Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondjad a számokat szombatra péeles.Khm-khm...Fiatal, tapasztalatlan ellenfél, simán besokkolhatnak, ha kapnak 3 perc alatt kettőt.Még mindig nem dőlt el.Végülis angol csapat, három gól kell, esély kb. zéró, tehát bőven beleférhet.
Kampman
Gergőbácsi
Kampman
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Ugy orulnek, mintha barmin valtoztatott volna.Jó jinx. 😀
ulpianus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Ugy orulnek, mintha barmin valtoztatott volna.Lol
ulpianus
több mint 6 éve
Igaz. Fiatalság, bolondság. Milyen burleszk gól.Kontraiskolaaz szép egyébként, egy összesítésben 3,5:0-ra vezető csapatot lekontrázni.
Gergőbácsi
nem ezen fog múlni, de ez nagy balfaszság volt az Ajax részéről.
slowmotion
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Azt a telibevert!
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
WOOOW mi volt ez itt

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Khm-khm...Fiatal, tapasztalatlan ellenfél, simán besokkolhatnak, ha kapnak 3 perc alatt kettőt.Még mindig nem dőlt el.Végülis angol csapat, három gól kell, esély kb. zéró, tehát bőven beleférhet.
Kampman
Gergőbácsi
Kampman
több mint 6 éve
Kontraiskolaaz szép egyébként, egy összesítésben 3,5:0-ra vezető csapatot lekontrázni.
Gergőbácsi
nem ezen fog múlni, de ez nagy balfaszság volt az Ajax részéről.
több mint 6 éve
Ugy orulnek, mintha barmin valtoztatott volna.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Jó lesz, jó lesz. 😀
több mint 6 éve
Egy ajax kontragol ugyis jonni fog
több mint 6 éve
Kontraiskola
több mint 6 éve
nah végre!!!
több mint 6 éve
Imadom son-t, de neha belegondolhatna abba is, h mi lenne ha passzolna
több mint 6 éve
Mennyire tipikusan holland hogy Bob Marley-t énekelnek. 🤐
több mint 6 éve
Igen, de sztem nem várható reálisan, hogy a világ legjobb játéjosai közül azok akik nálad vannak egytől-egyig terített betlit tolnak. Ezen a szinten hiába nyer klopp az asztalnál, nem tud visszajönni háromról az emberi tényezők miatt. Nem tett hozzá valverde, de ha a busquets-alba-messi trióból legalább az egyik nem játszik ennyire szarul sztem továbbmennek. Nem így történt, szvsz erre nem lehet felkészülni.Nem igazán értem a valverde fikázást, felment ugyanazzal a 11el és taktikkal amivel 3-0ra nyertek. Arról nem tehet, vagy csak részben, hogy jordi alba és bosquets is élete egyik legszarabb meccsét hozza és ebből kapnak egy gólt. A szöglet utáni meg végképp teljesen wtf.Nálam Valverde nem alkalmas igazi karakterek kezelésére. Szerintem Messi őt fogadta el edzőnek, nem szól bele semmibe, nem zajong, nem emeli fel a hangját, mindenki jól elvan.
peach
A bajnokságot megoldják tehetségfölénnyel, hosszútávon az nagyon kijön, viszont egy oda-visszavágós rendszerű szisztémában nemcsak takitikitaka kell, hanem lélekjelenlét, hideg gondolkodás és előrelátás is. Ebből én egyiket sem láttam a visszavágón Ernesto-tól, és sztem nagy blama, hogy 3 gólos előnyt nem tudsz ŐRIZNI
Fast Willie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Csípőből megoldja. Mint a negyeddöntőben.Végre Torrente.szóval jönnek a beívelések
Gergőbácsi
slowmotion
több mint 6 éve
Végre Torrente.szóval jönnek a beívelések
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Végre Torrente.
több mint 6 éve
Lehet, sajnos nekem nincsenek élményeim a szimpatikus Pats-ről, pont a dinasztia első szárnyalásakor kezdtem el nézni a ligát 😛vagyis tiszta pats?😊Egyébként pont az az érdekes ebben az Ajaxban, hogy még az sem unalmas, ahogy dominálnak. Talán csak azért, mert viszonylag friss arcok a futballban, ha 5 éve játszanák ezt ilyen eredményesen, lehet, hogy már nem lennének annyira szimpatikusak.Simán benne van ez is, csak találjanak már egy gólt. Az unalom elkerülése érdekében.Fiatal, tapasztalatlan ellenfél, simán besokkolhatnak, ha kapnak 3 perc alatt kettőt.Még mindig nem dőlt el.Végülis angol csapat, három gól kell, esély kb. zéró, tehát bőven beleférhet.
Kampman
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
Kampman
NB2
több mint 6 éve
Hát futtatnék velük egy versenyt mert szerintem nagyon nem.Vélhetően a döntőre fel fog épülni mind Firmi mind Mo, pedig egy kis fizikai fölény miatt és a tegnapi játéka után Origi is simán játszatható lenne. Viszont egy Gini - Fabinho - Henderson kkp-s sor mos nekem nagyon adná magát. Milnert imádom de ezekhez a 20éves gyorscirkálókhoz ő már kissé statikus talán.azé' Milly gyorsabb, mint Fabinho
Nagyon jó döntő lesz ebből, ha nem jutott volna be a Pool még egy Ajax mezt is megkockáztattam volna a döntőre. Lévén pont Hollandiában leszek a döntő alatt. 😀
alatriste
slowmotion
Irányváltásai is gyorsabbak szerintem a brazilnak, illetve mellette szól, hogy így Hendo kijöhet a 6-os posztból (ha Fabinho nem játszik akkor azért még mindig őt tenném oda) és mióta egyfajta 8-ast játszik kb a 2013/14es szezon óta nem ment neki ennyire a játék. Ginit meg még egyszer padra rakni ezek után tilos 😀 - és nem is szabad szerintem. Ha nem középcsatárnak rakja be Jürgen máris remekül játszik.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
igazából Robertson-TAA lesz kritikusVélhetően a döntőre fel fog épülni mind Firmi mind Mo, pedig egy kis fizikai fölény miatt és a tegnapi játéka után Origi is simán játszatható lenne. Viszont egy Gini - Fabinho - Henderson kkp-s sor mos nekem nagyon adná magát. Milnert imádom de ezekhez a 20éves gyorscirkálókhoz ő már kissé statikus talán.azé' Milly gyorsabb, mint Fabinho
Nagyon jó döntő lesz ebből, ha nem jutott volna be a Pool még egy Ajax mezt is megkockáztattam volna a döntőre. Lévén pont Hollandiában leszek a döntő alatt. 😀
alatriste
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!