Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
2-1 és de Gea-nak még labdába sem kellett érnie...viccdavemayersajnos az a vicc hogy meccsenként 3 gólt kell rúgnia a csapatnak hogy meccseket nyerjen 😕
Azon meglepődtem hogy Fellaini jól játszott egyrészt, másrészt hogy Blind igazolja hogy ő nagyon is jó igazolás volt. De hát ez a védelem botrány (csapatszinten), 2 elrontott helyezkedés a középső védőktől és szedhette ki DDG a lasztit a kapuból (oké nagy gól volt mindkettő), de sajnos az elsőt Rojonak a másodikat megköszönhetjük Jonesnak..... 😕
Védelem közepét rendbe kell tenni, de az sem állapot hogy folyton más alkot pár Rojoval,így nem lehet összeszokni...de igazából ide egy Hummels kellene de nagyon 😀
több mint 10 éve
bammeg, én barom, hogy fogadhattam a Getafe ellen, amikor az ő csapatukban játszik Yoda?!slowmotionezen az eredményen azért most eléggé kiakadtam...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
bammeg, én barom, hogy fogadhattam a Getafe ellen, amikor az ő csapatukban játszik Yoda?!
több mint 10 éve
2-1 és de Gea-nak még labdába sem kellett érnie...vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
6000 néző ...nagyon remélem, hogy a derbin nem lesz tolongás ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
a Pápa-DVTK meccsen a végén az a ziccer elég röhejes volt😊magyaros😊
több mint 10 éve
Csodalom,hogy nem irtatok mi volt a herta meccs utan.Vegulis,nyugaton megoldották 😀
több mint 10 éve
megvan a 3 pont, nem óhajtok többet a meccsről beszélni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Dunne a legnagyobb tippmixes, az kiderült. 😀😀MikeyHelló, Mr. Caulker!
Igazság szerint, ezt a meccset ha 5-3-ra nyeri a QPR, sem szólhatna senki egy szót sem.
Kiábrándító, nem is, hányingerkeltő a csapat nemcsak játéka, hanem hozzáállása is idén.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Nekem innentől senki ne jöjjön a PL tisztaságával, ehhez képest a Mennyei maga a becsületes foci fellegvára 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ennyit a meccsről 😀www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg
több mint 10 éve
Fordulatos meccs 😀
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Dunne a legnagyobb tippmixes, az kiderült. 😀😀
több mint 10 éve
Épp kérdezni is akartam hogy most a QPR ilyen jó, és hogy lehetnek utolsók, vagy a Pool ilyen fos ma 😀Hannimind2 közrejátszik 😀
mi is valamivel jobbak szoktunk lenni, de a QPR nem így szokott 😀
több mint 10 éve
Épp kérdezni is akartam hogy most a QPR ilyen jó, és hogy lehetnek utolsók, vagy a Pool ilyen fos ma 😀
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Anélkül is gyanús, hogy látnám. 😀 De majd holnap a PL összefoglalóban látom.Southampton 8-0 Sunderlandnézd meg az összefoglalót. Nem szeretek bundát kiabálni, de bazd... 2 olyan öngól (a 2-nál a gyerek nézi, ahogy a lába mellett begurul a labda+ a kapus odapasszolja a csatárnak és még a kezét is visszahúzza a lövésnél).MarioAna
WTF. o_oMikey
Amit a Liverpool csinál, az is gyanús nekem. Szerintem maguk ellen fogadtak, annyira sz*rul játszanak, és más okot nem találok rá. Ez az ívelős "taktika" nem tudom honnan jött, de ha ezt akarja a csapat játszani hosszú távon is, akkor rövid időn belül tüntetni fogok ellenük. Az a két helyzet is, amit a QPR kihagyott, hát felnevettem mindkettőnél. 😀
több mint 10 éve
Nem vagyok nagy híve a szezon közbeni edzőváltásoknak, de pezsgőt bontanék ha Véber Gyurit kipenderítenék. Ezt a fost amit a Péccsel játszat. Takarodj Gyuri!
több mint 10 éve
6-0, imponáló. 😀
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Southampton 8-0 SunderlandWTF. o_o
---
Sturridge öt hét kihagyás után végre felépült a héten, holnap játszott is volna, erre a pénteki edzésen újra lesérült, és újabb egy hónapot kihagy. Ezzel most már még a magamfajta optimista szurkolók is elkezdhetnek integetni a távolodó bajnoki címnek. #faszkivan
több mint 10 éve
mi van a Citeh-Spurs meccsen? négy tizi? tipszmikszűtt a bíró?
több mint 10 éve
City - Spurs meccs nagyon jó. Ajánlom.HanniCsak ne fújna ennyire a Citynek a bíró...
több mint 10 éve
City - Spurs meccs nagyon jó. Ajánlom.