NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
21
8
19:00
RedZone week 14
16
4
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
11
7
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
10
7
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
7
6
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
7
5
Cleveland Browns - Tennessee Titans
6
4
Minnesota Vikings - Washington Commanders
3
3
New York Jets - Miami Dolphins
2
2
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/06/11/lang_adam_cfr_dan_petrescu_magyar_valogatott_vedo_alazas/Életemben nem találkoztam még olyan labdarúgóval, aki azt mondja az edzőjének, hogy nem akar részt venni a mérkőzések előtti összetartásokon. Ez egyszerűen hihetetlen
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Amióta B. Boti cövekel a kapunk előtt nincs akkora gond a D-ben. 😀Sosem volt egy penge játékos, de szív az van! És a kötelezőt is megoldja szinte Mindíg!
O. W-vél meg jól összehangoldtak!
Együtt jó találmány.
Legalább annyit elértünk, hogy nem kell fosni az ellen minden támadásánál.
A neheze meg most jön, de bizakodó vagyok mert a Mester ott van!
több mint 6 éve
Csak legyen Luka, Modric meg Doncic? Nem-nem.Már a tavalyi playoffból is ismerjük, hogy milyen fene ízlése van a Colts drukkereknek.Egy fraszt. En megbaszok mindenkit. A noket ketszer is.Te savanyu pofa vagy, rad nem hallgatok.Ugyse tudjatok elrontani a napomat. En tudom ertekelni. mennyivel jobb, mint scak szopni jarni olyan orszagoktol, amik azt se tudom leteznek-e?Minnya jon a BL es az El-selejtezo. xD
ulpianus
Stez
ulpianus
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Ha kijutunk az EB-ra akk Pátkainak jár egy pajzsra emelés a Hősök terén.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nem Szalaiek meg a tobbiek felejtettek el focizni az utobbi evekben (Dardai es Storck ota). Edzo nem volt.Nyilvan Orban jol jott, de nagyon latszik Rossi hatasa a csapaton, jo nezni is a jatekot. Meg a kozephatvjeink is labdabiztosak, amig nem muszaj nem ivelik fel, ha ugy van megindulnak maguk a labdaval. A kozeppalyasok hatrajarnak elkerni a labdat, van allando mozgas.
Kellene egy furge szelso meg egy olyan kvk aki futni is bir, es siman jo ez a keret.
Ha a mar adott (profi/felnott) keretettel is ilyen jatekot lehet hozni egy jo edzovel, akkor mi lenne, ha abbol a sok milliardbol lenne utanpotlas is.
Eleg a holland valogatottra ranezni, hogy 5-10 ev alatt is milyen fejlodest el lehet erni.
Ettol fuggetlenul nagy reszemrol is a boldogsag, teljesen megerdemelt volt ez a mai siker, kis szerencsevel sima is lehetett volna.
Mostantol hajra klubcsapatok es oszig ne legyenek serulesek.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Már a tavalyi playoffból is ismerjük, hogy milyen fene ízlése van a Colts drukkereknek.Egy fraszt. En megbaszok mindenkit. A noket ketszer is.Te savanyu pofa vagy, rad nem hallgatok.Ugyse tudjatok elrontani a napomat. En tudom ertekelni. mennyivel jobb, mint scak szopni jarni olyan orszagoktol, amik azt se tudom leteznek-e?Minnya jon a BL es az El-selejtezo. xD
ulpianus
Stez
ulpianus
Stez
több mint 6 éve
világbajnoki meccswww.livescore.com/soccer/world-cup-women/group-f/usa-vs-thailand/6-16447113/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Inkabb a walesieket ketszer is!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Egy fraszt. En megbaszok mindenkit. A noket ketszer is.Te savanyu pofa vagy, rad nem hallgatok.Ugyse tudjatok elrontani a napomat. En tudom ertekelni. mennyivel jobb, mint scak szopni jarni olyan orszagoktol, amik azt se tudom leteznek-e?Minnya jon a BL es az El-selejtezo. xD
ulpianus
Stez
ulpianus
több mint 6 éve
Megbaszunk ott is mindenkit, a Coltsot kétszer!Te savanyu pofa vagy, rad nem hallgatok.Ugyse tudjatok elrontani a napomat. En tudom ertekelni. mennyivel jobb, mint scak szopni jarni olyan orszagoktol, amik azt se tudom leteznek-e?Minnya jon a BL es az El-selejtezo. xD
ulpianus
Stez
ulpianus

több mint 6 éve
Te savanyu pofa vagy, rad nem hallgatok.Ugyse tudjatok elrontani a napomat. En tudom ertekelni. mennyivel jobb, mint scak szopni jarni olyan orszagoktol, amik azt se tudom leteznek-e?Minnya jon a BL es az El-selejtezo. xD
ulpianus
Stez

több mint 6 éve
Mészáros Lőri 😛Pátkai vagy Orbán lesz a gólkirály ? 😀én
Heisman Trophy
petey
több mint 6 éve
Ugyse tudjatok elrontani a napomat. En tudom ertekelni. mennyivel jobb, mint scak szopni jarni olyan orszagoktol, amik azt se tudom leteznek-e?Minnya jon a BL es az El-selejtezo. xD
ulpianus
több mint 6 éve
Ugyse tudjatok elrontani a napomat. En tudom ertekelni. mennyivel jobb, mint scak szopni jarni olyan orszagoktol, amik azt se tudom leteznek-e?

több mint 6 éve
A szlovákok elleni meccs nagy lesz, utána viszont a következő, azeriek elleni zártkapus lesz gyanítom.
több mint 6 éve
Szép volt!legközelebb a szlovákokkal játszunk, addig a meccsig biztos nem ragadja el magát a többség, nyilvánvalóan azon múlik minden
Ugyanakkor félek, hogy tipikus magyar betegségként már továbbjutásról beszél majd a sajtó. Pedig fáj kimondani, de örüljünk ha 3.ak leszünk a csoportban. Azért megyünk mi a szigetekre és horvátokhoz, ahol igencsak nem mi vagyunk az esélyesek! Ráadásul mindkét gárdát 1-1 góllal vertük, ha beleszaladunk egy nagyobb buktába akkor az egymáselleniben jobbak lesznek.
De mondom haladjuk kis lépésekkel, eddig amit látok tetszik, kérdés meddig van még feljebb!
NB2
Rossival otthon eddig ötből öt hazai, ez azért fantasztikus dolog
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Szép volt!Igen, ez a realitás. Ugyanaz a hiba lenne, mint ahogy hokiban állndóan a feljutást akarják vizionálni az "okosok".
Ugyanakkor félek, hogy tipikus magyar betegségként már továbbjutásról beszél majd a sajtó. Pedig fáj kimondani, de örüljünk ha 3.ak leszünk a csoportban. Azért megyünk mi a szigetekre és horvátokhoz, ahol igencsak nem mi vagyunk az esélyesek! Ráadásul mindkét gárdát 1-1 góllal vertük, ha beleszaladunk egy nagyobb buktába akkor az egymáselleniben jobbak lesznek.
De mondom haladjuk kis lépésekkel, eddig amit látok tetszik, kérdés meddig van még feljebb!
NB2
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kurva sokat? Annyira azért nem.Varga kurva sok labdát elszórt, Kleininek meg volt egy rálövése. szóval ja, tényleg jobban támadtunk 😀 a gól miatt kijöttek és meg tudtuk őket kontrázni...kb akkor most meg is állt a játékunk Kleinheislerbergerrel meg Vargával....Mennyire "talált". 😀
petey
kishaszi
petey
Kleininak meg lehetett volna még nagy helyzete, vagy lövése ha nem balfaszkodja vissza a jobb lábára a 16oson belül.
Amúgy meg az elsőben is jobbak voltunk, és nem a gól miatt. Sőt, az sokszor rossz is, most is beszorul tunk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
nyilatkozz az m4 sportnak inkabbViszont frappans lenne, ha most nem jonne megint az elszallas es az oriasi pofa, hanem a foldon maradna a csapat es alazattal folytatna, mert akkor meg tenyleg meg is lehet a kijutas.szerintem én kurva jó voltam, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni
Stez
petey
több mint 6 éve
Szép volt!Ugyanakkor félek, hogy tipikus magyar betegségként már továbbjutásról beszél majd a sajtó. Pedig fáj kimondani, de örüljünk ha 3.ak leszünk a csoportban. Azért megyünk mi a szigetekre és horvátokhoz, ahol igencsak nem mi vagyunk az esélyesek! Ráadásul mindkét gárdát 1-1 góllal vertük, ha beleszaladunk egy nagyobb buktába akkor az egymáselleniben jobbak lesznek.
több mint 6 éve
Viszont frappans lenne, ha most nem jonne megint az elszallas es az oriasi pofa, hanem a foldon maradna a csapat es alazattal folytatna, mert akkor meg tenyleg meg is lehet a kijutas.szerintem én kurva jó voltam, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni
Stez