Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 159 — Cowboys fan
Most jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!
Dida Zé María Aldair Ronaldo Flávio Conceição Roberto Carlos Bebeto Amaral Juninho Rivaldo Sávio Danrlei Narciso André Luiz Zé Elias Marcelinho Paulista Luizão
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
Bükszegi Zoltán, Dombi Tibor, Dragóner Attila, Egressy Gábor, Herczeg Miklós, Lendvai Miklós, Lisztes Krisztián, Madar Csaba, Molnár Zoltán, Pető Zoltán, Preisinger Sándor, Sáfár Szabolcs, Sándor Tamás, Sebők Vilmos, Szanyó Károly, Szatmári Csaba, Zavadszky Gábor
(mondjuk előtte a nigériai csapatban is jöttek a sztárok, micsoda nevek, te jóisten! és még hátra van ahogy 3 perc alatt sikerül elkúrni japán ellen😕 )
NB2
az a nigériai meccs nagyon felbaszta az agyamat. amikor valamelyik feka birkabaszó páros nyújtott lábbal előre állt bele valamelyik magyar sípcsontjába, és ki sem állította a fogalmatlan játékvezető...

meg hát az tényleg egy U-23-as magyar válogatott volt, nuku túlkorossal, a japánok elleni meccs kivételével az nagyon szép helytállás volt.
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 963 — Lucas Scott
Most jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!
Dida Zé María Aldair Ronaldo Flávio Conceição Roberto Carlos Bebeto Amaral Juninho Rivaldo Sávio Danrlei Narciso André Luiz Zé Elias Marcelinho Paulista Luizão
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
Bükszegi Zoltán, Dombi Tibor, Dragóner Attila, Egressy Gábor, Herczeg Miklós, Lendvai Miklós, Lisztes Krisztián, Madar Csaba, Molnár Zoltán, Pető Zoltán, Preisinger Sándor, Sáfár Szabolcs, Sándor Tamás, Sebők Vilmos, Szanyó Károly, Szatmári Csaba, Zavadszky Gábor
(mondjuk előtte a nigériai csapatban is jöttek a sztárok, micsoda nevek, te jóisten! és még hátra van ahogy 3 perc alatt sikerül elkúrni japán ellen😕 )
NB2
A brazil meccset rádión hallgattam Ausztriában nyaralás alatt. Milyen szép idők voltak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 29 045 — nabege2@yahoo.com
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 30 382 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hehh

index.hu/mindekozben/poszt/2020/04/22/egy_hateves_fiu_rajzolta_meg_a_pescara_csapatanak_uj_mezet/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 845
Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.
Ki az a játékos, aki egyedüliként a világon, egy adott pillanatban VB, EB, és BL címvédőnek mondhatta magát?
gyurczi
ZZ

de az amatőrje csak a BL és a VB döntőben lőtt győztes gólt 😕 Az EB-n csúnyán leszerepelt, csak az elődöntőben rúgta tovább a csapatát.

eaglesmcnabb
Eggyel lejjebb.a kerdesbol kimaradt a klub vilagbajnoki cim, igy mar szukul a kor ja es hogy ki volt az elso aki😀
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 452 — je suis poloska
Ki az a játékos, aki egyedüliként a világon, egy adott pillanatban VB, EB, és BL címvédőnek mondhatta magát?
gyurczi
ZZ

de az amatőrje csak a BL és a VB döntőben lőtt győztes gólt 😕 Az EB-n csúnyán leszerepelt, csak az elődöntőben rúgta tovább a csapatát.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 845
Skacok itt a cikk amibol johetett az info.
Itt azt irjak h az elso aki...vb, eb, bl, klub vilagkupa.
Az elso kep alatti bekezdes
 www.fourfourtwo.hu/szammisztika/misztikus-mezszamok-3-ime-a-mesteri-3-asok-91792/

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
 index.hu/sport/futball/2020/04/21/csanyi_ujravalasztas_nezoszam_valogatott/

Lol
warr_b
Mondjuk kezdeném azzal,hogy ha jól tudom nem is volt ellenjelölt sem. 😀 Ez már-már pártállami szintű...de minimum mutatja hogy mennyire nem is érdemes széllel szemben hugyozni.
Aztán azért az is fasza,amikor mindenki marad az elnökségben,és simán kijelenti hogy hát a lehető legtökéletesebbek vagyunk.
A klubok anyagi helyzetének romlásától ugye nem fél,minek is,hiszen úgyis összedobjuk nekik az adóinkból a lóvét,ha akarjuk,ha nem. És ezt még a bankokkal kapcsolatban külön hangsúlyozza is.
A válogatott csodaszép,már nem tudni hogy kéne az UEFA-nak átvariálni a selejtezőket hogy végre olyan csapatokkal játszhassunk,akik ellen van esélyünk kijutni,néha.

Én nem tudom,de úgy érzem folyamatosan a magyar focival kapcsolatban,mint mikor egy építési vállalkozónak ad egy milliomos egy rahedli lóvét,hogy építsen neki szép házat. Aztán nem hogy szép ház,de még egy viskónak nevezhető valami is nehézkesen alakul ki,miközben beáznak a falak,csepegnek a csapok,már-már összedől az egész. De még mindig,és folyamatosan pumpálja a megrendelő belé a lóvét,hátha....és csak nem. Minimum el lehet mondani azt,hogy nincs arányban a teljesítmény a beleölt anyagi háttérrel.

De Csányi szerint fasza minden,meg jó az irány.Úgyhogy mit tudunk tenni,elhisszük neki. 😕
több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job

Lol
warr_b
🤡

Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 30 382 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 773
Torres és Mata 10 napig VB, EB, BL és EL címvédő is volt (Mata U21-es EB címvédő is amúgy).
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 387 — #NoStress
Illetve Beckenbauer, Hoeness, Gerd Müller, Maier, Breitner?
1972 EB győztes: NSZK
1974 VB győztes: NSZK
1974 BEK győztes: Bayern München
És a BEK a BL hivatalos elődje.

több mint 6 éve
amúgy tényleg Zidane és Torres is igaz. én úgy emlékeztem erre a kérdésre, hogy ki volt az első.
csebi
mondjuk ha szemantikailag elkezdjük boncolni a kérdést, vagyis hogy egyedüliként ki volt ilyen, akkor Lizazazu mindenképpen adja (mert Sagnol nem volt válogatott a győzelmek idején), egy kis ideig Zidane is (mert Makelele sem volt ott a címekkor), katalányok nem egyedül birtokolták ugye a címeket, és Torres mellé is ott volt Mata.

edit: Karembeu (1998 eb, 2000 BL, 2000 vb)

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
amúgy tényleg Zidane és Torres is igaz. én úgy emlékeztem erre a kérdésre, hogy ki volt az első.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
gyurczi
nem Pedro volt az?
mintha fb-n szembefutott volna velem egy Ibra-Pedro összehasonlítás
NB2
Lizarazu.
csebi
attól függ, mi számít technikailag címvédőnek, mert a 2002-es BL-döntő és a vb között volt pár hónap, amikor Zidane is mindhárom címet birtokolta
több mint 6 éve
gyurczi
szerintem valamit nagyon benézett a szerző.

El Nino. '08 eb, '10 vb, '12 eb, '12 BL.
gyurczi
nem Pedro volt az?
NB2
Ha pedro az, akkor ez igaz volna iniestára, piquére és xavira is.
peach
szerintem igaz is. 2008 és 2012 között a válogatottal mindent megnyertek, és 2011-ben ott is befigyelt a BL.
több mint 6 éve
gyurczi
nem Pedro volt az?
NB2
Lizarazu.
csebi
jah tényleg a "francia" a helyes megoldás
pedro "csak" nyert sok mindent, de nem birtokolt egyszerre sok mindent
több mint 6 éve
gyurczi
nem Pedro volt az?
NB2
Lizarazu.
csebi
sőt a teljes felsorolás ott van a wikipédián is: egyszerre volt a világbajnoki, az Európa-bajnoki, német bajnoki cím, a Konföderációs-kupa, a Bajnokok Ligája valamint a világkupa védője.
ebből a német bajnoki cím volt a legnehezebb: Gelsenkirchenben már ünnepeltek, az aranyérmeket már épp akasztották volna a schalke játékosainak nyakába mikor jött Patrik Andersson.

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 974 — a new hope (again)
gyurczi
nem Pedro volt az?
NB2
Ha pedro az, akkor ez igaz volna iniestára, piquére és xavira is.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
gyurczi
nem Pedro volt az?
NB2
Lizarazu.

több mint 6 éve
gyurczi
nem Pedro volt az?
több mint 6 éve
gyurczi New York Giants 2 694 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 488 — Invisible man

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 845
Volt már?

www.origo.hu/itthon/20200420-lopason-ertek-amerikaban-a-magyar-futball-sztaredzot.html

Tornyi majd bepereli ezeket is
Fast Willie
Reméljük jó példával jár elől a rabosítás meghonosításával
FLZOLI
Az aranyláncra gondolsz? Szerintem csak igazodott az ottani szociokultúrához
Fast Willie
Az a kemeny h valaki ezt kiszurta az usa rendori oldalon.
Ez napi feladat h nyalazzunk at vmit hatha lelunk vmit?
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 022 — "Montoya por favor!"
Vicc ez az ember 😂
 index.hu/sport/futball/2020/04/20/nasri_dubaj_anderlecht/

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz