Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Real Madrid-Schalke 3-4Hertha-Schalke 2-2
Nah, ki a király? 😊
több mint 9 éve
Ki ez az mtk szurker szpíker, Menczer? TragikuspeteyKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZ! KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZ!
Mekkora szánalom ez az ember, atya ég...
több mint 9 éve
És ettől ő még nem aggódhat?Mi van? 😀 Szó sincs arról, hogy kiszállna az Audi a kézilabdacsapatból, mivel annak semmi köze a Questorhoz.Schlecka foci mindig fog találni pénzt, jobban "aggódom" a női kézisek miattNB2Szerencsére a sportéletre nézve nem lesz, csak a focicsapatra. 😊Schleckhvg.hu/sport/20150314_Itt_a_Gyori_ETO_vege_Az_Audi_is_kiszalllaccoo74Kedden már megpendítettem, hogy lesz ennek böjtje az egész győri sportéletre nézve!NB2
Van aki a szabadkőművesek vagy a chemtrail miatt aggódik. Mi ez ahhoz képest?!
több mint 9 éve
Mi van? 😀 Szó sincs arról, hogy kiszállna az Audi a kézilabdacsapatból, mivel annak semmi köze a Questorhoz.a foci mindig fog találni pénzt, jobban "aggódom" a női kézisek miattNB2Szerencsére a sportéletre nézve nem lesz, csak a focicsapatra. 😊Schleckhvg.hu/sport/20150314_Itt_a_Gyori_ETO_vege_Az_Audi_is_kiszalllaccoo74Kedden már megpendítettem, hogy lesz ennek böjtje az egész győri sportéletre nézve!NB2
több mint 9 éve
a foci mindig fog találni pénzt, jobban "aggódom" a női kézisek miattSzerencsére a sportéletre nézve nem lesz, csak a focicsapatra. 😊Schleckhvg.hu/sport/20150314_Itt_a_Gyori_ETO_vege_Az_Audi_is_kiszalllaccoo74Kedden már megpendítettem, hogy lesz ennek böjtje az egész győri sportéletre nézve!NB2
több mint 9 éve
Hat igen miriutanak jo erzeke van hogy hova menjen egy éven belül a második csapata megy csődbe
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Nem jó üzenete van ennek a botránynak az Audi számára.Persze, hogy ki akarnak belőle maradni.Miriutának ismerős lehet a helyzet.
több mint 9 éve
Szerencsére a sportéletre nézve nem lesz, csak a focicsapatra. 😊hvg.hu/sport/20150314_Itt_a_Gyori_ETO_vege_Az_Audi_is_kiszalllaccoo74Kedden már megpendítettem, hogy lesz ennek böjtje az egész győri sportéletre nézve!NB2
több mint 9 éve
hvg.hu/sport/20150314_Itt_a_Gyori_ETO_vege_Az_Audi_is_kiszalllaccoo74Kedden már megpendítettem, hogy lesz ennek böjtje az egész győri sportéletre nézve!
több mint 9 éve
hvg.hu/sport/20150314_Itt_a_Gyori_ETO_vege_Az_Audi_is_kiszall
több mint 9 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
HLSZ levelet írt az MLSZ-nek.ennyit az idióta kártyájukról meg a biztonsági intézkedéseikről.Hadd ne kommentáljam ezt a zseniális névválasztást....
Már a focisták is unják az hogy az mlsz mindent elkövet hogy 300 néző előtt keljen játszaniukKenny
Hivatásosnak tudjuk kiket nevezünk, de ők legalább nem keresnek kifogást, ha fenékbe nyomja őket 11 amatőr focista
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
HLSZ levelet írt az MLSZ-nek.ennyit az idióta kártyájukról meg a biztonsági intézkedéseikről.Akkor mégsem az alacsony színvonal a baj? Mert ha az a baj, akkor a HLSZ-nek nem az MLSZ felé kellene pofáznia, hanem azon lenni, hogy egymás után kettő normálisat tudjanak rúgni a labdába.
Már a focisták is unják az hogy az mlsz mindent elkövet hogy 300 néző előtt keljen játszaniukKenny
Ugyanakkor, ha nem lenne kártya, akkor meg már jó lenne ez a szar színvonal is, akkor már semmi baj nem lenne vele?
több mint 9 éve
jó ez a beléptetős gumicsont, van mit rágni 20 évig, hogy utána újra rádöbbenjünk, megint semmit sem javult a labdarúgásunk
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
mea culpaannyiban igaza van Sobrinak, hogy a sportban nincsen ha, legalábbis sztem erre akarta felhívni a figyelmet. amúgy arról, hogy nincsenek jó formában csak a játékosok meg az edző tehetnek ... az már régen rossz, ha egy di Matteo csapattól otthon 4 gólt kapsz ... irányítónak amúgy ott van Kroos, annyira akartátok, akkor használjátok arra, amiben a legjobbja, ne tessék már engem a Margit-szurkerek közé mosni, én kifejezetten nagyon nem szeretem őket, dehát azért ami jár, az jár, a Real ettől az eredménytől még durva jó csapat.
Bayern meccsen sztem piros volt, a szabály a rossz, sokkal egyszerűbb lenne, ha mondjuk leszámítva a durvaságot (ütés-taposás) a tizenhatoson belül elkövetett bmien szabálytalanságnál a tizi mellé csak sárgát lehetne adni (de el tudok képzelni olyan eseteket, hogy akkor meg ez lenne igazságtalan ...)
Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros, az a gáz, hogy így a következő körből el lesz tiltva, a legjobb játékos ... José btw nagyon sportszerű volt most a sajtótájékoztatón!csebi
monjduk eleve emberhátránnyal indultak, mert Arbeloa egy igazságos világban bármely topcsapatnál maximum szertáros lehetne, de hát ez a vén digó sara...slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
HLSZ levelet írt az MLSZ-nek.ennyit az idióta kártyájukról meg a biztonsági intézkedéseikről.Már a focisták is unják az hogy az mlsz mindent elkövet hogy 300 néző előtt keljen játszaniuk
több mint 9 éve
az AEK-tábor meg szopjon le egy talicska aprómajmot, elvitték a megnyert fogadásomat...
több mint 9 éve
annyiban igaza van Sobrinak, hogy a sportban nincsen ha, legalábbis sztem erre akarta felhívni a figyelmet. amúgy arról, hogy nincsenek jó formában csak a játékosok meg az edző tehetnek ... az már régen rossz, ha egy di Matteo csapattól otthon 4 gólt kapsz ... irányítónak amúgy ott van Kroos, annyira akartátok, akkor használjátok arra, amiben a legjobbja, ne tessék már engem a Margit-szurkerek közé mosni, én kifejezetten nagyon nem szeretem őket, dehát azért ami jár, az jár, a Real ettől az eredménytől még durva jó csapat.
Bayern meccsen sztem piros volt, a szabály a rossz, sokkal egyszerűbb lenne, ha mondjuk leszámítva a durvaságot (ütés-taposás) a tizenhatoson belül elkövetett bmien szabálytalanságnál a tizi mellé csak sárgát lehetne adni (de el tudok képzelni olyan eseteket, hogy akkor meg ez lenne igazságtalan ...)
Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros, az a gáz, hogy így a következő körből el lesz tiltva, a legjobb játékos ... José btw nagyon sportszerű volt most a sajtótájékoztatón!csebi
monjduk eleve emberhátránnyal indultak, mert Arbeloa egy igazságos világban bármely topcsapatnál maximum szertáros lehetne, de hát ez a vén digó sara...
több mint 9 éve
Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros...csebiÉlőben nézve tényleg durván nézett ki az eset és csak a visszajátszásból látszott, hogy visszahúzta a lábát. Mondjuk Oscar színjátéka hozzátett a lap színéhez.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
annyiban igaza van Sobrinak, hogy a sportban nincsen ha, legalábbis sztem erre akarta felhívni a figyelmet. amúgy arról, hogy nincsenek jó formában csak a játékosok meg az edző tehetnek ... az már régen rossz, ha egy di Matteo csapattól otthon 4 gólt kapsz ... irányítónak amúgy ott van Kroos, annyira akartátok, akkor használjátok arra, amiben a legjobbviszont nem kéne baromságokat beszélni, mert simán elnyomnák őket. lehet, hogy több gömbérzékük volt, de kissé fizikális lett a mai futball.Viszont ha Puskás, Gento és di Stefano játszana, akkor 8-0, 8-0 is lehetne.Sobri Jóskaazért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.slowmotionhát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi többhát pedig a realt a schalke is megszorongatta, nem kell ahhoz chelsea...eaglesmcnabb
az meg, hogy a Chelsea így nyer... ne röhögtess már, 1-2 csapat kivételével mindenki antifocit nyom a kieséses szakaszba, ahogy megvan az előny, és az ellenfél azért nem Sahtar szintStez
a 4-0 4-0 meg ugyanerre a Real-keretre értődött, csak most éppen nincsenek egyáltalán jó formában. ősszel voltak.slowmotion
Zlatané meg sztem egyáltalán nem volt piros, az a gáz, hogy így a következő körből el lesz tiltva, a legjobb játékos ... José btw nagyon sportszerű volt most a sajtótájékoztatón!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
viszont nem kéne baromságokat beszélni, mert simán elnyomnák őket. lehet, hogy több gömbérzékük volt, de kissé fizikális lett a mai futball.Viszont ha Puskás, Gento és di Stefano játszana, akkor 8-0, 8-0 is lehetne.Sobri Jóskaazért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.slowmotionhát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi többhát pedig a realt a schalke is megszorongatta, nem kell ahhoz chelsea...eaglesmcnabb
az meg, hogy a Chelsea így nyer... ne röhögtess már, 1-2 csapat kivételével mindenki antifocit nyom a kieséses szakaszba, ahogy megvan az előny, és az ellenfél azért nem Sahtar szintStez
a 4-0 4-0 meg ugyanerre a Real-keretre értődött, csak most éppen nincsenek egyáltalán jó formában. ősszel voltak.
több mint 9 éve
Viszont ha Puskás, Gento és di Stefano játszana, akkor 8-0, 8-0 is lehetne.azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.slowmotionhát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi többhát pedig a realt a schalke is megszorongatta, nem kell ahhoz chelsea...eaglesmcnabb
több mint 9 éve
azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Schalke a Realt nem a legnagyobb hullámvölgy alatt kapja meg, hanem mondjuk ősz elején, akkor 4-0 4-0-lal simán küldték volna őket haza. csak hát most kerültek velük össze.hát előbb szorongatja meg a Chelsea a Bayern-Barca-Real hármast szvsz, mint a PSG, és számomra csak ez a lényeg, semmi többhát pedig a realt a schalke is megszorongatta, nem kell ahhoz chelsea...eaglesmcnabb