Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Még mindig nem dőlt el.
Kampman
Végülis angol csapat, három gól kell, esély kb. zéró, tehát bőven beleférhet.
Gergőbácsi
Fiatal, tapasztalatlan ellenfél, simán besokkolhatnak, ha kapnak 3 perc alatt kettőt.
Kampman
Khm-khm...
Kampman
Mondjad a számokat szombatra péeles.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 949 — Слава Україні! Героям слава!
Ugy orulnek, mintha barmin valtoztatott volna.
ulpianus
Jó jinx. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Na ez mar vmi!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
ulpianus
Lol
több mint 6 éve
Kontraiskola
Gergőbácsi
az szép egyébként, egy összesítésben 3,5:0-ra vezető csapatot lekontrázni.
nem ezen fog múlni, de ez nagy balfaszság volt az Ajax részéről.
slowmotion
Igaz. Fiatalság, bolondság. Milyen burleszk gól.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Azt a telibevert!

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
WOOOW mi volt ez itt

Liverpool Fc
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
emberek meccs van!!!

mondjuk előtte mi maradt ki😊
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 964
Még mindig nem dőlt el.
Kampman
Gergőbácsi
Fiatal, tapasztalatlan ellenfél, simán besokkolhatnak, ha kapnak 3 perc alatt kettőt.
Kampman
Khm-khm...

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
Kontraiskola
Gergőbácsi
az szép egyébként, egy összesítésben 3,5:0-ra vezető csapatot lekontrázni.
nem ezen fog múlni, de ez nagy balfaszság volt az Ajax részéről.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Jó lesz, jó lesz. 😀

több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Egy ajax kontragol ugyis jonni fog
több mint 6 éve
Kontraiskola

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
nah végre!!!
több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Imadom son-t, de neha belegondolhatna abba is, h mi lenne ha passzolna
több mint 6 éve
Mennyire tipikusan holland hogy Bob Marley-t énekelnek. 🤐
Tony Adams

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Mennyire tipikusan holland hogy Bob Marley-t énekelnek. 🤐
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
Nem igazán értem a valverde fikázást, felment ugyanazzal a 11el és taktikkal amivel 3-0ra nyertek. Arról nem tehet, vagy csak részben, hogy jordi alba és bosquets is élete egyik legszarabb meccsét hozza és ebből kapnak egy gólt. A szöglet utáni meg végképp teljesen wtf.
peach
Nálam Valverde nem alkalmas igazi karakterek kezelésére. Szerintem Messi őt fogadta el edzőnek, nem szól bele semmibe, nem zajong, nem emeli fel a hangját, mindenki jól elvan.

A bajnokságot megoldják tehetségfölénnyel, hosszútávon az nagyon kijön, viszont egy oda-visszavágós rendszerű szisztémában nemcsak takitikitaka kell, hanem lélekjelenlét, hideg gondolkodás és előrelátás is. Ebből én egyiket sem láttam a visszavágón Ernesto-tól, és sztem nagy blama, hogy 3 gólos előnyt nem tudsz ŐRIZNI
Fast Willie
Igen, de sztem nem várható reálisan, hogy a világ legjobb játéjosai közül azok akik nálad vannak egytől-egyig terített betlit tolnak. Ezen a szinten hiába nyer klopp az asztalnál, nem tud visszajönni háromról az emberi tényezők miatt. Nem tett hozzá valverde, de ha a busquets-alba-messi trióból legalább az egyik nem játszik ennyire szarul sztem továbbmennek. Nem így történt, szvsz erre nem lehet felkészülni.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Végre Torrente.
Gergőbácsi
szóval jönnek a beívelések
slowmotion
Csípőből megoldja. Mint a negyeddöntőben.

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
Végre Torrente.
Gergőbácsi
szóval jönnek a beívelések
több mint 6 éve
Végre Torrente.

több mint 6 éve
Még mindig nem dőlt el.
Kampman
Gergőbácsi
Kampman
Simán benne van ez is, csak találjanak már egy gólt. Az unalom elkerülése érdekében.
Gergőbácsi
Egyébként pont az az érdekes ebben az Ajaxban, hogy még az sem unalmas, ahogy dominálnak. Talán csak azért, mert viszonylag friss arcok a futballban, ha 5 éve játszanák ezt ilyen eredményesen, lehet, hogy már nem lennének annyira szimpatikusak.
Kampman
vagyis tiszta pats?😊
NB2
Lehet, sajnos nekem nincsenek élményeim a szimpatikus Pats-ről, pont a dinasztia első szárnyalásakor kezdtem el nézni a ligát 😛

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Vélhetően a döntőre fel fog épülni mind Firmi mind Mo, pedig egy kis fizikai fölény miatt és a tegnapi játéka után Origi is simán játszatható lenne. Viszont egy Gini - Fabinho - Henderson kkp-s sor mos nekem nagyon adná magát. Milnert imádom de ezekhez a 20éves gyorscirkálókhoz ő már kissé statikus talán.

Nagyon jó döntő lesz ebből, ha nem jutott volna be a Pool még egy Ajax mezt is megkockáztattam volna a döntőre. Lévén pont Hollandiában leszek a döntő alatt. 😀
alatriste
azé' Milly gyorsabb, mint Fabinho
slowmotion
Hát futtatnék velük egy versenyt mert szerintem nagyon nem.
Irányváltásai is gyorsabbak szerintem a brazilnak, illetve mellette szól, hogy így Hendo kijöhet a 6-os posztból (ha Fabinho nem játszik akkor azért még mindig őt tenném oda) és mióta egyfajta 8-ast játszik kb a 2013/14es szezon óta nem ment neki ennyire a játék. Ginit meg még egyszer padra rakni ezek után tilos 😀 - és nem is szabad szerintem. Ha nem középcsatárnak rakja be Jürgen máris remekül játszik.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 885 — The Mathematician
Vélhetően a döntőre fel fog épülni mind Firmi mind Mo, pedig egy kis fizikai fölény miatt és a tegnapi játéka után Origi is simán játszatható lenne. Viszont egy Gini - Fabinho - Henderson kkp-s sor mos nekem nagyon adná magát. Milnert imádom de ezekhez a 20éves gyorscirkálókhoz ő már kissé statikus talán.

Nagyon jó döntő lesz ebből, ha nem jutott volna be a Pool még egy Ajax mezt is megkockáztattam volna a döntőre. Lévén pont Hollandiában leszek a döntő alatt. 😀
alatriste
azé' Milly gyorsabb, mint Fabinho
slowmotion
igazából Robertson-TAA lesz kritikus

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!