Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
azért ez a Real nagyon megérdemelte volna, hogy kiessen. a tavalyihoz épp ellentétes utat járnak be, ahogy látom, kezdenek leereszteni, mikor 2014-ben jöttek fel.Idén eddig konstans szarok vagyunk nincs itt visszaesés. Nincs ki irányítson. Modric és Hámesz sérült. Bale önző és szar, CR formán kívül, Benzema nem kap labdát. Jobb szélen Arbeloa rohangál aki +1 ember az ellenfélnek, -1 nekünk.
Casillas meg mit keres még a kapuban? a szobrot már régen ledöntötte magáról, de már közröhej tárgya lesz ...csebi
több mint 9 éve
Na úgy nézz ki a Bognár Gyurit rehabilitálják majd, mert kell majd a "szakértelem" a stúdióba 😀www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/bl-az-mtva-es-a-sport-tv-elviszi-a-meccseket-a-digi-elol-2400079
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
a bálnában körülbelül nettó 5 percC1 szektor, március 29. 😊SchleckEgy hete várok a kurva kártyára...peach
több mint 9 éve
C1 szektor, március 29. 😊SchleckEgy hete várok a kurva kártyára...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
azért ez a Real nagyon megérdemelte volna, hogy kiessen. a tavalyihoz épp ellentétes utat járnak be, ahogy látom, kezdenek leereszteni, mikor 2014-ben jöttek fel.Casillas meg mit keres még a kapuban? a szobrot már régen ledöntötte magáról, de már közröhej tárgya lesz ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Respect a Schalkenak megérdemelték volna, hogy továbbmenjenek 😕 Ez a Huntelaar még mindig valami kurvajó csatár, kár, hogy egy középszar Schalkeban tengődik 😕DuffLenne, ha nem sérülne le állandóan és tudna konstans jól teljesíteni egy nagy csapatban is
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
Respect a Schalkenak megérdemelték volna, hogy továbbmenjenek 😕 Ez a Huntelaar még mindig valami kurvajó csatár, kár, hogy egy középszar Schalkeban tengődik 😕Dufflehet azért, mert egy középszarban kurvajó', de középszar egy jó csapatban...😀
több mint 9 éve
Duff
3 133
Respect a Schalkenak megérdemelték volna, hogy továbbmenjenek 😕 Ez a Huntelaar még mindig valami kurvajó csatár, kár, hogy egy középszar Schalkeban tengődik 😕
több mint 9 éve
na most már 100% hogy de Gea-nak ez az utolsó szezonja a Unitedban, látva szegény Cassillast most már bármennyit ki fog érte fizetni a Real
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok a quaestor bedőlésével a győri sportélet mennyire esik visszaakár foci, akár kézi szempontjából
több mint 9 éve
Mire lehetne még gondolni, mint arra, hogy tartanak attól, hogy ezentúl a tiltottan bevitt pirotechnikai eszközök miatt kirótt büntetésekért a klub tudna szankcionálni őket; tartanak attól, hogy az általunk kifeszített molinók miatt elszenvedett büntetésekért a klub szankcionálni tudná őket; tartanak attól, hogy az általuk skandált rigmusok miatt elszenvedett büntetések miatt a klub tudná szankcionálni őket; tartanak attól hogy ezentúl nem névtelen arctalan massza lennének, hanem olyan individuumok csoportja, akik az általuk elkövetett szabályszegésekért egyénileg is szankcionálhatóak?!ezekkel teljes mértékben egyetérték! +
Szerintem is lehetne engedékenyebb a szabályozás, ami a látványt feldobó pirotechnikai eszközöket illeti, mert az lehet szép. Viszont a rasszista rigmusoknak és szándékosan sértő molinóknak a tiltása nem ördögtől való, mint ahogy az sem, hogy a klub képes legyen védekezni azokkal szemben, akik miatt hétről hétre milliós nagyságrendű büntetéseket kapnak.Tony
viszont azt is leírtam, hogyan tudnának még másképpen is szűrni akár ... mind1 úgysem mi fogjuk ezt megoldani, én szvsz nem is látom, hogy ennek valaha lesz-e megoldása
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
csebiAz, hogy találsz egy embert, akire igazak amit írtam az édeskevés. A többinél meg ugye magadból indulsz ki, ami szintén nem helyes megközelítést a nagy átlagra nézve.
Tablet és okostelefonnál szinte alig van olyan alkalmazás amely ne kérné az identitás/telefonazonosító vagy a fényképekhez, kép és hangrögzítőhöz, szöveges üzenetekhez vagy a névjegyzékhez való hozzáférést. Ez tény, napi szinten látom és alig van olyan, amely nem kér ilyesmit.
Bérlemény hogy jön ide? Mi is kell ahhoz, hogy bérelj valamit? Személyi igazolvány és kötelező adatszolgáltatás. Ennél mennyivel több adat kell egy szurkolói kártyához? Max a Fradinál egy vénafotózás, amit jelenleg ma Magyarországon máshol nem használnak azonosításra, ergo sehol máshol nem felhasználható.
Miben másabb a kluboknak megadni az adatokat, mint kiválasztani önként egy telefon/kábeltévé/internetszolgáltatót és nekik megadni? Mindegyik cég szolgáltatást nyújt, amit te önként veszel igénybe és a szabályzat szerint a szolgáltatás igénybevételéhez meg kell adnod a személyes adataid.
Facebbokon a Fradi hivatalos oldalára, a meccs után felkerülő posztnál rendszeresen belefutok a magukat igaz szurkolóknak aposztrofálókkal, akik leszólják a meccsre járókat, tehát csak van, aki regisztrált tag ott.
Azt is írd meg Csányinak, hogy a klubnak a szurkolók fosnak megadni a nevüket és a lakcímüket, de egy másik vadidegennek nem félnek átnyújtani egy adatokkal teli lapot, amin a címükön kívül a TAJ számuk és az aktuális egészségi állapotuk is szerepel. Ezen tényleg jót röhögne.
Nem fekete és fehér a dolog? Persze hogy nem, csak rávilágítottam arra, hogy egy éve még az volt a "hős" aki meccsre járt és most meg az, aki nem. Csak a pálfordulást emeltem ki, ami rá van kenve a színvonaltól kezdve mindenre.
Analitikus hozzáállással végiggondolva mi lehet a baj adatmegadás tekintetében egy olyan dologgal, ami csak annyi adatot kér, mint amit rengetegen, rengeteg helyen megosztanak a mindennapokban (erre irányzott a lista is), csak épp a klubnak nem akarják megadni?
Csak egy klub van, ami emellett egy olyan ellenőrzési metódust is használ, ami ma Magyarországon még sehol máshol fel nem használható és ami két titkosítási eljáráson is átesik. (Egy külföldi egyetemen például a bankkártyás fizetés mellé találták ki az aláírás helyett, ami tényleg hamisítható és ott nagy örvendés fogadta a vénás azonosítást, mert míg aláírást hamisítani tudnak a vénalenyomatot nem)
Mire lehetne még gondolni, mint arra, hogy tartanak attól, hogy ezentúl a tiltottan bevitt pirotechnikai eszközök miatt kirótt büntetésekért a klub tudna szankcionálni őket; tartanak attól, hogy az általunk kifeszített molinók miatt elszenvedett büntetésekért a klub szankcionálni tudná őket; tartanak attól, hogy az általuk skandált rigmusok miatt elszenvedett büntetések miatt a klub tudná szankcionálni őket; tartanak attól hogy ezentúl nem névtelen arctalan massza lennének, hanem olyan individuumok csoportja, akik az általuk elkövetett szabályszegésekért egyénileg is szankcionálhatóak?!
Nem mondom, hogy az MLSZ-nél nem túlontúl alacsony az ingerküszöb és hogy nem pénzbehajtás szaga van a kirótt büntetéseknek, de ez tavaly is így volt. Semmi nem változott csak az, hogy ezentúl a szurkolókat be lehet(ne) azonosítani. Tudom, hogy nem ez a honi labdarúgás legnagyobb gondja, de az új stadionok átadásával és az infrastruktúra fejlesztésével most jött el a lehetőség a bevezetésre. Szerintem is lehetne engedékenyebb a szabályozás, ami a látványt feldobó pirotechnikai eszközöket illeti, mert az lehet szép. Viszont a rasszista rigmusoknak és szándékosan sértő molinóknak a tiltása nem ördögtől való, mint ahogy az sem, hogy a klub képes legyen védekezni azokkal szemben, akik miatt hétről hétre milliós nagyságrendű büntetéseket kapnak.
több mint 9 éve
ne nézzük már egymást hülyének: a tábornak nem azzal van baja hogy a vénájukat kell scanneltetni hanem hogy végig ellenőrizhetőek és visszakereshetőek a stadionon belül, ergo nem lehet balhézni. Az már más kérdés mit értünk balhézás alatt, nekem a pirotechnika amíg szabályozott keretek között használják (nem dobálják be a pályára csak meggyújtják aztán meg eloltják) oké de a verekedés meg a paraszt feliratok már nem. Sok ultra a látvány meg az ének fontosságának hangsúlyozása mellett akar olyan más dolgokat is (újra) belevinni egy fradi-meccsbe ami már nem megengedett a jelenlegi rendszer szerint. Leírtam már sokszor: ha a tábor csak buzdítani és hangulatot teremteni akarna akkor bent lennének a meccseken, nekik nem a személyes adataik a fontosak hanem hogy szabadon azt csinálhassanak ebben a stadionban is amit akarnak (úgy mint az előzőben). Érthető okokból ezt a jelenlegi vezetés szeretné kizárni az új létesítményből, és ezt szvsz semmilyen módon nem fogják már megváltoztatni. A véleményemhez annyit hogy több évig én a b-középben álltam (ha nem is minden meccsen) aztán amikor "megöregedtünk" akkor pedig mindig mellé vettük a jegyet hogy lássuk mi történik (meg már megszoktuk hogy arról az oldalról nézzük a meccset).Nem jó ez az állapot senkinek sem de botorság azt hinni hogy ennek az állapotnak Kubatov fog véget vetni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ez a fradi tábor dolog nem fekete v. fehér. Ami nem segít a kintmaradottaknak: az idő és a csapat eredményessége. De persze Kubatov is olyan hülyén csinálja a dolgokat, hogy az valami borzalom.ma pedig az egyik tüntetésen felszólaló boltjában volt nav ellenőrzés(ez volt az első),érdekes.
Egy kis olvasnivaló:
fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/4641-szurkol%C3%B3kra-csapott-le-az-nni
(bár lehet ezt linkeltem már, de akkor is durva)NB2
több mint 9 éve
Vérminta miert ennyire fontos adat rolad hogy nem akarod kiszolgaltatni? Felsz hogy leklonoznak vagy mi? Nem beszolni akarok csak nem ertem
több mint 9 éve
...és készül egy fotó.először is, ha jól emlékszem elkérnek valami hivatalos okmányt (szem. ig. + lakcímkártya) plusz a vénádat - hozzáteszem, hogy szakmai tapasztalatból tudom, hogy mikor scanneltek, semmibe sem került volna nekik egyúttal az ujjnyomatomat is levenni, mert olyan helyre dugtam be a kezem, hogy alig látszott bmi is, valamint az "eredményt" sem láttam, nem íratták alá velem, hogy ez az én vénám ...csebiVallása, bőrszíne, párt preferenciája, volt-e büntetve, szexuális beállítottsága, hetente hányszor veri meg a feleségét.....4: azt remélem te sem gondolod komolyan, hogy ha valaki önszántából úgy dönt, hogy egy helyen - és újból kihangsúlyozom - önként megad bizonyos adatait, akkor máshol ha kötelezővé teszik, akkor fütyörészve megteszi ... én megadtam, engem nem érdekel, meg engem, ha nagyon akarnak ellenőrizni, úgyis megteszik munkám miatt, de meg tudom érteni, hogy egyesek nem akarják megadni...Milyen adatok ezek amiket annyira féltünk, csak kíváncsiságból?Toca
csebi
Jah, nem.zemanla
Ennyi.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
először is, ha jól emlékszem elkérnek valami hivatalos okmányt (szem. ig. + lakcímkártya) plusz a vénádat - hozzáteszem, hogy szakmai tapasztalatból tudom, hogy mikor scanneltek, semmibe sem került volna nekik egyúttal az ujjnyomatomat is levenni, mert olyan helyre dugtam be a kezem, hogy alig látszott bmi is, valamint az "eredményt" sem láttam, nem íratták alá velem, hogy ez az én vénám ...Vallása, bőrszíne, párt preferenciája, volt-e büntetve, szexuális beállítottsága, hetente hányszor veri meg a feleségét.....4: azt remélem te sem gondolod komolyan, hogy ha valaki önszántából úgy dönt, hogy egy helyen - és újból kihangsúlyozom - önként megad bizonyos adatait, akkor máshol ha kötelezővé teszik, akkor fütyörészve megteszi ... én megadtam, engem nem érdekel, meg engem, ha nagyon akarnak ellenőrizni, úgyis megteszik munkám miatt, de meg tudom érteni, hogy egyesek nem akarják megadni...Milyen adatok ezek amiket annyira féltünk, csak kíváncsiságból?Toca
csebi
Jah, nem.zemanla
több mint 9 éve
Tonyfenti adatokhoz kell vénát scanneltetned? mert ha igen, akkor még el is tudom fogadni a magyarázatod, ha nem, akkor meg feleslegesen csináltad ezt az egészet ... a többi adatot meg már korábban is megadták ... én pl utaztam együtt szombaton is villamoson olyanokkal, akik nem jöttek be, egy rossz szó nem volt, kérdezgettek a meccsről, meg őket mennyire lehetett hallani. kíváncsi vagyok, hogy ezek a negatív jelzők hol vannak, mert én még sosem találkoztam ezzel, sőt épp azt írják, hogy nem akarnak senkit megbántani azok közül, akik kijárnak ezek ellenére ...
én nem állítom, hogy egyik fél fehér (tábor) másik meg fekete (kubatov) de annál sokkal de sokkal bonyolultabb a helyzet, mint ahogy te elnagyoltad felvázolod. ja igen és afenti felsorolásra biztos lehet találni olyan embert, akinél nem a válasz.
majd ha a főgáz is csupán egy hobbi lesz, akkor igenis szívem jogom legyen eldönteni, hogy milyen adatokat szolgáltatok nekik. de az nem egy hobbi. kevered itt a dolgokat nagyon, tudom ez a populista és egyetlen irányból történő megközelítés a divat ma Magyarországon, de néha lehetne analitikusan is megvizsgálni a helyzetet...
végigmegyek a listán
elárulok egy újdonságot, nincs fenn mind a 6 milliárd ember a facsen, így a táborból is biztos jó páran nincsenek ...
nem mki webáruházik napi rendszerességgel, sőt elnézve az ottani szintet lehet még libriben sem voltak, és nem azért, mert házhoz szállítással kérték
én sem regisztráltam még nyereményjátékra ...
sokan nem regisztrálnak összevissza oldalakon főleg nem lakcímmel
nem mkinek van okostelefonja, nem 1 ismerősöm csak régit használ, tabletről nem is beszélve btw nem értem a tabletet, mint példát, tudod úgy használni, hogy kb 0 adatot kelljen megadnod
nekem sincs vezetékesem, nem vagyok benne a telefonkönyvben
"- életében az összes szolgáltatónál minden egyes esetben megtiltotta adatai átadását harmadik félnek" pipa, simán választják ezt ...
igen, ez egyértelműen elmondható szerintem bárkiről, én is be szoktam ikszelni
Oscar című darab "Tanú sose legyél"
van Hervis kártya? nap, mint nap sparban vásárolok, mégsincs supershopom ...
mert egy számla kiállításnál aztán nagyon nézik, hogy igaziak-e az adatok ...
ha a hatóság figyelemmel követ, akkor aztán egy magáncégnek adj meg minden adatot? ez nem érv, akkor minden figyelemmel követett ember adjon meg minden adatot magáról bkinek???
gyógyszertár = fradi meccs? hát még ilyen összehasonlításra nem gondoltam, de ezt mképp írjuk meg Csányinak, nevessen ő is egyet ...
van olyan ember, aki életében nem használ tömegközlekedési eszközt ...
bérlemény sem tudom, hogy jön ide ...
adatszolgáltatásra ott van a fenti h nem adják át ...
meg is érteném Kubatovot, hogy kell a véna, ha nem lenne bekamerázva az egész rohadt stadion. a balhézót fogod rögzíted a kamerán, kiteszed, majd tiltólistára teszed, arcfelismerő szoftver meg kiszűri a belépésnél, ennyi ...
továbbra is mondom, hogy nem értek együtt velük, de attól még az ő oldalukat is meg kellene fontolni, nem alapból elutasítani ...
kétlem, hogy akár egy picit meg tudlak győzni, és továbbra is parttalan lesz ez a vita. az egészben az a jó, hogy hétvégén is a fraditól tiltott számról hívtak. miért teszik ezt? félteni valójuk van? ha én megadom a számomat, ők miért nem tisztelnek meg ugyanezzel ... arról nem is beszélve, hogy olyan emailt kapok, hogy az általam kifizetett bérletnek köszönhetően ingyen mehetek kupa meccsre ... ebből is látszik, hogy nagyon el vannak tévedve, mert ez nem ingyen volt. én kifizettem a bérlet árát, amibe ez is beletartozott, majdnem vissza is írtam neki (felteszem, ha esetleg az elődöntő meccsnapján kapnám ezt az emailt, akkor igazuk lenne) ... ez a stílus is mutatja számomra, hogy milyenek lehetnek a vezetők, döntéshozók, mikor mondjuk a B-közép képviselőivel találkoznak. De az tagadhatatlan, hogy hosszú idő óta úgy néz ki, hogy legalább a klub anyagilag rendben van -kopp,kopp,kopp-. Az már szomorú, hogy ez érdem, nem pedig alap elvárás lett Magyarországon ...
több mint 9 éve
Ez a fradi tábor dolog nem fekete v. fehér. Ami nem segít a kintmaradottaknak: az idő és a csapat eredményessége. De persze Kubatov is olyan hülyén csinálja a dolgokat, hogy az valami borzalom.Egy kis olvasnivaló:
fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/4641-szurkol%C3%B3kra-csapott-le-az-nni
(bár lehet ezt linkeltem már, de akkor is durva)
több mint 9 éve
hiába regelsz kamu adatokkal, ha pl. az alkalmazás rajta van az okostelefonodon, akkor a cellainformációktól a telefon töltöttségi állapotán át a netes vásárlásaidig (az ügyfélszolgálatokkal való kontaktot is beleértve) minden információt kiszolgáltatsz nekikTehát a tábor jelentős része:fácsét szerintem ne keverjük ide, szerintem ott simán lehetne regisztrálni fals adatokkal, lévén nem kér semmilyen személyazonosító igazolványt
- Nem használ facebookotTony
(de mondjuk nem ma regeltem, szóval lehet, hogy azóta igen o_o)slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tehát a tábor jelentős része:fácsét szerintem ne keverjük ide, szerintem ott simán lehetne regisztrálni fals adatokkal, lévén nem kér semmilyen személyazonosító igazolványt
- Nem használ facebookotTony
(de mondjuk nem ma regeltem, szóval lehet, hogy azóta igen o_o)
több mint 9 éve
elvileg szlovák barátunk játszhat a hétvégénvalaki megszerezte a röntgen képét 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
csebiTehát a tábor jelentős része:
- Nem használ facebookot
- nem rendelt még semmit soha weben keresztül ebay-ről, aliexpressről, Extreme digitalból, iPonról, Media Marktról, Vateráról, nem vett semmit háztól-házig a Jófogásról, nem vásárolt Olx-ről úgy, hogy az eladó postázta a terméket, nem vásárolt Alexandra/Libri könyvesboltból házhoz szállítással stb.
- Nincs Széchenyi vagy egészségpénztári kártyája (nemrég volt adatellenőrzés)
- nem regisztrált soha nyereményjátékra
- nem regisztrált soha olyan oldalon, ahol lakcímet kellett megadni
- nincs okostelefonja*
- nem használ tabletet*
- nincs benne a telefonkönyvben/nem használ vezetékes telefont
- életében az összes szolgáltatónál minden egyes esetben megtiltotta adatai átadását harmadik félnek
- nem tanúzott le semmilyen kérelmet a rokonának, barátainak (nem adott be sehova nyomtatványt)
- nincs supershop vagy coop esetleg Hervis kártyája
- nem állítottak ki még soha a nevére számlát
- nem tagja olyan csoportosulásnak amit a hatóságok figyelemmel kísérhetnek
- nem váltott még ki gyógyszeres receptet pláne nem ügyeletes gyógyszertárban (gyógyszertárosnak ad át egy olyan papírt, amin szerepel a neve, lakcíme, születési ideje, TAJ száma, betegségének BMO kódja)
- nem büntették még meg tömegközlekedési eszközön
- nem bérelt még ki soha, semmit
- és soha nem használ olyan szolgáltatást vagy eszközt, amihez bármiféle adatszolgáltatás szükséges
Ezekhez minimum annyi, ha nem több adat kell, mint a szurkolói kártyához. Mitől rosszabb nekik a Fradinak megadni a nevüket és a címüket, mint mondjuk a Főgáznak? A Főgáz is szankcionálja a renitens fogyasztókat.
De ismétlem még ha nem is akarják megadni az is a szívük joga, de akkor miért használnak negatív jelzőket azokra, akik meg megadják és akik valóban kitartanak a csapat mellett?
* Az alkalmazások hozzáférést kérnek különböző dolgokhoz, ami nem ritkán telefonazonosító, tartózkodási hely, névjegyadatok stb. Alkalmazásvásárlásnál kellenek a banki adatai, éppen ezért a személyes adatai is.
több mint 9 éve
4: azt remélem te sem gondolod komolyan, hogy ha valaki önszántából úgy dönt, hogy egy helyen - és újból kihangsúlyozom - önként megad bizonyos adatait, akkor máshol ha kötelezővé teszik, akkor fütyörészve megteszi ... én megadtam, engem nem érdekel, meg engem, ha nagyon akarnak ellenőrizni, úgyis megteszik munkám miatt, de meg tudom érteni, hogy egyesek nem akarják megadni...csebién ehhez persze nem értek, de én úgy emlékszem, hogy azokon az oldalakon, ahol az azonosítás ajánlott, ott vannak ilyen kis csillagos mezők, hogy "kitöltése kötelező".
szóval ott nem az adataid megadása önkéntes, hanem az a döntés, hogy igénybe kívánod-e venni az adott oldal szolgáltatását. ha igen, akkor az adataidat meg kell adni. a "kell" az meg szerintem pont nem önkéntes.
ennyiből a Fradi-meccsek látogatása is önkéntes választás, de ennek van egy kötelező feltétele.