Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 452 — nabege2@yahoo.com
rossz meccs, sok hibával...
júeszéj ezeket megeszi reggelire bárki megy tovább (mondom ezt úgy, hogy a svédek 65 percig szépen ölték a hollandok játékát)
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
jézus!
ez még pasinak is csúnya lenne, nemhogy nőnek😊
NB2
Azzal a rúzzsal tényleg olyan, mint egy transzi.

több mint 6 éve
jézus!
ez még pasinak is csúnya lenne, nemhogy nőnek😊
több mint 6 éve
svédek lőhetnének már egyet, fáradt vagyok egy hosszabbításhoz😊
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Végre egy jó kapus teljesítmény!
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....

Ez hogy nem volt egyből piros? 😀
MarioAna
A válla volt, nem a könyöke.
flzoli
Az nem szamit ilyenkor. Ez hol tortent, tizi lehett volna?
ZoliMP
a népsűrűségből ítélve csak a tizenhatoson belül lehetett
slowmotion
Erre írtam meccs alatt hogy VAR mi a szrnak van. De már majdnem mindegy volt mert 2-0nál történt a 86. perc körül.
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
the other side

twitter.com/AustinKarp/status/1146416834419277828

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 youtu.be/QUuo_yUyBCk

Koszonom! Bar mehetne az off topikba is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398

MarioAna
flzoli
ZoliMP
slowmotion
Ahh akkor tipmixeltek a birok.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan

MarioAna
flzoli
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398

MarioAna
flzoli
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 000 — WHO DAT!!!!
Ha az MU tényleg képes lesz bankot robbantani egy Maguire szintű traktor védőért, akkor tényleg megérett arra, hogy egy újgazdag középcsapat legyen.
flzoli
Szerintem már most is egy középcsapat. Meg már évek óta, nem mondanám egyik sorozatban sem esélyesnek de még dobogó közelbe sem őket. Jobb esetben 5-6 helyért lesznek harcban a bajnokságban szerintem.

több mint 6 éve
MarioAna
a 2 védő úgy nézi az argentint, mintha tackle-t akarnának csinálni rajta
a labda hol van az totál másodlagos😊
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 494
Ha az MU tényleg képes lesz bankot robbantani egy Maguire szintű traktor védőért, akkor tényleg megérett arra, hogy egy újgazdag középcsapat legyen.
flzoli
Én is fázok tőle, de a szakik eléggé kedvelik az embert. Mondjuk ránézésre Kane se egy labdamágus, aztán mégis tud valamit.

Amúgy szerintem nem fog jönni.

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

MarioAna

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
a büntetőrúgáshoz igazából csak BIG DICK ENERGY kell
JSanyo
Azt mondod Nick Folesnak piacra kéne dobni egy ilyen nevű energiaitalt elsősorban soccerjátékosok számára?
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
a büntetőrúgáshoz igazából csak BIG DICK ENERGY kell

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott
Ha Thomas Linke be tudta rúgni rohadt nagy teher alatt akkor bármelyik középhátvéd képes rá.
csebi
Jó de ő német, úgy könnyű.
eaglesmcnabb
A legszebb nevű focista hiába volt nemet, legfontosabb pillanatban kihagyta

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Ha Thomas Linke be tudta rúgni rohadt nagy teher alatt akkor bármelyik középhátvéd képes rá.
csebi
Jó de ő német, úgy könnyű.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 840 — Steelers fan
Ezt sosem értetem miért kell középhátvédeknek tizit lőni. Chivu vagy Mihailovic oké, de 99,999%-a védőknek a rugóképesség hiányzik. Oké, h kapitány és nehéz helyzetben lehet az ő feje a legtisztább, de akkor sem rugatom a tizit egy középső védővel.
dawyd728
Nem feltétlenül a tudás hiánya. Sokkal inkább a mozgás rutin, de még inkább a psziché. Nekem védők között is a csapatban kifejezetten jó rúgótechnikám volt, de elég sokáig képtelen voltam éles helyzetben belőni. Mindig túlgondoltam, túlidegeskedtem, feszélyezett a légkör. Aztán egyszer ez átszakadt...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Azért szervezett csapatok (Venezuela, Paraguay) ellen a brazilok is szenvedtek már ezen a tornán, ha stabilak lesznek hátul az argentinok és nem kapnak gólt az 1. félidőben, benne van, hogy jobban jönnek ki a meccsből, ezen a tornán még nem kellett hátrányból fociznia a braziloknak.
empty taxi
mondjuk (nyilván számít hogy ki ellen játszanak), de a brazilok a 7-1 után durván stratégiát váltottak, az elmúlt 7 meccsükön nem kaptak gólt. Az elmúlt 45 meccsükre levetítve lőttek 99 gólt, és mindössze 12-t kaptak.
Az is igaz, hogy amikor hátrányban vannak akkor jó eséllyel ki is szopnak (lásd a vb-n belgium)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
Ezt sosem értetem miért kell középhátvédeknek tizit lőni. Chivu vagy Mihailovic oké, de 99,999%-a védőknek a rugóképesség hiányzik. Oké, h kapitány és nehéz helyzetben lehet az ő feje a legtisztább, de akkor sem rugatom a tizit egy középső védővel.
dawyd728
Frank de Boer
Ghica Popescu
Ronald Koeman
Nagy Tibor
Marco Materazzi
Sergio Ramos
Most hirtelen, szóval vannak egy páran.

Nem tudom statisztikaval alátámasztani, csak sok-sok éves megfigyelésem, hogy a balhátvédek szoktak leginkább hibázni.
Sinisa
no igen.
az angoloknál is Stu Pearce hagyta ki, aztán amikor már ő is belőtte, akkor jött Southgate, és levette a válláról ezt a terhet.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
D. A
dawyd728
 www.youtube.com/watch?v=cvfNyXHAsRg
Negritis
Ahh Agger egy copycat, kis kukiskent ez belemegett anno.Amint tudtam szerezni lett is egy Kuman mezem

www.youtube.com/watch?v=uc_D8kC7-xU