Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Vörös Fonaton volt fent egy értekezés arról, hogy a két védő (Lovren-Skrtel) teljesen más stílusú, és így egymást hozzák lehetetlen helyzetbe a pályán.Skrtel jó, de amit bukunk rajta azt szerkezetileg visszakapnánk a 4 embertőlMoreno - Sakho - Lovren - ManqSkrtel magasan a legjobb védőnk... kihagyni hatalmas hiba volna! (most a meccs elején volt 1-2 hibája, de idén eddig ez volt a leggyengébb első félideje. 2. félidejei statja: 8 fejpárbajt nyert, 20-szor(!) tisztázott a kapu elől, 4 lövést blokkolt.balazs799
kezdő védelmet akarok!Negritis
a Skrtel-Touré duó miatt kell glen is a pályára mert hasonló a stílus
imádom a szlovákot én is, de nem csak 1 helyen olvasom hogy az egész csapat profitálna egy ilyen védelemből és én is így látomNegritis
én nem értek a lovakhoz, de lehet benne valami.
több mint 9 éve
Skrtel jó, de amit bukunk rajta azt szerkezetileg visszakapnánk a 4 embertőlMoreno - Sakho - Lovren - ManqSkrtel magasan a legjobb védőnk... kihagyni hatalmas hiba volna! (most a meccs elején volt 1-2 hibája, de idén eddig ez volt a leggyengébb első félideje. 2. félidejei statja: 8 fejpárbajt nyert, 20-szor(!) tisztázott a kapu elől, 4 lövést blokkolt.balazs799
a Skrtel-Touré duó miatt kell glen is a pályára mert hasonló a stílus
imádom a szlovákot én is, de nem csak 1 helyen olvasom hogy az egész csapat profitálna egy ilyen védelemből és én is így látom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Szegeny Ozso nem birta a terhelést tegnap.Mondjuk kivancsi vagyok mit kapott volna a nézőktől egy teltházas derbin😀
több mint 9 éve
Moreno - Sakho - Lovren - ManqSkrtel magasan a legjobb védőnk... kihagyni hatalmas hiba volna! (most a meccs elején volt 1-2 hibája, de idén eddig ez volt a leggyengébb első félideje. 2. félidejei statja: 8 fejpárbajt nyert, 20-szor(!) tisztázott a kapu elől, 4 lövést blokkolt.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Moreno - Sakho - Lovren - Manqkezdő védelmet akarok!
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Értékelhetetlen meccs volt ez is, főleg hogy a Leicester kétszer annyiszor próbálkozott kapura lövéssel....
Egy Leicester bazmeg.
több mint 9 éve
ne nézd meg, a gólokat max 😀minden meccset megnézek, max nem élőbe de rá 1-2 napra legkésőbb
Hendo gólja előtt Sterling passza brutál voltNegritis
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Most is 6 angol a kezdőbe, ez azért nagy szó, nem szeretem a teljesen csak külföldiekre épülő klobbokat... Arsenal volt sokáig ilyen, hogy Walcoton kívül nem nagyon volt angoljuk. Oxladeval, Gibbse, Wishereval, (Ramseyal), Welback-al, Chambers már ez róluk se mondható el. Persze látszik, hogy megéri jó külföldieket venni, de engem zavarna hiába menne a csapatom szekere, ha csak 2-3 angol lenne a 25fős keretbe is akár:Terry-Cahill és Lampard-Hart-Milner-(Sinclar)... de csak egyéni vélemény
Liverpool Fc
több mint 9 éve
ne nézd meg, a gólokat max 😀Hendo gólja előtt Sterling passza brutál volt
több mint 9 éve
minden bíró mazohista? 😀nagyon kellett, eddig sajnos dolgoztam egy anyagon de követtem az eredményt, most meg is nézem a digin a meccset gyorsan!
ebből a meccsből is +6 perc, múltkor meg +7 😀
legalább úgy néz ki még 3pontNegritis
HUU de jó hogy zsebben most is a 3 pont! (Hendro gól 😊 😊 😊)
Liverpool Fc
több mint 9 éve
minden bíró mazohista? 😀ebből a meccsből is +6 perc, múltkor meg +7 😀
legalább úgy néz ki még 3pont
több mint 9 éve
nah Lallana 1-1de hogy hátul mi történik az leírhatatlan kabaré
Glen persze megint kezdő
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
m.sportgeza.hu/futball/2014/12/02/a_spanyol_bajnoksagbol_villamgyorsan_eltakaritjak_az_ultrakat/?rnd=280Az emberi butasag duhito.
Azert megverni alazni megolni vkit mert mas csapatnak szurkol mas a vallasa a borszine stb....
Komolyan elszomorito.
több mint 9 éve
Ha már kiragadott eredmény, az mit árul el a labdarúgóedzők szerepéről, hogy a Dortmund utolsó helyen áll a Bundesligában?baggioHatalmas fals képet mutat. Nézd meg a Bl csoportjában mint csinál a Borussia. 5 meccs 12 pont. Egyszerűen istentelenül el ment az önbizalmuk az év eleji szar kezdés miatt, aminek folyamatos gyenge teljesítmény az eredménye. De megkockáztatom, év évén európai kupa indulást érő helyen fognak állni, BL sincs vészesen messze (10) pont. Bőven hozható, csak el kell indulni felfelé. De Klopp a modern kori foci egyik legnagyobb elméje, egy erősen utánpótlásra épülő csapatból csinált BL döntős, német bajnok gárdát. Simeonéval a jelen és jövő edzőgenerációinak legnagyobb elméi. Ha el is megy majd valamikor Dormundból kétlem, hogy a sikertelenség miatt, inkább mert hívja majd a Reál, Mu, Arsenal vagy bármelyik más világ klub.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ha már kiragadott eredmény, az mit árul el a labdarúgóedzők szerepéről, hogy a Dortmund utolsó helyen áll a Bundesligában?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
CR,Messi,NeuerEn Robbennek adtam volna,ebből a háromból meg talan Neuer.
több mint 9 éve
dr0725
482
flzoliHatalmas lenne, kb még a BL-ért is lenne esélyünk ha jönne (még brit is ráadásul 😊 ) de szerintem kizárt, és nemcsak a pénz miatt, remélem miközben feleslegesen erőlködünk érte nem fogjuk elbukni pl Hummelst.
Vidal is hatalmas lenne, de ha idén nem sikerült akkor jövőre se sikerülne idehozni sztem , Strootmant mondják ő sem lenne rossz de ha már Roma akkor inkább Pjanic. Ha Pogba-t anno nem engedik el nem lenne most miről beszélni kb...
több mint 9 éve
Mennyi esélyt adsz egy Bale transzfernek?Di Maria hatalmas igazolás volt nagyon kellett sztem, Blind és Herrera (sérülékeny nagyon 😕 ) jók már most is remélhetőleg még jobbak is lesznek egy törő fáradhatatlan vkp kellene még, Rojo se rossz de Jones mellé egy Hummels kaliberű védő kellett volna sztem inkább, Shaw-t is bírom nagyon jó (lesz) ő is, jobbvédőbe kell vki sürgősen.Ebben egyetértünk.Egyszerűen nem tudják normálisan elkölteni a pénzt és vagy felesleges vagy használhatatlan emberekre költik.#1patsfanIgaz, kicsit erősen fogalmaztam, de amekkora pénzügyi erőfölényben vannak, még egy 1:0, 0:0 kiesés is eléggé szégyenteljes mondjuk egy Sevilla, Valencia duótólflzoliTudom, hogy mostanában nem az angol csapatok nyernek, de azért a hülyére verés az erős kicsit szerintem 😊#1patsfanJó hogy nem a ManCity-Bayern 3:2-t hoztad.....Mégis hülyére verik őket az EL-ben, és az utóbbi években a BL-ben is.flzoliEverton-Wolfsburg 4-1 Wolfsburg-Everton 0-2#1patsfan
Az összképet lássuk emberek, ne 1-1 kiragadott eredménytflzoli
Ha már MU-s vagy. Mit szólsz a csapat alakulásához? Néhány jó védő azért elférne Rojo és Blind melléflzoli
Falcao leigazolásánál nem tudom mire gondolt az aki idehozta, az év legfeleslegesebb igazolása RvP Welbeck duó simán lehozná idén. Helyette inkább szélsőt kellett volna hozni mert Young és Valencia vicc kategória Januzaj fantasztikus (lesz) idén gyengécske eddig :/ kell nagyon vki ide is, de mozdítható célpontot aki érne is vmit nemigen látok sajnos.
Hozott emberek Falcaon kívül kellettek mind az áruk már más kérdés h megérte-e de ez van, kell még igazolás de nem kellene city meg p$g irányba menni.#1patsfan
Szerintem nagyon illene a csapatba, és vezér lehetne. Viszont bármennyire is pocsék idénye van eddig a Ralban, max 100 millió körül lenne mozdítható szerintem, lenne annyi aranypénz a tarsolyban?
Hummels nyáron meglesz szerintem, ez a Dortmund már nagyon repedezik.
Nem láttam sokszor az MU-ban, de Falcao egy vadállat, ha formában van nincs nála kíméletlenebb csatár jelenleg. Kockázatos vétel, de ujjáépülő csapat meghúzhatja szerintem. RvP szerintem túl sérülékeny már, hogy egy csapat egész idénye ráépüljön.
Herrara szerintem is jó vétel, de ettől független karcsúnak érzem a pálya közepét. 1 de inkább 2 box-to-box kp nagyon elférne még a csapatban. (Vidal?)
több mint 9 éve
dr0725
482
Di Maria hatalmas igazolás volt nagyon kellett sztem, Blind és Herrera (sérülékeny nagyon 😕 ) jók már most is remélhetőleg még jobbak is lesznek egy törő fáradhatatlan vkp kellene még, Rojo se rossz de Jones mellé egy Hummels kaliberű védő kellett volna sztem inkább, Shaw-t is bírom nagyon jó (lesz) ő is, jobbvédőbe kell vki sürgősen.Ebben egyetértünk.Egyszerűen nem tudják normálisan elkölteni a pénzt és vagy felesleges vagy használhatatlan emberekre költik.#1patsfanIgaz, kicsit erősen fogalmaztam, de amekkora pénzügyi erőfölényben vannak, még egy 1:0, 0:0 kiesés is eléggé szégyenteljes mondjuk egy Sevilla, Valencia duótólflzoliTudom, hogy mostanában nem az angol csapatok nyernek, de azért a hülyére verés az erős kicsit szerintem 😊#1patsfanJó hogy nem a ManCity-Bayern 3:2-t hoztad.....Mégis hülyére verik őket az EL-ben, és az utóbbi években a BL-ben is.flzoliEverton-Wolfsburg 4-1 Wolfsburg-Everton 0-2#1patsfan
Ha már MU-s vagy. Mit szólsz a csapat alakulásához? Néhány jó védő azért elférne Rojo és Blind melléflzoli
Falcao leigazolásánál nem tudom mire gondolt az aki idehozta, az év legfeleslegesebb igazolása RvP Welbeck duó simán lehozná idén. Helyette inkább szélsőt kellett volna hozni mert Young és Valencia vicc kategória Januzaj fantasztikus (lesz) idén gyengécske eddig :/ kell nagyon vki ide is, de mozdítható célpontot aki érne is vmit nemigen látok sajnos.
Hozott emberek Falcaon kívül kellettek mind az áruk már más kérdés h megérte-e de ez van, kell még igazolás de nem kellene city meg p$g irányba menni.
több mint 9 éve
Ebben egyetértünk.Egyszerűen nem tudják normálisan elkölteni a pénzt és vagy felesleges vagy használhatatlan emberekre költik.#1patsfanIgaz, kicsit erősen fogalmaztam, de amekkora pénzügyi erőfölényben vannak, még egy 1:0, 0:0 kiesés is eléggé szégyenteljes mondjuk egy Sevilla, Valencia duótólflzoliTudom, hogy mostanában nem az angol csapatok nyernek, de azért a hülyére verés az erős kicsit szerintem 😊#1patsfanJó hogy nem a ManCity-Bayern 3:2-t hoztad.....Mégis hülyére verik őket az EL-ben, és az utóbbi években a BL-ben is.flzoliEverton-Wolfsburg 4-1 Wolfsburg-Everton 0-2#1patsfan
Ha már MU-s vagy. Mit szólsz a csapat alakulásához? Néhány jó védő azért elférne Rojo és Blind mellé
több mint 9 éve
dr0725
482
Egyszerűen nem tudják normálisan elkölteni a pénzt és vagy felesleges vagy használhatatlan emberekre költik.Igaz, kicsit erősen fogalmaztam, de amekkora pénzügyi erőfölényben vannak, még egy 1:0, 0:0 kiesés is eléggé szégyenteljes mondjuk egy Sevilla, Valencia duótólflzoliTudom, hogy mostanában nem az angol csapatok nyernek, de azért a hülyére verés az erős kicsit szerintem 😊#1patsfanJó hogy nem a ManCity-Bayern 3:2-t hoztad.....Mégis hülyére verik őket az EL-ben, és az utóbbi években a BL-ben is.flzoliEverton-Wolfsburg 4-1 Wolfsburg-Everton 0-2#1patsfan
több mint 9 éve
Igaz, kicsit erősen fogalmaztam, de amekkora pénzügyi erőfölényben vannak, még egy 1:0, 0:0 kiesés is eléggé szégyenteljes mondjuk egy Sevilla, Valencia duótólTudom, hogy mostanában nem az angol csapatok nyernek, de azért a hülyére verés az erős kicsit szerintem 😊#1patsfanJó hogy nem a ManCity-Bayern 3:2-t hoztad.....Mégis hülyére verik őket az EL-ben, és az utóbbi években a BL-ben is.flzoliEverton-Wolfsburg 4-1 Wolfsburg-Everton 0-2#1patsfan
több mint 9 éve
dr0725
482
Tudom, hogy mostanában nem az angol csapatok nyernek, de azért a hülyére verés az erős kicsit szerintem 😊Jó hogy nem a ManCity-Bayern 3:2-t hoztad.....Mégis hülyére verik őket az EL-ben, és az utóbbi években a BL-ben is.flzoliEverton-Wolfsburg 4-1 Wolfsburg-Everton 0-2#1patsfan
több mint 9 éve
Jó hogy nem a ManCity-Bayern 3:2-t hoztad.....Mégis hülyére verik őket az EL-ben, és az utóbbi években a BL-ben is.flzoliEverton-Wolfsburg 4-1 Wolfsburg-Everton 0-2#1patsfan
Az összképet lássuk emberek, ne 1-1 kiragadott eredményt
több mint 9 éve
dr0725
482
Mégis hülyére verik őket az EL-ben, és az utóbbi években a BL-ben is.flzoliEverton-Wolfsburg 4-1 Wolfsburg-Everton 0-2