Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
ja és Sanchez ettől függetlenül elképesztő játékos, nem tudom elégszer megköszönni a Barcának 😊lol
Kb akkora hiba volt elengedni mint anno leszerzodtetni azt az ukrant a shaktarbol.

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Soccer vb majd' 500 komment az a durva 😊 ha a korábbi tornákon is lett volna már külön eredménykövető, vagy az összes ncaa eredménykövetés egy helyre menne, magasan az vezetne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
hol sikerült belefutnod szokásosan arrogáns hozzászólásaimba? az NCAA topicokban, ahova kommentjeim 95%-a kerül és sokszor saját magammal beszélgetek? 😊
baggio
Nekem bejön az arrogancia. 😊

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ott szoktak hasonló csőlátású emberek megjelenni, csak azért. 😀 Ez a bírózás főleg vicces így, hogy az a ti tizitek semmivel sem volt egyértelműbb, mint az Anderlechté.
Mertesacker pedig lassú mint a traktor, cserébe mostanában állandóan gólt kaptok róla beadásokból is, valóban nagy király! Most, hogy nincs mellette Koscielny, aki állandóan kijavítja a hibáit különösen kijön. De nyugodtan áltassátok magatokat, hogy mindig a bírók a hibásak, engem aztán nem zavar. 😊Schleck
engem nem a tizi zavar, hanem a les gól, amivel visszahozta az ellenfelet a meccsbe, kellettünk mi is hozzá, de ha az nincs sosem egyenlítenek ki...

senki nem mondta, hogy nagy király BFG és igen nem a leggyorsabb védő, ezzel szemben helyezkedéssel, ütemérzékkel nagyon is tudja kompenzálni a hiányosságát, szóval az áltatás sem állja meg a helyét, de próbálkozz csak, az egyik általánosításod majd csak megállja a helyét 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
ja és Sanchez ettől függetlenül elképesztő játékos, nem tudom elégszer megköszönni a Barcának 😊

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
3-0ról 3-3 hazai pályán az Anderlecht ellen? köszi szarsenaldavemayer
köszönd a nyomorék bírónak...

😀 Mertesacker elképesztően gyenge középhátvéd, ezt sikerült újra bizonyítania.Schleck
látszik te is sok meccset láttál, így teljesen megalapozott a véleményed 😀

az első félidőben nem egy komoly mentése volt...ZERO_L
Ugye te a csodálatos Útwengerről jöttél? 😀Schleck
Arsenalosként szégyellem magam, mert amit az az oldal képvisel, az kritikán aluli... kezdve az állandó bírózástól, Wenger istenítéséig... beképzelt majmok, régebben viszonylag még objektívak voltak, de katasztrófa lett az egész.
az első belga gól valóban 1 méteres les volt, viszont a tizi jóval jogosabb volt, mint amit mi kaptunk Welbeckre.

ezt a csapat baszta el, leengedtünk a második félidőre, Wenger behozza Flaminit, aki soha nem tesz hozzá a meccshez a hentelést leszámítva. na meg nem lehet elkezdeni a szezont 2 középső védővel, főleg, hogy abból az egyik Mertesacker... siralom.

teljesen mindegy, nem oszt, nem szoroz ez az x, de otthon nem lehet így visszaengedni egy jóval gyengébb csapatot.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 561
csak itt az egyéb témák részlegen.

NCAA-ben még soha nem "jártam"😓
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

😀 Mertesacker elképesztően gyenge középhátvéd, ezt sikerült újra bizonyítania.Schleck

Ugye te a csodálatos Útwerngerről jöttél? 😀Schleck
Mi köze van ennek ahhoz, hogy hülyeséget beszélsz? 😀ZERO_L
Ott szoktak hasonló csőlátású emberek megjelenni, csak azért. 😀 Ez a bírózás főleg vicces így, hogy az a ti tizitek semmivel sem volt egyértelműbb, mint az Anderlechté.
Mertesacker pedig lassú mint a traktor, cserébe mostanában állandóan gólt kaptok róla beadásokból is, valóban nagy király! Most, hogy nincs mellette Koscielny, aki állandóan kijavítja a hibáit különösen kijön. De nyugodtan áltassátok magatokat, hogy mindig a bírók a hibásak, engem aztán nem zavar. 😊

több mint 10 éve

Ugye te a csodálatos Útwerngerről jöttél? 😀Schleck
Mi köze van ennek ahhoz, hogy hülyeséget beszélsz? 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve

Ugye te a csodálatos Útwengerről jöttél? 😀

több mint 10 éve

az első félidőben nem egy komoly mentése volt...

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Neked is elment a szelvényed a csúzlisokon? 😊slowmotion
el, még jó hogy a championshipes szépen jön, mindenesetre ez most fájt, nem is hogy elment hanem h ilyen bagatell módon... na mind1, a lényeg a pluszos nap.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
6 győzelem. 3 döntetlen. 7 vereség. 16 meccs. 19 szerzett gól. Taps!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Neked is elment a szelvényed a csúzlisokon? 😊
több mint 10 éve
😀 Mertesacker elképesztően gyenge középhátvéd, ezt sikerült újra bizonyítania.

több mint 10 éve
3-0ról 3-3 hazai pályán az Anderlecht ellen? köszi szarsenal

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
hol sikerült belefutnod szokásosan arrogáns hozzászólásaimba? az NCAA topicokban, ahova kommentjeim 95%-a kerül és sokszor saját magammal beszélgetek? 😊

a nézőszámokhoz még ennyit, mindenki vonja le akkor a maga következtetéseit:
 zola.blog.nepsport.hu/archives/2014/07/02/Nezoszamok_2010-14_-_statisztika/ (többi magyar sportliga)
 www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm (más európai bajnokságok)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Kevésbé rühellné a fél világ CR7-et, ha nem mindent ő akarna ellőni...
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 561
Baggio.

Az elmúlt napokban belefutottam a hozzászólásaidba...enyhén arrogánsak, de lehet csak, azért mert vkinek "címezted" Őket. 😀

Ennél, azért összetettebb, hogy a foci színvonala lófasz és azért nincs néző.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
mondjuk az elképseztő hogy egy 10 milliós országban nem tudunk megtölteni 5-10ezres stadionokat sem, hogy miért van abba nem mennék bele...
De ha csak a foci minősége számítana, akkor MTK meccsen sem 400-an lennének, magyar viszonylatban bőven átlag feletti volt a mutatott játék.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Szokásos öngyőzködő érvelés, olyan szavakat tulajdonítasz másoknak, amit nem is írtunk, majd arra reflektálsz.
Én is reagálhatnék hasonlóképp: dehogy jár mindenki Dortmundban meccsre!baggio
Olvasd el ozibozi posztját és erre Sobri válaszát!

"....a 2000-es évekre annyira leesett a színvonal,+ nem maradtak egyéniségek, hogy mazoizmus egy meccs végig nézése..."[/b]
reposzt:
"....nem volt mindenhol internet, streamek, youtube, filmek az okostelón, torrentek, 30 magyarnyelvű tévécsatorna, bulinegyed, ezer szórakozóhely, és még sorolhatnám mi minden van, ami akkor nem volt......az az érdekes, hogy 1 jegy áráért mit lehetett kapni mondjuk 92-ben, és mit most. Mondjuk míg akkor 10 féle szórakozás/szórakoztató tárgy közül választhattál, addig most 1 jegy áráért 300 közül......Egyszerűen az elmúlt 20 évben rettenetesen kitágult a világ."

diverdoc poszt:

"Dortmundban meg valószínű beszűkült a világ és 37 ajróért nem lehet ott mást csinálni, mint csak meccsre járni. Vagy lehet, hogy jobb a foci"

Az én eredeti posztom arra irányult, hogy Sobri szerint a nézőszámcsökkenés annak tudható be, hogy "kitágult a világ". Mely szavakat és hol tulajdonítottam másnak amire reflektáltam? És ezúton megkövetlek, hogy nem értek egyet véleményeddel, de igenis úgy gondolom hogy a foci minősége befolyásolja a nézőszámot.( A posztom nem bevastagított része a szubjektív véleményem)Még ha ez öngyőzködő érvelés is.
És igen válaszolhatsz úgy, hogy dehogy jár mindenki Dortmundban meccsre, mert az előző idézetemből kitűnik, hogy erre gondoltam, sőt ezt írtam. Meg egyébként egy 570.000 összlakosságú város stadionját az összlakosságszám 14 százaléka rendszeresen megtölti, és a vitát indító 16 ezres magyar össz nézőszám pedig pár ezrelékes szám.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Szokásos öngyőzködő érvelés, olyan szavakat tulajdonítasz másoknak, amit nem is írtunk, majd arra reflektálsz.
Én is reagálhatnék hasonlóképp: dehogy jár mindenki Dortmundban meccsre!

A kilencvenes évek és napjaink magyar labdarúgása között színvonalban pedig nem sok különbség van, ez nyilvánvaló, mást állítani csak pusztán nosztalgiából lehet.

---
több mint 10 éve
felejtsük már el hogy össze lehet hasonlítani a nyugat-európai viszonyokat a kelet-európaival. Majd ha otthon is annyit keres valaki minimálbérrel hogy el tud menni nyaralni és iphone-nal futkos majd akkor megnézzük hogy miért nem költ már olyan dolgokra hogy futball. Ma Mo.-n nincs követendő példa a fociban, éppen ezért nincs tömegbázisa sem. Jó körülmények kialakítása és a gyerekek tömeges visszacsalogatása a fő feladat, ha megteremtik a normális edzéslehetőségeket és a profi képzést, na ha onnantól 10 év múlva sem fog senkit sem érdekelni a magyar foci akkor van baj.

Sobrinak szerintem igaza van abban hogy ma már ezer más dologgal tud foglalkozni egy gyerek (vagy ha felnőtt szurkolóra gondolunk akkor meg pláne) és mivel mindenhonnan azt kapja hogy "csak focista ne legyél" ezért nem kezdi el érdekelni, vagy ha ennek ellenére lemegy akkor meg a közegtől lesz hányingere.

Nem csoda sztem h egy gyenge nb1es meccsre 1000nél is kevesebben mennek ki, ugyan ki az ma Mo.-n aki meccsre jár? már a buli-feelingje sincs meg. A fradi-pálya az más, oda érdemes kimenni de pl egy mtk meccsre minek menne ki az ember? vagy a vasas pályára(főleg a másodosztályba)?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
foleg vasas meccsen voltam en is,mivel ingyen mehettem ra.Amugy nem nagyon akartam belemenni ezek boncolgatasaba h emiatt es emiatt..
Bevallom nem tudom mennyi egy jegy.ZoliMP
Inkább az az érdekes, hogy 1 jegy áráért mit lehetett kapni mondjuk 92-ben, és mit most.
Mondjuk míg akkor 10 féle szórakozás/szórakoztató tárgy közül választhattál, addig most 1 jegy áráért 300 közül.
Így logikus, hogy arányaiban kevesebben vannak meccsen.
Olyan ez, mint pl. az M1 nézettsége.
1997 elött toronymagas favorit volt, de amikor bejöttek a kertévék erősen visszaszorult. Pláne amióta nem csak RTL és TV2 van konkurenciának, hanem rengeteg kis tematikus csatorna (sport, film, természet, életmód, stb.).
Egyszerűen az elmúlt 20 évben rettenetesen kitágult a világ.Sobri Jóska

Dortmundban meg valószínű beszűkült a világ és 37 ajróért nem lehet ott mást csinálni, mint csak meccsre járni. Vagy lehet, hogy jobb a foci (bár ezt nem hiszem, inkább a beszűkült világ lesz az) 😊diverdoc
Nápolyban szerinted azért volt kint a negyedosztályban is 60 ezer ember, mert annyira jó volt a foci?baggio
Nem ott még beszűkültebb a világ.

De igazad van neked és Sobrinak is. A foci minősége egyáltalán nem befolyásolja a nézőszámot. Bocs tévedtem amikor azt hittem

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
foleg vasas meccsen voltam en is,mivel ingyen mehettem ra.Amugy nem nagyon akartam belemenni ezek boncolgatasaba h emiatt es emiatt..
Bevallom nem tudom mennyi egy jegy.ZoliMP
Inkább az az érdekes, hogy 1 jegy áráért mit lehetett kapni mondjuk 92-ben, és mit most.
Mondjuk míg akkor 10 féle szórakozás/szórakoztató tárgy közül választhattál, addig most 1 jegy áráért 300 közül.
Így logikus, hogy arányaiban kevesebben vannak meccsen.
Olyan ez, mint pl. az M1 nézettsége.
1997 elött toronymagas favorit volt, de amikor bejöttek a kertévék erősen visszaszorult. Pláne amióta nem csak RTL és TV2 van konkurenciának, hanem rengeteg kis tematikus csatorna (sport, film, természet, életmód, stb.).
Egyszerűen az elmúlt 20 évben rettenetesen kitágult a világ.Sobri Jóska

Dortmundban meg valószínű beszűkült a világ és 37 ajróért nem lehet ott mást csinálni, mint csak meccsre járni. Vagy lehet, hogy jobb a foci (bár ezt nem hiszem, inkább a beszűkült világ lesz az) 😊diverdoc
Nápolyban szerinted azért volt kint a negyedosztályban is 60 ezer ember, mert annyira jó volt a foci?

---