Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Duff
3 133
hát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi többTeljesen jó ez a PSG, nagyon jó kezdőjük van. Tavaly idegenben lőtt góllal jutott tovább a Chelsea ellenük, tavaly előtt meg a Barca szintén csak azért, mert több gólt lőttek idegenben.
az meg, hogy a Chelsea így nyer... ne röhögtess már, 1-2 csapat kivételével mindenki antifocit nyom a kieséses szakaszba, ahogy megvan az előny, és az ellenfél azért nem Sahtar szintStez
Bár nem szurkolok nekik mert az ilyen újgazdag csapatokat rühellem, de Ibra megérdemelne egy BL-t 😀
több mint 9 éve
hát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi többaz meg, hogy a Chelsea így nyer... ne röhögtess már, 1-2 csapat kivételével mindenki antifocit nyom a kieséses szakaszba, ahogy megvan az előny, és az ellenfél azért nem Sahtar szint
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
mennyivel izgalmasabb meccsek lennének ha végre eltörölnék ezt a hülye "idegenbeli-gól többet ér" szabályt
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
veszekedés helyett diego a videószobában majd visszanézheti, ahogy elqrta a továbbjutást, utoljára mikor a végén csak tovább kellett volna pöccinteni a meccslabdát (balra)
több mint 9 éve
Duff
3 133
Na aztán a Chelsea nagyon izgalmas meccseket játszik, amint egy fél góllal továbbjutásra állnak, 20-an védekeznek.letojom, én izgalmas folytatást akarok, szerintem a Chelsea ezt inkább megadja, mint a PSG, akit szvsz egy Barca vagy bayern hazaküld néggyelStezsajnálom a Chelsea-t, nekik több esélyük lenne a folytatásbanStezja, bemakkolhatták volna megint úgy, mint '12-ben gyalázatos focivallol
Tegnap pl. a Schalke kurvajó meccset játszott, az is tud izgalmas lenni.
több mint 9 éve
meg kell hagyni, ritka szarok voltunk ma
több mint 9 éve
letojom, én izgalmas folytatást akarok, szerintem a Chelsea ezt inkább megadja, mint a PSG, akit szvsz egy Barca vagy bayern hazaküld néggyelsajnálom a Chelsea-t, nekik több esélyük lenne a folytatásbanStezja, bemakkolhatták volna megint úgy, mint '12-ben gyalázatos focivallol
több mint 9 éve
Mocskos ez a csapat.sajnálom a Chelsea-t, nekik több esélyük lenne a folytatásbanStezja, bemakkolhatták volna megint úgy, mint '12-ben gyalázatos focivallol
több mint 9 éve
sajnálom a Chelsea-t, nekik több esélyük lenne a folytatásbanStezja, bemakkolhatták volna megint úgy, mint '12-ben gyalázatos focival
több mint 9 éve
sajnálom a Chelsea-t, nekik több esélyük lenne a folytatásban
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
kapus sors :az év védése után egy hulló falevél
több mint 9 éve
fú, hát ezt nem hittem volna 😀
több mint 9 éve
mondom én, hogy Silva a meccs embere
több mint 9 éve
Duff
3 133
Silva! Ott a Milanos gól! 😀
több mint 9 éve
EEEZZZZAAAAZZZZ 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Tehát hátraüt a bíró lefújja de továbbra is játszik annak ellenére hogy egy perce kakaskodott. Valami god modeot hívtak le Costára?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
hozzáért a kapus keze , púlsanyisan megvolt a kontakt😊
több mint 9 éve
Saját magát veri meg a Párizs.
több mint 9 éve
áh, pont Silva csinál ilyen hülyeséget, ő volt a PSG legjobb embere ma
több mint 9 éve
közben a bayern 1 TD-vel verte a Sahtart
több mint 9 éve
hát ja, ritka nagy fasz (ma is) 😀costa mennyire szar ma bakkerDexxter TailorMeg már párszor ki is állhatott volna...Matthew99
több mint 9 éve
bárkit jó eladni az értéke 'duplájáért' 😊ozibozikivéve, ha esetleg miatta esnek ki a BL-ből.
bár mondjuk abból a pánzből vették meg azt a tetűt, aki a leggólerősebb támadójuk...
több mint 9 éve
az UEFA vette rá Luizt, hogy PSG-be menjen, majd egyenlítsen ki ellenük #illuminatimost már essen ki ez a tetű cselzilolSzégyen lenne, ha ezzel a játékkal továbbmennének. De úgyis továbbfognak... Mondjuk a főisten Josét meghallgatnám, hogyan hibáztatná a bírókat, ha esetleg kiesnének 😀Duff
több mint 9 éve
costa mennyire szar ma bakkerDexxter TailorMeg már párszor ki is állhatott volna...
több mint 9 éve
Duff
3 133
most már essen ki ez a tetű cselzilolSzégyen lenne, ha ezzel a játékkal továbbmennének. De úgyis továbbfognak... Mondjuk a főisten Josét meghallgatnám, hogyan hibáztatná a bírókat, ha esetleg kiesnének 😀