
több mint 6 éve
Nem kapus, de abból a generációból thomas hasler volt a kedvenc 😊Schumacher, Reck, Köpke, Immel, Kahn, Neuer, ezekről tudtam.Bodo Illgner? Lehman?
Sobri Jóska
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Az Klopp legnagyobb hibaja, hogy keptelen alkalmazkodni az ellenfel jatekahoz, marpedig neha muszaj. De o nem tud valtoztatni a stilusan es a felfogasan, nem is akar, egy Barcelona ellen marpedig az o taktikaja ongyilkos. Lehet, hogy lohettek volna harmat, de kaphattak volna vagy otot. Ugyhogy ez a szerencsetlen Klopp hiaba a vilag egyik legjobb edzoje, kb. csak akkor fog feljutni a csucsra a BL-ben, ha jon egy makos ev es valami Porto-fele csapatot kapnak a dontoben, elotte meg elkerulik a Barcat es a Realt peldaul, meg tenyleg folyamatosan szerencsejuk lesz. Ennyire vakon nem lehet mindig ragaszkodni ugyanahoz a stilushoz, eszre kell venni, hogy ha olyan csapattal jatszanak, ahol ez nem mukodik rendesen, akkor pedig mast kell kitalalni.
több mint 6 éve
De, hogy másról is legyen szó, Ginac gólja se csúnya a Concacaf BL döntőjében 😊több mint 6 éve
A sok erkölcshuszárnak, Messi mennyire szr alak:www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-messi-a-pool-elleni-diadal-utan-casillasnak-uzent-2697953
több mint 6 éve
Laughing out loud.Ezt most fejtsd ki nekem legyszives😃Szepen jatszott a Pool, de nagyon nincs egy szinten a ket csapat.Lol.
Kenny
Toca
Kenny
több mint 6 éve
Ismerem, nem kedveltem őket. 😊Schumacher, Reck, Köpke, Immel, Kahn, Neuer, ezekről tudtam.Bodo Illgner? Lehman?
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Schumacher, Reck, Köpke, Immel, Kahn, Neuer, ezekről tudtam.Bodo Illgner? Lehman?
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ezt most fejtsd ki nekem legyszives😃Szepen jatszott a Pool, de nagyon nincs egy szinten a ket csapat.Lol.
Kenny
Toca
több mint 6 éve
Régen kedveltem a Barcát, Riquelme volt a kedvenc játékosom, de az utóbbi években egyre jobban ellenszenvesek, nem is nagyon néztem már meccsüket.Akkor kezdődött az egész, amikor Busquets például felkerült az első csapathoz. És akkor jött a csapatnév váltás az FC Barcelonáról FC Színészválogatottra.
Annyira gusztustalan amit leművelnek, hogy hihetetlen.
Múlthéten telesírták a sajtót, hogy nem örülnek a bírónak.
Suarez a 82. percben kapott csak sárgát. Hát letérdelhetnek a spori előtt...
Nem hittem volna, hogy egyszer lesz undorítóbb játékos Sergio Ramosnál.
Nos, az uruguay-i mindenkin túltesz.
Jó játékos, de pályára nem való. Egy suttyó, alattomos paraszt. Mikor hátulról "megrúgták"... a többit nem is említem.
Messi-ről sem gondoltam volna soha, hogy lenyom egy Lazovicsot egyszer..
Jó csapat a Barca, de pontosan az ilyen alattomos, sunyi színészkedésekre nincs szükségük..
több mint 6 éve
Szepen jatszott a Pool, de nagyon nincs egy szinten a ket csapat.Lol.
Kenny
több mint 6 éve
Egyébként ha tovább megyünk (még mindig nehéz erre gondolni) a tavalyi Roma elleni szerencsétlenkedésből jönn vissza vmi.