Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 493
Mission Impossible Anfield Edition. Kiváló hangulat, amit a Camp Nouban vagy a Bernabéuban nem kapsz meg.
Gergőbácsi
Angliában szerintem már csak itt vannak "IGAZI SZURKOLÓK" vagy is maradtak.Máshol már csak nézők vannak.Eszméletlen hangulatot csináltak le a kalappal elöttük és a csapat elött is.Klopp meg egy remek edző !!!
Rózsa Sándor (betyár)
Nemetorszagban es Olaszorszagban is megkapod ugyan ezt a szurkolast. A Balkanrol nem is beszelve. Nezd meg mi volt a PAOK-nal azutan hogy 34 ev utan megnyertek a bajnoksagot.
Angliaban meg ott a City pl, vagy epp a Chelsea, akinek nem annyira hangosak a nezoik.
Anfield, Old Trafford + a Wembley valogatott meccseken mondjuk tenyleg csoda.
Borbinho
Papa csak Angliáról beszéltem .Olvass vissza ! (Na ez így erős ahogy írtam 😊 De értem mit mondasz , de csak a PL csapatokra gondoltam )
Rózsa Sándor (betyár)
Felreolvastam, sorry.
PL-ben Anfieldhez hasonlo szint meg a St James' Park, meg az Old Trafford (de az sokat "kopott" az egesz MU-val Fergie tavozasa ota :/). Rangadokon nalunk se szokott rossz hangulat lenni (foleg ha jol megy a csapatnak). Szomoru is lennek ha elkoltoznenk/lebontanak a Bridge-et
Borbinho
Sajnos az Old Trafford is már csak a rangadókon hangos. Ráadásul erre már Fergie is panaszkodott 10+ éve, szóval régi probléma ez.

Talán ez a legnagyobb hátránya annak, ha egy csapat világ szinten is beletartozik a legnépszerűbb együttesek közé.

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Messi arca
1-0nál:

2-0

3-0

4-0
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
 twitter.com/btsportfootball/status/1125869308511387648
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Henderson ha ezt végigtolja, ő lesz Kante és Makelele fehér zabigyereke
flzoli
Végigtolta. 😊
Szerelmes vagyok ebbe a csapatba. Barátnőmnek ne mondjátok. Elég neki, ha látja hogyan nézk meccset.
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 949 — Слава Україні! Героям слава!
Hmm, elég jó erre kelni, megkellett neznem az osszefoglalot, hogy elhiggyem. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
De jó is erre ébredni:
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/58603072_428379191055319_2779684254225215010_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=101&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=psyMEKCG87QQ7kNvwH2KV1Y&_nc_oc=Adm7YoFJUz6X0PcEuatX11-McZr7CgLKiYDbpb943t52fixTtFBAFyF1Hl7CAZabWQM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afn_s5T4uSOD98xugYZdVxmikYRpa6Zhv-GptwUW5EuXGg&oe=693F6CE5
Sports Illustrated on Instagram: "Soccer, baby — Liverpool needed to make up a 3-goal difference to force a draw with Barcelona in their 2nd leg of the #UCL, they decided it would be better to just win it flat out by scoring 4 goals 😱"
18K likes, 108 comments - sportsillustrated on May 7, 2019: "Soccer, baby — Liverpool needed to make up a 3-goal difference to force a draw with Barcelona in their 2nd leg of the #UCL, they decided it would be better to just win it flat out by scoring 4 goals 😱".

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Valverde akkora looser h a Google elobb dobta ki a kecajost mint ot, amikor utana akartam nezni a karrierjenek

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mission Impossible Anfield Edition. Kiváló hangulat, amit a Camp Nouban vagy a Bernabéuban nem kapsz meg.
Gergőbácsi
Angliában szerintem már csak itt vannak "IGAZI SZURKOLÓK" vagy is maradtak.Máshol már csak nézők vannak.Eszméletlen hangulatot csináltak le a kalappal elöttük és a csapat elött is.Klopp meg egy remek edző !!!
Rózsa Sándor (betyár)
Nemetorszagban es Olaszorszagban is megkapod ugyan ezt a szurkolast. A Balkanrol nem is beszelve. Nezd meg mi volt a PAOK-nal azutan hogy 34 ev utan megnyertek a bajnoksagot.
Angliaban meg ott a City pl, vagy epp a Chelsea, akinek nem annyira hangosak a nezoik.
Borbinho
Papa csak Angliáról beszéltem .Olvass vissza ! (Na ez így erős ahogy írtam 😊 De értem mit mondasz , de csak a PL csapatokra gondoltam )
Rózsa Sándor (betyár)
Felreolvastam, sorry.
PL-ben Anfieldhez hasonlo szint meg a St James' Park, meg az Old Trafford (de az sokat "kopott" az egesz MU-val Fergie tavozasa ota :/). Rangadokon nalunk se szokott rossz hangulat lenni (foleg ha jol megy a csapatnak). Szomoru is lennek ha elkoltoznenk/lebontanak a Bridge-et

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Nem a jobb csapat ment tovább, hanem az aki a második meccsen jobban akart!
Az egész párharc nagyon érdekes volt, azt mondom, hogy mindkét találkozón a vendéggárda elintézhette volna az egész párharcot, de kihagyta a lehetőségeit. Akár az első meccsen, akár ma itt a vendégcsapat lőhetett volna simán 3-at! A Barca szerintem elhitte, hogy továbbmegy, a Pool meg jól használta ki a helyzeteit.

Durva lenne ha egy angol házi derbi menne a világ végére 😊
NB2
Nem a jobb csapat ment tovább? Ne haragudj, de ez mi a franc? Mindkét meccsen kis túlzással lejátszották az ellenfelüket, a másodikon pedig végre be is lőtték a helyzeteket.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
Rózsa Sándor (betyár)
Ha kibattyogok a heliy csapat, a Luton FC meccsere (most epp feljutoban vannak megint), igencsak komoly es elvezetes szinvonalu meccseket lathatok. De meg harmadosztalyban is.
Mondok egy esetet. Egy srac Szerbiaban eleg jol tolta. Nem nezetkozi szinten, de jol. kijott angliaba, es kezdetnek a negyedosztalyba szerzodott, mert az bemelegitesnek eleg. Felig afrikai srac, anyai agon, fizikalisan rendben van, technikailailag pedig ott kiemelkedo volt. Csakhogy itt ahogy o mondta, eltapostak. Egyszeruen annyira jol meg lehet elni egy afrkiai, Kelet-Europai sracnak is a focibol, hogy oriasi a hajtas. Most hatodosztalyban edzodik a gyerek.
Azert mondom, mert meg a Portugal, vagy nemet bajnoksagbol erkezoknek is kell felkeszites, foleg a PL-ben.
Es bizony, a szurkolas is ennek megfelelo. Az ismertebb, jelenleg nem PL csapatok szurkoloi is atom hangulatot generalnak minden meccsen. Mondjuk tudom, hogy szereted az ilyesmit, ajanlom a Netflixen is a "Sunderland `Til I Die" c. sorozatot figyelmedbe. Angolul van, de ertheto. Pedig ok eleg lent vannak. De az mindegy. Nekem kollegaim, mikor a Luton szar volt, akkor is minden meccsen kint voltak, es tiszta szivbol szurkoltak. Itt a foci szent dolog. Ahogy Olaszorszagban is, csak mashogy.
A Liverpoolnal azt szoktak mondani, hogy kevesebb a "nemzetkozi" szurkolo a stadionban. Lehet, de nem sokkal. Urban legend, de jol hangzik.

Ha engem kerdezne valaki, akkor azt mondom, ha torokorszagban jarsz, es van lehetoseged, egy Fener-Besiktas hangulata eletre szolo elmeny. En nem voltam, de haver volt, azota is emlegeti. Persze egy Lazio-Roma sem kutya.
ulpianus
A legek legjére vágysz akkor Boca Juniors River Plate ☝☝☝☝
(kapizsgálom ezt a fajta kultúrát egy kicsit👌 ) De az angol alsóbb osztályokról amit irtál elég hasznos és érdekes volt.Az első kiírásom a PL csapataira vonatkozott ,mert sajnos ott figyelhető meg az a tendencia ,hogy szurkolók helyett már zömében selfi botos nézelődők vannak lassan a mérkőzéseken.Tisztelet a kivételnek.
Rózsa Sándor (betyár)
amennyibe kerülnek a jegyek, meg is lehet érteni.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez is egyébként azt mutatja nem elég csak a pálya szélére állni, ki is kell találni valamit.

Nem mondom, hogy Valverde totál fogalmatlan, de messze van Klopptól, Peptől, de még Luis Enriquetől is. Otthon az volt a szerencséje, hogy a két madridi csapat még többet lúzerkedett. Hosszú távon csak kijön vele kapcsolatban, amitől tartottam, mikor kinevezték.
dande
Pont ezt mondtam ma bent, hogy azért, amikor előjön Valverde neve, mindig meglepődöm, hogy ő a Barcánál edző. Ilyen jellegtelen trénert nem is tudom, hogy láttam-e mostanában
Wyatt
szegény Tito sem volt az a hatalmas karakter, de mondjuk ő nem olyan szintén jellegtelen edzők után lépett színre, mint Valverde
slowmotion
Igen, de őt nem akartam belevenni. Bár jobban belegondolva, Pep óta azért amúgy sem erős a felhozatal, de Valverde most egy év alatt kétszer is bebizonyította, hogy nemzetközi színtéren nagyon kevés. Mondjuk otthon nem kell sokat csinálnia, mert 38 forduló alatt kijön, hogy a Barca minden (nem csak spanyol) csapatnál erősebb, így ott belefér egy-két érthetetlen meccs. A BL-ben viszont rendre tökön szúrja magát a Barca, pedig évek óta adott a legerősebb csapat. Ez pedig innentől nálam edzői hiba

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Ez is egyébként azt mutatja nem elég csak a pálya szélére állni, ki is kell találni valamit.

Nem mondom, hogy Valverde totál fogalmatlan, de messze van Klopptól, Peptől, de még Luis Enriquetől is. Otthon az volt a szerencséje, hogy a két madridi csapat még többet lúzerkedett. Hosszú távon csak kijön vele kapcsolatban, amitől tartottam, mikor kinevezték.
dande
Pont ezt mondtam ma bent, hogy azért, amikor előjön Valverde neve, mindig meglepődöm, hogy ő a Barcánál edző. Ilyen jellegtelen trénert nem is tudom, hogy láttam-e mostanában
Wyatt
Lopetegui, Lucsi... Csupa L betűs

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Rózsa Sándor (betyár)
Ha kibattyogok a heliy csapat, a Luton FC meccsere (most epp feljutoban vannak megint), igencsak komoly es elvezetes szinvonalu meccseket lathatok. De meg harmadosztalyban is.
Mondok egy esetet. Egy srac Szerbiaban eleg jol tolta. Nem nezetkozi szinten, de jol. kijott angliaba, es kezdetnek a negyedosztalyba szerzodott, mert az bemelegitesnek eleg. Felig afrikai srac, anyai agon, fizikalisan rendben van, technikailailag pedig ott kiemelkedo volt. Csakhogy itt ahogy o mondta, eltapostak. Egyszeruen annyira jol meg lehet elni egy afrkiai, Kelet-Europai sracnak is a focibol, hogy oriasi a hajtas. Most hatodosztalyban edzodik a gyerek.
Azert mondom, mert meg a Portugal, vagy nemet bajnoksagbol erkezoknek is kell felkeszites, foleg a PL-ben.
Es bizony, a szurkolas is ennek megfelelo. Az ismertebb, jelenleg nem PL csapatok szurkoloi is atom hangulatot generalnak minden meccsen. Mondjuk tudom, hogy szereted az ilyesmit, ajanlom a Netflixen is a "Sunderland `Til I Die" c. sorozatot figyelmedbe. Angolul van, de ertheto. Pedig ok eleg lent vannak. De az mindegy. Nekem kollegaim, mikor a Luton szar volt, akkor is minden meccsen kint voltak, es tiszta szivbol szurkoltak. Itt a foci szent dolog. Ahogy Olaszorszagban is, csak mashogy.
A Liverpoolnal azt szoktak mondani, hogy kevesebb a "nemzetkozi" szurkolo a stadionban. Lehet, de nem sokkal. Urban legend, de jol hangzik.

Ha engem kerdezne valaki, akkor azt mondom, ha torokorszagban jarsz, es van lehetoseged, egy Fener-Besiktas hangulata eletre szolo elmeny. En nem voltam, de haver volt, azota is emlegeti. Persze egy Lazio-Roma sem kutya.
ulpianus
A legek legjére vágysz akkor Boca Juniors River Plate ☝☝☝☝
(kapizsgálom ezt a fajta kultúrát egy kicsit👌 ) De az angol alsóbb osztályokról amit irtál elég hasznos és érdekes volt.Az első kiírásom a PL csapataira vonatkozott ,mert sajnos ott figyelhető meg az a tendencia ,hogy szurkolók helyett már zömében selfi botos nézelődők vannak lassan a mérkőzéseken.Tisztelet a kivételnek.
több mint 6 éve
Alatriste-nek küldök egy virtuális sört. Vagy négyet.
Gergőbácsi
Kb most nyugodtam le.
Aldom az eget, hogy anno kis taknyosként fociszerető srácként (egyedül a csaladból) ennek a csapatnak kezdtem el drukkolni.
Eufória <3
alatriste
többiek hova húznak?
több mint 6 éve

dande
Wyatt
szegény Tito sem volt az a hatalmas karakter, de mondjuk ő nem olyan szintén jellegtelen edzők után lépett színre, mint Valverde
több mint 6 éve
meg ugye Fabinho érkezése előtt ő játszott szűrőt
most végre előrébb játszhat, látszik is
Negritis
meg még az is
Az egész párharc nagyon érdekes volt, azt mondom, hogy mindkét találkozón a vendéggárda elintézhette volna az egész párharcot, de kihagyta a lehetőségeit. Akár az első meccsen, akár ma itt a vendégcsapat lőhetett volna simán 3-at! A Barca szerintem elhitte, hogy továbbmegy, a Pool meg jól használta ki a helyzeteit.

NB2
pontosan. mindkét meccsen a vendégek be voltak oltva gól ellen.
csak itt úgy indult a meccs, hogy a hazai csapatnak nincs veszítenivalója, míg az odavágón azért a katalánoknak figyelnie kellett, hogy ne figyeljen be idejekorán egy vendéggól.
nem a jobb csapat... egyéni képességek terén valóban nem, de csapatként a Liverpool jobban funkcionál, és jobban viszi a játékosokat előre a szívük. és nincs egy darab Messzijük, akinek kötelező odaadni a labdát. ez a decentralizáció jól jön, amikor a központi személy gyenge napot fog ki.
Borbinho
hatalmas különbség, hogy Angliában levegőt sem vehetsz engedély nélkül, máshol meg szabadon megy a pirózás. mondjuk a szerbek meg a görögök tényleg szenvedélyes szurkolók, de emellett úgy viselkednek, mint egy vadbarom, szóval ők kicsit átestek a ló túloldalára.
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Alatriste-nek küldök egy virtuális sört. Vagy négyet.
Gergőbácsi
Kb most nyugodtam le.
Aldom az eget, hogy anno kis taknyosként fociszerető srácként (egyedül a csaladból) ennek a csapatnak kezdtem el drukkolni.
Eufória <3

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Gergőbácsi
Rózsa Sándor (betyár)
Borbinho
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Rózsa Sándor (betyár)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....

NB2
Az a helyzet, hogy aki képességben hozzá tehetett volna, ők már mind agyon nyerték magukat. Akiknek pedig még "volt tétje" azok kevesek hozzá, hogy lökést adjanak. Ráadásul elég egy kis baki pont az egyik legstabilabb embertől (Alba) s kész a baj.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

dande

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 6 éve
Gergőbácsi
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Egyszer. Egyszer kellett volna a Barcának megőrizni egy hazai háromgólos előnyt, és jöhet a kurva nagy kasza. Egyszer kellett volna...
Wyatt
Mé nem vetted ki?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!