Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
A donto nagyon kiraly kell legyen, hogy barki beszeljen majd rola evekkel kesobb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Hat ez bazmeg elképesztő....
több mint 6 éve
Pochettino két hét két infarktus.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Haló?
több mint 6 éve
Ilyen nincs.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
are you fuckin kidding me
több mint 6 éve
besztlíg

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ezért írtam bazdmeg ezért ez ért ezért ezért
több mint 6 éve
Jó kis elődöntő kör volt, de a lényeg, hogy jön a mennyi fordulója.Báaaaáaaazmeg LOL
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Oddsok a 95. perces gólra?Megfogadtad?
r.baggio
több mint 6 éve
beszarááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás!!!
több mint 6 éve
Szerinted miért írtam 😊?Ezzel el is dőlt.......Hány comeback meg utolsó másodperces gól kell még, hogy az ilyenekről leszokjunk?
dande
A meccs akkor ér véget, amikor lefújják, egy másodperccel se hamarabb.
Kampman
több mint 6 éve
Vagy amikor én eljinxelem.Ezzel el is dőlt.......Hány comeback meg utolsó másodperces gól kell még, hogy az ilyenekről leszokjunk?
dande
Kampman
több mint 6 éve
Oddsok a 95. perces gólra?Amit VAR alapján nem adnak meg?
r.baggio
több mint 6 éve
Ezzel el is dőlt.......Hány comeback meg utolsó másodperces gól kell még, hogy az ilyenekről leszokjunk?
dande
több mint 6 éve
Oddsok a 95. perces gólra?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ezzel el is dőlt.......De merre?
dande
több mint 6 éve
Ezzel el is dőlt.......
több mint 6 éve
nem is tudtam h Lallana is a spursbe van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ez a BL tavasz a kárpótlás az uncsi NFL (és NCAA) playoffért.
több mint 6 éve
Egy szöglet beválhatna már.Majdnem.....
dande