Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Sunderland a 95' percben elbukta a feljutást
több mint 6 éve
Nemzetköziben ha néma marad a síp akkor jön var bácsi és a piros lap, ez sztem nem vitás.megfordítom reciprokra. ha Hollander vagy valamelyik magyar balettos elesik ilyentől nemzetköziben, ott is 90% néma lesz a síp, és akkor ti/ők fognak pislogni, mint hal a szatyorban. ha jól tudom, nem szórtak ki minket sok pirossal nemzetköziben, szóval az nem valid, hogy ott is hentelnek.Én a honlaphoz annyi, hogy vállalhatatlan szar amit kiraktak, amikor láttam. Be is írtam hogy ez mi a fasz. Ilyet nem tehetnek.Az egy dolog h Stopira nem durva játékos de most tolt olyat ami meg a ketrecharcban is szabálytalan lenne. Megússza sárgával és ld a lenti videót h mi van.
A másik meg a hentelés. Tudom, hogy itt maga a megtestesült sátán mindegyik vidis, ami már kezd vicces lenni, de a Lovrics, Kukocs meg az egyéb kisebb rugdosódás felett meg méltányosan szemet húnytok. Pedig ha Iványi, az év játékvezetője ezt megfogja akkor talán még több foci is let volna.
Stopira abszolút nem durva játékos, Roli most visszafogott is volt, szóval nem értem...
Stezt meg főképp. kőbuták? lol baze...gondolom full hülyék voltak az EL/BL-hez nem, hogy ki mit csináljon. Fele jobb bajnokságokban játszik, fényévekkel előttünk.
Na mindegy, fröcsögjetek as you wish. A Vidi bevállalta ezt a keményebb stílust, nem pedig a feldobom magam mindenért MB1-ben. de mindegy is, nektek mindegy csak kössetek bele mindenbe ami fehérvári.
petey
Nem azzal van a ban alapvetően h bevallaljatok a kemény játékot hanem h ez már durva, és ha itthon ezt büntetik a bírók akkor lincselés közeli állapotot rendez a Juhász, Huszti páros plusz nemzetközi kupában meglepődtök h ezt komolyabban büntetik mint itthon.
Nézd meg a második félidőt: abbahagytatok a durva játékot egyből jöttek a helyzetek és gólok.
csebi
Stopirára láttunk pirosat, valóban, de labda volt először, BL-ben is volt ami sima pirosnak mondtam volna, de sárgát adott a spori(nem Vidi meccs). szóval ez 50/50.
na mindegy, sok sikert mindenkinek nyáron.
petey
Nem mondom h szándékos volt de súlyosan veszélyeztette Gazdag testi épségét ( páros nyújtott lábbal repül ide úgy h egyikkel a bokat másikkal a térdét vette célba).
Sok sikert nektek is!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 379
Akkor egy kis kitekintes:az emlitettem mar h 11 eve a "psg "nyitvatartasi idoponton kivul ingyenesen adott nekunk egy icipici stadion tourt.Az egyik legjobb baratom marseille montpellier meccsre akart venni jegyet.Nem sikerult.Elkeseredeseben bement a helyi ultrak boltjaba.Nem vicc.szervaltak egy berletet amiert a legolcsobb jegy arat kertek el+megigertettek vele h meccs vegen hozza vissza a berletet."szar" hangulatban a b kozepbol nezte vegig a meccset ami az 5.helyrol dontott.
több mint 6 éve
Sarri neeeeeee..... Mondjuk ha továbbra is ilyen bfsz a többi csapat, akkor a bajnoki cím meg lehet de a BL aligha...... Nápolyban örülhetnek....
több mint 6 éve
Nekem egyetlen kérdésem van: ennek az őstulok Juhásznak mit kell még művelnie reklamálás terén, hogy valamelyik bíró végre lezavarja a picsába? Ja tudom, ő a juhászrolika, neki szabad.te zöld vagy nem? ha igen akkor vissza se kérdezek 😀
Bálesz
több mint 6 éve
megfordítom reciprokra. ha Hollander vagy valamelyik magyar balettos elesik ilyentől nemzetköziben, ott is 90% néma lesz a síp, és akkor ti/ők fognak pislogni, mint hal a szatyorban. ha jól tudom, nem szórtak ki minket sok pirossal nemzetköziben, szóval az nem valid, hogy ott is hentelnek.Én a honlaphoz annyi, hogy vállalhatatlan szar amit kiraktak, amikor láttam. Be is írtam hogy ez mi a fasz. Ilyet nem tehetnek.Az egy dolog h Stopira nem durva játékos de most tolt olyat ami meg a ketrecharcban is szabálytalan lenne. Megússza sárgával és ld a lenti videót h mi van.
A másik meg a hentelés. Tudom, hogy itt maga a megtestesült sátán mindegyik vidis, ami már kezd vicces lenni, de a Lovrics, Kukocs meg az egyéb kisebb rugdosódás felett meg méltányosan szemet húnytok. Pedig ha Iványi, az év játékvezetője ezt megfogja akkor talán még több foci is let volna.
Stopira abszolút nem durva játékos, Roli most visszafogott is volt, szóval nem értem...
Stezt meg főképp. kőbuták? lol baze...gondolom full hülyék voltak az EL/BL-hez nem, hogy ki mit csináljon. Fele jobb bajnokságokban játszik, fényévekkel előttünk.
Na mindegy, fröcsögjetek as you wish. A Vidi bevállalta ezt a keményebb stílust, nem pedig a feldobom magam mindenért MB1-ben. de mindegy is, nektek mindegy csak kössetek bele mindenbe ami fehérvári.
petey
Nem azzal van a ban alapvetően h bevallaljatok a kemény játékot hanem h ez már durva, és ha itthon ezt büntetik a bírók akkor lincselés közeli állapotot rendez a Juhász, Huszti páros plusz nemzetközi kupában meglepődtök h ezt komolyabban büntetik mint itthon.
Nézd meg a második félidőt: abbahagytatok a durva játékot egyből jöttek a helyzetek és gólok.
csebi
Stopirára láttunk pirosat, valóban, de labda volt először, BL-ben is volt ami sima pirosnak mondtam volna, de sárgát adott a spori(nem Vidi meccs). szóval ez 50/50.
na mindegy, sok sikert mindenkinek nyáron.
több mint 6 éve
Nekem egyetlen kérdésem van: ennek az őstulok Juhásznak mit kell még művelnie reklamálás terén, hogy valamelyik bíró végre lezavarja a picsába? Ja tudom, ő a juhászrolika, neki szabad.

több mint 6 éve
Én a honlaphoz annyi, hogy vállalhatatlan szar amit kiraktak, amikor láttam. Be is írtam hogy ez mi a fasz. Ilyet nem tehetnek.Az egy dolog h Stopira nem durva játékos de most tolt olyat ami meg a ketrecharcban is szabálytalan lenne. Megússza sárgával és ld a lenti videót h mi van.
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Én a honlaphoz annyi, hogy vállalhatatlan szar amit kiraktak, amikor láttam. Be is írtam hogy ez mi a fasz. Ilyet nem tehetnek.A másik meg a hentelés. Tudom, hogy itt maga a megtestesült sátán mindegyik vidis, ami már kezd vicces lenni, de a Lovrics, Kukocs meg az egyéb kisebb rugdosódás felett meg méltányosan szemet húnytok. Pedig ha Iványi, az év játékvezetője ezt megfogja akkor talán még több foci is let volna.
több mint 6 éve
Sokáig tartott a De Ligt United szerelem.
több mint 6 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2019/05/25/a_mol_vidi_legyozte_az_ivanyi-honvedot_a_kupa-donton./na most nem a cikkhez fűződik, mert nekem kicsit sarkalatosabb a véleményem.
nem minősítek itt senkit (azt a véleményemet megtartom magamnak), de hogy valaki bírózzon azok után, hogy két játékosának nem mutatja fel a megérdemelt piros lapot a bíró... a mélyen (nem) tisztelt fehárvári honlaposok szerint mekkora esélyük lett volna felállni 0-1-ről, két ember hátrányban? eljutottak volna percekkel később a meg nem adott gólig?
én kérek elnézést...
ritkán értek teljesen egyet Stezzel, de most a második bekezdést szóról-szóra
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
A Videoton a magyar Atletico Madrid, azzal a kulonbseggel, hogy Simeone egy zseni, csak o pontosan azt a furast es faragast varja el, amit o profikent sok even at csinalt a palyan. Az o sunyi es alattomos antifocija mogott tobb is van, o egy komoly rendszert epitett fel. A Videoton ellenben egy rendszertelen bunkok gyulekezete, azt a bandat Nikolics azert kuldi oda ilyen mocsok jatekkal, mert ezek a futballistak kobutak es mast nem tudnak. Ezeket ha megkerdezed, a fele azt sem tudja megmondani, mi volt a taktika, amivel felkuldtek a palyara.Sokakkal ellentetben nem utalom a Videotont (mint ahogy mas csapatokat sem), de az, amit lenyomtak itt a Honved ellen, ez egyenesen verlazito volt, az meg vegkepp az, hogy a meccs utan a HIVATALOS honlapjukon szo szerint azon voltak kiakadva, hogy az az Ivanyi, akinek egyebkent legalabb ket fehervarit ki kellett volna szornia a fenebe, az direkt a Videoton ellen fujt. Es mondom, mindezt a hivatalos honlapon, tehat ez nem valami mezei szurkolo velemenye volt.
Ehhez azert eleg vastag pofa kell.
több mint 6 éve
A második félidőhöz közünk nem volt, ha Gróf nem véd így, illetve Iványi megadja a gólt sima a vége. De benzinkutasoknak megint meg kellett mutatni mekkora parasztok, stopira WTF, juhászék amit leműveltek, toronymagasan a legantipatikusabb csapat az egész országban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Én tényleg megértem a frusztrációt, hogy vezet az ellen, már csak 20 perc van hátra és a partjelző bénázása miatt elvesznek egy gólt a csapattól, de könyörgöm, mire jó ez az ámokfutás, amit leművelt a Vidi? A bíró megadja a gólt, mert megijed a 10 rájuk rontó szerbtől? Nem értem.Elismerem Juhász Rolandot és a teljesítményét, voltak nagyon jó évei külföldön, de amit hosszú évek óta megenged magának a pályán, stílusban, kommunikációban, viselkedésben és alattomosságban, az gusztustalan.
Nézzétek vissza, ha lesz időtök, hogy ront rá Iványira... egy idegbeteg állat, a magyar Ramos.
Igazi "példakép".
"Marko Nikolicsot egy meg nem adott gól után elküldték a lelátóról. A szakvezető az esetről elmondta, csak a játékosait akarta megvédeni..."
MI AZ ANYÁMTÓL?
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Hihetetlen, hogy 20 év telt el mióta megszerettem ezt a csapatot. Az a CdR menetelés valami hihetetlen volt. 7-5-tel a Barcát 7-2-vel a RM-ot.Amunt!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Akkor maradt a Spurs BL győzelme... Sekély remény....Akarod mondani Pool 😊😉
dande
több mint 6 éve
Na, a vegere azert csak el lehet mondani a Barcanal is, hogy bajnoksagot nyert, megis blama ez az ideny, ilyen kiesessel a BL-bol, most meg a kupa is.
több mint 6 éve
Akkor maradt a Spurs BL győzelme... Sekély remény....
több mint 6 éve
Na gyerünk
több mint 6 éve
Viszont Valverdenek még inkább kifelé áll ha nem szedik össze a srácok magukat...
több mint 6 éve
Közben Kovac duplazik, nincs kétség h marad így sztem. Jövőre picit megerősített csapattal kiváncsi leszek mire lehetünk képesek.
több mint 6 éve
Honvéd mit gondolt, így beállnak is kihúzzák? A vége meg vicces volt, mert a Honvéd végig húzta az időt... megszívták😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Grat a Vidinek
több mint 6 éve
Sok felesleges és durva szabálytalanság volt, pedig ez a két csapat tudna egy magyar szinten végig élvezetes meccset játszani.Sztem így is élvezetes volt. Honvéd elszúrta, 2. Félidőben nagyon magukra húztak a vidit.
Kampman
Az megvan h Nikolicot hiába küldték el, továbbra is maradhatott az oldalvonal mellett a pályán? Oké h nem a zónában, de akkor is fura h onnan sem küldték el.
több mint 6 éve
Sok felesleges és durva szabálytalanság volt, pedig ez a két csapat tudna egy magyar szinten végig élvezetes meccset játszani.