Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Son megkapta jogosan a sárgát egy becsúszásért, majd mivel a csávó szarul esett, eltörte a lábát, ezért inkább az pirosra módosult, hát ez vicc 😀
több mint 6 éve
Balotelli meg elvileg besokkallt a nezok miatt a meccsen.
több mint 6 éve
Győzött a Csaba.Schindler Szabolcs: – Az eredmény miatt nem bánkódom, de nem játszottunk jól. Az életben nem volt ennyi sérültünk, és most jött egy betegség hullám is: a félidőben hatan hánytak , így különösen bravúr a mai teljesítményünk. A győzelmet annak is köszönhetjük, hogy a szerencse is mellénk pártolt ezen a napon.
több mint 6 éve
Mindent megtesz a Real is, hogy Valverdét ne küldjük el időbe.....
több mint 6 éve
Kenny, GM hh nem volt ma?Szektorbezárást kaptak az Újpest elleni piró miatt.
O1G
több mint 6 éve
Kenny, GM hh nem volt ma?
több mint 6 éve
Berlinben nagy party lesz 😊 A Real is hozzánk lúzerkedne, akkor egész jól megúsztuk ezt a fordulót.
több mint 6 éve
Sources in Germany have told us that Kovač will get sacked tonight. Hansi Flick will take over until BVB game & after the match the new coach will be announced. Candidates for the new coach are Erik ten Hag, Thomas Tuchel and Jose Mourinho [Fox Sports Netherlands]
több mint 6 éve
én nem hallottam ilyet 😊 na de majd megkérdem a forrásaim 😀Megint egy fordulóban x-elt a két csapat. Amit ti csináltok az fix edzőbuktatás egy kis tippmixxel.A mi meccsünk tényleg írható a fáradtság rovására, de az eredmények ellenére nem vagyok megelégedve a játékunkkal.szóval nem vagyok nagy konteo hívő, de ez.......1,95-ért tettem a Fehérvárt, megint "elbuktak" két pontot.Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀Legközelebb elore írd be 😊
Kenny
csebi
Kenny
petey
Azt a pletyit hallottam, hogy ti is keleti edzőt kerestek.
Kenny
több mint 6 éve
Jó de ő és Szergej biztos nagy barátok. Kb Knezy kit nem hív a keresztnevén?Elvégre ukrán, de knézy folyamatosan szergejeziAmúgy szerhij=szergej?csak az ukrán nyelv minimálisan eltér az orosztól
peach
slowmotion
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Igen én is épp írni akartam h ha már van benzin akkor a bajnokság nem kell?Megint egy fordulóban x-elt a két csapat. Amit ti csináltok az fix edzőbuktatás egy kis tippmixxel.A mi meccsünk tényleg írható a fáradtság rovására, de az eredmények ellenére nem vagyok megelégedve a játékunkkal.szóval nem vagyok nagy konteo hívő, de ez.......1,95-ért tettem a Fehérvárt, megint "elbuktak" két pontot.Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀Legközelebb elore írd be 😊
Kenny
csebi
Kenny
petey
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Na meg egy csettintés Gazdag goljára.Mindig csodás a saját pályájukon legyőzni a névtolvajokat. Főleg egy ilyen Gazdag góllal. Szép volt Honvéd. Pár forduló alatt utolsóból dobogóesélyes csapat lettünk. 😊Bár nem hiszek a túlvilági létben, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ott fent van egy huncut kacsintás, meg egy félmosoly a Svábtól ezeken a bohócokon.
iktriad
gabokocka
A szezon találata lehet!
több mint 6 éve
Megint egy fordulóban x-elt a két csapat. Amit ti csináltok az fix edzőbuktatás egy kis tippmixxel.A mi meccsünk tényleg írható a fáradtság rovására, de az eredmények ellenére nem vagyok megelégedve a játékunkkal.szóval nem vagyok nagy konteo hívő, de ez.......1,95-ért tettem a Fehérvárt, megint "elbuktak" két pontot.Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀Legközelebb elore írd be 😊
Kenny
csebi
Kenny
petey
több mint 6 éve
fasszal a szájában g-nek hangzikElvégre ukrán, de knézy folyamatosan szergejeziAmúgy szerhij=szergej?csak az ukrán nyelv minimálisan eltér az orosztól
peach
slowmotion
peach
több mint 6 éve
Elvégre ukrán, de knézy folyamatosan szergejeziAmúgy szerhij=szergej?csak az ukrán nyelv minimálisan eltér az orosztól
peach
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
szóval nem vagyok nagy konteo hívő, de ez.......1,95-ért tettem a Fehérvárt, megint "elbuktak" két pontot.Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀Legközelebb elore írd be 😊
Kenny
csebi
Kenny
több mint 6 éve
1,95-ért tettem a Fehérvárt, megint "elbuktak" két pontot.Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀Legközelebb elore írd be 😊
Kenny
csebi
több mint 6 éve
Nincs értelme. Ha a vezetőség s a játékosok nagy része nem távozik ugyanez lesz az eredmény. Belekényelmesedett a csapat a Bundes uralomba s nem tudta megrázni magát, így lépéshátrányban van 1-2 csapathoz képest. Amit csak tetéznek a félresikerült igazolások.Dehogyisnem. Jöhet bki felőlem Waltner Robi is de Kovacnak mennie kellNem neztem a meccset de ki az a kretén edző amelyik idegenben kiküld egy Thiago Coutinho Müller középpályát egy rangadón (utóbbiban nem vagyok biztos, hogy a Frankfurt idén élcsapat)nevetséges.Kovac raus
Amadeus
csebi
Mourinho vagy Allegri lesz ebből, túl sok értelmes opció már nem maradt. Tüzet oltani egy fiatal edzővel nem lehet
flzoli
csebi
több mint 6 éve
Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀Legközelebb elore írd be 😊
Kenny
több mint 6 éve
Amúgy szerhij=szergej?csak az ukrán nyelv minimálisan eltér az orosztól
peach
több mint 6 éve
Amúgy szerhij=szergej?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Robinak még nincs Pro licence, azért Disztl Laci szakmai igazgató. de tényleg csak ennyi hiányzik 😊Dehogyisnem. Jöhet bki felőlem Waltner Robi is de Kovacnak mennie kellNem neztem a meccset de ki az a kretén edző amelyik idegenben kiküld egy Thiago Coutinho Müller középpályát egy rangadón (utóbbiban nem vagyok biztos, hogy a Frankfurt idén élcsapat)nevetséges.Kovac raus
Amadeus
csebi
Mourinho vagy Allegri lesz ebből, túl sok értelmes opció már nem maradt. Tüzet oltani egy fiatal edzővel nem lehet
flzoli
csebi
több mint 6 éve
Dehogyisnem. Jöhet bki felőlem Waltner Robi is de Kovacnak mennie kellNem neztem a meccset de ki az a kretén edző amelyik idegenben kiküld egy Thiago Coutinho Müller középpályát egy rangadón (utóbbiban nem vagyok biztos, hogy a Frankfurt idén élcsapat)nevetséges.Kovac raus
Amadeus
csebi
flzoli
több mint 6 éve
lehet a tizenegyessel jobban jártak volna a bajorok, de hát van VAR, és merik is használninevetséges.Kovac raus
Amadeus
csebi