Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
nem lennék a helyében, mivan ha kipukkad a lufi tavaszra, pali takarodj? magyarhon már csak ilyen...
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 121 — The Mathematician
én nem szeretném hogy maradjon, innen csak eshet
viszont ha most ráhagyja akkor pozitívan jön ki belőle

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Az egyetlen esély a kijutásra, ha marad. Azért vicces, hogy a Hertha ifijének edzője mennyivel többet tud hozzátenni, mint a teljes magyar szakembergárda. Nyilván a játék nem túl fényes, de hozott anyagból dolgozik, amit lehet, kihoz ezekből a játékosokból, és tiszta clutch lett alatta a csapat 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
na ebbe a Pali interjúba csak én hallottam bele azt, hogy fontolgatja a maradást?shawnka
Szerintem nem volt benne ilyen, ettől még lehet, hogy maradni fog, bár kétlem.ervinator
Szerintem maradni fog. Nem tudom elhinni hogy ezek után hogy egy ország imádja és könyörög neki, elmenne.Toca
Lehetséges, de ez neki túl nagy ugrás szerintem és nem akar ő ekkorát ugrani (még akkor sem, ha jól jött ki most minden és bravúros 3 meccset hozott). Inkább lépésről lépésre akarja felépíteni az edzői karrierjét, de ez csak az én véleményem, meg kb az, amit ő elmondott a kinevezésekor, ettől még megváltozhatott benne ez.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
szerintem meg innentől nem is kérdés, hogy maradni fog

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
na ebbe a Pali interjúba csak én hallottam bele azt, hogy fontolgatja a maradást?shawnka
Szerintem nem volt benne ilyen, ettől még lehet, hogy maradni fog, bár kétlem.ervinator
Szerintem maradni fog. Nem tudom elhinni hogy ezek után hogy egy ország imádja és könyörög neki, elmenne.
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Szerintem nem volt benne ilyen, ettől még lehet, hogy maradni fog, bár kétlem.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a finnek sokkal jobbak voltak, de ezt gólra játsszák, belőttük. idegenben ez brutál kevés lesz, de addig sok van még, hátha...

görögök még ma este elküldik az edzőt.

m1 meg egy fos.
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szerintem mindig is fontolgatta. 3-4 ponttal most biztosan nem tenné.
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
na ebbe a Pali interjúba csak én hallottam bele azt, hogy fontolgatja a maradást?
több mint 10 éve
Gera miért engedte ki a lasztit 4 percnél?😊
Szerintem nem vagyunk olyan jók, mint most majd hallani fogjuk, megvan a 3 pont, de nekem nem tetszik a játék.
(elnézést ha illúzióromboló voltam😕 )NB2
Nekem se tetszik. Viszont hátul masszív volt, mondjuk 2 ajtó ablakuk volt... Szélen veszélyesek vagyunk, viszont Szalai totál súlytalan.
Dárdai meg megint belenyúlt Lovreval.
Szóval én úgy vagyok ezzel, hogy ilyen kerettel jó és látványos játékot nem várok. De látszik hogy hajt a csapat, látszik hogy kezd összeállni valami, látszik, hogy azok az emberek akiknek a csapat tartását adniuk kell széthajtják magukat és viszik a csapatot (Gera és Dzsudzsi). Lovre szerintem jó lesz a túloldalra. A többiek meg végzik az iparos munkát. Egyedül Szalai az aki durván kilóg lefele.
Dárdai meg nem fogja hagyni, hogy elszálljanak a fejek, racionális ember akinél jobban senki nem tudja mi van a srácok fejében és ezzel mit kéne kezdeni. Jöhet akármilyen külföldi nem ismeri a közeget, jöhet bármilyen MLSZ bérenc ő meg nem ismeri a külföldi stílust.
Persze ahogy Pali is elmondta még kurvasok mindent kell csiszolni, csak valahogy tartsuk itt Dárdait.
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Pinyo kutatomunkaja beérett.Felkutatta az nb1 rejtett tehetségeit.

MARADJPALI!

több mint 10 éve
feröeri győzelmek all-time:

Liechtenstein 3
Malta 3
San Marino 2
Luxembourg 2
Kazakhstan 2
Estonia 2
Gibraltar 1
Canada 1
Austria 1 (1990)
Lithuania 1
Iceland 1 (2009)

ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott most Görögország

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hát ez egy kalap szar volt, de ha a következő 5 meccset megnyerjük ilyen játékkal, szerintem jók leszünk.
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Nem tudom mikor láttam Dzsudzsit utoljára ennyire motiváltnak.

És lehet szarul látom, de végre stabilnak tűntünk hátul. Juhászt kéne még eltakarítani innét, ez a Lang-Kádár-Forró dolog jól nézett ki.
több mint 10 éve
Végeredmény:
Görögország 0 - 1 Feröer-szigetek

xD

---
több mint 10 éve
Szerintem nem vagyunk olyan jók, mint most majd hallani fogjuk, megvan a 3 pont, de nekem nem tetszik a játék.
Nem játszottunk jol,szepen.egyertelmu.
De engem speciel nem erdekel.lenyeg a W.jussunk ki az EBre rossz játékkal.alairnam barmikor

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Mentalitás van,így pedig ehet várni a jó játékot. Eddig nem is volt mire fel elvárni.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
(elnézést ha illúzióromboló voltam😕 )
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Huhhhh a lényeg a W, a többit fedje jótékony homály 😀
több mint 10 éve
Én nem tudom mit csinált Pali Dzsudzsákkal, de ez az ember egy állat mióta ő a szöv kap.Toca
Helyretette.hal istennek.
Amugy Lang Adam for prezident.
Lang Juhász Korcsmar jo lesz középre.

több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Következő (rohadt) fontos lépés: Dárdait maradásra bírni.

több mint 10 éve
Én nem tudom mit csinált Pali Dzsudzsákkal, de ez az ember egy állat mióta ő a szöv kap.
több mint 10 éve
5 perc? Mire?Newman
Mondjuk csak a gól után állt vagy három percig a játék 😊Jakehomer
Azért ez túlzás... Mondjuk cserék, kis sérülések + a gól + Király cipője kijön az.
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
5 perc? Mire?Newman
Mondjuk csak a gól után állt vagy három percig a játék 😊

Tepper takarodj!