Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Azert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.KennyJa, bumm bumm puff puff dirr durr 😀
több mint 9 éve
Haters gonna hate 😉Jó, most kapcsoltam ki.Nem baj, Dande meg Csebi majd megmagyarázzák, dont fos, az előrelèpés megkérdőjelezhetetlen.Amadeus91
Így is terveztem bebaszni hétvégén, ez is ad egy löketet hozzá.Vrijbloed
több mint 9 éve
Baromira nem hiányzott sem Robben, sem Ribery, a helyzetek megvoltak, lőhetett volna a Bayern simán 4-et. De ilyen védelemmel teljesen felesleges kimenni. 1-0 után miért nyíltak ki ennyire???Nem lepődnék meg ha a Bayernből kiállítanának valakit, elszállt az agyuk rendesen.
több mint 9 éve
Rafinha sok ezer új szurkolót szerzett magának - már most.
több mint 9 éve
Ilyen acélos védelem ellen benne van a pakliban 😀A Barca adja már kölcsön valamelyik csatárát félidőben...SchleckHat az a vicces hogyha átállna az MSN a félidőben kinezem belőlük hogy megforditanák😀Kenny
több mint 9 éve
A Barca adja már kölcsön valamelyik csatárát félidőben...SchleckHat az a vicces hogyha átállna az MSN a félidőben kinezem belőlük hogy megforditanák😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Jó, most kapcsoltam ki.Nem baj, Dande meg Csebi majd megmagyarázzák, dont fos, az előrelèpés megkérdőjelezhetetlen.
Így is terveztem bebaszni hétvégén, ez is ad egy löketet hozzá.Vrijbloed
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
8-ig nem szabad megállni.Mullertol várok egy patkany pirosat meg.
több mint 9 éve
Jó, most kapcsoltam ki.Így is terveztem bebaszni hétvégén, ez is ad egy löketet hozzá.
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
kapnak még párat ma, és nem lesz kérdéses a jövő év
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
A védők elfelejtettek kimenni a pályára?SchleckViccemberek Boateng kivételével....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Egy Lewandowski ezen a szinten karcsú (már az odavágón is feltűnő volt)oziboziKevés a kiemelkedő center manapság. Ő sem az.
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
Egy Lewandowski ezen a szinten karcsú (már az odavágón is feltűnő volt)
több mint 9 éve
remélem a Bayern nem támad fejetlenül, simán lehet 4 gólt lőni a Barkának😊NB2négyet igen, de már ötre van szükség. az meg azért...
több mint 9 éve
remélem a Bayern nem támad fejetlenül, simán lehet 4 gólt lőni a Barkának😊NB2Nem támadtak fejetlenül, fejjel támadtak. 😊
több mint 9 éve
remélem a Bayern nem támad fejetlenül, simán lehet 4 gólt lőni a Barkának😊
több mint 9 éve
www.espnfc.com/club/bayern-munich/132/blog/post/2444505/pep-guardiola-retains-bayern-munich-faith-raf-honigstein"Modern football is drenched in nostalgia but it has no memory."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ez kicsit sántít mert a barca is meg a bayern is nyert bajnokságot és bl-t is az előtte lévő rezsimmel is. Én egy ilyen mancity féle bandára gondolok az ő esetében, ahol nincs egy kialakított és évek óta jól működő stílusa a csapatnak, "csak" 1-1 kiugró jó eredménye. Na ha ott kezdene építkezni és verné bucira a világot pár év múlva egy full általa teremtett filozófiával sztem végképp nem lehetne belekötni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Guardiolának szvsz az hiányzik a pedigréjéből, hogy egy olyan csapattal nyerjen bajnokságot, bl-t amit teljesen ő épített fel. A barcánál ugye reijkard rakta le az alapokat amit ő vitt tökéletesre, a bayernél meg ugyanez a helyzet a heynckessel.peachGuardiola esetében viszont türelem az nincs, szerintem sokan utálják még azért, mert az összeérett Barcával és a tiki-takával unalomig fokozta a csapat fölényét a pályán.
Így bárhová megy azonnal kellenek a sikerek, nem fér bele hogy évekig kevés vagy sikerek nélkül legyen a csapata. Ha egyből nincs kirobbanó siker és triplázás akkor köcsög kókler, ha meg van bármilyen siker is, akkor azt a csapatot az előd rakta össze. Szóval Guardiola szép (sem) lehet, de okos (pláne) nem.
több mint 9 éve
1. bár nem rajongok érte, de azért adjuk már meg az esélyt neki, holnap meccs van😊 ha nyesnek egy 4-est 0 kapott góllal akkor mi lesz?😊2. én is azok közé tartozom akiknek Heynckessel nagyon bejött a BM játéka, gólra törő, gyors, ötletes volt.