Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
rossz meccs, sok hibával...júeszéj ezeket megeszi reggelire bárki megy tovább (mondom ezt úgy, hogy a svédek 65 percig szépen ölték a hollandok játékát)
több mint 6 éve
jézus!Azzal a rúzzsal tényleg olyan, mint egy transzi.
ez még pasinak is csúnya lenne, nemhogy nőnek😊
NB2
több mint 6 éve
jézus!ez még pasinak is csúnya lenne, nemhogy nőnek😊
több mint 6 éve
svédek lőhetnének már egyet, fáradt vagyok egy hosszabbításhoz😊
több mint 6 éve
Végre egy jó kapus teljesítmény!
több mint 6 éve
Erre írtam meccs alatt hogy VAR mi a szrnak van. De már majdnem mindegy volt mert 2-0nál történt a 86. perc körül.a népsűrűségből ítélve csak a tizenhatoson belül lehetettAz nem szamit ilyenkor. Ez hol tortent, tizi lehett volna?A válla volt, nem a könyöke.
Ez hogy nem volt egyből piros? 😀
MarioAna
flzoli
ZoliMP
slowmotion
több mint 6 éve
the other sidetwitter.com/AustinKarp/status/1146416834419277828

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
youtu.be/QUuo_yUyBCkKoszonom! Bar mehetne az off topikba is.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
Ahh akkor tipmixeltek a birok.a népsűrűségből ítélve csak a tizenhatoson belül lehetettAz nem szamit ilyenkor. Ez hol tortent, tizi lehett volna?A válla volt, nem a könyöke.
MarioAna
flzoli
ZoliMP
slowmotion
több mint 6 éve
a népsűrűségből ítélve csak a tizenhatoson belül lehetettAz nem szamit ilyenkor. Ez hol tortent, tizi lehett volna?A válla volt, nem a könyöke.
MarioAna
flzoli
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
Az nem szamit ilyenkor. Ez hol tortent, tizi lehett volna?A válla volt, nem a könyöke.
MarioAna
flzoli
több mint 6 éve
Ha az MU tényleg képes lesz bankot robbantani egy Maguire szintű traktor védőért, akkor tényleg megérett arra, hogy egy újgazdag középcsapat legyen.Szerintem már most is egy középcsapat. Meg már évek óta, nem mondanám egyik sorozatban sem esélyesnek de még dobogó közelbe sem őket. Jobb esetben 5-6 helyért lesznek harcban a bajnokságban szerintem.
flzoli

több mint 6 éve
Ez hogy nem volt egyből piros? 😀a 2 védő úgy nézi az argentint, mintha tackle-t akarnának csinálni rajta
MarioAna
a labda hol van az totál másodlagos😊
több mint 6 éve
Ha az MU tényleg képes lesz bankot robbantani egy Maguire szintű traktor védőért, akkor tényleg megérett arra, hogy egy újgazdag középcsapat legyen.Én is fázok tőle, de a szakik eléggé kedvelik az embert. Mondjuk ránézésre Kane se egy labdamágus, aztán mégis tud valamit.
flzoli
Amúgy szerintem nem fog jönni.
több mint 6 éve
A válla volt, nem a könyöke.
MarioAna
több mint 6 éve
a büntetőrúgáshoz igazából csak BIG DICK ENERGY kellAzt mondod Nick Folesnak piacra kéne dobni egy ilyen nevű energiaitalt elsősorban soccerjátékosok számára?
JSanyo
több mint 6 éve
Ha az MU tényleg képes lesz bankot robbantani egy Maguire szintű traktor védőért, akkor tényleg megérett arra, hogy egy újgazdag középcsapat legyen.
több mint 6 éve
A legszebb nevű focista hiába volt nemet, legfontosabb pillanatban kihagytaHa Thomas Linke be tudta rúgni rohadt nagy teher alatt akkor bármelyik középhátvéd képes rá.Jó de ő német, úgy könnyű.
csebi
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ha Thomas Linke be tudta rúgni rohadt nagy teher alatt akkor bármelyik középhátvéd képes rá.Jó de ő német, úgy könnyű.
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ha Thomas Linke be tudta rúgni rohadt nagy teher alatt akkor bármelyik középhátvéd képes rá.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ezt sosem értetem miért kell középhátvédeknek tizit lőni. Chivu vagy Mihailovic oké, de 99,999%-a védőknek a rugóképesség hiányzik. Oké, h kapitány és nehéz helyzetben lehet az ő feje a legtisztább, de akkor sem rugatom a tizit egy középső védővel.Nem feltétlenül a tudás hiánya. Sokkal inkább a mozgás rutin, de még inkább a psziché. Nekem védők között is a csapatban kifejezetten jó rúgótechnikám volt, de elég sokáig képtelen voltam éles helyzetben belőni. Mindig túlgondoltam, túlidegeskedtem, feszélyezett a légkör. Aztán egyszer ez átszakadt...
dawyd728
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Azért szervezett csapatok (Venezuela, Paraguay) ellen a brazilok is szenvedtek már ezen a tornán, ha stabilak lesznek hátul az argentinok és nem kapnak gólt az 1. félidőben, benne van, hogy jobban jönnek ki a meccsből, ezen a tornán még nem kellett hátrányból fociznia a braziloknak.mondjuk (nyilván számít hogy ki ellen játszanak), de a brazilok a 7-1 után durván stratégiát váltottak, az elmúlt 7 meccsükön nem kaptak gólt. Az elmúlt 45 meccsükre levetítve lőttek 99 gólt, és mindössze 12-t kaptak.
empty taxi
Az is igaz, hogy amikor hátrányban vannak akkor jó eséllyel ki is szopnak (lásd a vb-n belgium)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
no igen.Ezt sosem értetem miért kell középhátvédeknek tizit lőni. Chivu vagy Mihailovic oké, de 99,999%-a védőknek a rugóképesség hiányzik. Oké, h kapitány és nehéz helyzetben lehet az ő feje a legtisztább, de akkor sem rugatom a tizit egy középső védővel.Frank de Boer
dawyd728
Ghica Popescu
Ronald Koeman
Nagy Tibor
Marco Materazzi
Sergio Ramos
Most hirtelen, szóval vannak egy páran.
Nem tudom statisztikaval alátámasztani, csak sok-sok éves megfigyelésem, hogy a balhátvédek szoktak leginkább hibázni.
Sinisa
az angoloknál is Stu Pearce hagyta ki, aztán amikor már ő is belőtte, akkor jött Southgate, és levette a válláról ezt a terhet.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
D. AAhh Agger egy copycat, kis kukiskent ez belemegett anno.Amint tudtam szerezni lett is egy Kuman mezem
Ezt sosem értetem miért kell középhátvédeknek tizit lőni. Chivu vagy Mihailovic oké, de 99,999%-a védőknek a rugóképesség hiányzik. Oké, h kapitány és nehéz helyzetben lehet az ő feje a legtisztább, de akkor sem rugatom a tizit egy középső védővel.www.youtube.com/watch?v=cvfNyXHAsRg
dawyd728
Negritis
www.youtube.com/watch?v=uc_D8kC7-xU