NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 443
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha a Fradi most kiesik attol meg atkerul az EL selejtezobe? Ahhoz nem kellene menni itt 1 v 2 kort?nem kell, új szabály van.
Borbinho
tavaly a vidi által kiejtett összes csapat ment az EL-be, sőt, volt aki a csoportkört is túlélte asszem.
több mint 6 éve
Éder Militão rájött, hogy a Real-t választotta a Felcsút helyet...
több mint 6 éve
Ha a Fradi most kiesik attol meg atkerul az EL selejtezobe? Ahhoz nem kellene menni itt 1 v 2 kort?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
1.: a fradi több gólt rúgNem támadásból, de mondj légyszíves 3 olyan dolgot, amivel a Fradi továbbmehet a bolgárok ellen. Nyilván a méretes mázli faktoron túl. 3 olyat, amiben tényleg hisztek és reális esélye van, hogy működni fog.azt jelenti hogy ha ezen túljutnak jelentősen könnyebb ellenfelet kaphatnak a következő körben, és ha azon is sikerülne tovább jutni megnőne az esély az EL-csoportra (ami sztem az egyetlen reális követelmény ettől a csapattól, a BL csoportkör irreális szvsz). Viszont ha már itt kiesnek nagyot zuhannak az esélyek a koefficiens miatt, kvázi a következő ellenfél az El-selejtezőben egy komoly kiemelt csapat lenne. Megkockáztatom hogy aki itt továbbjut az könnyebb ellenfelet kap a BL-ben (Dudelange/Valetta) mint aki kiesik az EL-be, ami azért vicc.Tudom rohadjak meg meg minden de már nagyon várom az esti meccset, telt ház, fasza hangulat. Remélem látszani fog a srácok teljesítményén hogy mit jelent ez a párharc, beordítunk pár gólt a bolgároknak. Nagyon be leszek rúgva, talán nem dobnak ki a stadionból... 😊mit jelent ez a parharc? BL 1elso kor vagy ennel is tobbet?
FRADI!!!
davemayer
ZoliMP
davemayer
flzoli
2.: a ludogorec kevesebbet lő
3.: ugyanannyit lőnek, de a fradi többet lő idegenben.
Ezzel a 3 dologgal tuti tovább jut a fradi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Én nem ismerem a bolgár csapatot, hogy értékelni tudjam ilyen szinten. A keretük értékesebb, és az elmúlt években rendre a csoportkörökben szerepeltek. Egyszerűen nem látom, hogy a kincstári optimizmuson felül mégis miben nőhet az ellenfele fölé az FTC, amikor albán középcsapatok ellen se tudott nagyot gurítani....mondj 3 dolgot amivel ez a bolgár csapat annyival jobb a fradinál hogy leküzdhetetlen akadályt kell hogy képezzen?Nem támadásból, de mondj légyszíves 3 olyan dolgot, amivel a Fradi továbbmehet a bolgárok ellen. Nyilván a méretes mázli faktoron túl. 3 olyat, amiben tényleg hisztek és reális esélye van, hogy működni fog.azt jelenti hogy ha ezen túljutnak jelentősen könnyebb ellenfelet kaphatnak a következő körben, és ha azon is sikerülne tovább jutni megnőne az esély az EL-csoportra (ami sztem az egyetlen reális követelmény ettől a csapattól, a BL csoportkör irreális szvsz). Viszont ha már itt kiesnek nagyot zuhannak az esélyek a koefficiens miatt, kvázi a következő ellenfél az El-selejtezőben egy komoly kiemelt csapat lenne. Megkockáztatom hogy aki itt továbbjut az könnyebb ellenfelet kap a BL-ben (Dudelange/Valetta) mint aki kiesik az EL-be, ami azért vicc.Tudom rohadjak meg meg minden de már nagyon várom az esti meccset, telt ház, fasza hangulat. Remélem látszani fog a srácok teljesítményén hogy mit jelent ez a párharc, beordítunk pár gólt a bolgároknak. Nagyon be leszek rúgva, talán nem dobnak ki a stadionból... 😊mit jelent ez a parharc? BL 1elso kor vagy ennel is tobbet?
FRADI!!!
davemayer
ZoliMP
davemayer
flzoli
Azon kívül hogy több pénzből gazdálkodnak én nem látom azt hogy nagyságrendekkel(!) jobb lenne a játékoskerete, a védelme kifejezetten sebezhető, meglátjuk a fradi megüti-e azt a szintet hogy ezt ki tudja használni.
Ami probléma hogy nem fognak minket lebecsülni, a meglepetés faktor nem lesz meg.
davemayer
több mint 6 éve
mondj 3 dolgot amivel ez a bolgár csapat annyival jobb a fradinál hogy leküzdhetetlen akadályt kell hogy képezzen?Nem támadásból, de mondj légyszíves 3 olyan dolgot, amivel a Fradi továbbmehet a bolgárok ellen. Nyilván a méretes mázli faktoron túl. 3 olyat, amiben tényleg hisztek és reális esélye van, hogy működni fog.azt jelenti hogy ha ezen túljutnak jelentősen könnyebb ellenfelet kaphatnak a következő körben, és ha azon is sikerülne tovább jutni megnőne az esély az EL-csoportra (ami sztem az egyetlen reális követelmény ettől a csapattól, a BL csoportkör irreális szvsz). Viszont ha már itt kiesnek nagyot zuhannak az esélyek a koefficiens miatt, kvázi a következő ellenfél az El-selejtezőben egy komoly kiemelt csapat lenne. Megkockáztatom hogy aki itt továbbjut az könnyebb ellenfelet kap a BL-ben (Dudelange/Valetta) mint aki kiesik az EL-be, ami azért vicc.Tudom rohadjak meg meg minden de már nagyon várom az esti meccset, telt ház, fasza hangulat. Remélem látszani fog a srácok teljesítményén hogy mit jelent ez a párharc, beordítunk pár gólt a bolgároknak. Nagyon be leszek rúgva, talán nem dobnak ki a stadionból... 😊mit jelent ez a parharc? BL 1elso kor vagy ennel is tobbet?
FRADI!!!
davemayer
ZoliMP
davemayer
flzoli
Azon kívül hogy több pénzből gazdálkodnak én nem látom azt hogy nagyságrendekkel(!) jobb lenne a játékoskerete, a védelme kifejezetten sebezhető, meglátjuk a fradi megüti-e azt a szintet hogy ezt ki tudja használni.
Ami probléma hogy nem fognak minket lebecsülni, a meglepetés faktor nem lesz meg.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Nem támadásból, de mondj légyszíves 3 olyan dolgot, amivel a Fradi továbbmehet a bolgárok ellen. Nyilván a méretes mázli faktoron túl. 3 olyat, amiben tényleg hisztek és reális esélye van, hogy működni fog.azt jelenti hogy ha ezen túljutnak jelentősen könnyebb ellenfelet kaphatnak a következő körben, és ha azon is sikerülne tovább jutni megnőne az esély az EL-csoportra (ami sztem az egyetlen reális követelmény ettől a csapattól, a BL csoportkör irreális szvsz). Viszont ha már itt kiesnek nagyot zuhannak az esélyek a koefficiens miatt, kvázi a következő ellenfél az El-selejtezőben egy komoly kiemelt csapat lenne. Megkockáztatom hogy aki itt továbbjut az könnyebb ellenfelet kap a BL-ben (Dudelange/Valetta) mint aki kiesik az EL-be, ami azért vicc.Tudom rohadjak meg meg minden de már nagyon várom az esti meccset, telt ház, fasza hangulat. Remélem látszani fog a srácok teljesítményén hogy mit jelent ez a párharc, beordítunk pár gólt a bolgároknak. Nagyon be leszek rúgva, talán nem dobnak ki a stadionból... 😊mit jelent ez a parharc? BL 1elso kor vagy ennel is tobbet?
FRADI!!!
davemayer
ZoliMP
davemayer
több mint 6 éve
Diegoal elv megy a Wolvesba. Legit top6ban fognak vegezni 😀Lassan portugál anyanyelvű lesz az öltöző.
Borbinho
Ha nem pukkannak ki mint a lufi simán lehetnek az MU, Arsenal, Chelsea szinten és akár egy BL is összejöhet majd.
Aztán majd jön télen Murinho és átveszi az irányítást a portugál gályán 😀
több mint 6 éve
azt jelenti hogy ha ezen túljutnak jelentősen könnyebb ellenfelet kaphatnak a következő körben, és ha azon is sikerülne tovább jutni megnőne az esély az EL-csoportra (ami sztem az egyetlen reális követelmény ettől a csapattól, a BL csoportkör irreális szvsz). Viszont ha már itt kiesnek nagyot zuhannak az esélyek a koefficiens miatt, kvázi a következő ellenfél az El-selejtezőben egy komoly kiemelt csapat lenne. Megkockáztatom hogy aki itt továbbjut az könnyebb ellenfelet kap a BL-ben (Dudelange/Valetta) mint aki kiesik az EL-be, ami azért vicc.Tudom rohadjak meg meg minden de már nagyon várom az esti meccset, telt ház, fasza hangulat. Remélem látszani fog a srácok teljesítményén hogy mit jelent ez a párharc, beordítunk pár gólt a bolgároknak. Nagyon be leszek rúgva, talán nem dobnak ki a stadionból... 😊mit jelent ez a parharc? BL 1elso kor vagy ennel is tobbet?
FRADI!!!
davemayer
ZoliMP
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Tudom rohadjak meg meg minden de már nagyon várom az esti meccset, telt ház, fasza hangulat. Remélem látszani fog a srácok teljesítményén hogy mit jelent ez a párharc, beordítunk pár gólt a bolgároknak. Nagyon be leszek rúgva, talán nem dobnak ki a stadionból... 😊mit jelent ez a parharc? BL 1elso kor vagy ennel is tobbet?
FRADI!!!
davemayer
több mint 6 éve
Tudom rohadjak meg meg minden de már nagyon várom az esti meccset, telt ház, fasza hangulat. Remélem látszani fog a srácok teljesítményén hogy mit jelent ez a párharc, beordítunk pár gólt a bolgároknak. Nagyon be leszek rúgva, talán nem dobnak ki a stadionból... 😊FRADI!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
fasza, megvettünk egy kövér playát 100 misiért... Jól kezdődik 😀 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-furcsa-egyezes-csaltak-hazard-bemutatasanal-kep-2710507
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Na akkor az igazság napja. Nincs kifogás Rebrovnak, most mutatja meg h a dolli úton megy tovább vagy másikon. Én btw nem tartom reálisnak a továbbjutást, de papíron mindent megkapott Rebrov hogy bevaltsa az ígéretet.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Diegoal elv megy a Wolvesba. Legit top6ban fognak vegezni 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ket kedvenc csapatom fura talalkozasa:twitter.com/ArsenalFC_fl/status/1148633826673025024?s=09

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
A Honvéd eddigi nyári igazolásait elnézve az az érzése az embernek, mintha még mindig Hemibá lenne a góré. A probléma ezzel az, hogyNa de hol kérhető számon az igéret?
1. már nem ő az
2. az új tulajok picit mást ígértek a szurkolóknak, mikor átvették a klubbot...
iktriad
Fociban biztos nem.
több mint 6 éve
A Honvéd eddigi nyári igazolásait elnézve az az érzése az embernek, mintha még mindig Hemibá lenne a góré. A probléma ezzel az, hogy 1. már nem ő az
2. az új tulajok picit mást ígértek a szurkolóknak, mikor átvették a klubbot...
több mint 6 éve
Megjött Szalacsi bácsi a fórumra 😊Eléggé jó nézettséget hozott akkor tényleg..kar hogy lemaradtam róla 😁igen ha egymasnak azt mondjak h Bitch az kurva oszinte tobb szazezer millio ember elott😃😅Talán mert őszintébb az ünneplés? 😀Hova jutott a világ...😀
A női foci vb több hozzászólást generált mint a Copa...
NB2
talan mert oszintebb a jatek.
kar volt megnezni egy-ket oldal altal belinkel usa oltozoi unneplest.
igazi suttyok😅
ZoliMP
De gondolom még így sem vetkőztek ki eléggé magukból 😛 😀
dande
ZoliMP
yooker
több mint 6 éve
Hova jutott a világ...És még többet, mint a Gold Cup
NB2
több mint 6 éve
Eléggé jó nézettséget hozott akkor tényleg..kar hogy lemaradtam róla 😁igen ha egymasnak azt mondjak h Bitch az kurva oszinte tobb szazezer millio ember elott😃😅Talán mert őszintébb az ünneplés? 😀Hova jutott a világ...😀
NB2
igazi suttyok😅
ZoliMP
dande
ZoliMP
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-itt-a-vege-a-liverpoolt-is-megjart-kozeppalyas-28-evesen-befejezi-2710369Játszottam ellene többször is, kár érte,nagyon pengés játékos volt anno serdülőben.
több mint 6 éve
Az amerikaiak mindig is prosztók szoktak lenni, főleg akkor, ha nyeregben vannak és úgy nyernek meg valamit. Elég megnézni az olimpiát mondjuk.Hova jutott a világ...😀
NB2
igazi suttyok😅
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
igen ha egymasnak azt mondjak h Bitch az kurva oszinte tobb szazezer millio ember elott😃😅Talán mert őszintébb az ünneplés? 😀Hova jutott a világ...😀
NB2
igazi suttyok😅
ZoliMP
dande
több mint 6 éve
azaz 😊Penny Pester pazar passzát pimaszul pofozták pontosan a pakuba...??? Ha csak azt nézed, hogy a filmekben ha sportolnak a lányok mit sportolnak toronymagasan a foci szerepel a legtöbbet.Biztos hogy nem népszerűbb a kosárnál az amcsi focinál és a basebollnál... Legalábbis a férfiaknál.Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Honnan veszed, h nem érdekli őket? MLS is folyamatosan növekszik. Az, h a VB meccseik nézettsége kisebb, az köszönhető annak, h nem Kanadában vannak a meccsek. Főleg a hétköznap délutáni meccsek voltak totálisan munkaidőben, ami a nézettséget visszább vetette.
Atik15
dawyd728
Amerikai oldalakon fórumokon meg cikkek alatti kommnetekben rendszeresen olvasom, h leszarják a rendes focit.
Abban igazad van, nyilván növekszik a népszerűsége és egyre többen fogják játszani.
Atik15
Mondjuk női fociban és női kosárban (de főleg utóbbiban) hatalmas az amerikai fölény. Valamit nagyon jól tudnak.
régen láttam a Katicák című filmet, az is egy lány csapatról szól, fiatal koromban hatalmasakat röhögtem rajta😊
NB2
Hová??? A vége valahogy nem stimmelt.
kishaszi
remélem nem jól emlékszem, de mintha ezt is újraszinkronizálták volna
NB2
Az gyalázat lenne. /Sajnos Rodney Dangerfield másik nagy klasszikusát, a Vissza a suliba c. filmet újra szinkronozták. Meg se közelíti az eredetit./azaz 😊Penny Pester pazar passzát pimaszul pofozták pontosan a pakuba...??? Ha csak azt nézed, hogy a filmekben ha sportolnak a lányok mit sportolnak toronymagasan a foci szerepel a legtöbbet.Biztos hogy nem népszerűbb a kosárnál az amcsi focinál és a basebollnál... Legalábbis a férfiaknál.Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Honnan veszed, h nem érdekli őket? MLS is folyamatosan növekszik. Az, h a VB meccseik nézettsége kisebb, az köszönhető annak, h nem Kanadában vannak a meccsek. Főleg a hétköznap délutáni meccsek voltak totálisan munkaidőben, ami a nézettséget visszább vetette.
Atik15
dawyd728
Amerikai oldalakon fórumokon meg cikkek alatti kommnetekben rendszeresen olvasom, h leszarják a rendes focit.
Abban igazad van, nyilván növekszik a népszerűsége és egyre többen fogják játszani.
Atik15
Mondjuk női fociban és női kosárban (de főleg utóbbiban) hatalmas az amerikai fölény. Valamit nagyon jól tudnak.
régen láttam a Katicák című filmet, az is egy lány csapatról szól, fiatal koromban hatalmasakat röhögtem rajta😊
NB2
Hová??? A vége valahogy nem stimmelt.
kishaszi
remélem nem jól emlékszem, de mintha ezt is újraszinkronizálták volna
NB2
Miért hagyta abba a focizást.
Sajnos meghúzódott a bal alsó sérvem.
😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Talán mert őszintébb az ünneplés? 😀Hova jutott a világ...😀
NB2
igazi suttyok😅
ZoliMP