Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
4: azt remélem te sem gondolod komolyan, hogy ha valaki önszántából úgy dönt, hogy egy helyen - és újból kihangsúlyozom - önként megad bizonyos adatait, akkor máshol ha kötelezővé teszik, akkor fütyörészve megteszi ... én megadtam, engem nem érdekel, meg engem, ha nagyon akarnak ellenőrizni, úgyis megteszik munkám miatt, de meg tudom érteni, hogy egyesek nem akarják megadni...Milyen adatok ezek amiket annyira féltünk, csak kíváncsiságból?
csebi
több mint 9 éve
Ezért is írtam a múltkor, hogy egy éve még az volt az igazi szurkoló, aki kiment a stadionba és szurkolt szemben a fotelszurkolókkal. A meccsre járókat ajnározta a Trollfoci is (akiknek a poénjain amúgy jókat röhögök). Idén meg az az igazi szurkoló, aki nem a stadionban van, mert aki bent van az birka, seggnyaló, kubatovista stb. és a meccsre járók éltetését felváltotta a "milyen jó az NB1 színvonala" videók, amiben persze a bénázásokat mutatják be.szerintem itt 1-2 dolgot helyre kell tenni, mert vannak tévedések.
1 éve is olyan volt az NB1 színvonala, mint az idén, tehát nem is lehet azt mondani, hogy hirtelen zuhant, mert az évek óta a béka segge alatt van. Persze sztrájkoljanak ha akarnak, szívük joga, de akkor ne az legyen már, hogy ők az igazi szurkolók és azokra akik bent vannak és éltetik tovább a csapatot azokra pejoratív jelzőket aggatnak és fényezik magukat, hogy ők mindig kitartottak a csapat mellett.
Az pedig sajnálatos, hogy ma még meglepő az, hogyha felhúznak egy több milliárdos stadiont, akkor annak következménye, hogy emelkedik a jegyár, emelkednek a benti szolgáltatások és változik a beléptetési metódus is.
Hirtelen nagyon sokan félteni kezdték az adataikat és a privát szférát, ámde a facebookon hihetetlenül sok profil nyilvános, ahol némelyek még telefonszámot is megadnak, szinte mindenki betűről betűre kitölti hova járt iskolába, felteszi a kedvenc helyeit, nyaralási képeket, kedvenc ételét, hobbiját és érdeklődési körét, mikor merre jár éppen vagy a "velős" gondolatait. Egy webáruházban (pl ebay, aliexpress) adja meg adatait, a lakcímmel és bankkártyaszámmal együtt, ilyenkor bezzeg nem jut eszükbe a rabosítás vagy a lajstromba vevés. A keresési előzményeit mentik és a keresőmotort gyártó cégnél köt ki, hogy ki, mire és mikor keresett rá.
Tehát jóval több információt ad ki magáról önként és dalolva, mint amit az a nyamvadt szurkolói kártya tárol, de míg előbbi rendben van, addig az utóbbi az ördögtől való.Tony
1: leszögezem, hogy nekem bérletem van, tehát rám nem lehet húzni, hogy kintről kiabálok ...
2: a jegyár emelkedésen nem lett volna senki sem meglepődve, csak volt 1 idióta, aki mondott egy százalékot -kamerák előtt is- majd ennek többszöröse volt az emelkedés. szerintem így teljesen jogos volt a felháborodás(om), mert nem annyival számoltam, nem annyit tettem félre stb.
3. beléptetési metódus? ne vicceljünk már, esküszöm lazább lett, mint volt a Puskásban ... ha éreztek ott vmi keményebbet, kulcsot leellenőrizték, tubust el kellett tenni, most meg táskámban hagytam szerdai kupa meccs előtt fertőtlenítő szert, le sem szarták ...
4: azt remélem te sem gondolod komolyan, hogy ha valaki önszántából úgy dönt, hogy egy helyen - és újból kihangsúlyozom - önként megad bizonyos adatait, akkor máshol ha kötelezővé teszik, akkor fütyörészve megteszi ... én megadtam, engem nem érdekel, meg engem, ha nagyon akarnak ellenőrizni, úgyis megteszik munkám miatt, de meg tudom érteni, hogy egyesek nem akarják megadni...
5: a facebook meg a webshop nagyon rossz példa szvsz, simán lehet az, hogy a tábor bizonyos - ám jelentős - százaléka nem vesz igénybe ilyen szolgáltatásokat, ezért sántít az ilyen összehasonlítás
6: rohadtul hiányzik a tábor, vicc az, hogy a büntetések miatt lett elővéve a legutóbbi időben, de azok megmaradtak, viszont a hangulat az nem. most legutóbb nem volt rossz, de ez a c lelátó miatt volt, nem a b-közép miatt, legjobb az volt, mikor ősszel vmeik meccsen el kezdték énekelni a másik szurkolóknak, hogy "harmincan vagyok" mikor ők meg ötvenen voltak ... egy DVTK, lila tábor úgy le fog énekelni minket, hogy ihaj ....
szerk.: ja és sztem is úgy néz ki, hogy nem fog engedni egyik fél sem, így sajnos ez addig így marad, míg Kubatov az elnök ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Őszíntén szólva ha az én kedvenc csapatom jól játszana, nyerné a meccseket és mondjuk a "egykori kedvenc" is visszatért a csapatba magasról tennék rá, hogy milyen szarházi ül a trónon a VIP páholyban, vagy épp milyen plasztik kártyát kell vegyek. Ha már Fradi szív, meg ezért élek-halok ugye....Ezért is írtam a múltkor, hogy egy éve még az volt az igazi szurkoló, aki kiment a stadionba és szurkolt szemben a fotelszurkolókkal. A meccsre járókat ajnározta a Trollfoci is (akiknek a poénjain amúgy jókat röhögök). Idén meg az az igazi szurkoló, aki nem a stadionban van, mert aki bent van az birka, seggnyaló, kubatovista stb. és a meccsre járók éltetését felváltotta a "milyen jó az NB1 színvonala" videók, amiben persze a bénázásokat mutatják be.
Vagy legalább is ezt hazudom a médiának, és inkább csak a saját retardált ösztöneim felbüfögési színhelyét és a jól kitaposott putri bizniszem sajnálom.flzoli
1 éve is olyan volt az NB1 színvonala, mint az idén, tehát nem is lehet azt mondani, hogy hirtelen zuhant, mert az évek óta a béka segge alatt van. Persze sztrájkoljanak ha akarnak, szívük joga, de akkor ne az legyen már, hogy ők az igazi szurkolók és azokra akik bent vannak és éltetik tovább a csapatot azokra pejoratív jelzőket aggatnak és fényezik magukat, hogy ők mindig kitartottak a csapat mellett.
Az pedig sajnálatos, hogy ma még meglepő az, hogyha felhúznak egy több milliárdos stadiont, akkor annak következménye, hogy emelkedik a jegyár, emelkednek a benti szolgáltatások és változik a beléptetési metódus is.
Hirtelen nagyon sokan félteni kezdték az adataikat és a privát szférát, ámde a facebookon hihetetlenül sok profil nyilvános, ahol némelyek még telefonszámot is megadnak, szinte mindenki betűről betűre kitölti hova járt iskolába, felteszi a kedvenc helyeit, nyaralási képeket, kedvenc ételét, hobbiját és érdeklődési körét, mikor merre jár éppen vagy a "velős" gondolatait. Egy webáruházban (pl ebay, aliexpress) adja meg adatait, a lakcímmel és bankkártyaszámmal együtt, ilyenkor bezzeg nem jut eszükbe a rabosítás vagy a lajstromba vevés. A keresési előzményeit mentik és a keresőmotort gyártó cégnél köt ki, hogy ki, mire és mikor keresett rá.
Tehát jóval több információt ad ki magáról önként és dalolva, mint amit az a nyamvadt szurkolói kártya tárol, de míg előbbi rendben van, addig az utóbbi az ördögtől való.
több mint 9 éve
Az a baj ez még nem lesz elég ahhoz, h kirúgják lvg-t. Ahhoz megint le kéne maradni a BL-ről, de az már túl gázos lenne.Duffnálam ez a meccs volt a vízválasztó, ha itt sem tudnak normálisan játszani (pipa) és kikapnak hazai pályán (pipa) akkor ki merem jelenteni hogy nem lesz meg a 4. hely idén sem. Azt a sorozatot ami most következik ez a keret ilyen játékkal lehetetlen h hozni tudja. Azt nem értem Di Maria hogy felejtett el ennyire játszani, ha meg nem tetszik neki az esős idő takarodjon vissza napozni. Innentől annak drukkolok hogy ne legyen BL megint aztán adják el ennek a keretnek a felét és neveljenek ki újra játékosokat, akiket aztán játszatnak is. Januzaj is mehet Isten hírével, ekkora alibizést amit bemutat 2 éve... Fellainire meg aki taktikát épít az így jár. Csak Rooney-t sajnálom, szerencsére még tagja volt egy olyan generációnak akikkel tudott nyerni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
végre egy normális bíró, aki nem fújja be a kamukat a MU-nak...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Duff
3 133
Az a baj ez még nem lesz elég ahhoz, h kirúgják lvg-t. Ahhoz megint le kéne maradni a BL-ről, de az már túl gázos lenne.
több mint 9 éve
Valencia 😀😀 egyébként jó meccset tolnak a srácok, de hihetetlen fogalmatlan az MU
több mint 9 éve
László Csabika szerint az Arsenal szerdán BL-t játszik... erre már a triple facepalm is kevés ._.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Őszíntén szólva ha az én kedvenc csapatom jól játszana, nyerné a meccseket és mondjuk a "egykori kedvenc" is visszatért a csapatba magasról tennék rá, hogy milyen szarházi ül a trónon a VIP páholyban, vagy épp milyen plasztik kártyát kell vegyek. Ha már Fradi szív, meg ezért élek-halok ugye....Kubatov befogja adni a derekát,legkorábban akkor ha az utolsó meccsen bajnoki címért játszunk a Fehérvárral.(amihez kisebb fajta csoda kell ugye,mármint hogy annak a meccsnek valódi tétje legyen)KennyAzt csak hiszitek. 😊SchleckMég a végén tényleg lesz valami ebből a Fradi projektből... A stadion megvan, az edző megvan, a csapat alakul, a suttyó "szurkolói" réteg lekopik.flzoliSemmi nem lesz belőle,szurkolók nélkül nincs Fradi 😊Kenny
Vagy legalább is ezt hazudom a médiának, és inkább csak a saját retardált ösztöneim felbüfögési színhelyét és a jól kitaposott putri bizniszem sajnálom.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Lassan a bent lévő normális szurkolók(nem fizetett,meg fidelitasos emberkék)fognak kiállni azokért akik kint vannak,mert hiányzik nekik a hangulat,a tábor.Mindenki láthatta mire képes az "új" tábor,papírból olvassák a dalokat.Hidd el,előbb vagy utóbb engedni fog Kubatov.Kennymiért? most mire vár?
több mint 9 éve
Nagyon aranyosak ezek a képzelgések. Kár, hogy a valóságtól a lehető legtávolabb állnak.azért ha a bajnoki címért fogtok küzdeni, hidd el, lesz annyi "divat" meg "fizetett fidelitasos" vagy isten tudja még miket képzelnek egyesek, akik meg fogják tölteni a groupamát, akkor pedig miért engedné vissza a "csürhét"?kristofLassan a bent lévő normális szurkolók(nem fizetett,meg fidelitasos emberkék)fognak kiállni azokért akik kint vannak,mert hiányzik nekik a hangulat,a tábor.Mindenki láthatta mire képes az "új" tábor,papírból olvassák a dalokat.Hidd el,előbb vagy utóbb engedni fog Kubatov.Kenny
több mint 9 éve
Erről híres...azért ha a bajnoki címért fogtok küzdeni, hidd el, lesz annyi "divat" meg "fizetett fidelitasos" vagy isten tudja még miket képzelnek egyesek, akik meg fogják tölteni a groupamát, akkor pedig miért engedné vissza a "csürhét"?kristofLassan a bent lévő normális szurkolók(nem fizetett,meg fidelitasos emberkék)fognak kiállni azokért akik kint vannak,mert hiányzik nekik a hangulat,a tábor.Mindenki láthatta mire képes az "új" tábor,papírból olvassák a dalokat.Hidd el,előbb vagy utóbb engedni fog Kubatov.Kenny
több mint 9 éve
azért ha a bajnoki címért fogtok küzdeni, hidd el, lesz annyi "divat" meg "fizetett fidelitasos" vagy isten tudja még miket képzelnek egyesek, akik meg fogják tölteni a groupamát, akkor pedig miért engedné vissza a "csürhét"?kristofLassan a bent lévő normális szurkolók(nem fizetett,meg fidelitasos emberkék)fognak kiállni azokért akik kint vannak,mert hiányzik nekik a hangulat,a tábor.Mindenki láthatta mire képes az "új" tábor,papírból olvassák a dalokat.Hidd el,előbb vagy utóbb engedni fog Kubatov.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
azért ha a bajnoki címért fogtok küzdeni, hidd el, lesz annyi "divat" meg "fizetett fidelitasos" vagy isten tudja még miket képzelnek egyesek, akik meg fogják tölteni a groupamát, akkor pedig miért engedné vissza a "csürhét"?
több mint 9 éve
Kubatov befogja adni a derekát,legkorábban akkor ha az utolsó meccsen bajnoki címért játszunk a Fehérvárral.(amihez kisebb fajta csoda kell ugye,mármint hogy annak a meccsnek valódi tétje legyen)Azt csak hiszitek. 😊SchleckMég a végén tényleg lesz valami ebből a Fradi projektből... A stadion megvan, az edző megvan, a csapat alakul, a suttyó "szurkolói" réteg lekopik.flzoliSemmi nem lesz belőle,szurkolók nélkül nincs Fradi 😊Kenny
több mint 9 éve
Azt csak hiszitek. 😊Még a végén tényleg lesz valami ebből a Fradi projektből... A stadion megvan, az edző megvan, a csapat alakul, a suttyó "szurkolói" réteg lekopik.flzoliSemmi nem lesz belőle,szurkolók nélkül nincs Fradi 😊Kenny
több mint 9 éve
Még a végén tényleg lesz valami ebből a Fradi projektből... A stadion megvan, az edző megvan, a csapat alakul, a suttyó "szurkolói" réteg lekopik.flzoliSemmi nem lesz belőle,szurkolók nélkül nincs Fradi 😊
több mint 9 éve
X lett...megint....elmegy... 😕
több mint 9 éve
Kaká meg is lőtte első gólját a bajnokságban, ennél biztos fog még szebbet lőni 😊
több mint 9 éve
Eurosport is adja
több mint 9 éve
22-kor kezdődik az ESPN2-n az Orlando City SC vs New York City FC meccs, mindkét franchise most debütál az MLS-ben, előbbiben Kaká, utóbbiban David Villa a legnagyobb sztár. Nem mellesleg a most felújított Citrus Bowl ad otthont a találkozónak.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nincs mese,ma meg kell verni a bőregereket...akkor meg akarmi is lehet.Amount Valencia! Kár, hogy nem tudom nézni a meccset! 😕
Ha zako akkor ennyi volt... :-/
kis hal a Madrid! 😀ZoliZoltán
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nincs mese,ma meg kell verni a bőregereket...akkor meg akarmi is lehet.Ha zako akkor ennyi volt... :-/
kis hal a Madrid! 😀
több mint 9 éve
Mikey
18 753
fasza a meccsindítás Skrtel megsérül ...Negritisremélem nem komoly a sérülése, ez a Lovren-Touré-Johnson védelem minden, csak nem megnyugtató.
egy meg nem adott gól, egy meg nem ítélt tizenegyes, úgy látszik ma 12 ember ellen kell nyerni.
egyébként borzasztóan tetszik a csapat önbizalma és lendülete.
szerk.: anyádpicsája.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Tony és fizoli: Ti szoktatok focimeccsre járni?SzokolMivel nem a lakhelyem csapatának szurkolok, így nem.