Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nincs bajom ezzel, nagyot mentünk, hülyék voltunk, megérdemeltük, h kiestünk és megérdemelte Spurs is.Különben 1mp-vel az ötperces hossz után született a gól, szóval dudaszóval elveszemLegyen ez a te boldogságod ma 😉
Fast Willie
dande
Gondolom holnap az Arsenal EL-döntőbe jut, hogy aztán hasonlóan elbukja...
több mint 6 éve
A Pool ellen képtelen nyerni a Spurs...sajnos már most lefutottnak tűnik ez, bár nyilván minden liverpooli tiltakozni fog (udvariasságból vagy a jinx miatt), de szerintem 1,6-nál nem lesz magasabb odsza a vörösöknek.ja mert az idei BL-ben csak úgy záproztak a papírforma eredmények és a Tottenham se vert ki egy talán esélyesebb másik angol csapatot
Klaci79

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Nehogy mindenkit megbasz Szon. Bocsánat.Nem értem hogy a harmadik gólnál a félpályán mért nem kúrtuk fel SontNyilván nem maradhat 8 ember hatul egy szabadrúgásnál, amit 30 m-re végeznek el a kaputól...bár így utólag nyilván megtennék, de ettől meg nem kellett volna hagyni végigmenni a Kontrát..De az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
Fast Willie
Klaci79
Fast Willie
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
A Pool ellen képtelen nyerni a Spurs...sajnos már most lefutottnak tűnik ez, bár nyilván minden liverpooli tiltakozni fog (udvariasságból vagy a jinx miatt), de szerintem 1,6-nál nem lesz magasabb odsza a vörösöknek.
több mint 6 éve
Különben 1mp-vel az ötperces hossz után született a gól, szóval dudaszóval elveszemLegyen ez a te boldogságod ma 😉
Fast Willie
több mint 6 éve
Különben 1mp-vel az ötperces hossz után született a gól, szóval dudaszóval elveszem
több mint 6 éve
Nem értem hogy a harmadik gólnál a félpályán mért nem kúrtuk fel SontNyilván nem maradhat 8 ember hatul egy szabadrúgásnál, amit 30 m-re végeznek el a kaputól...bár így utólag nyilván megtennék, de ettől meg nem kellett volna hagyni végigmenni a Kontrát..De az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
Fast Willie
Klaci79
több mint 6 éve
Kane fülére rászoltak a félidőben, hogy szaladjon le a sarki plázába egy Never Give Up-os pólóértcsak megérte azt a 11.99 eurot
alatriste

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Nyilván nem maradhat 8 ember hatul egy szabadrúgásnál, amit 30 m-re végeznek el a kaputól...bár így utólag nyilván megtennék, de ettől meg nem kellett volna hagyni végigmenni a Kontrát..De az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
Fast Willie
több mint 6 éve
Egyébként ugyan az mint tegnap. Salahl nem biztos, hogy meglett volna. Kannel sem, mert kellett Llorrente fizikalitása.
több mint 6 éve
saját szöglet után, igenDe az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
Fast Willie
több mint 6 éve
Egyébként éreztem, hogy megint jól játszva bukjuk el, de mindegy, mert szép menetelés volt. Ja, még látom, hogy innentől bukjuk a holland bajnoki címet, mert megzuhanunk és becsúszik egy x.
több mint 6 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂minimál Spurs helyzetbe kerülés mellett is full gázon nyomatták a presszinget, és hát egy szögletet megye I-es módon benéztek.
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
elfáradtak, megijedtek, és leginkább nem használták ki a helyzeteiket. és nem volt náluk egy Van Dijk, hogy Llorentét lefejelje.
több mint 6 éve
Abból a szempontból rossz egy kicsit az Ajax kiesése, hogy tényleg van némi esély egy kudarckerülő, unalmas döntőre, két egymást nagyon jól ismerő csapattal
több mint 6 éve
Basszameg, hiányzott egy kis rutin az ajaxból...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
De az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
több mint 6 éve
Egyébként mit csodálkozunk, csak beérett végre Ted Lasso munkája. 😊 www.youtube.com/watch?v=6KeG_i8CWE8
több mint 6 éve
Ha hoznak egy Pool-Alavest fordított végeredménnyel én elégedett leszek 😊
több mint 6 éve
hát ha valaki jól tipszmikszelt ebben a két napban jól keresett gondolom 😊meccs előtt gondolkoztam egy Spurs továbbjutáson @2,95, de inkább teniszre tettem.
na innen tuti hogy egy ratyi döntő lesz 😀
manuszka86
Liverpool - Barcelona továbbjutó H (meccs előtt) @ 13,00
Ajax - Tottenham 2,5 over (meccs előtt) @ 1,65
Ajax - Tottenham félidő 1,5 over (25. perc) @ 2,00
Ajax - Tottenham 5. gól V (70. perc) @ 2,40
Ajax - Tottenham 5. gól H (80. perc) @ 2,85 - na ezt azért, mert az ötödik gólban biztos voltam, csak abban nem, hogy a Spurs veri - utána jött Ziyech kapufája
csak hát a játék kedvéért csinálom, tehát minimál tétekkel.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Csoro Ajaxnak annyira szurkoltam pedig, hogy csinálja meg a csodát a szétvásárlás előtt...Ha Tadics meg tudja tartani szögletnél és nem akad bele a saját lábába... Milyen kis apróságokon múlik ugye.
Uncsi angol fáradt 1:0 lesz a döntő valakinek ☹️
több mint 6 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
több mint 6 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Ott ahol a barca, elhitte hogy megvan
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie

több mint 6 éve
Döntő félidő 3-0Rendes játékidő 3-3
Hosszabbítás első 15perc 5-3
Hosszabbítás második 15perc 5-5
és napokig rúgják a 11-eseket

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Cirka 2 éven belül Eagles SB, téli olimpiai magyar arany, Spurs BL döntő (győzelem?) nem panaszkodhatom 😀
több mint 6 éve
Pochettinot kérem a Barca vagy az Argentin válogatott élére 😊Először jöjjön ki az intenzívről. 😊
dande