Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Real Madrid-Schalke 3-4
Hertha-Schalke 2-2

Nah, ki a király? 😊

több mint 9 éve
Ki ez az mtk szurker szpíker, Menczer? Tragikuspetey
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZ! KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZ!
Mekkora szánalom ez az ember, atya ég...

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Ki ez az mtk szurker szpíker, Menczer? Tragikus

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
 hvg.hu/sport/20150314_Itt_a_Gyori_ETO_vege_Az_Audi_is_kiszalllaccoo74
Kedden már megpendítettem, hogy lesz ennek böjtje az egész győri sportéletre nézve!NB2
Szerencsére a sportéletre nézve nem lesz, csak a focicsapatra. 😊Schleck
a foci mindig fog találni pénzt, jobban "aggódom" a női kézisek miattNB2
Mi van? 😀 Szó sincs arról, hogy kiszállna az Audi a kézilabdacsapatból, mivel annak semmi köze a Questorhoz.Schleck
És ettől ő még nem aggódhat?
Van aki a szabadkőművesek vagy a chemtrail miatt aggódik. Mi ez ahhoz képest?!

több mint 9 éve
Kedden már megpendítettem, hogy lesz ennek böjtje az egész győri sportéletre nézve!NB2
a foci mindig fog találni pénzt, jobban "aggódom" a női kézisek miattNB2
Mi van? 😀 Szó sincs arról, hogy kiszállna az Audi a kézilabdacsapatból, mivel annak semmi köze a Questorhoz.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
a foci mindig fog találni pénzt, jobban "aggódom" a női kézisek miatt
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Hat igen miriutanak jo erzeke van hogy hova menjen egy éven belül a második csapata megy csődbe

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nem jó üzenete van ennek a botránynak az Audi számára.Persze, hogy ki akarnak belőle maradni.Miriutának ismerős lehet a helyzet.
több mint 9 éve
Szerencsére a sportéletre nézve nem lesz, csak a focicsapatra. 😊

több mint 9 éve
Kedden már megpendítettem, hogy lesz ennek böjtje az egész győri sportéletre nézve!
több mint 9 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 hvg.hu/sport/20150314_Itt_a_Gyori_ETO_vege_Az_Audi_is_kiszall
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
HLSZ levelet írt az MLSZ-nek.ennyit az idióta kártyájukról meg a biztonsági intézkedéseikről.
Már a focisták is unják az hogy az mlsz mindent elkövet hogy 300 néző előtt keljen játszaniukKenny
Hadd ne kommentáljam ezt a zseniális névválasztást....
Hivatásosnak tudjuk kiket nevezünk, de ők legalább nem keresnek kifogást, ha fenékbe nyomja őket 11 amatőr focista

több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
HLSZ levelet írt az MLSZ-nek.ennyit az idióta kártyájukról meg a biztonsági intézkedéseikről.
Már a focisták is unják az hogy az mlsz mindent elkövet hogy 300 néző előtt keljen játszaniukKenny
Akkor mégsem az alacsony színvonal a baj? Mert ha az a baj, akkor a HLSZ-nek nem az MLSZ felé kellene pofáznia, hanem azon lenni, hogy egymás után kettő normálisat tudjanak rúgni a labdába.
Ugyanakkor, ha nem lenne kártya, akkor meg már jó lenne ez a szar színvonal is, akkor már semmi baj nem lenne vele?
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
jó ez a beléptetős gumicsont, van mit rágni 20 évig, hogy utána újra rádöbbenjünk, megint semmit sem javult a labdarúgásunk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 954 — Lucas Scott
annyiban igaza van Sobrinak, hogy a sportban nincsen ha, legalábbis sztem erre akarta felhívni a figyelmet. amúgy arról, hogy nincsenek jó formában csak a játékosok meg az edző tehetnek ... az már régen rossz, ha egy di Matteo csapattól otthon 4 gólt kapsz ... irányítónak amúgy ott van Kroos, annyira akartátok, akkor használjátok arra, amiben a legjobb
Bayern meccsen sztem piros volt, a szabály a rossz, sokkal egyszerűbb lenne, ha mondjuk leszámítva a durvaságot (ütés-taposás) a tizenhatoson belül elkövetett bmien szabálytalanságnál a tizi mellé csak sárgát lehetne adni (de el tudok képzelni olyan eseteket, hogy akkor meg ez lenne igazságtalan ...)

Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros, az a gáz, hogy így a következő körből el lesz tiltva, a legjobb játékos ... José btw nagyon sportszerű volt most a sajtótájékoztatón!csebi
ja, ne tessék már engem a Margit-szurkerek közé mosni, én kifejezetten nagyon nem szeretem őket, dehát azért ami jár, az jár, a Real ettől az eredménytől még durva jó csapat.
monjduk eleve emberhátránnyal indultak, mert Arbeloa egy igazságos világban bármely topcsapatnál maximum szertáros lehetne, de hát ez a vén digó sara...slowmotion
mea culpa

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Már a focisták is unják az hogy az mlsz mindent elkövet hogy 300 néző előtt keljen játszaniuk

több mint 9 éve
 www.nb1.hu//hirek/csapatkapitanyok-tobb-nezot-szeretnenek-lelatokra
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
az AEK-tábor meg szopjon le egy talicska aprómajmot, elvitték a megnyert fogadásomat...
több mint 9 éve
annyiban igaza van Sobrinak, hogy a sportban nincsen ha, legalábbis sztem erre akarta felhívni a figyelmet. amúgy arról, hogy nincsenek jó formában csak a játékosok meg az edző tehetnek ... az már régen rossz, ha egy di Matteo csapattól otthon 4 gólt kapsz ... irányítónak amúgy ott van Kroos, annyira akartátok, akkor használjátok arra, amiben a legjobb
Bayern meccsen sztem piros volt, a szabály a rossz, sokkal egyszerűbb lenne, ha mondjuk leszámítva a durvaságot (ütés-taposás) a tizenhatoson belül elkövetett bmien szabálytalanságnál a tizi mellé csak sárgát lehetne adni (de el tudok képzelni olyan eseteket, hogy akkor meg ez lenne igazságtalan ...)

Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros, az a gáz, hogy így a következő körből el lesz tiltva, a legjobb játékos ... José btw nagyon sportszerű volt most a sajtótájékoztatón!csebi
ja, ne tessék már engem a Margit-szurkerek közé mosni, én kifejezetten nagyon nem szeretem őket, dehát azért ami jár, az jár, a Real ettől az eredménytől még durva jó csapat.
monjduk eleve emberhátránnyal indultak, mert Arbeloa egy igazságos világban bármely topcsapatnál maximum szertáros lehetne, de hát ez a vén digó sara...
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros...csebi
Élőben nézve tényleg durván nézett ki az eset és csak a visszajátszásból látszott, hogy visszahúzta a lábát. Mondjuk Oscar színjátéka hozzátett a lap színéhez.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 954 — Lucas Scott
hát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi több

az meg, hogy a Chelsea így nyer... ne röhögtess már, 1-2 csapat kivételével mindenki antifocit nyom a kieséses szakaszba, ahogy megvan az előny, és az ellenfél azért nem Sahtar szintStez
hát pedig a realt a schalke is megszorongatta, nem kell ahhoz chelsea...eaglesmcnabb
azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.slowmotion
Viszont ha Puskás, Gento és di Stefano játszana, akkor 8-0, 8-0 is lehetne.Sobri Jóska
viszont nem kéne baromságokat beszélni, mert simán elnyomnák őket. lehet, hogy több gömbérzékük volt, de kissé fizikális lett a mai futball.
a 4-0 4-0 meg ugyanerre a Real-keretre értődött, csak most éppen nincsenek egyáltalán jó formában. ősszel voltak.slowmotion

Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros, az a gáz, hogy így a következő körből el lesz tiltva, a legjobb játékos ... José btw nagyon sportszerű volt most a sajtótájékoztatón!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
hát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi több

az meg, hogy a Chelsea így nyer... ne röhögtess már, 1-2 csapat kivételével mindenki antifocit nyom a kieséses szakaszba, ahogy megvan az előny, és az ellenfél azért nem Sahtar szintStez
hát pedig a realt a schalke is megszorongatta, nem kell ahhoz chelsea...eaglesmcnabb
azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.slowmotion
Viszont ha Puskás, Gento és di Stefano játszana, akkor 8-0, 8-0 is lehetne.Sobri Jóska
viszont nem kéne baromságokat beszélni, mert simán elnyomnák őket. lehet, hogy több gömbérzékük volt, de kissé fizikális lett a mai futball.
a 4-0 4-0 meg ugyanerre a Real-keretre értődött, csak most éppen nincsenek egyáltalán jó formában. ősszel voltak.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress

Viszont ha Puskás, Gento és di Stefano játszana, akkor 8-0, 8-0 is lehetne.

több mint 9 éve

azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.