Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Szóval nem saját kezünk...
[/quote]Persze nézheted így is. Én meg inkább mondom azt, hogy saját kezünkben van 😊
[/quote]A saját kezünkben van a sorsunk kifejezés, azt jelenti, hogy amennyiben mi megnyerjük a saját mérkőzéseinket, úgy kijutunk az EB-re! (Más csapatok eredményeitől függetlenül) Amennyiben ez nem elegendő, mert más mérkőzések is számítanak, amibe nekünk nincs beleszólásunk, akkor azt csak azok látják saját kéznek, akik túl gyakran nézik a köztévét... 😀 Természetesen úgy látod a dolgokat, ahogy akarod, és szerintem is lapos a föld... 😀
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Rossit azért nyugodtan elő lehet venni ezen a meccsen is, gyáva módon nyilatkozott már a meccs előtt is, de legalább a taktikát es a felkeszítést elrontotta. Persze lehet azzal jönni hogy az egyéni hibákkal nincs mit csinálni, de ha azt vered a fejébe a hülyének, hogy nem passzolgatsz hanem amerre állsz kirugod, akkor a gyp felfogású játékos megcsinálja. Nem kell túlgondolni ezt, mintha a szalagmunkat magyaraznad egy 4 osztályos embernek.

Ha sérült a fél csapat, idegenben egy nagy csapat ellen, akkor be kell tolni a buszt, előre 2 gyors ember és mehet a rombolás. Erre ugyan az a taktika mint eddig, csak más emberekkel. DB7 a szélen, még a szabikhoz sem tud nekifutni a lövéshez...

Gulácsit elővenni állandóan meg komolytalan, ékes példája a kössünk bele az élő fába is esete. A nyomorult megint kapott 3-at, ergo gyenge volt, ergo miatta kaptunk ki...

több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
 index.hu/sport/futball/2019/10/11/horvat-magyar_ertekeles_eselyek_azerbajdzsan/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Amúgy Gulácsi ugye régóta téma itt. Nekem olyan picit mint Tököli volt anno aki a klubban válogatott formában játszik a válogatottban meg klub formában sem. Oké most fogott egy tizit de pl az első golnal miért ragadt meg másfél méteren? Picit sem jött ki h jobban takarja a kaput, és igazából a másik két golnal is szerencsetlenkedett. Csak én érzem úgy hogy több kellene tőle?
Kleinheisler meg sík hulye, így is alig vagyunk meg középpályán de ő összeszedi egy pirosat egy 0-3as meccs állásnál ...
csebi
Tökölinél nem a formával volt gond, hanem a tudással. Az a helyzetkihasználási ráta, amivel ő rendelkezett az untig elég volt itthon. Nemzetköziben viszont kurvagyenge, ha 5 nagy helyzetből csak egyet tud berúgni. Ezen ment el anno a Rosenborg elleni meccs is pl.
kishaszi
Mo Szalah says hello.
Stez
Naa. Az öt helyzet neki kevés egy gólhoz. 😌

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Oké most fogott egy tizit de pl az első golnal miért ragadt meg másfél méteren? Picit sem jött ki h jobban takarja a kaput, és igazából a másik két golnal is szerencsetlenkedett.
csebi
Ott én azt éreztem h el akarta kerülni h a 16-oson kívül kelljen Modriccsal találkoznia, azt a végén túl sokáig várt.
Sajna ilyen előfordul, bár tény és való h a válogatott első számú kapusától ez gyermeteg hiba.
empty taxi
Szerintem meg tök mindegy, Kádár bátyám akkorát hibázott, hogy ziccer helyzet volt, és úgy is az lett volna ha kijön. Akkor meg modric alábök egyet és ugyanott vagyunk.
Ha az ellenfél ziccerben van akkor a kapus nem nagyon tud hibázni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 650 — Whoops, looks like something went wrong.
Amúgy Gulácsi ugye régóta téma itt. Nekem olyan picit mint Tököli volt anno aki a klubban válogatott formában játszik a válogatottban meg klub formában sem. Oké most fogott egy tizit de pl az első golnal miért ragadt meg másfél méteren? Picit sem jött ki h jobban takarja a kaput, és igazából a másik két golnal is szerencsetlenkedett. Csak én érzem úgy hogy több kellene tőle?
Kleinheisler meg sík hulye, így is alig vagyunk meg középpályán de ő összeszedi egy pirosat egy 0-3as meccs állásnál ...
csebi
Tökölinél nem a formával volt gond, hanem a tudással. Az a helyzetkihasználási ráta, amivel ő rendelkezett az untig elég volt itthon. Nemzetköziben viszont kurvagyenge, ha 5 nagy helyzetből csak egyet tud berúgni. Ezen ment el anno a Rosenborg elleni meccs is pl.
kishaszi
Mo Szalah says hello.

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Oké most fogott egy tizit de pl az első golnal miért ragadt meg másfél méteren? Picit sem jött ki h jobban takarja a kaput, és igazából a másik két golnal is szerencsetlenkedett.
csebi
Ott én azt éreztem h el akarta kerülni h a 16-oson kívül kelljen Modriccsal találkoznia, azt a végén túl sokáig várt.
Sajna ilyen előfordul, bár tény és való h a válogatott első számú kapusától ez gyermeteg hiba.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
csebi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Kb a mai Pats Giants erő "egyensúlyt" érzek.
dande
Ha nem jutunk ki akkor Dzsudzsák és Szalai lemondja a válogatottságot ?
gordon
Balázs hazaigazol legkésőbb nyáron, most vett luxuslakást a XIII-ban, szóval ha tippelnem kéne a Fradiba igazol vissza.Ő nem fogja lemondani, Szalai inkább.
Kenny
Vett már házat is Budán, kb 6-7 éve, de azt már Zimány Lindus eladta 😉
ozibozi
Az mekkora egy zsenialis sztori volt, maig lefordulok a szekrol, ha meghallom. 8D
Stez
Én nem vágom, mi volt ez a sztori?

Amúgy ha megvan a 15 pont sztem elégedettek lehetünk. Megvertük azerieket kétszer, walest kétszer, és raboltunk három pontot a két jóval előttünk járó válogatottól. Ilyen nagyon régen volt sztem. Ha nem lesz elég akkor nem lesz.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Rebic hogy földhöz baszta Zsuzsit 😀
Heisman Trophy
Ne haragudj, de ez olyan volt, mint ha azon lepődnénk meg, hogy a hatodikos kolompárwinnetou elpattintja a nyolcadikosokat. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Azért Hajdú B-t is bírom, mikor mondja, hogy vasárnap könnyebb ellenfél jön, meg gyengébb.
Basszus, mikor tanuljuk meg, hogy MI senkit sem nézhetünk le?
Emlékszem a kinti meccsen 0-0-nál és 1-2-nél is iszonyat meleg volt a pite.
Bár most itthon játsszunk, pokoli hangulat mégsem lesz...

ps.: eddig az összes zártkapus szabály-kikerülős meccsen, más országokban 3-4 ezer gyerek volt kint. Nálunk miért lehet 15 ezer?
O1G
Baszki, ennyi negativitással hogy a faszba tudsz élni? Miért kell mindenben a félig üres poharat látni? Az, hoyg az azeri válogatott gyengébb a horvátnál az egy szimpla tény, nem lenézés. Mi is gyengébbek vagyunk, Akkor magunkat is lenézzük? (Ne válaszolj utóbbira, költői volt.)

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
Ha nyerünk az azeriek ellen akkor 2 hónapig kijuthatunk az EB-re, aztán jön november 19...
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
Nem a horvátok győztek. Mi döntöttünk úgy, hogy nem nyerünk.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Jól látom, hogyha a hátralévő 2 meccsünket megnyerjük és a Horvátok megverik a szlovákokat, akkor kint vagyunk az EB-n?
ervinator
Szóval nem leszünk kint, oké.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Egyébként a bundesliga legjobb kapusa mi a faszomat csinált a második gólnál?
peach
és az elsőnél? állt a gólvonalon. várta modricot h begyalogoljon a kapuba
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 650 — Whoops, looks like something went wrong.
dande
gordon
Balázs hazaigazol legkésőbb nyáron, most vett luxuslakást a XIII-ban, szóval ha tippelnem kéne a Fradiba igazol vissza.Ő nem fogja lemondani, Szalai inkább.
Kenny
ozibozi
Az mekkora egy zsenialis sztori volt, maig lefordulok a szekrol, ha meghallom. 8D

több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
ps.: eddig az összes zártkapus szabály-kikerülős meccsen, más országokban 3-4 ezer gyerek volt kint. Nálunk miért lehet 15 ezer?
O1G
Máshol is lehetett volna, csak gondolom nem szedtek össze annyi gyereket. Ott nincs ennyi pafc növendék.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 953
dande
gordon
Kenny
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Nem tudom mit vagytok oda, a mai meccs a Duna-menti futballkultúra sikere.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 232 — Keep pounding
Azért Hajdú B-t is bírom, mikor mondja, hogy vasárnap könnyebb ellenfél jön, meg gyengébb.

O1G
Azért ne beszélj faszságokat, azerbajdzsán könnyebb lesz. Az nem lenézése az ellenfélnek, ha ténylegesen meghatározod a játékerejét. Vagy szerinted jobbak, mint a horvátok?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Jól látom, hogyha a hátralévő 2 meccsünket megnyerjük és a Horvátok megverik a szlovákokat, akkor kint vagyunk az EB-n?
ervinator
Igen
Amúgy szerintem magyar-horvát összevetésben ha az elején azt mondják 3 pont, mindenki aláírja
Klaci79
Kell egy bravúr Walesben és itthon hozni a kötelezőt az azeriek ellen, szóval saját kezünkben a sorsunk, amit szerintem mindenki aláírt volna előzetesen.

Horvátok más súlycsoport, felesleges ebből a meccsből nagy következtetéseket levonni.
ervinator
A "saját kezünkben a sorsunk"
...Szlovákiát nem számítva!
tûzoltó
Ha a szlovákok nyernek idegenben, akkor megérdemlik, hogy kijussanak, de nem ez a papírforma.
ervinator
tûzoltó
Persze nézheted így is. Én meg inkább mondom azt, hogy saját kezünkben van 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 305 — Így remélem megfelelek nektek.....
ervinator
Igen
Amúgy szerintem magyar-horvát összevetésben ha az elején azt mondják 3 pont, mindenki aláírja
Klaci79
Kell egy bravúr Walesben és itthon hozni a kötelezőt az azeriek ellen, szóval saját kezünkben a sorsunk, amit szerintem mindenki aláírt volna előzetesen.

Horvátok más súlycsoport, felesleges ebből a meccsből nagy következtetéseket levonni.
ervinator
A "saját kezünkben a sorsunk"
...Szlovákiát nem számítva!
tûzoltó
Ha a szlovákok nyernek idegenben, akkor megérdemlik, hogy kijussanak, de nem ez a papírforma.
ervinator
tûzoltó
Nem, a horvát. Kérdés magukat akarják e kényeztetni vagy a szlovákokat. 😊
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 232 — Keep pounding
Nem tudom mit vagyunk meglepődve, a VB ezüstérmes otthon simán leverte a világranglista hatvanadikat.

A nekünk fontos meccsen jó eredmény született, az azerieket meg kell verni akármilyen ocsmány meccsen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.