Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
nem szeretnék ebbe belemenni de azért más gondok is vannak ott minthogy bármely német-holland ... ugyanazt a szintet lehozzaÉn is pont ez mondom, hogy nevesincs átlagos embereket magasztalnak az égig, és horribilis összegekért adják veszik ligán belül, hogy aztán nemzetközi terepen csúnyán megégjenek. Ha már Pool, Caroll a tökéletes példa rá .....
nyilván a mostani angol generáció kicsit súlytalan, de a Walesiek kifejezetten jók (Allen, Bale, szarzenálos srác) angoloknál is vannak azért tehetségek, csak kurvára nincs edző Hodgson egy rossz vicc, nem tudom mi tartja őt a posztján
az pedig hogy nem angolok a húzóemberek egyrészt igaz, leginkább az utánpótlás képzés a gond, valamint hogy az angol csapatok az angol játékosokat minimum duplaáron akarják adni, úgy pedig nehéz ha hasonló tehetséget fele annyiért "hozol be" akkor nyilván a spanyolt fogod leigazolni
minden nagyobb angol csapatban lehet mondani 1-2 húzóembernek minősülő angolt sztem, de britet minimum akik megállnák bárhol a helyüketNegritis
több mint 9 éve
Az, hogy ilyen balfaszok és nem tudnak alkalmazkodni, az nem menti fel őket, ettől még abszolút nem gondolom igaznak, hogy nem a PL-es játékosok a húzóemberek.Beckhamen kívül alig tudok olyan játékost mondani mondjuk 1998 óta, aki a válogatottban húzóember lett volna légiósként.
Owen talán, abban a rettentő hosszú időben, amíg nem otthon játszott. 😀
Ja, meg Hargreaves, aki a válogatott kezdőjébe is alig fért be, hiába játszott a Bayernben. És amikor játszott, akkor sem volt jobb a társainál.
több mint 9 éve
Én azt sem mondanám, hogy nem angolok a válogatottban húzóemberek.Ez már lassan mennyei edzői magyarázat szint 😊
Szerintem pont, hogy de, és az elmúlt 2-3 generációban is azok voltak.
Szerintem velük nincs gond utánpótlást tekintve sem, egyszerűen világversenyekhez nem tudnak hasonulni. Sem pályákhoz, sem időjárási viszonyokhoz, sem az ellenfelekhez. Ez kissé összetett kérdés, de ha megnézem az elmúlt 10-20 év fiataljait, nem merném azt mondani, hogy rossz az utánpótlás.Stez
Túl magasra nő a fű ezen a fránya kontinensen biztos, ezért nem tudnak sosem értékelhetőt elérni, pedig szinte mindig megkapták a hype-ot
több mint 9 éve
Én azt sem mondanám, hogy nem angolok a válogatottban húzóemberek.Szerintem pont, hogy de, és az elmúlt 2-3 generációban is azok voltak.
Szerintem velük nincs gond utánpótlást tekintve sem, egyszerűen világversenyekhez nem tudnak hasonulni. Sem pályákhoz, sem időjárási viszonyokhoz, sem az ellenfelekhez. Ez kissé összetett kérdés, de ha megnézem az elmúlt 10-20 év fiataljait, nem merném azt mondani, hogy rossz az utánpótlás.
több mint 9 éve
amúgy én megnéznék egy olyan középpályát hogy Lallana - Sterling a szélenvédekezni Can , támadást segíteni + hátra is pedig Allen - Hendo
csatárnak mondjuk ide kéne Stu mert Ballonak nem feküdne, viszont lenne ott kreativitás
Joe Allent amúgyis jobban szeretem mint amire mások tartják, de ő igazából támadóközéppályásként tudna érvényesülni (swanseaben is az volt) csak hát Gerrard-Hendo mellé nem fér be
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
nem szeretnék ebbe belemenni de azért más gondok is vannak ott minthogy bármely német-holland ... ugyanazt a szintet lehozzanyilván a mostani angol generáció kicsit súlytalan, de a Walesiek kifejezetten jók (Allen, Bale, szarzenálos srác) angoloknál is vannak azért tehetségek, csak kurvára nincs edző Hodgson egy rossz vicc, nem tudom mi tartja őt a posztján
az pedig hogy nem angolok a húzóemberek egyrészt igaz, leginkább az utánpótlás képzés a gond, valamint hogy az angol csapatok az angol játékosokat minimum duplaáron akarják adni, úgy pedig nehéz ha hasonló tehetséget fele annyiért "hozol be" akkor nyilván a spanyolt fogod leigazolni
minden nagyobb angol csapatban lehet mondani 1-2 húzóembernek minősülő angolt sztem, de britet minimum akik megállnák bárhol a helyüket
több mint 9 éve
Én meg pont ezt mondom, hogy Johnson igaz, hogy egy retek, de a másik három játékos, akit felsoroltál, pont, hogy más bajnokságokban is jó lenne, nem csak a PL-ben.
több mint 9 éve
Johnson sehol sem hoz korrekt teljesítményt. évente van 5 jó meccse, Hodgson szerelmes belé, és nem képes kihagyni őt a válogatottból. A csávó ennek ellenére egy hatalmas vicc. Sosem értettem ezt a Johnson-buzulást, még a Liverpool fanok is körberöhögik, ami mindent elmond arról, hogy milyen játékos is valójában.Pont ezt mondom, hogy baromira nem látjátok jól a dolgokat. Persze, lehet én vagyok a fogalmatlan, de nem véletlen, hogy már jó néhány éve külföldi játékosok a húzóemberek az angol élcsapatokban. A favágók között lehet ügyesnek tűnnek, de egy jól képzett spanyol, holland, portugál és főleg német gyerek simán lehozná azt a szintet amit ők.
PL-ben is szar, és egy igazi favágó. Hendersont én is alulértékeltnek vélem, de ez szubjektív, nem akarom megítélni, mert olyan sok Pool meccset nem nézek, amit láttam, azon szerintem nem volt rossz abszolút.
Shaw, Wilshere és Walcott baromság, egyik sem olyan játékos, akinek csak a PL stílusa fekszik. Mind a három képes kifejezetten "finoman", stalusosan játszani, az más kérdés, hogy állandóan megsérülnek.Stez
több mint 9 éve
Johnson sehol sem hoz korrekt teljesítményt. évente van 5 jó meccse, Hodgson szerelmes belé, és nem képes kihagyni őt a válogatottból. A csávó ennek ellenére egy hatalmas vicc. Sosem értettem ezt a Johnson-buzulást, még a Liverpool fanok is körberöhögik, ami mindent elmond arról, hogy milyen játékos is valójában. PL-ben is szar, és egy igazi favágó. Hendersont én is alulértékeltnek vélem, de ez szubjektív, nem akarom megítélni, mert olyan sok Pool meccset nem nézek, amit láttam, azon szerintem nem volt rossz abszolút.
Shaw, Wilshere és Walcott baromság, egyik sem olyan játékos, akinek csak a PL stílusa fekszik. Mind a három képes kifejezetten "finoman", stalusosan játszani, az más kérdés, hogy állandóan megsérülnek.
több mint 9 éve
Az tény, hogy előbb hoztam volna őket, mint Balo-t, de hát gondolom rájuk nem volt pénzMondom, én nem sok Pool meccset láttam idén, de csak nevek alapján, egyA pályán nem nevek játszanak hanem húsvér játékosok.
flzoli
És amelyik csapat névsora Balottellire végződik azt én röhögve lapozom el.Bazzani
Higuain (50 misi alatt nem mozdítható szerintem)
Cavani (ő is 40+ -os)
Soldado ( 😀 )
Huntelaar (sérülékeny az a baja)
Tevez
Cardozo
több mint 9 éve
Tényleg látszik, hogy nem sok meccset láttál idén, mert Gerrard, Balo és Johnson kritikán aluli. Utóbbi kettő soha nem is volt valami nagy szám. Gerrard felett meg sajnos eljárt az idő.Ezt mondtam is. Egy értelmesen felvázolt taktikában szerintem nekik lenne helyük, de nyilván ahhoz olyan edző kéne, aki szót tud érteni a játékosokkal, és ha kell meg is rendszabályozza őket. Az angol tehetségektől pedig a falra tudnék mászni, Johnson, Henderson, Allen szerintem csak az angol közegben hozhat értékelhető teljesítményt. De kb ezt mondhatnám a példának okáért az Mu-s Shawra, az Ágyús Wilshere, Walcottra is. Nem véletlen nem vitte semmire a mostaninál jóval tehetségesebb angol generáció a VB/EB-ken.
Henderson pedig rendesen alul van értékelve.tamasboldizsar
több mint 9 éve
tamasboldizsar
270
Tényleg látszik, hogy nem sok meccset láttál idén, mert Gerrard, Balo és Johnson kritikán aluli. Utóbbi kettő soha nem is volt valami nagy szám. Gerrard felett meg sajnos eljárt az idő.Henderson pedig rendesen alul van értékelve.
több mint 9 éve
Mondom, én nem sok Pool meccset láttam idén, de csak nevek alapján, egyA pályán nem nevek játszanak hanem húsvér játékosok.
flzoli
És amelyik csapat névsora Balottellire végződik azt én röhögve lapozom el.
több mint 9 éve
Lehetne potenciál ebben a Poolban, de én mint kívülálló úgy látom, hogy baromira nem tudják hová pozicionálni magukat. Sem játékban, sem erősségben. A tavalyi egy kifutott eredmény volt, és nekem úgy tűnik el is hitték a játékosok, és talán Rodgers is, hogy az az ő szintjük. Hát baromira nem, ahhoz túl éretlenek még, hogy egy Atma féle felfutást összehozzanak (Simeone <> Rodgers különbséget nem pedzegetném), pedig anyagilag, főleg a Suarez transzfer után bőven megvannak. Csak nem ártana okosabban elkölteni azt a pénzt, felfuttatott és agyonhypeolt lokális "tehetségekkel" és egyszezonos "sztárokkal" baromira nem lehet semmit elérni.Mondom, én nem sok Pool meccset láttam idén, de csak nevek alapján, egy
----------------Balotelli------------
Lallana---------------------Sterling
---------------??????------------
---------------??????-------------
---------------Gerrard------------
Moreno-Sakho-Skrtel-Johnson
--------------??????------------
alapcsapat igencsak pofásan néz ki. A kérdőjelek helyére azért nem akartam semmit írni, mert akik oda kerülhetnének (Allan, Henderson, Coutinho, Jones és a többiek) szerintem a tökéletes középszer megtestesítői. Egy bajnokságért/nemzetközi kupáért menő csapatban maximum cserék lehetnének. Felesleges volt ennyit felhalmozni belőlük, abból a pénzből akár egy Guarin-Isco tengelybe is be lehetett volna ruházni, és lefogadom, hogy nem lenne ez az idei kínlódás. Nyílván Balotelli sem egy életbiztosítás, mellé egy rutinos, bevált gólvágó nagyon elférne (mondjuk Cardozó a Benficából) de az már csak részletkérdés.
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-hiaba-az-atigazolasi-tilalom-telen-nyilhat-a-kiskapu-2379681Előre látom, hogy a la Messia ifjú gyémántjai tömegével jelennek majd meg mankóval, tolókocsival, befáslizott fejjel a FIFA székház előtt 😀
meheheStez
több mint 9 éve
lehet, hogy fel kellene tolni Glent a középpályára, nem? 2012/13-ban Hozé is akkor játszott a legjobban, amikor előretolták kp-ra, gólt lőtt, gólpasszt adott, dominált az erejével... aztán megsérült.Lovren csak csere, el sem hiszem. Így talán nem kap róla gólt a csapat. 😀Lovren egy nagy rakás ... volt idén! Amilyen jó volt a Sotonba itt olyan pocsék. Tourénak pedig idén eddig csak jó meccse volt. A legjobb középpályásunk pedig Coutinho és Sterling. Utána lehet viaskodnia egy Lallanak Hendersonnal kb.
Viszont Gerrard sem kezd, és sérülésről nem tudok, szóval ez így eléggé wtf.
Henderson a cséká, ez meg a legalja.
szerk.: ja és az egyetlen, utóbbi időben valamire való középpályás - Lallana - is csak csere. 😀😀
Hát kíváncsi vagyok, mire lesz elég a csapat a Sztóksziti ellen...Mikey
Ha már Jordan: A csapat csk helyettese már idén az után hogy eladták Aggert (ami borzasztó hiba volt). Minden meccsen felszántja a pályát igazi box to box középpályás, akinek 4 tüdője van. Emelett nem egy Lucas, hogy 2 egyeneset nem tud passzolni, remek a passzjátékban, jól indít, tud 3-4 kényszerítő passzt adni, nem lő rosszul és a mentalitása is teljesen csapatkapitányhoz méltó. Nálam ha nem ő max Skrtel kaphatta volna a szalagot.
Gerrard meg elvileg a rotálás miatt pihent egy kicsit, de a 2. félidő az idei legjobb volt a csapattól, sajnos már több meccsen is látszott, hogy Steve G már sokszor csak lassítja a játékot. Amíg él liverpooli legenda marad, de lehet hogy a csapat szempontjából már nem kellene erőltetni nála a 40-50 meccses szezonokat. Játszon 20-25 meccset de ne többet mert fizikálisan már az sok neki, ami sokszor vezet ahhoz, hogy mikor indulhatna a csapat elkezd passzolgatni a két középhátvéddel, had álljon föl az ellenfél... azt meg csatár nélkül csak 2-3 jó játékossal feltörni a PL-ben, BL-ben nehéz.
Sorry most láttam a Lovrenes megjegyzés szarkasztikusságát, de már nincs kedvem átírni. 😀 Nem volt jó a védelem, de nem Tourén múlt, jól játszik idén az öreg. (Glenító viszont... a gólja megmentette a csapatot de istenem, hogy lehet még mindig kezdő? folyton fennragad, elmennek mellette, eladja a labdát a saját 16-osunknál, értem én hogy nem olyan rossz támadásban, de rengetegszer passzolja el magát ott is. (José játékának viszont örültem)balazs799
több mint 9 éve
Igy tudnank jatszani minden meccsen,bajnokok lennenk.Megkaptak a penzuket,latszik is.
több mint 9 éve
Lovren csak csere, el sem hiszem. Így talán nem kap róla gólt a csapat. 😀Lovren egy nagy rakás ... volt idén! Amilyen jó volt a Sotonba itt olyan pocsék. Tourénak pedig idén eddig csak jó meccse volt. A legjobb középpályásunk pedig Coutinho és Sterling. Utána lehet viaskodnia egy Lallanak Hendersonnal kb.
Viszont Gerrard sem kezd, és sérülésről nem tudok, szóval ez így eléggé wtf.
Henderson a cséká, ez meg a legalja.
szerk.: ja és az egyetlen, utóbbi időben valamire való középpályás - Lallana - is csak csere. 😀😀
Hát kíváncsi vagyok, mire lesz elég a csapat a Sztóksziti ellen...Mikey
Ha már Jordan: A csapat csk helyettese már idén az után hogy eladták Aggert (ami borzasztó hiba volt). Minden meccsen felszántja a pályát igazi box to box középpályás, akinek 4 tüdője van. Emelett nem egy Lucas, hogy 2 egyeneset nem tud passzolni, remek a passzjátékban, jól indít, tud 3-4 kényszerítő passzt adni, nem lő rosszul és a mentalitása is teljesen csapatkapitányhoz méltó. Nálam ha nem ő max Skrtel kaphatta volna a szalagot.
Gerrard meg elvileg a rotálás miatt pihent egy kicsit, de a 2. félidő az idei legjobb volt a csapattól, sajnos már több meccsen is látszott, hogy Steve G már sokszor csak lassítja a játékot. Amíg él liverpooli legenda marad, de lehet hogy a csapat szempontjából már nem kellene erőltetni nála a 40-50 meccses szezonokat. Játszon 20-25 meccset de ne többet mert fizikálisan már az sok neki, ami sokszor vezet ahhoz, hogy mikor indulhatna a csapat elkezd passzolgatni a két középhátvéddel, had álljon föl az ellenfél... azt meg csatár nélkül csak 2-3 jó játékossal feltörni a PL-ben, BL-ben nehéz.
Sorry most láttam a Lovrenes megjegyzés szarkasztikusságát, de már nincs kedvem átírni. 😀 Nem volt jó a védelem, de nem Tourén múlt, jól játszik idén az öreg. (Glenító viszont... a gólja megmentette a csapatot de istenem, hogy lehet még mindig kezdő? folyton fennragad, elmennek mellette, eladja a labdát a saját 16-osunknál, értem én hogy nem olyan rossz támadásban, de rengetegszer passzolja el magát ott is. (José játékának viszont örültem)
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Diego Costa még mindig mekkora egy féreg...Csiki-Csuki meg remélem kihúzza a jövőhetit és a téli szünetet sérülés nélkül, bár kétlem...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Szentes Lázár 5 meccs 5 vereség 0 lőtt gól a Haladás vezetőedzőjeként.az ő bánatuk a mi örömünk.
Meg is érdemlik akik ilyen emberben látják a megoldást.
Szégyen.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 9 éve
vezetünk, és voltak helyzeteink el se hiszem
több mint 9 éve
5-0-nál hülye Juhász összeszed egy sárgát időhúzásért...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Szentes Lázár 5 meccs 5 vereség 0 lőtt gól a Haladás vezetőedzőjeként.Meg is érdemlik akik ilyen emberben látják a megoldást.
Szégyen.
több mint 9 éve
Méltó a gól az erőlködéshez, de mindegy, ha sikerül kibekkelniük ezt a tizenöt percet tíz ember ellenSemmi se megy be, hihetetlen
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."