NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 133
 index.hu/sport/futball/2019/06/11/lang_adam_cfr_dan_petrescu_magyar_valogatott_vedo_alazas/

Életemben nem találkoztam még olyan labdarúgóval, aki azt mondja az edzőjének, hogy nem akar részt venni a mérkőzések előtti összetartásokon. Ez egyszerűen hihetetlen

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 068
Amióta B. Boti cövekel a kapunk előtt nincs akkora gond a D-ben. 😀
Sosem volt egy penge játékos, de szív az van! És a kötelezőt is megoldja szinte Mindíg!
O. W-vél meg jól összehangoldtak!
Együtt jó találmány.
Legalább annyit elértünk, hogy nem kell fosni az ellen minden támadásánál.

A neheze meg most jön, de bizakodó vagyok mert a Mester ott van!

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 635 — Whoops, looks like something went wrong.
Ugyse tudjatok elrontani a napomat. En tudom ertekelni. mennyivel jobb, mint scak szopni jarni olyan orszagoktol, amik azt se tudom leteznek-e?
ulpianus
Minnya jon a BL es az El-selejtezo. xD
Stez
Te savanyu pofa vagy, rad nem hallgatok.
ulpianus
Egy fraszt. En megbaszok mindenkit. A noket ketszer is.
Stez
Már a tavalyi playoffból is ismerjük, hogy milyen fene ízlése van a Colts drukkereknek.
Kampman
Csak legyen Luka, Modric meg Doncic? Nem-nem.

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 053 — Lájkold a zsűrit!
Ha kijutunk az EB-ra akk Pátkainak jár egy pajzsra emelés a Hősök terén.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 133
Nem bonyolult ez sem, a tótokat ki kell picsázni otthon ( meg a baltás komáinkat)
Utána Egy talált döntetlen és meg is lehet simán a mulatság.😉
mondjuk egy tót döntetlennél otthon vége is lehet 😕

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 527 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem Szalaiek meg a tobbiek felejtettek el focizni az utobbi evekben (Dardai es Storck ota). Edzo nem volt.
Nyilvan Orban jol jott, de nagyon latszik Rossi hatasa a csapaton, jo nezni is a jatekot. Meg a kozephatvjeink is labdabiztosak, amig nem muszaj nem ivelik fel, ha ugy van megindulnak maguk a labdaval. A kozeppalyasok hatrajarnak elkerni a labdat, van allando mozgas.

Kellene egy furge szelso meg egy olyan kvk aki futni is bir, es siman jo ez a keret.

Ha a mar adott (profi/felnott) keretettel is ilyen jatekot lehet hozni egy jo edzovel, akkor mi lenne, ha abbol a sok milliardbol lenne utanpotlas is.
Eleg a holland valogatottra ranezni, hogy 5-10 ev alatt is milyen fejlodest el lehet erni.

Ettol fuggetlenul nagy reszemrol is a boldogsag, teljesen megerdemelt volt ez a mai siker, kis szerencsevel sima is lehetett volna.

Mostantol hajra klubcsapatok es oszig ne legyenek serulesek.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 882
Ugyse tudjatok elrontani a napomat. En tudom ertekelni. mennyivel jobb, mint scak szopni jarni olyan orszagoktol, amik azt se tudom leteznek-e?
ulpianus
Stez
ulpianus
Stez
Már a tavalyi playoffból is ismerjük, hogy milyen fene ízlése van a Colts drukkereknek.

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 182 — no es importante
világbajnoki meccs
 www.livescore.com/soccer/world-cup-women/group-f/usa-vs-thailand/6-16447113/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Inkabb a walesieket ketszer is!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
ulpianus
Stez
ulpianus

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ulpianus
Stez
ulpianus
Megbaszunk ott is mindenkit, a Coltsot kétszer!

több mint 6 éve
ulpianus
Stez

több mint 6 éve
Imádom Szoboszlait, ennyire egyszerűen élni, mi baj lehet

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 973 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pátkai vagy Orbán lesz a gólkirály ? 😀
Heisman Trophy
én
petey
Mészáros Lőri 😛
több mint 6 éve
ulpianus

több mint 6 éve

több mint 6 éve
A szlovákok elleni meccs nagy lesz, utána viszont a következő, azeriek elleni zártkapus lesz gyanítom.

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 182 — no es importante
Szép volt!

Ugyanakkor félek, hogy tipikus magyar betegségként már továbbjutásról beszél majd a sajtó. Pedig fáj kimondani, de örüljünk ha 3.ak leszünk a csoportban. Azért megyünk mi a szigetekre és horvátokhoz, ahol igencsak nem mi vagyunk az esélyesek! Ráadásul mindkét gárdát 1-1 góllal vertük, ha beleszaladunk egy nagyobb buktába akkor az egymáselleniben jobbak lesznek.

De mondom haladjuk kis lépésekkel, eddig amit látok tetszik, kérdés meddig van még feljebb!
NB2
legközelebb a szlovákokkal játszunk, addig a meccsig biztos nem ragadja el magát a többség, nyilvánvalóan azon múlik minden

Rossival otthon eddig ötből öt hazai, ez azért fantasztikus dolog

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Sima volt, Szalai for MVP

több mint 6 éve
Kurhut Mihály nyilatkozik

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
Szép volt!

Ugyanakkor félek, hogy tipikus magyar betegségként már továbbjutásról beszél majd a sajtó. Pedig fáj kimondani, de örüljünk ha 3.ak leszünk a csoportban. Azért megyünk mi a szigetekre és horvátokhoz, ahol igencsak nem mi vagyunk az esélyesek! Ráadásul mindkét gárdát 1-1 góllal vertük, ha beleszaladunk egy nagyobb buktába akkor az egymáselleniben jobbak lesznek.

De mondom haladjuk kis lépésekkel, eddig amit látok tetszik, kérdés meddig van még feljebb!
NB2
Igen, ez a realitás. Ugyanaz a hiba lenne, mint ahogy hokiban állndóan a feljutást akarják vizionálni az "okosok".

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
kb akkor most meg is állt a játékunk Kleinheislerbergerrel meg Vargával....
petey
Mennyire "talált". 😀
kishaszi
Varga kurva sok labdát elszórt, Kleininek meg volt egy rálövése. szóval ja, tényleg jobban támadtunk 😀 a gól miatt kijöttek és meg tudtuk őket kontrázni...
petey
Kurva sokat? Annyira azért nem.
Kleininak meg lehetett volna még nagy helyzete, vagy lövése ha nem balfaszkodja vissza a jobb lábára a 16oson belül.
Amúgy meg az elsőben is jobbak voltunk, és nem a gól miatt. Sőt, az sokszor rossz is, most is beszorul tunk.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Viszont frappans lenne, ha most nem jonne megint az elszallas es az oriasi pofa, hanem a foldon maradna a csapat es alazattal folytatna, mert akkor meg tenyleg meg is lehet a kijutas.
Stez
szerintem én kurva jó voltam, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni
petey
nyilatkozz az m4 sportnak inkabb

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 385 — nabege2@yahoo.com
Szép volt!

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 589 — Csodabogár
Viszont frappans lenne, ha most nem jonne megint az elszallas es az oriasi pofa, hanem a foldon maradna a csapat es alazattal folytatna, mert akkor meg tenyleg meg is lehet a kijutas.
Stez
szerintem én kurva jó voltam, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni