Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Janmaat hogy az istenben maradhatott a pályán?

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
A zuzmóban több elképzelés van a támadófocit illetően, mint a mai Liverpoolban.
Az egyetlen helyzet a középső védő előtt adódik szöglet után, az egyetlen szép megmozdulást pedig a kapus mutatja be.
Lehet, hogy tegnap este Roy Hodgsonnal sörözött egy pubban Rodgers, és tőle kért tanácsokat, mert az RH időszak legrosszabb meccsein játszott így a csapat...
Gyalázat. 😐
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
A román meg a francia mindig is jol kijött egymással.
Meg se lepődök hogy beletorodunk ebbe is.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.Hanni
románoknál létezik sportdiplomácia, nálunk nem, ennyi történt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.Hanni
Sztem ezzel mindenki így van...peach
Jah hát csak szemezgettem NSO kommentekből. Gondolom az ilyen többi turbomagyar oldalon is hasonló lehet.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Sztem ezzel mindenki így van...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 823
Az uefa igen mondott a román rasszizmusra. Grat!
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Háborús övezethez hasonlító durrogtatást csinálni szabad, csúnyán beszélni nem! Magyar (sport)diplomácia ismét: jeles!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
A Magyar - Román előtt/közben/után történni fogó balhé miatt majd ne féljetek mi zárt kaput fogunk kapni. Ahhoz képest ez semmi.tüsi91
"Előtt-után" dolgok miatt nem tilthatnak el.
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A Magyar - Román előtt/közben/után történni fogó balhé miatt majd ne féljetek mi zárt kaput fogunk kapni. Ahhoz képest ez semmi.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
vicc hogy szinte ugyanazt a büntetést kapta a két szövetség a román-magyar miatt...davemayer
Nevetséges...Schleck
Siralmas...
több mint 10 éve
vicc hogy szinte ugyanazt a büntetést kapta a két szövetség a román-magyar miatt...davemayer
Nevetséges...

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
vicc hogy szinte ugyanazt a büntetést kapta a két szövetség a román-magyar miatt...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
 www.youtube.com/watch?v=Ex9o1Wwy13U
Nem bírom abbahagyni ennek a passznak a nézését. 😀

több mint 10 éve
pinter megszolalt
 www.mifocink.com/?p=5089ZoliMP
Óvodás sirankozas.Igazi magyar profihoz méltó.

több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 561
pinter megszolalt
 www.mifocink.com/?p=5089
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 948 — Lucas Scott
Solymosi gondoskodott rola hogy a 2 csapat hülyére rúgja egymast.Kb 3pirosat lehetett volna kiosztani.
Dibusz megint válogatott teljesítményt pakolt le az asztalra.Nem kerdes ki vedjen a finnek ellen.Kenny
az volt a legjobb, mikor a Király felrúgta Soma-t, erre csak ő nem kapott lapot ...
nagyon gyér volt ez a játék tegnap ... Dibusz előtt meg le a kalappal

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Győr (vs Gyirmót), Békéscsaba (vs Csákvár), MTK (vs Szolnok), Debrecen (vs Pécs)
mind kiestek. komolynak maradt kb a Fradi és a Videoton ellenünk a kupában. A nyolc talpon maradónak a fele nem első osztályú, jó ezt látni.

#csempiönsipberger90
azért a másodosztály egyik leggyengébb csapata (13.) elleni tizenegyespárbajos továbbjutás után... a Gyirmót azért nem olyan rossz csapat (1.), a Szolnok meg stabil élmezőnyös (5.), jelenleg egy ponttal van lemaradva a másodiktól.
Te tudod.slowmotion
minden évben van egy gyengébb teljesítményünk a kupában, hogy aztán vagy belebukjunk (tizen x éve Tápiószecső 0-1), vagy szárnyalunk tovább. meglátjuk, mindenesetre pl a Vidi ellen úgysem lenne ciki kiesni

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Solymosi gondoskodott rola hogy a 2 csapat hülyére rúgja egymast.Kb 3pirosat lehetett volna kiosztani.
Dibusz megint válogatott teljesítményt pakolt le az asztalra.Nem kerdes ki vedjen a finnek ellen.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Győr (vs Gyirmót), Békéscsaba (vs Csákvár), MTK (vs Szolnok), Debrecen (vs Pécs)
mind kiestek. komolynak maradt kb a Fradi és a Videoton ellenünk a kupában. A nyolc talpon maradónak a fele nem első osztályú, jó ezt látni.

#csempiönsipberger90
azért a másodosztály egyik leggyengébb csapata (13.) elleni tizenegyespárbajos továbbjutás után... a Gyirmót azért nem olyan rossz csapat (1.), a Szolnok meg stabil élmezőnyös (5.), jelenleg egy ponttal van lemaradva a másodiktól.
Te tudod.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

#csempiönsip

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
" Március 29. óta az MTK a megszerezhető 60 bajnoki pontból 51-et begyűjtött, kiesőjelöltből élcsapattá vált."
Azért ez se gyenge, jobbak vagyunk mint a Real 😀eaglesmcnabb
Március 29. óta több pontotok van, mint bérletetesek 😀
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
" Március 29. óta az MTK a megszerezhető 60 bajnoki pontból 51-et begyűjtött, kiesőjelöltből élcsapattá vált."
Azért ez se gyenge, jobbak vagyunk mint a Real 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
gyerekkel egész tegnapi napot az ügyeleti ellátás rendszerét megismerve töltöttük (várakoztuk), hat és fél óra alvás, 200 km vezetés.
a Liverpool meccsét is átaludtam, pedig az még jobban érintett volna, mint ez. mondjuk lehet, hogy azzal is jól jártam így...

szerk: egyébként az zavart meg, hogy az ilyen meccseket általába este 8-10 között szokták indítanislowmotion
Én is majdnem lemaradtam a "korai" kezdés miatt. Eddig kb. ugyanaz megy, mint mindig. Nyom a Real, de vezet a Barca, később gondolom jön majd a hiszti és a balhézás mindkét oldalon.

OFF: Jobbulást a gyereknek.Tony
kösz. (most jutottam normálisan nethez azóta.)
szerencsére (egyelőre) semmi komoly, csak az ügyeletes orvos belgyógyász volt, fülhöz nem értett.